Hurtig tjej!

Tjoooo!

Mickan kom i bilen precis när jag o Jennifer kommit  tillbaka till Jungfrudansen, så det blev att lämna av min lilla prins direkt.

o Som alltid så blir jag så pigg o får massa energi efter en promenad.. Det är därför jag oftast springer upp för trapporna lr hoppar o studsar i slutet av promenaderna om du undrar va ja får all kraft ifrån Jennifer ;P

Men så ja, jag satte igång löpbandet när jag kom hem! Satte på melodifestivalet skivan o lät den gå igenom alla låtarna. Några fick gå på repeat sen oxå.. men ja, Blev väl ca en timmes "träning" då. Så vad blir det... Johan, vi gick väl kansek 40 minuter, me Jennifer tog det lite över en timme.. så ja, Vi säger 3timmars promenad idag! Good job!


 

o Imorgon blire ingen powerwalk verkar de som? Men jag ska iväg hyffsat tidigt ändå o åka till sjukgymnasten, sen hem, äta, kuratorn, hem o försöka göra klart lite grejer(o kanske PLUGGA?), sen in till stan med mamma o pappa o äta på resturang och sen gå o se Romeo och Julia!


ut o powerwalka. Typ iaf

Har precis ätit middag o sitter här nu. Alec ligger under mina fötter som vanligt när han är här oxå:) Men snart ska vi ut på en långprommis ås han får röra lite på sig, o Jennifer hänger med!
Johan va här tidigare idag oxå, vi gick nere vid vattnet innan vi gick upp hit. Lite kul info sådär va!

Så vill jag ge en applåd till Emmi oxå som fått en datoooor! Eller en applåd för oss som får tillbaka våra msnkvällar! <3


stekt ägg?


Hhaha Ja.. jag skulle koka ägg imorse. Men glömde helt bort det när jag satt i vardagsrummet.
Så efter ett tag så kommer mamma o frågar vad fan jag håller på med:P Ooops.. allt vatten hade kokat bort och ja, Både den där "ägg-kokar-grejen" och ägget hade blivit förstört. Lr stekt.

Duktig tjej.


-


if i could write you a song that make you fall in love.

Blivit två rundor på stan idag. Glömmer man saker så gör man lixooom. Men hann bli en god lunch på Sandys iaf!

Har suttit och fixat med mitt lilla projekt. Shit, är helt snurrig i huvudet nu. För mkt koncentration!:p

Det sjuka.. med tanke på koncentration. Jag vill börja plugga! Jag vill känna att jag har viktiga saker att lära in, men då måste det ju vara roliga saker som jag VILL lära mig. För det här med Högskoleprovet går ju åt helvete. Haha det är fan på lööördag! o jag får inte äns vara på samma ställe som syrran så det sugen! :(

 

Men ja iaf, ska börja bli en sån där typisk bloggare igen som visar upp små grejer;) Men när jag var inne på H&M idag så skulle jag igentligen bara ha en grej. Men det blev lite mer.. Fan, det ska inte ligga saker vid kassan!:P

 


For ever and ever.

Jag gillar att folk fortfarande försöker muta mig med Beck.

Nejmen ska vi säga Godnatt?


Sån grym helg!

I fredags gick jag upp "tidigt" och åkte iväg på Zumba. Sjukt kul var det och haha hade ont i rumpan hela helgen.. (träningsvärk). Kvällen tillbringade jag hemma hos Andre. vi köpte läsk o chips o kollade på Inception. Helt okej film faktiskt! Inte för att jag kan säga att jag förstogd allt och hängde med i allt men... nu efter har jag ändå fått ihop en helhet och förstogd iprincip! haha^^

