tjobre.

Har precis kommit hem, va hos frisören.. o hyffsat nöjd är jag väl! Känns som min gamla hårfärg så ja, snart vänjer jag mig väl.

Har lite små ångest att jag inte packat till Aiya Napa än.. lr äns kollat allt jag ska ha med mig? men jaja.. Var i solna o växlade pengar idag iaf.

Sitter o väntar på Robin nu iaf, vi ska fixa middag o äta med Jennifer. Meen jag blev precis så ruskigt sugen på tacos! så jag tror nog det blir ngt sånt ;)
Fast är ju lite sugen på att gå ut ikväll igentligen, just för att Magnus har fått in foten på Ojojoj och ska vara värd där! Meeen, jag måste ju tänka på att jag faktiskt kommer vara drunk 2veckor i sträck! (enligt vissa....)
Nejmen båda skona levern o plånboken lite kanske... o  så har jag ju lite saker o göra imorgon. Sen är man ju borta två veckor lixom.


Im thinking.

Är trött o lite bakis o sitter i ett mörkt rum. Depprimerande. Men det är min jävla rullgardin som inte funkar att rulla upp! Men ska snart gå ut o sätta mig med Mojje på balkongen.
Är så huuungrig! Väntar på att Robin ska komma hit.. fast det lär ta lite tid, för han åkte typ nyss från Uppsala där han spelat match. Suck... men sen ska han iaf laga ihop en Carbonara till oss. Har varit sugen på det ett bra tag nu^^


Har börjat tänka lite mer på packningen till Aiya Napa. Haha det har blivit lite krongligt med transportet TILL Arlanda på fredag... Asså hur sjukt dåligt är det inte att Arlande Expresstågen inte går under natten!?

Det bara händer lixom. Eller hur? Värmer j...

mms_img69738 (MMS)

De va en gryym kväll! Studentmottagningen hemma hos kusinen blev till fest o istället för krogen så stannade jag där. När jag skulle hem fick jag skjuts på cykeln av Fredrik ner till stationen. o medans vi väntade på bussen så försökte vi mata fåglarna. Ena måsen tappade en stor fralla så vi försökte slänga upp den i luften igen så dom kansek skulle fånga den? Men nee, noll samarbete lixom! o Smart som jag är, eller full som jag var kanske man ska säga så tog jag nattbussen åt fel håll. Bra att Robin va lite vaken o frågade vart jag va igentligen haha.. så ja, kom väl hem runt 4-5? o idag mår man som man förtjänar..


Fy i helvete vad jag är glad att jag inte ...

mms_img69737 (MMS)

Fy i helvete vad jag är glad att jag inte har små syskon! Det räcker att jag får panik när jag förstår att mina små kusiner blivit stora!:-P jag vill bara låsa in den där lilla prinsessan o skydda henne från allt!


reeesa!


Nu är det bokat o klart! Aiya Napa med Jennifer den 17de Juni, i två veckor! :D


puyss

Jobbigt att inte allt kan vara, stabilt lixom? Saker o känslor ska alltid åka en jävla berg o dalbana jämt? Suck lixom.

Har varit en mysig dag på Långholmen iaf! Kom aldrig i vattnet idag.. men Jennifer hjälpte ju till lite ändå då hon hällde vatten på mig!^^ menmen, mysigt o gott.

Ska ta bussen om... 10, hejdå sålänge.


puyss

Jobbigt att inte allt kan vara, stabilt lixom? Saker o känslor ska alltid åka en jävla berg o dalbana jämt? Suck lixom.

Har varit en mysig dag på Långholmen iaf! Kom aldrig i vattnet idag.. men Jennifer hjälpte ju till lite ändå då hon hällde vatten på mig!^^ menmen, mysigt o gott.

Ska ta bussen om... 10, hejdå sålänge.


Kärsön igår, långholmen idag.



Igår hade jag en jätte mysig dag. Var på Kärsön med Ted, Matte, Peter, Patrik o lite fler folk. Va ju så grymt väder! Spelade lite vollyboll o basket, grillade, låg o chilla på stranden o faktiskt... tro det eller ej men jag badade!
o efter de stogd jag, Ted o Patrik ute i vattnet o kasta lite boll. Ganska skönt faktiskt:)

Sen åkte vi hem, jag o pappa gick ut o åt middag. Bio stogd sedan på schemat meeen pga låååång väntan på maten så blev det för sent. Så fick mysa lite med Robin sen ist.  Ganska okej! ;)


Nu har jag iaf fått i mig lite frukost efter promenaden, o ska snart hoppa in i duschen o sen bär det av ut mot Långholmen Jennifer, o kansek Jenny?! Soool o bad idag med!

bästa vän.

Har varit nere i Gamleby o överaskat min älskling på examen!
Två riktigt mysiga dagar blev det, o imorgon ska jag ut med mamma o kusinerna o segla över helgen.


RSS 2.0