julklapp

Nu är det så att jag o Tobbe gav en bio+middag i julklapp till Mickan o Lorentz. o de är tänkt att bl iidag. resturangen var redan bestämd men biofilmen är ett litet problem.. ALLA vill olika. såkalrt att dom som fick presenten ska få välja, men snällaaa, om Lorentz ska få välja själv, vilken film blir det då?? :O
Aja, blev inget solna centrum för mig igår så tänkte åka idag. o tar väl med mig både Lorentz o Tobbe. så jag får alla mina tröjor bekräftade ;) känns som att mitt penga-konto kommer krympa en aning idag... ^^
sen blire långpromis me hundarna, innan kvällen. då de blir o svulla i sushi!! :D

en av anledningarna till att jag hatar läkare.

Pappa kollade på mitt knä igår, och han sa att det inte var någon fara. knäskålen var hel, den hade fått en rejäl smäll bara. Jag litade på honom även fast han inte hade någon röntgen.O det känns faktiskt mkt bättre idag.
Båda mina föräldrar jobbar inom vården. Pappa är läkare och mamma sjuksyrra. och jag vet att båda är riktigt duktiga på det dom gör. Dom litar jag på till 100%.
Men annars, så fort nån pratar om vården, vad olika läkare har sagt o blabla. tänker jag alltid "hoppas det var rätt diagnos då.." Uch säger jag bara. dagens läkare? enligt mig så känns det som om dom fått en utbildning på ngt dåligt universitet med en ouppdaterad 90åring som lärare, och alla säger olika saker. o då får den som utbildar sig till läkare komma med en egen uppfattning om saker o ting.
Jag har noll förtroende för läkare och sjukhus. Det dom säger är bara skit snack och gissningar. visst, ibland kan det stämma. men inte alltid!

Min starkaste anledningen till att jag känner så här är att den läkaren min farmor hade när hon låg på sjukhus, struntade totalt i vad hon sa. Man kanske inte kan göra precis allt som patienten säger, men om patienten är klar i huvudet, och klagar över problem med anding så ska man väl fan reagera? Farmor bad om extra syrgas men läkaren tyckte itne det var nödvändigt. Även fast pappa också pratade med läkaren om syrgas så hände ingenting. och några dagar senare dog hon. dom hittade henne död på toaletten. Av en propp i lungan.
Om den jävla läkaren bara hade lyssnat på vad hon sa så hade min farmor kanske levt idag.
Hon var en av de underbaraste människorna jag vet om<3
hon hade alltid humöret på topp och var alltid snäll o hur rolig som helst.
Och vi förlorade henne pga en idiot till läkare!

sömn är alltid bra

Vaknade för ca 45minuter sedan, och hade sovit i 13timmar! va fan hände? :O Igår kväll efter middagen mådde jag lite smått illa så jag la mig i sängen o ringde tobbe. Men sedan skulel han iväg på träning o vi la på o jag slocknade direkt. blev väkt av mamma lite halvt då hon fårgade om kaninen hade fått mat men annars så sov jag hela natten fram tills halv nio. fast ett litet break till blev de. upp halv två o ge kaninen nytt hö! annars vägrar han sluta gräva i buren så hela gallret skakar..
men iaf, 13 timmar sömn e inte illa!

Dagens planer då? har nyss tvättat av mig smink o borstat tänderna o så eftersom sånt inte gjordes igår. ska snart äta frukost o så ska jag göra klart en uppgift i lantbruksdjur. Borde tvätta håret eftersom jag är sugen på att åka til lsolna C, behöver köpa nagelack men är lite sugen på lite kläder oxå:) tihi!

Och mötet med kuratorn igår gick jätte bra.. eller näradöden upplevelse.. haha nejdå. de va bara att min mentor hade fått ett mail av rektorn som sa att jag hade ltie för mkt "IG varningar typ. men nja, det tycker jag inte? har redan 2satta IG:n o så klart från Håkan oxå, men som vi hoppas att han skärper till sig! men ananrs är det inget jag itne vet om, så de där mötet va ganska onödigt :S de var bara massa gammla saker lixom, o min närvaro är mkt bättre! änsålänge :)
Men vi kom iaf fram til lite saker, o om jag ska följa det helt o fullt så komemr mitt liv fram till studenten bara, BARA ägnas åt skola och plugg! kommer jag klara det?

kryckor för mig idag?

Sitter i skolan nu. var tvungen o ta halvtio bussen eftersom jag ska till kuratorn med min mentor(skrev fel förut).. så får se vad det gäller. men ett + är ju faktistk att nu missar jag inte lunchen, o de blir pankakor idag! :D yummie

Har fundderat på att börja med kryckor.. är inte de ganska coolt igentligen?
NEJ, JAG DRIVER! men krykor var jag seriös med. jag har så sjuukt ont i knät, måste hålla andan om jag ska sätta mig på en stol o böja knät i 90grader. Jag snubblade nämligen i en rulltrappa igår. den stogd still så jag gick upp, och vipps så åkte mitt knä in i kanten av ett trappsteg! jag gick direkt vidare eftersom de var folk som jag tror såg så ville försvinan ganska fort:P men efter några meter kände jag hur jävla ont det började göra, och de blev väldigt jobbigt att gå..
sjukt att det itne syns speciellt mkt på knät, lite svullet bara, o inget direkt blåmärke. men JÄVLAR vad ont det gör! :/ Så funderar på att gå upp till skolsyster o låna ett par kryckor, skulle nog underlätta ganksa mkt för att gå i en trapp för mig just nu tar lite tid..
Knäontet gjorde oxå så att jag inte kunde sova så bra inatt heller. jag vaknade först av att tobbe hade tagit allt täcke och sen kunde jag inte somna om:(

blev bara så sugen

JAG ÄR:
Blyg: beror på hur jag mår just då o vilka jag är med. men ja, ganska blyg :P
Smart: Jadå, när jag börjar tänka! ;)
Långsam: De flesta säger det men jag vette fan :P
Stressad: Ja, stressar upp mig väldigt mkt för ingenting.
Tålmodig: Ibland, ibland inte.
Djup: jo det tycker jag väl
Öppen: inte speciellt. men beror på lite.
Ärlig: Ja, men på ett snällt sätt?
Positiv: ja försöker
Rolig: jag tkr om min humor iaf;P
Ansvarsfull: Ibland, ibland inte