Mötte Emmi i Liljeholmen på lördagen vid 7 tiden. o vi tog en öl ute i parken innan vi gick upp till pizzerian. Ja, vi satt UTE i PARKEN och drack en ÖL. Hör ni hur sommar det låter? Och fyfan va gott det var, och själva känslan.. okej. Det var svin kallt, massor med is o snö överallt men ändå.. Shit, det kändes så bra ändå. Snart kan vi göra det utan att frysa ett dugg!
Sen bar det upp till Pizzan. Lr PG's pizza! ;) Vi delade på en och beställde varitt glas vin.
vi båda hade sagt att vi inte skulle dricka så himla mkt, o sepceillt varannan vatten. Men eftersom Emmi skulle fylla år om någera timmar så var de flesta gästerna där väldigt generösa!
En man bjöd oss på en varsin "PG specialare". Sedan när Emmis vän hade kommit o gjort oss sällskap, så plötsligt kommer det fram två öl till bordet oxå.
o sedan en Dry Martini var + Jäger shot.. o klockan blev mkt mer än vad vi hade tänkt den skulle bli innan vi åkte vidare! Men jävlar vad trevligt vi hade! Men sen blev det iaf en taxi till Brekten.

Vi dansade, det sjungdes för Födelsedagsbarnet, kareoke osv.. en riktig kul kväll med trevligt folk! o Även fast jag skulle börja jobba halv ett dagen efter så gick jag, Emmi, Richard o Ante hem till Richard efter. Va sjukt kul, hahah... o höra massa gamla minnen dom har o jag lekte paparazzi! Ska försöka sno bilderna om jag får chansen:)
Vi sov alla i Richards säng. o dom som inte sov låg o snacka, o lyssna på sån där gammal musik som man lyssnat på när man va yngre. Ja, Nostalgi!


Var lite förrviringar om hur mkt klockan var oxå haha, eftersom det skulle ställas om till sommartid! Men ja.. det var lite svårt att gå därifrån men efter ett tag så gick vi ut allihopa i det underbara vädret o gick mot bussen jag o Emmi skulle ta.
Så det var hem, hoppa i ni duschen en minut, kasta i mig en macka o sen be mamma om skjuts till jobbet..

Grejen va att man lixom kände sig som 18 och att de va sommar... Det var en sån där sjukt skön känsla! Vakna upp efter en grym utekväll me bästa vännen o se att solen skiner utanför fönstret! Glädje!

hej smartskalle.


Det är bara jag som lyckas med sånt här.. Eller nej, min mamma oxå såklart! haha.
Jag har längt tänkt att köpa ett vitt nagelack. Inte till manikyr lixom utan ja, ett helt täckande. Så blev jag så glad när jag hittade ett som såg så snyggt ut. Inte för vitt, bara lagom lixom..
Ser ni den svarta texten på nagelacket? Ja.. GANSKA tydligt va? På bilden kansek ni inte ser men det står "no more yellow nails". Alltså är det ngt speceillt med den?... JA, det är ju för fan inte vit! Den ska ju bara ge själva naglen en fräschare nyans.. ÅH blir så trött på mig själv ibland! hahah

tonight, im dreaming of you.

Tog en promenad till sumpan o kuratorn. Hade tid 14.00 o jag är glad att jag gick dit. Efter det så va jag hemma o fixade lite, tänkte åka o träna men fy va otaggad jag var även fast humören var på topp.
Men ne.. klockan är för mkt kan man ju alltid skylla på? o att de blåste alldeles för mkt ute. Meen himla tur att man har löpbandet då.
Tänkt bara ta typ 15min för att jag kände att jag ätit lite för mkt än vad som var okej så ja... Men 15 blev till 20, 20 blev till 25, 25 blev till 35........som blev till 43minuter! Så länge jogga jag på bandet. o nu är jag ärlig, jag sprang ju inte hela tiden. utan powerwalk/jogg/spring. + 1 timmes styrka/dans/hopp. haha.. man skulle nästan sätta in en kamera i rummet jag tränar i, skulle nog va ganska underhållande^^.

