18:33 nu har kylan kommit tillbaka..

Idag hade Janes bror lovat mig att jag skulle få de andra bilderna. Jane skulle igentligen åka iväg idag men stannade hemma för min skull, för att hon skulle kunna ta imot dom på msn. Hur snäll får man bli? Så jag fick bilderna.. men inte de som jag trodde, haha:P aja, dom sa att dom har lagt alla på en cd-skiva till mig som Janes pappa har med sig när han kommer hit, på fredag tror jag? Men va lite kul o se iaf. Men själv så tycker jag att dom bilderna jag redan fått o visat er är mkt bättre o häftigare. Så förvänta er inget..:P

Annars idag så har vi tagit en promenad, jag Jane och Felicia. Svin kallt ute men vi skulle köpa en spec frukt till mig och sen så skulle Jane till tandläkaren en snabbis. J passade på att köpa färsk lever oxå. Vet ni varför kineserna äter så speciell mat, de delarna på djuren som vi inte äter, iaf inte så ofta? tex kycklingfötter, ankhals, tunga, vingar är delikatess... aja, det ska jag berätta ngn dag. Det är mkt enkelt och vettigt.


ser jag inte ut o va typ tio år?! okej, tror man måste se bilden i större format för att se bra.

nu ska vi ut o käka!


23:27 Första advent!

Jag tror nästan att jag skulle kunna leva på glögg. Glögg och lussebullar. Glögg, lussebullar och några små pepparkakor går väl fint det med. Efter baket så satte jag mig i soffan med en glas glögg, blundade(halvsov), lyssnade på julmusiken o bara njöt av livet! Är det inte så sjukt härligt med julkänslan?
Ja, idag  så har vi ju bakat lussebullar, det tog itne riktigt så lång tid som pepparkakorna igår. Det tog verkligen hela dagen. Men iförsej så ansträngde jag mig verkligen. Kände mig lite pysslig så skar ut massa för hand och sen gjorde jag lite glasyr på en del oxå.
Och eftersom det blir barnkalas för F på lördag så ska det stå Felicia i fönstret:)
Så lussebullarna gick mkt fortare men idag så har ju oxå asdvents ljustakarna kommit upp. O när vi ändå var igång med bakandet så gjorde Hans hemgjord pizza till middag.




22:01 Vem e coolast?

VS

21:35


Har bakat pepparkakor hela dagen, o druckigt glögg o julmust med julmusik i bakrunden. juuuligt<3
Mer bilder kommer inom kort.


12:04 godmorgon

Okej, nej jag gick inte upp nu. Har varit ute på en powerwalk och hunnit äta frukost medans jag satt o tittade på Hans som redan är igång med att baka pepparkakor! Lite pepparkaksdeg har jag ju oxå fått i mig oxå dåra:P
Och det nybakade brödet från igår kväll. Vi har köpt en brödmaskin. riktigt bra;) man häller bara i ingredienserna och så vipps, på ca tre timmar har du ett rykande färskt bröd. gott blev det!

Får la se hur dagen blir, vet faktiskt inte om jag har så stor lust att gå ut ikväll. Men jag vill ändå träffa honom:)
Ne, nu ska jag nog gå ner o joina i baket. puss så länge.

23:09 pussar o kramar från mig.

Tänkte vara duktig o lägga mig tidigt idag, iaf stänga av datorn o försöka sova. Brukar inte gå så bra men ska ge det ett försök.
Natten till idag så drömmde jag en mardröm. Jag o min familj + några vänner va i Thailand och det kom en tsunami. Inte bara en utan flera. Vi klarade oss, men jag kände paniken när jag såg mina närmaste springa för livet om och om igen. Liite läskigt känns det faktistk att åka dit. När jag var där nu i oktober kändes det obehagligt när vi åkte förbi just den stranden där tsunamin hade varit. Man kunde nästan se den framför sig när man tittade ut över havet..

Ta hand om era närmsta och låt dom veta hur mkt dom betyder för er, sen kan det vara för sent.



Mamma, Pappa o Mickan. jag älskar er! och pussa hundarna från mig! <3 Godnatt


20:10 Vad här jag ätit idag?

Mormor är väldigt duktig på att laga mat, älskar nästan allting hon gör. Och idag blev det hemgjorda dumplings till lunch! Det är små degknyten med olika fyllningar i. Går lixom inte att sluta äta..
Ont i magen efteråt? Ja.




