hum.

Att några få droppar alkohol kan omvända en glad flicka till en jävla monster. Konstigt de.

jag är lite nyfiken!

Jag är lite nyfiken på vilka  ni är som läser! Det är ändå ganska många tycker jag.. o det ökar lixom:) Så vore jätte kul om ni vill skriva en kommentar, om HUR ni känner mig? lr om ni änns gör det, har vi träffats? varför läser ni här isf?
Skit i o skriva namn om ni inte vill det.:) Men vore kul o veta iaf!


Lista.

När vaknade du imorse?
11:30. intehelt okej :/

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
lite på hur dagen skulle bli..

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Ända jag snackat me i telen idag är mamma. de va om lite info om hennes träning och helgen.

 

Vilket humör är du på?
Helt okej!

 

Vad har du på dig just nu?

mjukisbyxor, linne o kofta.


Har du ont någonstans?

Liite ont i huvudet, men jag lever.

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
hamburgare tror jag^^ lr smörgåstårta! guuud va gott! lr prinsesstårtan som står på balkongen ;)

Hur mycket var din senaste lön på?
998kr..? haha!

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

Tanken var att köpa en drink på hotellet i lördags, men det gick inte så bra... tack jocke! :)

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

fejsan!

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

Jag har varit himla duktig idag tycker jag! Fixat lite me banken, städat.. lr ja, asså dethändes som om det var skit mkt! Lr jo, fyllt i lite viktiga papper oxå. o jag ska städa liite till, o sen är väl målet några kilometer på bandet. Men först sova!...

Vilken är den första låten du sätter på idag?

Tror de va Seek Bromance.

 

Varför ska man läsa din blogg?
För ATT lixom!

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

Tror jag var på gymmet faaaktiskt;)

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

Får väl hoppas.

 

När fotade något senast, och vad?

Igår, Bevis material att jag o Therese varit på Olearys! eller utanför iaf^^

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
haha viiilka pengar!?

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

skrivbordet o massa annat skit.

Vad tror du att klockan är?

sist jag kollade va den 15:30 typ.:O uch hatar att gå upp sent!

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
skulle fråga någon, om vad han/hon verkligen tycker om mig. utan en endaste liten vit lögn lr förvränging:P


Har varit i stan med therese. Vi skulle ko...

mms_img64303 (MMS)

Har varit i stan med therese. Vi skulle kollat matchen på olearys men vi vågade inte gå in själva, eftersom killarna bangade! Dåligt;-) men blev en promenad genom hela stan istället, och en fin söndag middag på donken, med glass till förrätt!


midnattsloppet, here i come!

En negativ sak med alkohol är ju att när det blir för mkt av det goda så ja, Blir man en annan person och man säger o lovar saker hit o dit. Men varför inte omvända det till ngt bra? Gör som jag, börja lova "nyttiga" saker. Jag o Jocke skakade nämligen hand på att vi ska springa midnattsloppet!

 

update: Haha, kom nyss på att vi oxå skakade hand på att vi ska åka till London o gå på fotbollsmatch! Det ska bli spännande! ;)


Ska iväg o köpa lite korv o bröd.. På kine...

mms_img62107 (MMS)

Ska iväg o köpa lite korv o bröd.. På kinesiskt vis;-) sen ska jag nog lägga mig i soffan o ligga där tills klockan blir mkt.


Morrn

Jag ska börja att tacka Therese för att du väkte mig imorse med ditt sms!;) annars hade jag nog soovit en bra stund till, lr kunde jag hoppats iaf.
Meen igår va grymt iaf!:) Lille Jenny ringde påväg hem från Åre, då hon igentligen skulle åka till en liten gård ute i skogen men ägaren till den gården hade inte så bra koll på hur man svarade i telefon just då, så det blev att sova här. Alltid välkommet ju men då fick jag ändra mina planer lite eftersom man var tvungen att stå med på listan på Puben jag skulle till:/
Så jag fic åka dit o träffa ett härligt gäng med en liten Weise oxå! ;D den ni.. ja jävligt kul hade vi, även fast Weise hade jävligt svårt att hålla i glasen! :P Men åkte iaf därifrån vid 00 och mötte Jenny, vi åkte till Metro o dansade hela natten! :) Ja, va där vid stägning, tog en taxi till Lobby men gav upp ganska snabbt o åkte hemmåt.



Nuu sitter jag här, o väntar på att jenny ska vakna. o ska väl jag snart åka in o förbereda vår kinesiska middag! ;)

Denna otroligt fina bild får symbolisera d...

mms_img40898 (MMS)

Denna otroligt fina bild får symbolisera denna kväll. Ligger just nu i sängen, me jenny i andra rummet. Kvällen blev inte som planerad men den blev bra ändå:-) nu borde jag sova om jag ska orka upp och vara människa imorgon! Fast iförsej är det här en av mina tidiga kvällar, men ja.. God natt!


hetsäta?

Sjukt seg dag.
Men tog arsel ur vagnen just eftersom CG skulle komma hit o färga mitt hår, så va tvungen att ha köpt hårfärg innan, men så va hon tvungen att åka hem o tvätta ist! Tack lixom! haha nejdå, ignen fara alls. Shit, när man bor själv så är det ju så.. Man måste prioritera sådana där extremt tråkiga men viktiga saker. Shit, undra hur de kommer gå för mig? Vill inte äns tänka på det om ja ska va ärlig.