Men ja... Imorgon ska jag upp o iväg på Zumba om jag orkar. Blev aldrig ngt förra gången då det var inställt.
o efter det så... ja just efter vet jag inte mer än att åka hem i duscha såklart. kansek en sväng på stan? kl 20.00 ska jag möta Andre iaf. Jag kommer aldrig komma ifrån den männskan:)


fan!

Ja, nu är det såhär jobbigt att alltid när jag går upp på morgonen så tar jag med trosor o bh o går  till badrummet, tar av mig som sovtröjjan, byter om/duschar/tvättar av mig o gör mig iordning. o då blir det ju så att man lägger sovtröjan där? ja eller hur? Men det är nu det jobbiga kommer..
Jag lägger mig iprincip alltid sist. Så jag måste släcka. o det är jag som är mörkrädd. Och alltid, som ikväll så när jag står o badrummet o borstar tänderna/tvättar bort sminken så står jag och tänker på att jag fååår inte glömma att ta med tröjan nu!

Men vad märkte jag precis? JO, jag glömde den visste! Så nu.. när jag var så himla duktig oxå o verkligen släckte alla lamporna i lägenheten så vågar jag ju itne gå ut o hämta den.... Buuhhä! Livet är allt bra jobbigt ibland! ^^ för nu kommer jag ju inte kunna sova!

Menmen, Godnatt på er!

Dagen då jag kom hem från kina, när jag mö...

mms_img18714 (MMS)

Dagen då jag kom hem från kina, när jag mötte familjen på arlanda, så hade mickan med sig marabou choklad till mig o gav mig direkt när jag kom! Tre lr två olika var det. En med lakrits fyllning och en med dukat. O fyfan vad jag längtar tillbaka till den choklad stunden.(dom har ju ingen god choklad i kina så det var verkligen wow!) Menmen, synd för mig som inte äter godis just nu. Har iaf varit o tränat i åkeshov o sitter på tunnelbanan nu, vilket kommer ta väldigt lång tid att komma hem med. Tydligen rälsbrott?:-S


Nattinatt.

höhö, hittade ett svart läppstift när mamma rensade badrummskåpet.

 

Shit.. död typ. Hela min kropp skriker efter sängen, även mitt dunkande huvud.
Så jag ska lyda och krypa ner nu.
Men har iaf haft en riktigt lyckad dansträning idag med mkt skratt, och tagit en rejäl promenad med min älskling Emmi. Och Adam och Qarma oxå förstås! Vi skulle ta en promenad vid Djurgårn men ja.. eller jag det blev det ju men typ två timmar för lång. Vi kom in på en skogsväg som aldrig tog slut haha.. men ja, tre timmars promenad + 1 timmes dans är inte så pjåkigt ändå.

Godnatt.

 


hej o hå.

Måndag it is.
Idag stogd kiropraktorn på schemat. Jupp, o han tyckte att min nacke såg väldigt bra ut och att jag varit duktig med träningen! Den är ju inte som den ska men han menar att han ser framsteg vilket känns jätte skönt :)

Veckan ser ganska fullbokad ut, vilket är jätte skönt:)
Meeen.. jag har börjat tänka över det här med jobb lite mer nu. Absolut, jag trivs super bra med mitt vikarie jobb på råsundaskolan. och tycker det är skönt att inte ha ngt fast schema heller , och att faktiskt inte jobba så mkt. Jag vill ha tid till annat, ja anant som typ.. bara göra ingenting!:P Tid till att göra impuls grejer typ.
Men var ute på en promenad ikväll me Jennifer och vi började diskutera en resa i sommar! :D Är skit taggad! MEN, det lilla men:et... hoho, vart är mina pengar?
iförsej så har jag klantat mig lite så jag har itne fått min lön på två månader nu men nästa månad så ska dom fan komma.

Men får nog bli o skicka ut lite cv:n i veckan....

Blond, svart/vit bild.


AJ!