Sedan så har Jane beställt frukt från Thailand, svindyra tydligen;


00:00 filmkväll efter shopping.

Vid lunchtid idag så åkte jag iväg till stan för att möta Nina vid fejk marknaden. Målet var ju att komma hem med en vinterjacka.(även fast det inte behövs jsut nu, imorse stogd det 29grader på termometern...) En sån där stor mysig sak som är omöjlig att frysa i. Men nej såklart hittade jag ingen jag gillade. Jag tänker inte se ut som en björn på stan lixom.. Jag provade en canada goose jacka, XXS var det, men såg ut som XXL. HAHA.
Men kom iaf inte hem tomhänt;
2 väskor, några halsband och ett par Uggs. Lika bra o köra på när man ändå har shoppingsuget igång, right?

Jag o G har legat o kollat film tills nu. Ena filmen; My sisters keeper. rekomenderas! Jobbig med jätte bra. Handlar om en familj där ena syster är sjuk i cancer. Andra syster föddes i syfte ett donera organ och sådant hon skulle behöva för att överleva.. se den tycker jag.
Såg att klockan var lite mkt nu så ska nog sova snart, fast jag är itne trött. Jane knackade precis på o undrade om jag ville ha crabba. haha klockan är 12!?:P Ja, hennes crabbgalne bror är ju på besök^^


23:04 Framtiden?


Jag ska vill leva så oplanerat o impulsivt det bara går, igentligen. Men idag satt jag o planerade lite hur min framtid ska se ut. När jag kommer hem från Shanghai i sommar så tänkte jag att jag ska ta tag i pluggandet. Börja plugga psykologi, så jag sedan kan komma igång o jobba med ngt o fixa egen lägenhet.
Men ändå så ibland så tänker jag ju att det är ju fan nu jag är ung och har chansen till att resa runt!
Fresten så fick jag precis ett erbjudande om att följa med o resa runt i Australien i en månad, om ca 5-6månader. För lång tid att tänka på, jag skulle vilja göra ngt riktigt impulsivt, bara åka iväg nånstans!

Så jaha, vad kom jag fram till här då? Inget, att jag inte har någon somhelst aning om hur min framtid ser ut efter Kina.

15:12 taggad ändå!

Känns ju inte heelt okej att halsen börjar göra ont, näsan blivit lite täppt, huvudet o ögonen blivit ömma. Sjukdom på g kanske? uch säger vi. Men jag är taggad på veckan ändå! G sa igår att va skönt att det är måndag. Faktiskt!

Imorgon om ja har tur så ska vi till Fejk marknaden, sedan ska jag inhandla lite saker, på lördag pepparkaksbakning, lördag kväll; oj sa jag deeejt? ;D (om jag inte stannar hemma o försöker få rätta julstämningen)



Hur ser era planer ut i veckan då? Känner mig ju lite off här borta om vad som händer med familj o vänner.


23:52 Goodnight, Godnatt

Jag har insett att min senaste kyss... smakade askkopp
Jag lyssnar på... kinesisk tv på dagarna
Jag pratar... helt okej engelska, ibland!
Jag tycker om... när jag ser folk glada
Min bästa vän är... väldigt viktig för mig
Min första riktiga kyss var... läskig
Jag längtar till... imorgon, onsdag, lördag, nästa helg, 20 dec, julafton, nyår...
Jag hatar... hur lätt jag blir påverkad av hur andra beter sig
Jag gillar mina... shoppingkassar
Jag kommer alltid att... ha mitt förflutna
Jag är hemligt förälskad i... några
Sist jag grät var... igår till Australia filmen
När jag är glad så... tror jag att jag inte har ngt problem i hela världen
När jag vaknar på morgonen så... kan jag oftast inte somna om
Just nu tänker jag på... att det ska bli riktigt gott med nybakade pepparkakor på lördag!
Idag har jag... pratat med massa vänner
Inatt ska jag... förhoppningsvis sova bra
Imorgon kommer jag... jobba, kanske köpa ipod, gymma
Jag vill verkligen... lära mig att bara njuta av livet.

18:27 Dagens goda gärning.