JAG HAR
Svikit en kompis:
Ja
Förlorat en bästa vän: ja
Sagt att jag älskar en kompis: jaa
Sovit med en killkompis: Ja
Sovit med en tjejkompis: Ja
Pussat en av samma kön: Ja
Slagit en kompis: lätt kanske
En kompis som vet allt: en so mvet mkt, CG
Berättat hemligheter: ja

JAG HAR
Blivit sårad:
Ja
Haft stadigt förhållande: jag har
Krossat någons hjärta: ja
Gett någon ditt hjärta: ja
"Playat" någon: nja
Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja
Sagt att jag älskar någon, och ljugit: Ja
Varit otrogen: Nej. beror på hur man ser det

JAG HAR
Opererat mig: nej inte vad jag vet
Cyklat omkull: ja det har nog hänt
Sjungit i duschen: Jao
Hoppat bungyjump: nee
Fobi för något: insekter som mygg, flugor, getingar. och spindlar!
Sett någon dö: M, typ
Varit på begravning: 5 st
Sagt att jag hatar någon: vet faktiskt inte. som liten säkert

LIVET:

Svart eller vitt: både
Skriva eller tala: skriva, men beror ju på
Öl eller cider: öl..och cider
Nagelbitare: nej
Mobil eller ipod: mobil
Snygg eller charmig: charmig
Lösgodis eller choklad: choklad
Frukt eller grönsaker: frukt
Film eller serie: film
Festa eller softa: fest, men softa ibland
Sommar eller vinter: sommar
Fredag eller lördag: fredag
Ljus eller lampa: ljus
Kärlek eller vänskap: båda helst

solna tingsrätt idag

Jag är jäkligt trött. inte så trött så jag ska sova, lr skulle säkert slockna efter ett tag om jag la mig. mne väldigt seg o huvudvärk.

Idag var vi iaf på solna Tingsrätt för att se en rättegång, och precis som vår lärar sa så kan man inte vara säker på ngt när man ska dit. antingen kan dom bli inställda elelr försenade några timmar.. och så kan det vara vadsom helst det handlar om.och som sagt så det klockan nio vi först skulle se men den var inställd sa killen i receptionen(fast den igentligen itne var det upptäckte vi sen). och det var om "grov misshandel". låter hemskt när man säger att det är roligt att se, men det är det ju, lr det är mer spännande. men så det skulle bli en klockan tio istället då fallet istället var "snatteri, stöld mm". så under tiden gick vi allihopa till solna centrum o världens gulligaste o generösa lärare bjuder alla på fika för sina egna pengar!

Sedan knatade vi tillbaka iaf och så fick vi komma in i rättsalen(lr va de heter?) och visst, lite folk var det ju där. men varken, vittne, målsägare eller tilltalad var där. bara åklagaren och dommaren o de andra. och efter fem minuter fick vi gå ut igen eftersom ingen av personerna kom så då blev de inställdt. o vi fick vänta en halvtimme till...... och då var fallet "körning mot rödljus".  HAHA fatta, från grovmisshandel till körning mot rött ljus! så, visst var det intressant o få titta på, men det hade vart ännu mer intressantare om vi hade fått gå på den första.
Sen blev det donken lunch för hela gänget o sedan skilldes vi åt. Jag, Madde o emma åkta mot sumpan då dom tog pendeln men jag örjade gå runt o leta efter lite roliga affärer att lämna mitt cv till. tror jag lämnade 3-4stycken iaf. och det känndes väldigt bra. frågade på flera ställen med dom hade så fullt att dom inte äns var intresserade av cv:T. men får hoppas att någon av de ringer, annars har jag några fler ideer, tänkte ju dra in till stan oxå o kolla läget.

Nu ska jag nog lägga mig i soffan innan jag bryter ihop, har ont i huvudet o nacken , o jätte seg, ska knapra lite på naturgodiset jag köpte på vägen hem..

hej mina vänner

jaja, är lite rastlös och har ingen aning om vad jag ska skriva, även fast jag är riktigt skrivsugen.. jobbigt!
vill skicka ett litet meddelande till Tove om du läser det här, min kära Gränna flicka. Jag har inte ditt nummer eftersom jag bytt mobil o du är inte inne på msn:( kan ja få ditt nummer igen? ;) lr logga in på msn! blev lite jobbigt idag när jag tänkte skicka iväg ett sms<3 eller smsa miiiiig om du har mitt kan ju oxå vara en ide;)

Men kul är iaf att vår studentskiva hamnade på den 5juni. och det datumen suger att ha en studentskiva på! Både Tobbe och min barndomsvän går ut det datumet! o + det så ska man på en sin egna skiva som är på viper. o då betyder alltså det oxå att det komemr bli sjukt svårt o sälja biljetter, o spec när dom kostar 140 KR! men aja, bara o gilla läget, lr?
Hoppas att datumet går att fixa till asså.. för annars vet jag itne äns om ajg själv har någon lust att gå? :/
haha, lyckad student det ähr kommer bli? varken studentskiva lr flak?(men flak kanske är på g)

o i övrigt så har jag fått en liten kallelse till kuratorn på ett möte med min rektor på torsdag. undra vad jag har gjort??:P
det betyder oxå att jag itne får så lång sovmorgon som jag skulle kunna fååååå :( men imorgon ska vi till solna Tingsrätt! :D

NU

Tobias abstinens, flytt fantasier, lycka, present önskningar,
jobb drömmar, bubbelbad, choklad, kaninburs byte, nagelack, hundkärlek, mammas klyftpotatis, fredagskvällar framför tv,
Elias & Isabella, sushimys, besvikelse, pengaaar.

majoriteten av "dagen efter"

Lesset, segt, ångest, noll aptit fastän sötsug, huvudvärk, deppigt, tjaffs med pojkvän, dålig tv, ont i magen, uttråkad, tovigt hår, smskoll, sängen, livslusten några % mindre, vattenglas

gårdagens recention?

