resan blev väl ingen dans på rosor, men nu är vi framme!

Äntligen är vi i Bangkok, trodde allvarligt inte att vi skulle lyckas komma hit.
Pga jävligt dålig information så ca40minuter innan planet skulle lyfta fick vi reda på att Lorentz pass itne var giltigt för Thailand. För det måste gilla i ett halvår minst, o hans skulle gå ut i maj.
Jag, pappa o Lorentz sprang iväg för att komma till polis stationen, men när vi sprang omkring o letade efter bussen vi skulle ta så vände jag o pappa, är ju ändå smartast om bara En missar planet? jag måste ju med, eftersom jag ska vidare till Kina lixom.. Kändes jävligt taskigt men va nog bäst, snabbast om man bara är en.
Vi satt o bad till Gud att han skulle hinna. Om han hade varit nån minut senare hade han missat planet! Snacka om att jag blev glad när jag såg honom, jag flög upp ur stolen!

 

Väl på planet, o halva restiden så började mamma på jätte dåligt. Illamående, svettningar o yrsel. Hon kunde inte sitta upp o var tvungen o lägga sig i gången. Men de va ju inte tillåtet, o som tur va va sätet bredvid mickan ledigt, så hon fick ligga där.. Jag var ganska väldigt säker på att vi skulle bli stoppade i Beijing (pga svininfluensan o grejer) men sen blev hon ganska snabbt bättre o flygpersonalen reagerade inte på att hon va så dålig så allt gick så bra så ändå!

Så nu är vi framme! Igår åt vi en grym japansk middag o badade i poolen.
Snart ska vi försöka bestämma va vi ska göra idag o bege oss iväg. Ikväll blir det nattmarknaden iaf!

åker till Thailand nu.

Yes, vi åker om mindre än en halvtimem mot Arlanda. Ska bara ta en leverpastejmacka *mums!
Åt frukost i solna centrum med Robin o gick runt o köpte de sista jag behöver, tog bussen till mig o sen blev det hejdå...
Hann med en promenad med Kim oxå. Skönt att jag hunnit träffa de flesta som jag verkligen velat träffa nu iaf.

Tror jag kommer kunna sova bra på planet iaf, gick upp tidigt för att gosa med Emil, ge honom mat, ta en promenad och säga hejdå. För sista gången ? <3<3<3<3<3<3<3<3

Vi hörs snart...

Min man, Mikael Persbrandt nr 2.

Jag åker till Thailand om en och en halv dag, och morgondagen är helt fullbokad! Och jag har inte äns tömt min väska på gammla grejer, alltså inte packat nånting alls. Fast jag har ju iaf skrivit en packningslista, fast itne riktigt hela, men en del. Applåder för det?
O är jag den ända som gått ut i det här busvädret frivilligt? Troligen, o Ted förståss. Vi tog en flera timmars promenad runt om i Huvudsta. Satt ett tag på Offside oxå. Och korvingvars. Blir ju som ett träningspass att gå ute i det här vädret, massa snö, o blåst. Men äntligen fick man träffa den killen iaf så jag är glad ändå.

Imorgon ja, som sagt, fullt upp. Möta CG i stan lr solna o kolla upp flygbiljetter (Ö-V-E-R-L-Y-C-K-L-I-G), sen träffa Martinisen på ngt sätt, packa, träffa Hedin troligen, o sist men inte minst SNABBA CASH me Jennifer.  Kommer jag dö eller? skönt att bli lite sådär kär lagom tills man ska åka iväg.. Ja, ja snackar om Joel Kinnnaman såklart!

Jag vill mer nu.
Just nu längtar jag till Shanghai. det varma Shanghai.
Hörde de först när jag sa det; Jag får göra modelljobb o va ute på krogen o dansa på bardiskarna så ofta jag vill. Låter inte de ganska najs? i mina öron gör det de. hahaaa

Ännu en natt i Hässelby

Bajs väder vi har idag då.. som tur vare inte riktigt lika illa som det är nu när jag o Camilla åkte från henne, men sjukt kallt vare!
Igår vare upp tidigt o med CG(=Camilla) på ett ärende o sen hem o köra gärnet på syster nya träningscykel. haha jävlar, jag körde verkligen gärnet, sprang runt o hoppa o studsa i hela lägenheten. Blev lite pinsamt när mamma kom hem så tog en paus, men kom igång sen igen när hon åkte. Det är kul att bli liten igen o dansa framför spegeln. Har träningsvärk idag faktiskt...stolt!

