look alike?

Idag är vi båda lediga. o nån som kan gissa vad Robin gör just nu? soveeeer. inte många som blir förvånade kansek, inte jag iaf. haha förlåt;)
Meeen, det blir väl inte så mkt med dagens planer dåra, som de brukar bli.. nart blire mörkt igen o då har iaf inte jag nån lust att dra ner till byn. Tanken var att jag skulle till Frissan idag, oh vad jag behöver det! o funderar på o färga håret mörkt igen. Vad tycker ni?
Fresten så hör jag fler o fler säga att jag är lik Mila Kunis, haha vet inte riktigt..Men man tackar ju för komplimangen! Förut hörde jag alltid Britney Spears, och Angelina Julie. Kul men ibland undrar man ju vad människor ser med??!
Iaf, Robin tycker att jag ska färga. Nån som misstänker varför? ^^

Första advent!

Fuck! Vi glömde tända advents ljusen igår!

Jag o Robin låg hemma efter vårt lilla besök hos en av kockarna här..
Vi köpte pizza och kollade på Beck, o sen massa Disney klipp! Hann med hela Skönheten och Odjuret och  Hitta Nemo innan läggdags sig!
Menmen, idag får det ju bli ett ljus tänt iaf..

Julbordet.

Vi jobbade ju på julbordet i lördags o det var helt okej! Dom har varnat oss i personalen att gästerna brukar vara ritkigt odrägliga.. Julborden är en riktig fyllefest här i Norge och det är många i personalen som brukade bli taffsade på. Vi tjejer får slå tillbaka iaf om det skulle bli nödvändigt.. Kul att Robin förväntar sig det av mig?
Men det är vakter där iaf som kan hjälpa till om det händer ngt, men som sagt, i lördags var det itne så farligt (men dom säger att nästa kommer bli värre.. får väl se) Gästerna blev rejält glada i hatten flesta av dom men alla var trevliga, var ett slgsmål som bröt ut i lobbyn annars tror jag det var lugnt, +  ett några som envisades med att stå o hoppa på borden så alla glas o ljus ramlade....... Meeen jag tycker faktiskt det var jävligt soft ändå, även fast vi slutade halv fyra på morgonen efter så är de sista timarna inte lika stressande, utan då går man bara runt där inne o plockar tomma glas o är trevlig, o går o diggar till musiken såklart;) lite jobbigt ibland när man ser alla dansa till bandet som spela bara^^
Fresten så blev jag sjuukt besviken på julmaten! eller iof så kanske jag inte borde vart det, det är ju norge, dom har noll matkultur här. Men nej, gott var det ju inte! typ rotmos, nån köttkorv, norska köttbullar(inte gott), lamm o ngt fläsk med vääärsta fettranden!

Berit, Berit..

Igår var det storm här kan jag ju säga! o när jag vaknade imorse, klockan halv elva, så tittade jag ut o undrade hur jävla länge det skulle vara sånt oväder! Klockan var ju lixom elva o det var riktigt mörkt på himlen och regnet öste ner så att fönstret skakade! Men nu börjar det ljusna till..

Men somsagt så kom ju stormen Berit hit igår. Mysigt till en början när vi var inne på jobbet men sen när det närmade sig att g åhem vare inte lika roligt. Desutom så jobbade vi övernästan 2timmar då vi ville hjälpa till att duka till julbordet som är ikväll för 350pers.
Men det var lika blåsigt/regnig/blixtrigt/åskigt då. Så nääär vi var i omklädningsrummet o skulle byta om för att gå hem så kom det en riktig åskknall o lamporna började blinka. Och där våra omklädningsrum ligger går det bara en hiss till, (trodde vi först iaf) o då såg vi att den lagt av.. Liiiite rolgit vare ju, men ändå inte!:P Men sen hittade i en nödutgång, så vi tog trapporna ner och kom ut på baksidan (mot havet! så det var ganska kämpigt att äns få upp dörren pga blåsten haha) o när vi sprang till entren så kändes det som om man skulle blåsa i sjön! kul men läskigt!:P
o När vi skulle börja gå hem så vände vi efter tjugo meter.. Hagel o blåst så man inte kunde gå rakt, plus ritkigt läskiga blixtar. Nej tack, så vi vände tillbaka till in till hotellLobbyn. Axel som jobbar i baren där nere kom med kaffe o te till oss medans vi väntade på att Mattias o Kristina skulle komma o hämta oss:)
Tur att inte ni stockholmare får Berit iaf.. hon ksulle tydligen gå lite högre i landet?
Stackars Robin har nu gått iväg till jobbet.. o det började precis regna igen^^
Han ska jobba extra i köket då dom behöver hjälp till julbordet. Han är ju nästan utbildad kock. SÅ jag ska nog promenara hemifrån vstrax över fyra för troligen börjar jag 17, då han kommer byta om till servitör han med, dubbelskift för honom :/ Hoppas han överlever..... <3

Hemma-sjuk-onsdag.

Igår hade vi Edward-marathon. Fast vi hann bara med de två första filmerna, men vi fortsätter ikväll antar jag! Jag pratar om Twilight alltså.

