Gokväll.

oj, såg att klockan va över tolv så nu är de dags för sängen. Om man ändå bara är hemma o itne gör ngt (hundpassning) så behöver man ju inte sitta uppe hela kvällen.
Har iaf haft en mysog dag med Emmi, varit i Skhlm o shoppat lite! Himla nöjd, köpte inte så mkt, men en julklapp o två par skor till mig själv! :D Ritkgit snygga! o så köpte vi med oss Thaimat hem till henne o tog ett glas vin innan vi tog sällskap på tunnelbanan då hon skulle till en polers o jag skulle hem till alla vovarna. För ja, idag ha alla tre varit här hemma. o det har gått jätte bra! så himla skönt! Man är lite på spänn, men det gick mkt bättre än jag hoppats på iaf :)
Nej, nu ska jag krypa ner. Godnatt!

svenska hjältar!

Jag o Enzio ligger o mysig i sängen just nu:) Robin är påväg hem från en personal fest o försöker övertala mig att han ska köpa hem från max^^ Vet inte om han har druktigt lr inte..... höhö
Har kollat på svenska hjältar ikväll. Hej gråtkalas!? Jag önskar själv at jag kunde göra massa sådanna grejer! mm, stor eloge för det dom gjort o klarat av!

bättre sent än aldrig?

Det blir såhär ibland vettni, man har itne tid för datorn. Speciellt när man har en liten skitunge till valp i huset och när man itne ritkigt har ngt skrivbord, o inte har trådlöst internet. Menmen, jag ska försöka uppdatera bättre:) Har tyvärr inte lagt in några bilder men jag lovar att det kommer, så håll ut!

Enzio, som vi döpt om valpen till ligger här bredvid mig, o jag sitter här med en fläskläpp. Tack Enzio!

Han är iaf så duktig såå vår lilla kille! Har inte bitit sönder ngt, sover på nätterna,de få gånger han kissar inne kissar han på tidningspapper och har redan fattat att man får godis när man kissar ute. (förstogd han andra dagen!) Men igår visade han sig vara väldig tuff, för tuff för att vara så liten enligt min mening, så det kommer bli hård träning med honom minsann! Även han är som en ängel mot oss.


Well, lite info vare iaf! Nu ska jag springa ner till centrum o lämna in mina skor på klackning o köpa sushi!
Ska se om jag kan få ihop till en playdate med Camilla o Elsa senare oxå:) PUSS


medlehavet? inte på julafton.

Asså, en liten grej jag bara inte förstår mig på... Folk som reser bort på julen!?
Visst, Robins familj + Kristina o Mattias ska ju till USA o reda runt över jul o jag är ritkigt avis. Jag vill oxå festa i Vegas och njuta av Miamis stränder o shopping. Men inte på julafton. Faster med familj brukar resa bort till värmen, en vän har åkt med sin kille på långresa till Indien, o en annan åker världenrunt med sin flickvän! SJUKT UNDERBART! Men inte på julafton?
o jag tror säkert  det är jätte häftigt o se julpyntningen i usa o andra länder, de vill jag själv göra. Tänk att se London dagarna innan jul lixom? MEN, inte på Julafton. Kom hem dagen innan lr åk dagen efter. men. inte. julafton.




Tillbaka i Sverige!

Det var ju planerat att vi skulle komma hem det 19de december. Men av lite olika anledningar så blev det så att vi åkte redan igår, söndag. Men lika glad är jag för då får vi ju hem vår lille kille fortare, alltså IDAG! :D o Namnet är utbytt till Enzio istället, så nu vet ni det.

Richard hämtade oss på Arlanda, körde hem mig hit där de blev middag med hela familjen! Dom hade varit o huggt gran på dagen så vi klädde den samtidigt som spotify spelade julmusik med Sanna Nilsen, Shirley o Sonja.
Slog in lite julklappar, myste med hundarna, pussade på Moje, kollade på Beck och tog ett skumbad! Trodde jag skulle däcka sen vid tolv men icke. o sov väl inte så bra när jag väl somna, men Camilla ringde mig vid  9 imorse o då vaknade jag till. Så nu sitter jag i Enzios diabed med datorn i knät;) Har varit duktig o städat undan lite i mitt rum, kläder o saker so mligger lite överallt. Det är väl lika bra o gå det gjort nu när enzio kommer, en valp är ju en valp lixom!

hej mitt vinterland, nu är jag hääääär!