Idag tog jag en prommenad både till o hem från carrefour/köpcentrumet.
Skippade lunchen eftersom jag tänkte testa lite av den kinesiska sakerna som man kan köpa i alla de gatukök man går förbi. Hittade inte det som jag igentligen ville ha men köpte ett slags bröd. riktigt gott var det! men nej jag vill itne veta hur många liter olja det var dränkt i.
Gick förbi en av alla tiggarna som finns här. Gav henne mina sista brödskivor och min halva juice jag hade kvar. Okej, ja hon fick mina rester men jag tyckte jag var snäll ändå!

Man kanske ska börja göra en god gärning för ngn varje dag?

Tex när vi var i Thailand, ofta på tunnebanan så ställde sig folk upp för att erbjuda en sittplats åt en. Vet ni varför? De är buddister. Då ska man göra 10 goda gärningar varje dag.

22:41 min lördag

Ja, var ju iaf på stan idag. Gick inte så bra o ta bussen som ja hade tänk så blev taxi^^
Blev favvo glassen till lunch=mjuklass med krossade brownie kakor, har varit så sjukligt sugen på glass i flera dagar nu så det fick bli idag! vädret känns lite mildare idag oxå, va runt 12 grader.
Även fast ja glömde att göra det som jag igentligen åkte till stan för att göra så hittade jag ett linne på H&M för 99kr(var ju köpsugen o de va de billigaste jag kunde hitta i klädväg, H&M är dyrt här:/ ), och ett par skor på Zara, 399kr. va Tycks?


Middagen blev resturang.. Hela familjen o Nina. Nina fick det stora äran att hitta en spindel i fisksoppan(!!)  den stora skålen med ljusblå kant.. lite extra krydda eller vad säger ni? *spyr*


22:11 olyckligt kär!

Vad är värre än olycklig kärlek?! Om vi bortser från att barn svälter o folk dör i svininfluensan...
Men idag, jag såg verkligen min man! Jag har inte släppt det o kommer inte att göra.
 Min man finns i Shanghai!!

Han sprang förbi mig med sin polare inne i köpcentrumet på skoavdelningen, våra ögon möttes o han vägrade släppa blicken. Han vände sig om o halv springandes för att se efter mig. Gick upp ett, två trappsteg i rulltrappan för att jag itne skulel försvinna ur sikte.
Herregud vilken snygg människa tänkte jag! o jag loovar nästan att han var svensk! Blond modell kille med snygg klädstil o ... mmmmm. Kunde itne sluta le på ett bra tag. Tänkte att det killens nummer skulle man allt vilja ha.
Men han försvann.
Jag tänkte bara ta en sväng förbi en affär för att köpa chips (elelr kolal hur mkt de kosta, 36kr!! så nej de blev inget.)innan hemgång. När jag står o kollar bland varorna på hyllan slänger jag en blick bort mot kassan. Vem står där? om inte HAN! HAN, han står o tittar på mig. Den blicken asså... Han vägrade släppa taget. Men jag kände hur mitt leende inte gick att hålla tillbaka så jag vänder mig om, kan inte hålla tillbaka fnittret
Går en sväng o går sedan till kassan. Han är borta. Går en sväng genom affären, inte en skymt. GÅr en vända till men ingen heting i sikte. Depprimerad? döende? ja..... Världens hetaste kille som hade ögonen på mig o han är borta för att jag inte vågade visa hur jag nästan rodnade! nästan så man ska gå dit för att vänta;)

Det var min kärlek idag, oh så förälskad!


09:38 vaknade nyss, har inte äns gått upp ur sängen.

Fick ett roligt mail av pappa såg jag nu... härligt att börja en dålig dag med ett skratt! Min pappa är ju faktiskt världens hjälte!! ;D så ska han bli tv kändis oxå, mmmm! man kan väl inte bli mer än stolt.
Är i behov att göra ngt idag, annars kommer dagen bli så värdelös o då kommer jag bli på ännu mer dåligt humör, o gud va onödigt
Ska nog ta alla mina tusen (3-4?) jag har i byrolådan o dra in till stan. Jag vill shoppa loss på skooor! nya byxor, tröjor, den där 3000kr jackan jag fotades i, mp3, ännu mer skor.....

ska väl gå ner o rota i allt gott Hans har köpt oxå, han var nämligen på IKEA igår. Ni ska bara veta hur vårat skafferi ser ut nu;) Har mens oxå så det är en bra ursäkt till att proppa i sig choklad!

nu ska jag tralla ner o ta mig lite frukost! skriv ngt är ni snälla, behöver påminnas om att det finns lite snälla o goa människor här i världen oxå :D
ååååh är så taggad på att komma till sverige, har en del planer på G.

