23:05 nu är det slut på friden..

.. som pappa skulle ha sagt?

Haha, nejmen, vi har fått nya grannar. Huset precis över gatan har blivit lite uppfräschat o nu bor det en ny familj där. Dom är säkert jätte trevliga. Men dom har två hundar. Dom är säkert oxå jätte trevliga men nu bor det i princip en eller två hundar i varje hus i det här området o ni kan ju tänka er att det låter? Ja, man somnar med hundskall och vaknar med hundskall. + att nu så Ser Beibei o Lucky rakt över till de nya hundarna. Så hela dagen har som stått vid grinen o gnällt o skällt på varandra.

Jag hade ju tänkt o sova nu men Beibei står nere på undervåningen o låter kaxig... snälla, HÅLL KÄFTEEN!


20:46 Skönt att ha Jane som oxå tänker på kläder i första hand.

Jane vet en sida på internet med himla billiga o snygga kläder på. Det är bla kläder från H&M o Only. Varje måndag o torsdag klockan 10.00 så kommer det in nytt man kan köpa. Och det går oftast åt väldigt fort! Så ikväll utbrast Jane "ÅH, Its Thursday tomorrow! We must check the internet site for the new clothes". Redan nu kan man alltså se de nya, men först klockan 22.00 ikväll kan man se priserna, o först kl 10.00 imorgon så kan man köpa.

Vi fick nu ett litet problem. Eftersom vi är ensamna nu och inte har nån som lagar mat åt oss (för mig ere ingen fara, men enligt Jane känns de som ett jätte problem)så måste vi gå till marknaden o köpa. Hon sa att jag får önska precis vad jag vill;D men haha, jag vet ju inte vad det finns för olika rätter?^^ lite krongligt då.
Men så de hade vi tänkt imorgon förmiddag då asså. Men vi måste verkligen sitta vid datorn exakt kl 10.00! Jane såg nämligen en klänning som verkligen är "hon". Både hon o jag skrek till när vi såg den, men mest hon;) Så den ska klickas hem, och troligen lite annat oxå. Hittade inget jag fastnade för riktigt, men ska nog klicka hem en randig sommarklänning.  Alltid bra att ha.
Men så troligen blir det att gå upp extra tidigt så vi hinner handla o säkert vara hemma i lagom tid.

Dagen har iaf varit låång. Och inget plugg han jag med heller.. Gick upp runt 8, passade F, åt frukost, gick till akupunkturen där jag fick kinesisk massage istället, hem, äta lunch, en timme vid datorn då F sov, så från klockan ett har det varit barnpassning. Tills nu, 20:30.  Gulliga Jane tackade tillomed för idag, hon tyckte att det hade varit en hård dag för mig haha, men det var ingen fara:) Bara att jag inte kunde plugga som jag borde ha gjort! Hoppas iaf på att få tid att gå till gymmet imorgon.

11:55 mormor har åkt till Wuhu.

Imorse åkte Hans iväg nånstans o kommer hem på torsdag tror jag. Mormor åkte oxå, hem till deras hemstad. Vet inte hur länge hon kommer stanna där men det bli väl ett tag tror jag.
Så nu blir det ännu mer ansvar för mig gissar jag. Jane sa att "neej, nu får vi ingen lunch". Eftersom det alltid är mormor som lagar maten här hemma, den kinesiska maten.
O Ärligt talat tror jag att det komemr kännas lite tomt. Även fast nu har jag ingen som säger till mig vad jag ska göra o inte göra när jag har Felicia, jag kan öppna kylen utan att nån kommer o ser efter vad jag ska ha, kan laga min egen mat utan att nån ska ha synpunkter.
Men det är ju ändå skönt ibland när tex Jane är iväg, o Felicia är jätte jobbig o grinig, då finns ju faktsitk mormor där o hjälper till. o När Felicia inte vill äta så försöker alltid mormor några gånger oxå. o nu när jag måste plugga oxå. Jag kommer ju inte kunna koncentrera mig när jag vet att Jane får det jobbigare under den stunden.
mormor, hon är ju himla gullig ändå!


Men det här ska nog gå bra;)

21:43 vadå taggad på sommar?!

Rätt människor på fel plats!

20:35 bättre men en födelsedag för mycket än en för lite.

Imorse vaknade jag av att Hans knackade på min dörr vid halv åtta. Han undrade om jag skulle med o sjunga för Gurra som fyller år. "JAHA, fyller han år idag" utbrast jag. Hoppade snabbt upp ur sängen och klädde på mig innan vi tog tårtan och gick upp mot Gurras rum. HAHA, Vilken miiiiin! Där stogd vi, Jane, Hans, Felicia och jag med tårta o paket och sjöng Happy Birthday, men Gurra såg ut att inte fatta nånting.
Efter sången så svarar han ngt med.. "Ehh, tack. men varför?"

Det var tydligen imorgon hans födelsedag är! hahh, jaja, tårta till frukost en dag tidigare är inte helt fel^^


+ till mig som kämpade mig iväg till gymmet i regnet. (Min favvo gyminstruktör är tillbakaaa;D) Har precis ätit middag med mormor, Jane och Janes bror som är här. Nu blire duuusuch.

12:08 Ja, vi är ju släkt.

Jag tycker att jag o Felicia är väldigt lika varandra. Alltså när jag var liten. Både till utseendet (om jag hade varit kines vet jag hur jag sett ut nu ;) ) och i sättet.
  • Jag var tydligen väldigt envis, fick jag inte som jag vill blev jag arg o börja skrika. SAMMA för den här damen. ENVIS
  • Älskar att dansa, står o viftar på rumpan såfort det kommer musik:)
  • Hon äter hundfoder, jag åt kattfoder!

21:42 Hittade mina muskler idag ^^

Asså, hur kan träningsvärk bli värre o värre efter ngra dagar? :S Min kropp är fan inte normal asså. Kunde knappt gå idag pga av mina ljumskar!
Menmen, mådde sådär halv bra i nacken när jag gick till gymmet men ja körde på ändå, o med tyngre vikter än vad ja brukar så hoppas man får se lite resultat snart:)
o veeeet ni, jag HAR faktistk armmuskler! Alla klagar på att jag inte har det men OJ, ni ska känna! Blev lite förvånad faktsikt HAHA, Värsta kulan ju;)
Ja... det lönar sig nog att gå o bära runt på en nästan 10kg's Felicia varje dag.

Känner mig mör i hela kroppen nu, men vill inte sova riktigt än.. fast mina morgonar ska nog bli lite tidigare nu. Felicia har nämligen fått som ett litet schema nu som sitter på kylskåpsdörren.

o nej, den följs inte till punkt o pricka.. men dom försöker iaf få henne att somna tidigare på kvällarna o vakna tidigare. o det går bra.

 

 

Update; Mina ben säger mig att jag inte kommer kunna gå överhuvudtaget imorgon. Godnatt


14:03 kläder och fisk på tork?


Så här kan det se ut när man går ut på gatorna här... Visst att man hänger ut kläderna på tork, höghusen har ju tilloch med stänger som sticker ut från huset så satt man ska kunna hänga ut kläderna.
Men.. ja, så här kan man ju oxå göra..
Mat är oxå viktigt.

08:11 akupunktur.

Snart så ska vi gå hit igen. Jag trodde att det var varje lördag, men så vare inte.. Är lite osäker nu vilka dagar det är så ska gå dit idag iaf o kolla. o troligen så blir det en behandling idag oxå.

Ska snart gå ner till köket o ta lite frukost. Hört att det ska finnas nybakat bröd ;)


21:43 Och ytterligare en vecka har gått.

Titta vad som kom förbi när jag satt ute o förbrunade(nytt ord) mig.
En mormor-häst med en liten Felicia på ryggen.

Det är en grej jag har tänkt på.. Kineserna, dom har en tanke med allt dom gör. Allt från varje liten matbit dom stoppar i sig till saker dom gör. Utvecklar senare, nån annan dag.

07:34 godmorgon!

oj, kollade precis på klockan haha.. halv åtta och jag har redan klätt på mig!
Min mobil är där ere o mitt armbandsur funka inte så jag gick upp när jag vakna.. vaknade av hundarna som skällde.

