Kvällstankar såhär efter jobbet..

Vi fick sluta hyffsat tidigt idag. Checkade nämligen ut tio i två bara. en va himla skönt.. o så när jag kommit halvvägs hem så stannar en bil tio meter framför mig vid vägkanten. Börjar ju fundera lite... MEN så kliver en glad Kristina ut!  våda lättnad!?:) skönt med skjuts hem! o så slapp jag ringa o väcka Robin oxå om jag inte vågade gå själv sista biten:)
Men hade riktigt kul på jobbet idag iaf. Jag och en kinesisk tjej tog hand om två sällskap. ett på 25st, o ett på 19 st. Dom på 25st var redan väldigt glada i hatten redan när dom kom o de som var norskahajade till väldigt fort när de hörde att jag var svensk. o det var mest yngre killar, eller åldern runt 25-trettio iaf. Fick höra väldigt mkt fina komplimanger hela tiden och så skulle jag prompt vara med på bild med två av killarna. Vissa va lite sliskiga men skönt att ingen gick för långt iaf. Får hoppas att det hålls på samma nivå imorgon!
Börjar vela riktigt nu inför om jag vill vara i sverige lr Norge. Har inte berättat för alla men tanken var att vi skulle stanna här, iaf ett par månader. Vi är vääldigt omtyckta här och det är ruskigt bra lön vi får. o så trivs vi ju o har kul på jobbet. Så ja.. och så har vi ju en lägenhet klar om vi vill ha.
Men nu så kansek Robin får jobb i Svergie nu ist.. o då blir det antagligen Sverige. Hum, får se hur det blir. menmen.. ska försöka sova nu.. kommer bli en lång kväll imorgon.... Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Marcus Weeeeeeest

SVERIGE

2011-12-03 @ 14:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0