tycka till

ska bli en sån här ltien tönt med + och - listor. men kul iaf! :D:P med både seriösta saker o midnre seriöst.. saker som kasnek hänt under senaste dagarna?

Positivt
Studeentfeeeelings!
VÅR NU VAFAN!:D kom igen, stanna?


Negativt
Idiotiska lärare som inte kan ta kritik o bara trycker ner elever! STORT JÄVLA MINUS.
Killar som inte respekterar tjejer på ngt sätt. STORT JÄVLA MINUS HÄR OXÅ!
sjukt bra låtar man hör på radions som man iten kan titeln på...:(

pussy

Fysjutton, ångesten börjar komma lite smått.. Uch vad mkt det är nu! Hur ska man hinna? o jag känner itne en sekund för att göra nationella imrogon:( undra verklgien hur det kommer gå. Får ja be om ett mirakel?
Gjorde ett prov idag iaf som ajg låg efter med, skönt att få det undanstökat! men så på torsdag har jag ändå ett viktigt prov som jag iten har pluggat ngt till o de hinner jag ju inte idag. O imrgon kväll ska jag troligen på studentskiva.  ÅH. får väl se hur allt går..

Har iaf äntligen fått tid hos en sjukgymnast. Gick där förut men slutade av ngn anledning. Så nu ska jag börja träna på deras gym igen o få ett program av henne. ska bli skönt:) så kanske jag äntilgen oxå kommer igång me träningen:P



Jag är lite sugen på jordgubabr jsut nu.. lr mkt! fast jag såg faktiskt att vi ahde massa morötter i kylen. ska man ta o gå ner o köpa en dip? ;)
Eller helt strunta i det. igårkväll bakade jag o Tobbe chokladbollar som vi låg o åt i sängen samtidigt som vi kollade tv o pluggade (?)
Sen deckade jag..


Meen ja iaf. så fredag blir det bio(dubbeldejt), sen lördag troligen HarryBJames? o Då åker Tobbe till fjällen:( så får väl gå dit o dränka mina sorger..
Jävlig sur över att vi har påsklov på INTE samma vecka.:( suger!

musik att tagga till till? studentklänning?

Hejsvejs allihopa.

Sitter här o proppar i mih chashewnötter! så gudomligt gott! fast lite för lite salta är just dom här:(
Har nyss vart o solat, tog en promenad dit. är ju faktsitk itne så himla kallt ute. Längtar iaf tills Tobbe kommer hit, sen ska vi på bio hela familjen! Män som hatar kvinnor blir det. Känner att jag vill ha tobbe vid min sida då.. har ju hört att det är ganska hemsk o rå. o ja påverkas ju av minsta lilla grej på filmer:P
jaja jag ska försöka få undan lite pålugg oxå. hade lite mer den här veckan än vad jag trodde, det var Ingen trevlig överraskning!

Just nu fick jag en käänsla. jag behöver musiiiiiiiiiiiik

O hörrni, I need some help. Jag snart ut i butikerna o leta efter en klänning till studenten. Men om det blir så att jag itne hittar ngn jag gillar så har jag hittat denna på internet.
Va tycks? är den snygg till studenten?

Tvspels-snack.

Lorentz: "fan va äckliga, här vill jag inte vara"

Lorentz: "Nej, men vi åker tillbaka till första världen"

Tobbe: "HA, vi har 25 drakar nu, du tog 5 o jag 20. Vem är bäst!?"

Lorentz: "Åhh, wooow"

"Men nej, Vi måste bara ha 2 ägg till...."

"Jag är så gryym!"

Tobbe: "Asså, vafan är han nu då!? DÄR!  ÅHH, den jävla fegisen!"- JAAAAAAA! Ja fick han!

Tobbe: "Hedda, vi kommer sitta här hela dagen bara så du vet.." :)


Jäklar mkt suck o stönande där ute i vardagsrummet just nu..

Tvspel på Emils födelsedag!

