-


När inget påverkar mig så är det ingen som kan såra mig...

jag blir odödlig

sjuk, sjuk och.. sjuk.

Fan att den här förkylningen aldrig ska ge med sig! vaknade imorse värre än igår, och kunde knappt sova under natten, vaknade lite från o till. och vet inte hur många toarullar jag har förbrukat under dom här dagarna. menmen, ikväll ska ja fan inte ligga hemma, pallar inte de mer:P så de blri bio, hur dåligt jag än mår, får trycka i mig några alvedon. men troligen komemr ja itne va frisk imrogon så satsar på att jobba på söndag. imrogon blire nog tare lungt, o ligga i älsklings famn.

men snart komemr pappa hem o då ska ja o mamma åka en sanbbis til lsolna c, för o kolal om ja ska byta min klänning till en annan förg, såg en i vinröd, kul o ha lite annorlunda lixom:)

har förstått att det är många som är på förkylningsvägen.. krya på er!

mat krig ?

det är itne alltid så kul att vara mindre o svagare, speciellt inte när den andra ALDRIG ger med sig! har hänt kasnke EN/TVÅ gånger!?

Idag var jag oxå hemma från skolan, för förkylningen har inte gått ner o jag känner mig fortfarande tjock i huvet o har ont i kroppen. och så vaknade mitt i natten för att jag va så täppt.. inge kul. fast tobbe sov här så mysigt vare iaf, och de blev så att han stannade hela dagen. och jag kan lova, att det är inte alltid så lätt att tare lungt o vila när han är här. han ska hålla på heela tiden. kittlas o brottas. och jag måste ju försöka göra igen, men det är fan omöjligt.
Vi hade inget gott hemma till lunch så vi följde me mamma o handlade mat, och så hittade jag skumbollar typ som "mumms mumms" utan laktos i! o jag var ju bara tvungen att köpa dom för det ända jag tänker på för tillfället är godis, choklad o glass.. och mumms mumms. så dom la jag genast ner i korgen.
Och sedan när vi skulle äta dom, dom va sååå goda. men vem fan trycker inte upp en i ansiktet på mig!? TOBBEEEEEEE! så ja, efter ett tag så hade jag dom där mumms mummsen i hela ansiktet o i håret..
sedan vare nära att bli vattenkrig oxå, kände mig så sugen o hälla ett glas vatten över honom. men jag är snäll jag.

jag tyckte verklgien att jag kände mig piggare, men nu när han har gått o ja tagit de lungt ett tag så känner jag verklgien hur trött jag är. o friskare har jag inte blivit.. så täppt att de itne går att snyta sig, trött i hela kroppen o halsen gör ont.


ska väl lägga mig i soffan o knapra i mig chipsen som älsklingen bad mig köpa haha;) o hoppas jag blir bättre till imorgon då det blir bio.
Ciao

oboy utan laktos

det suger verkligen att ha en städhjälp hemma som ska gå runt med damsugaren när man ligger hemma och är jätte förkyld! det känns som om huvuet ska sprängas och du blir yr så fort du rör dig. plus att halsmandlarna är så svullna att det tillochmed gör ont så fort du rör huvudet, äns rör halsen. så, ja jag mår itne så jätte bra just nu.
o jag kan itne heller tröstäta! för jag kan ju fan inte äta någonting! det laktosfria mjölken mamma köpte smakar skit! annars har vi bara laktosfritt smör hemma nu, men det smakar inte ngt vidare det heller, om det äns smakade något? Jag kan inte äta, godis eller glass! inte lite yoghurt lr ngt sådant enkelt man kan ta! o jag vet itne vilket bröd jag får äta.. fast nu har jag gjort oboy, med den laktosfria mjölken, och det blev väl okej, men bara för att jag vet att mjölken smakar skit ivanliga fall så är det ändå svårt att dricka :/ fast det påminner ändå lite om pucko, för det blir så sött.


utan mjölkchokald i en hel månad!:O

JAG KOMMER GÅ UNDER! förstår ni! JAG UTAN CHOKLAD :( älskling, jag ska varna dig redan nu för mina utrbrott jag troligt vis kommer.. jag kan nästan se framför mig när tobbe sitter med en stor jävla chokladkaka MITT FRAMFÖR MIG! bara för att jävlas :|
och varför får jag inte äta mjölkchoklad? Jo, för att jag kan va laktosintollerant. det är itne säkert men jag har en ärftlighet för det sa läkaren. så ska testa nu en månad utan laktos. Jag nästan gråter när ja kollar på listan som mamma skrev ut me laktosprodukter.. mjölkchoklad, nougat, , visst annat godis, glass, pannkakor och massa andra grejer som jag bara älskar! Den här månaden kommer bli hemsk! :(

men.. äh vafan, jag är tuff!

