00:04 starta en kinesisk grannfejd?

Måendet är likadant idag.. men ska börja knarka lite kinesiska pillar nu så får se om dom gör underverk snart.
Hörrni, såg att besökarna hade ökat en aning.. skit kul! men lite jobbigt att inte veta vilka som läser. Skriv en liten komentar tycker jag allt? ;) och inga anonyma sådana :P

Något som är sant om kina är att det aldrig är helt tyst här. om det inte är bilarna på nätterna så är det syrsorna utanför... Aldrig tyst alltså. Och man hör ofta ett bankande ganska tidigt på förmiddagen, då är det mormor i huset som ståg i köket o lagar mat, antingen hackar hon gurka eller så är det ngn fisk hon håller på med. Men idag vanade jg av nån jäcla borrmaskin, som bara lät några sekunder åt gången. lite irriterande blev det. När jag gick upp och drog undan gardinerna såg jag vad det var som lät.. Grannen, som borrar en massa hål i sitt hus?


21:26 sjukling

mår inte alls bra.. under natten vaknade jag hela tiden, hostade sönder lungorna och ja, mådde inte bra alls.
Nu har Gustaf åkt.. så nu ligger jag i en riktig säng. Har hängt in kläderna i garderoben o är nästan klar med allt.. sparar lite tills imorgon, orkar inte göra mer.
Imorgon blir oxå bara att ligga i sängen. Vill inte var nära felicia och smitta henne, inte dom andra heller fresten. Så jag känner mig lite isolerad faktiskt. Men jag har sovit till och från hela dagen så skönt att ligga i sängen ändå. Pratat med mamma idag oxå. 
Ska ner och ta lite medicin och grönt te snart. Så hoppas jag att ja ska kunna sova inatt..

märkte nyss att jag typ inte har nån röst. haha kul.

01:26 I am still standing by myself!

Jag skiter i resumen av gårdagen.. hade kul iaf! och ägnade hela dagen åt att gå runt själv o virra bort mig i Shanghai o sedan Gurras sista utgång här för ett tag framöver. Fråga om ni har frågor;)

Uch, hemkurerna här hjälpte ett tag men nu börjar jag må sämre igen. Helvete.. fick precis upp en bild från vart jag känner igen känslan ifrån.  Ligger hemma, i nåns famn...Hoppas inte jag blir så dålig bara. Huvudet vägrar sluta värka, nacken vågar jag knappr röra på, hela jag känns bara väldigt hängig, ni vet att kroppens muskler hålelr på att domna bort, och halsen är tjock. Du vågar inte hosta ordentliget för du är rädd att du ska skrapa upp hela halsen.
ska börja me lite medicin imorgon om det inte går över.
Hade iaf en god middag idag, skålade hejdå i champange för gustaf... imorgon åker han, och det känns lite läskigt fakitskt, inte kul alls. Det ända positiva med det är att jag får ett riktigt rum nu haha. men aja... ja tror det kommer gå bra. hoppas.

Bara jag slutar drömma mina jävla drömmar! jag tycker jag sover jätte bra o djupt. Men drömmarna är hel kosntiga. Det är alltid om människor jag känner bra, vänner o familj, djur som far illa.. och allt är så verkligt. inatt var första gången på länge jag faktiskt vaknade av att jag grät. Det var en person som hade dött...
och som vanligt när nån kramar om mig så brister det.

Och jag funderar allvarligt på att göra som min kusin rådde mig. Jag ska cykla till floden och se till att du försvinner föralltid! iallafall just det, den delen du precis tog upp igen. eller försökte? Men jag är rädd att jag kommer hoppa i och hämta tillbaka det, föremålet. Kanske ska börja med ett foto? I will do it. För jag är so fucking over it, men jag kan bara itne släppa det.
Och vetni.. jag tror jag fungerar precis tvärtimot majoriteten(alla?) av människor som vart i den sitsen. vet inte om jag är duktig o smart eller bara idiotisk. Det är jag iaf!
Godnatt världen.


13:56 svininfluensan på g.....

Min hals gör ont, och när jag hostar så skrapar det riktigt ordentligt:( säg inte att jag börjar bli sjuk!? Det finns tre alternativa orsaker isf:
1. Allt festande? I över en månad.. nej, i säkert 4 månader har jag varit ute i princip varje helg, kanske närmare 6-7veckor har jag festat minst 3-4dagar i veckan, o nu de senaste har det blivit ännu oftare.. Alkohol med sena kvällar alltså, men är man ledig så är man! Det är livet, men det tar sitt pris?..
2. temperaturs skillnaden. Kommer ni ihåg, säbyflickor. vad Janne sa i hans kurs arbetssäkerhet lr va den hette? Här är det utomhus nästan runt 35-40 grader varje dag men så fort man går in i en affär, resturang så är luftkonditioneringen på högsta. Säkert under 20 på vissa ställen. Man har ju hört att man ska bli sjuk av sådant.
3. Helt enkelt blivit smittad av min kusin! Han är fortfarande inte frisk o håller på o proppar i sig massa medicin för att bli piggare tills han åker.

eller...så är det en blandning av alla tre! Bajs, jag vill iaf inte bli sjuk...!


03:05 djurplågeri?

Börjar bli lite segt, sitter här o mumsar i mig nudlarna vi köpte ute på gatan.. Fyllkäk kallas det i kina? Har haft en kul kväll men blev lite segt, har hållit igång hela dagen! Tänkte fakitskt lägga mig så lägger in bilder o berättar in i detalj imorgon. hah nästan iaf.
Men det jag saknar nu är mina hundar; Har sett både bra och dåliga saker idag me tanke på djur, och det sista gjorde mig bara förbannad o ja.... jag rycktes med, men efteråt mår jag så jävla dåligt o hade bara velat slå ihjäl mannen som höll den lilla apans koppel. När vi kom ut från sista krogen vi var på så vare en kille där. Varje gång han ryckte i kopplet så skulle apan göra en volt. o det gjorde den. men den gick hela tiden och höll med ena handen i kopplet så att det inte skulle ryckas för mkt i halsbandet antar jag.. Jag gjorde som Nina, hälsade på den o höll den i dens handen, men jag ville bara ge den kärlek o försöka visa på ngt sätt att det finns snälla människor! sån jäkla söt sak, o jag förstår inte hur han kunde stå där bland allt folk o låta den göra sina konster, såg ut som om att han hade en liten piska oxå. Det värker i hjärtat. satt o tänkte på det hela vägen hem i taxin.
Men så träffade jag idag oxå, när jag satt på blue frog o väntade på dom andra, en engelsman som satt där med sin schäfer. Han kom fram o pratade innan han skulle gå. vi pratade i säkert... nära en halvtimme. Pratade om allt möjligt, mat, människor, kina, svergie och djur. (fresten så hade han vart tillsammans med en tjej som vart fröken svergie o som blivit miss ngt annat.... coolt va;) )
Jag frågade varför hans hund hade ett sånt speciellt märke runt nosen. Jag hade redan funderat på om det hade varit nån slags munkorg som gjort att han fått märket. och precis så var det. han hade tagit hunden från ett ställe i Florida. Där dom tyckte att han absolut itne fick skälla. Så han tog hand om den o nu var det världens goaste hund! Ibland blir man bara så glad av människor! Blue frog är tydligen en av de få barer man får ta med sin hund. Det är inte många ställenm som är djurvänner.. Kanske ska gå o ta en öl med Lucky då? ;)
Jag ska gå o köpa pizza på hans resturang bara för att han räddat den hunden! (fick ett visitkort)
ÅH skulle göra mkt nu för att få ha Alec o Emil här nu! :'( <3



