Tack martin

Tack martin för att du verkligen försökte få ihop allt idag:)
Sitter här nu med en Xider och jordgubbar, yummi lr vad? ska snart fixa ihop lite makaroner o köttbullar. glamoröst va;)
Väntar på Jenka som ska komma förbi sen oxå. Så nu behövs bara att förbättra sminket, äta mat, ut med emil o umgås lite med bruden så är jag sen påväg tillstan för att möta upp Martina. Vi sniglar vi.

Hopaps kvällen blir lyckad, puss på er!


Imorgon åker jag, bakis eller inte till mina kusiner o spenderar mestadels av helgen med dom.<3

valborg

Blåser ltie för mkt nu bara annars är allt perfekt. jobbade till 12 men blev ltie sen på morgonen.. visade sig att emils dagis var stängt, så när jag hade åkt dit så var jag tvungen att åka hem igen o lämna emil o sen till praktiken. Tur att det bara var halvdag asså. annars hade det blivit krongligt.
Ska väl snart åka in o möta Martin en snabbis, förbereda inför kvällen. partyparty ;)
Hoppas det blir som jag har tänkt. :) nu blir det mys med emilkillen<3 o så ska jag försöka få i min ngt så man iaf kan hem ikväll.

ensam nu i 2veckor.

ojoj, vad jag har skrivit.. men var tvungen att ta bort allt, kände itne för att publicera det.
Men somsagt så är jag ensam nu i 2veckor. hade sett fram imot det så jävla mkt men blev itne riktigt som ajg hade tänkt mig. Iförsej, första kvällen = ångest, ångest, ångest. tills jag hittade mammas godnatt lapp som låg i sängen.
På dagen mår jag så bra eftersom på dagarna har jag Samuel och Märta,  finare kärlek kan man nog itne få:) har jag inte fått iaf..  på kvällen har jag..ingen? ha ett kul liv allihopa! kramas inte för mkt..................

om ni är sällskapssjuka är det bara att höra av er! eftersom den jag ville skiter i det.

nu

Klockan är nio och jag ska gå o tvätta bort sminket, borsta tänderna, byta om till sovkläder och lägga mig under täcket med musik i öronen.
Jag vet varför, inte ni. lala

nej jag tänker inte prata

hej nu vet jag att min familj läser bloggen, lr gissar på att pappa kommer börja?
Kanske bra för då får han veta saker som jag inte berättar o annars blir sur för... Eftersom vi aldrig har haft det som vana i familjen att prata med varandra. inte som jag ser det iaf!
Först när jag rasade i vikt när jag gick i typ 7an började folk förstå att jag kanske inte mådde så bra. Då blir man skickade till psykologen lixom.. Men det inget jag är sur för nu men tex det skulle man kunan ta som ett tecken för att vi inte ska prata om jobbiga saker i våran familj, men ni ska veta att jag ändå tyckte det var skönare. Så förstår verkligen inte när folk blir förbannade för att jag INTE delar med mig av vissa saker!? När vi aldrig nånsin har gjort det, inte jag iaf, o de vet ni..varför börja efter typ 18år? så spara på alla bråk är ni snälla....så jävla onödigt.
Blir såklart glad när ni bryr er men att blir arga o sura för det är idiotiskt o hjälper inte nånstans!
och förfan, har man gjort slut med sin pojkvän för mindre än EN vecka sen efter nästan 1,5år, har man inte rätt att vara lite nere iaf!? och inte få en jävla massa skit för det!

Familjen, börja inte läs här tack.

jag vill inte mer

Du har blivit precis som alla andra!! Jag mår bara sämre och sämre av det så jag skiter i det här nu! Liten skitsak för andra men inte för mig.
Så jävla kul bara att jag var så säker på att det skulle bli såhär idag.... ska jag skratta eller gråta??
ngt är raderat nu, snart.

penga spenderande

Åkte till solna centrum idag. och.. va ett tag sen då jag kom hem med så mycket på en dag. Vet inte om det är bra eller dåligt:P Har inte så stor lust o kolla hur mkt pengar jag har kvar på kortet men tycker ändå att det blev några fynd. Köpte iaf; Vårjacka (98kr! ist för 300), 2 tunikor, leggins, solbuder, puderborste, hårspray och glansvax....

Så är lite nöjd ändå:) Jackan tog jag för att jag tyckte den var skitsnygg och såklart för rean. men känns bra att jag kan lämna tilblaka den om jag vill.. är inte helt 100. Lägger in bild sen.

Får se hur det blir ikväll.. Blir iaf resturang middag idag eftersom vädret är så fint.

tankar.

