i miss this.

 


oh no.

Ah, så ska det här bli en klagomur igen? eller vadå.. de va väl länge sen jag skrev vad jag kände. på riktigt.  eller..?
iaf sånna här grejer som man ska stänga in o inte prata med någon om.  punkt o slut lixom.


Jag är så rädd för vad som ska hända. Vilka jag kan lita på. Jag hatar att tvivla på folk, och framför allt på mig själv. Mig själv är den väl ända om någon jag borde kunna lita på, är det inte så?

o återupplivad från de döda

Asså shit, det är fan inte kul att jobba. Jag beundrar alla som faktiskt har krafter kvar efter de tagit sig hem.. haha jag har INTE. Snacka om att jag varit frånvarande här?^^

Men vad har hänt då?

Ja, va ju med Carmen på  gayfest i lördags iaf, va kul! hon o en polare sov över här o åkte hem efter några timmars te o Chailatte drickande, mys vare:)  Nu fattar jag lite mer vad det där med "social dricka te/kaffe" faktiskt går ut på höhö. Det är ju faktiskt mysigare än med ett glad juice typ.



Om jag inte hade jobbat så länge idag så hade jag troligen varit inne i stan o fotat med Andreas o folk:) Han ville ha mer bilder till sin portfolio o jag ställer mer än gärna upp.
Men jag måste verkligen städa här hemma, så ja.. o nu  håller jag på o välja ut lite musik. Syster kommer hit efter jobbet så ska vi träääääna!

Party it is!

Alec o Winna lägger aldrig av... haha nu ligger dom o biter på varandra. o nu har Emil vaknat till så nu står han o försöker vara med, han försöker para sig med Alec?.... o nu ska Winna skydda sig hos mig, o nu komerm Alec o ska hålla i min arm bara för det... o Emil måste ju bara säga till skitungarna så han börjar skälla..


Meeen, jag ska börja tagga till för kvällen. Hoppas Ted o Viktor kommer förbi om ett tag o tar några öl med mig, innan dom åker mot Bromma o jag ska hänka med Carmen. Antingen kommer hon hit o dricker lite lr så åker vi direkt in till stan o börjar festa direkt! Gayfest blire ikväll;)

O bara så ni vet, jag är upptagen varje fredag innan löning i fortsättningen. För det är Min o Emmis kväll! ;D <3

Här kommer videos:)

Nu har jag fått hem tre hundar. Två stora, galna och blöta, och en liten gammal gubbe.
Alec står o puttar o slickar på mig hela tiden, Winna försöker ständigt klättra upp i mitt knä o emil ligger o sover i hallen...

Så nu känner jag ju igentligen för en mysig hemma kväll. Fast det saknas ju en till människa då för att det ska bli riktigt bra.
Får väl se vad som händer...

Men här får ni iaf gamla videos från Shanghai :D eller gamla o gamla.. första dagarna i juli.

 


hemtrevligt, mysigt eller stökigt?

Man kan ju säga att typ såhär ser mitt rum ut nu. Alltså mitt nya. Har ju inte börjat plocka in allt i hyllorna o så än. fast ändå inte riktigt. men ja, det här verkar ju va min grej eftersom mitt rum i Shanghai oxå såg ut så....

ska vi köra en Shanghai i sverige?

Sitter o kollar igenom bilder från Shanghai o va nu inne på en kväll då vi träffade Jonatan o hans vänner, o Nacho skulle åka hem om 5 timmar men va ändå ute o drack..
Har nog aldrig träffat så galna människor som jag har gjort i Shanghai. o de roligaste är ju att ALLA är så där. Vad är det med staden, elelr är det bara så att det är där man vågar släppa allt o bara köra?

o de bästa va ju att man rycktes med!


Håller på o ladda upp Nachos hejdå-video på facebook ;)


Kvällens planer?

Är hemma från jobbet nu. o så fort man sätter sig ner så känner man hur alla krafterna bara flyyyger ut ur kroppen. Man blir till en säck potatis.

Meen, ikväll ska ngt hända! Först var det snack om att föra här, o sen dra till Lobby lr ngt liknande. Men sen så lät de mer lockande att ha lite chillkrök här hemma. Men nu vet jag inte vad jag vill... HA, vilket problem va?