Fan va skum känsla fresten, jag känner mig fortfarande skitförbannad samtidigt på så himla bra humör! Hur går det ihop?:S äh ja lyckas ju med allt...


20:50 FYFAN!

Vet allvarligt inte vad jag ska säga.. Det här fick mig att explodera.
Är jag överkänslig? Ja, eller Nej, för för mig gör det så jävla ont! Trodde ärligt att det var över.. iaf på den här nivån.
Dagen har inte varit den bästa o ja har haft gråten i halsen från o till, o så kan det vara ibland. Men nu blev det fan för mkt!
Jag har hela tiden varit osäker på vart jag står, om jag verkligen kan hålla fast vid min åsikt. Även fast vänner o familj sagt att jag borde göra det. Men nu, OM jag kommer stå fast! jag har växt fast! jag är fastgjuten i fucking jävla betong!


18:25 krypartävling!

Ja här hemma kan Felicia vara ganska aktiv när hon har lust, brukar spörta runt matborden när hon blir jagad av mormor.
Igår morse så gick jag, Jane, Felicia o mormor till lilla lekskolan där det F var anmäld till en krypar tävling! "kryp o lek" skulle jag nog kalla det. Det börjad med att mammorna med sina barn gick runt till musik o hoppade runt lite med ungarna i famnen. Sedna var det dags för den stora tävlingen.... späännande! *trumvirrveeeeel*


Felicia kom inte äns i mål!

23:17 min kropp är dööd

hehe.. tränat har jag ju gjort iaf! Jag skulle gå på "Aero Dance", o kände mig riktigt taggad på att få röra mig till bra musik! Men.. istället för den där slanka tjejen som brukar hålla i lektionen så står det en biffig kille inne i lokalen. Jag frågar om det här är Arobicsen, Ja svarar han då, och det står ju faktiskt Aerobics på min biljett som man ska ha. (Dom sa tidigare att Aero dance är arobics)
Istället för typ Katy Perry eller Britney så sätter han på ngn djungelliknande musik och vi ska börja med att typ stå i 90 grader utan vägg med händerna framför ansiktet. Det var grunden, som man alltid skulle utgå ifrån.
Det hela kändes som någon djungel-karate-yoga-kampsport. Vette sjutton. Ville itne vara oartig o gå ifrån lektionen så var där till slutet. Gaaaah mina ben! Han var envis att man skulle stå kvar i vissa positioner oxå så han kudne gå runt o kolla så¨att alla gjorde rätt + knuffa lite på en eftersom man skulle ha stabilitet i positionen.. när han vände ryggen till kunde man fuska lite tihi!

När lektionen var slut sa han att det var Latin om en kvar och att jag gärna fick joina. Var ju faktiskt lite besviken på att det inte blev någon dans så tänkte att jag ändå stannar kvar o ser hur det är, hade inte lust o gå ihop med någon kines o dansa rumba lixom.
Gick till gymmet sålänge, körde mage o rygg o sedan tillbaka till lokalen där Latinen skulel vara. Det var som en vanlig dansklass så jag hoppade in!  efter en halvtimme kände jag hur energin ur kroppen försvann.. så gick liite tidigare. Men uch vad jag känner att jag har tappad dansen, blir lite depprimerad:(


Jane verkar ha fullt upp imorgon, o jag har inte riktigt fattat om vi ska åka iväg till en marknad i shoppa eller vi ska till en rea för Puma/Nike osv, eller om hon ska till rätten, eller polisen, eller vad det nu var för mer saker... Busy woman det där.
Himla skönt att ha AI:en här fresten. Det ligger saker över hela golvet utanför mitt rum efter att ja o Felica har varit där haha. (Felicias fel!) Jag brukar faktsikt plocka upp o undan saker men idag när jag såg hur d såg ut så kände jag att ja bara ville lägga mig i sängen direkt! Så jag ger ju iaf inte Jane en massa extra arbete vilket känns bra. Men nej ja ska nog rensa upp lite imorgon om jag hinner innan AI.

Godnatt.
(En liten grej bara, vet ni vart komentera länken sitter? Ni är pinsamt dåliga på det! ni är tråkigaaaa)

13:55 Rastlös.