Nej jag litar fortfarande inte på ord... gjorde det ett tag men jag vill inte det längre, för finns risk att man bara blir mer ledsen och besviken i längden. Då de visar sig att det faktiskt bara var tomma ord.
Jag vet inte om jag vill träffa dig eller inte, jag vill men om det är så smart. Igårkväll var det det bästa lösningen på allt kände jag, men såklart, hur kunde jag veta att det inte skulle bli så? Men ngt fick mig att känna att jag betydde ngt iaf. på nå konstigt sätt.
Jag tänker inte jaga dig mer o ger på ngt sätt upp snart. Jag bryr mig så fruktansvärt mkt om allting samtidigt som att jag skiter i allt totalt. Hur funkar det? ingen aning.. orkar inte med dubbelmoralen iaf. känns inte som att du bryr dig iaf.
Men jag har inga som har vart som du, jag har haft, men har inte nu, den känslan du gett mig, behöver den nu.
Det som tar mest är nästan pendlingarna mellan alla känslor. På förmiddagen vid frukost tror jag att jag mår bra, jag vill hitta på saker och bara känna av sommaren som kommer, men sen på en minut kan jag itne säga ett ord utan att få tårar i ögonen. Och när jag inte tänker på dig så tänker jag på ngt annat. På dom där människorna jag vill ha ihjäl...
Och alla dom som jag inte vågar/kan/ska räkna med att dom någonsin skulle kunna göra ngt för mig för att bara jag vill det och behöver. Även fast man inte är bästa vänner.

Jag vill ha pappas bok nu!

undra varför människor tror att jag blir misshandlad?




skämma ut sig inför grannen?

Igår eftermiddag när jag kom hem från att träffat Emmi. Hade ju druckigt då 1glas(mugg) cider o 2 glas(muggar) vin, och så hade jag musiken på högsta volym i hörlurarna hela vägen hem. Just då kändes det som om jag inte hade några problem i världen och tänkte gå ner o lägga mig vid vattnet o bara vara. Blev itne riktigt så, men iaf... När jag kom hem, lr kommit in i porten så var det nån jävligt grym låt som började, jag hade solglasögonen på mig så såg itne så bra när jag kom in från solen o in porten.. Tryckte på hiss knappen och gjorde några mindre snygga dansmoves. men det var riktiga dansmoves. Några sekunder senare när hissen kommer så öppnas den av min granne. Den ända grannen som jag "känner" eller är en gammal vän till familjen. Det är en gammal klasskompis till Mickan, de var bästisar på dagis så han vet mkt väl vem jag är.. PINSAMT. blir ögonkontakt i 2sekunder, han ler som vanligt o hälsar men ger mig en ganska konstig blick... HAHA

jag mådde bra igår! tack

Tack för igår säger jag bara! först träffa Emmi o sen utgång med killarna. Huset, inte mitt favorit ställe men kvällen var skit kul. Har itne skrattat så mkt på vet inte huur länge! Lite dans blev det oxå såklart..
Vet inte om jag ska/får berätta vad som hände. vet inte om Robin skulle uppskatta det. Det som händer ikväll, stannar där vare nån som sa:P
Kan iaf säga att... Även fast jag var enda tjejen så kunde jag vara totall lugn att ingen raggade på mig. Stogd ju med alla söta killar. Så såklart blev det så att killarna raggar på dom istället ;D Kom iaf fram två stycken som stogd vid oss hela kvällen. Ena var smått galen, diggade hans natinalsång "bumbibjörnarna" o sen så blev han väldigt, väldigt generös. Han kom med drinkar hela tiden o han skämde bort sin favorit men 500lappar! Rik kille alltså. Den andra var lite mer kändis kille. Han var jornalist och mode kille och umgås tydligen med Linda rosing o Natascha Peyre.
Lite avundsjuk blev jag.. Alla killarna fick nummer igår men jag fick inte ett ända...;( HAHAHA
Försökte hålla mig för skratt, men det gick bara inte. allt var så gulligt. ^^
Deras miner var obeskrivliga, vissa kände sig nog ltie obekväma. stackarna....

Jag dissade donken, mötte upp Kim för sällskap hem..
Var hemma runt halv 4. och vaknade nyss.

Är jätte fint väder idag. antingen blir det stan med mamma eller fika lr ngt med Kim:) Får seeeee..

bara så ni vet

ord betyder inte ett skit. Orden betyder då först du bevisat det!.. innan det finns det ingen sanning nånstans. Det gör bara mer ont.

