jag har tröttnat

Ngt jag är otroligt trött på när folk säger ngt, och det blir helt tvärtom. Visst det händer ibland. men man blir så trött när det händer hela tiden, alldeles för ofta! Hur ska man kunan lita på folk då? det är itne värsta löftena jag pratar om nu. men om man bestämt ngt så har man väl? Visst, det kan komma viktiga saker ivägen.. Men inte alltid! ÅH, man tappar lusten till allting. när man verkligen försöker och anstränger sig, så skiter sig allting ändå nånstans! Om du inte vet ngt till 100% varför säger man då det ändå. varför säger man JA till ngt, om man itne är säker? Säg itne att det är för att vännerna kommer bli ledsna lr sura, för dom blir ännu ledsnare o ännu surare sen när du skiter i det och säger att du inte kan om du nu sagt ja!
Är oxå fucking trött på sexgalna idioter! skaffa er ett liv!?

Ja, nu är ja på dåligt humör.. Ska packa ner det sista nu så kommer tobbe o viktor o hämtar mig snart.. får inte glömma cidern!
puss


han ska faktiskt få sin alldeles egna väska;)


han kallar mig hjärtat

<3

Jag verkligen hatar min kropp, lr min mage! åååhh, jag mår illa! :'( Fast just nu tror jag att ja vet vad felet är, jag åt för mkt till middag. När man köper hem hamburgare, som tydligen va 150g så mår man iten så bra efteråt.. jag åt nästan upp allt, inklusive pommesen. och tjockisar som jag o älsklnig är så råkade vi komma hem en cola o två choklad kakor oxå. haha. Jag har bestämt att det är nästa vecka jag ska börja med min "månad utan laktos" .. OCH BANTA.

Får se om jag ska lägga mig i sängen o försöka sova, för blir nog ingen kvällspromenad ikväll, och så vet jag itne riktigt när mamma o papap komemr hem. Men skulle ju vilja träffa dom iaf, o se ooom dom kasnek har köpt med sig hem ngt till mig :D tihi. kan ju alltid hoppas.
Annars så imrogon ska jag plugga lite, verkligen försöka. för idag gick det inge bra..  När Tobbe sitter i soffan så vill man ju helelr sitta där o pussa på honom, och så blev de tillsist ;)
Men iaf, försöka plugga! och packa. så kommer väl Tobbe o victor o hämtar mig här hemma sen hoppas jag;) De blir så att jag Tobbe o Victor ska till tobbes land, Och eftersom ingen av mina poalre kunde hänga med så tar jag med mig Alec hihi. Så imorgon eftermiddag åker vi. och är hemma iaf till Fredag.


Liber Hermods?

jag säger bara LYCKA TILL HEDVIG! asså shiit va ja kommer torska! fattar noll när jag var inne där idag o kolalde. jag ska alltså läsa två distans kurser.. just idag ska jag iaf INTE börja.. alldeles för slö i huvudet.
Det stogd ngt om att man bör ägna sig åt det här 6timamr i veckan, i 16 veckor.. ungefär så. men hallå, så mkt tid har man itne äns i skolan på våra inividuella val?? :S bara nästan, lr? aja.. jo vi får väl se hur d här går då... BAJS

fredagskvällen

Gårkvällen vart riktigt lyckad! :D så kul har jag inte haft på länge när jag vart ute.. fast kommer ju knappt ihåg när det var :/
Iaf så började det med att jag,cg, pernilla o jennifer åkte till Nivå22 för att ta nån öl o nåra shottar. men det var ju så sjukt fullt. hade iförsej inte förväntat mig ngt annat, eftersom de är löningshelg. Där hittade vi iaf Fröjd me sin polare. jag vilel dra vidare direkt för d fanns inga platser nånstans, men ne de blev så att jag o jennifer tog några shottar o sen skulel dom andra bara svepa en öl o sen dra vidare.
När vi skulle åka så träffa vi på Ted o hans polare kissekatten, o alla drog till Toxic, förutom Ted o polarn då.. men dom sjönk så lågt att han kom dit senare iaf! haha:P