Nu har iaf jag o mamma precis slängt ihop en pizza, sådär snabbt o lätt! ;) Så snart ska jag äta så att jag år illa. och sen gå ner o köpa en 200g choklad kaka, en mjuk pepparkaka och några rullar ballerina kakor, speciellt den där med kladdkaka!! nån liten riktigt kladdkaka kanske slinker med oxå.



Eller inte.. men jag skulle ju önska. Det får fan räcka med pizza ikväll!
Men om jag inte skulle jobbat imorgon så skulle jag därimot utmanat nån på shotrace ikväll.


fuck you.


Godnatt.

Inte bästa humöret nej.. men aa.
Dansen gick okej. Eller tror jag ? Johan sa det iaf, haha. Men vi körde igenom alla danserna, o rumban o slowfoxen har vi inte varit med på så där va jag ju liite lost. Bara extremt trött på min jävla cp nacke!
Menmen.. jag känner att jag typ skulle vilja ta privatlektioner redan nu bara för att komma ikapp dom andra, så vi är på samma nivå, eller att vi lixom kan själva programmet! Känner ju hur pinsamt det är när jag bara står där o inget fastnar! Suck!

Men, nu ska jag nog i säng.. Ska upp tidigt imrogon. lr, haha tidigt..? Har blivit så jävla lat nu när man inte gör ngt.. jag o mamma ska iaf åka hemifrån kl 10 för att åka o träna. Vi ska få en gyminstruktör med oss, därför vi måste passa en tid.
Sedan så ska jag möta Nickals nån gång runt 18 o börja dricka öl... jag har ingen aning om vart den kvällen kommer sluta. Sedan blire utgång på fredag, eller en studentpub är det, och sedan på lördag blir det ännu mer alkohol. Vart o hur vet jag inte, men ngt blir det! Puh, det känns lagom bra när jag äntligen kommit igång hyffsat me träningen, men ääh.. o ja, får se hur pigg jag är på söndag kväll då det är dans. Ska kanske ta ngt glas vin innan lektionen så man vaknar till lite, haha kan ju kanske behövas? ^^


...

Jag vill ringa o be om ursäkt, jag vill säga hur stor idiot jag är o säga hur dåligt jag beter mig utan anledning. Ja, men för mig är det inte utan anledning.. Jag vill skrika o slå på alla som går förbi, skrika fula ord och få någon att slå till mig.

Men jag har ingen sån människa jag skulle kunna göra så mot just nu. För nej, man ska inte göra så mot nån.. Men jag önskade jag hade , nån som kunde förstå varför jag gjorde det. Men ne, Det skulle aldrig gå för jag känner mig bara elak. Jag vill men det kommer inget.. och sedan skulle jag ändå få be om ursäkt. Men det är där det bara blir sämre för mig. För den ilskan som vill ut blir bara större när jag ber om ursäkt för den lilla del som jag faktiskt visat, att den fick komma ut. Men för mitt samvete blir det bra.


o Jag är fucking trött på att alltid behöva tänka på hur jag är mot folk, mina vänner.. Jag är trött på att inte kunna vara mig själv för att då alltid misstolkas, eller bli rädd att misstolkas!
Och jag är ännu mer trött på alla människor som tror jag är nån söt liten flicka som man måste säga söta, snälla och fina ord till hela tiden. Sluta fjäska ffs, jag vill bara höra sanningen!! Att det ska vara så jävla svårt? Jag är en människa med fel o brister, som ja, kan bete sig som en idiot ibland.. men då vill jag höra det. Raka puckar, är det jag ber om.

Think if it was you?


zzzzebra ränder.

Det är en del som förknippar mig med zebror. Ja alltså mönstret. o Djurmönster överhuvud taget men speciellt zebra.
Det har nog att göra med min lilla Zebris som jag vägrar skiljas ifrån. Vi är oskiljaktiga helt enkelt! Haft honom sen jag var 5år. O ja, jag älskar mönstret, samt alla djurmönster, tiger o leopard e ju skitsnyggt!

Men ja.. nu är det iaf så att snart ska min Tv upp på v'äggen, och det är väl lika bra at sätta igång med min tråkiga gråa dör som bara är ful! Jag vet vad jag ska ha i den men vilken färg den ska vara är jag osäker på.. Men nu vet jag nog att jag ska måla den iaf, OCH... hur coolt vore det inte att måla Zebra ränder!?!?

Så nu har iaf mamma vart iväg oxh köpt spackel och sandpapper som vi måste börja med eftersom det är lite skruvhål och sådant. Men snart så ska ni få se en förvandling... ;)

Ni ska få en före och efterbild.

Jag 21år firades med Rocktema!

Jag drack ju inte så farligt mkt igår så bakis är jag väl inte, fast jag känner ju i kroppen att jag drack igår, och att jag sov för lite. Seg o trött men ingen huvudvärk lr illamående:)

Kvällen igår va grym! Jag o Jenny gick nog ut hårdast, som jag trodde oxå;) o Emmi blev oxå en riktigt punkare, ett tag iaf^^ o Jennifer o Matte.. o ja, alla försökte iaf vilket jag verkligen blev jätte glad för!:) Killarna hade svart nagelack och de flesta gick loss med min eyeliner och kajal haha!:D Ja, alla verkade tycka att det var kul iaf, o de känns bra:)
Fick lite fina presenter oxå, tacktack för det!:D

Kvällen flöt på bra, lite små missöden men ja, allt kan väl inte alltid gå perfekt. Men tack speciellt till den som förstört toalettdörren ;) så nu blir det nog ett tag till till nästa fest. Men det kommer nog.