Sedan blev det bio i vällingby med CG o Tobbe. Avatar! Ja, den var ju faktiskt grym.. faktiskt! Sedan hem till dom o se Paradise Hotel. Första gången för mig ju haha, men jag vill inte bli fast vid ngt som jag ändå inte kan se i Kina, fett onödigt ju?
Men hade mys där som vanligt, o sov på soffan som vanligt;) Tobbe var ju uppe med tuppen för att gå till jobbet medans jag o Cg sov lite längre, men vaknade av att nån jävla kille skulle komma o fixa ventilerna... så man fick kravla sig upp halv nio.
Svängde förbi frisören på hemvägen oxå så nu är man lite fräsch i håret lagom till Thailand.

nu ska jag nog börja packa, som jag inte hann med igår eftersom jag itne kunde sluta mitt arobics pass framför spegeln i lagom tid. Sedan blire mera tränaaaa. Ska ju lixom gå runt i bikini i två veckor! säger jag som sitter här o äter godis... HAHA
Är inte riktigt lika taggad som igår men försöker .....Nu kom Alec hem så ska dansa lite med honom till o börja med:)


puss

Forever

Städat har jag faktsikt gjort, men jag ser ändå inte så mkt skillnad. Hur fungerar det? :S Äh.. har iaf varit duktig o gjort middag oxå; TIPS; Grillad kyckling, mango, avokado, sockerärtor, rödlök och isbergssallad i matlagningsyoghurt/sweetcilisås i mjukt tacobröd. Väldigt gott o fräscht!

Lunchen me Emmi var mysig som alltid. Vet inte om det är för att vi ses så sällan (inte konstigt just nu när jag bor på andra sidan jordklotet för de mesta?) men jag får alltid sån energi efteråt! Allt känns så bra och jag blir bara så glad!

Var jobbigt att hålla tårarna tillbaka faktistk, haha, fjompig man är? men nej, vissa människor vill man ha nära, inte bara hjärtat, utan på riktigt. Ni fattar. Men hösten gick ju fort somsagt, de gör nog den här tiden med..
Det går ju inte många dagar utan att jag tänker på mina vänner i sverige när jag va nere i Shanghai, o speciellt inte när man hör låtar som den här, Gissar att Emmi känner igen den ..;D  det är oslagbart!
Ville inte riktigt släppa taget om henne när vi sa hejdå, men fan vi ses snart igen, bara att då är hon moooorsa!

Iaf, när jag hör den här så får man lite extra hemlängtan men ändå blir allting lättare för jag får oxå mer krafter av att jag klarar allt.

 


nu ska det hända!

Okej, nu jävlar.... STÄDAAAAA !!!!

måndag morgon.

Varför blir det alltid så nuför tiden att jag vaknar av vänner som ringer? Men jag ska bara tacka er, annars hade jag sovit bort hela dagen, så det är bara o ringa på! ;D
sitter här med nymålade naglar iaf, har köpt glitter nu oxå o hoppas de passar..
Idag ska jag in till stan o träffa älsklings Emmi. Sista gången innan ja drar? :/ uch.. o shit, jag måste packa någon dag oxå. schemat har blivit lite tajt nu med folk jag vill träffa.

o vet ni, jag ska köpa en tröja idag! ;D

Bästa helgen på länge, o sista i sverige på ett bra tag!