förövrigt så kan jag inte beskriva hur mkt jag älskar dig tobias!  du är så fucking underbar så det inte är sant<3

fight på allvar haha

alltså, just nu är det ännu mer kaos i mitt rum än vad det var för en timme sedan. täcket o kuddarna ligger på golvet o lite överallt. Anledningen till de är min o tobbes brottningmatch. jag lovar, det gick jävligt vilt till! HAHA! är nästan förvånad över att grananrna inte kom o klagade på allt skrikande (från mig). Men man är ju tvungen, när tobbe sitter på mig då jag är fast med både armar o ben o han kittlar mig så skriker man ganska högt.. men idag var grymt mkt mer allvar än det brukar vara,(från min sida haha) vi inte bara kittlades utan både nöp varann, bet, drog varann i håret, och när vi låg på golvet ett tag så tog jag till det jag är bäst på i sånna här "bråk". sparkar! (för jag har ju inte en chans mot honom)  det är alltid så jag har försvarat mig när ja va liten då jag bråkade med syrran.. så jag o tobbe låg på golvet o skrek o sparkade på varandra. och sedan det han tycker är hur kul somhelst, hålla fast mig så jag absolut inte kan röra på mig, då får jag panik!! så ja.. kan säga att det höll på såhär ett tag..
men sedan när vi skulel "sluta fred" och han skulle hjälpa mig till badrummet för att jag hade fått ngt i ögat, han erbjöd sig att bära mig dit, på ett snällt sätt! men då tar han mig över ryggen så jag hänger nästan upp och ner! och sedan står han o hoppar ett tag innan han går till badrummet.
men varje sekund så asgarvade vi, så det var med mkt kärlek ändå! ;D tihi
Kan säga att de verklgien kändes som att vi va två två syskon som hade värsta fighten när vi låg där på golvet :P

att ha en sån här brottningsmatch när man är lite seg pågrund av festande dagen innan och shopping, så blir man trött kan jag lova! så har legat nu i tobbes famn o kollat på film:) när vi va i solna c idag med syster o pojkvän så hittade ja iaf en snygg klänning på gina tricot, och en på bikbok, en stickad som ja ska kunna ha ute, till vardags. köpte en jacka oxå, fast den är mer til lvåren, får se om ja lämnar tillbaka den.

Igår var jag ju på REA, och sedan Toxic , rea var sådär :/ visst, vissa saker va grymt roliga, men de mesta var inge speciellt :S de slutade ungefär vid 11- halv 12 o efter det så mötte jag Emmi i stan och drog till Toxic där Tobbe o hans polare va, så det blev en kul kväll! mkt dans o skratt.

emmi o jag folk ja ser lite trött ut, haha

nu håller Syrran o hennes polare på att laga middag, sen blir chips o godis! yummie, myskväll!<3

framåt i denna vecka

Kom nyss in från promenad me Camilla, va för länge sedan vi sågs. så blev en skön promenad:)
Snacka om ltie allt möjligt.. bla om kärleken och flytten i framtiden nångång. och bla några krogen kvällar om några veckor eftersom lite folk fyller år. Annars den här veckan så imorgon kväll ska ja ut o power walka, känns som evigheter sen. sen är det freedag. då ska jag på R.E.A på hambörgeburs, den där föreställningen med massa komiker som leker roliga. efter det blire nog att svänga förbi en hemmafest. Lördagen ska ja försöka gå ner o kolla på tävlingarna som är nere i stallet, jag är altlid upptagen när det är grejer där nere så kan aldrig:/ o den kvällen har jag iaf tänkt o mysa med tobias om han nu går med på det:) o på söndag borde jag fan jobba!
Liten genomgång av veckan framöver haha;)