Ligger här o äter på min choklad från igår. Igentligen är den ganska äcklig, kina är verkligen inge bra på choklad! :( (det smakar lite som gammal blockchoklad) menmen, det är ändå choklad så vad ska man göra...
Vet ni vad det första jag kommer köpa när jag kommer till Sverige? Ja, förutom choklad såklart. En sour cream chips påse (det finns inte här! hur sjutton har jag klarat mig?:O ) och en stor fet lösviktspåse med goodis! (riktigt lösviktsgodis finns inte heller.....) o där i ska det var massa lakrits, speciellt de där hallon/lakrits döskallarna o nappar får vi inte glömma... (lakrits finns inte, de konstiga kineserna äter inte de) men nej, nu måste jag sluta drömma!

Men är så rastlös, jag vill ha ngt nytt. Jag vill göra ngt! Jag ska ut me Lisa på fredag, men festa gör vi hela tiden.. Jane o jag pratade iförsej om bio, om det finns några bra filmer här som INTE är på kinesiska?
Får nog bli ett snack med Gurra snart!  Blir iaf ett hårt pass på gymmet ikväll. Mage, armar, rygg, rumpa, ben. Ja helkropps träning:) o imorgon ska jag gå på min första dansklass! loovley.


09:20 det underbara

Det är underbart när han ler som bara han kan.
Det är underbart när han skrattar åt hur söt jag är när jag tappar mat på golvet.
Det är underbart när han stirrar in i mina ögon.
Det är underbart när han hjälper mig av o på med jackan.
Det är underbart när han frågar om jag fryser, o då lägger armen om en.
Det är underbart när han lätt vidrör min hand med sina fingertopparna.
Det är underbart när han smygtittar på mig.
Det är underbart när han drar mig sakta intill sig.
Det är underbart med den där blicken som säger jag vill kyssa dig.
Det är underbart när han följer dig ut på gatan o säger hejdå.
Det är underbart när han skickar sms jag saknar dig gumman, godnatt!

..Men inte med fel kille..

;P

13:20 Snart 1advent.

Nu ligger Felicia o sover, Jane är iväg hela dagen o jag ligger här... Det är svin kallt, men som tur är har det slutat regna som det gjort i två dagar så jag kunde ta mig ut på en powerwalk imorse. Därför jag känner mig så seg?
Dagen ser väl ut som alla andra bara att jag ska möta Phil ikväll, vi ska köpa mat o sen hem till honom o kolla film. Hoppas för hans skull att han har nån bra... haha. Är ruskigt sugen på choklad oxå så det får det väl bli till filmmyset:D ska det vara så ska det vara på riktigt!


Börjar få, eller nej det är precis det jag inte har men vill, känna julstämning! Det är ju för sjutton 1 advent snart? :D Fuskigt, många andra städer i kina har snö, men inte vi! Men det kommer väl, termometern går sakta men säkert mot nollgradit!
Vill baka pepparkakor oxåå, men då är det ett måste att alla ska vara mjöliga i ansiktet!
JULKALENDERN DÅ!? om dom inte har några här som jag tvivlar på så måste jag ju göra en själv! Fresten, vet ni än vad det kommer bli för julkalender på tv iår??

15:24 Äntligen!

Lite bilder från fotodag nummer 2 har kommit. Det är en del bilder men här få ni ett litet smakprov:




23:44

Idag har varit en sån där hemma o fix dag, o umgåts med alla här. Nina var här oxå innan de skulle iväg ut. vi kom på att jag åker hem om 5veckor nu.. så måste hinna göra en massa saker, and just hang out.
Janes bror o familj e kvar här, han fyller år imorgon så Hans har bakat tårta! men så det är fullbokat i soffan här ute.. åh jag som ville kolla film:(
Har varit på gymmet o tränat + powerwalk imorse. Blir samma sak imorgon! Ska nog försöka gå upp tidigt då, för är lite pirrig över bilderna som vi ska få se imorgon! :D
Förövrigt så är det sviiiinigt kallt här nu! var 8grader imorse. o ni vet väl att kinas 10+ känns som nollgradigt. Så nu har vi iprincip minusgrader här.... Himla tur att vår värme fungerar. För det gjorde den inte i Wuhu!

ne nu borde jag sova... Godnatt!