Man ska inte ha såhär kul precis innan man ska åka iväg. Då kommer jag ju sakna folk ännu mer!
Har haft en grym helg iaf! Somsagt så åkte jag ju hem till Camilla o Tobbe. Vi åt middag, kolla film, förade o gjorde oss iordning. Tobbes krav på att han skulle me var att jag skulle sova hemma hos dom, o vad gör man inte?;) SÅ hem till dom runt 04tiden blev det. Lååång tunnelbane-färd, men det är ju så grymt mysigt o vakna alla tillsammans, o bara ligga o snacka o skratta åt saker som hänt.
Jag mådde bäst av oss tre igår o lyckades därför filma lite, men såklart missar man ju det bästa..
HAHAHA, ni måste nog se det själva men när vi går från tunnelbanan hem.. "Va full jag är, va fan hände?" Man måste se det med egna ögon men jävlar vad jag garva! Ibland är det kul o vara den nyktraste;) Men såfort jag tog fram mobilkameran så sprang han iväg.
Sedan låg vi o åt chips o godis o kolla på film.. Stackars camilla var den ända som itne kunde somna till filmen så hon vaknade när det började skjuta lite för mkt så fick hon vingla upp o stänga av när båda jag o Tobbe somnat, vid 06tiden. Förövrigt så har dom en lyyyyxtv nu, snacka om att ngn var stolt?;) o nu hänger den på väggen oxå. avis man kan vara.

Massor med dans o Tobbe ägde ju dansgolvet! haha, Mkt schlager o gamla godingar blev det. Kul o se lillebror Graf ute oxå.. men läskigt. Vissa människor ska vara små o inte dricka! så är det ju bara!:P




Utgång på ingång, igen.

Varför är jag trött för? sov ju till typ 11, som jag gör varje dag.
Ska iaf snart ta mitt pick o pack(dricka, smink, kläder till kvällen, skor, hårspray, sovkläder?) o åka mot Hässelby. Jag o Camilla ska göra oss iordning tillsammans o föra lite innan utgång då det är My som ska firas. Middag hos dom blir det, o nog ska vi lyckas med att få me Tobbe ut oxå;)

Vart i solna c idag med syster o kom hem med några snygga nagelack, lr tror dom e jävligt snygga iaf. ni ska få se resultat sen om jag hinner hålla på med det innan Thaaaaailand!

1vecka till jag åker till Thailand

Sitter o diskuterar med Pierre att ja, man blir tjock i kina! så enkelt är det.. haha, vet inte om det är att man äter för mkt? Men igentligen, man äter ju mest grönsaker o sånt. inga pommes där inte lixom. Elelr så är det att man blivit för lat? Det blir ju taxi vart man än ska. Eller okej, för mig blir det väl taxi eftersom jag inte hittar till alla ställen, men ändå.
Jag tror på en blandning av båda. Shit, hur kommer jag se ut efter yttligare några månader där borta? ^^

Känns lite illa faktsitk att det känns jobbigt med engelskan igen. lr, jag har blivit så osäker när jag skriver. Jag va absolut inte perfekt förut när ja skrev o pratade men det flöt på bra ändå på ngt sätt.. Får hoppas man kommer igång snabbt när man är tillbaka.

Idag ska jag försöka planera lite o göra saker här hemma. Städas behövs ju, skriva packningslista (åker om 1 fucking vecka!), kolla vad jag ska ha med mig lixom, vad jag behöver göra innan vi åker o ja, vilka jag ska hinna träffa. Ska försöka o köra lite på syster spinningcykel oxå, o lång prommis innan kvällen då det blir studentpub igen! om jag lyckas få med ngn:)

Nu blir det brunch!

oj, jag missade visst tunnelbanan...