Bästa dagen på länge, tack Emmi

Möttes upp vid hornstull, hon sprang in på systemet o köpte vin och cider, gick sedan till seven11 och köpta mat. blev wok för mig o varm macka för henne. Hon hade med sig lilla Qarma:) satte oss i tanto.. Jag njöt verklgien av varje sekund. Har inte mått så här bra på så länge. Emmi du är underbar och jag fattar itne varför vi itne ses oftare! klart, du har jobb o jag plugg , men ändå:S(haha låter som ett kärleks förhållande?) Får för fan bli ändring på det, lovar det starkt från min sida:)
En sak bara som gjorde att jag blev för dödstraff i vårt land.. Har inte riktigt fått in det i huvudet. men FY FAN för sånna genom vidriga människor! 
Tråkigt oxå att det som jag börjar bli allergisk mot hände igen. hade verkligen velat träffa den människan. aja shit happends. Man kan inte få allt eller hur..
Mår braa för tillfället. kul, att så fort jag tar ur hörlurarna så kommer jag till verkligeheten igen. No Fun.
Får se vad som blir av ikväll. Troligen vet jag precis. Toxic eller vattnet o cider me trevligt folk.

Nej, nu ska jag lägga av att skriva.. Emmi saknar dig redan. jag ville verkligen sitta där på filten hela dagen! :( Det funkar lixom att slappna av då oxå o bara..... må bra.

inget mer nivå på torsdagar.

Igår kom jag iaf iväg för att se krogshowen ; PrimaDONNOR. jag! Mamma mia trion som gjorde massa låtar o  gjorde en riktigt bra show tycker jag. Härlig musik o så blev det såklart några mamma mia låtar. Kunde faktiskt skratta en del, skönt! vet inte om cidern hjälpte till oxå. Men det var väldigt kul.
Skulle oxå vilja ha en pappa som är Hovmästare på hamburgebörs. Man får ju lite vip :P men aja, känner man dottern då;) vi fick rabatt i baren och slapp de långa garderobs köerna. Kom ihåg när vi var mindre o såg Lene PH's krogshow, vi fick hjälp av Meral (från dikusåpan baren) o jag tyckte det var sååå coolt:P
Efter så kände vi oss för att gå o ta en öl nånstans innan hemgång. Fattig student som är så blev det Nivå. Nära och bra oxå.. Var tveksam att gå in där, men blev så ändå. skumt folk en torsdag asså. jag tog en halloncider o jenka en öl. satt vid baren o prata om en del saker som händer.  Tog sista tunnelbanan och några minuter innan vi skulle gå så sätter bartendern fram två shorglas vid oss och hälelr upp hallonshottar. Jag fattar ingenting o tänkte bara nej vad gör han:S Det var tydligen lejonet (inte tigern, ni vet = sexig) på andra sidan baren som bjöd. HAHA. Var verklgien inte alls sugen på mer alkohol men känndes så taskigt om man inte skulle ta den, så den fick slinka ner ändå o sen bar det av mot tunnelbanan o hem.
Köpte en kexchoklad som färdkost men blev ltie besviken när den innehöll mer kcal än en liten chipspåse!:( fast det kanske inte är så konstigt ändå om man tänker lite. Aja, kom väl hem runt halv2 och då blev det sängen. Så sjukt, elelr pinsamt kasnek man ska säga. 2cider och en shot.... och jag känner av det nu! vaknade nästan smått bakis. hur klen får man vara:O fast jag säger att det är okej när man tänker på hur lite jag åt igår...

Idag blir det lunch med Emmi! fy fan vad jag saknar dig! så ska du iväg till cypern två veckor din lilla.....:P just när jag är ensam oxå.
Ska iaf till tanto o sätta oss nånstans med lite mat. mys:)<3


Jag vill inte ha kväll nu.

det pratas relationer, sex-relationer

KK? Nej, jag är en NSSIVJK !

det gick inte så bra..


Jag mår illa.

somsagt, ny planering?

Okej, har sovit skit inatt men vad kunde man vänta sig. Jag har iaf bestämt mig för ngt, jag ska vara stark. ÄR så himla trött på att må dåligt så ni anar inte. Jag ska må bra nu.

Sjukanmälde mig idag eftersom jag knappt sovit ngt. Tänkte gå ner till vattnet med Alec o försöka plugga ngt.
Sitter vid msn iaf o pratar med en underbar kusin! Blir sur bara på att han ska envisas med att bo i Kina!
Kina iaf. Min familj, Mamma, pappa och syster åker dit på onsdag nästa vecka. Min kusin försöker få dit mig nu. Han har hjälpt mig jätte mkt nu o jag tror jag har fått ltie bättre koll på saker, eller iaf känner mig bättre på ngt sätt.
Jag skulle blivit ensam hemma de 2veckorna dom är i kina på min morbrors bröllop. Då skulle pojkvän bott här, men antar att det itne blir så med tanke på hur läget är nu. Snälla, jag vill inte bo ensam i 2 hela veckor! Om nån är intresserad så säg till!? :)
Annars, eller kanske ändå om nån är underbar o vill bo här så jobbar min kusin på att få mig till Kina! Hans ide var en sista minuten dit, och varför inte? Han ska ringa o tjata på mamma, och troligtvis morbröderna oxå:) Bara skolan jag har ångest för, men det är mest praktik jag missar. och jag tvivlar itne en sekund på att han kan få mig att må bättre, som han sa. Att vara med min släkt får mig alltid att må bra.