Ja må dom leva, Ja må dom leva, Jaa må dom leva ut i hundrade år! Ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva, ja visst ska dom leva ut i hudnrade ååår. ...(kommer inte ihåg nå mer..).... HURRA HURRA HURRA HURRAA!


Emil fyller faktiskt 12 hela år idag! :D o alla är väldigt generösa mot honom nu.. Syrran gav honom typ halva sin frukost, han fick slicka ur både Tobbes o Lorentz skålar med gröt.. OCH han fick vara på bordet! :O Det var itne riktigt min ide, men man har ju itne så mkt o säga till om när man är ensam med T & L.... Suck? Även fast det är JAG som borde bestäma eftersom jag faktiskt är mer Matte än dom! men nej, ingen lyssnar!
Men man kan inte bli sur när man ser hur glad den lilla killen blir, smyger upp på bordet o ska gå fram o pussas samtidigt som han letar o kollar om de finns nån mat kvar någonstans:P Bra utsikt fick han ju oxå:)

Somsagt så fyllde ju Emmi 20år igår oxå så Henne Grattiar vi igen! :D Tanken var ett tag att vi skulle gå på Erotikmässan igår kväll eftersom det inte skulel bli någon riktig utgång lr så! men vafan, det jävla vädret förstörde lusten helt. jag går itne ett steg utanför dörren när det är snöstorm:P haha men hoppas hon fick en trevlig kväll igår iaf ;)


Just nu så sitter Lorentz o Tobbe i vardagstrummet. Dom har nämligen fått smak på Tvpsel^^ vi körde lite igår o tog fram våra gamla spel, som Tarzan, Spyro o lite annat. ganska kul men dom har fastnat:P
Det är sådär gulligt, att när man tittar på honom, Tobbe då. så kan man inte sluta le, o mman blir lite extra kär för att han är så söt :P jaja, jag har faktiskt oxå vart tvspels nörd en gångi tiden.
Haha kom ihåg när jag o CG spelade Spyro, detär en ltie drake o så ska man rädda massa andra drakar o så finsn det massa oliak världar. I en värld så komemr man i ni en grotta o där är det massa spindlar som man iten ska bli tagen av. o redan då var jag löjligt rädd för spindlar. Vi satt då i mickans säng tillsammans o verkligen skrek när vi kom dit. både för att det gick så himla snabbt o dom var så äckliga. gallskrik o asgarv var det då<3

Får se om jag får som jag vill idag då. Ska träffa en vän för en flaska vin o tvmys ikväll, o hade tänkt sola innan det. O eftersom jag är ensam med grabbarna så, ja jag känner att jag har lite makt här ändå. Jag är ju kvinnan här! ;) Så kasnek blir en tur till stan för o kolal student klänning om ja har lust. o en fika typ. Men vi får se vad som händer, det är mina planer just nu iaf.

awards


För det här finns det regler!
  • Den som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
  • Länka till den bloggen du fick den ifrån.
  • Ge den vidare till så många andra bloggar du vill, och länka till dessa bloggar.
  • Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

  • Emmi var den grymma kvinnan som jag fick awarden ifrån. hih blev lite glad faktiskt:) Antar att jag inte får ge tillbaka den. Men bara så ni vet så skulel hon annars vara min nr 1.
    För den tjejen är så häftigt. Ärlig och äkta. Hon skriver om sitt liv, alltid kul o läsa om vad som händer:)
     Är lite smått sur för att hon hoppade av första året då vi gick i samma klass, för tänk hur kul vi hade kunnat ha! men jag gillar henne starkt ändå o är glad att vi ändå har den kontakten vi har! du är guld värd!
    Lite superwomen i dig tjejen. Du klarar dig ur allt känns det som.
    (Hon fyller 20 imorgon, GRATTA HENNE!)