Nu ska jag lägga mig i soffan snart o bara vara. Sova lr kolla på tv. åååh va skönt!
Hade sjukt kul igår iaf, haha, men kom inte hem riktigt som det var tänkt igår. Nej, Tack vare Niklas o Michel. Jag skulle upp i hyffsad tid idag och ville därför ta sista tunnelbanan. Men när jag var på väg vägrar dom släppa iväg mig. Ja, dom bokstavligt talat bar iväg mig åt andra hållet. Ena höll i armarna o andra i benen...^^ HAHA O Jennifer gjorde inte mkt mer än o skratta, inte mkt hjälp man fick där.. Sen bah: "oj, du missade nog sista tunnelbanan" .. ja, OJ?
Det blev iaf korv på statoil o sen promenad till studentlägenheten i kylan. Blev lite missförstånd hit o dit så jag o Nicklas fick springa över hela fältet för att få stop på en arg flicka. Så de va lagom kul sen o gå hem i snöfyllda skor, o som fortfarande var blöta imorse..mysigt!
Sov på soffan i några timmar, då jag inte låg vaken o va rädd för den galna batman katten! haha.. Jennifer va för bakis för att orka ta sig upp imorse men jag va tvungen eftersom jag hade tid hos SYO:n klockan 11. o va först tvungen att åka hem o hämta betygen för att sen åka iväg igen. Surt var oxå att jag har tappat mitt sl-kort, jävla helvetee! ÅH!


Sen har allt fortsatt att gå fel. Bussen jag ska ta till syon var ändrad tid, eller just idag var stationen flyttad o de va ändrad tid. så fick springa till tunnelbanan. Påväg hem så missade jag bussen precis så fick gå från Hagalund till solna centrum. Blev sen jätte glad för att bussen skulle komma om bara 5minuter. Men nej, den bussen kom inte utan nästa skulle då gå om en halvtimme. Så då fick de bli tunnelbana igen..... flyt man har? inte så hemskt kasnek men lägg på en baksmälla på det så är det inge kul alls!
Nu har jag iaf anmält mig till en distans kurs. Måste plugga upp mig lite så kommer plugga Historia A medans jag är i Kina.

Nu har mamma kommit hem o de ser ut som om det itne alls blir nå slöa i soffan för min del. Utan snart ska det undanröjas julsaker!


Bad boys


bad romance

okeeeeej, nu är det bara o tagga till till kvällen o ta sig ut depressionen.
Kan bli ruggigt pinsamt o bara bajs av alltihop eller så blir det sjukt kul! Insparkspub på universitetet blir det iaf!

Kläder, skor, nagelack, frisyr, jacka, smycken? Allt är ett stort frågetecken.

Tjena!

Va görs?
Själv sitter jag här o väntar på att Johan ska sluta jobbet. Fördriver tiden med musik o lite dans framför spegeln, Jajamen!
Har inte fått svar men ångrar mig nästan lite att jag sa att vi ska åka o köpa ett usb till honom nu, tillsammans. Jag vill inte gå ut! Fryser som vet itne vad o jag har ändå lager på lager med kläder. Inte så förvånande men ändå..
Men det känns ändå bra o komma ut o göra ngt, även fast jag varit igång hela dagen. Hm.
Har varit på kines ambassaden imorse med mamma och nu får jag nytt visum på fredag, toppen! Värsta bra oxå att det håller i ett halvår, inte bara 3månader som mitt förra. För då skulle jag vara tvungen o lämna landet en snabbis, typ åka till hongkong lr ngt efter de 3månaderna. Men nu behövs inte det! Fast det skulle ju vara kul o åka nånstans o tvinga med kusin, men det kostar:/


mysig kväll i hässelby

Gårkvällen spenderade jag med Tobbe o Camilla. Camilla hämtade mig efter jag hade vart i stan med Robin, vi var o kollade en Asiat butik! Skulle vilja shoppa loss där  men kom hem med en snackspåse o ngra kosntiga ris nudel plattor typ? hah får de hur de blir.
Iaf så fick C&T deras inflyttningspresent av mig, vi åt Tacos o kollade film! Riktigt mysigt vare, bara att sista filmen sög, lr jobbigt när man inte hör o förstår riktigt vad dom säger ... Jag sov över på deras soffa. Båda dom hade ju jobb o skola att gå till men jag fick sova kvar så blidde sooovmorgon!
Har annars uträttat lite ärenden och nyss kommit in med hundarna.

HAHA, hittade ett visitkort i min jackficka som jag fick i Fredags tror jag det var? På baksidan står det "Fryser inte du? Det borde du göra, du springer ju runt naken i mina tankar."
Man kansek själv borde fixa iordning sådana där.. Lr va sägs, så kan man gå o dela ut dom till söta människor;) lite roligt är det ju tycker jag.