O igår va första gången jag drack en tequila! :D så fort vi kom in på tocix så drog Fröjd med mig till baren o beställde två shotar, haha kändes ltie läskigt att börja med de lixom när man itne äns är påverkad, blev ju ltie rädd oxå när bartendern skratta när hon fick reda på att de va första gången. men vafan, de va ju iten så farligt? :P
Resten av kvällen ahr jag liite minnesluckor av hahah har ju blivit så jävla känslig:/, men ajg vet att vi dansa hela kvällen o hade grymt kul! synd va bara att Cg o pernilla va tvugna att gå hem tidigt pga jopbb dagen efter:( stackars flicka, pernilla skulle upp o mocka i stallet klockan 06:00.

Vi andra drog därifrån runt stägningsdags och ja o Ted svängde förbi donken påvägen o åkte sedan hem. Men fyfan va mkt spyor o skit det ska vara överallt, va lite överdrivet mkt. löningshelger är kaos. iaf så sista godnatt smset till tobbe skickade jag när jag låg i sängen, då va klockan halv fem :) så ja.. jag känner mig en aning seg. eller typ, jag mår pyton.


Vi han iaf planera lite inför nästa helg! Äntligen får jag mina förfester hemma me tjejerna. vi ska träffas hemma hos någon, göra oss iordning tillsammans till musik o vodka o god mat! sen ska vi dra till Fellows eftersom de inte blev så igår som vi igentligen hade tänkt. men hur fan kan man skriva upp sig på fellows lista!? nån som vet? 


massa egos, haha men så såg jag ut iaf.

utgång

Yes, då blire utgång, efter lite planerande o krongel^^ men får hoppas att jag orkar hela kvällen eftersom jag är sjuk, men jag är taggad ;D Drar snart iväg till nivå o sen vidare till toxic, I guess.

om vi inte skulle gått ut nu, så skulle det blivit vin-mys-kväll :) jag röstade för det.. eftersom jag snart kommer få en stor blåsa på hakan:( jag brännde mig på plattången ! :O ÅÅÅH ! så har en rött sträck där o det svinder..:( hahaha KLANT.

men utgång funkar ändå;)  vi ses!


Marcus öhrn


När veckan är slut

Astrologen
Åh va kul, jag kollade runt lite på youtube o kom fram till fame factory. o MARKUS ÖHRN.
Han har kanske inte den där super rösten. men han är sååå snygg och jag var helt kär. Den kvällen han åkte ut så grät jag nästan. </3

stor kärlek till disney!


tidig jul

middagen blev riiktigt god! när systrarna Halldin slår sina kloka huvuden ihop så blir det aldrig fel! hahaha. fast en del brandskador fick vi båda två. mitt finger gör ont :( Men matvete o en köttbit me sallad blev det, o tzatziki. utsökt! Och julkänsla har jag fått oxå.. Kolla vad jag köpte idag på ica! ;D har inte haft en chokladkalender på många år, gillar itne chokladen i speciellt mkt heller. men jag var ju bara tvungen. (a)

skitgott chokladkalender :D


Eftersom mitt höstlov börjar idag kan man säga.. (fast imrogon ska jag plugga! o kansek på fredag oxå, om jag är duktig) så vill ja börja planera lite.. är sjukt sugen på att gå ut i helgen, typ fredag. någon? :)

Annars så sitter jag nu o lyssnar på lite youtube klipp o väntar på att min pojkvän ska komma hem från bandyn så ja får höra hans röst på telefonen<3

puss o godnatt, typ

om man fick välja gudfar så vet jag vem jag vill ha..