01:56 natti natti

jag ska försöka sova snart.. men det är lite för varmt här tycker jag:( aja måste ju sova.
Skönt att ha Nina att byta bilder med när jag inte lyckas få några bra.. haha speciellt inte när jag ser ut som en sumobrottare på vissa!

Hos frisören, Nina e nyklippt! Känner mig lugnare nu när jag vart där, trodde inte jag skulle våga gå till nån frisör här men somsagt, dom var duktiga.
Så..godnatt nu! o så håller vi alla tummarna för att det inte ska bli 40grader imorgon! ja ooorkar inte.

00:14 Sim Sum

Vet ni hur dom tvättar håret på kinesiska frisör salonger? Man får sitta på sin plats, dom kommer med lite schampo i handen o börjar massera in det mitt på huvudet, så har dom en liten flaska med vatten antar jag att det var och häller på några droppar ibland, sedan när dom schamponerat hela håret och efter minuter av huvudmassage så får dom gå o tvätta ur det. Vet inte, men jag tyckte det såg lite roligt ut när dom började schamponera... men jag är ju svensk. Och majoritetan av frisörerna var killar. Duktiga var dom iaf! resultaten blev bra.

Efter frisören så åkte vi o träffade en tjej, som idag var sin andra dag i shanghai. Svenska tjej som kommit hit för att studera. Gurra fick som uppgift att introducera henne med lite tips och liknande. Så vi åkte till Captains där hon bodde, tog några öl i baren o åkte sen vidare till en Sim-sum resturang o åt middag. All mat är väldigt söt altså. Hennes nyfunna vän, en tjej från London kom oxå med. Trevliga var dom o de va kul att höra på hennes dialekt:P
Blev tidig hemgång, kusin börjar bli sjuk, hostar o har sig! så vi tog en prommenad innan vi hoppade in i en taxi hem. Gick längst en shopping gata o det kändes verkligen som att jag var utomlands. varmt i luften o bara massa affärer man vill springa in i! Men snart så;D Nina o jag har bestämt att vi ska ses nån dag nästa vecka o spendera pengar!
Tänkte troligen ta en dag själv inne i stan imorgon, får se till att ha me lite pengar då oxå. Fresten så har jag betalat skolan idag oxå! ändrade från plugg kl 9-12/ 5dagar i veckan till 3dagar i veckan. Vill ju faktiskt hinna med att jobba som barnflicka på riktigt oxå.

00:08 Vet du vem du igentligen är?

Ganska nyligen hemkommen från en väldigt god middag! Eftersom Jane ska iväg och inte kommer kunna äta middag med Gustaf ngt innan han åker så tog vi en liten hejdå middag hela familjen + mormor och gick på en japansk resturang. Tapanyaki. Tog itne med kameran men ni ska få se nån dag.. det är så att man sitter alla runt själva stekplattan där kockan står o gör maten framför alla, och jävlar vad snittsig han är. Kanske det som är grejen. Fick min älskade sushi bla.  Äta o dricka hur mkt man ville för en summa, o självklart blev det väldigt mkt rätter som kom in, och allt avslutades med den kinesiska självklara efterätten= stekt banan med glass! 
Drack oxå zaké för, jag tror, första gången i mitt liv. Ni vet, populärt i japan...? Mycket godare än vad jag trodde!

Pratade om massor.. och bla vad jag ska göra här, eller hur jag ska leva, tänka och göra själv. Jag ska göra som jag vill. Självklart ska jag sköta mig o inte börja knarka o bli helt cp. Som sagt, jag ska ju faktiskt jobba, och plugga. Bara jag sköter det så får jag leva mitt liv som jag vill utöver det.
Det känns så skönt att dom säger det , jag är ingen liten unge längre.. Jag bor inte hemma med mamma o pappa som säger vad jag ska göra. Även fast jag fortfarande bor med folk inom min familj, släkten.
Okej, jag tycker inte att jag har varit den där ängeln som lyssnar på vartända ord mina föräldrar sagt, jag gör mest det jag själv vill..(faktiskt) (fresten, tonåring kanske det kallas)även fast jag dom senaste åren kommit dom närmare och låtit dom vara mer närvarande. jag har delat med mig mer av mig själv. För jag vill ha en bra mor o dotter / dotter o far relation till dom, på riktigt...Jag vill att dom ska veta vem jag är, hela jag. Även den tjejen som är ute på kvällarna o lever livet, o kansek göra osmarta val ibland, men som alla andra oxå gör.
Men jag tänker inte spåra ur bara för att jag bor här nu.. Men det är skönt, bara att veta det. Jag väljer vad jag ska göra, jag väljer över Mitt liv. jag är en egen individ..

Godnatt.


17:48 går segt de här me bloggning?

Igår blev det både bad i takpoolen och kareoke! Sånna kareoke ställen borde vi ha i svergie! det är iten att man står inför nån rublik som på krogen o så utan man får ett eget rum. perfekt för oss tråkiga o blyga svenskar.
19 RNB per person för att sjugna i tre timmar, gnaska bra. Sen så beställde ju vi oxå att få äta buffen + öl, då blev det lite mer..
O wow vilken röst Nina har. Första låten hon sjöng, jag tror jag satt o stirrade ganska rejält på henne. Hon är som min syster i kinesisk vertion. Helt enkelt asGrym!

