smiter undan ansvaret?

yees, Madde hörde av sig så det blir en sväng till Gamla stan! mysigt! ska nog gå förbi julmarknaden oxå o kolla lite:) så nu behöbver jag inte ha alldeles för mkt dåligt samvete (känns d som) att ja inte pluggar, eftersom jag inte äns är hemma. tihi.
sen blir de middag, o nog lite fika när jag kommer hem, o sedan åker jag mot kungsängen och min kärlek! <3

Peter Jöback- snön föll

Sitter nu me tv:n på i bakrunden, Peter Jöback sjunger. åååhh hej julkänsla! vilken röst den mannen har! :P
kvällen igår blev ju lite längre än tänkt. Det var tänkt att dra till nivå o ta några öl, o bara sitta o snacka. men istället blev de viper:P var så sjukt lång kö på nivå + att jag visste att jag kände folk på viper, o så är det ju billigt o det är ju alltid bra!;) men ne, måste hitta ltie bättre ställe nnu asså.. men trevligt hade vi iaf. kul o träffa folk man pratat me för länge sedan, som jag inte äns visste om:P aja, helt oekj kväll, men blev några timmar länge som sagt.
 D va skönt att komma ut bland folk igår, inte kul o va hemma för mkt..
Men fan va jag har ont i min tå! redan i början av kvällen kunde jag se framför mig d köttsår jag skulel få på mina tår, pga smärtan! kunde knappt gå. oh ja, det blev ju ett litet sår.. men jaja, va första gången jag använde de skorna jag köpte från brandos! :D o jag älskar dom ändå.

Vet inte riktigt hur min 1advent blir, tänkte först åka till gammla stan men verkar inte bli så. så kanske ska ta tag i lite plugg?.. uch va tråkigt de låter.


-

just nu vill jag inget annat än att krypa ner under täcket, och ligga där tills imorgon, lr övermorgon. Om inte till julafton? vore nog bäst..


today

sitter hemma hos tobbe nu, med emil:) haha kan ju säga att han fått en ny bästis här. Tobbes pappa:P det första han gjorde när vi kom va att bjuda emil på maat. då blir man poppis!

idag i skolan så var det prov, som gick helt okej! vågar nästan säga att d blir ett vg:) sen blev de hem me halvett bussen idag egen;) fast idag hoppade jag av i jakan. gick runt lite och satte mig sedan på ett cafe. för att vänta på tobbe.

tjock-dag. det är ju ändå lill lördag?

känns som om att jag itne gjort annat än ätit idag...

Helt okej dag i skolan. på religionen repeterade vi till provet, kändes ganska okej iaf! :) försöker plugga nu, men de går inge vidare! vi slutade så att vi kudne åka hem me halv ett bussen, så jag madde o emma åkte in till stan. Emma köpte en vinterjacka, madde lite smink o benvärmare, och jag en present och nagelack, me nån magnet på, så det ska tydligen bli mönster på naglarna. tvivlar på att det fungerar men jag ville ha den ändå! haha, jag ångrade mig så fort jag la fram den vid kassan, men ääh skit samma! :P
Jag o madda köpte mat på mcdonalds inann vi åkte hem. lr ja tog en mcflurry. sen åkte jag o hämtade emil på dagis:) sen åt jag lite ostbågar och sedan mötta jag jennifer för att åka till sumpan igen för att äta på sushi resturang! :P tog en Sashimi, helt okej faktiskt, lite mer slajmigt ;)
På g hem så mötte vi en kille vid namn Andreas. trevlig ung man :P haha, 21 år, skatare och fjortis ;) nemen han va söt. o va ju bara tvungen o smtia in på ica o köpa godis, som blev 6st glassar istället (det var ta 3 för 10kr)  fast glassarna va väldigt små, mn har redan ätit två...
Va nog ganska tur att vi inte åkte till nivå lr Chapplins som vi va gnaska taggade för:P men ne, båda hade tidig skola (o jag har prov), känner mig ganska trött nu oxå så ett glas vin vet jag itne om ja hade blivit bättre av.

aja, ska nog lägga mig i sängen o avnjuta ett kapitel av judendomen. godnatt.

