Onsdag

Jaha, så var man där igen. När man måste plugga så vill man det allra minst!

plus att jag inte fått alla böcker jag behöver till sociologin helelr så blri jag lite extra stressad. När resten av kalsskamraterna sitter med boken i handen på rasten.. men men, hoppas den kommer imorgon.
Men eftersom jag inte kan plugga till sociologin nu hur mkt jag än vill så har jag ju ändå engelskan oxå. Men uuuuuch vad tråkigt!


Min lilla prins ligger iaf vid mina fötter, helt slut! Andra gången på hundkursen var idag, o han var så duktig så!



slutkörd..

TJO!

Första riktiga skoldagen var ju itne så farlig ändå! Även fast de valite tråkigt att jag insett att troligen så känner de flesta varandra.. jag som är ganska försiktig av mig känner så lätt att jagbara tränger mig på:/ Men de blir nog bra. Har fullt upp hela denna vecka, så har lite ångest över att jag inte fått böööckerna äään!?!? :|


Köpte ju iaf både sl kort och SATS kort igår! ;) Så invigde satskortet på anläggningen i medis... Just för att dom ahde ett SH'BAM pass jag ville prova på, men när vi komemr dit så var det deras Rehab tjej fått hoppa in istället för tränaren som skulle hålla i passet så det blev ett Energy pass istället.... va väl inte ritkigt va jag var beredd/sugen på men det gick helt okej! Hoppas jag kan gå imorgon bara ;)

ÄR iaf heelt slut! Ska bara ge Enzio hans sena middag o ta kvällspromenaden o sen ska jag hopap i säng, BUMS!

skolstart!

Idag var jag på "Välkomnsdag" på Södertörn, och imorgon är min första lektion!
lite pirrigt ska jag allt säga.. okej, sjukt pirrigt!
Det kändes jätte bra idag när jag va där, fin skola, trevliga människor, bra info.. Men nu har jag verkligen börjat tänka på det dom sa under den timmen vi satt i aulan alla nya studenter, att det här är inte alls som Gymnasiet, utan här handlar det bara om dig, "DU tar ansvar för dig själv o dina studier, det är här vi lär oss att bli vuxna, nu är vi på väg ut i vuxenlivet o samhälelt på ritkigt.." så blev jag lite nervös. Asså jag ser mig själv ltie som vuxen redan nu. Men det där med ansvaret, njaaa... Asså jag BEHÖVER flera sparkar i baken väldigt ofta för att få ngt gjort, o att man måste ta reda på allting själv, det är ingen lärare som svarar o hjälper dig med allt. Självklart får man ställa frågor. Men det är du som ska ta reda på vad du ska läsa, vad du ska lära in, vart du ska vara. Det är itne nån som springer efter dig lr ger dig papper med listor på viktiga saker längre.

o plötsligt så fick jag jätte ont i magen, benen darrar, jag känner mig som 6 år och hur blyg som helst. Tänk om folk tycker jag är dum i huvudet som frågar om självklara saker hela tiden? Tänk om jag inte kommer lära o ta upp allt lika snabbt som andra? Tänk om jag inte fattar självklara grejer, som man Borde kunna lixom... o mellan de lektionerna, VAD ska jag göra då, ska jag sitta där ensam som ett fån?
Kommer jag våga gå dit imorgon?!

tatuering.

Va tros... En gullviva på handleden, ska den vara lixom, "perfekt"? Alla bloommorna åt ett håll, med lagom många? lr ska den spreta ut ltie o va lite med blommorna åt olika håll? va blir snyggast??

 

här ser ni..den vänstra har blommorna åt ett håll, den längst till höger har dom åt alla håll.



Gokväll!

Har jobbat tio och en halv timme idag på bowlingen. Inte illa för första dagen efter uppehåll! ;) o jag har sån ångest för att jag råkade skriva fel i papprena. skrev att jag började 7 ist för 8, haha liite trött va man nog. Men de är de första jag ska ändra på imorgon när jag kommer dit, ska nämligen jobba ett till kl åtta, stägning alltså.
Kom nyss hem. Jag o Enzio har varit på fest! eller förfest.. men båda var så duktiga att vi drack inget för vi vill vara nyttiga och vakna imorgon o må bra! de va min tanke iaf;) Nejmen vi svängde över till camilla ett tag där bla Ted, Benke, Kim o Fröjd var så jag hade jätte trevligt ändå även fast det vart nyktert! Enzio o Elsa lekte som galningar oxå så nu är han nog ganska trött, även fast han itne vill inse det.
tillochmed lite dragkamp blev det :) Har ju varit orolig flr det eftersom Enzio är ganska akxig när de gäller leksaker o andra hundar. Men nu gick det väldigt bra!
NE ska väl ta o gå o sova.. o snart kommer Robin hem med MAX höhö, fast jag skippar det! Puss o godnatt!

Han har börjat bli valp!

Våran lilla enzio har ju varit så hiiiimla snäll! Nu ska jag nog itne säga för mkt för då blir han väl värsta ganstern snart.. Men iaf, han har inte bitit sönder speciellt mtk saker om man gämfört med andra hundar. o ja, han är våran lilla ängel!

o nu när Robin har börjat jobba så har ju jag honom varje dag. o när Robin går på morgonen så vaknar han ju till såklart. Robin tar ut honom så han får kissa o sen in till mig i rummet så vi ska sova vidare. Är ju tanken.. Men han är ju inte alltid så sugen på det^^ Men ändå så förstår han efter 20 att nu ska vi faktiskt itne leka, gå ut lr äta. Utan sova, o så går han antingen o lägger sig o tuggar på sitt ben lr sover.
Så när jag  väl omnat om så sov vi till halvtio, o då vår nya städhjälp hade kommit o var fullt upp i städandet.
Enzio fick sin mat, o när jag sen sätter på mig ytterkläderna för att gå ut med honom är han o dricker ur skurvattnet med Ajaxrengörning. mumsigt tyckte han....... Men han hann inte få i sig så mkt så nu mår han bra!