Dagen tillbringade jag me syster o Johan(gamla danspartnern) på kulturamas öppna hus. Eftersom båda jag o syster är väldigt intresserade av musikal o dans. Det finns massa vuxenutbildningar man kan gå där o så.. o olika kurser. FÖr mig blev det inget den här terminen, för den kursen som blev aktuell nu var lördagar. och jag känner inte för att ha varje lördag min sista termin på gymnasiet vara tvugen o gå på musikalträning, även fast det nog är skitkul. För mickan o johan därimot blev det  en anmälan till den kursen.
men nej jag tänker ge mer tid åt festandet det här terminen;) får se hur det blir efter sommarn eller nästa år. för skulle väldigt gärna göra ngt inom dansen. Innan vi åkte därifrån så fick vi se en föreställning oxå:)
Åkte hem i lite smått panik att inte hinne me den pendeln jag ville, men blev lite omplanering så vi träffades inne i stan vid 20:15. inte min ide! men det blev en stadsvandring innan vi kom in på ett lite mer dragigare HarryBJames än vad det var innan. Tog några cider, men eftersom sittplaserna inte var inom synhåll o musiken inte var helt min smak så tröttnade Vi några stycken, så vi lämnade rockmänniskorna;) Att stå helt still med en cider i handen till skrikande musik var itne det jag ville ha ut av kvällen. Jag, madde o emmi o hennes folk drog till högdalen o dansade den tiden av natten som va kvar! Musiken var lite mer soft där kan man väl säga..

Under resan dit förvandlades söta katt sabina till en läskig sak, en öldrickande emmi till kaffepimplare, en hungrig mage till lite mätt iaf;)
Dansen drog igång direkt.. Men så här mkt folk har det aldrig vart när jag vart där tidigare. och dubbelt så många killar som tjejer kom vi fram till? o snacka o mdet märktes så fort man gick upp på dansgolvet. Fattar itne hur killar kan vara så jäkla tröga i huvudet. Att man ska behöva slå till dom innan dom ska fatta?stackars Madde! men coola kvinnan Sofi klarade av det med ett riktigt skrik! Inge kul när man måste stå o dansa med blicken ner i golvet för såfort man får en sekunds ögonkontakt med nån så var han framför lr bakom än. om man iten spände ögonen i några av killarna vi var där med. jag hade några "skyddsänglar" iaf. haha
Blev födelsedags sång, gullig avundsjuka, och ett jävla väntande på tuben! jag som tyckte jag var så duktig o gå tidigare. iförsej, en kvart innan dom stängde..? ^^ Kändes lite bättre att jag fick sällskap en bit med födelsedagsbarnet o några till som tyckte dom var roliga. (lite kul var det..) men så jag slapp somna på tunnelbanan, så de kändes bra.
Skippade donken så var hemma strax efter 4 iaf.
 
O nu sitter jag här! och äter sockerkaka med ett glas vatten till frukost.
och tänkte precis ladda över lite mer bilder från ameran, men så kom jag på, jag hade ju itne me kameran. men bilder kasnke finns hos emmi en hon lägger upp, en del mindre finna har jag för mig, men de hoppas jag inte kommer upp (a)
Hej så länge!

Citat

På tunnelbanan klockan 04 efter en lördagskväll

Jag är så......Glad  .. Full

planer e onödiga ibland

Ska snart plocka ut ur diskamsakinen.. valde det istället för hundpromenad. jag orkade inte:P
Jag vaknade hos Tobbe och har igentligen itne gjort ett skit av det jag skulle göra idag kom jag precis på! FAN! aja...
När hans syster hade åkt iväg för att åka till Uppsala o parta så hade jag hela huset för mig själv. o då satta jag musiken på högsta volym o showade loss ordentligt i badrummet. jag förstår inte hur det kan vara så kul att stå o dansa framför spegeln? :P o näär försvinner det där, någonsin?
När jag kom hem så åkte jag o mor direkt till affären för o handla allt som behövdes till kvällen. Shushi ingredienser, chips, dip och självklart godis och läsk! Det är ju fredag o det betyder...svullarkväll för mig o tobbe:D haha.
Men imrgon blir det andra bullar. rockbullar lixom. Först ska jag o syster på öppet hus på kulturama:) vet inte hur länge vi blir där.. men sedan bär det av till Älvsjö I guess med en vinflaska o sedan in till stan, till HarryBJames. ja om jag inte gillar det nu så HOPPAS JAG , KIM! att du betalar inträdet;) haha:)
Men ska bli lite kul att få använda mitt nyaste linne som jag köpt, det är oanvändt änsålänge. men den är rock! ;)

Citat

Stockholm känns inavlat. Det är ingen som orkar ragga längre.

Dagens

Nuuu, har jag tagit näsdroppar och alvedon, städat Mojjes bur och suttit på köksgolvet med honom under lunch. cpar mig lite med en man på msn. sminkat mig. ska byta om med nya skor, gå ner till centrum o köpa lite färdkost, godis, som jag ska ha till Tobbe. får hans sällskap vid Jakan. Sedan middag medmy love, ligga i sängen med RENT och godiset. Andra avenyn senare.
Hejdå Kina o Hej ensamhemma, hej valborgsfest?

i brist på annat

Imorse när jag satt framför tvn i vardagsrummet, jätte hängig o orkade knappt röra mig, så lägger den jävla tvn av! så jag har fått ligga inne i mi nsäng hela dagen o kollat på mn lilla tv, 1-5... då det mitt på dagen bara är skit på dom kanalerna. ås jag har haft ganska tråkigt idag..

