alla<3dag

Det ser ut som om det är en svart sten.. men den är mörkblå-glittrig. Tack min älskling<3

BEACH 2012!?

Istället för att ligga här o gråta över ngt jag inte äns vet vad det är så ska jag istället för att gå o hoppa från balkongen lr fly till andra sidan jordklotet ta o springa skiten ur mig på bandet.
Tja.

Piloxing

Fy vad skönt! Precis kommit hem från ett Piloxing pass. Det är boxning/piltes. Sjukt kul tkr jag, beror ju nog på hon som höll i det oxå. Gullig o snäll tjej, körde inte alldeles för hårt (skönt för mig som just idag haft jävligt ont i nacken, känner mig stel som en pinne i övre ryggen/nacken:/ ) men ändå så vart jag svettigare än på länge!
Passet avslutades med styrka, bla plankan. Tja lixom.. höhö. Men jag klarade det o är härligt död i hela kroppen nu! :D
O igentligen ska man ha speciella handskar på sig, med tyngder.. Men det får man köpa själv så får väl investera i ett par!
Ikväll blire plugg. Asså uch. Uch, Uch.
Men snart middag, lite rester från i fredags när hela släkten var här o firade mig. o ska berätta lite om kvällen, tyvär tog jag inte en ända bild, men jag är sååååååå nöjd med kvällen! vi hade så sjukt jävla kul! Allt beror ju faktiskt på vilka man är med, o det var dom som betyder allra mest! <3

Godmorgon ungdommar!

Vaknade av skönsång från mamma o pappa 06:30, o Enzio som blev livrädd o börja vrålskälla! :)
Vi åt lite tårta o jag fick öppna paket! Jätte nöjd blev jag!:)
Sedan Gjorde Robin klart våra kakbottnar o jag gick o lade mig igen för att få lite sömn, men han km in strax han med..
Nu sitter jag här med en skål yoghurt o flingor, med vindruvor o massa frön i! Min andra frukost blire^^För om nån timem hämtar syster mig o så ska vi iväg o äta födelsedags lunch på en sushi resturang! Jobbigt att veta att man ska äta en tor middag ikväll bara haha, man äter ju ofta riktigt mkt om det typ är buffe, fast jag vet iof inte hur det är där.
Ja ikväll kommer ju hela gänget hit!  o sedan blire utgång med kusiner o bästa vänner (- Emmi :/) o så möts de nog upp ltie folk beroende på vart vi går gissar jag.
Fresten.... SÅ har jag tänkt på att jag nu är 22 år. FAKTSIKT, jag är 22!
Alla retas hela tiden "åh gamling" aa sure lixom ;) Tänker inte irktigt över sådant lixom.. men när folk har skrivit "Grattis på 22årsdagen" tex, så ser man ju verkligen siffran!?!? :O ooops. Ska inte jag vara i det stadie i livet som jag ska börja mitt vuxenliv, lr ha koll på saker o ting, snart klar med plugg iaf o ha jobb? Bo med min pojkvän? Ha fast ekonomi oblablabla...:P Ja nu är jag snart gammal! :S

yao.


Tja.

Hade seminarium 8-10 idag, fast de va bara 8- 9 typ eftersom det handlade bara om vad vi skulle göra för fältarbete i grupperna.. så de blev tidig hemgång.
O nuuuu sitter jag i soffan, HELT DÖD. Har varit på gymmet, o jag blev såå glad när ag såg trapp maskinen, en sån som fanns i norge. Nu ska jag få hård rumpa igen tihi!;)
Mamma håller på o dukar, Jag o Robin har precis hjälpt henne att ta in ett bord. Asså shit, att vi var så här många när vi var små.......? Haha, kul sen när alla kusinerna också tar med sig sina respektive, o när alla får barn! :D Vet inte om det blir härligt lr jobbigt! :P
Men jag fyller ju år imorgon, där är därför vi dukar upp för släkten som kommer imorgon... Vi blir 17pers. <3

nostalgi!

Nu när jag ska komma igång o va lite hurtig så tänkte jag börja skriva matdagbok o lite sådnt där, hur mkt o långt jag sprungigt lixom..
Så letade fram ngt block som inte var helt nerklottrat. Hittade en bok jagköpte i kina, o som jag hade för att antäckna på osv.. OCH så hade jag skrivit ner en hel sms konversation jag hade med en kille där!! En kille jag träffade på krogen en kväll, o som envisades med att ses igen. Jag va lite tveksam, för jag hade skola dagen efter, men som Obama säger "Yes we can" så blev det en träff iaf.. haha så himla kul att läsa! åh vad jag saknar Shanghai! Jag levde ju ltie som i en drömvärld.. Det var ju ett helt annat land, allt var ju annolrunda - inte min verklighet lixom, så då levde jag ju inte efter det heller.. ÅH vilken frihetskänsla det var!

WTF

ok, jag tar tillbaka de där med att var nöjd just nu.... NÅN SOM HAR MACBOK o BLOGGAR!? Hur fan för man så att man får mellanrum mellan styckena? Ibland går det 1-2 ggr, men inte mer... HJÄLP ?

My broken heart.

Sitter med min nya dator i knät.
Igår köpte jag nämligen en Macbok Air. o än sålänge är ja nöööjd.


Idag har jag varit lite duktig iaf, sprang 30 minuter på bandet vilket resulterade i -300 kalorier! helt ok tycker jag, eftersom jag inte kommit igång med träningen än.. sen gjorde jag lax o grönsaker i ugnen till lunch! mumma.
Vart på valpkurs idag oxå o min lilla prins var duktig som alltid!
o eftersom jag fyller år på fredag o släkten ska koma hit så ska vi provlaga efterätten vi ska göra då. Jordgubbschesscake med kladdkakebotten! Hur gått låter det inte? Så ett prov exemplar står just nu i frysen...;)

en jävlig torsdag?

Godmorgon.

Är lite små sur på mig själv att jag faktiskt inte pallrade mig iväg till skolan, för har ett seminaruim som börjar om en halvtimme. Men mitt jävla illamående på mornarna tog över. Förra veckan då vare lektioner varje dag, och även som om det kändes att jag hade influensa o skulel spy vilken sekund som helst så går det u alltid över efter 2-3 timmar så jag tog mig upp ändå o åkte iväg som en zombie.
Men idag tänkte jag bara FAN HELELR!
Så jag sitter här med en baguett macka ist..

o Sen så sov jag bättre än vad jag gjort på länge. Jag brukar vakan ett antal gånger av Enzio, att han gnäller o vill upp i sängen, ligger o vrider sig o alla dessa tassar som jag får snytingar av! Men inatt, inte en enda gång vaknade jag. För inatt låg vi o skedade alla tre heela natten. Bokstavligt talat, såå himla mysigt! Robin håll om mig, o jag höll om Enzio (Han ska ju ligga uppa vid kudden).

Men de känns bra o vara hemma idag iaf. Ska försöka göra en bra dag av det här! För min magkänlsa är inge bra o skulle inte kunna koncentrera mig på seminariumet ändå. Vår lilla Enzio <3

RSS 2.0