Ska samla lite krafter o ta mig till sumpan o systemet. Lr om jag har tur så har Camilla bil o kan skjutsa mig efter hon varit här? hm vi får la se.

Mojjsen.

Sitter här o pussar på Mojje. Snart ska han få springa runt i köket medans jag fixar i mitt rum. (eller...?)
Ska väl sätta på lite musik o sådär så man blir på hurtigt humör ;) blir ju så himla trött efter jobbet.. även fast jag slutade 11 idag.

Kul hemfärd blev det oxå, lr typ inte ^^ Stel stämning, träffa på fel folk.


ska vi se vem som är starkast?

neeeej, dumma jag jobbar imorgon så jag kan inte dra till allhuset ikväll. Det suger! När kommer jag kunna gör det igen? Typ aldrig eftersom man ska upp 05:30 varje dag:(

Jobbet gick iaf jätte bra idag. Det behövdes en bra dag kan jag ju säga..:P Det roliga är att katastrof-kunden igår blev en riktigt jävla katastrof:P Det var inte bara jag som klantade mig där sen..haha! Men annars så är faktiskt Mathem.se en utomordentligt företag. så gå in o beställ vettja *reklaaaaaaaaam*


Nu är det bara att börja tagga till, kanske ska sätta på lite musik lr ngt.
Snart , lr om typ en timme så kommer Johan o hämtar mig o då ska de tränas på gymmet! Känner mig inte alls sugen men det ska bli kul iaf, o att förhoppningsvis få lite nya övningar.


Ska packa ihop min kläder nu så hörs vi senare! puss

Hedvig, jobbar inte du imorgon? - joooooooooooo

Att dom aldrig slutar tjata...

Sitter här me nyduschat hår... fan, kommer ju se ut som ett trasigt skatbo imorgon!
Menmen, inte så mkt o göra, sova måste jag göra. Nu.

Puss o Godnatt

nutid.


Grrr..


Nu ska jag nog snart börja bege mig mot sängen... behöver sova. Asså shit va mina dagar inte har gått bra på jobbet.
Lr igår, ja ja klanta till de lite men de va så sjukt stressigt o jag missförstogd en tjej. Men de gick o fixa, men idaaag? Otrevliga människor visste jag att de fanns men vafan! aa en kund förstörde hela min dag, lr tog alla energi jag hade. Först packa ihop 5 kassar med matvaror o sen bara för att han va på dåligt humör o tyckte att bara för att jag ringde o berättade att köttet skulle gå ut om 4 dagar så va allt åt helvete. Va lite mer småsaker oxå såklart men inget att bli sur för.

Men nej han ville stryka hela beställningen. på 5 fucking sidor!
Så då skulle jag blippa av allt o plocka upp det igen, men sen ångrade vi oss när jag hade kommit en bit på väg med varorna så då fick jag plocka i grejerna igen OCh blippa allt IGEN. tog typ hela min dag. Sånt där tar på energin.


its back

Pappa har äntligen hjälpt mig med datorn, o nu har jag finally internet på min bärbara.. alltså har jag tillgång till alla mina bilder sen ett år tillbaka:)
Lite kul, Satt o kollade mina webcam bilder..

Klar för fest vs. dagen efter? ^^

ibland hatar jag verkligen att vara jag.



Kvällen igår blev... hel kul men ändå inte! Mkt som hände.
Jag fick med mig Ted o Benke till Jennifer, va mysigt tills det ja, spårade ur på ett sätt. Så jag åkte in mot stan o mötte upp Emmi o Jimmy istället. Blev en helkväll på ngt som jag inte vet va de hette. drog vid 05 när det stängde o va väl hemma 06-07.. så jag tog sällskap ut med emil när mamma skulle till jobbet :P

Är sjukt stolt över att jag joinade syster på aerobics idag.. va liiite svårt att hänga med ibland haha, bakis o koncentration hör inte riktigt ihop.....^^

Men är det inte sjukt hur mkt saker som man inte kan göra ngt åt kan ge en sån jävla ångest? :/


puss

Idag har jag o mamma varit duktiga. SÅ nu är mitt rum klart. eller nästan, hyllorna o byrån är klara. så nu får vi se när jag får tid till att fixa ALLT annat då.