(bilden är tagen utan gurra idag: http://gurrapic.smugmug.com)


13:20 tillbaka i shanghai

okej..igentligen kom vi hem igår kväll. Men då vare middag direkt o sen bara umgåås. Äntligen fick jag prata lite, HAHA. Jag har nämligen umgåts största delen med bara kineser i Wuhu (Janes hemstad) o där kan dom inte speciellt mkt engelska, bara några futtiga ord. Jane hade en massa saker hon skulle göra, o jag var ändå största delen i fotostudion ändå! :D
Janes storebrorsa är en riktigt duktig fotograf!
vi kom dit ganska sent på tisdagskvällen pga av en olycka, trafiken var helt sjuk! så blev bilresa iprincip hela dagen. Det var två lastbilar och en person bil. Ena lastbilen låg på sidan o personbilen var helt förstörd på förarplatsen..
Men iaf, vid 12 på onsdagen åkte jag med janes familj till studion och var där tills.. runt 7-8 på kvällen? Snacka om att man var trött efter, men jääävlar vad kul det var!:D den dagen var det ca 7klädbyten o då ändras smink o frisyr varje gång. Man kände sig verkligen som en svensk superstar (haha, en liten kul grej Hans kom på) Efter varje sminkning då det var dax för fotografering så hjälpte de mig me kläder (tex hjälpa o hålla upp klänningen när jag gick)o hela teamet gick bakom mig.
Efter det blev vi bjudna på middag av Janes barndomsvän. Lyxresturang!


Torsdagen blev det att gå upp tidigt för vi jag skulle fotas igen o de andra skulle iväg på sitt. Janes brorsa ville ta lite mer bilder, bla bröllopsbilder. o så fick jag göra lite mer tufft, sexigt, wild and crazy oxå. ;) Tror det blev riktigt bra bilder.. de få jag fick se. GAAAH vad jag längtar tills han skickar hit dom!!! då ska ni få se:D

På torsdag eftermiddag åkte vi till en annan stad, där Janes farbror bor. De skulle fixas med ngt där, så vi stannade över natten. De bodde i en lägenhet, men dt var som i ett hotell. frukosten åt man nere i matsalen med alla andra, som en hotellfrukost. o sen fans det gym, simhall, pingis o grejer som man fick använda.

22:07 denna veckan kommer bli fullt upp!

Tihi... åh ibland älskar jag verkligen Kina! allt är ju så billigt här, och ännu billigare på internet.
Jane skulle bara hjälpa mig med att köpa en sån där ruskigt ful sak man ska ha på huvudet när man simmar. Typ badmöss? Ja, man måste ha de för att få använda bassängen på gymmet:/
Men det slutade med att vi satt heeela dagen framför datorn båda två o shoppade massa grejer! (Felica va ändå så himla mammig idag så det gick inte att gör så mkt annat än att vara me Jane ändå)
När vi va på en marknad förra veckan så hittade jag massa saker som ja ville ha, men inte köpte för de va för dyrt. Så Jane ville hitta alla de här sakerna o se hur billigt det faktiskt kan vara! Hon lyckades inte helt men vi hittade en hel del andra grejer som jag är lika glad över att jag kommer få hem!:D o det bästa är ju, det blev inte mer än 200kr! Sjukt!? För skärp, strumpbyxor, armband, halsband, yogaboll, yogamatta, mjukisbyxor, träningsredskap.... jag är ju helnöjd! okej, nu vet vi ju inte 100 hur kvaliten är, men ändå! (mamma, stryk Yogamattan från min önskelista) Fuck, nu kom ja på en grej ja glömde beställa! aja..

För övrigt så har jag precis kommit ur duschen, ligger o snackar på msn o packar lite smått. Jag, Jane o Felicia ska åka iväg till Janes hemstad imorgon. Det behövdes fixa lite papper åt Felicia tror jag det var, o så lite andra grejer som ni troligen får se när jag kommer tillbaka;D Kul ska det bli iaf!
Jag ska ha med kameran, sur bara över att jag inte hittar laddaren! GRR!
Iaf, Janes bror kommor o hämtar oss imorgon bitti. Är borta 2-3dagar!  Ses o hörs!

21:59 riktig jävla humor på msn!

    N I N A säger:
poor hei de

hedda, säger:
you never gonna forgett that!:P


  N I N A säger:
computer says NO
hahaha



HAHAHAHAHAHAHA


23:46

Nu har jag ätit middag, duschat, rakat benen, peelat hela kroppen, smörjt in mig, myst i soffan med mjukiskläder framför Slumdog millionar med ramlösa, chips o choklad.
Just nu har jag slut på fantasi, o det kasnek är dags för sängen snart? bara kanske.