    Jing är en gammal klasskompis som jag inte tog till vara på som jag borde. men ändå glad att vi kan prata och ses lite ändå, även fast det inte händer ofta! Men den drink du är skyldig mig kommer du inte undan hihi:P
    Hon är så jäkla smart o det märker man när man läser hennes blogg. verkligen älskar ditt sätt att skriva!

    Amanda en gammal barndomsvän till mig. Har ingen kontakt längre men alltid kul o läsa om henne o hur det går. Har själv vart en liten träningnarkoman och är kär i dansen. Alltså just det hon skriver om, och allt annat i livet. ridning o plugg. Det är sjukt att en människa kan lyckas så bra med allt!
    Tror att hennes blogg är ganska stor.

    Dessa bloggar har väl ingen specill inriktning någon av dom. Dom handlar om deras liv, och det är intressant.

    Shit, hantverkare?

    Ja, man kasnek får skylla sig själv när man fixar svarta hantverkare. Ja ni fattar, inte till hudfärgen då.
    Äntligen är det inte bara jag här hemma som tyckt att deras jobb, ja, rentav sugit! okej, det ser jävligt snyggt o fräscht ut kasnke. Men bakom fasaden så...
    Först o främst så kan vi itne reglera temperaturen i duschen.
    Och så har vi länge klagat över att en sån förjävlig stank i badrummet! o pappa är antingen för lat lr okunnig för att bry sig. så idag la sig jag o syrran ner i badrumemt o kollade under badkaret där lukten kommer ifrån. Och vi såg att det fanns en läcka som iten ska vara där och därför ligger det massa vatten underbadkaret som luktar illa.
    Har länge tyckt att toalettstolen itne heller sitter speciellt fast i golvet, eller man kan lixom rubba den lite åt sidan. Hörde nyss syrran ropa från badrummet "toaletten är ju som en gungstol!".. ÄNTILGEN är det någon som börjar märka saker häromkring!
    Och saker i köket har börjat gå sönder.. shiiiiiiiit

    Älskling, jag har tur som komemr ha dig i framtiden ;)

    våffeldagen va väl igår?

    Blev våfflor till middag igår, och våfflor till middag idag.
    Igår åt jag hemma hos min pojkvän och hans familj, med sylt o grädde:) tog ltie tid o äta eftersom ajg knappt kunde öppna munnen pga halsont! men det gick..
    Dagens våfflor serveras med.. ja, det ska bli mer matvåfflor säger pappa. typ creme fresh, rom o lök. sedan ska det vara "efterrätts våfflor" oxå, DÅ får man ta sylt, grädde o glass. ja allt sånt därnt äckligt sött o onyttigt alltså!
    hehe jaja, får se vad jag ska ha på MIN våffla.

    Kan man tröttna på våfflor? nje.



    freesten så har jag fått en award av en grym kvinna, ska skriva mer om de senare;)

    torsdag!

    Idag var en kort dag. så skönt, även fast det itne gick så himla bra. Första lektionen hade vi ekonomi prov. Gick väl, sådär. tror jag får G iaf. Ekonomi är verklige inte min grej! Sedan hade vi djursjukvård, då vi skulle kolla på film. o den va så in-i-norden krånglig. det tog mer än en halv timme att sätta på den! Men när den väl var på iaf så.. JAG HAR FOBI MOT SMÅKRYP! och det var om vår hud.. man fick se alla närbilder på små fina djur som lever på oss. Visste ni att vi har små parasiter i hårsäckarna?... små söta saker. Jag rös i hela kroppen från början till slut på den där filmen! o lite senare kom oxå massa myror o insekter.
    Fick skjuts av snyggingen Tobias stensiö till jakan<3 så ja kunde åka hem ltie snabbare. Tack min kärlek!