För imorgon blir nog tajt, sitter o väntar på att jag ska åka o möta Andre för myskväll. o imorgon blir det Kusins konfirmation i kytkan kl 15. o sen så blri det födelsedagsfirande med utgång på kvällen.
Sen får jag väl hoppas att jag mår hyffsat bra på söndagen så jag kan hänga med syster på Johan Ö's gympass!

Tjobre

Jag har så tråkiiiiigt! Sitter o fyller i en blankett som måset lämnas in idag till solna, Hermods. Så sjukt tråkgit! o de värsta är att mamma tvignar mig att skriva om den.. lite snyggare!:P
Men dagen började bra o har vart kul, slutade innan 12 idag så de va skönt. Varje torsdag har vi ett morgonmöte o idag hade vi lite lekar. eller sammarbetsövnignar:) De va lite kul, men ltie problem när inte alla kunde varandras namn, o man inte fick säga ett ord men ställa sig i bokstavsordning:P


Sen ikväll så kommer jag troligen få upp mina möbler i mitt rum! Då får ni kanske en bild om ni är snälla när allt e fixat o klart.
Men nu ska ja fortsätta med den här ybertråkgia blanketten.. o sen ska jag o mamma åka iväg o handla mat.



Ooops... o nu gjorde jag fel på båda papprena:/

-


Hoppas!

tihiiii, håller på me en liten grej.
Ngt som om de kommer gå bli skit kul! då får jag göra ngt som jag tycker är så sjukt kul o tjäna pengar på det om det går bra:)
Måste bara ladda min bärbara där jag har grejer jag behöver...... Ni får veta om det går bra sen eller inte.


Nu ska jag ut på promenad med Emil! puss


sleepy tjej.

va tvungen o lägga mig i sängen o vila lite.. somna aldrig, för det kan jag typ inte om jag vet att jag bara får sova en stund. men låg o halvsov en timme iaf innan de pappa sa till att de va middag.

Ne, nu har allt det här tråkiga med att man måste dissa alla roliga saker på vardagarna me tanke på jobbet kommit ifatt mig. Men inte en chans att jag äns kan ta en kort kväll ute, då kommer mina kunder verkligen inte få de varor dom vill ha, haha... så får träffa Andre imorgon ist.
Ska nog ta o fixa en liten snabb lunch tills imorgon. Har jobbat från 07-13.30 varje dag den här veckan, o inget brejk därimellan. Känns inte speciellt jobbigt utan det går fort men kansek inte så bra om man tänker på att man borde äta lunch iaf runt 12-13. Mina luncher blir runt 14-15 nu för tiden:P
 o jag är ju helt stört trött när jag kommer hem!


jobbet.

Det är skittungt att gå upp 05:30 varje morgon. Första två dagarna va de nemas problemas men nu är det redan hemskt. Man går som i sin lilla bubbla o typ sover på tunnelbanan.. men sen när man kommer fram till Ica, går till lagret och tar sin vagn med lådor o sätter igång o plockar. Då vaknar man till.. inte för att man får en kick av att plocka mat men det känns lite kul att gå runt i en Ica butik då musiken är på MAX :D
Idag spelades det bla E-type för full rulle, o ibland hör man knappt vad man tänker haha... det är härligt! men sen börjar kunderna trilla in...:/

Idag vare väldigt stressigt! 
Det jag gör är att jag går o handlar i en ICA butik med en självscanner. Så jag får en handlingslista o plockar ihop ett antal matkassar. MEN idag funkade dom inte. Så vi va tvungna att ta det genom kassan, o ja, det tog ju lite längre tid än vanligt:P Speciellt eftersom vi bara hade en kassa. menmen, efter ett tag fungerade dom igen o då flöt allt på som vanligt.



o nu är jag hemma...:P  blri väl att jag träffar Andre ikväll, va ett tag sen nu.. fängelse är ingen bra ide tkr jag. ;P

-

Okej, fick precis återbud av Johan. krongel på jobbet..:( men jag ska vara duktig ändå och gå ut o springa då istället! Bara så ni vet . o så jag . så att jag kommet ihåg det här. bara för att lixom. jag är så duktig.   höhö.... ;)

så nu har jag exakt 30 minuetr på mig att sitta här o bara lyssna på musik o snicksnacka på msn.

bra träning på jobbet.