1år 4månader är ändå inget man skiter i..

slut.

den där önskan om helgen kommer inte att slå in. får nog ta o planera om mitt liv.

Tänk efter. har du vart så himla mkt bättre på det som hände ikväll? Att lita? du borde förstått.
Den känslan jag hade i magen en stund innan du äntligen tänkte på mig o tog fram mobilen, var samma som när du låtsades att du hade kört av vägen med bilen! SÅ orlolig var jag. töntigt kanske, vad vet jag. men jag får inte äns förklara.. vet att jag kanske hade chansen innan men då visste jag itne vad jag skulle säga.
Det är inte kul att känna sig så jävla dissad hela tiden så pallade inte försöka. det var bara mörkt.
Tror faktiskt att det var därför jag var som jag var, om du vill veta. jag var trött på den känslan. trött, ledsen.
Blandingen av att jag oroade mig så jag nästan grät (töntigt) och känslan av att inte du inte bryr dig blev för mkt ikväll.
Jag är singel.

Nu är det inte längre Hedda och Tobbe. </3

Ha de bra.

på msn inför torsdagkväll

Jennifer - säger:
För; det är ju du och jag och krogshower  :D

I just löööööv this, its gonna rocka hårt! ;)
showen är som klippt och skuren för oss, PrimaDONNOR.   höhö

Om, eller om jag lever bondeliv!?

yeees, och jag älskar det! :D eller de mesta delarna.
Trivs super bra o alla människorna är jätte snälla. Fast just idag så var det itne så himal kul på förmiddagen, då var det ganska kaos o de kom massa barn o var väldigt stressigt. o de märker man på personalen. fick ltie småpikar o dom sa att jag måste ju mocka! när jag redan hade det o lite grejjer. o vi hade sopat gången men såklart de blir skitigt igen när man ska tömma ut boxarna. o de fick vi skit för, menmen. Har iaf fått en praktikant kamrat som kommer jobba 2veckor nu, fram till kl12. Ni som går på säby vet, hon som som slutade o satt i rullstol? :P Fick iaf bärhjälp haha. kunde köra en gång till hästhagen med vatten istället för att gå massa gånger.
När jag menar äkta bondeliv så tänker jag på hur skitig man är.. tex igår. det sista vi gjorde innan lunchen var att ta in kossorna med deras kalvar. o jag fick ta ena kalven. då ska man putta dom i rumpan så att dom går frammåt, ibland vägrar dom gå så då får men verkligen trycka på. blev väldigt äcklig om händerna då.. och när vi kom till stallet så var vattenkranen cp, den gick itne att stänga av o vattnet bara sprutade så en kille kom, o stängde av vattnet på hela gården. tänkte inte så mkt mer på de.. Vi gick in för att äta lunch och... INGET jävla vatten att tvätta händerna i! :O jag hade haft min hand i en kalvrumpa o sen ska jag äta lunch! :| men hade inget annat val..
Och idag. Återigen kalvarna. Jag gick bakom o tröck på när dom skulle ut. det började lukta bajs och jag kollar ner... Jag har kalvbajs över hela byxorna! :| o de jag blev ltie besviken på sen var att eftersom alla var så stressade så kunde ingen hjälpa mig med det. tex vad saker fanns som jag behövde, typ handskar? Jag såg hemsk ut och stank som vet itne vad!
Jag fick ta en blöt svamp o försöka få bort det. men då det istället såg ut som om att jag hade kissat på mig o byxorna var ju helt dyngsura så det blev svin kallt:( så de blev att få jobba i jeans resten av dagen.
O som hon sedan tyckte att jag skulel ta samma kalv igen när dom skulle in. han va helt bajsig i baken och jag hade mina vanliga jeans  o vi var fler än vanligt. suck? men det gick.