    "Om du ska hitta på ngt imorgonkväll så tänkte jag kansek dra o kolla en match...:)" haha. japp så jag är ensam imorgon kväll antar jag:P någon som vill träffas? Typ lite sugen på o ta en öl lr två. bara o höra av sig ;)

    börjar känna lite student

    klockan är sex och ingen är hemma? vart är alla..
    Hade tänkt åka hem o träffa pojkvän lite efter skolan så man får lite krafter att plugga sen. men nej hem direkt till ett tom lägenhet. musik är det som gäller nu iaf.. o sen lite plugg.. o kasnek kolla lite studentklänningar på internet? Har blivit fett taggad ^^

    Är jävligt utråkad o funderar på om jag snart fixa ett nytt album på facebook med massa gammla bilder från säby. men alla småskitar:P

    Dagens


    Dagens låt:
    Blur - Britney spears
    Dagens dusch: ikväll
    Dagens frisyr: uppsatt
    Dagens smink: mascara
    Dagens händelse: nöjd med mentorsamtalet
    Dagens planer: plugg och maby bio
    Dagens vill ha: noll problem
    Dagens saknad: sommar
    Dagens drog: musik
    Dagens tråkigaste: pendelresa
    Dagens måste: göra nytta
    Dagens dricka: vatten
    Dagens köp: kexchoklad
    Dagens mat: yoggi o baguett
    Dagens kärlek: svagt
    Dagens mående: neutralt


    Amnesia - Britney Spears


    sitter i bibblan i skolan nu. Bara jag här från min klass. ska ha mentorsamtal kl 9 o sen så hinner jag lagom till halv tio bussen. Hade tänkt o plugga eftersom jag var så himla duktig igår!
    Men mår itne så himla bra idag. kudne knappt stå imorse men lyckades få i mig en halv banan. mådde så sjukt illa:( men nu ere ltie bättre. bara att jag är väldigt förkyld o ont i halsen. menmen!  får se hur mtk ja orkar plugga.

    Kan man ha magkatarr även fast man mått extremt illa när man tagit medicin för det? För jag är så säker att jag har det.. även fast medicinen itne funkade. Det är sjukt mkt som snurrar rutn i huvudet och jag märker ju när det är ngt ltie extra så går det på magen.. och nu har det varit väldigt mkt extra krydda i livet..

    Hur mkt ska man hålla fast vid det man älskar? vid ngt du inte vill släppa men du vet behöver förändras?
    Ska du strutna i dig själv helt bara för att det ska bli bra, även fast du itne är säker att du komemr klara det själv då. Hur självisk ska man vara? Hur mkt ska du lita till dina drömmar? Hur mkt ska du utsätta dig själv för? Hur mkt ska man utsätta andra för?

    hur gör man?

    Hur gör man att få koncentration. Jag vill kunna sitta o bara rå plugga. tkr nästan att det låter kul:S just nu vet jag ju ioförsej vad som är problemet, men jag vill kunna koppla bort allt och fokusera på det jag vill. hur fan gör man!? tips någon? skulle bli överlycklig om nån kom me nån bra ide..

    Sitter nu med en hårinpackning o ska snart ut me hundarna. Får se om de blir nån powerwalk idag. Ikväll ska jag iag träffa mina bromma tjejer. Tove, Sofia o Teresa<3

    sommarlängtan!


    Nu har jag vaknat de senaste morgonarna, även fast klockan vart 06 så har det var blå himmel utanför fönstret. och man mår såå bra! vårkänslan fyller hela kroppen och jag är beredd att sätta på mig shortsen o flippfloppen o ta en promenad ner till vattnet o köpa en glass.. Men, det dröjer nog ett tag tills det är aktuellt. iaf shortsen.
    Får lite ont i magen när jag kollade på aftonbladet, där stogd det att våren inte kommer stanna spec länge. efter Lördag, alltså imorgon? så kommer kylan tillbaka. Men det är väl smällar man får ta när människan förstör vår jord.

    pics från storlien

    Vilket humör jag har haft nu i ett par dagar.. oj. får hoppas att det går över.

    Igår blev de powerwalk och lite plugg efter det faktiskt.