Men just nu är det blå himmel, fåglarna kvittrar, hundarna skäller i grannskapet och det ser inte ut att blåsa så mkt. Men på ngt sett känns det som om det ändå inte är så varmt.. Aja, får gå ut o känna helt enkelt o hoppas på att man får bli ännu brunare idag ;)

vi Hörs!

20:24 Ser inte så himla mkt ut för världen på bild kanske men jävlar va dom sitter fint! Hur mkt kostar dom tro??



14:48 3 par skor som belöning! :D

Hmm.. jag är lite nervös. eller stressad är ett bättre ord.
Jag vill att Gurra ska komma hem (Stackaren är hos tandläkaren på kontroll efter att ha dragit ut två tänder :/) så att han kan prata med mormor o säga att jag måste springa iväg på ett litet ärende.
Jag jobbar ju somsagt hela kvällen och har ansvar för F. Men när jag skulle ta fram mina nyinköpta skor (:D:D:D) så märkte jag att jag fått fel storlek i ett par av dom! Ville helst springa iväg på direkten o byta, men jag känner att jag måste berätta det för mormor först o se om det är okej att jag försvinner en snabbis.
Varför det är så brottom är att jag veeerkligen vill ha skorna,(skitsnygga, jätte bekväma och perfekta till en danskväll på krogen) och tror inte att det fanns så många i storlek 37 kvar. 38:orna känns för stora.

Gurra skyyyynda.

13:28 HAHA

Gäller detta nu att jag inte kommer kunna gå i linne eller klänning med bar rygg på över 10veckor!?

Akupunkturen gick bra! Vissa nålar gjorde svinont medan andra nålar inte kändes alls. Tror jag fick samanlagt tio nålar. 8 runt nacken och två lite längre ner under bh-bandet. Fick ligga så i 30 minuter och jag kämpade med att få bort tanken att jag faktiskt ligger mde nålar i ryggen just nu. Kändes om att om jag verkligen skulle förstå det eller se själv så skulle jag få panik o springa där ifrån. Men det gick jätte bra.
När hon tagit ur nålarna frågade hon om hon fick använda ngt som såg ut som små glas burkar. Jadå, jag vill ju få ut det bästa av det här när jag ändå ska hålla på med detta.

Jag hörde tidigare när jag låg med nålarna, ngt som lät som sugproppar som hon gjorde på killen bredvid, o nu var det min tur!:D Var skit skönt faktiskt! Hon satte fast burkarna på min rygg, o det blev som ngt slags vakum så dom sög sig fast, och så fick jag ligga i ngra minuter innan hon tog bort dom. Kändes dom om ngn drog bak alla muskler i ryggen o skulderbladen på ngt konstigt sätt. myyycket avslappnande!
Gurra hade faktiskt nämt den här metoden innan och att man får stora blåmärken i nån vecka efteråt.. men äsch tänkte jag. "Av den korta stunden jag hade så händer det nog inte ngt."

Men nu ser jag resultatet.

pga dålig kamera vinkel så ser ni oxå en del av undervåningen ;D
Ska försöka få ngn bättre bild ikväll, vet inte om det syns?

Blir ingen bio idag som planerat eftersom att jag måste jobba. Jane ska på möhippa och Hans på.... haha kommer inte på ordet men ja, samma grej fast för brudgubben;)

22:41 Efter hårt gymmande!

FAN vad jag  är duktig! Trots huvudvärk och allmän trötthet så hjälpte jag först Jane iväg med en massa kläder och gick därefter till gymmet. Shiit vilken tajt rumpa man kommer få om man kör på så här i några veckor;D

Det största minuset på det här gymmet är ju att ja, alla glor som fan. Vi är inte längre inne i mitten av stan utan i utkanten, och alla är inte van att se utlänningar (mig).
Men pluset är väl att det inte är nån som pratar med mig medans jag tränar. (Gillar ju inte när folk kommer fram och ska vara sociala när jag tränar.) För ingen kan ju engelska. Trodde jag ja.
När jag ligger på golvet o strechar med musik i öronen så ser jag ett par ben stå väldigt nära och hör ngt dovt. Tittar upp och den där killen som satt o glodde nere bland maskinerna står lite halvt lutad mot mig.
Kommer inte ihåg vad inledningen i konversationen var men hand vägrade lämna mig ifred. Misstolka inte, Han var ju jätte trevlig o så, men lixom, när jag tillomed fortsätter o stretcha o sätter i ena hörluren i örat så tar man väl ändå en paus? Men nej, haha... Så vi stog där o snackade ett tag o han kommer tydligen från samma stad som Jane, håller på med teknikprylar på fritiden, är fyra år äldre än mig, bor ca 10minuter från mig och ja... jag fick veta en hel del:P 
Han undrade hur ofta jag gick till gymmet o jag valde att inte nämna att jag kör hård träning just nu o kommer iprincip bo på gymmet. Så han fick nöja sig med ett "Det är väl lite då o då, när jag har tid".

SÅ nu i framtiden kommer jag ha en gym kompis? hahaaaaa. Han ville ta sällskap från gymmet o när jag kom ut från omklädningsrummet så stogd han där med sitt kompisgäng på 6 grabbar.
Shit vilken känsla jag fick från typ mellan stadiet lr ngt. När man skulle gå på den där första dejten lr gå fram o prata för första gången, o polarna till killen granskar en från topp till tå med ett smile och bedömmer vilket nummer i skalan 1-10 man får. Och när han går ifrån gänget blinkar dom till o önskar honom "Lycka till". Det var verkligen den känslan jag fick!

Kroppen är helt död och imorgon blir det ju ingen riktig sovmorgon eftersom jag ska iväg till akupunkturen. Nu känns det lugnt, men jag är ganska säker på att när jag kommer dit så kommer jag bli skiiit nervös o ångra mig! Men det är coooolt.
Så nu ska det försöka sovas! Godnatt.


13:00 Vad har jag gett mig in på!?

Jag, Jane o Felicia tog en promenad till en liten hokuspokus-affär. Jane behövde ngt för att stoppa mjölk-bildningen i brösten nu när hon har slutat amma. Så hon fick med sig en påse som ser ut som havre. Och det är det ju oxå men det är väl ngt speciellt med den, så ska hon äta den tillsammans med vitvins vinäger om jag förstått rätt.
Passade på att fråga om dom hade akupunktur oxå. Svar JA.....

Vi gick upp på övervåningen där dom behandlade folk och en av tjejerna där fick tjänna o klämma på min nacke för att se om det var skelettet eller musklerna som jag säger att det är "fel" på. Jag tror att dom faktiskt kom fram till att ja, det är mina muskler som är problemet och undrade om jag ville vänta en liten stund o ta första behandlignen redan nu eller komma tillbaka imorgon. Svaret blev Imorgon! Ehhm... vad har jag gett mig in på? JAG ÄR SPRUT RÄDD OCH JAG HAR TID IMORGON KLOCKAN 10.00!! :O

Det roliga är att jag troligen kommer bli rökförgiftad på kuppen.
Jag trodde att akupunktur behandlingar bara betydde att man får lite nålar instuckna i kroppen. Men inte här.. När vi kom in i det huset där de var så kände man genast en konstig lukt. o när vi va där uppe på övervåningen blev lukten mycket starkare att det nästan blev svårt att andas.
Såg en dörr som stog på glänt så förstogd jag då vad det var. Där inne låg en kille med en akupunktur behandling. Han låg på en brits i bara jeans, o tittade upp i taket. Hade en nål i varje handled och en i pannan va jag kunde se, och på magen låg det rökelser..

Som tur är ska Jane följa med mig dit imorgon.. Jag hoppas verkligen det här hjälper för min nacke. Kina är ju lite hokuspokus-land och alla andra piller jag testat här har ju typ fungerat. Så varför inte det här?

Jag hoppas jag inte dör och att jag inte kommer drabbas av ett skratt anfall när jag ligger där! haha!


21:32 Jag känner mig duktig idag.

Hans kom hem ganska tidigt tycker jag så jag hann med en vända på gymmet. Himla skönt vare och jag ska tillbaka imorgon om jag hinner!
Ska alldeles strax skicka in min Historia. Han skriva klart den nyss och får bara hoppas på att läraren blir nöjd nu.
Och den ska bli skönt att imorgon, då tiden F sover inte ha ngt viktigt att göra! Så nu har jag tänk, att om de e fint väder imorgon så ska jag ta en tripp o köpa lite mer melon! o sen storstädning av rummet behövs oxå.... Men igentligen borde jag göra det nu men jag orkar verkligen inte..
Från o med nästa vecka kommer det iaf se ut så att jag pluggar måndag, onsdag o fredag eftermddag.