svenska-bajs-prov

sitter helt ensam i datasalen nu. inte så konstigt. alla andra klasser har lektion, Emma har åkt hem me halv ett bussen, madde är för röd för att komma hit^^, kim vägrar komma. Vissa har nämligen svenska prov sista timmen, annars fick man sluta. ÅH, fatta. jag ska sitta här ändå till klockan FYRA. och provet kommer inte ta mer än en halvtimme för mig eftersom jag inte pluggat ngt! får väl sitta här o mögla då.
men ska väl leta reda på Natha snart o få låna hennes religionsbok. hade tänkt plugga den tiden fram till provet. men så märkte jag att jag hade tydligen inte böcker i skåpet! så hoppas hon har sina här.

kan säga at ångesten börjar komma från de att jag sa nej till release festen...  ÅÅÅHHH KLANT!

Nu kan man säga att jag bara har tre timmar kvar att bara sitta/ lr plugga. om ja räknar att provet tar en halvtimme.
Jag är ändå jäkligt stolt över mig själv! jag kunde ju åkt med halvett bussen jag med. men det gjort jag INTE! på lunchen satt ja o tänkte på allt som aj skulle kunna göra då, ist för att sitta här. Hade kunnat åkt hem till tobbe (har nyckeln), köpa ngt gott o lägga mig i ett varmt bad, medans jag väntar på att han ska komma hem. lr åkt in till stan o köpt en viss present till en viss person. men jag är duktig jag.;)

kändisfest vafan

jaha, då har man tackat nej till att festa/mingla med massa kändisar då...  IDOL Kevin skulle ju va där;D haha;) UCH, jag lovar, jag kommer säkert få värsta ångesten sen för att jag tacka nej! det är väl itne varje dag man blir bjuden på såna fester. men just nu känns de inte så farligt:P är ju inte heller någon "idol"-fan, kollar bara när jag har tid. men de skulle ju va häftigt o kul att gå ändå:) men jaja. fast igentligen. vadå kändisar? vad är det för speciellt med dom? det är ju vanliga männsikor! men de va det där med relesefest som lät kul tkr jag. :P

Nyss legat i sängen bredvid tobbe o pluggat. lr kasnek ska säga att de va han som pluggade. det går verkligen inte för mig! provet imorn i sv kommer skita sig totalt! fast i religionen känns det som om jag har koll iaf, skönt de.

Är så sjuukt sugen att bara springa ut i snön (med 15 lager kläder) och bara dyka ner i det vita. lr iaf leka o busa runt! såå mysigt. ska nog be tobbe hämta lite lussebullar o glögg till oss :) sån fika hade vi igår med hans familj! :)

supermys I taxinge, fest i Högdalen

Har precis tryckt i mig ett paket nudlar, och laddat in lite bilder från gårdagen. Dom från förmiddagen/eftermiddafgen har tyvär inte jag, men ngra från kvällen fick jag allt!
Igår blev jag o tobbe hämtade av hans familj och åkte mot taxinge julmarknad (igen för mig). d va sjukt mysigt att va där me hela hans familj, o senare kom pappa oxå så fikade vi i slottet. Jag o tobbe fyndade lite o hittade två julklappar :) annars så köptes nog mest mat där. Vi åkte sedan hem till mig för paket inslagning! måste faktiskt säga att tobbe e ganska duktig, på sitt sätt :D :P mamma kommer nog bli väldigt glad över sitt paket....
Sen skjutsade världens bästa pojkvän mig till älvsjö där jag skulle möta tjejerna vid 8, för tjejkväll! Vi skulle tanka på vägen, men tydligen så vare fel kod! så lite panik blev de, men älskling som igentligen skulle åka hem o hämta lite grejer efter, struntade i de o körde mig hela vägen istället. eftersom bensinen skulle nog inte räcka hela rundan, både till älvsjö o sedan hem till han. duärbäst <3