Legat hemma idag, tog en liten prommenad med Bambus, o satte mig ute här på lilla ängen som Robin kallar det(jag ser det mer som grannens stora gräsmatta, som man tydligen får gå på?). Det blåste sådär riktigt friskt o härligt o jag fick åter igen upp bilder av storlien när jag andas luften här. Även fast det blåste så var det inte kallt utan kunde sitta med jackan öppen.
Var iaf hemma pga matförgiftning. Elelrhur ska man säga? ätit dålig mat, då blir det väl matförgiftning?^^Låter farligt men så är det absolut inte, mår okej är bara jävligt trött i kroppen nu o har inga krafter. Det var tackvare att dom bryr sig så mkt om oss på jobbet . "haha"! Det har varit lite diskutioner hit o dit om att vi inte får någon mat(vi som jobbar dagpass). För det var så att frukosten ställdes fram kl tio, o nästa måltid ställdes fram klockan fem. Och jobbar man dag pass så börjar man klockan tio, men frukosten är inte till för OSS, utan för dom som jobbat frukost, så vi får alltså inte äta då... vilekt är okej eftersom man kan äta innan man går till jobbet, men det känns lite väl att vänta till klockan 17, då man ändå ska hem o äta middag? Så vi har klagat över att vi inte får nån ritkig mat, vi har alltid fått plocka fram bröd o pålägg själva om vi är hungriga då vi får rast. Men som sagt så sa vi till om det, o det skulel bli skärpnign sa dom! tror iaf två dagar så har vi fått riktig mat nu.. men igår så lät dom frukosten stå framme till klockan 14 då vi skulle äta. Så de var den maten man fick. o jag mådde inte så bra efter det..... Såg ut som ett lik o spydde några timmar senare.
Kände helt enkelt inte att gå till jobbet idag, no powers o smått illamående o huvudvärk.

ett löfte åt mig själv?

Ja nu ska vi snart rulla ut den köpta pizza degen. Jag o robin sprang alldeles nyss till affären för o köpa en. Först bakade bröderna Moström egen, men den blev inte så himla bra... haha! så de blev en köpt.

Men det jag skulle säga till mig själv att på måndag, lr nästa vecka så får du börja kämpa lite mer igen! Du har köpt ett dyrt jävla gymkort så använd det! Även fast det är så sjukt skönt att lägga sig i soffan efter jobbet när man inte suttit på hela dagen så ta dig ner till gymmet o spring några kilometer, det är ju så sjukt skönt när man väl är där!
Så kämpa lite, o tvinga tvinga tvinga iväg dig själv, även fast nacken värker. Det blir inte bättre av att ligga i soffan, snarare tvärtom?


Kram!

fredagsmys!

Nu är det freeeedag ju, o det obligatoriska fredagsmyset. i Norge har dom Kim´s på reklamen för fredagsmys ist för OLW:) Fast då ere ju fredagskos.

Degen för pizzan står på gäsning, sen blire mat, choklad, chips grönsaker me dipp!

 

Ska försöka ta de lugnt med datorn, det påvärkar nacken negativt! Trevlig helg!


pengar, pengar, pengar..

Nu har vi äntligen fixat så att vi har vårt bankonto. Mkt krongel men nu så.. o så ska jag få in min första lön senast måndag!


Tack.

Jag gillar inte att bli utnyttjad. Men dig tackar jag nog för att du gjorde. För nu finns ingen saknad, ingen längtan kvar efter att kunna umgås normalt. Jag saknar det, de gånger du var en ritkigt skysst person. Men sen blev det för mkt. men tack, det hjälpte mig att släppa taget.

Nu kan jag lyssna på din musik utan att få jobbiga panik känslor. Även fast det alltid kommer att betyda massor.

sköna december! onda November.

Visste ni att i Noge så dras bara halva skatten av lönen i Decmeber! Hur bra är inte det? SÅ, det betyder att jag inte, som jag tänkte pga min nacke skulel tagit ledigt imrogon kväll ju. Hade faktsitk tänkt ta de väldigt lugnt.. men nu gäller det att bara jobbajobbajobba!
Så nu så behöver jag min älskling som masserar mig, o att jag är jävligt noga med mina övningar, så hoppas jag att jag överlever denna månad fram til löning.
Så nu ska vi hoppa i säng!
Natti.

Gokväll!

skräll att Robin vill gå o lägga sig före mig. Men stackarn börjar 7 imorgon.. o jag försökersäga til lhonom att han inte ska cykla men de kommer han nog göra ändå. Det är ju frost o is här nu! Jag tycker det är underbart men inte Robin.. höhö.
Han jobbar alltså morgon, o jag kväll. Hade ju varit bättre om de va snö nu för sen när jag slutar så är klockan ganska mkt, skitkul o gå hem 25 minuter själv mitt i natten? Hade ju varit lite ljusare med snö.
Appropå snö, idag när vi kom till jobbet så stogd det en julgran i entren! Gissa om jag blev glad! Av plast iof, men ändå. o i resturangen så kom det oxå upp en julgran och lite nannat julpynt! Nu ska det nästan bli kul o jobba, istället för att alltid gå o blicka ut över vattnet o fjällen när man har några sekunder över så för jag suga in all julstämning från ljusen o tomtarna.

måndag.