Nu ska ja hoppa in i duschen o sen lägga mig i sängen o vänta på min man som ska komma hit! <3

en hemlig helg

Nu sitter jag här med  mjukisbyxor, lång armad tröjja o tjocktröja över, tofflor, o en filt över mig. funderar på att ta på mig långkalsonger.. JAG FRYSER! jag fattar itne hur det kan vara så jävla kallt hemma hos oss! ute oxå såklart, men lixom inne! vi har nästan lika kallt ute som inne känns det som:O inte kul alls kan jag säga... jag lider.
jaja. Vi har ringt till värden o klagat hundra gånger men ingenting händer. Ska kolla vart vi har vårt varmlufts element. jag hade det i mitt rum förra året. ikväll ska jag duscha o jag MÅSTE ha mer värme där inne då! :O


En annan grej. Jag är uppbokad den 16 till 18 Januari nästa år! bara så ni vet! haha jag vet inte själv vad som händer då. det var mamma som ville att jag o mickan skulle skriva UPPTAGEN i våra kalendrar den helgen!:D Jag försökte få fram vad det var, men mamma bara flina och sa att "det behöver väl inte ni veta".
överaskningar e lite kul tkr jag..

typ helgen

I lördags så åkte jag till Emmi, vi dela på en flaska vin och tog  varsin öl. sen åkte vi mot högdalen  till engelbrekt. haha kul vare! Emmi känner ju alla som jobbar där så man kände sig väl lite "vip" nästan^^ eftersom hon pratade me alla, o sen så fick vi ju gratis drink. Mkt dans o sång, hahah jag kan inte glömma Emmis min när kareoke värden ropar upp: "Nu ska Emmi och hennes väninna sjunga Shakira! Välkommna upp tjejer.." och jag lovar, vi hade INTE önskat att få sjunga den! men asså, typ mördarblick?HAHA. menmen, gick väl sådär, kan ju lova att om man inte kan den innan, så kan man den verkligen inte när man INTE är nykter. kul vare iaf, sen sjöng vi nån annan låt oxå, som vi önskade själva då gick de grymt mkt bättre! igentligen skulle vi åkt vidare till toxic, men de blev att vi stannade där.

Jag hade ju tänkt att åka till kungsängen sen, förlåt älskling:( jag hade lite fel me tidsuppfattningen så såklaart så missar jag sista pendeln! ja vet, jätte klantigt:(<3 men vet ärligt talat inte om ja hade klarat mig ända dit haha;P speciellt inte me nattbuss.


Nu sitter jag iaf hemma hos tobbe, som alltid känns de som`?:) min buss går om lite mer än en timme, o ja känner att jag håller på o sakna ihjäl mig efter honom. tobbe har bilen o ska komma o hämta mig efter skolan, o det är det ända jag kan tänka påå! älskar dig nå grymt!
o ikväll har han lovat mig att vi ska grilla kooorv!:D mys<3

jag suger på att laga mat

fast bara ibland!..
men just nu är ett sånt tillfälle. varför blir det alltid så här när jag är ensam hemma och ska iväg? Mackor till middag. jag går o funderar lite under dagen vad ja ska göra till middag, men nej, jag hittar aldrig ngt som passar ihop i frysen och så orkar jag inte heller gå ner o handla.
Nu sitter jag här, är itne helt klar. men väntar på att madde ska ringa, om nån timme.. då vi ska åka:) partyparty

mot Emmi

Går runt o letar kläder just nu, för för mig är det alltid ett stort problem när jag ska ut! a BIG PROBLEM! jag får panik om jag itne hittar ngt, o oftast kan de va så att tio minuter innan man ska gå så springer jag runt som en galning och är såå frustrerad över att jag itne har ngt att ha på mig! så därför.. komemr jag ägna min dag åt det^^  haha. nejdå, inte bara,  ska va hemma idag me hundarna, o såklart fixa mig, måla naglarna ska ja göra. och sen fixa lite grejer..
Men funtar på att köra på vita jeans o nån tröja till de, o svarta klackar till.

Shit vad jag inte vet va ja ska skriva.. :S ..