15:52 Muse 1,2,3

Igår blev riktigt kul kväll. Började på Windows, mötte Lisa, Phil + två nörd polare o Simon. Sen så träffade vi massor av andra vänner till Lisa där. Ja, alla var tyskar;) men de va snälla o prata engelska den här gången iaf. Hade grymt kul!
Efter förbjudna kyssar o flirtande så begav det sig till Muse 3, där vi förlorade Lisa på vägen.. haha, nej men det blev lite för mkt för henne så hon åkte hem. Vi andra fortsatte till Muse 2. Sov över i Xujiaohui (?), en äkta kina säng var de o de känns idag. legat o lyssnat på svenska gamla popband hela morgonen o till frukost blev det en Guava-Appel juice som vi köpte på gatan.

Ville ha lite frisk luft så tog en moppetaxi hem från tunnelbanan. Mår ju inte så tipptopp idag kan jag ju säga...
SÅ idag blire hemmakväll. ååååh jag ska bara äta massa onyttigt o ligga i soffan o kolla film. Ska nog gå en sväng till affären o handla lite, o köpa lite nya filmer. Sedan blire långdusch. Ja, Spa o svulla-kväll blir det för Hedvig Kelisidina Halldin ikväll.

09:11 Morrn!

Nu börjar jag om en timme, om inte Jane kommer in i mitt rum tidigare o ger mig F, som har hänt några gånger.
Igår var iaf jag, Gurra o Nina iväg över eftermiddagen. o kvällen slutade på Blue frog och med mina älskade Mojitos. Påpekade att hur många är det som sitter som oss? i sverige tänkte vi då. 5 November, o iaf som jag var klädd, shirts o leggins, på en bar, med öppna fönster... lixom. Brukar inte det här vara en vintermånad?;)
Temperaturen här går upp o ner som en berg o dal bana.. är ofta 35 på morgonen o sen är de runt 13 på kvällen kan hända. Iaf, det blev tidig hemgång för mig eftersom jag ska ju jobbas idag, o det bestämdes utgång med Lisa för denna kväll. 
Ska försöka ta en springtur idag oxå. Har så förbaskat ont i min handled så skippar Yogan. (ingen aning om vad jag gjort, vaknade så igårmorse) Det är ju många ställningar som man stöder mkt på händerna..


När jag tar bilden så står jag ute på gatan.


21:24 imorgon kommer jag säkert vakna med en blå nacke.

Vid tre tiden kom jag iväg på massage. En timme för 60kr. Men de va ju inte riktigt som jag hade tänkt. Okej, det var smart att behålla tröjan o mjukisarna på eftersom det var så kallt. Men så lade hon handukar över oxå, så de kändes som om hon inte vågade röra mig:S Men ngt hon inte var rädd för var att ta i.. Det skulle vara helkropps massage med mer fokus på nacken. HAHA det var det ju kan man ju säga, fast de blev aldrig helkropps massage, bara överkropps. Men gud fick nästan tårar i ögonen, så ont gjorde det! låg o grimaserade för att inte skrika till. Sen så när hon gick ner mot ryggen så började det kittlas istället. Låg o håll andan för att inte börja gapskratta o spände mig. Tror det var för att hon använde tummarna hela tiden.
Sedan var det som ni vet när man masserade ngn själv när man var liten. Man stogd o slog. HAHA min rygg domnade typ bort!
Men efter vare skönt iaf. Jenny, jag tror det här skulle passa dig asså..här haru HÅRD MASSAGE.


Sedan blev det en timmes Yoga för mig. Va kul men lite krongligt de där med andningen. Rörelserna tittar jag ju bara på alla andra + att hon kom i hjälpte än, peta o flytta kroppsdelarna till de rätta positionerna. Ibland kunde det göra ont... 
Men jag hör ju inte ngt om att hon pratar om andningen som e så viktig. så andas glömde jag typ bort:P men det kommer väl när jag blir säkrare på rörelserna tror jag.

Men just nu vet jag inte om det är träningsvärk jag känner eller om det är från massagen. Har ont i hela kroppen o när man lägger en hand på min nacke så AJ, det är så ömt. Hon typ nöp mig den jäveln!:P (massören) Så nej, det skulle inte förvåna mig ifall jag har blåmärken över hela nacken imorgon.

11:08 tisdag morgon.