Fresten. Tror ni melon, ananas  och äpple är gott att mixa ihop? :)


15:10 Ta sitt ansvar?

Nej, nu får plugget vänta..Även fast det är mina plugg timmar nu.
Jag hör att Felicia har vaknat och jag vet att Jane inte mår bra. Mensverk och feber. Så nu ska jag ner o underlätta mammajobbet för några timmar.

14:31 När en flickas hjärta går i bitar.

Herregud, att jag blivit så beroende av kläder? Det är ju sjukt. När ja va lite yngre så hatade jag att gå ut o shoppa, tyckte bara de va jobbigt. då önskade mig alltid kläder i present lr ville att mamma skulle köpa ngt. Annars kunde man ju alltid få syrrans snygga efter ett tag. lr låna.
Men nu, Jane hade beställt hem en del kläder från internet. Bla två snygga klännigar. Jag blev helt kär, frågade om jag fick prova dom o om de passade på beställa likadana till mig oxå! Sagt o gjort! MEN, japp.. jag hade samma storlek som dom Jane hade beställt.. Men ingen av dom fans längre kvar att beställa! :'(

Jag ligger o pluggar om den franska relolutionen just nu, men jag kan itne koncentrera mig... har bara klänningarna i huvudet!:( ca 50 RMB styck var det oxåååååå!! buhuuuu!

Ni vet, man får lixom en bild av sig själv, i sommar, på en uteservering, med vänner och en drink i handen, I DEN KLÄNNINGEN!. men nu är min dröm förstörd. aldrig , aldrig kommer den gå i uppfyllelse...

Måste nog tröstshoppa lite i helgen tror jag:(


19:35 The ansikts bok lixom!

Det är med ett löjligt stort leende jag insåg att JA, Maria hittade inte på, det gick verkligen att komma in på Facebook! Det lilla minuset i det hela, eller stora minuset är att jag lixom inte kan göra så mkt mer än att bara kolla runt. Jag kan alltså inte ladda upp bilder eller uppdatera min profil, och jag kan heller inte svara och skriva komentarer o inlägg till er andra. Bara så ni vet, ifall att ni ser att jag är online så bli inte ledsna om jag inte svarar.

Menmen, dagen har flytit på.
Jag har pluggat nästan hela eftermiddagen och imorgon är sista dagen på Uppdrag 2 så då blir det samma sak. Seeen kan jag satsa lite mer på träning och relaxa lite. Lr typ, säger vi.

Såg framför mig vilket fint foto det hade kunnat bli idag. Tillbringade en del tid i trappen för F gick först några trappsteg ner, och sen upp, ner, upp, ner, upp osv..... o så skulle jag ju sitta på samma trappsteg som hon hela tiden. Så vi kröp runt där i trappan tillsammans med Lucky som vägrar lämna min sida haha. Mysigt men irriterande.
Den fina bilden hade iaf varit när jag sitter högst upp i trappen med Felicia på ena sidan och Lucky på andra. o då blir det tripp trapp trull. F är ju ganska mkt mindre än jag och Lucky är lite högre tror jag när vi båda sitter.

Jaja, det här va sån här extremt nödvändig info som ni bara MÅSTE få ta del av ;) Nu ska jag uppdatera mig ltie om vad som händer på andra sidan jordklotet; on Faaacebook.

5 sanningar.

Har ni märkt att jag lagt till en ny kategori? :D
Lägger in lite kul o onödiga saker när jag inte har ngt bättre för mig!

  1. Jag är bra på att anpassa mig till andra.
  2. Jag hetsäter i perioder och bantar i perioder.
  3. HATAR HÄLSENOR! jag ryser vid bara tanken! Får panik när någon rör vid min lr ser andras. Hatar senor i kroppen över huvudtaget..
  4. Jag älskar blixtar och åska!
  5. Jag är har nog blivit lite av en badkruka.. När jag var liten kunde jag bada i iskallt vatten men nu ska det vara över 20! helst 25..

20:53 Ja ni..

Asså, imorse, jag hade ju klockan på rigning en timme tidigare. Men när jag satte mig upp i sängen så såg jag att der regnade ut. då blir man ju sugen på att dra ut?:/ Nej så ärligt talat så sov jag några minuter längre, men tänkte iaf att jag tar en springtur till affären och köper en flaska vatten (Hela dagen igår hade vi inget vatten för leveransen hade inte kommit. vi har en sån där vattenmaskin eftersom vi inte kan dricka ur kranen). För jag har början med gröt på morgonen och jag bara älskar det! Imorgon blir det gröt med jordgubbar. yuuuummie!

Men iaf, så jag gick ju upp ca 40 minuter tidigare för att jag skulle hinna. Men då va Jane o F redan uppe, och Jane bad mig att följa med till Kindergarden. Hade ingen aning om att dom skulle dit men så blev det!
Felicia tyckte det var jätte kul o leka där! hon kollade på mig flera gånger o fick små skrattanfall hela tiden. Det är som ett dagis lixom. Får se hur de går o ladda upp vidoes, de kommer lite senare isf.

Så nu blire det här varje kommande onsdag, lr ngra onsdagar frammåt iaf. Det var kul att vara med och se barnen leka, sen så kommer jag ju ut lite oxå. Men det roligaste var tycker jag när hon tog fram vita tavlan och satte upp bilder på djur. Ja det blev ju verksta kinesiska lektionen o jag var koncentrerad!;D Fast det blev ändå fel för mig, dom pratar tydligen mer bebis språk där.

 

Dagens ord; Hund - gou


5 Sanningar.

  1. Jag kan ha extrema koncentrations svårigheter!
  2. Har fobi för när folk rör kroppsdelar "så som dom inte ska vara". tex viker öronen lr vänder ut o in på ögonlocken.
  3. Jag avskyr ljudet av när folk knäcker ryggen/tårna/fingrarna.
  4. Jag kan Nordmans skiva utantill, han var min idol när jag var liten.
  5. När jag gick på dagis så sjöng jag och Amanda "Vandraren" av Nordman på avslutningen och vi tvingade våra kompisar titta på när vi uppträdde med låten ute på gården, medan vi stogd på en gungbräda.



12:53 Felicias sovstund.

Nej, nu ska det bli Historia stund för mig:) eller varför en glad gubbe?:S jo man måste ju försöka vara lite positiv även fast jag vill göra allt annat än just det!
Så nu ska jag tralla ner för trappan, in i köket o hämta en skål jordgubbar o sedan blir det PLUGG!

önska mig lycka till.. det kan behövas!

Fresten, sett att statistiken har ökat än del. skulle va jätte kul om ni skrev en komentar så ja vet vilka ni är! :D

21:35 alldeles för mkt tankar.

Idag va ju ute me Felicia på tomten. Jag satt vid bordet, medans hon sprang runt. Att en sten och en plast kruka kan vara så underhållande. Hon gav ifrån sig sånna glädjeskrik, och jag undrade varför inte jag oxå kunde få göra det. Jag vill oxå få sådana där lyckorus. Bara känna hur glad man blir i hela kroppen.

Tog en välbehövlig powerwalk innan middagen. Och viss musik, texten får mig att tänka mkt smartare. Vi lever nu, idag, det finns inget förflutet, ingen framtid. Det är bara vi, nu.
Var tvungen att sätta mig ner och bara lyssna igenom den ngra gånger.

o Nu ska jag bli världens snyggaste tjej fan! powerwalk i imorgonbitti medans J kör sitt rejs där hemma. VI beach 2010! Taggaaa

Dagens ord; Jordgubbe - Taomei (tvekar att jag stavar rätt men det är så det utalas)

fick bara så ont

Antingen... så borde jag ta avstånd från allt som har med det att göra. Människorna, saker, tankar, platser. Lättare sagt än gjort och igentligen vet  jag ju inte om jag vill det heller.
Jag vill be om ursäkt för allt jag har gjort o sagt, hur jag betätt mig. Men jag kan inte.
Jag vill ju förklara mig. Jag kanske skulle vräkt ur mig allt, så som jag mådde. _Inte fejkat den glada problemlösa fasaden? Skulle du älskat mig mer då? Blir man mer respekterad? Det känns så ibland, och jag är ofta nära på att berätta hur jag mår o känner till folk, vad jag gjort för dumheter och varit med om. Det är alltid ngt som hindrar mig. Men igentligen, varför ska jag berätta? Lr varför inte?