Men iaf, ska åka mot Älvsjö ikväll, så blire lite girlsnight hos Emmi, sen får vi se hur d blir, ska till engelbrekt iaf o sen får vi se om vi drar till stan. Jag ska iaf till Kungsängen o sova hos Tobbe, o hoppas få sällskap av Madde på pendeln;) komemr bli jävligt mkt fram otillbaka me pendel o grejer, o små avstånd är det ju inte heller? ;/ menmen, det är de värt!

dragen emmi ;)

lite busigt

vi fick sluta tidigare.. och nu sitter jag hemma hos tobbe, vilken tur att jag inte hade lagt ur deras reservnyckel;) så nu när tobbe kommer hem så e jaag här, haha hoppas han blir glad;P

Dagen vart helt ok, kom på och skrev faktiskt en hel sida på mitt projekt arbete.. det blir aktivering för hundar. så tänkte kasnek göra en egen video o så när ja tränar typ:) men så nu känns de bra iaf, har kommit igång lite. efter vare lunch o sedan "försäljning och service". en ny kurs som vi inte haft tidigare, vi har bara hört rykten om att den ska vara lik företagande kursen som vi hade förra året.. kan väl inte säga att det va vår klass favorit ämne, tror alla fick ig, om inte sträck? sista lektionen stogd läraren o skrek på alla och gick sedan till rektorn. som då sa att vi komemr få gå om kursen. men om vi inte säger ngt så kasnek dom glömmer de? vi kör på d....
men iaf, då menar jag att vi inte hade så stor längtan efter den här kursen, menmen.. kändes iaf lite bättre än den förra.
jag jobbade på jävligt bra iaf tycker jag, haha. mådde inte nå vidare bra heller, mådde illa nästan hela lektionen. mest var det nog ångest lr vad man nu ska kalla det. för det var när jag såg en viss sak som det högg till i magen på mig o sen den sekunden mådde jag illa.. jajaj, jag vet inte vad det är med mig, men jag ska skärpa mig på den punkten. för det är inte så jag vill vara.

Finns det nå bättre?


Andra skoldagen

Usch, huvudvärk..

Även fast det är onsdag då vi bara har två lektioner o slutar halv tolv så har ja onti huvet. fast, har man Samhelle och religion så:/ va inne en snabbis istan efter skolan oxå o köpte en ny plånbok:)
Måste gratta Emma Wieslander oxå, som fixade körkortet igår! ;D<3 såklart hade hon tagit bilen till säby så istälelt för att stå o vänta på bussen så fick vi skjuts in till bro:) Kan säga att hon är en av dom bästa förarna jag har åkte med på säby! ;P Det var inte sådär det brukar va när man får skjuts in, att man ser än själv ligga där i ett dike med bilarna helt krashade för dom kör ju som galningar!

menmen, nu ska jag nog ta tag i chipspåsen som ligger i köket, lägga mig i soffan o sätta på en film...

jag är frisk som en nötkärna?

Kom nyss hem från Läkaren, och som aj trodde, inga nya intressanta svar.. istället så fick jag ta blodprover! men efter den trevliga gången jag va på KS o tog så va jag ju ganska rädd och mamam som ahde lovat mig embla innan nästa gång:( men de hann vi ju inte nu. men ist fick jag ligga ner när hon tog, o mamma bad henne att ta en sepciell nål som itne va så stor. o tjejen som tog va jätte gullig, så de gick bra ändå:)
Läkaren ska iaf ringa mig om två veckor då hon fått svaren från proverna.

jaja, imorgon blir det ju iaf att gå upp till skolan så blir att lägga sig tidigt ikväll.. o börja komam in i rutinerna igen på riktigt.


fredagsmat pauser^^MINMIN

det här va anledningen till att vi blev så sena igår




snart läkarbesök

Den här veckan börjar skolan.. JIPPIE? nej uch! fy fan jag inte vill börja igen. vill bara ta studenten o sen börjar livet;D men just idag blir det ingen skola för mig, ska till läkaren o få svar på alla mina prover. får se om dom hittat ngt, men det tvivlar jag på. men imorgon så.. jag vaknade av att madde ringde imorse, hon satt på tåget men va lite osäker på när vi började.. hihi då låg jag i sääängen ;D men ja ska snart börja åka hemmåt, sitter hemma hos tobbe nu.


Helgen på landet va iaf myys:) bilresan dit tog väl lite mindre än två timmar, tog några pauser oxå..;) o När han säger "ska jag stanna bilden så vi kan pussas lite?" , hur gulligt är inte det? :D:P
Vi kom hem igår vid nio tiden på kvällen. igentligen ville hans mamma att vi skulle åka innan fem därifrån, men det blev att vi åkte först halvsju.. ska lägga upp en bild på anledningen till det senare...