 

HAR DU POJKVÄN/FLICKVÄN? – JA, Tobbe <3
VEM PUSSA DU SENAST?  -Mojje
VEM PUSSA DIG SENAST? -Tobbe
VEM HÅNGLA DU MED SENAST? - Tobbe
HUR TIDIGT STIGER DU UPP? – mellan 06-11
VILKA HATAR DU ? – falksa egoister som sktier i andra
VILKA BRYR DU DIG MEST OM? – släkt och familj, pojkvän o nära vänner
GILLAR DU ATT SLÅSS? – igentligen inte,
VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU?  - mjukisbyxor o sovtröja, sjukling:(
ÄR DU SERIÖS?  - Ja, men kan va riktigt barnslig o larvig oxå
HUR MÅNGA BILAR HAR DU/DIN FAMILJ?  - 2st
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ HÅRET?  - brunt typ. Massa olika färger o nyanser iaf
OCH FRISYREN,HUR SER DEN UT?  - utsläpt med typ, korkskruvar? ^^ sovit med blött hår;)
VAD HAR DU FÖR FÄRG PÅ DINA ÖGON ? – blå enligt mig!
VILKEN FÄRG VILL DU HA? – mörkare blå, lr brun
VEM ÄR SNYGGAST I VÄRLDEN?- Mikael persbrandt?;)  Nee tobbe! :)
VAD ÄR DU ALLERGISK MOT? – för mkt värme

VAD GÖR DU NÄSTA ÅR? – bor troligen med tobbe och jobbar o lever livet

FAVORITFÄRG? – har ingen riktig favorit. Men svart, vinröd, brunt..
ÄR DU UPPVÄXT I STAN ELLER PÅ LANDET? – solna, vissa säger stan
HAR DU UTLÄNDSKA FÖRÄLDRAR? - nepp
GILLAR DU ATT LAGA MAT? - Ibland. beror på vad det är
MÄRKESKLÄDER ELLER SECONDHAND? - Märkeskläder
HUR MÅNGA PAR SKOR HAR DU? – Vet inte..inte så farligt många iaf. 10?

VAD GRILLAR DU HELST? – något gott kött, o majskolvar!
VAD HAR DU PÅ MACKAN?  - skinka hemma, salami hos familjen stensiö :P
VAD ÄR DITT BÄSTA GODIS? – Choklad, o lakrits nappar
BÄSTA GLASS ? – chokladkross. Lr vanilj om man ska ha bär till
VEM ÄR SNÄLLAST JUST NU? – Tobbe.  det är han alltid!
VEM ÄR SÖTAST JUST NU ?  - Samma, min älskling.
VAR HAR DU ONT?  - heela kroppen
HAR DU SOVIT' TILLSAMMANS MED 2 AV DET MOTSATTA KÖNET? – hmm…. Ja?
ANVÄNDER DU HÅRSPRAY ?- yesbox
TUFFASTE LÅTEN? – vet inte:S
VAD HAR DU MVG I? Djurkunskap, sällskapsdjut, bild o några till.  
VAD HAR DU IG I? – Hm, har inte så stor koll just nu :P
HAR DU DUSCHAT IDAG?  - nej, blir när tobbe kommer, vill ha sällskap:)
VAD SKA DU GÖRA PÅ FREDAG? – utgång mabyy?
BRUKAR DU BLI VÅLDSAM NÄR DU BLIR FÖRBANNAD? – Nej inte oftast.
VAD ÄR MENINGEN MED LIVET?  - Att bli nöjd med sig själv o livet man lever?
HAR DU ETT NYÅRSLÖFTE?-  ja lite… bli en bättre o smartare människa typ^^ o börja ett eget fritt liv efter studenten!
KOMMER DU HÅLLA DET? – ska försöka!
KAN DU NAMNEN PÅ ALLA DINA KLASSKAMRATER? - Ja, vi är ju itne så många..
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU...

GRÅTIT?  - nästan
SAKNAT NGN? – JA, jag dör snart:(
SKRIKIT?  - nej
SKRATTAT? - jao
PUSSAT NGN? – ja, på djuren
HÅLLIT NGN I HANDEN? - nej
KRAMAT NGN? - nepp


DU RITAR NÄR DU PRATAR I TELE ? – ja om jag har papper o penna
DU HAR LÄST EN BOK DEN SENASTE MÅNADEN ? – ja, några sidor iaf:P
DU HAR VART UPPE I EIFFELTORNET ?  - Nej
DU HAR EN HEMLIGHET SOM INGEN ANNAN VET ?  - ja
DU TKR OM BARN ? – ja, om dom e snälla o söta :P
DU ÄR ALLTID SEN ?  - nej
DU KAN VISSLA ? – haha njaa..
DU BORSTAR TÄNDERNA 2 GÅNGER OM DAGEN?  - japp
DU KAN STÅ PÅ HÄNDER ? - Nej, haha
DU ÄR JUST NU UTTRÅKAD? – Ja ja och ja..


gymmbevis!

uppvärmningsen vila lite..


Körde faktiskt jävligt hårt, o med massa andra maskiner ozå, några som jag aldrig har sett förut:P så körde igenom hela kroppen! ;) kul vare iaf! men jag kan fortfarande inte gå normalt..

resultatet av helgen blev nog lite fel, men är helnöjd ändå!