Men annars har dagen var kul! Fick vara med en 4H-grupp oxå. var jätte kul, men jobbigt. Fick hjälpa till med altl o kolal så all mat blev rätt mängd. o sprigna fram o tillbaka.
drog över tiden lite.. så jag jobbade 2,5 timamr längre idag än igår. fast jag slutade bara 20min senare än vad jag skulle nu. och det känns! har hållit igång hela tiden!
Nu väntar jag på middag! är utsvulten

panik i vardagen.

jag blev glad när jag kom på tanken att ja jag har ju faktiskt. Sen tittar jag på skrivbordet framför mig, BARA papper och pennor. Vart är den!? börjar snurra runt på stolen o ser mig omkring i rummet, ingen i sängen, ingen på nattduksbordet och inte i soffan. Inte heller i papperskorgen.. Jag går ut i vardagsrumemt för att se efter, ingenting där heller! inte ett spår.. Jag börjar få smått panik o bli orolig. Vart fan är den!? Sätter mig vid skrivbordet igen o börjar slå lätt på allt som ligger där. Försöker tänka klart...vem har vart i mitt rum sen igår kväll?  Mickan? nej faktiskt itne..Lorentz!?JA, Kan det vara han!? Fast han gick iförsej o la sig innan mig.. o sen har han inte vart i mitt rum. Vafaaaan! vart är den!? det är MIN! börjar igen att undersöka skrivbordet o lyfta på alla 1000 pappren o böcker som ligger huller om buller. Tar några sekunder för att tänka igen. Fokuserar på det ställe på skrivbordet den var sist. Lyfter på boken som ligger just där, och DÄR ligger den, min, bara min chokladkaka!

Nu är iaf mamma pappa o syster nere vid vattnet o fotar Alec som ligger bland blåa blommor. Var alldeles för trött för att hänga med. spelar ingen roll nu. jag har min choklad. (om jag ska vara helt ärlig, så finns det oxå chips i köket och fanta i kylen...)

chillerill..

Första dagen på praktik!

Jag är jätte nöjd med min praktikplats!:) alla är jätte trevliga. o så är det ju andra folk där hela tiden så det är kul o svara på frågor o hjälpa till så gott man kan.
Jag är på stora skuggan 4H gård där finns 2 kossor o 2kalvar, 2getter med varsin killing, massa får och lamm, typ 8kaniner, 4hästar o så katter såklart. O det är ju itne direkt nå ställe där man tar paus varje halvtimme.. Under dagen fick jag bla mocka, åka häst o vagn, flytta kalvar fram och tillbaka som inte ville gå, jaga busiga kaniner och killingar som var på rymmen, utfodra en del djur, tömma en hage på massa jätte-grenar(va typ som små träd vissa!) Jag var igång hela tiden och nu när jag slappnar av, jäklar vad jag känner att kroppen är sluut. dom där grenarna jag flyttade var inte att löeka med ;) Fick dessutom besök av en gammal klasspoalre, Martin :P
Kul att jag faktiskt har minnen därifrån när jag vart där som liten.

Var skönt att prata ut idag oxå, va länge sedan jag var där. Hur ska man göra när den psykolog man alltid har gått till ska vara borta i 6månader, kanske mer, o lixom itne komma tillbaka? :S palla berätta mitt liv för ngn ny igen lixom. suck. aja, känns inte som jag igentlgien är i sånt jätte stort behov av henne just nu, nu behöver jag bara vänner för att klara mig. Men vem vet vad som händer om några månader?... för jag vet att gud inte tycker om mig, han straffar mig för ngt, det har jag märkt.

Nu är jag ju ändå så trött, o tror jag kommer somna bra ikväll. Hoppas att jag lixom inte orkar tänka på allt..
Shiiiiit, Syrran kanske har fixat lägenhet och nästa onsdag så blir jag ensam hemma i ca 2veckoor!! :O

musikstilar?

Visst är det väl mest så att det man lyssnar på o gillar mest är det som man fått höra när man vart liten, växt upp med?
Bra, för då kan jag skylla på det! Jag lyssnar ändå på väldigt mkt musik och är inte speciellt kräsen när det gäller musik. Bara det inte är extremt, heavy metal lixom så är jag nöjd. Men jag kan väldigt lite om musik, band och titlar på låtar o så..Älskar faktiskt ´Rock, Men svensk musik. ojojoj, då tänder jag till på riktigt. Schlager och gammalt hederligt<3 Sitter nu o lyssnar på Thomas Ledin, Niklas Strömstedt, Orup, Tommy Nilsson, Glennmark, Peter Jöback.... Jag blir alltid mobbad för det här, ALLA förknippar mig med schlager o alla andra är lixom rockers! Haha därför jag aldrig får välja musik lr fixa ihop ngt. Kommer ihåg blicken jag fick från Kim på en fest, "snäälla ingen jävla schlager nu" :P. Så jag har slutat att äns försöka och erbjuda mig när det gäller musik. För det ända jag kan är gamla godingar och schlager.
Men det är sån hiimla härlig musik! Mår bra i hela kroppen, kasnek för att det är mkt minnen får förr, lr känslor, men åååh kan verkligen släppa loss. o vråla med i varje refräng!
Men skyll på mamma och pappa!

Kommer inte ihåg hur man fixar in youtube videos till bloggen, ngn som kan? :)

lalallaaaalalaaaaaaaaaaaalalaaaaaaaaaa.. när vi gräver guuuuld i usa!!!(8)

segt.