Båda mina föräldrar träffar sina "kompisgäng" regelbundet. iaf så har dom vinprovningar och herrmiddagar. vanligast en gång i månaden. Och när jag var ltien så var det alltid en av papaps kompisar som jag gillade bäst. han såg alltid så snäll ut o var så trevlig.
En gång frågade jag vem som gudfar. Pappa sa bara att det var "han som sitter i soffan". men fan, alla gubabrna satt ju i sofforna? :S men ajg hoppades så på att det var han den där so msåg så snäll ut! Men när jag fick reda på vem det var så... var det ju inte han jag ville:( Utan min gudfar är ett matte geni. så han har plågat mig i fleera år. såfort vi träffas så stälelr han ett matte tal til lmig eftersom han tycker att matte är sååå viktigt! oftast säger jag bara hej o vägrar svara. Så alltid när han ringede (när jag var liten) och det är jag som svarar här hemma så behövde han bara säga "5 * 5" så viste jag vem det var.. Annar så har vi aldrig haft någon bra kontakt, förutom när han har hjälpt mig med läxorna då pappa har haft herrmiddag här hemma.


Nyss ringde iaf han som jag önskade vart min gudfar.(vi har inte heller någon kontakt alls, utom att vi hälsar på varann när vi ses) Han hörde direkt att jag var sjuk. o så när jag sa  att pappa iten var hemma, utan att dom är utomlands o komemr hem först på måndag så sa han att jag får alltid ringa honom om jag behöver hjälp, elelr om jag mår dåligt o blir sjukare. Så frågade han på massa om hur länge jag vart sjuk osv.(han är läkare) Så fick både hans job nummer och mobil!  man blir glad när någon bryr sig! :D att så små saker kan göra mkt inombords..     :)
Är det inte så en gudfar ska göra? bry sig? min gudfar bryr sig inte mer än att jag ska lyckas matte.

idag börjar mitt lov!

Mamma ringde nyss, dom hade precis vart nere o badat i polen. orättvist! menmen, berättade iaf för henne det här med chipsen, att det innehåller mjölkpulver o grejer, så alltså har jag itne vart ett dugg laktosfri under den perioden jag skulle vart! så vi bestämde att när dom kommer hem igen så ska jag börja igen på riktigt!  fööör, nu ska jag passa på att äta ALLT som jag inte fick äta då o va så sjukt sugen på, som bland annat, chokald såkalrt (!), keso, ost, mjuk pepparkaka. så jag har precis köpt hem en mjuk pepparkaka och MMMMMMMMMMMMMMM så god den är! :D har syndat med lite  annat godis oxå.. o en liten burk cola MED med vitaminer ;) så där kom ett litet + iaf :P men sen så ska jag bli duktig. jag kan inte förstå att jag har så svårt att hålla mig ifrån allt de onyttiga när jag för ca 1 år sedan var värsta tränings narkomanen och åt inte mkt alls. och jag kunde verkligen hålla mig, jag åt itne godis om det inte var absolut nödvändigt. och itne heller feta såser o sådant.. jag var nog ltie överdriven ett tag åt det hållet. då folk tyckte att jag hade allvarliga problem med maten.

Men snart kommer syrran hem o då ska vi åka till Ica maxi o handla mat, vår kyl är typ tom. eller igentligen VERKLIGEN INTE! men den är tom på god mat som man kan äta!

sjukling

jävla helvete.. nu börjar halsen kännas så där då de blir svårt att prata! :( nej uch idag har vart en jobbig dag, inte alls kunnat göra ngt bra i skolan. även fast jag tror att de gick ganska okej på läxförhöret i Lantbruksdjur. får hoppas det går bättre imrogon, då vi ska göra klart vårt FN uppgift i samhälle o religion.
Jag har funderat lite.. på mina matvanor, kan ju säga att ja itne har dom bästa. kan det vara därför jag blir sjuk hela tiden? för så fort jag börjar komma igång o  träna så blir jag super förkyld o får ont i halsen. Nu ska de fan bli skärpning!eftersom jag är ensam hemma ikväll igen (somalltid känns de som:/ ) så ska jag snart tralla ner till mataffären o köpa avokado o keso. det är så gryymt gott!
sitter här o sneglar på ostbågs påsen som tobbe lämnade här, kvar på mitt skrivbord.. NEJ HEDVIG!

tobbe o jag

hittat "gamla bilder", här är jag o älskling i sommras

uch vad avundsjuk jag är!