Väl hos Emmi så var vi Madde, Nickie, Kim, Emmi o Sofi emmis polare. en skit härlig tjej! Emmi hade betsällt en taxi som skulel ta oss till högdalen vid 11.
Hade verkligen skit kul! dansade hela kvällen, men de va lite för mkt "bra" saker som hände. funderade ett tag där om jag innbillade mig lr drömde:P Innan jag åkte till älvsjö så var jag så himla trött o så sjukt otaggad. men d blev verkligen en bra kväll! vi träffade Idol Alexander:P super trevlig var han o han bjöd me oss på en fest senare nästa vecka, men massa andra idol deltagar om jag fattade rätt?. men får väl se hur d blir me de haha. han bad mig höra av mig iaf. får väl se^^ och sedan så blev de mail adresser o nummer som skulle ges ut för att det skulle spelas in en musikvideo om nån månad där jag skulle få vara med o dansa!:D jag blev verkligen hur glad som helst när han frågade! för just då, när jag stogd där så kände jag hur mkt jag älskade danden o saknat de! jag fattar itne varför jag slutade på både showdansen o tio dansen! idiot!
Tror iaf de va ja sofi o emmi om ja minns rätt?.. men på Bunny kvällen kan dom glömma mig iaf! :P

Vi stannade till tre då de stängde, shit va snabbt tiden gick! helt plötsligt så när jag pratade me emmi så sa hon att d här va sista låten. fatta ingenting :S menmen, fick skjuts till stan iaf av Dj:killarna o fick sällskap hela vägen hem, nästan :P
Låg väl i sängen runt halv fem o sen slockna jag.... inte så fartligt bakis idag, jävligt skönt! drack ju iförsej itne så mkt.

så får väl hoppas at jag kan plugga lite idag då, lr?

igår
 Kim me skitsöta Qarmafrån taxin till högdalenMadde, Nickie, Kim
Nickie, Jag, Sofi, EmmiMadde , Kimjaaaao

7 saker om mig

  1. Jag är faktiskt duktig i skolan bara jag försöker, och pluggar.. det har jag märkt.
  2. min mormor var min bästa vän innan hon dog
  3. de flesta tycker att jag äter "gulligt" eller roligt, för att jag skär sönder allting i småbitar.
  4. När jag var liten hade jag verkligen ett monster garv. som jag kan få tillbaka ibland :$ påminner lite om Janne Långben. och jag skäms
  5. jag gjorde egna cigaretter när jag gick i trean?
  6. jag har grym beslutsångest
  7. jag vill arbeta med att hjälpa människor som har det svårt; tex psykolog, kvinnojour. eller inom polisyrket.

tihi

veeeet niiiii.... mamma står i köket och slår in julklappar till mig! :D

varning hundägare

Ni som har hundar vet ju hur mkt dom betyder för än, att man älskar dom minst lika mkt som som en annan människa.
Jag kan sitta o titta på emil o bara känna hur hjärtat gör ont av kärlek, vill bara krama ihäl den hunden, o Alec, finsn det något charmigare?  och såfort ngt inte är som det ska så blir man ju orolig. det är ju en familjemedlem. Så är det ju med alla djur..
Emil börjar bli gammal men jag vägrar säga dom där orden som betyder att han kasnek itne finsn så mkt länge till. fast han är en superman så han skulle lika gärna kunan leva flera år till! Men två morgonar har han inte ätit sin mat, man ser i blicken att han är lite borta.. och han är slö. han hör dåligt.
Harry, Emil, Vessla och bebis Alec
och när jag hörde igår att Alec blivit påhoppad av en Grand Danois hane så blir man ju livrädd. fast snabb o smidig som han är så klarade han sig utan ngra skador. Hussen blev anmäld men man vet ju inte om dom tog hand om hunden.. Han anföll nämligen hunden som kom efter oxå..

stockholms filmfestival

Var ju med i "smygpremiären" av filmfestivalen iår och stogd o höll en fackla på vägen där alla kändisarna skulle gå från bion till hotellet.  blev faktsitk itne så farligt som ajg trodde, hade ju haft ångest dagarna innan över att jag skulel få stå ute o frysa över en timme. men så kallt vart det faktiskt inte! + när man hade sin fackla så värmde det faktiskt lite ;)
När Camilal kom hem till mgi så sa hon oxå att hon hade en överraskning till mig ikväll.. och det var att Mikael Persbrandt skulel vara där! JA MIN IDOL! men jävla gubbe asså:( han var på bion men han gick aldrig till hotellet.. ÅH vad sur jag blev!
Men lite andra kändisar såg man ju iaf:P Gustaf skarsgård, Rafael, Fares Fares, blondinbella o lite andra :P
Tur va iaf att vi fick skjuts hem. hade itne velat åka tuben hem när  vi var sminkade som vi va.. Vi hade guldfärg i en rand över ögonen, man såg ju itne för het ut.. Camilla blev fotad av nån fotograf, ska kolla om ja hittar den bilden någonstans :)