Lite smått bakis. mår bra men känner lite i kroppen ändå. o jag är sugen på NGT, men vet itne vad. uch det är jobbigt. Gjorde iordning en skål med glass och choklad sås, men nja, det räckte med tre tuggor. Har bett mamma köpa hem massa saker iaf haha. läsk, chips och choklad. får se om jag äter ngt av dom sen då. NU VET JAG, Är såå sugen på dom där pommes med dip som jag åt igår... men vågar itne ringa mamma o be henne om det:P får väl försöka fixa ihop nån dip till chipsen hon kommer med iaf.
Tråkigt när alla alltid (oftast) ska vara så bakis på helgen.. så blir No promenad :( kansek senare men jag vill nu! jaja..

Om min dröm går i uppfyllelse nästa helg så åker jag iaf till landet då, och Tobias ska med.. så ska vi bygga kaninbur och elda:) hoppas hoppas.
<3

Andra studentskivan

Igår var det skiva på kvällen som gällde. Träffade Cg o åkte mot Nivå, träffade ltie folk där men åkte sedan vidare till Kaos där skivan var. haha många som hade problem att hitta?  Tyckte de va ganska litet, samanlagt var det kasnek itne det men de va ju inge speciellt stort dansgolv lixom. var bara bord o stolar i alla hörn. Fast vi satt i en ganska mysig soffa för de mesta, när det inte var toalettbesök, dans lr beställningar i baren. Trevlig personal var det iaf, mycket trevlig tillskillnad från på GT:/
Var ju korvparty somsagt^^ men det är ju alltid trevligt o jag är ändå nöjd med kvällen. Mkt trevliga folk o lärare ;) Förväxlades med lärarens snygga barnbarn? men jag förlåter dig Bullen..:P
Jag o Clara blev sugna på kareoke, som vi trodde typ fans längst ner.. och Ja, det var kareoke. men Japansk? :( så vi banga på den..haha

Blev fight om mina pommes&dip påvägen hem och mys i källaren innan läggdags 03:30.
såhär såg jag ut iaf.. + väska om de ska vara petigt.

<3

FÖRLÅT!?

Vafan ska jag alltid be om ursäkt!?
Förlåt för att jag bråkar, Förlåt för att jag är tjurig, Förlåt för att jag bryr mig, Förlåt för att jag vill förklara vad jag känner, Förlåt för att jag förstör din dag mamma, Förlåt för att jag är en dålig flickvän, Förlåt för att jag tar hand om min smärta på mitt egna sätt, Förlåt för att jag blir ledsen, Förlåt för att jag kan bli sårad, Förlåt för att jag försöker bygga upp en skyddsrustning, Förlåt för att jag tänker på mig själv ibland, Förlåt att jag oxå har känslor, Förlåt för att jag vill vara ifred ibland, Förlåt för att jag inte alltid orkar ta all skit, Förlåt för att jag oxå kan ha en dålig dag, Förlåt för att jag försöker o anstränger mig. Förlåt för att jag gråter, Förlåt för att jag måste skrika ibland, Förlåt att jag inte alltid pallar att vara vuxen, Förlåt att jag ibland väljer att skratta ist för att gråta. Förlåt för att jag litar på folk jag blir besviken av, Förlåt att jag aldrig lär mig, Förlåt att jag inte är så lyckad som vissa vill tro att jag är, Förlåt för att jag vill känna mig älskad.
FÖRLÅT FÖR HELA J*VLA MIG !!

nr 2.

Imorse var jag hos sjukgymnasten igen, gick helt oekj och nu har jag fixat ett träningskort! får se hur mkt de blir nu när jag har praktik, men sen så! Hittade ingen klänning som jag ville ha heller så får skrapa ihop ngt här hemma tills imorgon. till min pojkväns studentskiva.
Ja..blivit lite segt här på bloggen men det har sina orsaker.
Jag ska inte svara på frågan om hur jag mår, för ärligt talat så vet jag inte själv. Ena sekunden är det mesta ändå helt okej , sen nästa så vill man bara gråta. fattar ni? Allt går som i en berg- o dalbana just nu. o har gjort i några dagar. Får se när den stannar, för jag vill kliva av.
Blir iaf verkligen jätte glad när folk bryr sig. vartända ord eller sms gör mig glad ska ni veta! :)
Det som gör att jag inte tvivlar på den omtanken just nu är att alla som visat att dom bryr sig faktsitk har hört av sig flera gånger. även fast jag inte biktar mig för alla så betyder det oerhört mkt. vill att dom ska veta det även fast jag inte säger det direkt till alla.
Somsagt bara ett leende kan hjälpa en människa.