NEJ FY, det här va inge roligt.. precis när jag stor o ska leta fram alvedon o treo (även fast det inte hjälper så kan man ju försöka). alltså står här o mår pyton så ringer min älskade mamma från kanarie öarna, "Nu sitter vi här på balkongen med utsikt mot havet, det är säkert 26-27 grader, o badat i poolen har vi oxå gjort.." ÅÅÅÅHHHH vad jag oxå vill åka utomlands! :'(:'(  VEM ÄR PÅ!?
Hann bara höra lite av hur härligt dom har det eftersom det kostar så mkt, o i bakrunden ropade pappa "hej gumman, jag älskar dig" :D <3

slapp dag

Tjenare,

Idag var en väldigt skön dag, det ända vi gjorde i skolan var ett 10minuter samtal med vår mentor. Oja, det gick bra:) visste redan allt som "inte va bra" och sedan prata vi lite allmänt bara, om klassen o sådant. Men eftersom vår skola ligger så in i helvete långt ut på landet så går det ju inte så många bussar. så vi kom dit med halv tio bussen och nästa buss hem skulle gå halv ett. Så jag o Madde började gå mot bro i stället, med henens vovar som hon hade med. Och påvägen så blev båda så grymt sugna på hamburgare! och hon tipsade om att Bålsta hade väldigt goda! Så jag joinade madde till bålsta o käkade hamburgare;) yammie! även fast jag åt pizza igår:/ fast nu har jag ju gått väldigt mkt så, det är ok! PLUS, elelr kasnek säga minus nu? Jag har fått tillbaka min jävla förkylniiing! På pendeln hem från bålsta kände jag hur tung jag var i huvudet och att ja blivit jätte täpt! Bäst som min älsklnig är så hämtar han Emil på dagis o möter mig hemma hos mig (eftersom han slutade tidigt). Nästan direkt så sätter ha nsig framför datan o ska börja plugga, jag lägger mig i soffan o lyssnar på hans redovisningar o tänkte vila ltie innan jag satte igång med mitt. Men jag somnar.. o när jag vaknar av hans pussar så kan ajg knappt andas. uuch vad täpt jag är och hosta har jag fått nu oxå ! ;(
Jag hatar verkligen att må såhär, man har ingen ork till nånting o huvudet bara värker vad man än gör! alvedon har tappat verkan på mig helt:(
Aja, ska försöka få ihop ngt till middag, även fast jag itne har ngn aptit för tillfället.


En grej bara..... VET NI ATT DET ÄR MJÖLK I CHIIIIIIPS!!?!?!?på ngt sätt.. alltså så har min alktosfria period vart ALLT ANNAT än laktosfri! :@:@ ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH


nu ska jag ut med emil..

modellande


Nu ska jag ut o leka fotomodell med Alec och Emil! Alltså blir det jag som håller i kamerna! pusspuss

<3 !?


Jag har nu två eller tre par korta svarta klännigar som jag inte andvänt en. o jag har ett problem. JAG HAR INGA SKOR ATT HA TILL. Jag trodde jag hade det, men icke. O för några veckor sedan såg jag en tjej med ett par skiiiitsnygga!
det är lixom sånna jag måste ha! Det är inte skon på bilden, men den påminner ändå. om man tar bort dragkedjan mot en urringning lr va man säger^^ Så, kasnek ska passa på o köpa dessa medans jag letar efter mina andra ? :)



när det blir tomt

Så fort jag är ensam, o när jag vet att jag ska bli ensam.
då slår det till. -ångesten.
 min älsklnig har åkt iväg nu till sin bandymatch. Redan imorse då jag visste att snart måste han åka så blir humöret upp-o-ned vänt. jag orkar inte le längre. åååhhh. varför är det såhär? Jag får då alltför mkt tid på att känna av mina känslor som jag har försökt få att försvinna, och så får jag tänka alldeles för mkt. Det är itne alltid såhär. det kommer i perioder. Och nu är jag mitt i en sånn. Det farliga är att när jag mår så, så orkar jag inte alltid kämpa imot, jag orkar inte ta mig ut lr ringa folk som vill träffas så allt hemskt försvinner. jag ger upp