    Har iaf fått in lite bilder från storlien även fast pappa kasnek har dom bästa. får se om ni får ta del av dom någon dag ;P
    Första bilden är för att symbolisera den fina röklukten vi fick ha i några dagar. Vi ville elda första kvällen vi kom upp o märkte först efter ett tag att hela huset blev rökfyllt. brandvarnaren satte igång och vi fick ha dörren o fönstrena öppna för att vädra. snacka om att det blev kallt! o jaf försökte dansa runt med en handduk för att göra det lite effektivare. det är ju nämligen ca4meter i tak o där uppe sogd röken still.
    Sedan är detlite mysiga bider från när hela familjen var ute på tur i fjällvärlden medlångfärdskidor. Det var första gången för mig o syster, men det gick väl helt oekj. även fast det var jag som rammlade mest. men tro det elelr ej så var de flesta vurpor i stillastende position. hade väl inga krafter kvar antar jag^^. men kul vare!
    Pussbilderna med älgarna har tycärr inte jag på min kamera:( det är pappas bilder. men lite bidler fanns iaf.

    bullen på sista bilden hade vi med in till mamma när vi sjöng, ja må hon leva, ja må hon leva..

    Om jag är förbannad !?!

    Jag vet itne hur jag ska gör, hur jag ska säga.
    Jag förstår inte hur du äns har mage att uppträda som du gör. Kan du nogonsin tänka på någon annan än dig själv? Nej, itne så troligt. Fattar du itne att hon har det så grymt mkt tuffare än du. Det är hon som mår dåligt, itne du!
    Nu känner jag igen det här från tidigare händelser men det ska jag förtränga nu..
    Att sparka på den som ligger skulle man nästan kunna säga?

    Jag har gråten i halsen även fast det itne är mig det handlar om här. det är bara det där jävliga du gör mot den här personen! När man haft sån taskig relation som vi alla har haft så kan man itne begära mkt mer, iaf inte straffa männikor för det, för att du råkade blir sårad. Men det handlar INTE OM DIG! För fan, tänk på någon annan nångång än dig själv! :@
    o själv är jag så jävla feg för att jag är uppfostrad på det här viset.. åh vill inget hellre än att krama ihjäl henne nu!
    Så sitter jag inne på mitt rum o bara ältar mig här o gör ingenting :S patetiskt.

    ..Det kokar inuti mig

    en bra dag?

    Litebra humör är jag på idag iaf:)
    Klart när man vaknar klockan 06 på morgonen och det är strålande sol!:D men temperaturen behöever man ju itne nämna då, men kändes skönt med solljus iaf.
    Ruskigt skönt med bara två lektioner idag.
    Madde lämna bort hunden till en främmande kille, vi hade underbara Gertie i samhälle oc det känns os mjag är några frågor rikare till provet. sedan var det djurvård och hundmassage. Maddes hund Qaramell fick en helkroppsmaddage av matte. säkert som förlåt för innan^^ men gosigt vare och innan betygsnack så hoppade jag in som guid för en tjej och hennes mor som var o kolalde in skolan inför gymnasieval. Fan va tråkigt att säby itne har som Spångas naturbruksprogram; Guidning!  pratade ett tag o sen blev det betygsnack. yes, VG- o stor chans på MVG och jag fortsätter som förut (om man bortser från frånvaron, det var där det där minuset kom in. oops) Var iaf en av de bästa i klassen på senaste provet:) glad är man väl.:)

    Har vart duktig nu oxå o skrivit ett peronligt brev till mitt hoppas blivande sommarjobb!
    Ska man ta tag i plugg nu kasnke? ska man, inte? kasnek blir powerwalking.......

    onsdag

    Är hemma idag från skolan som igår.. Men idag är faktsitk orsaken mest att jag vill vara snäll mot min syster. Det blev problem med hundarna så jag ville vara snäll o hjälpa henne. o Det är ju faktiskt min hund oxå. Men ändå så kommer Lorentz hem tidigare. jaja, altlid trevlig o få sällskap hemma:)