Blir man mer äkta då kanske? Skulle nog tro det.. men jag vill ju att folk ska se mig som en kul o glad tjej. Men om dom bara ser mig så, ser dom verkligen MIG då??
Men på ngt sätt så känns det, iaf när jag hör om andra, att man blir mer speciell o unik.. lr vet inte hur jag ska förklara, men när folk vet mer om en person, både positiva o negativa saker så blir det mer än viktig person på ett sätt. En person man kommer ihåg. En person man vill lära känna. En person som betyder ngt och kan påerka andra.


Jag avundas iaf andra som vågar öppna sig. Det måste bli bättre på ngt sätt? Men vadå.. vill man att folk, bekanta ska veta att man skärt sig, varit djupt depprimerad, tagit droger, haft självmordstankar, hoppat framför tåget? Ja ni fattar.

Är inte det för privat? Vem sjutton vill veta det? Men ändå, varför är det så tabu? JO, för det kallas att skrika efter uppmärksamhet! Det kan nog lätt börja snackas skit om än då om man inte är rätt människa, som tillåts att ha det tufft offentliget. Men alla mår ju skit på ngt sätt o har det jobbigt. Men visst, är det inte så att "titta, jag måste äta antideprisiva för jag har mått så mkt dåligare än alla andra, åh tyck synd om mig, " ?

Vet inte vad jag tänker med lr har för uppfattning om människor. jag är bara rädd.

13:43 Äntligen måndag..?

Ligger i sängen o proppar i mig mina sista lakritsar..
Jane är iväg över dagen igen men just nu sovet F. Vi var ute på en lite promenad o tog med oss jordgubbar som matsäck. Lucky fick följa med oxå. Han är så duktig så han går lös hela tiden.

Sen så ville jag ju visa lite bilder från lördagen oxå, haha.
Kvällen startade hemma hos David där han bjöd på alkohol i olika former o massa snacks. bla DAIM! ja mkt svenskt godis var det:)
Mkt folk blev det, o mkt svenskar o det är ju alltid kul! Efter tolv nångång så drog vi vidare till Park 97. Blev lite krongligt, vissa kom in gratis men andra inte. Fast jag o Maria körde en liten fuling men det får man göra ibland!
Vi försökte med att bara gå in, men det lyckades inte för alla. Inte mig, Maria o Jacob iaf. Vi var tvugna o köpa biljett för 100 RMB styck. (För man var tvungen att antingen ha bokat ett bort lr köpa biljett för att komma in) Men för en sån biljett fick man då alltså 10 drinkar. Så man kan ju säga att man köpte 10drinkbiljetter.
Då istället för att vi båda köpte ett sådant litet häfte så delade vi på ett! Vakten räknar ju knappast hur många drinkbiljetter det är. FETT SMART VA ;) Blev dock lite besvikna när vi inte kunde få våra mojitos menmen, det blev andra goda drinkar iaf!
Sedan var det daaance all night long! Som sagt, var hemma strax innan 05 dagen efter.

21:44 John blund ropar

Nej det blev ju inte så många timmar sömn när man kom hem runt 05. Även fast morbror va snäll o inte började klippa gräsmattan vid 08 (som han sa att han skulle göra när han fick reda på att jag skulle ut o festa) så vaknade jag tidigt ändå, som alltid. Sov nog inte mer än 4-3 timmar när ja tänker efter.. Men igentligen, fett bra att jag inte sover bort varje "dagen efter"?
Aja. Nu blir det sovdags. Godnatt!


19:50 Vi har ju verkligen världens finaste djur!<3

Snackat med hela familjen idag över webcam, jag med Felicia på min sida kameran o dom med Alec, Emil o Mojje på andra sidan. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHH! Det är svårt att beskriva, börjar nästan gråta nu igen haha!
Att se det där svarta saken komma inspringandes i rummet med ett gosedjur i munnen, o sen höra svansen slå mot alla möbler. O När jag började prata så ser man hur han reagerar. Blir helt vild o några gånger sprang han till dörren för att kolla:D Jag hade så önskat att jag hade varit där.. Min älskling! o Gammla emil gubben o Mojje. Dom reagerade inte riktigt likadant men det hade jag iförsej inte räknat med heller^^
Längtar tills jag är hemma igen, då jag hoppas att Alec välkomnar mig som sisst. Han lämnade inte mitt rum för en sekund och ställde sig tillomed uppe i sängen för att komma närmare mig, sov där hela natten gjorde han oxå.
Men va så himla härligt att se dom igen, Allihopa! <3 Nu har jag fått ny energi!

Har precis ätit middag. Spicy spiiiicy gryta. Hehe, mina läppar verkligen bränner! Fast det var faktiskt väldigt gott att äta den kall. blir kanske inte riktigt lika starkt då. Känns itne så iaf... Får se om jag kan få ner lite efterätt oxå? Melon, eller en skål med jordgubbar o mjölk?;) För andra gången idag...

14:42 sådär underbart lixom!

Åhh så himla härlig dag! suttit ute o solat hela förmiddagen o tror faktiskt att jag blivit lite brun;) Mest på högra sidan iförsej men brun iaf haha!
Tog en liten promenad o köpte jordgubbar och vatten melon(sjuukt billigt, 15RMB för en hel påse gubbar o en fjärdedels melon betalade jag 11RMB för) som blev efterätt till lunchen som vi oxå satt ute o åt.
Nu åkte Jane o Hans iväg till blomsteraffären o då tänkte jag att jag kan ju lägga in lite bilder från igår. Men dom får ni lite senare:P

I maj så börjar expot här i Shanghai. o den lilla blåfiguren där uppe är deras maskot, Haibao (?). Igår iaf när jag mötte upp Maria inne i stan innan vi åkte till David så gick vi in i en liten affär för att köpa en vinflaska o ha med oss. MEN, då hittade vi en liten Haibao i gosedjurs-format! Lr, den var inte så himla liten heller:) Men då satsade vi mer på humorn istället för det tråkiga gamla vinet som man alltid får. Man vet ju att de uppskattas men ändå, roligare med ngt annorlunda. David blev iaf jätte glad haha:D
(Figuren är ganska hatad o ut-tjatad här...)

17:36 gör mig iordning.

Har lånat lite skivor av Hans. Ni vet, sånna där gamla godingar som Hitsfor kids, Absolute music, Best of 99 osv.
Vissa e bra, andra inte.
Har duschat, smsat med folk, valt ut kläder o börjat på sminkningen till ikväll.. Snart så ska jag äta middag o sen ut o möta Maria. Gurra, Nina o David antagligen.

Så här kommer jag se ut ikväll..


11:52 Man kanske ska bli kock?

Har suttit ute o målat naglarna medans mormor håller på i trädgårdslandet, Hans fixar med bilen, Felicia hjälper till o Jane fotar kläder.
Det är ingen sol ute men det är varmt ändå. Men det känns som om regnet hänger i luften..


Ligger här o försöker kolla Bella&Tyras show, men jävlar vad segt de ska gå.. Snart blire lunch!
Håller faktiskt på o skriva ner mina favoriter som mormor lagar. Blir väl inte exakt men så som jag tror att hon gör o så som jag tror kan bli riktigt gott. Så kan jag bjuda på en kinesisk middag/lunch sen när jag kommer hem till Sverige! ;D

23:20 VAD i helvete är detta!?!

Nej nu jävlar! Vad ÄR Kina för ett land igentligen!? Vad är det med omvärlden o musik som dom hatar!?
Först Facebook o youtube, o nu spotifyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?
VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Men förövrigt så är jag himla super duper taggad till tuuuusen! :D

21:44 Najs med lunchshopping!


Åhh idag mår jag bra! Precis innan årets första BBQ till middag så gav jag mig ut på en powerwalk/springrunda. Såå jävla skönt! Vädret idag har varit underbart o jag kände hur mkt energi jag hade när jag kom hem från shoppingen på lunchen o såg F springa omkring i trädgården. Så därför ville jag bara att timmarna skulle gå fortfare så att Hans kom hem så jag kunde dra på mig träningskläderna. Sagt o gjort!