Tror faktiskt itne att jag fick bort all guldfärg, det glittrar lixom fortfarande i ansiktet o mman kolalr noga:P hoppas ingen såg.. men annars så har jag vart på Saco mässan i älvsjö oxå, hittade ltie som va interessant, även fast jag itne vet vad jag vill hålal på med sen. Köpte med mig en sallad, julmust och mörkchoklad hem som blev lunch:) ska snart iväg igen..     puuuuuuss

helgplanering ?

nu har jag pluggat i två timmar. legat o läst biologin.. o faan vad jag inte fattar! elelr jo, jag förstår. men dom ska krongla till det så mkt. och om jag förstår rätt, så hålelr jag inte med. det kan ju inte stämma det som står :S uch vad jobbigt det här är.. NEJ FY!
annars så har jag suttit med teleonene i handen o försökt ringa runt en del samtal. men ingen svarar ju! grejen e, att om inte nr 1 svarar och jag kan bestämma ngt där så kan jag inte boka om nr 2 som måste göras nu och annars kommer jag få onödig frånvaro i skolan(är redan för hög). och om jag inte får tag på nr 1 så kan jag inte heller bestämma min helg. och jag har fått en del förslag på utgång + att jag är bjuden på fest som var osa typ igår så d blev nej!  plus att jag o tobbe ska på julmarknaden på lördag är det tänkt. men jag kan ju inte bestämma nåntiiing!
och samtal nr 3 blev för sent.. så det gjorde att jag fick oanmäld frånvaro idag:/

vågar itne heller gå o göra mat, för städhjälpen hålelr på o grejar i köket. (känner mig ivägen)  bajs

sånt man gör när man är rastlös


ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 23 i guess.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? två tror jag.
Vad tycker du om kärlek? både bra och jobbigt.
När kramade du någon sist? nån timme sen
Kramade du någon speciell person? JA, emilvoven :)
Har du svårt för att bli kär? ja tror det.. på riktigt lixom
När kysste/hånglade du med någon sist? förrgår
Ångrar du det? Nej
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? kommer inte ihåg
Har du hånglat med någon av samma kön? japp
Hur ofta ljuger du? Inte ofta

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös?
ja.
Lekt med någons känslor? inte med mening
Hånglat med någon riktigt ful? haha ja.
Hånglat med fler än 50 pers? räknar inte.. men ne
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jao
Gjort något riktigt dumt? yes. finns en del
Gjort något du verkligen ångrar? Ja
Varit nykter på nyårsafton efter 15årsålder? nej d tror jag ej:P
Åkt ambulans? ja, när jag var liten o hade svårt att andas
Opererat dig? nepp
Brutit något? neej
Gjort nåt olagligt? ja, men inge farligt
Blivit polisanmäld? nepp
Slagit ner någon? nja, beror på hur man ser det:P
Vart i slagsmål? nej, men gått imellan
Skämts över dina föräldrar? jaa.
Skämts över dig själv? jaa
Förlorat en vän? ja.
Sagt jag älskar dig och menat det? absolut
Tagit droger? nej, anser inte alkohol, snus o cigg som sådant
Vart full? jao
Varit kär? jaap
Varit kär i någon du inte haft chans på? ja typ:P

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng?
förutom jag, tobias
Fick dig att skratta? komemr itne ihåg
Såg dig gråta? Tobbe
Fick dig att gråta? hemligt
Du delade en cigg med? nån på krogen
Du gick på bio med? tobbe, såg rallybrudar
Skällde på dig? mamma
Du tänkte på?tobbe

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?
nej
Kramat någon? hunden
Pussat någon? nej
Köpt någonting? Nej, men jag ska ;)
Dansat? nepp
Sjungit? nej
Saknat någon? ja

försovning=plugg ? får väl se..

