Update.

I lördags kom jag hem från Gotland, var där en vecka med familjen. Hyrde ett gulligt hus en bit över snäck.  Träffade kusin som var där då de blev en "utekväll", o morbror från Kina, Robin kom ner några dagar oxå.
På fredagen var vi på Fårö för andra gången för att ligga på stranden o bara njuta. Men efter badet så  fick mamma ryggskott, och har det än.. Så hon ligger faktiskt kvar i Visby nu.. men ska flygas hem idag, till karolinska. Hon har varit riktigt dålig, igår var första dagen hon kunde ställa sig upp.
Men iaf skönt att hon ska få komma hem till sthlm, även fast det inte är hem till Huvudsta.

Jag är iaf hemma själv nu, eftersom papap åkte till landet ganska direkt.
Men min Robin bor här med mig iprincip så jag slipper va helt ensam. o igår var jag hemma hos brudparet som äntligen är i sverige! om snart 1vecka så är det bröllop! o jag, med två andra ska vara brudtärnor! :D
Vi åt middag o drack lite vin, och Nina fick bestämma vilken klänning jag skulle ha på bröllopet.. Så nu är det klart iaf, grymt skönt!


o idaaaaaag, så ska jag kansek träffa Emmi, lr bara fixa massor av allt jag måste göra. Jobbigt o vara människa ibland.

 

fresten så saknar jag bloggen.. så ska försöka komma igång igen på riktigt! + få tag på en kamera.


Hemma!

Jag. Kan. Inte. Sluta. Hosta!
åååååh att det ska va så jävla jobbigt! ingen höjdare att antingen inte kunna somna för att man hostar, lr vakna av att man ligger o hostar sönder halsen. Menmen, ska försöka att typ bra äta frukt nu ett tag o få i mig massa vitaminer. Brukar faktiskt funka, så lets try lixom :P

Sjukt dålig uppdatering här, jag vet.. men jag har ju varit o levt livet i Aiya Napa i 2 veckor! Haft så sinnesjukt jävla kul! Träffat de bästa människorna och ja.. jag saknar ju folk redan, nästan så att jag vill åka tillbaka en sväng.
Ska lägga upp lite bilder o videos här sen o kanske skriva lite om det, men de kommer nog senare isf.

Blev hämtad av Robin på Arlanda iaf,
åkte hem o lämna min grejer sen hem till honom.. o så ska han vara sådär jobbigt underbar!
Jag fick ögonbindel och hörlurar att lyssna på med typ världens finaste låt medans han ledde ut mig i parken där han dukat upp picknick med ost, kex o vindruvor. Satt där ett tag o hade det mysigt, sedan gick vi in eftersom vädret va lite sådär.. men så kom nästa lilla picknick, i vardagsrummet på golvet, med filt, kuddar o massa tända ljus. Efter mera mys så skickade han mig till badrummet där det hängde en morgonrock o en lapp. jag skulle byta om till den o sen komma ut igen. Då det va framdukat med jordgubbar o grädde.. och jag fick massage! 
Sjukt fin kväll, tack:)


RSS 2.0