Tagit de väldigt lugnt idag.. Nyss pratat lite me Hans o Felicia, om bla Thailandsresan den 24september!  läängtar en aning asså! 

13:20 FUUUUUUGLESANG!! :D

HAHAHHAHAHAHAHAHA jag skulle göra mkt för att dra tillbaka tiden till den dagen då fuglesang åkte upp i rymden för några år sedan..... Läste på aftonbladet att han ska upp igen? Då flög mina tankar direkt till...Emmi o jenny, tänker ni vad jag tänker på? Lilljeholmens tunnelbanestation en sen natt, alla vi tre väldigt glada i hatten o överlyckliga att Fuglesang kommit upp i rymden!  Kan säga att vi inte lät en ända människa gå miste om den vetskapen... :D (säger man så:S)
undra om det inte var min "do you smoke?"- kväll då oxå...?
Sur jag är att jag inte har nå bilder på den här datan med den natten är en sån natt man ALDRIG kommer att glömma, den kommer vara med mig hela livet!<3



00:55 Vet inte om ja ska sova eller inte..


  • Ligger i sängen.. har inte ngt att göra direkt. vilket jag både tkr är skönt och tråkigt på samma gång.
    Jag o Gurra köpte hem två pizzor till middag o dela på framför några filmer.. att bara ligga isoffan, ta en pizzaslice o en klunk cola efter va sååå, gott. Nu känner jag mig gravid ärligt talat, så lite för gott var det antagligen. och som alltid när jag ätit för mkt blir jag sugen på ngt en timme efter... men jag orkar inte gå ner för alla trapporna och sen upp igen. Det är jobbigt i denna värme! jobbigt att bo på tredjevåningen....^^
    Nu har min kusin bara en vecka kvar i Shanghai. Tråkigt att han åker, men jag ska nog klara mig. Med min goa morbror o urgulliga Jane så blir det inte så svårt.. Blir ju mer jobb och mindre festa. men det ska jag nog oxå klara ska ni se! ;) tro det eller ej..
    Denna veckan är iaf planerna att hinna med:
  • Träffa min blivande lärare, både betala pengarna o fjäska in mig lite ;) (hon känner gustaf)
  • Gå till "the captain" lr va de heter. en bar som ligger på ett tak, alltså en grym utsikt över shanghai.
  • Bada, först o främst i en takpool då det oxå är en väldigt fin utsikt.. men annars inomhus pool lr i flooden.
  • Ta en dag själv i Shanghai, bara gå runt o virra bort mig, o förhoppningsvins lära känna igen lite stället o kansek få med ngt inhandlat hem.
  • Kareoooke med Nina! (tvinga med gustaf o henke)
  • Hejdåmiddag för Gustaf
  • Imorgon blueFrog

(Det är igentligen bara första o sista punkten som är 100% säkra, dom andra är saker vi pratar om hela tiden..90% säkra)

Bild på mig o Nina


15:24 heyyou


Sitter o snackar me Nina på msn, nej det blir inget bad idag.. åskan har kommit tillbaka o regnet kommer komma snart.
 Det är kul att snacka engelska på msn, men lite jobbigt, kan ju iten skriva precis allt jag vill när min engelska ord tar slut.
Jag har ätit luch, Grymt god kinesisk gryta men sjukt starkt, den rann nästan tårar! haha.
Pratar oxå med Emmi, wow fick nästan tårar nu igen av ngn anledning..SAKNAR DIG! Men tack för det du sagt nu, jag tror att det hjälpte mig att tänka.
Känner att jag vill vara mer i ditt liv nu, och i vissa andras. Men får leva mitt liv har borta så bra jag kan nu ändå.. (Jag har inte hemlängtan, det är bara det att det gör ont att vara ifrån vissa personer.)

Fresten, jag känner mig väldigt snurrig i huvudet. För jag drömmer massa drömmar om väldigt mkt människor, saker dom säger, gör och som händer i deras liv. Men när jag vaknar så kan jag itne skilja på dröm o verklighet.. Så okej, jag är i Kina, men det känns som om jag har noll koll på mina nära och kära just nu. vissa är kasnek önskedrömmar men vissa är mardrömmar.
Så bli inte förvånade om jag säger ngt konstig jag tror ja vet om er..

14:22 ballaste resturangen jag vart på.

Dagen började med regn igår, men blev sedan bättre. var skönt att de blev några grader svalare...
Blev först longbar, och jag är ganska stolt att drinkarna jag valt faktiskt vart goda. brukar inte alltid vara så. Haha aja. Jag ville ha kina mat, så då skickades det sms till vänner om förslag på "god kina mat, billigt o helst i närheten ". Henke fick ett tips om en resturang som vi åkte till då.. Okej, billigt vet jag inte om jag kan hålla med om men jävligt häftigt! haha. Att äns komma in på resturangen var lite knepigt. Entren såg ut som en stor plåtvägg bara, man var tvungen att trycka på en gömd knapp för att komma in. Väl inne var det väldigt speciellt. Vet inte hur jag ska förklara.. Får se om jag kan få Ninas bilder lite senare så får ni se ngt iaf.
Och är det inte lustigt att minsta lilla grej kan förknippas med sex. haha det blir alltid lite fel ibland, folk misstolkar. o Nu tänker jag på glasen vi drack ur.. ni ska få bild på dom oxå. om jag hittar dom i nån affär betalar jag vad som helst, jag måste ha sånna!:D riktigt snygga var dom.

Toaletterna där var väldigt roliga.. Det stog typ "gå in på egen risk" lr ngt liknande, och så fick man gå på toa jakt.. Det var som gå grönalund, ni vet speglarna. elelr vet inte om dom ahr nån spegel labyrin men det var de här iaf, och vissa speglar var en dörr till en toalett, så det var ju bara o gå runt o leta, o sen hoppas på att man skulle komma ut därifrån . Kul var det iaf. Jag o Nina höll varann i hand, var rädd att ja inte skulle komma därifrån annars, skulle vara så typiskt mig. HAHA.
o jag vill itne äns tänka på vad jag smakade på.... åh vad min mage kändes spyfärdig när jag fick reda på vad det var.. Inälvor!

Sen förstörde min jävla nacke för mig, efter resturangen satte vi oss på en anna bar, men efter de åkte jag hem. Sjukt att lite, eller mkt nack ont kan få en att må så dåligt! :( Men idag känns det okej iaf, änsålänge... Får se vad som händer idag. Tror bad var planerat men får se... det är ju molningt men ändå 38grader.