Det som gjorde min dag var *såklart* att jag faktiskt har kommit högre upp på listan, jag är tydligen så mkt snyggare än vad han tyckte innan! Ska jag sträva efter förstaplatsen, strax efter Flickvänen kanske? ;) eller så nöjer jag mig med att vara nummer 2. Hon kan få den äran^^ höhö

(Detta är alltså en bra vän till mig(flickvänen), så inga fula tankar här inte tack! det ligger mkt ironi i detta)


nu vill jag känna just ingenting.

vafan, jag orkar inte bli så här sur o ledsen igen..............
minst 4gången på ca 1vecka? dra åt hell me de.

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHH
OM JAG BARA HADE FÅTT TRÄFFA DIG SÅ HADE JAG KLARAT DAGEN IMORGON!

stress..

ÅH, har en klump i magen. hur fan ska jag hinna med allt? Jag är verkligen itne på humör för att plugga o då går det bara inte. När nästa vecka börjar kommer jag börja 08 på morgonen till 17.00. är inte så säker att jag kommer ha ork då helelr för att ta tag i ngt. Så känner att det här lovet är den chans jag har. O det är redan onsdag:S o jag har itne gjort ett piss, o så har jag andra saker jag vill/behöver göra oxå. bajs

nostalgi

vi borde köra en favorit i repris!? ;)

höhö

landet

har nyss ätit en god middag med mamma. känner nästan att jag ätit liite för mkt. :/ grillade bbq kött, grillad majs, vitlöks smör o sparris.
har iaf tränat idag hos sjukgymnasten. och om jag mår bra imorgon (har lite ont i huvudet och illamående) så hade jag nog tänkt att dra ut på en spring runda. en ska vi ju hem då oxå.
Somsagt så sitter jag ute på landet nu, med mamma och hundarna. Jag tog tåget o så fort jag kom hit tog vi en långpromenad och spanade lite på fågel livet nere vid vattnet:) lite mysigt faktiskt, kul när mamma är så intresserad. för mig är de tväl sisådär med det men hon kan ju lite mer oxå så.. va mysigt iaf.
skönt att vara här men saknar en person.. när jag låg i soffan så blundade och såg honom framför mig, eller kände honom nästan ligga över mig o nudda hans läppar mot mina...... NEJ nu dagdrömmer jag. sluta med det.:( får hoppas att det kommer hända snart iaf...

Här kom lite snutte bilder på Alec som nykomling i familjen:) beebis alec!

Gårkvällen

Mitt huvud har fortfarande inte börjat funkera som vanligt.
Hade en kul kväll igår iaf o kände att det behövdes! Mötte upp lite folk på Nivå, blev en öl o några shotts. Snackades porrfilmer o sexlistor bla o kändes lite kul att jag finns med på en "lista", o ligger som 3a hos en person jag träffat en gång innan i typ en kvart? :P haha kul var det iaf. tar det ju som en komplimang.
Sen bar det av mot Village men vi tappade ltie folk på vägen.. o när vi var vid kungsan så var det "stängt pga vattenläcka". Där kändes det som om kvällen inte skulle bli mkt roligare men då hade ne polare skrivit upp alla på Rose istället. så när vi mötte honom så sa han att det var 7minuter till som listan gällde, så det vara bara o springa, o vi han nog precis:)
Tequila shots, Mojitos.. men det var ju inte "viper priser" direkt så har inte så stor koll på hur mkt pengar jag har kvar nu faktiskt..
På vägen hem blev det max, igen. gullig pojkvän som Andreas är så köpte han ju en hamburgare till mig oxå, (han betalade mkt dricka på krogen oxå)
påvägen till tunnelbanan sen så träffade vi på ett gäng.. kom itne riktigt ihåg hur men ena killen började sjunga på någon disneylåt, blev nästan lite opera. Jag älskar disney (!) Så jag bad dom ställa sig på plattan o sjunga disney, Opera! tror det var alladin?:) De gjorde dom, tills jag tog fram mobilkameran:P hem runt 4iaf,  o KIM, förlååt gumman att jag ringde o väckte dig! :( :P var inte alls meningen, men så är det när man är lite för runt under fötterna.

Ska bara lägga till att jag tycker Andreas o Jennifer är jätte fina tillsammans:)


Är en aaning seg idag? gick upp ur sängen  vid 2 på eftermiddagen. o vidare till soffan iförsej. Ibland är det skönt att ha en storesyster. Utan att jag bad o mdet så kom hon med macka o chokladmoss till mig. tog ett tag o få i mgi det men lyckades efter nån timme. tack iaf. o det är inte bara bakiskänslan som gjorde att jag har svårt att äta, oxå kärleksproblemen.
O jag är jätte tacksam för alla människor som visar att dom bryr sig! tack, värmer i hjärtat faktiskt :)
Får se om jag orkar ta mig ut på en promenad med Kim snart. jsut nu känner jag itne riktigt för det. men får se.