Folk började väl droppa av vid 4-5 tiden? Medans vi coolingar, Satt uppe till 8 imorse. Emmi Däckade vid 7 o sedan låg jag, Blixt o Hedin i soffan i vardagsrummet o snacka skit. lr lyssnade på Kims historier som Jocke försökte hjälpa till med, HAHA, snacka om magträning jag fick efter allt skratt! :D

Jag sov väl inte längre än en timme medans killarna va bättre på det. Jag o emmi satt o snacka ett tag innan Hon blev hämtad av hennes far.
Vädret var ju så himla fint! o jag drömde ju om hamburgare så tanken var att ta en promenad till solna C o MAX. Men... nja, det blev att ligga o halvsova i sängen ist, men hiiimla mysigt det oxå! o så fick jag ju min hamburgare till middag ändå ;)

 

Nu ska jag nog gå o tvätta av mig, o sen krypa ner i sängen.... mmmmysigt.


stolthet!

Det är verkligen världens bästa tjejer! Mina absolut bästa vänner!

o Varför jag älskar dom så mkt? För att dom är så jävla grymma! o jag är så himla stolta över dom båda!

Dom är båda två starka personligheter och säger och står för sina åsikter, o vad dom tycker o tänker. Dom går sina egna vägar,  dom gör som dom vill. Ja, dom är så speciella båda två. Har inte träffat några som är lik nån av dom.

Jenny, är en eldsjäl och gör precis som hon vill. Betyder det att hon måste åka till Afrika imorgon så blir det så. Hon har starka åsikter om mycket, men accepterar ändå alla andra som dom är o vad dom tycker. Vegan, och är så insatt i det och ja, har så mkt eget ansvar på sina axlar men klarar det galant! Ingen brud man kör med nånstans!

o jag vet att vart än i världen lr svergie hon är så kommer vi alltid vara vi två! För det är så och går inte att ändra på. Vi lyckas inte iaf ;)

 

o Min älskade Emmi. En riktig Milf som jag älskar så att det gör ont ;) En viktig del i min vardag som gjorde att jag mådde bra var våra obligatoriska msnkvällar. Varje kväll satt vi och diskuterade allt mellan himel och jord. Ngt var lixom fel om den andra inte var inne.  Även fast du itne har ngn dator längre så vet jag ju att du finns här!

Om jag ska ut så är det dig jag vill ha med mig, vad jag än ska göra så är du den första jag har i åtanke att ta med! Vi äger på dansgolvet, vi äger på krogen, vi äger allt! så är det bara! Vi är bäst tillsammans. Hon har oxå attityd men på ett så härligt sätt. Och ansvar.. är 22år och lever det här livet, jag kan inte göra annat än att beundra henne.

 

 

 

Men jag är verkligen så stolt över dessa tjejer, att det är Mina bästa vänner. Speciellt när man ser hur andra faktiskt kan bete sig. Jag vet att jag aldrig kommer behöva skämmas för nån av dessa två. (låter som en mamma till två små barn, men jag känner verkligen att jag är stolt över att vara dom så nära.)o nu menar jag inte pinsamma grejer på fyllan för så SKA det vara! :D

Dom är trevliga, artiga, det är inte en stund lr plats i världen jagkänner att nej, dit skulle jag inte kunna ta med dom. Dom är så lätta att tycka om och funkar med alla människor. Känner bara hur lyckligt lottad jag är.

Tack tjejer <3

 


love and other drugs.


Tänk att få ligga bredvid någon, man tycker om.  som ligger kvar.

Är hemma hos syster nu. Ligger i hennes so...

mms_img73412 (MMS)

Är hemma hos syster nu. Ligger i hennes soffa o väntar på att hon ska joina. Vi har varit ute o gått en timme, ätit en fin frukost o nu står plugg på schemat. Fast igentligen vill jag sova..:-P men om nån timme blir det gym med mamma oxå! Hurtigt!;-)


Hejhopp.

Dagen har gått åt till dans. Typ.
Va inte på ngt bra humör alls idag igentlgien, så kände att de jag ville göra idag var att köra slut på mig själv på ett träningspass. o så blev det. o Tur att Mika's ligger  brevid så Johan joinade med dit, för att köpa nya latino skor:) Jag provade oxå men har inte lust o lägga ut en tusen lapp för det, just nu!

Men så nu är det bar aatt tare lite lugnt hemma. o sen så komemr syrran hit efter dansen o hämtar mig o Alec för att åka hem till dom. Tanken är att de ska bli lite högskoleprovs-plugg, sova över, powerwalk o gourmet frukost imorgon. Men jag funderar på om ajg ska försöka ändra lite på det, att ikväll blire mest film tittande, o lite mer plugg imorgon efter frukosten, o innan jag åker o tränar med mammsen.
Men vi får se, ska ta o fixa ihop ngt litet gott o äta ikväll iaf.

Syster och Andreas på Pallen!


6 - Vilken typ av killar faller jag för.

Eh, när jag tänker på en snygg kille så är han oftast mörkhårig, bruna ögon, vältränad, har ett otroligt charmigt leende o glimten i ögat. o Några tatueringar här o där. Badguys.