tidig promenad

Har nyss vart ute på powerwalk me Jennifer. hurtigthurtigt! va så himla skönt. det är värligen härligt att komma ut o röra på sig tidigt på morgonen. Har nu hunnit få i mig ett par mackor oxå.
Vi kom fram till lite olika saker.. som altid:) men tjejkvällar ska det bli! o jävlar va ja e sugen nu:) typ bara, film, hem beställa mat, nån flaska vin o snacks. o bara massa skitsnack. Mmm..
Och sånna kvälalr som ja har längtat efter, krogen kvällar, man börjar hemma, förar lite o gör sig irodning o sen drar ut tillsammans. de kan inte bli bättre.
Men ikväll vet ja itne va ja ska göra. Kanske engelbrekt me Emmisen? men får se. Älskling ska få en liten kusin så därför måste han troligen sitta barnvakt åt sina andra småkusiner, o då vill jag vara med :) om det nu går, vilken tid osv, jag har ju hundarna hela helgen. och hans släkt är allergiska :(


Ska nog snart ut på en riktig långpromenad.

nästa, fredag!

YES, imorgon är det fredag. och det betyder att jag har soovmorgon. eller kan väl säga att jag är hemma hela dagen. eftersom jag har distans studier istället för att jag måste gå på lektion. Men dagen imrogon kommer nog mest spenderas med tobbe<3
Men på kvällen blire utgång! är det tänkt just nu iaf. vet inte riktigt hur när lr med vilka. Har lite olika alternativ. med antagligen så kommer kvällen sluta på Fellows, dit massa av folket jag snackat med ska. Jag längtar efter Emmi så henne ska ja försöka ragga upp;) o nu fick ja reda på att CG inte mår nå bra så då blire väl inget med dom :( Men så blir de väl att hänka me Ted. o senare träffa ettt gäng från kungsängen på fellows ;)
eller mys med my baby ;D Aja, får se hur de blir.
Ngt lär de bli iaf ^^



älskling o jag ^^
hade bara lust att lägga upp en så grymt ocharmig bild på mig o älsklingen.
fast lite söt är den väl ;)

sjukstuga o frisör(?)

nästa vecka blir det FF här hemma. haha:) mamam o pappa ska till kanarieöarna, så blir jag o syster hemma med alec o emil. Jag komemr väl mest ta hand om emil o hoppas att han ska kunna få följa med till skolan nångon dag oxå.
Men det kommer bli rena sjukstugan här hemma. Ja alla ska vi ha våra mediciner. eller, ja iaf hundarna:P
Alec har fått öron inflammation och emil äter antibiotika för sina sår på tassarna, och även dom andra medicinerna för hans leder. Och jag kommer säkert oxå få nå jävla piller snart.  Mamma fundera på om jag kan ha (komemr inte på va de heter) ngt iaf som har med sköldkörteln att göra, ämnesomsättningen. man blir trött o seg, fryser, får torr hud o sådant. nästan alla dom vanligaste symptomen för den sjukdommen prickar rätt in på mig. så troligen kommer det bli mer blodprov här framöver ..... (!!!!!!!!!!) det är bara massa fel på mig :/

Alec är tröttjätte trött..


Aja, jag är iaf JÄVLIGT SÄKER på vart jag INTE ska klippa mig igen! Asså, är det bara jag som tycker att det är ganska självklart att frisören ska tvätta håret? nu tänker jag itne på det bara för att jag vill gå därifrån o lukta gott i håret o få lite "huvudmassage" o såkalrt få rent hår. utan det är väl mkt lättare oxå? Men nej, denna man ska inte äns blöta håret, abra lite med en vattenspruta ...? och ja kan väl säga att mitt hår blir affro när man borstar ut det. men han ska ändå klippa i det . undra hur mkt han såg igentlgien? och ja, luggen... ne jag ska vänta o se hru de blir tills jag har tvättat det o fixat ltie med det. inga komentarer innan.


snurrigt just nu

Idag är den klortaste dagen i skolan, o jag försover mig. lyckat? plus att vi har grupparbete. fast vi är ju typ klara, bara mest klippa o klistra kvar, o de vet jag att madde älskar. men hade gärna vart där ändå, så man förbättrar närvaron ltie oxå.
Men när man somnar som ja gjorde igår o lever i mardrömmarnas värld hela natten så blir man inte så utvilad. så kasnek behövde det här,o ja känner att det dåliga humöret sitter kvar.