    O jag har precis ätit en liten köttbit o en bit hårtbröd, efterso majg itne fick i mig mer än ett glas jucie till frukost. Men ojoj nu så väntar det godheter! känner att det ända jag va sugen på var kexchoklad. så jag bad Lorentz snällt att han skulel gå ner o handla. typ om ha nskulel köpa lunch elelr något eftersom vi itne har så mkt hemma helelr. Och yeees, jag fick honom att kolla i menyn till Lejon. Så nu ska han ner o köpa pizza och kexchoklad. OCH chips o dip! det var faktiskt inte mitt förslag även fast jag hade det i tankarna^^
    Nu ska jag byta på mojje innan han komemr tillbaka, så började det tydligen en film klockan 14 som ska ses.

    För övrigt så är jag lite förrvirrad....................... jag vet inget längre, allt försvinner ?
    Jobbigt att känna att man inte kan lita på ngn längre.. vet inte äns om jag har anledning till det?
    men jag är ju som jag är.

    h*lv*t*s sk*t

    Åhh, jag blir så trött. blir bara sur o jävligt irriterad. Varför varför varför. Men förs o främst så är jag sur o jävligt trött på mig själv! Jag orkar inte med sånt här!
    Jag känner det så starkt, men jag vet att det är fel av mig.

    Och att det påverkar allting runt om.... Magen känns som om den ska vända sig ut o in o mat är itne att tänka på. illamående

    tillbaka o utgång

    Yes, efter en vecka i storlien så är jag tillbaka i sthlm. Veckan var helt okej o lägger väl upp lite bilder senare när jag orkat lägga in bilderna på datorn. fick iaf pussas med älgar, prata hemlisar och prova på längdskidor. och efter längdskidorna har jag förstått att min nacke inte alls är bra.. så ska ta tag i sjukgymnasten igen. Fan, mår fortfarande dåligt! :( så jobbigt att bara lite ont i nacken, elelr, mkt ont i nacken ska påverka än mer än bara ont i nacken. har världens huvudvärk och illamående. jaja. även fast jag kände av nacken ganska rejält på lördagen så blev den utgång med Emmi o hennes polare för o fira Sabina som fyllde 20!
    Vi möttes upp vid Nivå o tog några öl sedan medans vi bestämde vart vi skulle dra vidare, o toxic blev det. Träffade bla matilda där:) otrodde jag skulle träffa Emma w men där hade jag lite fel:P
    runt ett skulle Emmi vidare så då drog jag oxå, mötte Ted o Adam. När vi va nere vid tunnelbanan på centralen så kände jag att ja behövde en toalett, så vi gick o letade men dom var stängda på centralen så de fick bli donken.
    sedan blev det en jävla väntetid i toalettkö, men ganska trevligt sällskap var det^^. sedan sällskap hem med ett gäng, så kom jag i säng runt 04.

    900305

    Ja, jag blir glad om jag ändå får Godkänt på det där provet, så bra gick det. aja.

    Idag har jag o tobbe vart hemma, fixat massa me musik så nu har jag nya låtar till storlien resan:) så gjorde vi våfflor till lunch o sedan bakade vi världens godaste chokladbollar. inte sådana där man bara slänger ihop med kokos elelr spärlsocker över. utan dom här är speciella! ska få med mig några till fjällen, då jag får tröst äta för att jag kommer sakna tobbe som iten komemr komma med!! :'( känns verklgien skit! Han är ju det bästa! :( får väl ta med min zebra.....;( o nej det är ingen dildo.
    sushi till middag blev det oxå:)

    Just nu sitte rmin far i sitt rum o spelar gitarr o sjunger. vad fan har hänt? haha, mamma trodde han slagit i huvudet lr ngt liknande. eh, lite gulligt är det ändå^^ skulel va mysigt om han tog me den till fjällen om han ska fortsätta:P

    hej vad görs.