VaFAN! AJ Mitt finger! Är ensam hemma o skulle slänga in en fryspizza i ugnen, o bränner mig! :( De komemr bli en stor blåsa gissar jag..:(


Har varit en skön men  seg dag idag^^ Har väl sovit för de mesta om jag ska va ärlig.. hehe, men har tagit några promenader med Alec i det fina vädret iaf.
Var ju i Högdalen igår med Emmi o hennes polare. Va jätte trevligt o det blev ganska sent som vanligt..

Somnade när jag lade mig i sängen igen vid 15 tiden o somnade om i några timmar ... så Nån danstävling blev det inte för mig :( Var ju SM idag o syster dansade. Men ändålänge har jag hört att hon kom 2:a i Standard! av 14par? Det är bra jobbat!
Men dom kommer iaf o hämtar mig om ett tag så åker vi hem till dom. Jag ska sova där, så kan vi plugga o ha lite mysigt imorgon oxå. Har ju två timmar dans på kvällen så ngt gym blir det inte som Lorentz föreslog, även fast de lät väldigt lockande. Men ja.. det blir trevligt iaf! :)

Ska nog ta o hoppa in i duschen nu. Ses!

härliga sommar-minnen.


Måste bara dela med mig av den här bilden.. BÅDE, för att det får mig att bli mer motiverad till att komma i form, o kolla, hur bruun jag är! det är ju soooommar.  ÅH vad glad jag blev när jag såg den här bilden! :D För länge sedan jag träffa den killen så det får bli snart tkr jag:)



Har en irriterande huvudvärk men ska hoppa in i duschen o hoppas på att den försvinner. Sove väl hyffsat inatt på tåget hem från Storlien.
Men har hunnit med ganska mkt idag ändå,, stor handlat och fixat me lite hemlisar. Men ikväll bär det iväg till Högdalen o möta upp min brud + mer folk. Men först middag med mamma och syster!

Strålande sol idag, precis som alla andra ...

mms_img35896 (MMS)

Strålande sol idag, precis som alla andra dagar men det blåser för mkt så liften är stängd:-( nu går iförsej vårat tåg om typ två timmar, men annars har det bara varit att sitta o kolla tv. Fast nu började liften gå! Men ja, jag ligger här under täcket o lyssnar på musik.. Ska snart packa det sista. Så hinner nog inte ut i backen:-S


Kände att jag ville röra lite extra på mig...

mms_img16919 (MMS)

Kände att jag ville röra lite extra på mig och tog en promenad upp i en av backarna. Har kanske 300meter kvar till toppen.. Har gått i typ 5 minuter nu o mina ben dör snart! Mjölksyra gånger 1000.. Helvete vad jobbigt det är! Men jag ska upp!


Nu sitter vi i bilen påväg mot storlien. D...

mms_img20946 (MMS)

Nu sitter vi i bilen påväg mot storlien. Dålig stämning är det redan.. Men jag lättar upp det med min melodifestivalen skiva jag köpte igår! Haha;-) min bräda fick hänga med också! Men Får se hur mkt åkning de blir me den, ska iaf till åre nåndag o sen kanske nån dag på längden? Ne, nu ska jag lägga huvudet mot kudden o slappna av. Frukosten gör mig åksjuk.. Hörs sen!


choklaaad!

Jag är seriöst orolig för hur jag kommer att se ut om ett par år. Nej, om ett par månader om jag håller på såhär!
Jag har alltid varit ett godismonster. En 200g chokladkaka har inte varit några somhelst problem att få slut på under en timme! inte heller en större chipspåse. o Helst något sådant varje dag i veckan oxå..
Men ändå, så har jag haft mina små nyttiga perioder, o mina godisförbud utan att det faktiskit varit så himla jobbigt! Men nu... asså, tre dagar, o jag tror att jag snart dör! Det ända jag tänker på är choklad!
Ist så går jag runt o trycker i mig allt som jag får syn på i hopp om att godis sugen ska gå över.

