phhuu.

Shit, är heelt död!
Jabbat idag, Även fast det inte var så himla mkt i dag igentligen.. men var ju själv iof, så... ja, är iaf cp trött i kroppen o huvudet så längtar tills Robin kommer hem. så kanske man kan fjäska till sig en massage (a)

Ne nu ska jag landa i soffan o vänta <3


Gnatt

grejer går bra nuuuu!
haha nemen ikväll har jag sökt lite jobb, vi har varit hos robins pappa o hälsat på så nu är det planer om Norge på G då Hans brorsa ska stanna i Molde ist för att flytta ner till Kalmar.
Imorgon ska ja upp o träna så nu ska vi krypa ner o kolla på Fantomen på Operan! Eller jag ska iaf;)
puss o gonatt

Godmorgon.

Ska snart gå o fixa frukost.. gick nästan precis upp. Hatar att sova så här länge men ändå gör jag det. Suck.

Torsdag i dag då. No idea vad jag ska göra, lr har en del grejer jag borde göra iaf.. Annars den här veckan så har jag börjat komma igång lite me träningn igen efter alla dessa veckors "sjukdom"^^
Träffade Tobbe i tisdags oxå, sjuuukt länge sen så det kändes verkligen bra. Bästa vänner hade vi ju sagt men man får väl nöja sig med att ses nån gång i halvåret/året typ...... :/

Läste på fb oxå.. jävla fb. i Tisdags.. sjukt hur livet bara kan avslutas sådär. Träffade honom senast på bröllopet för några veckor sedan då han var toastmaster. Och nu är han död.. Det går inte att förstå!
RIP Pelle.



splittrat.

Det gör så fruktansvärt ont att hata nån man älskar! Eller att lixom.. vara besviken på, sårad av. Du kan inte skälla ut människan för du vill inte se han/hon ledsen, du vill inte orsaka  det. Men Den människan har utsatt dig för evigt lidande.. Har förstört lyckliga stunder, svikit, ljugit. Vad ska man göra? När allt man vill är att slänga saker o fula ord över personen. men det kommer inte fram så mkt mer än ett svagt leende.

Its your choise too choose happines.

 


En vanlig måndag.

Idag har jag ätit ostron. Liiite häftigt tycker jag det är. Ostron o ett glas campange på en måndag lixom!
Men Robin banga.. han vågade inte smaka.
Nu ska vi krypa ner i sängen iaf. Eller vi ligger redan i sängen men nu ska vi snart sova. Godnatt!

Visste ni..

Jag och Hanna fick en affärs ide igår. Lr det var inte vi.. utan killarna. Vi ska börja sexblogga! Fast Anonymt. Fast nu kanske jag förstörde själva grejen.. Fan? Äh, det blir nog bra ändå.

Visste ni att igår var det fullmåne, o då blir orgasmen starkare! Så grattis till alla oss som hade sex igår!

Morrn!

God morgon!
Jag sitter här på golvet med datorn.. för Robin ligger i sängen o sover. Har sovit i 4 timmar men mår bra ändå! Sömntuta han är!
Hade en kul kväll igår. Ted, Patrik o Hanna kom hem till mig, satt i köket o drack lite jäger medans Ted gick direkt på Girl drickan! Åkte sedan in till Sommar. Hände väl inte så mkt men hade jätte trevligt. Träffade Fröjd o Viktor Carlsted. Sjukt kul att träffa folk som man int eträffat på så länge o inte umgås med. Stogd o snacka ett bra tag innan vi skulle dra oss. Blev donken o taxi hem.
Jag promenerade hem till Robin o de andra hem till sig. o jag har pizza... hemma hos miiiiig! :( Funderar på att åka dra upp Robin snart så vi kan åka ....^^

hahaaaa!

Jani.. jag hoppas verkligen att dom höll va dom sa när dom fotade och alla bilder bara var för "privat bruk". Nu lät de som värsta snuskgrejen men då mena jag facebook lixom, o inte media. som i "Sol, Fest och oroliga föräldrar"

För när jag o Jennifer va nere i Aiya Napa så kom det ett gäng sköna typer... som vi iaf umgicks med en kväll, o bodde på samma hotell. Vi hade skit kul och det var deras sista kväll så dom hade fått ledigt från TV-kamerorna..(dom var där för att filma in till en serie) o vi va igång hela natten.
Vi åkte o nattbadade. jag stannade kvar vid havet lite längre, men när jag väl kom hem vid typ.. ja, det var ljust iaf, runt 06-07 skulle jag gissa så låg dom i poolen. jag gick dit för att säga godnatt men blev islängd i poolen direkt!

Vi bada lite, sen blev hotellgubben sur så vi gick upp till deras lägenhet o fortsatte bada i deras badkar ist.. men det gick sådär med 5pers i ... höhö, så det blev o sitta o kröka vidare på balkongen ist. Tills vi fick nog o gick o la oss. Meeen, ja det finns ju gaaanska mkt fina bilder från den kvällen..

 

Iaf så ska programet ha premiär 8 september! Tror nog det blir sjukt pinsamt att kolla på, men kul när man umgåts med dom:) haha


Godmorgon!

Min fina kille sover fortfarande. Funderar på om jag ska överösa honom med pussar snart så att han vaknar... får se :P

Jag har iaf redan fått i mig lite frukost.. o sitter här o funderar lite. På plugg o utbildningar? att sånt här ska vara så jävla svårt.. Väntar på ett jobb mejl oxå, hoppas verkligen jag får komma på intervju! Har gått runt med 17 kronor på kortet ett bra tag nu.. för ca en vecka sedan blev det iof 38 (?) men jag kände inte att det hjälpte så mkt ändå.... Skulle bli skönt att komma in i en rutin med jobb o pengar lixom.


Men idag då, va händer? Ngt som jag fan måste göra är att typ.. städa mitt rum! Sen får vi la se.
oooch handla. haha det ända vi gör är att äta!? :O Nejmen jag har kört LCHF i några dagar nu iaf o de är lite kul.. jobbigt ibland men känns bra iaf;)


help me with the pain.

Det är inte så jävla kul att somna arg, och att vakna arg dagen efter.

 

 


just nu.

  • Sitter o tuggar på en chokladbit. lr det är min fjärde.. godis/choklad är väl ändå den godaste frukosten ever?
  • Har sjukt ont i min rygg! övre ryggen.. mellan skulderbladen lixom:(
  • Undrar när jag nånsin ska städa mitt rum.
  • Funderar på om jag ska äta ngt idag lr inte, mer än min chokald just nu.
  • Är irriterad över att mamma FORTFARANDE kollar på "mina bästa år".
  • Tänker på vilken frisyr jag vill ha på bröllopet.

bilden är inte just nu...



RSS 2.0