Ibland är bacon godare än fläskfile! ;)

Godmorgon.. nej jag vaknade faktiskt runt 10 då jag sovit i ca 5timmar. Kom hem 05 igår efter en lite rolig kväll haha. Blev Magenta o sedan blev jag intvingad på Harrys. Vissa människor ÄR ju speciella!
Har jag legat i soffan  hela dagen med en filt o sovit från o till, men NU är jag pigg! lr piggare iaf;)
Fy i helvete vad mina fötter gör ont. Det är kämpigt om man ska gå normalt kan jag säga. Hade ju mina nya klackar o ja, det känns ju. Jag tar nog inte dom ikväll! För troligen då blir det Cattelin, Mojitos o tequila får man väl inte missa? Fast innan är det middag hos faster o ska väl snart börja göra mig iordning för det...

Igår var det exakt två veckor kvar jag är hemma innan jag åker iväg mot Asien igen, bara så ni vet! tiden går fort.

nån som vill bli sambo?

ååååh vad fin Camillas o Tobbes lägenhet var!:D FAN jag vill oxå ha!:( nån som vill bli tillsammans med mig så kan vi flytta direkt när jag kommer hem från kina?;D Tänk på saken..

Idag har jag vart i Kista med Camilla. Kom hem med ett par skor och en satin jacka. en sån har jag letat efter hur länge som helst så jag är super nöjd! Så nu har jag ju ngt till kvällen tänkte jag.. men ne nu är planerna ändrade och vi ska till Magenta där det är Victoria secret- tema. happ? då kanske man ska ha ngt liite snyggare o sexigare än vad jag har hemma. lr ja, vad fan ska jag ta på miiig!? att det alltid ska bli så himla jobbigt med klädval!
Iaf så tog det lite tid i kista, längre än vad tänkt men så blev vi iallafall hämtade av Tobbe o åkte hem till dom. Som sagt, avundsjuk är ordet! Såg iaf deras lilla inneboende upp i taket, höhö. Men dom kommer få det jätte fint där så är himla glad för deras skull!
Efter ett tag tog ja o Cg bilen hem till huvudsta. o nu sitter jag här.. provar kläder, o provar mer, mer, mer o mer...

Ska man köra på lackleggins, vit uringad klänning o det nyinköpta? lite tråkigt kansek, hm....

Jag tänker ge mig själv ett liv!

Har varit hos läkaren idag o de gick bra. lr jo, gick in på lite saker jag inte trodde skulle behövas prata om o inte var berädd på men det gick fint iaf. Kanske bra att en o samma person vet ALLT.
Insåg att saker i mitt liv har gått som i en ond cirkel. Saker har hänt, som leder till ngt annat, som leder till ännu ngt annat, o ännu mer.. så blire bara skit av alltihop o jag skulle kunna ha diagnoser av de flesta saker tror jag. "haha".  Men jag lever iaf!;)

Jag behöver ju knappast gå o hoppa bungy jump, för känslan har jag ju ändå. Ngt positivt, lr? haha.. får se det från den ljusa sidan.

Efter det gick jag till u.m. o tog sedan en promenad ända hem. sjukt skönt var det faktiskt, inte så farligt kallt..bara att jag fryser som en idiot nu. o att min dumma ipod dampar!


han är så duktig så!

Jag sa att Alec var dagens hjälte igår va?
Troligen så har han räddat livet på en Gran danois tik som kom in med akut magomvridning på systers jobb. Allt blod var i buken så hon behövde blod fort!
Så när han kom hem igår såg han ut såhär, men lika glad o galen ändå!
massa mumsig blodpudding blev det då oxå såklart..;)


äntligen spotify!

jag är säkert den ända människan på hela jorden som inte har haft spotify tills nu!? eller, lätt överdrivet men ja.