o tanken är nu att jag ska ha godisförbud i två månader ju. Men imorgon åker vi till storlien, o storlien för mig är iprincip godis o choklad ;) Lixom, en dag i skidbacken utan en chokladpåse i innerfickan finns inte!
så denna vecka är det tillåtet med godis. Så jag tänkte att jag åker o köper en choklad kaka och en ballerina rulle med kladkake smaken(eftersom jag tänkt på den i flera veckor nu) efter jobbet.
o tänkte öppna kakorna o bara ta en.. som blev ca 6st ist. och det blev inte en utan 2 chokladkakor. o igentligen hade jag inte tänkt att öppna dom men det kändes som om det var evigheter sen så va ju bara tvungen o smaka för att se om jag kom ihåg hur de smakade. o nu är de båda snart halvätna.... hahaaaaaaaaaaaa hjälp mig sluta?!

o utöver det här har jag ätit en good smörgåstårta till middag. 4 kg tyngre kanske?

 

o nu ska jag fjäska för pappa o se om vi kan öppna ostbågspåsen till Lets Dance, som han igentligen köpte till imorgonkväll. Jag bara måste ha!


alldeles för tråkig lista.

Du heter: Hedvig Christina Halldin

Smeknamn: haha föör många, helt orealistiska! Så, jag nöjer mig med Hedda. o MC för det är jag så van vid, lr va ^^

Låt som när du är ledsen sörjer till?

Det mesta med Kelly Clarksson.

Beroende av:

socker......

Vad tror folk om dig?

Ingen aning längre. Hör olika.

Vad får du oftast komplimanger för?

Senaste var det mina läppar o ögonbryn:P

Hur imponerar man på dig?

Skilja sig från mängden, på ett bra sätt!

Brukar du skratta för dig själv?

ja det händer.

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:

haha! Men kvart i?

Har du haft sex idag:

Nepp

Hur svarar du i mobilen:

"aa Hallå?"

Antal timmar sömn inatt:

åtta kanske

Sov du ensam:

yep

Brukar du komma i tid:

Kommer nästan alltid i tid.

Hur känner du dig nu:

Ganska nöjd med tillvaron.

Vanligaste färg på dina kläder:

Svart

Vad tycker du om fötter:

USCH

Vad saknar du:

Att få gå o impuls köpa saker till någon speciell.

Hade du en bra kväll igår:

Jajamen! Dansen gick skitbra och mår alltid bra efteråt :)

Favorit dryck på morgonen:

Juice lr vatten

När brukar du oftast gå och lägga dig:

mellan 22-01 typ

Är du blyg?:

Ja ibland.

Sysslar du med någon idrott:

Tio-Dans

Tror du på kärlek vid första ögonkastet:

ja, elelr snarare kemi, intresse..

Har du spytt offentligt:

Japp

Är du nöjd med ditt liv:

Just nu ja!

Är du bortskämd:

Ja det skulle jag säga.

Vad gör du i morgon:

Ska upp halv åtta så jag ska jobba hela dagen. o sen antingen gå på ett bodypump pass eller gå powerwalk me J

En speciell dag du minns:

Dagen jag åkte till Kina/ kom fram till Kina.

När grät du senast:

Nån vecka sedan tror jag.

Vad skulle du göra om du vann en miljon:

RESA och skämma bort mina vänner. o shoppa som en galning förstås. o skaffa en PT och egen kock som enbart lagar nyttig mat.

Vill du gifta dig:

Ja... jag tror det.

Vill du ha barn:

Ja.

Är du musikalisk?:

Önskar jag var iaf.

Vad dricker du helst när du är törstig:

mjölk eller vatten

Bor dina föräldrar tillsammans:

ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns:

Ja

Biter du på naglarna:

neepp


Godmorgon!

Har nyss fått i mig lite frukost efter några minuter på rullbandet.