14:30 andra shoppingen änsålänge

Igår var ju fredag, och det måste man ju fira!
Jag firade med o köpa en ny mobil. Vi åkte till elektronikmaknaden.. hittade en bra för 450kr. Jag behöver ju en mobil som kan läsa kinatecken, och den jag har nu är inte säker a tt det kommer leva mkt längre..:P skönt att det är en eriksson oxå tkr jag.


Sedan blev det ju longbar, sushi o bluefrog. Funderar lite svagt faktistk på att försöka komma upp på väggen där. haha. ska ta ett foto nästa gång. Henrik är nääästan klar. Man får allstså ett kort, och varje gång man ska köpa sina shottar så kryssar dom i på det kortet.. det är 100olika shottar alltså.
Men hm, jag vet inte om det är värt det, vissa ser så grymt vidriga ut. Här är de kort man får iaf..

13:45 somnade o vaknade på fel sida...

Sovit konstigt hela natten, somande lite efter 03, vaknade till och från mellan 09-12 pga åskvädret...
Åh känns som om de kommer bli en riktig usel dag, eller jag känner mig riktigt usel.
Arg, förbannad, ledsen, förvirrad o massa på samma gång. Jag vet exakt varför men ändå inte. Så folk, bli inte ledsna om ni inte förstår mig, för det gör fan inte jag heller! varför ska ja vara så komplicerad...även för mig själv:S

Ikväll ska jag göra precis som en annan person ska göra. eller nej inte riktigt, men jag skulle vilja..
Fredagskvällen kommer börja på Blue Frog där Henke ska köra sina shottar. (han vill få sitt namn skrivet på väggen, o då krävs det att man tar 100 shottar.) Sen blire en japansk reseturang efter det, en summa och man får äta o dricka hur mkt man vill. wey.

16:23 igår på Zapatas

Okej, tänkte köre en liten resume av gårdagskvällen.
Jag, Gurra, Henke o Nina åt middag på en Indisk resturang. Jätte gott, var buffe. För 85kr fick man äta och dricka hur mkt man ville. Efter det åkte Henke hem men vi gick vidare till Zapatas. Tog först några drinkar på Sashas som ligger precis bredvid. Sen var det att gå in o danssssa! Sånna här ställen borde de finnas flera av i Svergie tycker jag.
Det var två våningar, på övre våningen så kan man stå o kolla ner på dansgolvet o baren där nere. Det är stegar upp till bardisken så man lätt ska kunna komma upp o dansa där, vilket jag o Nina gjorde såklart. men var ju tvungen! haha.
Sen om jag förstog det rätt så kom det en låt typ en gång i timmen där som var ngt om Tequila, då var det gratis Tequila till alla som ville. Man fick då gå fram till bartendrarna som stogd på bardisken o öppna munnen, så hållde dom tequila direkt från flaskan.

Och eftersom de va girlsnight på både måndagar o onsdagar så var det igår gratis margaritas till alla tjejerna.
Men jag fick massa gratis mojitos!:D Stogd ensam i typ två minuter, då kom en kille fram till mig för han tyckte jag såg ensam ut. Han tog med mig till övervåning o presenterade mig för hans vänner. Alltså folk som jobbade där. Han jobbade själv som Dj men hade en liten paus.. va lite kul att komma så nära o se. När kusin o Nina åkte hem stannade jag själv kvar, o stogd mesta tiden där o snackade med dom. Tror nån av dom va ägaren lr, chef av nå slag iaf. väldigt trevliga killar iaf!
När ena Dj:n, Ian, slutade så hängde jag med till hans polares bar som bara låg runt hörnet. Va trevligt ett tag men sen blev klockan mkt o jag tog en taxi hem. Heeeeelt själv, är jag inte grym! :D
Som sagt, var hemma vid halv fem. och idag mår man lagom bra.

Av ena dj:n fick ja en liten champange flaska, rosa. som stogd där i dj:båset som han inte ville ha typ. haha.
Dom tyckte att jag skulle komma dit på måndag oxå, tydligen mer drag då, även fast ja tyckte de va väldigt bra nu! Får la se hur de blir med de..

15:57 thailandsresan..

vill ni se ngt, fint, vackert, underbart....
gå in på www.katathani.com DÄÄÄÄÄÄR ska vi bo när vi är i thailand, biatches! i think i like it. 14dagar o 14nätter tror jag Hans sa.

14:02 Kelisidina

hm, seg dag idag asså. kom hem halvfem imorse.. helt själv igen;) roligt hade jag iaf! men jag berättar mer om kvällen o natten senare. Tänkte gå ner o lägga mig i soffan bredvid gustav o kolla klart filmen vi inte han se klart igår.
Fresten så har jag fått ett kinesiskt namn nu, elelr två faktiskt haha! En jätte gullig tjej som ja träffade igår, Nina, hennes smeknamn på mig är Nana:P är ju lite svårt för dom att säga hedvig. o sen mitt riktiga kinesiska är Kelisidina. e:et uttalas lite som ett u/ö... om jag säger rätt.?
Hedvig blev inget bra på kinesiska så det är från Christina som är mitt andranamn.

Ne.. nu ska det slappas!

14:44 Need money

Ska snart ta en tripp till Banken. Har inte mkt kontanter kvar nu.. så ska ta ut de jag har o ha här hemma . det kostar nämligen ganska mkt varje gång man ska ta ut:/
Så jätte tack till mamma o pappa för pengarna!<3 får ju inte lön nu eftersom jag inte jobbar som barnflicka än..
Kollade på kontoutdragen lr va de heter,, när jag fått från pappa står det Kram pappa. vet inte, men ja tycker de va gulligt :D
Saknar er där hemma, familj o vänner, men jag ska ut o ha kul ikväll, hoppas ni har det oxå! lill-lördag för fan;) pussarokramar

23:51 ska bli pluggis nu!

Idag har det varit 40grader, jag skojar inte. Och jag o Gurra var i hans gamla skola o kollade lite....och nu är jag inskriven där!:D jag ska plugga 09-12 fem dagar i veckan, o börjar 7september. wow eller vadå. Här kommer en bild på de klassrummet Gurra trodde jag kommer få. Det är skönt oxå, bara max 12personer per klass. Då vågar man ju göra bort sig o bara vara sig själv från början.
så på förmiddagarna komemr jag alltså gå i skolan, sen äta lunch me klasskamraterna(?) o sen hem o ta hand om Felicia.