Men han kan ju lika gärna vara blond o blåögd oxå. Så ja, enligt mig är de väl sexigare med det första alternativet, men så är det ju så att majoriteten av dom jag har dejtat, varit kär i har varit blonda snälla killar.

Det är ju så sant att det är personligheten som avgör! En ingen-tingare kan ju bli världens hunk i dina ögon, med rätt personlighet!

5 - Nånting jag skulle vilja ha mer än ngt annat just nu.

Glädje och lycka.
Känslan av att inte ha ett enda problem i hela världen.

Och en extremt bra ämnesomsättning o hög fettförbränning.
för då skulle jag oxå vilja ha en Paradisask.

Your life, your choise, your heart.


4 - Mina mål/drömmar/önskningar.

Den har va lite svårare. För jag vet ju inte alls vad jag vill göra med mit liv.
Eller. nu när jag är ung så vill jag njuta så mkt som möjligt! Jag vill resa en del, men oxå plugga.. alltså inte jobb i hjäl mig. Men pengarna behövs ju för att ja ska kunan komma ut o se världen. Menmen, vi får se hur de blir!

En dröm för mig, elelr ngt jag strävar efter är ju iaf att få jobba med människro i svåra situationer i framtiden. Jag har alltid pratat om att bli psykolog, jobba på kvinnojour etc.. Men nu så är jag ganska säker på att, JA, det är det jag vill, men inte nu! För jag tror att jag skulle ta in alldeles för mkt o må psykiskt dåligt själv utav et. o det tänker jag inte låta hända. Så om några år ska jag ta tag i det, när ja har ännu lite mer kött på benen. Tänkte ju ett tag oxå att jag då ska jobba som barnsjuksköterska först. men jag vet inte.. Det är ganska skönt oxå att inte ha ngt livsviktigt jobb lixom. Att en butik, lr förskola går lika bra.

3 - En favoritårstid och varför.

När ja var liten vile jag aldrig säga att att sommaren var min favorit årstid, för Hallå, jag är ju ett vinterbarn! Jagfyller ju år i Februari, så ville inte svikaden månaden.. lixom.
Men om ja ska vara ärlig så är nog sommaren favoriten. Jag tycker om  vintern oxå för jag älskar att åka skidor, och julen är ju såå mysig!
Men nej, iförsej är det första året nu som jag har haft riktigt problem med mörkret. Brukar tycka att det är mysigt men i år har jag bara mått dåligt utav det.
Såå jag hyllar sommaren!;) Vi vet nog alla varför. Man slipper gå o frysa, man kan gå ut när man vill, ta en natt promenad i bara tröja, ta en fika på en uteservering, se alla snygga människor gå lättklätt, bada och sola.. Ja, under sommaren mår man bra och är glad helt enekelt!

natt

Har varit uppe ett tag nu. o nu säger jag godnatt.

o jag är så Tacksam över de vänner jag har. Ni är värda mer än världen! Glöm inte det.

Hm undra vart jag ska?;-) ne jag sitter fa...

mms_img17981 (MMS)

Hm undra vart jag ska?;-) ne jag sitter faktiskt utanför sumpans ungdomsmottagning just nu o vantar på att dom ska öppna. Har tid hos gynokologen kl 8. Gissar att jag kommer ta lite prover.. Usch:-( hoppas att hon säger att jag kan få så många barn jag vill utan problem! Haha:-D


jag och syster i omklädningsrummet.

Jag o Mickan går in i omklädningsrummet för att byta om innan dansen. Hon sa tidigare att hon faktiskt lånat en av mina oversize tröjor som hon hade på sig.. (inte ofta vi berättar för varandra)

Jag: Mm, snygg tröja det där.. men jag vill ha tillbaka den sen!
Mickan: aa, men jag ville bara använda färdigt den, den låg ju i min garderob nu.

Hon tar av sig den o har ett linne under

Jag: ÅH, den där känner jag också igen!! Vart har den varit dom senaste månaderna!!?
Mickan, försöker se förvånad ut: Men oj.. den hittade jag i min garderob.. ;O *hihi*
Jag: Aa.. den vill jag också ha tillbaka. har letat efter den i några månader nu.

Mickan fortsätter byta om..

Jag: OCH DOM DÄR BYXORNA KÄNNER JAG OXÅ IGEN!! Jag undrade just vart dom hade tagit vägen, dom försvann direkt efter jag köpt dom! *Grrr*
Mickan, försöker se ännu mer förvånad ut: Men ojojdå! Ja, dom hittade jag också i min garderob......

Båda brister ut i gapskratt!



Men det jobbiga med det här är ju att vi itne bor under samma tak längre. Så nu när hon TAR mina kläder så är dom några kilometer bort!! Ajabaja! Kanske ska begära hyresavgift?

lägg av nu va.

Somsagt, denna dag.... det alla bilder på lyckliga jävlar som känns. alla söta puss bilder och alla söta texter till folks respektive. Man känner sig verkligen ensam?