Dansen gick jätte bra igår! Har bara gått sämre o sämre har jag tyckt så de kändes inte så kul att åka dit faktiskt. o speciellt inte när hon sa "idag ska vi köra slowfox" haha de e deen osm ajg inte har koll på alls! kanske just eftersom jag aldrig dasnat den i den här klubben. När jag dansade förut för typ 1000 år sedan så körde jag nog bara grundstegen? Men nu, är det ett helt program iprincip. Så de va kämpigt. Men vi kom igenom allt iaf! :D
Men vi har ändå bokat in en privat lektion så att vi ska komma ikapp lite:)

Hm.. annars idag då? Uch det blåser ute! :( Men ska snart hoppa in i duschen när städhjälpen e klar där.. o sen lunch innan jag åker till Gregor, min sjukgymnast o träna en timme.


Den här veckan är himla bra faktiskt, rolig lixom.
I måndags jobbade jag ju, o de gick skitbra.

Onsdag: Träna med gregor. Packa? Powerwalk me Jennifer
Torsdag: Jobba 9-16:30,  sedan ett bodypump pass.
Fredag: Jobba 9.30-16.30, sedan biiio!
Lördag: STORLIEN!

o Kommer hem på fredag morgon kl 07.00.

Sitter just nu nere vid vattnet på båtcafé...

mms_img37777 (MMS)

Sitter just nu nere vid vattnet på båtcaféts brygga. Tog en promenad till solna c, o tog en promenad hem o hamnade här, brevid några andra som oxå njuter av solen. Så himla härligt! Det blåser o börjar bli lite små kallt.. Men jag har musik i öronen, fantiserar om sommaren, ler, blundar o riktar ansiktet mot solen.


Trött!

Men har haft en jätte bra dag iaf:)
Jobbade på Råsunda skolan igen, på en annan avdelning den här gången med 7åringar. o trivdes super bra.
Började 8, då jag o en annan vikare följde med barnen till idrotten, o efter det var de lektion. Jag fick vara med en av pojkarna, som behövde lite extra hjälp. Vi kämpade ihop en liten sida där han dkrivit om sitt sportlov o ritat lite fina bilder. EFter de va de lunch o sen lektion igen.
Sen vare fritids.. o dom här barnen va lite lättare än dom jag varit med förut. Dom skötte sig själva o gjorde sitt lixom. Fick mina små favoriter såklart:P Men dagen slutades faktiskt med Shack spel! Ena killen ville spela o lovade att förklara reglerna. Han hade själv lärt sig när han spelat på pappans mobil ^^
Så han lärde mig.. o det var ritkigt kul fatiskt! sedan kom två kilalr till, o dom va liak duktiga dom. Så alla satt o argumentera om om hästen fick gå si lr så.. lite oense va dom om vissa saker.  Men blev ändå impad. 7åriga kilalr som kan spela schak,Bra oxå! Men ja.. här ser vi då att mobiler o dataspel kan vara bra att ha ibland. (en av killarna lärde sig via datorn)
Jobbade till halv 5 så det blev några timmar. elelr ja, en hel dag^^ Det som börjar va roligt nu är att barnen känner igen mig från alla olika avdelningar jag varit på. Så när jag är ute på rastvakt så är det alltid nån som springer fra mbakom mig o ska kramas! :)

Är iaf sjukt trött nu.. o jag som hade tänk köra ett Bodypump pass haha! Ne.. får bli på torsdag tror jag. Har iaf ätit mig proppmätt på Sushi nu. Ska gå o lägga mig i soffan nu tror ja...


Vild o Vacker, Men ändå så förbannat bra..