här är en annan bild tagen på landet iaf:)
på landet


jag har blivit modigare

Godmorgon, lr god dag kasnke man säger.
jag är väl itne på mitt bästa humör jsut nu, även fast gårkvällen var väldigt kul, mkt dans o skratt! Vi förade på Nivå då vi träffade några kompisar till Jennifer som vi satt o snacka me ett tag o sen gick vi mot viper. va ju ganska lungt där men senare blev det bra drag! Träffade såklart säbyholm folk, de visste ja att aj skulel göra^^ Martin, Nicole o Maddeeee<3 kul o se henne va så himla länge sen, o hon va väldigt glad att se mig oxå haha:D
Träffade lite skumma typer oxå, o som tackvare dom blev jag utslängd! fast bara 20 minuter men ändå. Inte så konstigt att man itne kan gå rakt om man har nån apfull person hängande på sig!? liite arg blev jag. menmen
Men med massa öl o dans hela kväleln så kan det inte bli fel;)



Annars, så är ja så grymt irriterad på människor! Jag är trött på att vara den där lilla "söta snälla flickan" som inte säger nånting, som aldrig blir varken arg elelr  ledsen hur mkt folk än snackar skit lr är sura. men klart som fan att jag blir det? bara att jag inte tycker om att visa det, men jag har faktsikt ändrats nu, JAG BLIR ARG o jag tänker itne sitta där tyst bara för de, för att jag inte orkar bråka, lr vågar. Jag vill inte bråka med nån, jag säger bara vad jag tycker. o jag måste väl få förklara lr försvara mig när folk komemr med konstiga komentarer o massa påståenden..
jag är trött på att folk tror att dom akn säga vad som helst till mig o sen så ska jag bara ta allt o inte säga ngt tillbaka. Ja, jag var så förut, för några rå sen så var jag så, o jag blev inte helelr sur, inte ofta alls. men nu när jag blir det så tänker jag inte va den där som inte säger ngt, jag har förändrats! för jag märker att folk verkar uttnytja de o då pallar man itne mer..

Och det här med att vara öppen, att släppa folk in på livet. ja, jag har testat på det. men det är ingen höjdare! för folk tröttnar på att man visar sina riktiga känslor, man ska vara glad, glad och GLAD. att vara glad 24/7 kan lätt bli fejk? då man vill visa dom kasnek lite mindre glada sidorna o då man vågar visa sig lite svag o känner att man behöver nån, då skiter dom i dig, så är det!

vill ha helg nu!

ska bara säga GRATTIS ÄLSKLING! Du är såå bäst:D Han tog nämligen körkort idag!

Efterhan körde så bjöd jag honom på lunch/fika i jakan. Jag skulle ju igentligen åka mot mig sen men istälelt så åka jag med honom hem så han kunde skjutsa mig tillbaka til jakan så ja kunde komma till jobbet:) hihi va riktigt häftig o bara sitta vi två i bilen:D Väl på jobbet så vare väl, jo bra. väldigt mkr diskutioner hit och dit:S tänk att inte äns två personer från samma land kan förstå varann ibland ?:S Men iaf kul när man blir bjuden på fika av pensionärerna själva, då känner man sig lite omtyckt o uppskattad:)
menmen, ska snart kolla lite kläder. UTGÅNG imorgon!
Den här helgen har jag längtat såå mkt efter. Imorgon ska jag ut, föra på Nivå22 o sen tror jag de blir toxic.. men funderar på vad ja ska ha på mig. om jag ska satsa på vitt eftersom jag ändå har en vit klänning som ja itne användt än. för de e ju "white night" på toxic o om man e klädd i vitt så får man en välkomnsdrink haha;D  vet väl inte riktigt vilka de blir som ska ut men jag hoppas tobbe följer med iaf:(älskling? (a) 
Fast på lördagen så ska vi till Tobbes land. bara jag o han. lite fira för körkortet typ;) eftersom nu kan vi ta bilen dit, så behöver det inte ta flera timmar att komma dit me tåg o gå typ MIL. jag verklgien längtar dit!

O så blire sista dagen på praktiken imrogon oxå. jag kan slå vad om att dom komemr köpa typ tårta lr ngt.. o så ska "alla" sitta inne i det där lilla köket.. haha. ne hoppas itne de blir så "big deal". har ätit bullar, chokladbollar o wienerbröd typ varje dag jag vart där^^ fast lite mysigt ere ju:) har iaf trivts där väldigt braa:)


Men nej, du ska jag börja kräva i garderoben;) Se Ya

Nu ska jag ut..

.. o powerwalka och snacka massa skit :)

lördags.

MIN



RSS 2.0