På lunchen var jag ju iväg i shoppingcentret som ligger nära här. Trodde dom hade öppnat H&M, men inte än... men hittade massa andra grymma affärer! Ville ju ha ngt nytt tills imorgon då då det blir födelsedagsfirande för David, hemma hos honom. Hoppas jag blir nöjd imorgon oxå^^ Fick med mig ett spetslinne och en hel outfit:) Det är ngt som faktiskt är lite bra med Kina. Visst, man ser ju matchande outfiter på skyltdockorna, men här så hänger det på galjarna oxå. Asså en väldigt mkt matchningar. Så nu hittade jag en lång tröjja som går över rumpan. o till det fanns ett linne som man skulle ha under(öppningarna för armarna är vääldigt stora.) + mönstrade spets leggins till.

Är det bara jag som tycker att påsen från Pull and Bear är skitsnygg?

23:08 rent, äkta socker. inga tillsatser här inte

Medans Jenny sitter o flyger med sin fågel så ligger jag här, o börjar bli trött. Har inte gjort mkt vettigt idag. Världens snällaste kusin har hjälpt mig med Historian men jag har inte orkat göra ngt mer eftersom jag har huvudvärk.
Annars idag så har jag varit ute på tomten med F som vanlgit, även fast det varit lite kyligt. Men hon är envis den tjejen, hon vet vad hon vill. Hon tar mig i handen o drar mig dit hon vill. Går det inte så försöker hon ta tag i båda händerna och börjar gny.. o sedan går hon på o börjar dra i kläderna!
Har iaf sprungit fram o tillbaka på en liten raksträcka här ute. Sen har vi myst på min pilatesboll. hon älskar den! Ska försöka ta kort lr filma nångång.

Har ju haft huvudvärk o lite illamående idag oxå, så jag tog min middag redan vid 16tiden för kände att jag behövde ngt i mig, lr rättare sagt socker.
Apropå socker. Vi vet ju vart ifrån man får socker? Sockerbetor. lr bambu.

Ja, ni ser ju bilden. Tog den när jag o Gurra var ute o vandrade i området. Men sånna här små affärer finns överallt! Jag o Jane tar ibland en promenad till en fruktaffär för att handla lite. Senaste gången så köpte hon en sån där bambu pinne. Lr pinne, hur säger man? Den e ju minst två meter!

Man får iaf själv välja ut vilken man vill ha, o sen så tar frukthandlaren o skalar av barken på den o hugger den i mindre stavar, ca 30cm. Men jag tror ju inte att magen skulle bli så glad om man tuggade i seg ett helt bambuträd, utan man tar en tugga av bambustaven och tuggar o suger sedan ut saften = sockret, o spottar sedan ut själva träet.

 

Första gången jag fick smaka en sån så gav mormor mig den o jag hade ingen aning om vad det var.

De va strax efter Thailand då jag hade gått upp massa i vikt o gick på "min lilla diet". Så när jag tagit en tugga så la jag mig ifrån den. är ju verkligen BARA socker! men ganska gott ändå;)


20:43 Får jag aldrig nog?


20:08 träningen kan bli komplicerad ibland

Kolla grejen lixom... Ska jag gå till badrummet o okuppera den i en timme bara för att jag måste ha en spegel när jag mimar o dansar till musiken från ipoden o gör mina hemmaövningar? Jag vet inte om mormor uppskattar det, man vet ju itne om hon har tänkt o duscha, det är ju lite svårt att fråga.
Bara för att jag förstår henne så behöver ju inte hon förstå mig, eller hur? ;) ^^ 

Men så kom jag ju på att nu när det är mörkt ute så kan man ju använda fönstret som spegel om jag har tänt. Men då vet jag inte hur många av grannarna som ser mig? Men o andra sidan, jag tycker dom är lite konstiga, då kan ju dom få tycka likadant? Se en utländsk tjej stå o göra massa konstiga rörelser, röra på munnen  o grimasera(när jag lever mig in i musiken).
Det ska väl vara jämt?

22:40 jag förstår mormor, men jag förstår inte kinesiska.

Nyligen gjort mina hemmaövningar. Första gången på vet-inte-hur länge! Har varit barnsligt rädd för att träna med förkylningen i kroppen, pga att jag inte ville bli mer sjuk. Så nu ligger jag här, möra lår, armar o mage. Nyduschad o blött hår. Jag sover alltid med blött hår, who cares lixom? om man har tur blire ett snyggt skatbo dagen efter.
Gurra köra Astrid Lindgren-maraton o jag hör just nu Tjorven som skriver på Västeman.
Dagen har varit solig men utan den riktiga värmen, men plugg gjordes ute i solen i linne ändå, ett tag iaf. Felicia har varit mysig o första gången gick hon faktiskt fram o krama mig när jag bad om det. en riktig kram faktiskt. Annars brukar hon bara flina och springa därifrån.
G o jag har sprungit fram o tillbaka med henne på tomten, o det var hysteriskt roligt enligt lilltjejen. Hon har varit duktig idag o snäll mot mig även fast inte Jane har varit hemma. Men hon inbillar sig ibland att jag är Jane. Ni vet när hon är lite sugen på bröstmjölk.. hon är duktig på att dra ner tröjan kan jag ju säga!
Middag blev att slänga ihop en pankaksmet alá Gustaf o middagen blev mer än god!
Och nej, jag har inte blonderat håret till alla som undrar;D

o jag tror att han vill ha mig tillbaka, även fast han aldrig haft mig.

apropå rubriken? Jag förstår vad hon menar, men jag förstår inte vad hon säger.


puss o godnatt


21:10 kommer jag kunna uppfylla min dröm?

Hehe.. klockan är nio, och jag skulle mkt gärna kunna släcka lampan o sova. What lixom? Känns som om det är bästa iden igentligen. För det här med fucking historiaplugg går inte så bra för mig just nu. Jag behöver måla upp o verkligen SE en bild på väggen där med de människor som jag har/kommer hjälpa och ta hand om så de kan överleva o må bra, efter jag blivit utbildad till ngt slags hjälp för människor, efter jag har kommit in på den skola jag vill, efter jag har fått mvg på historian... eller godkänt.
Det är iaf min dröm. Jag vill förändra ngns liv! Jag vill hjälpa en skadad själ tillbaka till livet där glädje o kärlek finns.
Men tänkte lägga upp ett litet schema typ. Gå upp 8 varje morgon nu o plugga i en timme innan jag börjar jobba med Felicia o sen lite på eftermiddagen. Men nu så måste ja troligen gå upp 8 ändå o börja med F direkt för Jane ska iväg. Knappast att ja går upp 7 då får att plugga... neeeeeeeeee. ja kommer inte orka?
För nu har jag ingen ork till det alls, o jag ligger bara o väntar på att Jenny ska logga in på msn så jag kan prata lite vett med henne!;) Men nej hon verkar inte vilja göra det så vad ska jag göra?

19:21 Min kropp

  1. Svarta långa naglar.
  2. fötterna är ömma.
  3. Håret är skitigt o behöver tvättas.
  4. jag har 14 vattenblåsor på fötterna i olika storlekar.
  5. Magen är stor pga biffstroganoff och sockerkaka.
  6. Mina handleder är svaga och värker.
  7. Jag har noll kraft i kroppen.
  8. huvudvärk.
Men förkylningen är borta!:D 80% iaf. eller 70%

17:17 Grattis mamma!

Idag fyller världens bästa år.

Älskar dig!

Massa kramar från mig!


11:24 pics!

Kan faktiskt säga att de va länge sedan jag kände mig så liten som igårkväll. Lr liten är inte rätta ordet? Vet inte varför jag påverkades så mkt av killen som höll fast mig på dansgolvet, men de va ngt, jag blev så förvånad. För man har ju alltid vetat att de finns idioter, det är ju inge nytt^^
Trodde inte sådant kunde hända i Shanghai riktigt, att man verkligen fick kämpa för att komma loss. Blev väl mest överraskad. att man ska vara tvungen o försvara sig lr hur man ska säga, jag har ju bara träffat massa genomtrevliga människor som har förstått att ett nej är ett nej o accepterar det. Har aldrig varit ngra problem.
o sen när ja kände att David o Maria på ngt sätt tog hand om mig efter så, lr ja, de brydde sig, blev det väl ännu mer känslor.
Det kom väl en eller annan tår sista biten hem. Men ibland känner man ju att man behöver extra kärlek, det var väl bara så.
Iförsej så var hela min dag så. massa saknande efter närhet.