Nyss kommit hem från jobbet, börjar bli sena dagar nu. eller haha, kanske inte sena..men senare. har slutat halv 2 varje dag nu. Så det är full speed från 07-13:30 typ.
o idag så fick jag en beställning på 5 sidor... o de va typ 8 Ramlösa, 10 juicer, 5 4-pack toalettrullar, 3 10kg´s kattsand osv..... Det blev hela 5 lådor med 15 kassar i!! hah helt sjukt, o fy fan va dom vägde. Sista lådan trodde jag verklgien inte att jag skulle klara. men jag satte ner den på golvet o fick putta den framåt (tog i jävligt mkt:P)!

Nu är jag iaf hemma, precis ätit lite lunch o taggar till för att möta upp Johan på Sats! o imorgon ska jag köpa gymkort har jag tänkt. fast blir nog inte sats då men iaf... måste verkligen komma igång. Tror jag kommer må mycket bättre psykiskt då oxå. brukar ju va så.

o jag vill ha hem mitt album o tidning nummer 2! NU!


dags-scheman.

Den här veckan är det bara jag och Pappa hemma. och emil förstås. och Mojje. och sist och minst Minus.. men det jag skulle berätta var iaf att eftersom mamma är på gotland och jag börjar jobbet så tidigt så är papap tvungen att lämna emil på dagis. Och hämta brukar ju oxå få bli hans rutin då.. men nu när jag slutar så tidigt så sa vi att pappa lämnar, och jag hämtar.
Men så kom jag på att pga jävla cp-SL har ändrat våra bussar så kommer jag få gå dit. Inga problem för mig, men för emil sen när vi ska hem. Han är alldeles för gammal för den promenad sträckan.

Så då bytte jag o pappa. Jag fixar middagarna och han hämtar emil på dagis!

o nu när jag skulel gå till datorn för att leta efter recept så sa pappa
"men tänk på att jag åker till landet på fredag, så det är bara tisdag, onsdag och torsdag."
"japp." ....
"och så kanske vi kan gå ut och äta nån dag oxå.."

 Vet inte om jag ska ta det som en pik eller inte.. vill han inte att jag ska laga mat till honom?
väldigt långsökt kanske men jo! haha

Pain. Heart.


sånt som förstör det roliga.

Just nu hatar jag hela världen! På så ruskigt dåligt humör asså.. fast jag hade en kul kväll igår annars, men när vi precis gått ifrån brekten o skulle köpa käk så märker jag att min plånbok är borta! o när jag väl va hemma runt 05 så märker jag att jag inte har någon kamera i väskan heller. BLIR SÅ JÄVLA TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTT PÅ IDIOTER!
Men so mtur va fick jag lite mat ändå av en snäll kille som skjutsade mig hem oxå. Tack ! så skönt att slippa tunnelbanan..

Kul lixom... andra gången min plånbok blir snodd det här året. JÄVLA HELVETE!


Men ja, annars va kvällen helkul, förutom alla envisa killar. haha jag skojar inte, det kändes som om jag sprang runt på dansgolvet ibland för att komma ifrån dom.
Jag förstår inte grejen med att dansa bakom en tjej o sen helt plötsligt ta tag i brösten o trycka sig mot henne. ne, som sagt, det finns ju idioter. suck. jag är inte så trevlig idag men jag är extremt pratsjuk.


ska nog ta mig ut på en springtur faktiskt...................

-


nu äntligen kan jag ju börja med videosarna igen ;)

Det är himla bra att springa med en hund faktiskt, för man får ju verkligen upp tempot haha! Ibland blev det nästan lite tävling mellan oss.
Nu har jag fått i mig lite mat o ska väl snart börja fixa inför kvällen.

Här får ni en video från imorse efter vi hade kommit in från springturen. HAHA, jag lade mig på golvet för att köra lite mage o sånt, o Alec va snabbt framme o tyckte att de va jätte mysigt att matte låg på golvet!
Tyvärr visar inte filmen riktigt hur kul vi hade, men det är nånting iaf!


