ensamt!

Mamma åkte precis till landet med alla hundarna! Konstigt det känns att vara helt ensam hemma, o inga hundar. Kom på mig själv att gå extra långsamt ut i köket just för att "Enzio inte ska springa efter", men så kom jag på att han är ju inte här! Samma sak när jag går ut från badrummet, jag öppnar långsamt eftersom att jag vet att Enzio alltid ligger utanför. Men inte denna gång. Uch.. tomt, men skönt! Man uppskattar allt mkt mer när man får vara ifrån dom ett tag. Även fast jag saknar dom redan efter en halvtimme :)


Blir väl iaf att ta det lugnt idag, jävla skitväder vi har idag alltså :/
Planen är väl nån drink med David ikväll, annars får vi se!

Min duktiga kille!

Sitter i köket o försöker vara så tyst som möjligt så att inte Enzio, som är instängd i vardagsrummet, ska höra mig. Han vet att jag är här men det är ensamträning som gäller!
Han lyckades ta sig ut från vardagsrummet en gång men då blev matte jävligt förbannad, så han åkte in igen. o nu? Inte ett KNYST! :D
La precis in mina bilder på datorn nu.. Har ju inte lagt upp ngt här för sladden va bort o allt de där.
Men titta va liten han var första veckan! :D Ritkig liten bebis! Fast det är han ju fortfarnade:)

O nu kan jag inte hålla mig, han har varit tyst 40 MINUTER! Nu ska det bli kärlek!

keep your word


Elsa Graf.

I lördags vart det ju utgång!
Jag åkte hem från landet, fick skjuts av Camilla från stan o var hundvakt åt hennes lilla tjej ett par timmar innan det bar ut på krogen. Kvällen började bra men sen, nja.... ingen höjdare. Mkt fylla o bråk.
Meeeeeen har komemr iaf lite pics på mig o Elsa!

Onsdag.

Blev lite ändringar så vi åker idag ist! Det skulle vara bättre väder idag, men det vet jag inte riktigt om det är.... Men får se framåt eftermiddagen. Båten går kvart över två iaf.
Sitter här med min smoothie iaf, o ska snart börja packa!
Juste, vaknade imorse av att morbror Hans ringde! Jane och flickorna har kommit till svergie nu, o mamma ska dit o hälsa på idag! Osis att jag inte kan just idag :(

Sthlms skärgård.

Är på ett sånt där uselt humör, vill bara göra dumma saker. Väldigt dumma saker. Fuck!



Hoppas på att det går över! Ska börja packa mina saker, ska ut till Utö med en bekant kanske man ska säga. Det handlar om sommarplaner så jag borde vara på strålande humör nu tycker jag.. o Utö har jag aldrig varit på, så ska bli sjukt mysgt iaf! o min Prince Charming ska med<3
Borde be till vädergudarna lite grann bara..

Påskipåsk!

Konstigt nog så har jag inte alls så mkt träningsvärk som jag trodde jag skulle ha idag. Är väldigt noga med stretchingen iof, kansek var min räddning!
Snart kommer Robin hit o då ska jag åka iväg till gymmet o gå på ett Corepass, sen inhandla lite alkohol till lördag o därefter ta en sväng till solariet! Åker till landet i eftermiddag med familjen o alla vovvarna, ska bli riktigt mysigt! Men så tar jag tåget hem på lördag då det blir föra här o sen utgång med ett gäng vänner!
Ska faktiskt ta med mig kameran till landet. så ni kanske får lite uppdateringar med bilder sen!

Beach 2012!

Camilla försökte döda mig idag.... haha ne inte ritkigt, men nästan! Vi o Degen sprang en runda på 5 km. o ja jag tränar ju lite till o från, men att springa 5 km utan stop är väl inte det jag gör varje dag! Sååå, det var väl kämpigast för mig haha! Jag var tvungen att stanna o gå 3 gånger. Men annars så tycker jag fan att jag var hyffsat duktig!:P Jag säger G+ för första gången med CG sa G- :/
Meeeen det kan ju bara bli bättre! ska börja spring i veckorna nu så snart jävlar!
Nu kör vi BEACH 2012!!!

Ska iaf börja träna o äta räätt! OCH gott! :)

summer


RSS 2.0