Ja, okej, jag ska erkänna en sak. när mobilen ringde 06:05 imorse så ooorkade jag bara inte ta mig upp, kändes som att jag skulle behöva sova ett antal timamr till.. så snoozade i fem minuter, o fem minuter till.. sen, medvetet så tänkte jag att jag kunde faktsitk ta lite sovmorgon! att jag tar halv tio bussen.... så jag ställde alarmet på 07:30 ist och somnade om.
MEN jag vaknade 09:35 av att alarmet ringde! HUR!? assååå.. jag är iaf 99% säker på att jag verklgien ställde på 07:30. jag kanske har fifflat med mobilen i sömnen.. ? ÅH, suck. jaja.. ska försöka ta tag i lite saker att göra. hur lätt de nu blir...:S + att städhjälpen kommer idag:/ uch vad jag... ogillar henne .
Är iaf grymt sugen på att gå ner o köpa ngt gott tihi;)

IGår, så gick jag med på ngt som jag nu ångrar sååå mkt! ni som känner mig bör veta att jag ofta fryser.. ofta. och jag verkligen hatar att gå ut på kvällen (när det är kallt) om man kasnek itne har en halvmeter tjock overall på sig så att man är säker att man itne fryser. Jo, för imrogon så ska jag vara med i ett fackeltåg till stockholms filmfestival!. ska mötas kvart över åtta inne i stan och det skulel vara slut typ halv tio. och sedan samling efter det.. alltså. typ. GAH, vad jag kommer lida, kommer stå  o skaka hela kvällen! o vi ska stå stilla mesta delen av tiden oxå! :| jag kommer ha tio lager kläder på mig!

Igår var dagen med stort D, nästan

Igår.. när jag låg i Tobbes famn i sängen och det var tänkt att vi skulle sova, så kollar vi på varandra, och plötsligt komemr vi på det. Att igår, för exakt ett år sedan så träffades vi för första gången! Det var utan för Sergel i stan.. Han skulle på bio me ett gäng kompisar och jag var ute på stan me Jenny o hade käkat på donken precis. och eftersom han hade bjudit ut mig på bio dagen efter så var vi ju tvugna att iaf träffas innan. så det blev en snabbträff den kvällen. det första jag såg när han kom imot mig va det där leendet. shiiiit asså:) och genom trevlig verkade han ju vara. o hade jag inte rätt? JO <3
tror nog att jag log hela vägen hem den kvällen..


nuärdetjuligen..

Godmorgon.
Ska väl snart försöka få i mig lite frukost innan jag o mamma ska åka iväg till taxinge julmarknad. det är verklgien en julmarknad att rekomendera! alltid så hiimla mysigt. o det är inte bara massa loppis saker lixom, utan riktigt fina saker, hantverk o grejer. o gott fika finns de me;) luktar alltid glögg o pepparkakor när man komemr dit :) man får sån grym julstämning! :D

Igår var jag på Ice, bartömmning vare tydligen.. eftersom att dom ska stänga. priserna var väl lite bättre, plus att dom dubblade typ spriten i vissa glas, o de märkte man väl på en del. :P jag Fröjd o Camilla började på Nivå, o mötte sedan lite annat folk när vi kom till Ice. och oj vilka trevliga vakter! eller jsut han iaf. ja stogd inte me på listan även fast jag fått mail om de.. men Camilla stogd två gånger så då fick jag heta camilla för en stund :)
Är inte så farligt bakis, så därför är det oxå skönt att få göra ngt idag.. alltså julmarknaden. hopaps på att kuna köpa lite julklappar:)
ne nu måste jag göra mig iordning.. ikväll vet jag inte helt säkert vad som händer, antingen utgång igen lr myspys.


det var skönt att sova inatt iaf, efter matplundring i kylen

Rallybrudar

Igår var jag o älsklnig på bio. Kul o göra ngt sånt på en måndag faktiskt:Pmen Det kändes som om de typ bara va äldre vuxna som va på bion.. så man vågade ju itne skratta nå högt lr så, för alla satt så tysta. förutom en dam bredvid oss då..:P Men filmen var iaf helt ok, lite för seg för min smak.
Nöjd blev man oxå när man kom hem med ett par nya jeans:D de gjorde tobbe oxå, + en tröja. fuskigt. Ska ut på ett ärende idag o ska då faktiskt svänga förbi solna c, har en del saker som jag blev väldigt sugen på att köpa ;)..

projektarbete

Hur sjutton ska man kunna lära en hund spela död. när så fort man säger pang, blir han helt galet busig?


roliga typer de där?