Men somsagt var det en riktigt kul kväll! Kul o träffat Maria som e svenska oxå, go tjej!
Fresten, första bilden, ser ni mina glitterstövlar?:D haha
Andra bilden är från Salsaresturangen. Det fanns ju ett litet dansgolv med ett liveband, men runt om var det mass bord där folk satt o åt.
Tredje bilden e från klubben, o ja, det är tjejer i mini kjolar, lack-bh o höga stövlar som ståg o dansar. Kul o ha ngt att titta på?:P Sista bilden e david som kör gärnet med stången. haha:D Herregud va dåliga bilder det blev....

10:52 utgång blev det visst..

Kom hem för ca 5 timmar sen, så har sovit liiite. 5 timmar närmare bestämt. Igår när Gurra o Nina kom hem så kom G in i mitt rum "Tja Hedda, vi ska ut ikväll!"
Så det blev o fixa till sig när man gått runt osminkad i över en vecka... Åt hemma för ville ha lite tid o plugga men mötte upp folket på Oscars. Nästan bara svenska förutom Nina och en annan flickvän.
Efter drog vi vidare allihopa utan G o N.
Blev lite problems, första stället vi kom till ville ha 3000rmb för ett bord, så vi tackade nej, sen tog vi en promend till ngt som vi hört skulle vara bra, o det visade sig vara en salsaklubb typ:D Dansade ingen salsa men tycker att de  va himal mysigt där! men några av killarna fick lite salsalektioner..hihi. Efter det drog några av oss vidare till ett annat ställe o dansa hela natten! Sista timmarna spenderades uppe på en liten mini scen med en strippstång:D haha himla kuligt! o ja, dela taxi me David o kom hem vid 05. Däcka ganska direkt kan man ju säga!

Nej, nu sitter jag o snackar ris med ted på msn, ja det är ju inte riktigt samma tid för honom..
ÅH vet inte om jag ska försöka sova vidare eller äta ngt, lr göra ngt annat.. men känns inge bra o ställa sig upp, HAHA. Jag är fan fortfarande full.

Dåliga bilder kommer lite senare...

12:29 Jane sa godmorgon.

Ny dag, Ny helg.. G är iväg för att hälsa på en vän på sjukhus och jag har nyss ätit lite jordgubbar o väntar vidare på lunchen.
Hoppas verkligen att G o Nina hittar nån bra film o kommer hem hit ikväll. Annars får vi se hur dagen blir. Bara 10grader ute idag:(
30sidor Historia var det va?

22:05 suuunny Shanghai today!



Kan vårvärme göra en sjuk? För mig känns det lite så.. Även fast det är nu man blir pigg o glad o vill ut i naturen. Men för jag kom ihåg när jag kom till Kina i augusti, okej det var inte ngn vår värme då men.. jag låg ute på tomten o solade när jag va lite små förkyld, o direkt efter det blev jag jätte sjuk. Så det är ngt med kinas sol som jag är lite rädd för när jag är lite småkrasslig. Haha låter helskumt men de är sant! Men jag känner mig inte så mkt dåligare än imorse iaf.
Dagens temperatur var imorse 32, o under dagen har den varit strax över 20grader. Vi satte ut ett bord o har varit ute på tomten hela dagen! SÅ himla härligt o F älskar det! När det var sovdags för F så tog jag o Gurra en promenad på 2,5 timme. Super skönt om man skippar skavsåren. Tog mina gamla ballerina, blev inte så skönt. :/
Kom iaf in på lite gator där Gurra inte varit tidigare, o vi gick vidare in i lite fattigare områden, sånna där riktigt gamla kinesiska, som jag tycker är jätte charmiga o mysiga. Nån varm sommar kväll ska vi gå dit o äta middag. Köpa ett nybakat bröd i ngt gatuhörn, köpa en melon-slice på gatan, ta en skål nudlar i ngt litet hål i väggen. Ja ni vet, bara gå runt o köpa lite av all den här maten som finns överallt!




nu är jag trött o har huvudvärk.. sova snart? höhö jag vet, det är fredag :/

21:33 g.o.d.i.s Sugen!

Janes morbror o bror är här, o under middagen snackades det buissnies så när jag ätit klart smet jag upp på rummet. Tanken var väl plugg... men, ja...? :/ Ngra rader har jag läst iaf.
Hans har gjort hemagjord leverpastej idag, o grymt god blev den! så en macka till middagen blev det oxå.
Har fått gå runt o bära på Felicia nu innan middagen när morbrorn o brorsan kom. F är lite blyg när det kommer massa folk.. o så var hon väl lite halvt trött, så himla mysig blev hon! Många pussar har jag fått idag :D

 

Jag är så sugen på att skriva..skriva o skriva! men jag har noll fantasi, o som jag sa, det händer ju inte så mkt här när man bara är hemma o så ligger ofta kameran på rummet, därav inge roliga bilder utan bara pics på mig :( Men jag tycker det är så tråkigt med massa inlägg utan bilder!
Nån som vill ge mig ngt ämne att skriva om? Lr frågor, lr vad som helst. Skulle bli jätte glad om nån vågade skriva ngt;)

Förövrigt så är mitt internet helt jävla CP!!!!!!!!!!! :@:@

14:29 varmt solsken idag!

Känns som att uppdateringarna går lite segt, men jag har helt enkelt ingenting intressant att skriva dagar som dessa man bara är hemma med Felicia.

Men ngt som är värt att nämna är att imorse när jag kom ner till köket så hade mormor var och handlat, och i en av påsarna låg det massor av jordgubbar! 'Snacka om att man blev glad! Annars idag har jag, Jane o Felicia tagit en promenad med Lucky till en av djuraffärerna här. Han får gå dit när det är tvätt dags! o så skulle dom klippa lite päls o klor brukar de bli oxå? Fast klorna har ju iförsej jag redan gjort för någon dag sedan. Men vi får se om han är finare än vanligt när han kommer hem.
Efter som det är fint väder idag så ska vi ta en till promenad idag, o köpa lite mer frukt och ta med kameran när Felicia är ute o går.

Men uch jag är trött... o vafan, måste. måste. plugga... bajs.

21:40 språklektioner

Det gick ju inte så himla bra med Kinesiskan för min del, lr jag hade inte den tid o lust jag behövde för att hänga med.. Även fast jag fick mkt hjälp hemifrån fårn Jane. Men nu är det min tur! Igårkväll satt vi vid middagen och började komma in på det svenska språket. Jane skrev ner några meningar på engelska på ett papper o räckte sedan över det till mig för att jag skulle skriva den svenska översättningen.

Idag när jag öppnade grinden för henne sa hon "Tack så mycket", o jag svarade "bu ko Xie"(HAHA så grymt dålig stavning!!, men de låter iprincip sådär..) som betyder varsågod på kinesiska. Sedan sa jag till Jane att vi kan ju göra så att hon pratar svenska till mig och jag pratar på kinesiska tillbaka? Båda började skratta.. Det skulle nog inte bli så mkt att säga då^^

Det är mkt lättare att förstå kinesiska än att prata!

20:15 ni svenskar är lyckligt lottade

Vet ni hur glada ni ska vara över att ha OLW, Estrella och KaramellKungen hemma i svergie? MKT glada!
Jag är proppmätt, har ont i magen för att morbror gjorde så goda plättar (ärligt talat så tycker jag inte om att äta för god mat, för då slutar man aldrig äta) Men när jag nu kollade runt på olika bloggar så är det nån som lade upp en bild på en souercream chipspåse och en karamellkungen påse som var till helgmyset. Asså bara påsarna o synen ger ju mysstämning! Det är sjukt, jag har ändå lite svenskt godis kvar här, men att lixom stå där vid hyllan o välja chipssmak kanske tillsammans med en vän, plocka i dom där väl utvalda godisbitarna i den lilla färgglada kamarellkungen-påsen.. det är lycka!    ^^,


00:23 det känns ju sådär..

Klockan tickar.. o jag borde väl stänga ner datorn o släcka lampan men jag har ingen luuuust. Nej jag är inge trött. varför är det alltid så när man är sjuk, trött hela dagen men inte trött på kvällen? o så ska ja upp tidigare än vanligt oxå.
Men nu känns det som om det inte äns är värt ett försök.