    tråk, tråk, tråk.. UCH. sitter i skolan och vi har projekt arbete o jag kan iten göra så mkt här. ska  väl snart gå till bibblan o skala en appelsin o läsa svenska. vi har nämligen prov sista lektionen. om jag ska vara ärlig så skiter jag fullständigt i det. skulle va kul o få bra betyg där men jag pallár inte.
    o så är jag depp för jag saknar min man, och jag vill ha med honom till storlien! ibland får man lov o hata / ogilla vissa människor som är dummingar!

    o vet ni, jag åt faktiskt bara en chokladboll igår på hela dagen! i godis väg alltså. o den gav tovve mig, jag bad INTE om den. applåder för mig!

    4 dagar på jogersjö i ord. & några pics

    Jao, en hel del bilder som man inte får någon kontroll av. kollat igenom första dagen nu. massa mys pch gos och alkohol. party blev der minsann, och en herre jävla mkt skratt, snacka om att magmusklerna fick jobba. kottbullar och makkisar, tecken kortspel, ljuv gitarrmusik o sång. X-cider, öl och appeltinis! Ante diggade dom, eller iaf vodka sahotsen. Alla blev väldigt glada i hatten och kvällen slutade med klädpoker!


    Andra dagen var vissa av oss ganska sega. kan jag gissa, bakis? :P Mys med Alec, foton, promenad och pizzaaaa.
    Ja resten av dagarna blev chill, drack upp resten som va kvar, spelade kort, lyssna på Tove o Andreas me gitarren (underbart!) kollar filmer, såg faktiskt saw 5. långpromenader, fotade massa fint, myspys helt enkelt.
    förutom att jag allvarligt trodde att jag skulle förlora min pojkvän, men han kom efter några sekunder.. tur för honom kan jag säga.^^

    Sista dagen blev det städning. sedna åkte vi in till staden innan vi åkte hem, käka donken/sandys och shoppade lite. fyndade faktiiiskt!

    tjobre

    Igår gick det ganska hyffsat med plugget. eller, jag försökte iaf. Tror provet gick helt okej iaf. En trevlig överaskning när vi kom in i klassrummet var att vi itne hade några andra lektioner på hela dagen! o så var gulliga emma så gullig så vi fick åka biiil till stationen istället för att vänta på halv 1 bussen.

    Jag åkte til solna c direkt för o köpa ett par termos (termobrallor) men såklart fans inte mi nstorlek i dom jag vilel ha, men min snyggjacka fanns kvar! :D så ja, nu är jag en skidjacka rikare^^
    får se om ajg behålelr den eller inte, även fast det var rea så fick man byta.


    o nu ska jag bli nyttigare, så köpte en pasta och jordgubbar idag till lunchen istälelt för massa choklad o sånt skit!
    men får se om jag råkar svänga förbi o köpa en glass nånstans påväg till Tobbe?

    Ikväll lägger jag in bilder både här o bdb antar jag.

    hallå!

    Hej alla efter detta lov!
    Har sjukt mkt bilder från dagarna från landet me Tobbe, Andreas o Tove. hade väldans mysigt faktiskt. men ltie för kallt, för nu vill vi ju ha vår, right? men jag skriver mer om helgen sen när jag får tillgång till bilderna:)

    Uchuchuch.. jag borde plugga för vi har proov imrogon! ett prov som vore bra om man klarade. men vi får se hur det går, får se om gud är med mig imorgon!
    Snart blir det iaf bullprovning! syster har bakat en del tills vi ska upp till fjällen nästa vecka, så¨vi msåte ju se hur allting smakar^^ Så dår jag se om ajg kan titta på något avsnitt av pettson :P
    Annars så har dagen vart bra, va skönt o va i plugget faktiskt o träffa alla igen, men är ändå inte specieltl taggad o åka tillbaka imorgon..

    Får se hru de går med plugget, jag SKA verklgien försöka! puss

    RSS 2.0