Efter skolan så gick vi en sväng, så nu vet jag vart jag kommer äta min lunch efter skolan iaf, fanns massa sushi resturanger nära:)
Vi satte oss på en bar som heter Cottons, tog ngt att dricka, sedan började det ösregna! o då menar jag ösregna... oska o blixtrade gjorde det oxå¨, fast jg tyckte bara de var mysigt:)
Tog taxi därifrån, väl hemma så följde jag med Hans o jane till Carrefour, stort köpcentrum typ med en affär typ som ica maxi, fast större... åt middag på börger king oxå.
O nu har det kommit ännu fler folk som ska bo här. vänninan har komit tillbaka med sin son, och nu janes bror oxå. o mromor o morfar bor kvar.. mkt folk nu:P

Imorgon är det tjejkväll på Zapatas så då ska vi dit, krogen ja trodde hette sasha's:P ska få träffa lite fler av gurras polare då!

18:30


där fick jag för att jag sa att jag vant mig vid värmen. Skulle gå till affären o ta en promenad till parken, två steg utanför dörren var man redan svettig! 34grader o sol är tufft..
Internet är skitsegt o ingenting funkaaar! Grrr..

-


Den som tror att jag inte känner ngt har så jävla fel.

23:57 slapp söndag

Idag har vart en skön dag. skön och varm. Vi har haft 34grader idag.. men det var itne så farligt som jag trodde, har nog vant mig ganska fort vid värmen här.
Jag, Gurra o Hans tog en tur med hans motorcykel idag. den har en sittvagn bredvid så vi fick plats allihopa. Åkte förbi en sjö där folk badade.. så dit kansek ja o Gurra drar i veckan när solen kommer fram ännu mer.
Annars har jag faktiskt vart en hel del med lilla Felicia:)

Veckan som kommer, och kansek imorgon det blir så ska jag o gurra kolla skolor åt mig!:D åååhh det pirrar lite i magen kan jag säga. Träffa ännu mer nytt folk o fan lära sig kinesiska! fast.. kinesiskan kan nog ta ett tag att få in i huvudet. känns nästan som att ja längtar lite efter att sitta i skolbänken.. vad är detta??:S

01:38 sovdags

Bajs på dvd:N män som hatar kvinnor. Tror ni inte den va dubbad.. till franska!? eh okej lixom..? så viskippade den, o såg yesman istället, var väl okej..
nu ligger jag uppe på kontoret, första natten här, jag o gurra delade säng förut istället. men ja gissar att han inte vill dela säng med mig 2-3veckor till så flyttade upp nu. det är ganska skönt att sova ensam ibland oxå, o inte va rädd att väcka den andra på ngt sätt.
Ne, nu ska jag sova... får se om jag kan sova hela natten för första gången här borta....? Godnatt.


15:44 yesterday night.

jag älskar den kinesiska maten, den är inte alls sån som man köper på resturang där hemma ska ni veta! Men idag, kan bero på att jag är lite bakis.. men jag är så sugen på svenskt! o vilken tur att Henke o Gurra ska laga middag åt oss alla ikväll. o det kan inte bli mer svenskt: köttbullar och potatismos! eller om det var pasta? ja vet inte...

Har legat i soffan o kollat på Hangover, o sen ikväll om vi hinner ska vi kolla på män som hatar kvinnor.

Igår var iaf jätte kul. var lite småseg o försökte mest lyssna på allt som sas.. engelska asså.
Fick träffa kusins flickvän, och några killar från frankrike. pratade väldigt mkt med en tjej som kom med dom, en kinesiska, men pluggar i paris. När gurra åkte hem åkte jag med dom till en club. (ingen av dom kunde svenska.. men de gick bra!)
Det var väldigt mkt folk, rök o blinkande lampor överallt. På barerna o vissa högra platåer stogd det nästan som strippor eller va man ska säga o dansade. tjejerna hade höga stövlar, nätstrumpbyxor, trosor o bh i antingen glitter eller fejkpäls.
Åkte därifrån gansak tidigt, när hon kinesiskan skulle hem, hon hjälpte mig ta en taxi och säga adressen hem (taxichaufförerna kan oftast inte engelska).
Bytte nummer med henne och om jag vill ha hjälp nångång så ville hon gärna ut o shoppa o visa mig sina favorit ställen. så vi skulle höras iaf:)
henke o gurra
Det roligaste va nästan när jag kommit hem, huset vi bor i ligger ju inne i ett villa område, så på kvällarna är grinden stängd runt om o vakterna står där o släpper in dom som ska in. taxin släppte av mig precis utanför o jag gick in genom grinden o förbi vakten. vakten som inte kan engelska vinkar åt mig att stanna o försöker prata med mig. jag trodde han menade att jag inte fick gå in o massa sånt. han ringde efter nån o jag stannade, vågade inte så mkt annat. Då kom det efter nån minut en kille på cyckel och på pakethålleren skulle man sitta. så han skulle alltså hämta mig o skjutsa mig till huset. som annars tar max två minuter att gå till! hahah lite roligt kändes det, men väldigt gulligt tycker jag!:D

Sophie, som tjejen jag träffade heter skulle ut ikväll o undrade om jag skulle med. men nej tror jag skippar det, 3 dagar i rad..nejtack jag orkar inte det. får bli hemmamyskväll.

14:23

godmorgon folket där hemma, jag tycker ni ska gå upp nu......
Gårdagen var jätte bra. Jag o gurra åkte o köpte dvdfilmet. tror jag köpte nio stycken för 67kr. ganska hyffsat lr? bla. hangover, män som hatar kvinnor och yesman:)
sen gick vi runt, satte oss på long bar tog några öl o väntade på Henke. när klockan var åtta åkte vi till en resturang, där ja det var en jävla massa spicy food! dom sa att de skulle va de .. men ja trodde det skulle vara en aning mindre starkt, men jätte gott var det iaf! ska jag vara ärlig så sa jag ja när gurra frågade om jag ville prova kycklingfötter. men när dom kom in så gick det bara inte. jag tänkte ju inte att dom skulle se ut som dom gör, dom borde ju gjort ngt med dom. men nej, det var ju verkligen just kycklingfötter...jag skakade när jag skulle ta en, men jag kunde inte smaka! men lixom, ja tycker att man faktiskt borde prova sånna grejer när man är i kina....lr? så tyck inte jag är för hemsk:P


Sen åka jag o gurra vidare till en krog, och helvete vad jag önskade att Emmi och Jenny skulle var med, vi skulle rockat stället:D haha, musiken var helt i vår smak, två dansgolv o stället såg ut som ett ställe på stureplan på uteserveringen.
Men vi satt där, tog några drinkar, snackade om allt möjligt. bla minnen från när vi var små..mkt skratt blev det iaf!:D

Idaag, gurra är ute på ett ärend eo ja tänkte antingen sätta på en av filmerna ja köpt, elelr ja en promenad o gå till en park i närheten. Sen ska jag åka in till stan, SJÄLV, JAG, ska ta en taxi, SJÄLV.. ska åka till Blue Frog där vi var första dagen, o äta middag me Gurra o Henke.