Jag vaknade 2minuter innan alarmet skulle ringa. ÅH, skönt att kunna stänga av det så man slipper höra den där alarm signalen. Igentligen är det ju en låt jag tycker om, men när den signalerar att jag måste gå upp, då är den inte lika omtyckt längre...
Går in i badrummet o gör mig iordning innan jag går ner o fyller upp en skål med flingor, havregryn, russin o mjölk. Redan kvällen innan längtar jag efter den frukosten. Sätter mig i lugn o ro o äter, Bara städerskan som är här nu, men snart borde Jane o Felicia komma ner, om närmare 10minuter.
När jag är klar tar jag min skål o går in i köket igen, ser blod droppar på golvet. Jaha, nu har Beibei börjat löpa. Ser sedan Lucky slicka upp en del av de små röda prickarna. emilemilemil....
Hans nybakta bröd, eller från igår, står på bänken. Jag bara måste smaka ju? Skär den tunnaste skivan jag kan o tar fram smör o ost.
Tar en tugga, mm riktigt gott.
Hör Jane komma ner för trappan med en skrikande Felicia. Nej, snälla låt henne bli på bra humör. Stannar i köket och äter upp min macka, Felicia fortsätter skrika. Tittar på klockan som sitter över dörren till skafferiet. Klockan är tio, nu är det meningen att jag ska börja jobba o ta hand om F.
Tar en klunk av mitt vatten glas o går sedan ut i vardagsrummet för att avlassta Jane från denna skrikande unge. suck. Hon är underbar när hon är glad men annars.. så sugen hon energin ur än.
AI:en, städerskan håller i henne nu och hennes tårar strömmar ner för kinden. "Hej Felicia!" Hon ser mig, sträcker armarna mot mig o lyser upp som en sol!


23:09 Igår var det exakt 7veckor tills jag kommer till sverige.

Har stått i duschen nu säkert 30minuter i skållhett vatten, sååå skönt. Är riktigt kallt här nu. Hoppas väderguden är på bättre humör imorgon!
Förutom Felicia såklart så har jag, Gurra o Nina suttit o kollat på...nu kommer jag inte ihåg va den hette med det är en så jävla sjuk serie! Tänk på kvarteret skatan, den här är ganska lik tror jag, fast mkt värre, mkt sjukare! haha:P Det är Ninas dvd men ska nog se om jag hittar att köpa den ngnstans, så ska ni få se där hemma.
Sedan blev det Hans hemagjorda pizzaaa till middag!


Och eftersom det tydligen inte finns nån akupunktur i närheten (!) så ska jag gå på massage istället,(JENNY, du borde komma hit;)) iaf imorgon för min nacke tar död på mig. Nej, det har faktiskt varit värre, men ja vill itne veta vilka problem ja kommer få om ja inte gör ngt åt det. Jag går ju redan nu o släpar runt på Felicia som väger runt 8kg just nu, o hon vääxer. Nu är det nemas-problemas att bära henne på en arm, men snart vet jag itne asså..:P Ibland när man är trött är det lite kämpigt.

22:00 varelsen som besökte mig på halloween natten.


21:16 Någon tänker på dig.


11:38 fick besok av ett monster inatt!

ja, igar var det ju halloween, men jag somnade runt 11. var saa skont! Innan jag forenades med Jhon Blund sa funerade ja faktiskt pa om jag kommer fa besok inatt. Da menar jag av kare kusin, just eftersom han kommer komma hem sent ikvall o det ar ju skrackens natt.. Jag vet ju hur varan slakt ar.. haha.
Tror ni inte jag vaknar av ett ljud o ngt som ja tror ror mig, runt 04-05! Jag ligger o skruvar lite pa mig, vander pa mig o oppnar ogonen. Da star han lutad over mig med en san dar vidrigt laskig mask! konstigt nog blev jag inte radd hahah, miiiisslyckat gurra? :P

Kul vare iaf ^^ sadant behover vi mer av tycker jag, inte just det dar laskiga kanske.. men sjuka, roliga saker, bus att gora for varandra.
kommer ihag en gang pa en klassresa. fritidsledarna skulle busa lite sista dagen. Nar vi skulle packa ihop o ja skulla fixa min sovsack sa lyfter jag upp den. Da ligger det en doskalle liknande mask under. Jag skriker som vet inte vad, livradd blev jag! o dom bara garva.....^^

(ni ska fa en bild pa masken senare)

RSS 2.0