Men ska försöka ta tag i lite saker idag. bla plugg, får väl se hur det går. men så ska jag in till stan o göra en sak, hemlis. o sen förbi frisörn. hm, kasnek ska fråga om jag kan få en tid idag? lr om jag ska vänta tills på fredag? nu är jag ju lixom hemma. får se hur jag gör.


ola svensson- Brothers

ibland rinner det över.

emil


efter plugget hämtade jag emil på dagis. ngt jag först tänkte att det bara skulel bli jobbigt o krongligt. men när jag satt på sista lektionen, så bara längtade jag ! att få se den där lilla saken som hoppar runt av lycka när man kommer, ögonen som man dör av så fina dom är, ja EMIL. jag kan bara sitta o titta på honom hur länge som helst. FAN vad jag älskar den där hunden! o jag börjar bli rädd för hur lång tid vi har kvar tillsammans:( det är ngt jag tänker allt oftare på.
Jag hade tänkt att plugga idag när jag skulel vara ensam själv med honom. men det gick inge bra. han kommer gnällandes o stälelr sig framför än o viftar på svansen o börjar flirta med än. då kan man ju inte bara ignorera. Ibland kan jag det, o jag är duktig på det. men idag har det verkligen inte gått. jag kudne inte slita ögonen ifrån honom. 
Jag slumrade till i soffan o när jag vaknade så var både mamma o syster hemma. mitt humör var inte det bästa och ibland går det inte att kontrollera. den ilskan fick hatthyllan ta en smäll av. det jobbiga är bara att allt måste plockas upp och att man inte får förståelse från ngt håll, någonstans!


RENT- Glory


höstmarknaden och gamla vänner

Idag hade vi höstmaknad på skolan, skönt att det äntligen var bra väder! var lite för blåsigt med i solen var det riktigt varmt. dagen började ju inte riktigt som den va tänkt, så jävla oflyt man kan ha!
Vi skulle vara i bro och ta 8:50 bussen som gick till skolan och å vara på våra stationer där vi skulle vara och göra iordnign.. men på morgonen när jag skulel sätta på min dator för att kolal sl tiderna så funkar inte musen. springer då till mammas dator, som först vägrar starta, men sedan när den går igång så funakr inte den musen till den datan heller! hur fan lyckas man!? :O  så gick typ tio minuter tidigare till bussen för att vara säker att komma med den. men då ser jag att den bara går en gång i timmen. 08:28. jag var bombsäker på att den skulel gå hel oxå då jag skulle åka. så då fick jag gå ner till tunnelbanan, kom dit 08:01. då hade tunnelbanan presic gått o nästa skulle gå 08:15, jätte lyckat eftersom min pendel skulle gå 08:18! så var ju bara att försöka ringa mamma o be om skjuts, men nej hon svara inte..

så fick ta halv elva bussen från bro istället, äh, två timmar hit eller dit? :P  fick iaf ltie mer mys tid med älsklingen som låg kvar i sängen. tihi.

Annars så har dagen vart bra. mamma lorentz o syster kom o kollade lite. träffade en "gammal vän" oxå. världen är liten.
Vi lärde känna varandra i nian när jag började i hans skola, vi fick jätte bra kontakt med sedan blev det kaos, med flickvänner hit o dit :P iaf så slutade det med att vi fick säga upp kontakten när vi slutade nian.. efter sommaren ringde han upp mig för att säga förlåt. men sedan dess så har vi inte pratat ngt lr träffats.
Men i sommras så såg jag honom på tobbes gata, vi hejade bara me handen eftersom han satt i en bil. O han bor lixom i bromma o tobbe i kungsängen.
Och så idag, så var han på höstmarknaden! kändes lite konstigt att träffa honom.. men kul ändå.