Vi har precis haft prov i försäljning o service lr va de nu heter. gick väl hyffsat. inget mvg med ett G iaf? :P hade ju inte läst i genom boken så är ganska nöjd ändå haha. Sitter här i bibblan me madde, snaart är det fika! ska tamej fan köpa cola o chokladboll! ;) så sugen!
Det tar på krafterna det här.. alltså. kul o börja dagen med att upptäcka att någon kul typ har roat sig med o hälla lim i vissa lås till skåpen.  så den tiden jag faktistk hade tänkt att plugga ltie blev till att leta efter lärare o vaktbmästare som kunde hjälpa till. så förtillfället är jag inneboende i rydans skåp. eftersom dom var tvugna att klippa upp dom. får väl se om vi får nya hänglås av skolan lr om vi ska köpa själv... inteför att det är värsta grejern men ändå. några skulel upp till rektorn :P jag har ju itne så stora förhoppningar där inte.
Men senare, så får vi reda på att NEJ; vi har inte längre något flak till studenten! ibland blir man bara trött, trött och trött............. lycka till nu bara säger jag me o kunna fixa ett med någolunda lagom storlek o okej pris. inte en chans.
ÄNDÅ är jag faktsitk på bra humör idag! kansek är det för att jag ska hem till tobbe. och att vi ska på bio ikväll! fast jag fårf aktsit liite ångest. jag borde igentligen plugga på svenska provet vi har imorgon. men ÄH, vi ska ha myskväll!

nu är jag såhära deppig av saknad.

Nu sitter jag o väntar på att han ska ringa.. som han lovat. hoppas de blir snart, väldigt snart. Jag vill höra hans röst. nu, nu, nu. då skulle allt kännas så bra. för jag saaaaknar honom!

Det är så underbart att ligga i hans famn. att somna där.. och veta att du ligger i din älskades famn, och han älskar dig. dig och ingen annan. Han vet att du ska sova men han vill att du ska ligga hos honom o inte i sängen i rummet bredvid, för han vill ha dig nära sig. och han vill bära dig till sängen, precis som han vill göra resten av ert liv tillsammans, varje gång då du somnat i soffan.
 
Jag älskar dina ögon, jag älskar din mun, jag älskar dina händer, ditt ärr på kinden, ditt hår, dina armar, ditt bröst, mage, rumpa, ben, sättet du pratar på, sättet du rör dig, sättet du ser på mig, ditt skratt. att du hällde vatten på mig första gången jag var hemma hos dig även fast det var tredje gången vi träffades. ALLT. Hela dig. det finns inget fel på denna kille enligt mig.

jag är svagare för sötsaker än vad jag trodde

HEJ, efter en trevlif helg;) lr, jobb helg.. jajamen, den här helgen var sista helgen jag gick dubbelt på jobbet. så nästa gång jag jobbar så komemr jag jobba helt själv. eller.. ja, jag kommer få ta mkt mer ansvar. då är det ju bara jag och en till personal. ska bli kul. haha läskigt :P

I fredags så åt vi Tacos o Annanas. verry good. mkt praaat blev det:) senare kom tobbe hit för att sova även fast jag skulel upp 07 till jobbet. det gör verkligen hela ens dag. min iaf. när man vet att han sitter där hemma o väntar på en. att man komemr få träffa honom så fort man kommer hem. Så första jobbdagen gick som en dans på rosor. och det är ju altlid kul oxå när som på jobbet är glada, när farbröderna går runt o sjunger lite :P fast idag vart det lite segare, även fast han va hemma hos mig. var väl lite andra känslor som fanns i kroppen oxå. menmen:P

Apropå sötsaker, lr laktos (som finns fan överallt! :/ ) så hade jag ju bestämt att börja om min laktos fria månad. men det går itne! asså.. jag klarar inte mer! :O