Jag trivs som singel, det gör jag absolut. Det är skönt då man kan träffa vem man vill, man kan umgås med sina killpolare utan tjaffs och ledsna miner från någon annan. Man kan gå ut o festa hur mkt man vill och slippa tänka på klockan och när man ska vara hemma, eller när man ska skicka det där smset. Man får flirta. Man får träffa andra och det är lättare att träffa nytt folk helt enkelt! Men ibland tröttnar man ju. Ibland känner man sig ensam.
Klart man vill ha nån där som du älskar och som du vet älskar dig. Nån som älskar dig för den du är, vill umgås med dig och bara dig. Nån som du känner det där pirret imagen för varje gång du ska träffa, även fast det bara var en timme sen så är du överlycklig att du ska träffa honom igen för bara en tv-kväll. MEN, det bästa, du ska få ligga i HANS famn.
Ja, det där pirret och vad den kärleken förgyller vardagen med, Det saknar jag.


aj, nu får ja ont i magen. ska sluta tänka så mkt nu! Godnatt;)

alla <3 dag, som alla vet!

Ja, alla hjärtans dag... Jag tänker inte äns på det om jag ska vara ärlig.
Folk påminner mig om att det är alla hjärtans dag o undrar vad jag ska göra. Men vadå, för mig är det ju en vanlig dag? Har igentligen aldrig firat det.. vet inte äns om jag o min förra pojkvän gjorde ngt seriöst av det? Fast iförsej, så är det klart att det skulle vara lite orlgit o ha nån o uppvakta idag men nej, vi säger att det är skönare så här, länge leve singlarna! ;)

Men när man får små komentarer som "vad gör en tjej som du på facebook när det är alla hjärtans dag?" dåå blir man ju ändå så pass påmind om att man verkligen inte ska sitta ensam, o speciellt på fb! vilket liv man har då... då känns det lite:P haha men jag tar inte illa upp ;)
fresten, så är ju facebook mitt liv! hahah;D




Helgen.

Hur va  helgen då? Joda, helt okej!

Mysig släktmiddag på fredagen som följdes av utgång med kusinerna. Så glad över att jag har den släkt jag har. Tycker det är så tråkigt med folk som tycker att släktmiddagar är en plåga, o suckar över varje jul då man måååste umgås. Men jag älskar mina kusiner o är så glad över att vi har den relation vi har!:) Bodde ju hos dom iprincip varje helg när vi va små..

 

Jamen iaf så joinade fröjd + en polare ut oxå. Hade kul, o köpte donken på vägen hem så satt o käkade vid 05 tiden när jag kom hem.

Lördagen var väl ganska så seg men jag kom upp iaf efter några timmars sömn. Gick ut på hundpromis me Blixt, eller vi höll till i hundrastgården o Alec blev sååå ägd av en ungtik hahha! :D Tog nog lite på självförtroendet där ;)

Sen kom iaf Johan o tanken var att vi skulel repitera dansprogrammen inför idag då vi skulle gå på coaching. Men.. haha då hann min trötthet komma på riktigt. Så blev mest liggai sängen o glo tv.

 

Meen idag så gick dansen helt okej iaf. Vi kom igenom hela samba programmet och nu sitter det! :D Annars idag så har jag faktiskt jobbat 11.30-17.30. O tack till Frida som tog min sista halvtimme:) Annars hade jag aldrig hunnit itll dansen.. inte för att vi gjorde det heller haha, typ en halvtimme sena eftersom vi inte fick låna nån bil men vi hade missat allt om ja inte fått komma iväg lite tidigare.


jag kan sätta mig in i idioternas situatuion.

Det hemska är att när folk, lr i det här fallet en av mina bästa vänner, pratar om jobbiga relationer dom har, oftast med killar dåra.. så känns det alltid som om att dom beskriver mig när dom förklarar betteendet hos den andra personen. o det känns inte så bra..


Det är ju ett beteende man har för att skydda sig själv, det vet jag, absolut. men jag har inte ritkigt förstått hur fel det kasnek är, eller hur den andra personen mår utav det. För mig var det en självklar het och jag skyllde det alltid på att det var så jag var som person. Men det är det inte, elelr jo, men det är en försvarsmekanism. Det är en mur, för jag orkar inte känna efter hur jag igentlgien mår, för jag vet att det kan bli jobbigt men jag orkar inte känna alla känslorna på riktigt. Så då är det så mkt lättare att bara skratta bort det allvarliga. För jag vet att om jag inte skrattar, då kommer det göra så jävla mkt ondare.

Men jag förstår hur illa jag gjort, speciellt en person, hur tufft det måste ha varit. säkert 1000 st till men speciellt den personen.
Men det har ju inte varit med mening alls. jag har snarare trott att jag avlastat dom från ngt genom att visa att jag inte bryr mig o jag känner iprincip inte så starkt för dom.
o det där med att ja, man vill inte gå in så djupt på det. utan man pratar om det lite snabbt, ler, o skrattar till när det där ritkigt jobbiga kommer, vilken då Såklart blir som en spark i magen för den andra. Men ändå, eftersom jag oftast är den som skrattar så känner ju jag att den andre måste förstå det, att jag hellre skrattar än gråter. Men när jag hör mina vänner prata om det så¨kanske inte det är så självklart.
Tror ju att dom flesta förstår o vet varför man gör det men dom vill ju ändå se det riktigt som döljer sig där igentlgien. Känslorna, orden, meningarna.. den riktiga reaktionen?


Att man lixom hellre skriver/pratar i tele än ses öga mot öga. för då kan man inte äns se på varandra utan att bryta ihop. I know the feeling.

Gårdagen.