Alec är hemma<3


Vaknade imorse av att båda hundarna traskade in i mitt rum. Emil är ju för liten för att räcka upp till sängen men Alec kom med sin stora gosedjurskamel o tryckte upp i ansiktet på mig.
Ni anar inte hur härligt det är att ha honom hemma! Han bor ju i princip hos syster nu som flyttat, så det är mkt puss o kram när han är här. Sov i min säng gjorde han oxå, blir ju lite trångt menmen.

Igår va vi oxå ute på en springtur o de va lite coolt att se han deckad här hemma efter det haha. Snart ska vi ut igen har jag tänkt. Men väntar lite eftersom han precis fått mat. Inte bra att springa efter maten!

Ikvääll blire partyyyy!

sådär härligt sprallig!

Mamma kom nyss hem och hade med sig en kassa med saker jag glömt på landet. och.. överst i påsen så, så skymtade jag ngt som jag kände igen... MARABOU!
Snacka om att jag blev glad, men nu har jag lite ångest över att jag redan ätit så mkt, för jag väntar ju på att Jimmy ska höra av sig så ska vi gå ner o ta en fika vid vattnet. menmen. Ibland måste man få unna sig, lite extra mkt:P

Blev en kort dag på jobbet idag. Har kommit flera som ska börja jobba. Idag var det två tjejer o en kille som jag inte träffat förut, o alla var jätte trevliga:) men det känsn ju som att det komerm bli väldigt.. lite jobb åt alla när det bir så mkt personal? Får väl se hur de blir.


o imorgon så blir det nog inge jobb. Det var lite om man själv ville komma så kunde man göra det. Men känns lite ovärt att gå upp tidigt för typ 1 timmes jobb? Så, nja..


en ledig onsdag.

Hängde på Kim som skulel till jobbet, så vi tog en promenad till solna innan han gick mot råsunda o jag gick mot Stadium.
Så jäkla smart man är, men jag ville ju att det skulel gå ändå, att prova skor med världens skavsår! Ingen bra ide kan jag säga. Så jag får nog vänta med att prova skor o se om dom gör lika ont utan skavsår.

Mamma ringde när jag va där;

Va gör du?
Jag går runt i solna..
Jaha, vad gör du där då?
Shoppar lite typ.. sko..
NÄÄÄÄÄÄEEEEJ!!!!?


HAHA, Men det här va inga higheels jag va ute efter utan jag ville ha tillbaka mina älskade reebook, som jag slängde i Kina.

Kom ju precis på att jag inte kommer kunna ta mig ut o springa när jag har så här ont. Men oj va bra att syster har lämnat kvar sin spinningcykel då;)
o senare blir det ut och äta middag!

Morrnmorrn!

o Tack vare Emmi så vaknade jag 08 imorse då jag va ledig;) meen det var bara bra, fick ju vakna med ett stort leende iaf haha!

Ska väl typ börja skriva en handlingslista lr ngt. Alltid när jag ska åka iväg o köpa en del grejer så glömmer jag alltid bort hälften så nu får det bli skärpning! ohlalalala.... *musik* nu ska jag ha nya skor!

Men är ruskigt sugen på att ta en sväng förbi typ nån liten butik som nålar in bläck i huden. ÅÅÅH jag vill verkligen ha en tatuering. Kanske bara ska ta en av alla ideer jag har o bara göra? Typ ja, det låter bra va?
Men typ.. jag tror jag skippar nacken. men skulle det va snyggt o skriva ngt på höften? under BH bandet börjar bli så vanligt.. o fötterna oxå? hmmmmmm...

Ska ringa CG oxå så att vi kan boka tid hos frissan..

emmi o jag
Längtar till lördag! haha sjukt, min o Emmis första fest kväll på över ett åååååååår!?:D


duktig tjeeeeej lixom

Minus sitter o kastar ut frön över hela golvet. o jag sitter här nyduschad o har jävligt ont i foten. Lr, hälen.. Kände att jag behövde röra på mig så tog med mig ipoden o tog mig ut på en springtur!

När jag väl vill ut så är det alltid ngt som kronglar, hittar itne mina skor, har ingen tjocktröja jag kan träna i, lr byxor osv... o nu hade jag inga skor eftersom dom är på landet. men då fick jag ta mina dans sneakers som jag använder inomhus när jag dansar. o de va ett tag sen.. o jag började förstå efter ett tag att dom är inte ritkigt är gjorda för att springa i... AJ.