Kom o tänka på en greeej. Jag har nog ganska bra liv igentlgien. men ändå så är man så jävla butter! haha..
Tänker på den här sommaren som var.. ja jag borde göra en liten resume av den igentlgien. Iförsej så ere väl mkt privat oxå men en del saker iaf.. från att ha fotats till mitt andra tidnings omslag i Kina, Wuhu till att va en vecka på gotland med mamma, syster o hundar. + vänner o en kille jag tyckte väldigt mkt om. Bli kontaktad av sin förra "idol" o desutom ses, o umgås en del. Fick jobb direkt utan problem o fått nya vänner. o fått bättre kontakt med vissa vänner som ja känt länge.. ja, den här sommaren va bra. Var nog så att jag uppskattade allt dubbelt så mkt oxå efter att ha bott i utomlands ett tag.

Hoppas den här sommaren blir likadan. Fast bättre!


Vadå rädd, jag? ^^

Ok. ska snart sova... om jag kan. Funderade allvarligt på att ringa över någon så jag slipper sova själv! meen... nu får pappa helt enkelt acceptera att hela lägenheten är tänd för jag vägrar på runt o släcka! Never!
All disk o skit står kvar i vardagsrummet just nu för jag vågar inte gå ut i köket me det. eller jo, men jag vågar inte stå där själv o plocka ner allt i maskinen. o jag tänker sova med sminket inatt för jag vågar inte stå själv i badrummet o blunda lixom:P haha kalla mig fjantig men jag är seriös!

så ja, lite små skraj just nu... Men kvällen har varit jätte trevlig iaf. Wiktor, Adam o Therese var här. Käka hamburgare, glass, chips, dipp, grönsaksstavar (ja.. det blev en del mat..) kolla melodifestivalen och spelade spel. Men nu e de hemma hos sig själva.
OCH... dundunduuuuun jag har börjat me godis förbud! DEN NI! Jävlar, nu ska vi se om de händer ngt me kroppen.. haha! Igentlgien hade jag inte så jääätte svårt att sluta äta förut. men nu, asså jag klarar inte äns EN dag! Känns lite illa.. och ja, jag åt tre chokaldbitar till frukost imorse. o de va först nån timme efter det jag bestämde mig för två godis-fria månader. Hjälp mig Gud! (nu fick jag svensson-poäng)

Menmen, imorgon blire kansek storstädning av lägenheten (;P) plugg och Zuuumba! God natt påer! om jag lyckas sova.... När fan ska man bli vuxen på riktigt? ^^


Skönt med morgon träning hemma! Ska snart ...

mms_img52385 (MMS)

Skönt med morgon träning hemma! Ska snart hoppa in i duschen o sen träffa jenny o smålands folket:-) ikväll blir schlager mys med mathem favoriterna!:-D


.



För är trött på att förvänta mig saker från andra.. Jag tror mig veta att vissa människor är underbara. "Den där personen är en svärmorsdröm, lr hon är en gudinna, han/hon skulle aldrig ljuga, inte äns en vit lögn", men så vipps, dagen efter så ljuger han om vem han smsar med tex. Även om inte det är nån viktig grej i sig, så.. han LJÖG för dig. Skit samma vad det gällde. men de känns nästan värre när det är ngt han inte behövt ljuga om? Fan.. tänk då, om han ljuger när han inte äns behöver. undra hur mkt han ljuger om allt annat då.


Inser jag nu att det inte finns en enda människa som inte kommer ljuga för mig? .... ne jag vill inte.

Är bara trött just nu.. trött på att alltid bli besviken.




Kill me!

Asså va faaaaaaaaaaaaaaan! Är så sjukt jävla trött på folk nu att jag bara vill gråta!

hmm..

Jag känner för att flytta. Nånstans?

lite lycka!

