23:17 min kropp är dööd

hehe.. tränat har jag ju gjort iaf! Jag skulle gå på "Aero Dance", o kände mig riktigt taggad på att få röra mig till bra musik! Men.. istället för den där slanka tjejen som brukar hålla i lektionen så står det en biffig kille inne i lokalen. Jag frågar om det här är Arobicsen, Ja svarar han då, och det står ju faktiskt Aerobics på min biljett som man ska ha. (Dom sa tidigare att Aero dance är arobics)
Istället för typ Katy Perry eller Britney så sätter han på ngn djungelliknande musik och vi ska börja med att typ stå i 90 grader utan vägg med händerna framför ansiktet. Det var grunden, som man alltid skulle utgå ifrån.
Det hela kändes som någon djungel-karate-yoga-kampsport. Vette sjutton. Ville itne vara oartig o gå ifrån lektionen så var där till slutet. Gaaaah mina ben! Han var envis att man skulle stå kvar i vissa positioner oxå så han kudne gå runt o kolla så¨att alla gjorde rätt + knuffa lite på en eftersom man skulle ha stabilitet i positionen.. när han vände ryggen till kunde man fuska lite tihi!

När lektionen var slut sa han att det var Latin om en kvar och att jag gärna fick joina. Var ju faktiskt lite besviken på att det inte blev någon dans så tänkte att jag ändå stannar kvar o ser hur det är, hade inte lust o gå ihop med någon kines o dansa rumba lixom.
Gick till gymmet sålänge, körde mage o rygg o sedan tillbaka till lokalen där Latinen skulel vara. Det var som en vanlig dansklass så jag hoppade in!  efter en halvtimme kände jag hur energin ur kroppen försvann.. så gick liite tidigare. Men uch vad jag känner att jag har tappad dansen, blir lite depprimerad:(


Jane verkar ha fullt upp imorgon, o jag har inte riktigt fattat om vi ska åka iväg till en marknad i shoppa eller vi ska till en rea för Puma/Nike osv, eller om hon ska till rätten, eller polisen, eller vad det nu var för mer saker... Busy woman det där.
Himla skönt att ha AI:en här fresten. Det ligger saker över hela golvet utanför mitt rum efter att ja o Felica har varit där haha. (Felicias fel!) Jag brukar faktsikt plocka upp o undan saker men idag när jag såg hur d såg ut så kände jag att ja bara ville lägga mig i sängen direkt! Så jag ger ju iaf inte Jane en massa extra arbete vilket känns bra. Men nej ja ska nog rensa upp lite imorgon om jag hinner innan AI.

Godnatt.
(En liten grej bara, vet ni vart komentera länken sitter? Ni är pinsamt dåliga på det! ni är tråkigaaaa)

Kommentarer
Postat av: Emmi

Hej gumman!

Dåligt samvete ska du ju inte ha, du har ju fullt upp, förstår väl vem som helst :) <3



Jodå, möten har gått bra.

De med polisköret är helt nerlagt, pratar inte med nån om det, men det behövs inte heller :)

ACT kan du läsa på min blogg om hur det gick med det.. Ska börja i nån föräldragrupp för unga mammor där man tydligen får en del stöd, vilket kan bli bra tror jag :)



När kommer du hem? Puss puss

2009-11-19 @ 20:11:51
URL: http://eemmiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0