21:05 a hole new world, a hole new life

så stogd det på en mur, första dagen då vi åkte från flygplatsen... kändes lite som om att nån ville berätta det.

Idag ska jag byta rum, nu sover jag i en skön dubbelsäng, ikväll och tre veckor framåt ska jag sova på en madrass på kontoret. Gurra kommer hem vettni.. äh jag ska inte klaga, det går det med:)

Idag har jag faktiskt för första gången varit utanför villaområdet helt själv! jag frågade Jane om det fanns nån liten affär i närheten, hon gav mig vägbeskrivning och det gick jätte bra.. men gick lite längre bara för att se mig omkring lite. kul var det, tror jag gick med ett leende ganska mkt faktiskt haha, töntigt kändesdet men ajg kände mig så duktig! hittade hela vägen hem oxå... fst ska jag vara ärlig var det bara en rak väg..........men stolt ändå.
gick förbi en liten affär med underkläder. hängde ett skitsnyggt nattlinne i fönstret! väldigt sexigt men inte så överdrivet, tror jag?.. kort, röd, spets... får se om jag köper den.

04:30

godmorgon.. elelr godkväll?
åh vaknade för en halvtimme sedan.. jag har visst inte kommit in i det här med tidsskillanden än. lite jobbigt är det. tiden jag skriver på övertexten är alltså tiden hos mig..
Jane ska väcka mig ganska tidigt idag oxå så att jag ska få följa med till vårdcentralen med Felicia.. kansek borde försöka ha sovit några timmar till innan dess? tänkte leta efter nån liten affär eller kiosk i närheten, o ska försöka ta min första promenad i området helt sj''lv imorgon, elelr idag. önska mig lycka till! haha.. är så jääävla godissugen så det inte är sant, så hoppas det finns ngn liten kiosk nära:) har faktiskt inte ätit godis sen jag kom hit... den ni! ;)
o den är helt svart utanför mitt rum o jag hittar inte lampknappen... så vågar inte gå till köket för att ta ngt att äta:(

nej.. nu ska det sovas!

18:00

Hoppas ni alla där hemma har det bra, för det har jag:)
Varit en lugn dag idag. Är ju ensam med janes o hennes familj. Ätit hemmlagat kinesiskt för första gången oxå;)
och nu står jag som registrerad här, jag o jane var på polis stationen och fixade det.

ÅÅH va kul! låter som om att Jing kommer komma hit i december! visst det är ju min sista månad nu men ändå, ska bli grymt kul!:D

nu är jag i shanghai

Känner att ja blev ganska trött nu så skippar skriva hela historian som ja tänkte.
iaf så idag har ja o Gurra vart inne i stan en sväng, fixat ett kina nummer till min mobil (så det fungerar alltså inte att smsa till mitt vanliga, komihåg det) tog några dringar på Blue Frog, sedan middag , åt hotpot, godaste hotpoten jag ätit faktiskt! Gurras polare Henka var med då oxå, o alla andra som bor i det här huset nu. alltså Janes mamma o pappa o kompis med sin son. var riktigt trevligt faktiskt. Åt väldigt mkt mer än ja hade tänk, blev proppmätt. satt bredvid Janes mamma och hon la upp åt mig hela tiden.. hon kan ju inte engelska :P
idag har det iaf varit 28grader o lite duggregn ibland. mulet iaf. det känns som om man går i en regnskog..

bilder kommer nog upp på bdb mest.. men det går väldigt segt

Drar nu!

Om fem minuter åker jag till Arlanda... Planet lyfter 14:10, mellan landar i Finland, sen raka vägen till Kina o landar i Shanghai i kina tid 07:10 imorgon. Då är det för er här hemma i svensk tid 01:10 inatt. Tänk på mig då:)
 Ni får ha det så bra nu så hörs vi allihopa!:D

sista middagen

Jävlar, jag kan inte fatta att jag åker till Kina imorgon! :O Tror det först när jag sitter i bilen påväg mot arlanda, eller när jag går runt på arlanda helt själv... SHIT!
Haft en jätte trevlig middag med hela tjocka släkten nu iaf! Var både för att fira syster och pappa, och att säga hejdå till mig. Alla pratade om Kina, gav mig råd och lugnade ner mig över saker som jag oroar mig över.. det här kommer gå så bra så:)
Fattar ni.... om exakt ett dygn så sitter jag på ett plan som närmar sig KINA...... haha. och fresten, ohyes, jag komemr få betala övervikt! Först när jag vägde den så blev det 23.... det är max 20kg på planet. Jag plockade ur så mkt ja kunde, vågen hamnade då på 21,9. Lyckat? men asså det går itne att ta bort mer! Och tror ni inte morfar kommer med ännu en sak jag ska ha med till dom, och sen Gustafs föräldrar kom med en bunt papper.

Åhh, va grymt sugen på att följa med kusienrna hem nu som förlaget var efter några glas vin, men nej känns inge bra att vara bakis imorgon, ännu mer än vad ja redan kommer va, kanske? Någat att rekomendera är mousserande jordgubbsvin! svingott!
Vi diskuterade oxå att dom tre ska komma ner på höstlovet! skulle vara grymt kul!:D Hoppas verkligen det funkar. Alla som vill komma dit är jätte välkomna!;) jag blir glad för varje besökare.

Nu blir det nog att verkligen fixa det sista så jag inte får panik imorgon.. Typ godnatt, det blir min sista natt i svergie på ett bra tag.

sista packningen..