  1. Inte trött.
  2. Har för ont i huvudet o kroppen för att kunna lägga mig bekvämt o somna.
  3. Vill inte somna o kvävas i sömnen, lr för den delen vakna o ligga sömnlös för att ja inte kan andas normalt.
  4. Pratat för mkt med teddie om framtidsplaner så nu är jag skittaggad på o söka jobb, har fakiskt letat lite på olika sidor redan. (kommer ligga o planera min framtid)
  5. Engelskan flyter ju på skit bra nu! (Snackar me Nina på msn)
  6. Planeringsplanerna kommer flyga runt om hur kul vi kommer ha det om Nina följer med till sverige.
  7. Tankarna kring veckan då Tobbe o CG kommeeeeeeeeeeer. (tänker på de varje dag)
Jag har verkligen problem innan jag ska sova, då jag ligger helt ensam o då flödar tankarna bäst dom vill o vill inte lyda mig alls!

Fresten!
Har ni sett att jag lagt till en ny kategori! Så nu är alla kina inlägg på ett o samma ställe. lr iaf från detta år. Får se om ja får power o göra samma sak för de förra 5månaderna..


14:30 kvinnans dag!

Idag är det nationella kvinnodagen och det betyder att Jag är ensam med Felicia för att Jane är ute på lunch med tjejerna, OCH att min älskade lilla CG fyller 20 idaaaag! Fan får inte glömma o ringa henne ikväll!

Ligger o vilar nu, sov inte så bra inatt, vaknade några gånger o fick gå upp o ta näsdroppar för kunde inte andas. Så trött är jag, o de har Felicia oxå varit.. hon somnade nästan i hennes stol när vi åt lunch :P

20:24 Från hat till kärlek

Jag sitter här o smaskar i mig den första Bountyn som jag köpt i hela mitt liv. ÅÅh va god den är och jag har längtat efter den i flera dagar! Igentligen har jag aldrig tyckt om kokos, har tyckt att det varit riktigt äckligt faktiskt, o ibland inte äns kunnat äta det utan har fått spotta ut det om jag ätit ngt med kokos i. Men efter den senaste Thailandsresan så har jag blivit kokos-galen.
Borde inte bountyn vara lite nyttigare oxå än andra godisar? Typ som mars eller japp? önsketänkande.



mina dagar består av

Tittar ni noga så visar bilden vad lite av mina dagar innehåller nu

Historiaplugg, musik, näsdukar, lepsyl, mediciner, kläder, nitar, smycken.


17:24 Min söndag.

Min nackvärk
kanske påverkar mig positivt på ngt sätt...
Taxitrafiken som kör så man får viplers--> Nackvärk--> ont i huvudet--> illamående. + denna jävla förkylning som vägrar bli bättre gör att huvudet snurrar.--> INTE lika shoppingsugen.
Jag åkte ju till stan men kom bara hem med en liten partyväska + lite godis från cityshop (det är dyrt, men det är inporterat godis från europa). Min förra väska har typ gått sönder så det behövdes en ny. Provade massa kläder men inget som var perfekt o då hade jag ingen lust.
Vill ni seeeee?
Den lilla väskan köpte jag idag o den andra igår(båda från H&M), o jackan är från Thailand, grym va?;D

10:30 Godmorgon

Coolt, jag vaknade faktiskt innan 10 av mig själv o jag tror jag somnade runt 03-04 igår!
Vi kom hem från middag o bowling vid 01 o sen vara lite webcam me Jenny o en dusch innan det blev sängen. Men så kunde jag ju inte somna som vanligt för att jag alltid har 1000 tankar i huvudet o ligger o diskuterar o planerar med mig själv^^
Igår var vi ute o åt middag, lr först mötte jago Gurra upp Nina vid H&M, o jag köpte en väska som jag är väldigt glad över! Sen fick ett halsband o ett par ringar följa med oxå. Hittade massa andra grejer oxå så funderar på om jag ska åka in till stan idag... För jag vet inte om gymmet är så bra för mig än, är fortfarande väldigt förkyld även fast jag mår bättre:/
Blev iaf en riktig god middag, en buffe på Brasil steak house! o efterättsbuffe var det ju oxå;) Sen gick vi alla, G,N jag, David, Johan o Albert o bowlade.. o jag visste ärligt talat inte att jag var såå dålig HAHA! låg sist ända till sista chansen o då gick jag om o vann över Nina med typ 3poäng:P o jag ska väl tacka Albert för det var han som visade mig lite knep. haha "du måste gå rakt, du går ju såhär!" så gick han typ som ett S över hela banan! ooops?:P

Nej, nu är det bara för mig att bestämma mig om jag ska åka till H&M lr gå till gymmet idag? om det blir H&M så är jag säker på att jag kommer bli av med ett antal hundralappar.. såg nämligen väldigt många fina saker..... o jag är sååå sugen:D men grymt sugen på gymmet oxå:/ fuck.
Nu blir det frukost!

14:20 Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder? Bullshit.

Asså.. det här va ju inge smart. Det har regnat här i, vet inte hur många dagar nu. Många iaf, o iprincip 24/7. o vet inte riktigt om det blir så mkt o göra idag pga av regnet(skulle igentligen gå på ngt akvarium-museeum, men regnet sabbar det)
Men då hade jag mina små hemma planer.. men nu när jag har tänkt lite längre så går det nog inte att utföra dom. Lr går gör det väl...
Jag tänkte gå till Tesco o köpa lite nödvändiga grejer, men som jag nämnde så har det regnat här ett tag, o när jag tänkte lite längre så kom jag på vad jag har i min skogarderob; glittriga stövlar med klack, finskor med klack och öppen tå eller med bara rämmar o nitar, gympaskor med hål i sulan, gympaskor med "ventilationshål", låga stövlar med hål i.... HA, inga vattentäta skor!? Där sprack ju den planen. Det värdsta jag vet är när skor läcker in vatten! LR de glittriga stövlarna har jag aldrig provat i regnväder men det känns ändå inte som ett alternativ?

Sen så har detta regnväder visat kvaliten på detta hus. Det troppar vatten från taket i hallen och från taket i mitt rum... haha! lr man sesr att väggen verkligen inte mår bra iaf pga av vattnet.

22:39 girls stuff

Jag tror faktiskt att Jane tycker det är lite kul att ha en tjej till i familjen. Jag menar, visst, hennes mamma bor här, o lilla Felicia, men att lixom snacka tjejgrejer med. o Då menar jag ju mig! ;) Vi har ju tex varit ute o shoppat underkläder o smink. O det är ganska ofta hon sitter vid datorn o ropar på mig att komma. Idag var det smink det gällde, så vi satt ett tag o diskuterade vad som e bäst o billigast.. Hans kom förbi o undrade vad vi pratade om, vi tittade på honom o sa bara "giiirls stuff!":P
Annars brukar det gälla färg på kläder, skor, underkläder, smycken.. ja allts sånt där som intresserar tjejer väldigt mkt!
En gång så verkligen skrek hon på mig o det lät som om det hade hänt något o det var jätte brottom. Då hade hon hittat en bh av ett väldigt känt märke till ett jätte billigt pris o undrade om inte jag ville ha en sådan. :)
Känns jätte kul faktiskt att hon alltid rådfrågar mig o visar mig saker. Har ju hänt ibland att vi sitter hela dagarna vid datorn o kollar shoppingsidor:) Jag lixom gillare!

O idag började hon prata om att hon borde laga mer mat till oss än vad hon gör.. hon satt o blädrade i en tidning o visade mig en massa olika recept. o nångång ska hon troligen göra grisfötter (det såg faktsikt jätte gott ut på bilden) det ska tydligen vara väldigt bra för hyn!

Jane o Felicia i Thailand.


15:09 Det kan bli jobbigt när man är förkyld o sötsuget sätter igång.