Ikväll ska jag iaf till min stora kärlek<3
puss o hej

dåtid

jag vet itne hur eller varför. men jag har tänkt tillbaka på massa saker, eller tillfällen. då jag mådde så jävla bra. då ja va lycklig, då saker va så precis som jag ville ha dom.
Det är det nu oxå, för jag har en så jävla bra kille till pojkvän! hade inte kunnat få bättre.
Men, vissa saker.. som jag inte har längre, lr gör. hur jag levde mitt liv. när jag tänker tillbaka på vissa saker blir jag helt varm inombords, när jag kommer ihåg känslan. och jag saknar det, även fast jag kanske inte skulle kunna uppleva det igen, lr få ha det så. o vissa saker ja kansek inte äns vill ha längre, men just då fans det inget bättre än just det.
bla.. att känna att man tillhör ngn, på det där bästa kompis sättet. att du är allt för den o den e allt för dig. den känslan saknar jag. jag har kompisar som ajg kan prata med på riktigt, problem o allt möjligt. men just det där har jag inte längre.
Och friheten jag hade, vart tog den vägen? 
jag är fri! jag gör vad jag vill! men det känns inte så.

arbetsdagar på säby

vi har arbetsdagar tors-fred, usch o fy säger jag!
idag, smart som man är så tar man itne med sig regnjacka, och såklart så regnar det hela förmiddagen o jag har turen att jag är men i den grupper som ska va ute o fixa med alla blommor, buskar o träd! blev ju helt genomblöt så har gått o frusit i blöta kläder hela dagen, ingen hitt! :(
det här är inför höstmarknade som är på säby på söndag. så vi skulel märka alla blommor, o buskar o träd skulel grävas upp. o så skulle allt flyttas till där de ska säljas. GRYMT JOBBIGT! komemr ha träningsvärk i armarna imrogon kan ja ju säga..o ryggen. men imrogo nså ska ja va inne, :D men jag komemr säkert få hålal på med fåglarna, typ STÄDA FÅGELBURAR! :@


När jag var på väg hem insåg ja att ja inte komemr kunan sova hos tobbe ikväll, så jag bad honom åka till kungsängens station, så kunde jag hopap av o ta ett tåg senare, så vi kunde pussas lite. jag älskar dig<3

får jag sova ikväll älskling?

Sitter o sneglar lite på tv nu, där lets dance-david ska lära en tjej lindy-hopp. man blir nästan lite sugen på o göra några moves:P fast typ samba dårå.. blir avundsjuk på syrran som ahr honom som tränare, han verkar vara en så himla härlig person!


fick precis sms av tobbe att han e påväg till bandyn nu. så nu ska ja försöka komma på vad det var jag skulel göra innan jag ska till han. men icke, det är helt still i huvet!
Hoppas iaf jag får sova ikväll. känner att jag behöver det. För kan säga att jag somnat säkert en timma senare än vad jag tänkt dom senaste dagarna. och jag kan faktiskt skylla på tobbe! och bara lite mej..
I början av vårt förhållande så var det mest kittling som var den stora hobbyn. och för mig asgarv på kvälalrna då älskling mest av allt vill sova (första natten jag sov hos honom så kunde jag inte sluta skratta, och han skulle upp vid 5 för att jobba på bygget. snacka om att jag skämdes med det gick bara inte att vara tyst! stackarn..) Iaf, så ja, han har aldrig lagt av med att kittlas, men nu. vet inte om andra hålelr på såhär?^^ vi brottas o klänger på varann, o nu dom senaste nätterna har vart värst! man får ju itne en lugn stund!
Helt plötsligt har jag hans ben över huvudet, sedan ligger jag helt plötsligt på honom o råkar komma åt med händerna där han är som mest kittlig, sen plötsligt ligger jag på golvet där han slängt ner mig,sen ligger jag med benen över hans rygg, o sen hamnar han över mig så ja inte kan röra mig. Ja, så kan våra nätter vara<3

tobbe busar med alec

men nu tror jag o hoppas att han ska vara lite trött efter bandyn så jag får sova i lugn o ro i natt.