Tvättat. Handlat. Tränat. Iprincip min måndag. Har försökt inhadla lite julklappar oxå men internetsidor har bråkat med mig.
Imorgon är det jobb som gäller 1-17, o ska försöka boka frisör tid. Shit va mitt hår behöver en omgång med saxen!
Ne, skulle inte säga så mkt mer faktiskt, Säger godnatt med en bild!

jobbelijobb.

Nyss kommit hem. Igentligen skulle vi itne jobba idag. Lr först skulle vi jobba lunch, men sedan avbokades det så då undra dom om vi ville jobba kväll ist vilket vi tackade nej till. Men då bad dom oss komma in o bara hjälpa till nån timem med o sätta upp en buffe. Visst, Men så blev det jobb 12-17. uch va inte sugen på det..

Köpte middag på vägen hem, tacos blire! sen så köpte vi glögg o mjuk pepparkaka som jag ska smaska på ikväll!:D
Imorgon jobbar vi från 15- senast 23, för på söndagen jobbar vi frukost, alltså börjar 8. Kommer vara sjuukt mkt o göra! Vet inte ritkigt va de är för företag lr några men det är ett sällskap på 220 pers. så först middag för dom o sedan frukost o  lunch........ ska bli jävligt skönt o vara ledig på måndagen sen!

snart juuuul!

Jag är en av de få människorna som verkligen älskar julen! elelr ok, dom flesta tycker väl om just julen, julafton, godis, paket, ljusen, maten. Men bara på julafton. Jag älskar hela grejen, hela december, slutet av november då man vet att snart börjar julkalendern! Iof så vare faktiskt några år sedan jag kollade på julkalendern, men det har nog mest varit pga att jag blivit äldre och har inte tid. Antingen jobbar jag lr pluggar. Men julkänslan är nog det mysigaste som finns, är det inte? Pepparkakor mjuka som hårda, glögg, julstjärnor, vantar o mössor, julmusik, tomtar, , änglar, mörkret med alla ljus i fönstren, julblommor, granar, lummer, rött, julmust, pyssel, hemlisar, choklad, tomteluvor, glitter, saffran, maaaaaaten! Och  för mig som faktiskt, verkligen älskar min släkt så är det riktigt härligt att träffas på julafton. o sitta där o bara njuta när julklapparna delas ut. o inte längre för att man vill ha paketen, (så klart man vill, men man är inte lika ivrig) utan bara för känslan, och se de fint inslagna, o personliga klapparna delas ut. Glädjen.

Ok, ni  fattar att jag längtar efter julen?
Just nu sitter jag här i väntan på middagen med en pepparkaks-kaka, (som en ballerina med pepparkakssmak) och ett glas julebrus.
Fresten, har jag sagt att deras Julbrus, motsvarande våran julmust är RÖD?

sockerchock.

Nu är vi tillbaka i Molde! Resan tog lite längre än tänkt.. först var planet på arlanda försenat en kvart pga dimma i Oslo, men när vi sedan kommit till Oslo så är de planet försenat en timme! Så de blev middag på Pizzahut där.. o sen när vi kom på planet så tog de 2 extra minuter. menmen, nu är vi här!
oooch, jag trodde mitt nyttiga liv skulle börja nu. Iof har jag ätit mina rivna morötter o ägg till frukost, men sen så finns det ju väldigt mkt annat gott här. På arlanda shoppade vi loss ganska bra. Kex choklad, toblerone, Milka, mjuka turkisk peppar.. + en del cigg o snus.
så tog jag med resterna av godiset som jag köpte hemma i veckan.
Vill bara påminna om att om jag inte går upp i vikt närmaste veckan så är jag jävligt grym!
Bildbevis på en del av allt gott som finns i detta hus just nu.
Farligt god
Den nya maraboun va faktliskt helt ok!
Och så har dom en låda över kylen full med chips o godsaker... en sån låda ska jag oxå ha när jag flyttar hemifrån.
MEN jag ska vara stark! Önska mig lycka till!

swedenvisit.

Varit nästan en vecka i sverige nu. Sthlm. Solna. Huvudsta. Förut hatade jag huvudsta, nu älskar jag det!

Det blev inget jävla Rihanna, man förlorar lätt respekten efter en sån sak. Visst, är man sjuk så är man men dom hade kunant göra det liite snyggare. o liiiiiiite tidigare!
Blev lite housekonsert på Ambassadur istället. va ju helt okej, men hade blivit roligare om jag hade vart på rätt humör.

Party blev de på fredagen istället. Inget blev som planerat men men, mina vänner gjorde min kväll!












Kvällen startade hos Camilla, sen blev de taxi till Laroy, o sen vidare till Nype för en del. dvs mig, emmi o Robin. hahaaa



Imorgon går planet till Molde vid 17.15.. Back to work!


<3


RSS 2.0