Nu är jag hemma, ganska skönt faktiskt även fast man trivdes som fisken i vattnet där;)
Jag åkte ju sjuk, lr förkyld.. och kommer hem ännu sjukare. inte så jätte kul:( jag som trodde man skulel komma hem utvilad, och må bra i hela kroppen. men får väl skylla mig själv.
Jag o syrran missuppfattade kasnek själva ideen med ett spa. att man ska komma dit o ta det lugnt, relaxa lixom. Vi gjorde allt annat än det;) Förutom behandligarna vi hade så ingick i priset för helgen vattengymnastik, yoga, pilates o styrketräning o lite annat..

Man ville ju prova på allt! o det gjorde vi oxå, allt vi kunde gå på. synd var att jag hade min massage som var helt sjukt underbar(!) just då pilatesen var. men äh..

första dagen blev det iaf välkomnsdrink o middag.
vårt rum
Lördagen började med frukost o sedan vid nio så hade jag min alginpackning o bodyskrub:) riktigt härligt vare. funderar på om ja ska ge tobbe någon liknande kurs i present, typ massör kurs? ;) Super gullig tjej som tog hand om mig där.. kändes mycket bättre på flera sätt när jag gick därifrån, både psykiskt o fysiskt. hon gav mig en del tips :P
Sen var det vatten gympa innan lunch, sen körde vi styrketräning, o direkt efter den hade jag som sagt min massage i 55minuter. o en vart efter det så började yogan som jag var med på. det var tuffT! o tänk förkylning o huvudvärk på allt, fick verkligen kämpa i slutet, men kul var det iaf! :D
yummie frukost!poolen fika efter lunchvetten gympa! ;)gympanlunch

de vackra gymbilderna lägger jag upp sen:P
 På söndagen började iaf dagen med Good morning class. typ man väcker kroppen men mjuka rörelser. ganska skönt faktiskt, iaf för mig aom kände mig som en gammal tant då! jag har aldrig gymmat på riktigt förut. och itne tränat på flera månader!! o kör så här hårt, o jsut när jag är sjuk.. menemn, iaf så kan jag itne gå för tillfället haha. har ont i hela kroppen! o jag överdriver inte asså.. jag kan itne gå, får typ gunga fram.
Sedan blev det vatten gymnastik igen o lite simning på det! sen lunch o hemgång.
Vet inte om för mkt träning nu när jag är sjuk blev resultatet på att jag mår väligt dåligt idag..för jag gav verkligen gärnet på allt! efter simningen blev jag jätte illamående och är det fortfarande. kunde inte äta ngn lunch, o nu blir det middag.. får se hur det går.
Jag är iaf nöjd med helgen, var riktigt mysigt:) Tack mamma för det braiga julklappen! :)

Sandviks spa!

ja då ska vi åka. har precis packat klart o gjort mig iordning. Jävla härligt det här ska bli! :)
Liite orolig bara för massagen. jag hatar massage, det är ju skönt, men just för att jag är så väldigt kittlig, så ivanliga fall ligger jag bara o asgarvar o får panik. men det ska nog gå bra.... får se hur det går;)
Hörs på söndag! puss

tjobre

Vad är en familj till för? finnas där för varandra tkr jag iaf är en stor del. och hjälpa till när någon i familjen behöver hjälp. o vara en aning trevliga mot varann iaf. hahaha, jo visst... i min familj älskar vi att hjälpa varandra. speciellt en person! :@ ÅH!
jaja, vi har iaf klippt klorna på kaninen, som vi nu tror ska heta Mojje:) gick jätte bra när vi rullade ihop honom till en liten korv i en handduk. o nu ska jag börja packa lite smått till spat. ska prova lite kläder, tänkte vara lite fin vid middagarna iaf:)
Häär komemr mitt inköp som ajg är så stolt över! :D

Det är den där västen jag är helt kär i, den är i svart jeans tyg, o ryggen är i randigt tyg, svart. o på den sista bilden är linnet nytt oxå.

NAMN?


Vad tycker ni att denna lilla kille ska heta!? förslag?

jag känner mig super nyttig när jag köper mörk70% choklad istället för mjölkcoklad

nu har jag ätit en macka o två mandariner.. och mer apelsiner ligger det i kylen. Har nyss var tnere o köpt mörk choklad och avokader. Känner jatt jag börjat lite på mitt "nyttiga jag" nu när jag faktiskt har börjat tycka om mörk choklad. och så har ja faktiskt dragit ner lite på de onödiga godis ätandet..
men ska snart göra iordning lite lunch som komemr bli troligen tomatsallad me fetaost o en macka, lr ngt liknande:P och så avokado o lite choklad till efterätt. nej avokadon köpta jag faktiskt bara i fall att jag skulel bli jätte sugen o göra min keso o avokado röra! jag tycker faktiskt att allt det jag  ska äta nu låter väldigt nyttigt :P
så det blir mat i soffan tillsammans med andra avenyn, sen ska ja nog försöka plugga lite, o packa borde jag göra oxå. oooch så ska jag lägga in två bilder inann jag åker iväg imorgon! för igår var jag o kolla lite i bålsta centrum med tobbe, kollade igentligen efter en speciell tröja men den hitta jag inte:( istälelt hitta jag ett plagg som jag letat efter huur länge somhelst. men ingen har suttit bra på mig!:( antingen satt den itne bra i midjan o jag hade för lång överkropp eller så var min bröst för små! :( men den här sitter perfekt! kunde inte sluta le i affären ;) vet inte om tobbe skämdes lite....^^

jävla skit!