Menmen, nu jävlar ska jag ta tag i mitt liv!
eller.. alltså, jag ska ta bort o göra nytt nagelack på händer o fötter, peela o smörja in hela kroppen, OCH gå ner o köpa massa gott, nyttigt!

Kände att jag behöver lite tid till mig själv o bara pyssla..... va länge sen.


lyxlivet, det var då det!

Ngt som var sjukt lyxigt med Shanghai var att jag hade massa massörer 5minuter bort.
Jag hatar massage jsut pga att jag är så jävla kittlig, men när jag gick o fick massage hos den ritkiga doktorn som jag var hos för min nacke så gick det hyffsat iaf.
O jag skulle göra mkt för att kunna gå dit just nu! Har så jävla ont i ryggen! känner att jag har en stor knut mellan revbenen typ.. kan knappt röra mig utan att det känns. GRR!
Här kommer jag ju bli ruinerad av att gå på massage....¨

Ett annat lyx var väl Felicia;)
Tänk att kunna busa o larva sig hur mkt som helst när man vill! För man har ju minst lika kul själv som barnen har det, det som är så kul:D ibörjan tyckte jag nästan det var svårt. För alla barn är ändå olika. Men när man känner dom lite så är det så underbart! 
Det var ju lixom jag som satt o asgarvade mest åt henne!

Det var som glädje på burk. eller, ja ni förstår?.... Bara gå o ta när man ville bli sådär sjukligt glad.


Ska verkligen försöka få igång internet på min bärbara så kommer ni få massa fler videos!

behöver hjälp att le, just nu.

Antingen är det jag som är extremt iq befriad eller så är det sl det är fel på. Kan väl hoppas på de sistnämnda? ;P

Jag har inte tänkt på att jag faktiskt är anställd nu i ett halv år framöver? Känns ju ganska najs även fast jag iten är så sugen på att åka iväg 06 imorgon bitti.
Men jag behöver det. Jag behöver förändring. Nu. nu. nu. vill att ngt stort ska hända...

Shit vad man är rastlös.

första helgen på landet sen ett år?

ÅH, så jäkla trött på min dator!!
Sitter vid mammas dator nu men har musiken på i vardagsrummet.. Tror inte pappa blir SÅ himla glad om han kommer hem nu. volymen är på max?

Har iaf haft en jätte härlig helg!
Äntligen har man hittat en mariefreds-bo som man kan umgås med haha:P
va mysigt att komma ut till landet igen.. nyrenoverat kök var det ju o ja, en damm som nästan är klar.
Va en sväng nere i Eksjö o kollade när Jimmy Jansson spelade på lördagen, sen tillbaka till Mariefred för kräftskiva. o det var sista gången jag träffade Jane o Felicia på väääldigt länge! :/ Får väl bli en kinaresa snart tror jag? Blev puss o kram o hejdå innan jag åkte in till värdshuset för några öl senare på kvällen.

o ja, är typ helt slut, lr inte trött så att jag skulle kunna somna, men bara helt...seg. Kanske ska lägga sig i soffan med en film? Typ Ja.

min gostjej<3


nu är man plockare.

Okej, mitt liv e busy nu lixom. mkt som händer! Blandanatt hade jag filmmys med spicy tascos o vin ute i skogen igår med Beta. o idag har jag blivit anställd på mathem.se !!! :D

o nu hinner jag tyvär inte säga så mkt mer än att min helg kommer bli ganska så grym! Ska börja packa nu så ska jag åka med mor ut till landet!

puss så hörs vi!

10:35

Jag är trött på att när jag själv, äntligen, lagt av med att för varenda människa jag träffar försöka klura ut "vad vill han/hon igentlgien"? Varför är han så trevlig mot mig o blablabla? vad har han för baktanke med det här?
Visst, ibland kommer det ju tillbaka men långt ifrån varenda människa.

Men nu hjälper mina kära vänner till med det istället. Varför inte bara skita i allt o köra? Man måste inte tänka så mkt. Det blir som det blir. o om man vågar leva för stunden o skita i alla normer så lär man iaf få uppleva ngt. o då är det nog värt att få ta konsekvenserna. sen.

-

Baby, turn the lights off.

RSS 2.0