För ca tre dagar sedan så började det snöa, på riktigt. SÅ nu är det så där uuunderbart vinterland här! Första dagarna blev det ju slask men nu är äntligen träden o taken snöklädda, vägarna är vita med drivor av snö.. LOVE IT!
Så idag när både jag o Robin var lediga så jag vile ut o leka i snön! men riktigt så blev det inte.. men en halv snölykta iaf! höhö, va lite svårt när det inte är kramsnö :(

Tizian, Nya tillskottet!

Jag o Robin åker hem till Svergie den 19 december. Och då ska vi åka o hämta våran lilla bebis! En rottis bebis på 14 veckor! Hans namn är Tizian ( jag skulle gärna lägga till ett R i såfall, så det blir Trizian:P ) om vi inte byter. Nån som har namnförslag? Mitt huvud är HELT tomt.
Är han inte fiiiiiiiiiiin !? :D

Nu ska Opus få känna på hur det är att bli terrad av en liten skit haha! Med tanke på hur han var på Alec! ^^

Tihi

Jag sitter ju mest vid Robins dator här, den är lite tystar o snabbare än vad min är^^ ( men det är oxå pga den mina inlägg blir så kompakta! För det går nämligen inte att styckeindela av nån sjuk anledning :@)(jag älskar dig ändå Robin)

Inte för att han har inärheten så mkt bilder som jag har på min dator så så hittade jag lite, o jag längtar faktiskt inte efter sommaren än(isåfall typ Thailand lr nån strand utomlands) men här kommer bara massa sommarbilder!

Såhär såg jag ut i sommras.. haha hade vinglat hem till honom mitt i natten efter min kusins student! Decka på sängen direkt? Trevlig tjej^^
Efter att jag o Jennifer hade varit i Aiya Napa två veckor o levt loppan så hämtade han mig på arlande och gjorde en underbar kväll för oss! Han satte ögonbilden för mina ögon o lädde ut mig i parken där han dukat upp en picknick! o kvällen slutade itne där.. men mer behöver ni inte veta om ni inte redan vet!

Fick följa med Robins platsfarsa Richards chef ut med hans stora båt!
Heela gänget den dagen efter en god middag på en fin resturang nånstans ute i skärgården!
Mattias, Kristina,(dom vi bor hos här i Molde) jag o Robin.
höhö
I mariefred på Bao konsert med min familj.
Vi rockade på dansgolvet!
Jag o Opus myyyser i sängen!
Jag o Alec äter smultron :)

2 advent!

När jag vaknade för en halvtimme sen så var det snöstorm utanför fönstret! Asså, varför snöar det bara på advent? o då menar jag inte bara första.. utan alla dom söndagarna? För det är ju så!
Första snön kom första advent men sedan smälte den bort o det kom inget mera. Idag, andra advent så kommer det snö.. ska vi vänta en vecka till nu?
Hursom så var jobbet igår helt ok! Jag hade mitt lilla sällskap på 23 pers helt själv. o Det var folkuniversitetet så det var lite äldre folk(lärare). Dom var jätte trevliga men det var sålart mkt att göra ändå, eftersom SEilet är så sjuuukt dålgia på att planera! Tror ni inte att äns föra alla har fått sin första beställning så tar den vanliga ölen slut? och så hade dom en egen buffe, men det som håller varmmaten varm fanns det inge mer utav så vi skulle ställa in maten när gästerna kommit. o det var tydligen min uppgift? Det låter simpelt.. men jag sprang fram o tillbaka hela tiden, fans inte en chans att jag oxå skulle hämta o ställa in maten som köket tydligen hade tänkt sig..... ( om jag samtidigt ska ge gästerna en bra service inte vänta på allt)
Men det var skönt att var där iaf, eftersom det var i stora Björnssonsalen det stora julbordet var med alla drägg! Fast var tydligen hyffsat lugnt hörde jag....
Fick skjuts hem av en kocken oxå, så skönt att inte behöva gå hem när man jobbar sent.

im good.