Vaknade ganska tidigt av mig själv.. skönt, men det va ju inte så kul att se ut. Fortfarande snöstorm?! HAHAH Emmi kan intyga hur fin o glad jag var efter igår. Gick nämligen i snöstormen när jag skulle hem efter jobbet, hade vinden i ansiktet i ca 25 minuter. Jag var inte vacker!;) Kändes som att jag hade duschat.

Ja, igår fyllde jag ju år iaf. Fick ingen sång o tårta på sängen men det borde man ju kunna klara sig utan när man är 21 tycker man?
Blev iaf en överraskningsmiddag som inte blev så mkt av en överaskning! haha, mamma hade ringt hit Emmi med Adam och Qarma! Så vi hade en mysig Sushi middag tillsammans, o så fick jag öppna paket!;) Fick 4st vinglas till samlingen, en plattv, med dvd till + mickar! Så du kan vi köra kareoke här inne oxå...^^ o riktigt fina blommor av Emmi oxå!



Så jag är nöjd med dagen iaf! Att få spendera den med familj (-syster iförsej:/) o bästa vännen är guld!


en liten present:)

Jag jobbade från 13-17 igår på råsundaskolan igen, i samma klass. Och ja, småtjejerns visste jag ju att jag fyllde så då var de en söt tjej som kom fram och lämna den här till mig:)


Den är jag nästan värd! efter att bara igår ritat ca 7st prinssesor till brudarna.^^,

21?!

Tiden går fan för fort!
Asså det är då tråkigt o bli gammal. Är jag gammal nu fresten? Nu börjar man lixom gå in på 20... bar atio år till o så är man 30! :O:O
Men iaf så räknar man ju inte ner till äns födelsedag längre. lr iaf itne jag.. nyss va de nyår o Poff så är det 10de februari!

o när barnen på skolan kallade mig fröken, okej de va väl inget för det var ju mitt jobb att vara fröken, men när jag var inne i ett av rummet där 1orna skulle spela upp en teater för 6åringarna så sa dom att det bara fanns en vuxen i rummet! (för dom ville ha en vuxen som skulle vara med o spela teater, så jag var den ända tänkbara..^^)o jag tänkte först inte på att det var jag! För ja känner mig inte alls vuxen!^^ (Föresten, jag tycker verklige nsynd om barnen .. elelr, asså jag vet hur jag var när jag va liten ang pjäser o teatrar, jag säker bara FÖRLÅÅÅT till alla mina vänner o nära o kära för vad ni har fått stå ut med. Jag förstår att ni inte haft det lätt! hahaha)

Men iaf så frågade barnen mig ju hur gamal ja va o jag kom åter igen på att jag fyller imorgon. o komemr på det igen när mamma berättar med ett leende att hon ska gå o slå in lite paket.. o så skulle barnen fixa ngt till imorgon. lr hon sa ngt som jag inte förstogd. Så får se om jag kommer få nån sång lr liknande när jag kommer dit. haha hoppas inte^^

impuls jobb!

Mötet imorse blev ju ganska Fail.
Jag mötte Ted vid cafet för frukost, vi tog tuben o åkt mot stan o gick till den adressen det skulle vara. Men? När vi kom dit så var det inte ritkigt ngt möte där? elelr asså. det va ju en sån där stor port med massa olika saker o företag som hade kontor där. o man var tvungen att ha kod lr ringa nån av företafen. men ingen av företagen hade med dt här o göra o inte stogd det nån liten lapp om det. så vi gick runt o leta efter sverige huset istället man ja, det gick inte så bra... hahah SÅ, för på vägen in till stan så ringde rektorn för råsundaskolan;) Han ville att jag skulle komma o vikariera i en klass 09-17. Förklarade hur läget va men han ville ändå att jag skulle komma så fort jag kunde sen för dom behövde mig.
Så för mig var det ju bara att åka dit direkt.. Hela dagen var jätte kul.. tyckte tilloch med att skolmaten var god! eller ja, god o god. skolmat är ju skolmat, men det var hela skolgrejen blev jag så glad av, vilken nostalgi!
Ska tillbaka o jobba imrogon oxå men vet inte om jag kommer hinna äta lunch i skolan då, men hoppas haha!

o en lite rolig grej va.. När jag kom på morgonen så sade rektorn att jag skulle ringa honom så skulle han komma ut o möta mig. o vem står inte där? en gammal fritidsledare som jag haft i stenbacka! Eller han var mest i B-klassen men ändå.. var lite otippat! haha jg berättade det senare under dagen, för han kände inte igen mig alls o vi började prata på en del. haha roligt vare:)


ja men nu är jag iaf helt slut! Åkte ju direkt från stan oxå. o jag hade lixom klackar o tunna jeans. Lyckat;) för jag fick nämligen ta rastvakten på eftermiddagen. Kaaaallt blev det... menmen! :)

Nu är det matdags! sen kommer jag slockna i soffan ganska fort gissar jag. Tack jocke återigen;)

Dagens kväll o morgondagens morgon i liten text.

Har precis tagit en dusch och är redo för sängen. Är lite trött nu.