Asåå, vilken jävla otur man kan ha!:( för ca 3veckor sedan så började "sjukan" här hemma sprida sig. Mamma låg hemma flera dagar med feber. syrran blev jätte förkyld och fick också sjukskriva sig, likaså pappa. Men lilla jag blev inte äns lite snuvig. och så hemma hos Tobbe, Hela hans familj har vart hemma från jobbet pga av förkylningar, hosta o feber. och tobbe har väl itne vart så jätte frisk heller.. men fortfarande så har itne jag blivit sjuk... förrens idag! jävla helvete! jag som verkligen tog de lugnt o så inför spa helgen så att jag inte skulle bli sjuk. MEN dagen innan är det väl självklart att man ska vakna upp tjock i halsen, huvetvärk o vara förkyld! :( ÅH.

så funderar allvarlig på nu att stanna hemma idag, skippa de två lektionerna, ena som jag ändå skulle missa 20 min av, o stanna hemma, gå ner o köpa två kilo apelsiner o lägga mig i soffan hela dagen.
visst, är väl inte hela värdeln, ett spa eller? men det här är ett fint spa ,man inte åker till varje dag.. där vi skulel få träna yoga o pilates oxå:(  varje behandling kostar flera hundra kronor. och så är det flerar rätters varje måltid. så man vill ju ändå må bra..:(


update: jag ringde mamma o rådfrågade. jag stannar hemma!

kärlek

saknat min man väldigt mkt nu! imorse var det väldigt svårt att åka ifrån honom, ville helst av allt ligga kvar o krama på honom hela dagen. det där att bara röra vid honom får mig att bli varm i hela kroppen.
Men vi var båda tvugna att åka till skolan men vi åkte iaf samtidigt idag, fick skjuts till stationen av hans familj. vi stogd där ett tag tills mitt tåg kom o emma hade joinat oxå. då blev de ännu värre. då blir man ju ännu mer puss sugen:( ville ju bara hångla upp honom mitt på stationen! hahha:) känner ni igen er? ;) jag kan få sånna små infall ibland...
ligger o väntar på att han ska komma hem från plugget nu... o att han ska bjuda mig på glass o hallon som jag vet finns i frysen! hihihih

mensbarn? på sett o vis


PMS? godis monster? humörsvängningar? hur blir du när du får mens?
jag kan iaf säga att för mig är det nästan omöjligt att bli mätt när jag har mens. jag kan nästan äta hur mkt som helst känns det som. och sötsuget ska vi inte prata om..det går itne att sätta stopp för ätandet asså! jag går hela tiden o tittar i kylen. och även fast jag inte är speciellt hungrig så är jag inte mätt, och då äter jag. det tar itne stopp förrens jag mår illa av att jag ätit för mkt. men de går snabbt över o sen börjar jag äta igen. och så är det ju ltie som en sysselsättning, men det blir extremt när jag har mens! och jag har mens just nu.... jag tänker itne tala om vad jag ätit den lilla stunden jag vart hemma, o snart väntar middagen:P mums..

räknar dagar..

vet ni, att igår var det exakt 6månader tills jag tar studenten.. :) känns ändå ganska långt, men härligt att veta att detta är min sista termin i skolan. o så räknar man ju ner till allting annat, så går tiden fortare om man gör roligare saker på vägen:)
Idag är det tisdag, jag har två dagar kvar i skolan sedan på fredagåker jag syrran o mamma iväg till Sandvikens SPA! :D ska bli såå sjukt härligt. man blir mottagen med en välkomns drink o sen blir det tre rätters middag. Under tiden vi är där så kommer jag få 55min massage, troligen budyscrub, alginpackning för hela kroppen och en ansikts mask i lera! har bytt runt lite i det som var bestämt från början så hopaps de blir som jag vill:) men det kommer iaf bli så himal skönt o vara där. så ska vi gå på vatten gymnastik o pilates ocå:) kasnek yoga! så lite längtar man ju till helgen:) så åker vi hem på söndag dag.
vad blir nästa grej att längta till? Min 19års dag den 10februari och sen bounce föreställningen den 25februari som älskling hämtade biljetterna till igår! :D yeeeeeeeeeeeey

hej

hejhej.
idag har vart en bra dag. eller helt okej iaf. känner mig duktig för jag har faktiskt jobbat i skolan och även hemma. faktiskt gjort klart en uppgift som skulel vart inne för länge sedan! skrev kalrt den medans jag satt med hela familjen o tobbe framför bagge galan:) har hunnit myst lite me kaninen oxå, men n uska de sovas! puss

min buskille


Nu ska jag fika med pappa sen blir det ut o leka i snön, den snö som finns kvar.

Helgen= Kanin ägare sökes, sushi och utgång!

Har inte varit på ngt skriv humör, jag försökte i fredags men det gick bara inte:P
Blev utgång igår istället för fredags, då det istället blev ganska mkt tårar för min del om jag ska vara ärlig. Men annars var fredagen helt okej. gick upp 07 på morgonen för att fira tobbes syrra som fyllde 21, även fast jag ahde sovmorgon. Jätte mysigt, satt i hennes säng hela familjen o åt frukost samtidigt som hon öppna paketen:) Sen var jag oxå hon frisören bla där jag fick choklaad för att jag var så duktig;) haha, nejmen, jag fick med mig två choklad kakor hem för dom ahde så mkt där:) supergoda! Marabou premium, mörk choklad med citron o ingefära. fräsch var den oxå! men dom två chokladerna är nu borta, slut, kaputt!;)
Men även fast det inte blev utgång så  h ade jag lite o göra.. Under dagen hade jag bestämt mig för att rädda ett liv, ett kanin liv:) Syrran hade fått in en hitte kanin på jobbet som ingen vill ta han om o som dom skulel få avliva annars. så jag tog han! medans vi letar nytt hem till honom. så är du intreserad av en vädurs kanin, ung hane? han är tam och itne alls rädd. båda mina två hundar struntar han i och första minutrarna han va här hemma så gick han runt o va hel cool. så är du intresserad hör av dig. han går nog o göra jätte mysig o suuper tam!
Så nu har jag en kanin som tar upp halva mitt rum, men mysigt ere:P men vi har inte kommit på nå namn än, förslag nån? :)