Johan skickade en spotify invite till mig, men jag ville inte göra ngt eftersom jag känner att jag har noll koll på en del saker så ville inte göra fel ngnstans. Fick hjälp av Robin iaf o nu äääääntligen har jag spotify!:D nu är det bara att jag måste komma på artister o låtar. Hjälp? :)
Det roliga är bara att den inte verkar tycka om mig. Varje liten fjuttig låt hackar i början. Sen när R loggade in på sin så vare inge problem alls! o nu när han gått o jag satte på en låt på hans användare (han glömde logga ut) så hackar det! :O grr...


Fresten så är Alec dagens hjälte! hoppas vi. djur-blodgivare behövs det mer av!

vad är det för dag idag?

Det känns verkligen som Fredag! Varför vet jag inte?
Var sjukt kul o träffa tjejen igen!! Vad söt hon var! Men hela hon såg så liten ut, liten med stor mage tihi...:) Jag förbannar mig själv att jag inte kommer vara hemma när hennes lilla kille kommer till världen. Det får bli massa bilder istället! Vi pratade ikapp om allt som hänt över en fika. Emmi var tvungen o dra vidare, busy dag vare idag. Så jag åkte hem, lr på väg hem kom jag på att jag skulle kolla efter en tröja på H&M, sagt o gjort! När jag ändå var igång så gick jag in på Gina o fyndade en bh; 29kr!

Pappa...han har humör. okej, precis när han kommit innanför dörren så får han reda på att han måste åka o hämta emil på dagis. inte så kul kanske? ut i kylan igen.. "Helvetes jävla helvetes skit!"
ja, pappa, exakt så sa du inann du smällde igen dörren. ;)

puss

Tisdag, o jag ska alldeles strax möta Camilla för att ta sällskap in till stan. eller snart? Syster måste bli klaaar i badrumemt så jag kan komma in o göra mig iordniiing!!
Ska iaf träffa Emmi, ska bli himla kul:D Vill kolla lite i affärer o så så blire kansek en fika?
Ikväll vet jag inte vad planen är. Vet att Robin är ledig imorgon så kanske....bio? lr ngt? :)

Fresten så var min mun väldigt fin!
va hos tandläkaren imorse. ;)

Du gör mig lugn.


Ska ta mig ngt o äta snart, och sedan en lång promenad i det fina vädret med vovven. Städa borde jag göra o det har jag sagt i säkert en vecka nu.. Varför inte bara ta o göra det då, HEDVIG!? aja. Kan inte slita mig från musiken just nu.. Den gör mig lugn.
Har ångest över lite allt o ingenting, o energi tar det, som in i helvete.
Mamma var tydligen inte välkommen till morfar eftersom hon är förkyld hehe(morfars ord), men Pappa ska åka och hälsa på honom på sjukhuset efter jobbet och jag ska väl med. Vill inget annat men jag tror det kommer bli sjukt jobbigt. Jag vägrar börja gråta där ju!(Herregud vad man blivit känslig) Mamma säger att han inte ser speciellt annorlunda ut även fast han har en svag förlamning på ena sidan men om jag kommer märka det så kommer det nog brista. Just eftersom han är nog en av dom starkaste människorna jag vet. o då ska han bli så? Fan heller!

Får väl gråta ut allting innan jag åker dit kanske.

Är det så man ska leva? eller ska man söka hjälp?


Man var ju grym!

Jävla tag det tog att bara gå igenom reglerna på spelet.. Var ju nästan de som var de roligaste. HAHA! Ett gäng smartskallar. yees..
Sjukt kul spel iaf o även fast jag inte fatta så många ord så är jag grym på att bluffa;) iaf lura syrran.
Roligare än vad vi trodde så imorgon blir det spelkväll med familjen! ;)
Sa jag fresten att vi gjorde dumplings idag?



min säng är alltid full!

Ett gäng emlingar ligger här i mitt rum. Med andra ord Mickan, Lorentz och jag. Fast just nu är det igentlgien bara dom som är emmlignar. Dom ligger i min säng o emmlar sig!
Nu kommer båda hundarna in oxå o ska ligga här. myspys va.
Men vad ska vi göra? vi vet itne.. Har inte riktigt orken att ta mig ut, skulle gärna gå ut men jag vet inte riktigt...