HAHA hade dans träning idag.. det gick både bra o inte så bra. Johan o jag kändes oss båda ganska snurriga tror jag och hängde inte alls med i koregrafin i varken Samban lr Quickstepen. De nya stegen vi lärde oss gick in men inte själv programet med ordningen på allt lixom, de gick åt helvete haha.. Men vi har ju precis hoppat in i den gruppen så såklart vi inte kan allt, eller hur?
Men ni som sett ritkigt duktiga par dansa quickstep vet att det är lite action:) o vårat nya steg där var en av de där små hoppen! Skiit kul! men vi är ju det ända lite yngre paret i gruppen så det vart väldigt mkt skratt  hit o dit. Alla hängde ju inte ritkigt med.. fast jo, alla va duktiga ändå o gjorde så gott dom kunde. Men jag tyckte det va kul när de gick lite fort, men va inte ritkigt berädd på tempot när musiken sattes igång men det gick fint!
Får se vem som sparkar vem på smalbenen nästa gång? ;)

Men ne.. nu ska jag nog hoppa i säng. Ska upp o vara nere i centrum vid 08 och möta Ted för frukost. Sedan ska vi iväg på ett litet infomöte;)


Godnatt!

M


bjuder på det här! XD

Hahaha.. jaaa, jag va inne o kolla på lite gamla bilder på solna sportdansklubb. Fyfan va jag skäms! men uch så kul det är att se!
Har ju somsagt börjat dansa igen efter X antal år. Började typ dansa show när ja va 6 år.. o sen när ja va runt 10-11 tror ja så började jag med 10dans. Men sen så slutade jag med alltihop efter några år. Idiot man är.

Men nu är jag ju på G igen.. o jag hoppas att ja ser lite bättre ut idag iaf! hahha Kolla.. herregud,

Här tror jag att ja va 12år kanske? jag o min danspartner Viktor på avslutningen^^

lille jag o viktor igen.

Viktor o jag på våran första o ända tävling!:P Här lite innan vi det var våran tur, får lite coaching av vår tränare Björn Törnblom. Behövdes ju kan man säga....

hahahahahahhaha


Harmoni i själen?

Det här med att kunna duscha normalt, i VARMT vatten här hemma har jag fortfarande itne vant mig vid.. det är fortfarande jobbigt att få o duscha lixom. Man vill inte o orkar inte.
Men så märker man att det är inte så kallt längre... o så står man kvar i en halvtimme, Minst!:D


Idag har jag iaf varit lite duktig.
Tog en promenad till Polis stationen för o hämta en blankett så att jag så småningom kan söka jobb på dagis. Så nu är det gjort iaf.. men så kommer typ världens bästa Blixt o hjälper mig o typ fixar jobb på tio minuter! Okej jag vet ju inte om jag får det eller så.. men ändå :D Snacka om att jag är glad!

Men så är det ju alltid ngt....... som ska förstöra den glädjen. Från att få energi till att springa i 14km/h , hoppa runt o dansa som en idiot o inte kuna sluta le o sjunga till att bara vilja gråta. Tack för den lixom.

jag idag iaf.

o mm, har ju färgat håret , för ni som inte visste.


so you think your dream is over?

Igår jobbade jag från 11-16. Var ett kul pass men liiite för jobbiga ungar. Men hade kul ändå!
Tog en prommis hem o så blev det ost fondeu till middag. va väl helt okej^^
Kolla solsidan och efter deeet tog jag premiärturen på springbandet. Sprang i 20min o sen så kom jag på att vi hittade mina gamla skivor så jag satte på några o då fick man ny energi. Så jag dansade runt/tränade i ca 1 timme iaf. ^^

Idaag så ska jag försöka vara lite duktig och fixa saker som ska fixas lixom. Men jag gör alltid ngt annat än just det som måste göras så vi får ju se hur det går^^


o fresten, hallå Dilba på melodifestivalen! Va itne den skitbraaa!? annars var jag inte så impad förutom Dannys som va grym. Men det kunde man väl nästan gissa?

My own darkness. but now i feel good.



Hela du är ett mysterium.

Uch är jätte trött.. så orkar nog inte skriva så mkt. Men lite bilder kan ni få iaf.

o jätte Tack till Johan o Johan som ställde upp o komma hit som bärhjälp när jag o mamma fick ett litet ryck sådär på lördagsmorgonen åkte iväg o köpte ett löpband. Kändes lite fel lixom.. Bakis o seg o ville bara ha bakismat o ligga i sängen. men så blev det ett löpband iaf o både killarna ställde upp så jag är jätte tacksam! Himla tur att man har sånna grabbar till vänner;)
Satte ihop den gjorde dom ju oxå, o sen blev det pizzamiddag tillsammans som tack.
Nu jävlar ska jag bli fit!



Igår var jag ju iaf på bowling date. Dubbeldate. haha! o jag är ärlig när jag säger att jag skäms att jag jobbar på en bowlinghall! Lite borde man ju kunna men njaaa.... iof så tror jag faktiskt att det hade lite o göra med att jag druckigt några öl oxå. Vi skyller på det tycker jag!
Annars tycker jag kvällen blev ganska kul. Daterna gick väl inte så jätte bra men jag hade kul ändå!
Jag o Emmi dansade, Joakim Blixt kom dit så hade sällskap hela vägen hem sen oxå + att vi stogd o snacka i några timmar innan vi gick hem så kom väl i säng vid 07^^



you are my sunshine.