På lördagen hade vi lite kanin mys, hund mys o sådant^^ Så lagade vi egen sushi! va skit kul o blev såååå jävla gott! nästan godare än när man köper, iaf inte sämre! vi gjorde lax sushi, olika rullar, avokado o ägg sushi. de e tilllagning av ägg sushin på de tre första bilderna efter mig o syrran ;) o laxen på bilden ser inte så jätte fina ut, för det var de första då hade jag inte kommit på att man skulle blöta händerna med mkt vatten^^ då ere skitsvårt! :P
ägg ägg mys middag!
 Efter en utsökt sushi middag så blev det utgång för mig med massa goa tjejer! har även börjat fundera på min troligen kommande 19års fest;) haha. kom väl hem runt 4 trodde mamma som tydligen hade hört mig, oops. jag o camilla fick skjuts hem av hennes tobbe, så tog vi en sväng förbi max innan hemgång.

menmen, ska snart låta emil pussa lite mer på kaninen efter att jag bytt på buren:) eller "buren," alla våra burar är på landet så vi har den mellan 4 kompost grindar :P


I-landsproblem? ja.. lr så är säby väldigt tragiskt

Vill ni höra min dag?
Imorse så satt jag på pendeln helt själv, på bussen helt själv.. och även i skolan. för våran första lektion var inte lärar ledd så alla andra smart kalsskamrater kom med halv tio bussen medans jag hade åkt med åtta bussen (gick upp kl 06). Men eftersom vi hade projekt så kunde jag ju börja på mitt eftersom ajg hade en del o skriva, så jag gick till datasalen. det var svart..och itne en enda dator fungerade. rl jo, EN men den var spärrad. Då gick jag till bibloteket, däär fungerade datorerna. men internet? nej. ingen data hade fungerande internet.. så fick sitta där själv i nån timme inann de andra människorna kom. då vi skulel samlas i ett klassrum innan vi fick fortsätta me projektet igen. men jag hann iaf skriva en hel del.
DAtorerna i datasalen hade börjat fungera så jag satte mig där o skrev klart. De va sista dagen för att lämna in vårt utkast (för mig iaf, för jag är itne i skolan på fredagar). Så när jag var nöjd tröck jag på skriv ut. Men tror ni den jävla skrivaren skriver ut ngt arbete till mig? NEJ. Även fast den var på och det stod "redo" så kom det inga papper, inte för madde heller. Så hon sprang iväg till expeditionen. då vi fick en mejl adress vi kunde mejla till, för de fans bara en enda dator på hela skolan som hade en fungerade skrivare. men efter ett tag kom vi ju på..... vi har ju inget internet! så jävla smart :)
Så det som skulle inlämnas idag får bli nästa vecka.
Sedan när jag var vid skåpen så satt en lapp på ett lås, där det stogd:
I-landsproblem?
  • Du ligger i soffan/sängen och lampan är tänd, när du vill ha den släkt
  • Internet funkar inte
  • Datan är seg
  • Kanalbytarn är utom räckhåll

Jag har faktiskt haft ännu ett i-landsproblem idag. goooooooooodis suuuuuuug!

Mina nya problem kommer bli, vilket nagelack, vilka kläder, hur mkt pengar ska jag ha med imorgon vid utgång? kommer jag palal att gå i mina nya skor som ger kött-skavsår? ska jag klippa mig annorlunda lr färga håret?

en termin kvar, sen får jag leva mitt liv

OKej, imrogon börjar plugget igen. EN termin kvar i skolbänken. ta stuuuudenten o sen är jag fri!
hallå, tagga till nu vafan ?

är inte alls utan jobb :P

IDAG är deremot min sista dag på jullovet:( jajaj.. Ska iväg o träna me syrran. var grymt länge sen vi va o tränade tillsammans! kasnek ska testa på en arobics? ;) Fick iaf post från skoga idag, o jag som trodde att jag inte skulle få längre anställnig. men joda! ;) så jag är anställd som vikarie igen fram till sommarn :) men ska ändå lämna in mitt cv hos en zoobutik idag.

lite pics från djur jouren innan jul:)

missade visst en ledig dag;)

Har nyss kollat klart på Drömkåken. är det inte en sjukt underbar film!? :D de va en av mina favoriter när jag var ltien iaf.. o så var jag lite kär i björn skifs haha.
Nu sitter jag iaf här vid datorn, bakom mig, i min säng så sitter både Tobbe o Lorentz med varsin bärbar dator framför sig och jag hör "pangpang" o "spännande" musik hela tiden, och lite suckande från killarna, lr små garv.. När kommer jag gå gå o sova, John blund?....

Fresten, jag börjar itne alls skolan imorgon ju!:D HA, ja börjar först på torsdag..... så antingen blir de typ träning imorgon lr så ska jag försöka plugga. ligger jävligt mkt efter men jag kan ändå inte börja plugga. det går itne. hur fan gör man för att få motivation!? eller rättare sagt, kraften därifrån..

Men idag kom jag iaf hem med ett snyggt linne, en hairspray, och lite mer pengar kanske.. och ett cv som ska lämnas imorgon.
puss o godnatt!

ÅH, jag vill bli brun och ha sommar


hahaha

asså, vart ska det här sluta?
Lorentz har tagit över min dator. Först hjälpte han bara till me ltie små grejer, men så nu har jag nästan den ända fungerande datorn i vår lägenhet. o klart han okkuperar sig här ibland, ofta! Såklart han får låna min dator. men han laddar ner massa spel! mario spel o massa annat som aj itne vet vad det är!:S och så terroriserar(enligt mej ;P)han min pojkvän med det, så när de två har båda sina bärbara med sig så sitter dom o spela mot varandra! o när han inte har sin egna dator så sitter han ju vid min, i timmar!? nästan iaf...
Iförrgår så sa Lorentz att han hade ladda ner ett "hål" i min dator, så det är bara o dra ngt till "hålet så kommer det automatiskt till Lorentz dator. DET har jag itne bett om! men nu så finns det där hålet på min dator iaf!.. men han får skylla sig själv, haha jag ska bomba honom med massa skit!
och jag hittade nyss en mapp i dokumenten.. lorentzochtobbesfiler. den har inte jag skapat! haha

Min dator är inte längre min dator....

morgondagen

Imorgon ska jag göra massa skoj har jag tänkt!
ångest,ångest,ångest. sista dagen på jullovet! GE MIG KRAFT!