Södra ängby flicks

Sitter här o väntar på att klockan ska gå, samtidigt som ja går runt lite i lägenheten o plockar undan o städar lite. Fast det är fasktiatk gnaska stökigt ändå:P Om typ 45minuter så ska jag gå ner o möta Tove, Teresa o Sofia:D o så ska vi handla middag o sen upp till mig igen o ha myskväll, me snack o film typ:) just nu känns det som om jag komemr somna om vi kollar film.. fast det är ganska mysigt tkr jag:) är sjukt trött, seg o fryser som en idiot. Även fast jag inte gjort speciellt mkt annat idag än att suttit på en stol.. o vänta på syrran som skulel bli klar hos frisören. haha TRE timmar tog det. fast det blev ju jävligt snyggt resultat iaf! ;) en av dom timamrna gick jag o Lorents runt o leta farsdag present, som gick sådär.. när vi kollat i typ alla intressanta affärer i solna centrum fanns det inte mkt mer o göra än att sätta sig hos frisörn o vänta... sen blev det iaf McDonalds.

Jag är så grym ;)

Oh jävlar vad jag är stolt över mig själv! Idag kom jag igång på riktigt med biologin.. har faktsitk läst 2"kapitel" nu och svart på frågor till båda. och så har jag oxå fixat lite på min anslagstavla, mer pluggvänligt^^ så jag lättare kan hålla kolla på läxor o arbeten jag har att göra. så nu är jag värd en paus. Får se om jag gör ännu lite mer ikväll, efter middagen. Om inte så ska jag iaf kolla andra avenyn, ut på promenad me Kim, o sen lägga en ansiktsmask, haha:D har köpt några från kicks som jag måste testa. man mår bra av att pyssla om sig själv litegranna, kanske ska passa på att fixa naglarna oxå? ;)
Och..ja, det kan ju vara speciellt skönt att få pyssla om sig själv när man har ont typ lite överallt! Jag ska inte säga hans namn, men det är en kille jag tkr om väldigt mkt;) Men som alltid tar det ett bra tag för oss att somna när vi lagt oss i sängen. och det är itne alltid myspys som gör att vi somnar sent, utan andra grejer, som skrattattacker, kittlingar, nyp, knuffningar, brottning osv. fast det är iförsej väldigt mys det med ;)
Igår fick jag iaf en rejäl omgång. haha. fast ne jag ska inte skylla allting på honom (a) men min arm gör ont! och det är faktiskt lite svullet :( när jag rör på handen så känns det. och så har jag ett stort blåmärke över (nästan) halva vaden! och den gör ont kan jag säga, så fort jag kom åt mot stolen lr ngt så rycker man till. plus så har jag lite ont över ena ögat, då vi råkade skalla varann. menmen, det är jag o älskling det. *blink* hahahah

grrr

GRR
<3

jag har vart din i 11månader! <3



Jag kan verkligen inte fatta det! i hela 11månader.. :D jag älskar dig! o hoppas du står ut med mig ett jävla bra tag till ;) hihi<3

Annars idag så har jag nu tänkt o plugga. har redan hunnit sova och ätit middag. men har fått sån magknip:/ nyss hade jag massor att skriva men nu försvann allting:S jaja..
Känner mig ganska lättad över att den här veckan snart är slut iaf ;) typ iaf. konstigt nog, känns d så. Imorgon ahr vi studiebesök, sedan är det lantbruksdjur och projektarbete på torsdagen.. o sen fredag. då jag är hemma o jobbar på distanskurserna. men nu jävlar ska jag komma igång! och äntligen på fredag ska jag få träffa Tove, Sofia och Teresa! :D Fast sen uch, får itne bli en för sen kväll då jag ska upp o jobba 07:00 dagen efter :( aja, måste man så måste man.
Men så måste jag gå ut på vinterjacke-jakt! blev så sugen på de idag när vi pratade om de på pendeln hem från skolan. oooooch så längtar jag efter, nästa helg? ;) TJEJKVÄLL? ;D höhö har hört lite rykten.. hoppas de blir av! <3

Ne, nu ska jag dricka upp min glögg;D puss

-



Sonja Aldén - Du får inte



Jag hoppas för allt i världen att det inte händer igen, att det var sista gången.. jag kan bara hoppas på att du ska sluta nu. som du sagt.

RSS 2.0