Nu har jag bara ett fåtal saker kvar som ska ner i väskan. Och nej jag vet inte om jag vågar ställa den på vågen. Jag vette sjutton vad jag ska ta bort om den väger över 20kilo! Jag har ju med lite småsaker till familjen och Felicia där oxå... så exakt allt är inte mitt!:P me nen del kläder blev det, 7par skor.... Jag vet ju inte om ja komemr hitta ngt jag vill ha där nere ju så lika bra att ta med sig saker? Var nära att glömma Zebris oxå.. .Ajabaja på mig!
Fick iaf reda på att när jag kommit dit så ska til morbror o kusin åka iväg direkt. Jag visste att Gurra skulle åka iväg nån dag, men itne Hans oxå! så måndag när jag kommer dit är alla hemma, sen tisdag och onsdag komemr jag vara ensam hemam med Felicia och Jane (mamman). Hon är verkligen hur gullig somhelst men kan inte ett ord svenska!:O aja det här blir kul o se hur det går asså..haha, men har faktiskt suttit på msn med både Jenny o Gurra o snackat engelska, och det gick helt okej!

Igår kom Magnus, satt nere vid vattnet ett bra tag, med en påse godis och cola. mys var det. Men lite panik fick jag när min mobil åkte i vattnet! mörkt var det ju oxå så det tog ett tag innan vi hittade den. Men en jävla tur att den funkar nu!

Idag va ja o Magnus i solna, ja köpte de sista sakerna jag behövde,, råkade få med mig ett par skor hem oxå, ooops. Fast jag är väldigt nöjd med dom! Sen blev det hejdå..:( Äh vadå, 4,5månader är inget?
Nej uch, har faktiskt gråten i halsen lite till och från. Men jag vet att det kommer gå bra, det ska göra det. Men känner mig inte taggad nånstans just nu..
Snart ska ja hjälpa mamma med städningen och maten här hemma, när jag blivit helt klar med allt anant.  Sen kasnek ja ska ta en promenad me Kim, får se om ja hinner och om vi hörs av. Ikväll komemr iaf hela släkten hit på middag och både födelsedagsfirande och hejdå.

-



vet ni varför jag tackade ja till kina?

Vet ni det, varför jag sa Ja? varför jag valde att åka till ett land jag itne gillade speciellt mkt när jag var där senast, ett land där jag kommer bli väldigt begränsad i pga mina dåliga språkkunskaper..
Jag flyr. Jag rymmer. Vill bara bort. Sen var det oxå att visa för mig själv att jag klarar det här, jag klarar allt. Jag ska nog tacka en person för det här, utan det han gjorde så skulle jag inte åkt.
Jag fick det här erbjudandet av morbror för att han visste hur jävligt jag mådde efter det tagit slut med T. Helt ensam hemma i två veckor ganska direkt efter då resten av familjen åkte dit.. Min kusin försökte verkligen få ner mig dit men jag hade skolan jag inte kunde strunta i. Dom vill att jag ska må bra och tänka på annat så då sa dom att jag är välkommen att bo där o hjälpa till med lill-kusinen i höst. Ja, det var ett lyckorus, absolut. Jag fick annat att tänka på, planera massa saker! Så det är väl T jag ska tacka att du gav mig den här möjligheten.. utan dig så skulle det inte blivit ngt Kina för mig.
Och jag ville bara bort från all skit här hemma. Jag ville starta ngt nytt. Jag tänkte att jag straffar dom jag vill straffa genom att åka, på ngt sätt. Jag försvinner..
Sen när jag redan tackat ja så har det såklart kommit massa mer bra saker med att jag åker.
Nu ser jag det inte lika mycket som en flykt.
Eftersom jag har börjat hantera vissa saker på ett bättre sätt, jag har fått tillbaka kontakten med min bästa vän, lärt känna nytt folk. Ja många saker som kommer göra det jobbigt att åka iväg.

Men ändå så har flykt känslan börjat komma tillbaka lite. Jag flyr från Sverige till Kina, jag har kontakt med dom jag vill och kommer ha så mkt nytt att tänka på så att jag inte hinner angagera mig i det jobbiga.
För det jag gör blir ändå bara fel, likabra att få leva mitt egna liv o göra sina helt egna val, helt utan beroende av någon annan, känslomässigt.
Är det fel att man vill må bra och gör handlingar därefter?

Jag längtar till söndag.

vi-ses-snart-kvällen

Igår var sista kvällen med tjejerna! Inte hejdåkväll utan vi-ses-snart-kväll.
Vi åt tacos på balkongen, Jag, Jenny, Emmi, Martina, Madde, Frida, Jennifer och CG. Senare kom Magnus me polare, Tobbe, Pernilla, Charlotte, Ted, Jesper, Petter, Robin, Hedin och några andra.
Blev en hyfsat lugn kväll precis som ja ville ha det.
Vattenpipa, ölspel, singstar, dans för mig o Jenny som slutade i en lättare hjärnskakning?:P
Presenter fick jag oxå av mina tjejer. Fick en liten påse av Emmi med saker i. När jag skulle ta upp sakerna o kolla så kände jag hur rörd jag blev (tårar i ögonen) så jag ställde in den i mitt rum istället för att kolla senare. Sen fick jag ett kort med en hel text skriven på baksidan och ett hjärtgosedjur av alla tjejerna. Fick en godisask oxå, men just nu vet ja itne vart den är.. jag gissar på att Lantz tagit den haha.
Uch, jag är kär i er:)

Kvällen var både underbar och jätte jobbig. Allt blev ju inte som jag hade tänkt mig..Jag började blöda näsblod o ja gissar på att det var resultat av att det blev för mkt! Men ja fick hjälp och alla var jätte goa. Jag kanske borde gå i kloster iaf? haha..
Jag har sån jävla tur att få ha dom människorna i mitt liv! Det är fortfarande så; vi umgås inte mkt alls men shit vad dom betyder för mig. Det är sjukt...
Jag ville inte släppa iväg Kim, skulle kunna stått o kramats hela kvällen. Dom andra oxå för den delen.
Ted o Jesper var sist kvar o drog runt 04. Blev itne helt ensam iaf. Jag o Jenny sov i min säng, precis som förut och Martina låg i soffan bredvid.


När jag vaknade imorse släpade jag mig ut i soffan o låg där, läste i lilla boken jag fick av Emmi, rann en liten tår faktiskt.

gosigt hade vi det


konkurrens i hallonbusken!

Alec tvärnitade när han sprang förbi hallon busken när vi kommit hem från sjön.
Jag tänkte att jag joinar honom för hallon var precis min tanke oxå.
Man får vara snabb, om man vill ha dom där stora fina hallonen som råkar sitta i lagom höjd för honom. Det hände många gånger att jag sagt "men ååh, den där ville jag ha ju!" när Alec var före med nosen. haha det känns lite kul att stå där o tävla med honom om hallonen. Även fast vår buske är några meter lång så hamnar vi oftast på samma ställe.
Efter ett tag kom en nyvaken Emil ut och ville oxå ha. Där står vi tre och mummsar i oss. Sen när jag tittade ner på Emil så stogd han med dom där äkta hundögonen riktade mot mig och viftade på svansen.. han hittade inga fler hallon, så jag fick hjälpa honom..;) sen kunde han börja plockandet igen.