Så tänkte ju försöka göra lite saker, ska gå upp i skaplig tid och äta en nyttig frukost (?) sedan måste jag kasnek till vällingby o byta en skål, och kan ju lika gärna setill o köpa ngra snygga kläder då oxå.. o sen så hade jag kasnek tänkt o svänga förbi mediamarkt o hälsa på lorentz, o köpa en sån där ...... fan vet inte va de heter! Och nånstans här så ska jag möta upp min älskling. o helst i början av dagen har jag tänkt, lite efter den nyttiga frukosten typ ;)

ses imorgon!  på fredag utgång ?

jag är nog jävligt tjock på insidan ;)

Bara för att utsidan ser ut att må bra så betyder det inte att insidan gör det.
Så sant som det är sagt! Både fysiskt o psykiskt såklart! Men nu tänker jag faktiskt mer på..fysiskt?
Jag är smal, folk tycker jag ser  "vältränad" ut o tror de även fast jag vräker i mig onyttigheter, choklad och chips är det bästa jag vet!. Jag har nog mest tur att jag inte ser ut som ett berg.
men så när man säger att man ska äta nyttigare så tror folk att man tycker man själv är tjock o behöver banta. Så behöver det inte alls vara! Jag tycker inte att jag är tjock, bara ibland, men sånna dar har ju alla? jag vill iaf inte gå ner i vikt, isf tvärtom, bara ngt kilo? jag ogillar stark när någon påpekar ngt om min vikt. om det inte är tobbe då;) men annars, så skippa det snälla?
Iaf så är jag så sjuuukt jävla sugen på godis nu, var nyss ute på power walk då jag fick höra att godiset jsut nu bara kostar 3.nånting kr/hg. har nu gjort lite armhävnignar o liknande, men neej. asså. ska jag springa ner till affären inann dom hinner stänga? beslutsångest!
jag skulle så gärna vilja kolla innuti min kropp, se hur den mår igentligen, me tanke på hur mkt skit jag äter. kolla fetthalten i blodet lixom? tjockisvarning?:P
puss & kram ;)
fresten, vad betyder ett "puss" igentligen? i skrivt språk, när man säger hejdå? suck på vissa peoples ;)

hur börjar det nya året igentligen?

för mig har de itne vart nån höjdare iaf, verkligen inte, mer säger jag inte. men igår var en mysig kväll iaf. Mickan , Lorentz (!), tobbe  och jag lagade middagen igår som blev lite små plock. kycklingbitar, tzatziki, gucamole, taco sås, tomat, gurka, majs o natcho chips. så hyrde vi film till det! Angel, den var väl okej, enligt mig iaf:P

Hoppas på att man gör ngt vettigt idag iag.

08 vs 09

Hm, vet inte om jag har lust o skriva en "års resume" igentligen, som alla gör, men kul ändå, fast eftersom jag vet att 08 inte har vart i närheten av ngt av mina bra år så kasnek det inte blir så roligt att se.. men vafan. som sagt min blogg. läs inte om du inte vill.
Jag själv vill ju ändå se vad jag har överlevt. o få se hur mkt jag kommer ihåg.. allt skriver jag inte

2008
- 6 dödsfall 
självmord, olyckor och sjukdom.
Kände inte alla men det påverkade mig jävligt mkt ändå, och när jag ser mina nära anhöriga må så dåligt.

- Förlorade en bästa vän.
Därefter blev allt annorlunda, relationer mellan flera andra oxå.
skolan gick sämre.

- syster gjorde en hjärt operation, fick en pecemaker som hjälper hjärtat slå i rätt takt

- Cancer
En nära person till mig har fått canser

- vissa misslyckade fester

- Bråk, bråk, bråk
påminns ständigt om dåliga minnen

+Fyllde 18
fick tillgång till krogen och mer frihet

+Tobias
Kreta resa med pojkvän
Vi firade ett år 4dec!

+jobbade på ålderdomshem
men tror itne jag blir fast anställd


2009 ? då ska jag..
Ta Studenten!
festa som en galning!

skaffa ngt riktigt jobb

gå engelska kurs till hösten

Flytta hemifrån

Må bättre, äta bättre, träna mer, umgås mer med vänner

bli mer ekonomisk?

ivår är det jag och tobbe som har student mössorna på oss :)

2009

morssmorss!

Vilket Härligt Nyår det blev va! Min kväll tillbringades med några personer som ligger väldigt varmt om hjärtat;)
Jag o älskling åt middag hemma hos mig och åkte sedan till Vällingby på en fest. Där va mina kusiner o deras polare, hade bara träffat ngra innan, men det blev väldigt trevligt ändå. var väl inte riktigt beredd på hur mkt vi skulle gå...en halvtimme rask promenad inann tolvslaget och sedan bar det av till Hässelby där festen skulel fortsätta! aja, var ju kul när man var ett helt gäng ändå:)
 Väl där så dansades det hela natten! Sedan åkte jag o en glad pojkvän hemmåt och åt raggmunk klockan 05, aldrig vart så gott med mat! :P haha. Nejmen kvällen blev lyckad, den delen vi var där bland folket iaf..


Detta år ska bli jävligt mkt bättre än förra!

RSS 2.0