Jag är galet chokladsugen! o jag har några bitar kvar av centern jag fick av mamma. Men är det inte lite onödigt att äta upp dom nu när man ändå inte känner nån smak? ÅÅÅH :@


23:01 Choklad botar ond tunga! ..haha

Jag försöker dra ner på medicinerna lite här, så alltså ingen alvedon för mig idag. Det har inte varit jätte hemskt men huvudvärken har legat o gnaggt.. men jag har överlevt! som tur va;)
Men min tunga har tagit stryk av kinesfasonerna! haha okej, i grund o botten är det väl kanske mitt fel för jag har bränt tungan två dagar i rad, va lite het på gröten, höhö;) Nejmen har börjat äta gröt till frukost o ja, jag har varit lite för hungrig. Sedan så har jag ju tagit efter kineserna här hemma, o kineser är nämligen väldigt duktiga på att skala och rensa med munnen.
Ja, alltså, när vi äter fisk tex. Det är ingen pappa som står o rensar hela fisken innan det ska fram på bordet utan det är verkligen hela fisken, lr bara hackad i små bitar kanske. Men grejen är att det är miljoner ben i oftast.o man äter ju inte med kniv o gaffel heller utan pinnar, så det blir in med hela biten i munnen o försöka spotta ut så många ben man kan! Så det händer ju att man fått en del ben i halsen ibland. Men nu idag så stack jag mig både i tungan o läppen, o det gör ont!
Samma grej är det ju med kött. idag fick jag nackkotor att äta på...... (men det är inte aalltid så:P, men ofta här hemma. Kineser tycker om benen)

Sen så innan middagen idag satt Jane, jag, mormor och Felicia på nedervningen o knaprade i oss solrosfrön! himla gott faktiskt, men ja om man äter många så blir tungan lite öm, iaf min! + brännsår och fiskben stick. Stackars min tunga:(

Förkylningen är inte mkt bättre heller..

Men jag är på bra humör ändååå, har ju ätit lite svensk choklad idag!

 


23:33 Mickan?

Ska vi döpa om Mojje till Gunvald? :D

eller i andra namn?

Annars får jag väl köpa en guldfisk.

Jag vill ha en egen Gunvald.

21:51 Jag är nästan frisk, men en liten doktorundersökning behövdes!

När jag vaknade imorse kände jag inte av varken någon huvudvärk eller täppt näsa. ÅH, herregud är jag frisk nu!? tänkte jag. Jag behövde inte snooza mer än en gång och jag satte mig upp utan någon yrsel. Svalde en gång, o nej, inget ont i halsen. Vilka super piller! påväg till badrummet så kom jag på att jag glömd en grej på rummet o sa tyst för mig själv "ja juste". Om jag sa det tyst? det lät inget alls... Även fast jag kände mig helt frisk så var det väl inte helt så. Fick harkla mig ngra gånger innan rösten kom tillbaka. Lät som en kråka ett tag men sedan kom blev det som vanligt, och den täppta näsan fick jag oxå tillbaka.
Så alltså; JAG mår bra, men det verkar inte min kropp göra. men vafan, det är väl jag som är huvudsaken? ;) haha! Det är skönt att känna sig pigg iaf även fast man måste springa o snyta sig vart femte minut.

Sen så har jag lekt doktor med F (misstolka det inte, jag lekte ögon-näsa-hals doktor!). Men på riktigt, hon var en riktigt duktig passient, tro det eller ej! Haha skit söt var hon! Vi har en liten ficklampa som hon tycker är rolig. Jag tog den och lös in i min mun, räckte ut tungan och sa "aaa".(tänkte, att vi är ju båda förkylda så då borde vi ju kolla lite i halsen oxå?) Gjorde det några gånger och hon såg väldigt road ut. Sedan testade jag på henne. Redan första gången gjorde hon som jag hade gjort! Öppnade munnen, räckte ut tungan o sa "aaa". Och flera gånger om:D snacka om stolt doktor man var!


20:25 sjukling

Detta är inte kul. Nu är det riktigt illa, ögonen bara rinner o rinner, jag bara nyser o nyser. Ligger i sängen och tycker synd om mig själv (mest för att jag är glass sugen).
F ville inte sova förrens klockan 16-17 idag o då fick jag min vilo stund oxå. La mig i sängen med Historia boken. Men kände sedan hur dåligt kroppen mådde så tänkte att ja, lite kan jag väl vila.. men inte sova, för då kommer jag inte kunna somna ikväll. Men, jag somnade..o vaknade 19:30. Har långkalsonger, mjukisbycor o tjocktröja men fryser ändå. Ligger under täcket så det går okej iaf.. men skippade middagen ute, har tagit en äggmacka hemma istället.

Fick några kinesiska hokus-pokus piller av Gurra.
Får se om jag är mirakelfrisk tills imorgon då? ;)

Sen vet jag inte hur bra jag lyckades med o visa naglarna på bilden men jag försökte. Ganska nymålade o fina faktiskt! IRL iaf. rosa glitter med mörklila/röd kant.

12:39

Har nu pluggat i typ två timmar. O nu tror jag att det är lunchdags så ska gå ner o ta lite kinesisk lunch. Hoppas det är ngt gott! Sedan ska jag fortsätta pluggandet när Felicia ska sova.. jag har kommit in i det här nu!
Men uch så irriterande det är att vara såhär förkyld! Ni vet, det kliar i hela huvudet, ögonen värker, näsan rinner, huvudet är ömt.. o så sitter man o nyser hela tiden! o man har en konstig känsla i hela kroppen som man verkligen säger att man inte är frisk. att det är ngt virus som gjort invation.
Aja, bara o förtsätta o äta appelsiner då!

22:02 eller?

Är det inte bättre att bli tjock på nyttig o fräsch mat än att bli tjock på fet o ofräsch mat?

Dagens fråga!

Är det okej att ha sig själv på väggen?
Själv tycker jag att, nja, tveksamt.. eller JAG skulle skämmas. Okej, jag bombarderar bloggen med egobilder men det är min blogg, inte mitt rum. o vem tycker inte om att ta egobilder?;) det höjer faktsitk självförtroendet en aning att våga ta o våga visa. Testa själva! Det kan jag faktiskt tacka en killkompis för att jag vågade! haha
Jag skulle iaf aldrig kunna hänga upp en bild på mig själv, det känns bara så fel. Frågade till och med mamma förut om det var okej om man gör ett kollage att ha med lite av mina modellbilder där.
O jag bryr mig inte om nån annan har bilder på sig själv på väggen, men när det handlar om mig, vad jag gör...
Men nu... har ju ett litet dilemma. Har ju fått en tavla, alltså inget jag har bett om. Men jag är ju jätte glad ändå! Men.. nu står den nere i hallen för jag visste inte vart jag skulle ha den, men dom tycker jag borde ta upp den på rummet så att inte ngn förstör den, tex F. Har jag den här på golvet nånstans så är det stor risk att F kommer o bankar på den. o känns inge bra o ställa in den i garderoben, fast tror inte det finns nån plats ändå...Då finns det bara en säker plats kvar. Väggen?


:S

20:14 Tack för bacillerna Felicia!

Redan igårkväll så kände jag att nästan blev täppt när jag la mig i sängen.. och imorse vaknade jag med extremt halsont i rinnande näsa. Jag som var duktig o satt alarmet en timme tidigare för att jag tänkte plugga, men det slutade med att jag snozade mig fram till den normala tiden. Är det inte när man är sjuk som man ska sova?

Men plugg blev det ju iaf fram till lunch + efter, då F sov.. o kommer få bli så hela veckan, varje dag om det här ska gå bra. Har visst mitt första inlämning till på lördag. hehe oops? himla tur att jag kollade upp det idag då.


Är inte så himla trött men ska satsa på en tidig sänggång. Det skulle ju vara mysigt o ha Lucky här i sängen.. men nej, det är hundförbud här uppe nu för att Lucky har gnagt av nätet som sitter i trappräcket(för Felicia). Mormor tror att det är för att han så gärna vill upp till mig när jag sitter o kollar tv. Jag här nämligen blivit lite av hans favorit nu tror jag. Men lite jobbigt är det när han inte lämnar mig ifred när jag tar hand om F. Så fort man sätter sig på golvet så ska han upp i knät. iförsej, så har han alltid varit men nu är han snäppet värre.

Jag älskar hundar men jag favoriserar mina egna enormt! jag kan inte sitta o gosa med andra hundar på samma sätt som med Emil o Alec. Men nu börjar ja få lite mer "mina hundar" känsla för Beibei o Lucky:) Vilket känns skönt faktiskt. Men det är ju fortfarande inte A&E :/
Men tänk vad lite ensam tid o hundpromenader kan göra...


Men helvete vad jag saknar, det finns ju verkligen inga finare hundar än dom<3


RSS 2.0