Sedan en halvtimme efter vi kommit in från promenaden så ser jag honom stå i hallen o dräggla som en galning o skaka förtvivlat på huvudet! Springer fram o försökerse vad han har i munnen  men hitter inget. o han slutar inte vifta på huvudet så det flyger slem i hela hallen. Men så hittar mamma en av mina illamående-tabletter jag tar när jag mår illa efter min acne medicin. Det är ett naturläkemedel med pepparmyntsolja och inferfära i som lugnar magen. o då känner jag att han luktar pepparmynta! hahah så lillkillen tyckte nog inte ritkigt om den starka smaken.. men han lugnade sig lite efter ett tag o jag sprutade lite vatten i munnen på honom som fick bort de värsta. Men har nog aldrig pussat en hund med SÅ god andedräkt! :D haha!

snacka om grå dag?

Åh så TYPISKT!
Det har varit strålande fint väder i två dagar nu. Visserligen väldigt kallt men sol o blå himmel.
o Igår var jag på väg ner att gå en sväng vid vattnet, alltså ta en lite längre promenad med Enzio, men nee så har Robin glömt att lämna nycklarna! så jag hade inga nycklar så jag vågade inte ta en sån lång runda. Istället träffade jag Kim o Ted o tog en runda runt jungfrudansen o lekte massa på gården. Dom lyckades få honom att leka med en störra pinne haha, som Ted envisades med att han skulle ha! Ananrs brukar ju lillskiten nöja sig med svå kvistar som ryms lagom i munnen haha!


Meen, iaf, nu när jag har nycklar och jag vill gåååå lite. Såklart att det är grått, kallt o regnigt ute! :( ÅÅH

true.


längtar efter mjölksyran i benen, o spagetti känslan efteråt.

Äntligen! En nyttig frukost!

På senaste tiden så har min mage/kropp inte mått så bra. Jag är ju sån som helst vill leva på sallad o det grovaste grova bröd fullpropp med fibrer och ngt proteinrikt. Men Senaste veckorna har jag inte kunnat få i mig ngt nyttigt alls. Det ända som går ner är pankakor med sylt, choklad, chips, läsk, glass... Sånt jag INTE VILL äta! Men för att äns kunna få ngt i magen så har de varit det jag kunnat äta. o det både känns o syns :/
Men idag gjorde jag en skål med gröt istället, visst, åt knappt hälften men ändå! nyttigare än en skål med ostbågar lixom. o snart ska jag göra iordning en liten pastasallad tror jag nog, fullproppad med grönsaker! mmmm, äntligen har jag fått sug efter bra mat igen! lite är alltid ngt, Hoppas det håller i sig:)

o så längtar jag så himla mkt tills jag kan komma igång med träningen. Allt hänger på pengar nu känns det som, vad jag än gör o för att få mitt sats-kort lite billigare måste jag vänta tills jag börjar plugga o få csn(studentrabatt!). Längtar såååååå tills jag har fått in träningen i min rutin! Bara enzio blir duktig på att vara hemma ensam såklart.


Music is life.

Sitter hemma hos Robin familj. Vi har ätit en god middag, Eva o Richard, Mattias o Kristina, Jocke o Nina o jag o Robin.
O nu sitter alla i soffan/ligger på golvet o vi har kollat på massa sjuka youtube klipp, men nu är det mest bra musik.. O till det dricks det drinkar, öl o vin. O Richard o Jocke fyller på wisky till varandra när den ena inte ser.. Haha


Imorgon fyller min underbara morbror 50! Eller han har fyllt tror jag men han firas imorgon med ett öppet hus hos dom. O vi har ju nästan en tradition inom familjen att skriva ihop små sånger till varandra, så pappa slängde ju ihop en. Även fast jag älskar det så är jag inte så taggad inför imorgon. Vi brukar ju lixom vara några stycken men nu blir det bara familjen. Muckande, jag, mamma o pappa. Njaa.... Förlåt familjen men de känns lite fail:/


God morgon 2012!

Vaknade inte fullt så bakis som man brukar göra en nyårsdag, vilket jag är värd eftersom jag aldrig blev full igentligen. Så tummen upp för mig?
Att Robin fortfarande sov var ju inge konstigt men att Enzio oxå gjorde det var lite impressing.
Jag tog mig upp, Emmi låg i soffan o efter en liten kisspromenad med Enzio så blev det skitsnacka i soffan ett tag innan hon var tvungen att åka hem till ansvaret med lille Adam.

Så, har vi några nyårslöften?

Jag kände faktiskt precis att jag vill nog vara hemma i svergie det här året? Igår satt jag o letade resor o volontärsresor så det lär väl ändras ganska snart^^ Men att bara va hemma o njuta av den svenska sommaren när man är ledig, o lära känna nytt folk iomed att jag ska börja plugga så låter det iaf nu rätt ok att stanan i sthlm. Meeen vi får se!
Träning o sånt är ju klassiskt! Jag o jenny ska ju sprigna vårruset så får väl ta de som en grej. Att få en bra tid där typ..

Tack för ett härligt nyår iaf!

RSS 2.0