Vill bara säga att det är en glad Hedda här just nu! o vet ni varför? Ja... våren är ju snart här. I helgen har jag bestämt att åka in till stan o sätta mig på ngt fik, helst ute då, o skinjackan ska på. Typ ngt sånt^^

Men oxå.. min Acne. Min älskling Emmi sa i lördags tror jag de va när vi träffades "Men acnen är ju borta!" neee svarade jag eftersom att jag vet att sminket täcker alla märkena jag fått efter den... Men så dagen efter, o speciellt idag så kände jag när jag tvättade ansiktet, bara... lent. Det var inga små jävla bölder lr finnar, inga små skorpor nånstnas! Eller där ljög ja, men inte i närheten av va de va förut! Ni kan inte förstå hur glad jag är över det! :D

Så det första jag tänkte på nu när solen sken, idag när jag vaknade, o när jag gick utanför porten.. ska man våga sig på att sola kanske? Eftersom jag äter antibiotika för acnen så är jag väldigt ljuskänslig. Så att sola solarium under de här trista, mörka vintermånaderna har ju inte funnits på kartan för mig lixom. Så jag har fått gå runt o känna mig som en fet ko, som är lik blek desutom. För man känner sig, eller jag känner mig alltid mkt större när jag är så blek. Allt blir bättre med lite färg haha! så ja.. jag vågade leka med tanken att jag kaanske kommer få bli lite brun snart igen.. För dessa lätta strålar kan ju itne göra så mkt skada? Funderade tillochmed om man skulle lägga sig på balkongen i linne/bikini om det är sol imorgon igen? ^^ såå illa är det!

Men har fortfarande en månad kvar på medicinen.. men ja, i sommar, då är det jag som ska bli neger!

underbara soooool!

Vilken Hääääääärlig dag idaag! :D
Underbara våren är på väg som ni märker. o nu tror jag det är så på riktigt.. kanske komemr snöa lite nån dag lr så.. men nej, jag tror våren är påväg, på riktigt!
Har varit hos sjukgymnasten idag iaf. Gick jätte bra o fick lite massage oxå. Välbehövligt!

Tog en promenad hem sen, o funderar på att gå ut o gå lite mer nu innan solen försvinner. eller..... plugga?

 

(Mamma köpte den igår i butik, efter att hon för ca en månad sen beställt den på internet, men jävlar vad mkt krongel det varit. Den blev fel skickad hit o dit, o sen så skickades den ändå itne iväg när vi beställde om, o ännu mer förseningar på de ... ja. vi gav upp. Men nu har jag den iaf!)


Talk to me.

En så tyst o hemlighetsfull person som jag. Folk kallar mig mystisk. o det sägs vara väldigt svårt att lära känna mig på riktigt, att verkligen komma innanför murarna. o ja, jag tycker att ni har väl ganska rätt där. Eller, ja det är så det är.

Men ändå på något konstigt sätt så berättar jag, bara pang på om det mesta i mitt liv för kuratorn. Förut när jag gick hos en psykolog så berättade jag inte äns allt, och där gick jag under flera år. 
Det var för att jag skämdes. Men jag är trött på att göra det. Det här e mitt liv, so what. Take it or live it lixom. o Fan en kurator, det är ju han jobb att lyssna på allt. Kanske itne är samma sak med vänner men aa.. För han kansek förstår kopplingarna mellan saker. Då ska man ju igentligen itne lämna ngt utanför?
Men ska bara säga att gud vilken härlig kille! Det var nog troligen pga att han var som han var oxå som jag kunde vara så öppen, Ville bara krama om honom när jag gick därifrån! och fortfarnade, allt kom ju inte fram, även fast han frågade.. men nästa gång så.



Men ja, det här med att aldrig berätta om sig själv. jag tycker det låter så tråkigt. eller en person blir väl mer intressant om man vet saker om den? så tycker jag iaf.. o det är ju itne alla som stannar vid ens sida o väntar på att man ska öppna sig precis..

Ska alldeles strax börja gå mot sumpan. Sk...

mms_img58223 (MMS)

Ska alldeles strax börja gå mot sumpan. Ska ta ett snack med kuratorn. Varför är jag nervös? men sen hämtar mamma mig o kör mig till gymmet. Typ så dagen ser ut. Kul va.


RSS 2.0