Just nu lyder snacket såhär:
Mickan: Älskling, Ska vi gå o lägga oss?
Lorentz: Men vi ligger ju redan... Här finns täcke oxå, perfekt.

Dålig bild på L, M, A o mitt stökiga rum

Jag vet att han har saknat mig sjukt mkt..;) men varför? Jo, För nu har han äntligen nån att "göra sällskap" i mitt rum, o då kan han ligga i min säng. Att en säng kan va så underbar va? ;P


Nu ska det spelas Rappa Kalja! o jag ska vara rappare!

vad snackar ni om...

Shoppoholic, jag? VA:O nej...Idag gjorde jag ju bara av med nånstans runt 1500kr helt spontant. Vet inte hur min plånbok tog det men grejerna var faktiskt inte till mig! bara en av sakerna.... Men är det rea så är det! haha.
Imorgon måste jag ju åka o köpa några armband oxå... dom va faktistk billiga när ja kolla sisst! Som sagt, när det är billigt så måste man passa på!


otippad kväll.

Nej det började inte som jag ville. Verkligen inte. Tjaffs. Besvikelse. Tårar och rädsla. Hjälpande ord fick mig att le igen och jag tog på klackarna och gick ut med ett leende. Ibland är man för svag men är man envis klarar man det. Ville inte sitta hemma o vänta på att ngt hemskt ska hända. Säg vad ni vill.

Ybersöta shotts på Nivå för 100-lappar, Jobbigt med för höga klackar men ibland måste man springa...Vi drog vidare och vem träffar man om inte Andre! Men vad sjutton gjorde han där kunde man ju undra. Mer ögonkontakt än samtal. Tråkigt men så blir det i förhållanden tydligen, man vill ju undvika catfight. Det var ju nästan som att träffa Feo igen oxå, haha.
Tankar kom men dom stängdes av fortare än fort.
Träffade en ny kontakt. Mer öl, mer shottar, mer dans, mkt mer dans. Trevligt folk. Mysiga människa, nytt nummer i mobilen. Bussresa hem.
Osagt men var rädd för att gå hem. Ville inte komma hem till ett dåligt besked. Ville inte ta risken att ligga o gråta hela natten, lr morgonen. från klockan 05. Fick sova på Kims arm hela natten. Han visste inte att det var precis vad jag behövde!

Prat om ambulans och sjukhus gör mig livrädd och jag förbereder mig alltid på det värsta. Lr jag kan iten tänka mig ngn dö men jag blir verkligen livrädd. men han är ju en superman.

Fuck this.

Är så sjukt trött på sådant här så vet inte vad! Trodde den där delen av mitt liv var över, eller trodde? Nej verklgien inte men önskade. Att jag äns orkar bry mig längre? Nej, för nu vet jag med säkerhet att det alltid kommer vara såhär. Bara o vänja sig.. men jag vill itne! Trött på den här jävla berg o dalbanan!
Ingen ide o fråga vad det är , för det här är det ända jag skriver. punkt.

Nu ska jag ut o slå klackarna i taket innan jag ramlar ner igen! Have a nice night!

Lyssna.


You can't break a broken heart.

Har fått dagens motion... sprungit upp o ner för klippor i snön med Alec på morgon promenaden. Lite skumt att det droppade från några isbitar, hallå, det var iaf 15minus sist jag kollade?

Iaf, borde väl städa lite.. För Tråk- Lorentz ville inte göra dumplings idag! Men då ska jag istället göra middag, hihi har blivit lite sådär kockig av mig senaste dagarna. Fett kul när man lyckas ju!

Fresten, Paradise hotel? ALLA är fast vid det? ska man börja?

Fresten 2, Vad ska jag skriva om? Jag vill skrivaskrivaskriva men kommer inte på ngt. förslag på ämne, tack?

ska jag våga tänka att morgondagen är min?

Lite kul att jag sitter o ojar mig över att jag vill till Nivå.. haha hur pinsamt? Lr att man har "saknat" det stället? jag är verkligen sugen på att dra dit! Så så får det bli, ngn dag... kansek imorgon, kanske i övermorgon, kansek i helgen.