Fan va jag är trött.. redan vid 19tiden satt jag här som en zombie... Har ju inte äns tränat idag. Shopping tar väl på energin oxå^^

Va ju i Liljeholmen idag med min bästa vän! Va länge sen vi sågs så det behövdes verkligen! Vi fikade och gick o affärer.. o hennes lilla kille drack upp hela min smoothie! Ska väl mer säga tack för hjälpen;)
o vi träffade hela tiden andra morsor, det verkligen kryllade av dom! tänk o själv få gå runt med en liten filur i barnvagn o heja på alla andra vänner som kommer med sina ungar. Det låter så underbart! o längtade verkligen själv tills jag får en liten grabb lr flicka. men det är långt dit. o ja.. allt det där som itne är så underbart med barn.(de kanske låter fel, men det mer jobbiga) allt jävla ansvar.. .det längtar jag väl inte så jätte mkt efter.

Bestämde mig ju somsagt att jag skulle iaf komma hem med ngt. o det gjorde jag! Blev lite små grejer på H&M o gina...Ringen bland annat!

Imorgon blir en najs dag iaf! ska väl försöka komma iväg o träna. För det här med nyttigheterna har ju verkligen inte gått nå bra nu kan jag säga! FAN, fika två gånger i rad, o så blire utgång imorgon oxå.

Ska möta Emmi inne i stan, käka middag o ta nån öl, sen möta upp 2st Mr.X o bowla.. o sen får man se va som händer efter det. Kul kommer det nog bli iaf.



men nuuu är jag död. bums i säng med mig!

Sitter på tunnelbanan till liljeholmen o s...

mms_img13285 (MMS)

Sitter på tunnelbanan till liljeholmen o ska träffa emmi. Blir väl shopping o fika! Va evigheter sen jag köpte kläder faktiskt så ja måste komma hem med ngt nu känner jag:-P har med mig en liten grej till bruden oxå, från storlien. :-) nu är jag framme!


Dans ÄR träning!

Kom hem från dansen för ca en timme sen.. Vi har ju hoppat upp ett snäpp nu o det märks!
Förra gruppen var det bara stegen vi skulle lära oss, men nu är det ju mkt mer detaljer och teknik som man går in på.
Kul men sjukt jobbigt! mina stackars knän!! Samba är fan inte lätt om allt ska vara perfekt!

Så nu känner jag att det är nog på tiden att jag tar tag i min träning på ritkigt. imrogon blire pass lr springband som gäller!
Igentligen förstår jag inte varför jag inte är mer engagerad än vad jag är i träningen. Den är faktiskt livsviktig för mig. Om jag inte kommer hålla mig i form så kommer min kropp troligen gå sönder inom några år.
Så, måste bara rabbla upp några iaf. både viktiga o oviktiga.
  • Jag MÅSTE träna pga min nacke. och det är inte bara musklerna runt nacken. utan hela kroppen. Med dålig hållning är nacken svårare att få bra. Med en stark kropp så klarar jag mig längre utan att den blir sämre.
  • Jag har gått upp i vikt o skäms för min kropp. Bara mitt fel och bara jag kan göra ngt åt det.
  • För psyket. Rör man på sig så blir man glad så är det ju. o oftat så är träning för mig rena rama lycko pillret.
  • För dansen. Jag kommer dö i framtiden om jag inte både blir starkare i benen o får bättre kondis. eller hur Johan?;)
  • O för dansen är det oxå extremt viktigt att jag tränar min nacke så att jag kan klara av allt. Nu tänker jag på hållningen.
  • Det sägs att motion och nyttig mat kan underlätta för kvinnor med PCOS. o jag vill ju inte försämra min situation så... varför inte lixom?
  • o ja, tillbaka till punkt 2? Man blir ju så mkt snyggare. Både på utsidan och insidan! - Man får bättre självförtroende om man trivs med sig själv.

hon den där.

Nu har jag fått i mig lite frukost.
Funderar fortfarande på om ja ska sova lite lr inte... blevjättetrött men nu vakna ja till när jag kollade genom lite gamla videoklipp haha!

ååh jag längtar till torsdag då ja ska träffa Emmi! Va sååååå långe sen känns det som? en liten hyllning till den bruden iaf. Jag har börjat tappa allt igen.. vad gäller träningen oxå, men så ser jag att hon ska iväg o träna fick lite mer energi då.
o jag är inte så bra på att visa det men jag älskar dig! vill lixom att du ska veta det även fast jag kan va så frånvarande i bland. världens grymmaste vän<3
du är en av tre människor som jag lixom kan säga det till och mena det. punkt o slut :D


powerwalk


I know.
vissa tycker vi e sjuka i huvudet o det gör jag med. Det första jag sa till Jennifer när vi möttes 06.15 vid dagis för en powerwalk imorse va "det här är fan inte normalt!Men ojojoj vad vi är duktiga!

Vaknade tillsammans med klockradion av ett sms från J "Vaken?". Jag väntade med o svara för jag kände veeeeerkligen inte för att ta mig upp ur sängen! Men så tänkte jag... ne då kanske hon blir ledsen, vi har ju bestämt. Så några minuter senare skickar jag iväg ett "Jupp". Men ack så fel jag hade, hon blev inte alls glad! fick tillbaka "FUCK, då måste jag gå upp ur sängen ju!" hahaha

Jobbiga blir nu bara ikväll, för nu kommer jag inte kunna somna igen. Jag ska dansa ikväll o får väl hoppas att ja orkar hänga md^^ o juste, vi ska ju tillochmed hoppa upp en grupp o prova en lite svårare. För förra gången så kom vår lärare fram till oss o sa att hon tyckte att vi borde ju absolut börja tävla!:D
Vet inte om jag vill, men känns bra iaf. Kul att höra att man är duktig!

RSS 2.0