säbyholm = viper töntar!

snälla, hjääälp mig någon! :'O jag hoppas verkligen att jag hörde fel av vad jocke sa idag.. att det här är en dröm! VAFAN,studentskiva på viper room!? kunde dom itne hittat någoot bättre ställe? nä, jag vet itne vad ja ska säga:S.. fattar inte vad det är med  säbyholm o viper? :S
Det första jag hörde gällande student planeringen va att vi skulle på kryssning. studentkryssning, men bara massa studenter från olika skolor från hela svergie. hur kul vore itne det? Men NEJ. folk vill itne! :(  så, nu blir det viper room istället.
ska jag skratta eller gråta? :|


Förutom det som förstörde min dag så är allt helt okej. kändes verkligen itne så när jag gick upp imorse, eller iaf inte när jag skulle sova igår kväll. Men får man tillochmed sällskap av pojkvänen en bit till skolan så mår man ganska bra. Hade bra kraft o jobbade på på lektionerna ;)

min nyinköpta tavla


konst kostar!

Idag var jag i jakan för att äta med min tobias. eftersom vi var lediga idag! jag åkte först en sväng till solna o kollade lite. såg lite snygga underkläder som aj kasnek ska köpa i helgen lr ngt. sen åkte jag till Jakan för att möta tobbe efter skolan, o eftersom han ahde fel på tiden så fick jag går runt ganska mkt själv innan han slutade, dåå gick ja in i en affär som hette Harmony, typ en prylaffär med afrikanskt stuk lr va de va, typ lite buddah oxå. och där blev ja kääär!
ja, jag är beredd att ge upp en dags lön för en jävla tavla! såkalrt, den är ju heelt underbar! jag blev kär så fort jag såg den, men eftersom min dagslön inte är så mkt mer än 500kr och att jag inte jobbar speciellt ofta så tar jag den lilla vertionen. Den jag såg först var stor, 1,5 meter i höjd kanske? den kostade ju runt 2000kr, det gjorde liite ont i hjärtat. men så såg jag sedan en lite mindre som kostade 700, men de som va så gryymt bra va att det är 40% rabatt ! :D så imrogon, direkt efter att tobbe kommer hem från plugget så ska vi åka dit o jag ska KÖPA DEN! :D + så såg jag en sjukt fin, vas lr va de va.. men den var i grå sten, som en cirkel med hål o mitten. o så var det fyra kina tecken inristade med guld, och så var det en hållar bakom typ så man kunde sätta i en liten blomma lr ngt liknande. den va skit snygg! den skulel jag oxå väldigt gärna vilja ha hemma hos mig, menmen vi får se:) om jag vågar använda alla mina pengar nu, lixom, redan i början av månaden. För han ju iaf några ute kvällar inplanderade, där jag borde ha pengar till bla alkohol :/
Jag lovar att ja ska lägga in bild på tavlan imorgon

blyg älskling 

Annars så ska jag precis ta fram min djurvårds bok o börja läsa om förgiftningar som jag missade förra veckan när ja va sjuk. och så ska ja ta lite brownies till de (jag o tobbe bakade igårkväll). meeeeeen, en väldigt jobbig sak, är att jag har ont i halsen, på samma sätt som förra veckan! FAN om jag börjar bli sjuk igen!? 
det är så skönt när man kan kyssa sin pojkvän utan att ha dålgit samvete för att han ska bli sjuk. <3

kramkram

<3


för ett ögonblick trodde jag att mitt liv skulle gå under.
har fortfarande klumpen i halsen. men den blir mindre, och hoppas att den kommer försvinna förgott.

men varför vågar jag inte krama om honom?

RSS 2.0