Har kollat igenom massa bilder och har insett en del saker. Har blivit en riktigt tänk - o funderar dag idag. Har även kollat in en del högskolor. Vad sägs om att flytta till Borås i höst? lr Lund, Jönköping, Falun... Inget är bestämt men mkt tankar finns det. Ska jag gå i mammas fotspår lr göra ngt annat? Lr vafan, kanske blir modell på heltid? haha!
Nu ere bara massa skitsnack me jenny på msn. KVINNA asså! utgång imrogon ? MABEY, vill bara tillägga att kylan förstör mitt liv!
Dags o fixa till naglarna! Köpte fresten en klänning idag. ska jag behålla lr inte, det är den stora frågan....

Vinter, oh vinter

Alec är nog den ända som inte lider av den här kylan. Asså kan den ge sig snart eller?..
Han sprang iaf gladare än nånsin som en galning på hundklubben när jag o mamma var där idag. o här utanför ska han rulla sig nedför sluttningen. Börja högst upp, gjord en hel del kullerbyttor på vägen ner o slutade inte förrens han låg ute på den grusade gången. Okej, han är som vanligt då:)


söndagkväll.

Blev lite trött nu på kvällskvisten så har tagit en liten powernap. La mig runt 04 imorse o gick upp rätt tidigt. Vart krogen igår, träffade en del folk men va första gången sedan i Augusti som jag träffade Magnus. Kändes lite konstigt men kul vare! o på måndag blir det igen.

Snart kommer Jenny, vi funderade på bio men ur min synvinkel så fanns det inga bra nu på kvällen så de får bli hyrfilm! Går ju lika bra de med.

Jag är sugen på o va lite busig. Jag ska verkligen försöka utnyttja de här veckorna jag är hemma nu, så håll i er!


Nyår

Nyårskvällen började med fixning hemma hos Jenny med ost o kex, chips o dipp. Vi blev färre än vi tänk men vi klarar oss alltid! Men allt gick verkligen skit.. Ja både det irriterade humöret o sedan gick allt fel för både mig o jenny.. Hon har bla ett stort brännsår på benet.
Men när vi väl kom iväg så vände turen, lr typ iaf. Gick lite vilse i kungsängen innan vi kom fram. Men sedan blev det en grymt god middag med trevligt folk! Skönt ju när det inte är överdrivet mkt personer.. Men god mat, drinkar, tequila, dans, sång o lite sånt så närmade sig klockan tolvslaget o vi gick ut o skålade i champange!

Jag o Jenny tog sista pendeln till Ulriksdal där de va fest. Påvägen dit blev vi guidade till pendeln av ett äldre par, Jenny blev en kändis som snart ska uppträda i globen...
Jesper, petter o killarna va där iaf och kul hade vi där med. Tills en del fick för mkt o hamnade på toalettgolvet haha!(hemliga personer) Men oxå, har man en 500kr champange måste man ju dricka upp den, lr hur? ;) Har hört att vi hamnade i säng runt 06.. Vaknade av att Gulvald Larsson började skrika (mobilen) o tror den väckte resten av folket oxå.. Alla mådde väl iten så bra så det blev att sitta o tare lugnt inann alla skulle dra hemmåt. Jag o Jenny styrde mot henne, sedan blev det pizza o chips när vi kom hem o ligga i soffan hela dagen o klaga över hur dåligt man mådde..^^  äääh så farligt vare inte;)

första dagen på 2010 mår man inte så jättebra...

Uch, fortfarande skit seg. jag gissar största boven är bålen hemma hos killarna.. skulle helst viljat sova hela dagen men har ju iförsej legat i soffan mest..
blev väl sängen runt 06 o vaknade 11-12. var kvar där ett tag innan alla skulle åka hemmåt, då jag o Jenny åkte till henne.
Hade väldigt kul iaf även fast början av kvällen inte blev så lyckad.
Jaja, jag skriver mer imorgon..nu väntar Mr Bean.
Gott nytt år!


RSS 2.0