Det ända fuskiga att stå där med dom är att dom tar först alla hallonen som sitter längst ut och SEN börjar dom gå in i busken. Jag vågar ju bara stå där längst ut, never att jag tränger mig in där bland alla småkryp!

pappa 60år<3

Vi har sjungit och ätit födelsedags tårta till frukosten.
Igår efter bion me Magnus, hans brorsa o Niklas så åkte ja till landet. Kom vid halvelva till Läggesta hämtade pappa mig vid stationen, mamma hade fixat fint i mitt sovrum, lampan var tänd över sängen och det stord en bukett nyplockade blommor på nattuksbordet.<3
Jag spenderade nästan hela kvällen på golvet med o gosa o busa med vovvarna, åh jag ville inte släppa dom! Alec hoppade direkt upp i min säng sen oxå, så fick sovsällskap ett tag iaf.

Jag kunde inte hålla mig ifrån att fråga pappa idag om pensionen... han är ju fan 60 nu. haha han såg inte så jätte glad ut även fast han log! "blire om 5år nu lr?" :P
Nu ska vi snart ut på sjön; Jag, mamma, pappa och Alec. Emil orkar inte följa med:( Vi ska åka ut till en ö och bada, sola och äta lunch. Låter väldigt najs om ni frågar mig, vädret är super fint oxå!

sen drar vi ut på torsdag och missbehave.

Snackar me kusinen i Kina, och allting handlar nu om Kina:P Alla jag träffar pratar om det, o det är nästan det ända jag tänker på.
Han frågade hur det blir med plugg för min del. Vi ska iaf åka o kolla på lite olika skolor nu när jag kommer dit. Jag hade ju tänkt läsa engelska hemma, orkar inte mer skola! Det finns en skola där som man skuel kunna läsa engelska i, men troligen så är det ju bara massa kineser i dom klasserna trodde han, inte för att de är ngt fel men kanske kul o få lite andra vänner än kineser?
Men han tyckte iaf att ett smart drag vore att plugga kinesiska i en klass( o då blir det ju mer europeeér gissar jag). så får jag engelskan på köpet. huh, kommer det gå? men får se hur engelskan går dom första dagarna så får jag väl bestämma mig sen. För det låter ändå ganska bra tkr jag.

Gus säger:
tillbaka paa onsdag natt
Gus säger:
saa du faar ett par dagar att sova ut paa
hedda, säger:
aa kan kanske va bra :)
Gus säger:
sen drar vi ut paa torsdag och missbehave

woalla


värsta najs!

Fick reda på idag oxå att man faktiskt kan prata helt gratis telefonsamtal mellan Kina och Svergie. Så ni som vill kunna nå mig, säg till så är det bara att fixa det. Man måste anmäla sig till en grej o få ett litet specialnummer som man använder just när man ska ringa utomlands, o det är jätte enkelt att ringa med!:) Som jag har förstått så är det gratis att få det där special nummret oxå.
Skulle vara jätte kul om jag gick runt på Shanghais gator och plötsligt så ringer det från någon going i Svergie! ;)

veckoplanering

Nu är det bara en vecka kvar, och nej jag komemr inte hinna med allt som ajg vill göra, men det funkar alldeles utmärkt för mig ändå!
Imorgon ska jag till frissan, klippa av allt slitet. Hon ska få fria händer, så vi får se hur det blir... Men det känns kul iaf, vill ha lite förändring. Sen blire lite alltmöjliga saker jag ska fixa,  förhandsvisning med Mange och sen ska jag sätta mig på tåget till landet. Min far fyller nämligen 60år på tisdag! gubb varning!? ;P Men eftersom syster är på Gotland så blir det jag, mamam o papap som får fira. vi ska gå på en jätte fin resturang som ligger p nån ö, så man måste ta en färja över. Det ska bli mysigt.
På onsdag morgon så tar jag tåget hem igen, fixa och dona inför kvällen då det blir en pussokram-vi-ses-snart-kväll inför Kina. Middag och förkrök hos mig med tjejerna sen vidare ut och möta upp flera folk! Blir jätte glad för alla som joinar! Säg till så får ni lite info om vart o så:)
Torsdag kommer mamma hem och då börjar all förberedning och packning...jävlar vad det är pirrigt asså! :D

På lördag blir det släktmiddag, både för att fira Pappa som då fyllt 60 och syster som fyllde 23 förra veckan. Och antagligen lite kramopuss-vi-ses-snart med släkten oxå:)
Söndag 14:10 lyfter planet..!

Jag hör beck på tv.... måste dra!

vet ni hur mkt ett djur betyder!?

Han trodde att jag inte kunde gråta, men idag fick han beviset.
Jag vet inte riktigt hur de kändes när han sa de, uppfattas jag verkligen som så hård? som inte kan gråta? Igentlgien är det väl de jag vill.. men nja, det lät inge bra när jag fick höra det.
Idag insåg jag hur mkt jag kommer sakna mina djur, fan det som är värst? Vänner o familj, såklart man kommer sakna ihjäl sig men man kan prata o ha kontakt, och ni vet vart jag är nånstans. Men Alec, Emil och Mojje... dom måste tro att jag övergiver dom, jag bara försvinner ju! Och har ingen aning om vart jag är. Jag kan inte ringa o säga god natt o säga att jag älskar dom.
Och Mojje som är min egna kanin, bara jag som kan hämta in honom själv när han är lös i köket, nästan bara mig som han sitter still hos. I tisdags hade jag honom i koppel i vardagsrummet, han hopapde upp i mitt knä helt själv och låg där under nästan hela allsången, tills jag tog in honom i buren igen.
Åh Alec som alltid ska sitta i knäet, och trycka in hela nosen i ansiktet och öronen på en när man sitter på golvet, annars och för den delen.. Och emils ögon, vem kan motstå dom!? Hans flirtande.... vet inte om det är vanligt på hundar men han blinkar till med bara ena ögat ibland.
Nej usch va töntig jag är, låter som om ja ska vara bort för evigt!

Tror det kommer bli svårast att sakna dom<3

RSS 2.0