Kvällstankar såhär efter jobbet..

Vi fick sluta hyffsat tidigt idag. Checkade nämligen ut tio i två bara. en va himla skönt.. o så när jag kommit halvvägs hem så stannar en bil tio meter framför mig vid vägkanten. Börjar ju fundera lite... MEN så kliver en glad Kristina ut!  våda lättnad!?:) skönt med skjuts hem! o så slapp jag ringa o väcka Robin oxå om jag inte vågade gå själv sista biten:)
Men hade riktigt kul på jobbet idag iaf. Jag och en kinesisk tjej tog hand om två sällskap. ett på 25st, o ett på 19 st. Dom på 25st var redan väldigt glada i hatten redan när dom kom o de som var norskahajade till väldigt fort när de hörde att jag var svensk. o det var mest yngre killar, eller åldern runt 25-trettio iaf. Fick höra väldigt mkt fina komplimanger hela tiden och så skulle jag prompt vara med på bild med två av killarna. Vissa va lite sliskiga men skönt att ingen gick för långt iaf. Får hoppas att det hålls på samma nivå imorgon!
Börjar vela riktigt nu inför om jag vill vara i sverige lr Norge. Har inte berättat för alla men tanken var att vi skulle stanna här, iaf ett par månader. Vi är vääldigt omtyckta här och det är ruskigt bra lön vi får. o så trivs vi ju o har kul på jobbet. Så ja.. och så har vi ju en lägenhet klar om vi vill ha.
Men nu så kansek Robin får jobb i Svergie nu ist.. o då blir det antagligen Sverige. Hum, får se hur det blir. menmen.. ska försöka sova nu.. kommer bli en lång kväll imorgon.... Godnatt!

Löften? vänskap?

Jag har funderat lite.. Hur långt ska man gå för att hålla ett löfte? eller jag vet inte hur jag ska förklara.
Ta ett ex.
Du o din vän börjar bråka, hon tycker att du betett dig dåligt, vilket du håller med om, men hon har inte varit ett dugg bättre. Enligt dig var hon snäppet värre. ( och inte för att du vill vara den snälla, utan för att det hon anklagade dig för, gjorde hon samma sak, flera gånger i rad efteråt.. ) Men det hon inte vet är att du fick stå ut med så mkt mer, bara för att du inte ville såra henne. Då det är flera som kommit till dig o snackat skit om henne o säger hur dåligt hon behandlar dig, medans du ständigt får försvara henne. Men samtidigt så tar du imot all denna skit från hennes sida hela tiden. o du försöker att anpassa dig, men ändå på ngt sätt så blir det fel.
Du vill ha kvar henne som vän, men du vet att om du berättar allt så troligen kommer du inte höra från henne mer, lr inte ha samma relation (den delen som är bra). LR ska man bara fortsätta umgås och hoppas på att man glömmer det som gör en besviken?
Nån som känner igen sig?

Julbord fredag och lördag..

Nudlarna står på spisen, har rivt en morot, försööööker tagga till till jobb men det går inge vidare. Asså uch, va länge sen jag va så otaggad på jobb tror jag^^ kan vara pga att Robin iprincip har bytt yrke här. Numera står han i köket och lagar mat. Ända positiva är att han får ha en sån där rolig kockmössa.... haha ne skojja bara! :) Han är jätte duktig meen det betyder alltså att vi inte jobbar tillsammans, kan väl vara skönt det med men tillochmed olika tider:(
Så idag är det julbord (och imorgon). Han började halv sju i morse och jag kommer börja kl 17. o han slutar snart.. Fatta, han kommer gå o lägga sig klockan elva när jag fortfarande är på jobbet för att han ska upp o jobba frukost imorgon oxå, o då jag kommer hem typ 04- 05 (!?) så ska han gå upp om ca en timme. SÅ jag kommer få gå hela vägen från jobbet helt själv. o Troligen slutar vi halv fyra så kommer väl inte vara hemma tidigare än 4. SUCK O STÖN.

RSS 2.0