<3?

En mindre trevlig kväll igår...mer än en timmes promenad, mkt gråt men det är sånt man får ta. Bra att du är ärlig iaf <3

Men det är inte min grej att vakna upp med tårar i ögonen..

JAG SAKNAR DIG O VILL HA DIG NU!
:'(

jävligt sugen nu.

Tack du, mår faktiskt lite bättre.
Men funderar allvarligt på om jag inte ska förstöra mitt liv lite mera? Skita i högarna av plugg o få sträck o IG så jag inte klarar studenten, lr lika gärna hoppa av direkt o flytta från fucking jävla solna/stockholm redan denna vecka?
Bara börja ett nytt liv lixom med nya människor.
För det kan ju faktiskt bli bra.

orkar inte gråta mer.

En perfekt människa kan oxå ha brister.
En perfekt människa kan oxå bråka.
Du är perfekt för mig.

Jag vill vara det för dig.

drömmar om minnen, haha

Sov lika dåligt inatt igen. lr somnade väl hyffsat fort men vaknade igen 04:40 och hade svårt att somna om, låg o vred o vände på mig hela tiden. Tror faktiskt att jag lyckades somna nån halvtimme senvaknade jag 10 över 8, då orkade jag itne försöka längre. Hoppas jag är pigg ikväll ändå då det blir vin framför robinson me goda tillbehör o sen vidare nånstans där man kan träffa folk o dansa galet.
Iaf den där halvtimmen jag lyckades sova så drömmde jag drömmar som liknade väldigt mkt tidigare saker. Allt i drömmen fick mig inte att må bra men nu i slutändan när jag sammanfattade allt och tänkt på det som faktiskt har hänt så kan jag bara skratta:) Bilden är från Nyår08, jag o Jenny.
ska dela med mig lite av det även fast ni inte kommer se hur kul det är, o förstå hur mkt jag saknar gemenskapen.
En kväll så kom Kim, Martina o Jenny hit. Vi satt o drack vin, sprit o champange (nån konstig människa som hade glömt den här på nyår) så den tog slut då den kvällen iaf.. De va oxå första gången jag satt o drack vin tillsammans me mina vänner framför mamma, haha lite vuxet ;) Iaf så bar det av till Lilljeholmen sen? Hem till nån kille, där Emmi var. vi satt i vardagsrummet o spelade kort o hade trevligt. Sen så vare så att killen som bodde där fyllde år, o då tyckte jag att han måste ju få en tårta! Så jag o Jenny stängde in oss i köket och började använda våra kock tallanger.. på gott o ont? haha man fick skylla lite på det lilla urval som fans i hans kök. Det blev iaf mjukt rostbröd, med kavijar på ena lagret o sen sylt på översta om jag har rätt? tror det blev lite bananbitar oxå. Sen okokta spagetti på o sirap ringlandes över! 
Sedan blev det födelsedags sång och hurra hurra hurra hurra..Såklart var han tvungen o smaka innan han fick veta var det var.. Jävla tur att han hade druckigt innan så han inte kände så mkt;) Tror inte tårtan blev så speciellt omtyckt så den åkte i soporna ganska snabbt:( Sen blev det mobilsamtal för mig inne i badrummet ett bra tag o under tiden drog Kim o Martina. Det blev så att jag o Jenny fick sova kvar, tror de berodde på att tunnelbanan slutat gå. När det var läggdags så låg Emmi inne i sovrummet med lägenhetsägaren (dom va på G) o Jenny låg i den långa soffan i vardagsrummet o Micke, Emmis polare i den mindre bredvid.
(Haha, jag känner inte Micke speciellt bra men har fått en uppfattning av att han tycker om mig väldigt mkt:P Men han är ändå en sån som aldrig skulle göra ngt utan medgivande, så de e no problemas lixom, han är för snäll)
När jag kommer ut i vardagsrumemt o  ska lägga mig där så är Micke o Jenny inne i en het diskution. Om Micke ska få mig i säng eller inte? Jag lägger mig iaf skavfötters med Jenny men dom fortsätter likförbannat, även fast jag ligger där! Såklart var det ironiskt från Jennys sida men Micke verkade mer seriös.(han var dyngpackad) haha jag låg där och försökte hålla mig för skratt samtidigt som jag o jenny låg o petade på varann när det blev väldigt skumma saker vi kom in på.
Han lixom bara ligger där o verkligen tror att det kommet hända, ändå fast jag ligger en meter ifrån o han bara argumenterar med Jenny om det. Jävligt kul att se:P Ni som känner Jenny borde förstå ;) Ni anar inte hur kul det var när man hade några promille i kroppen oxå:P
Micke var iaf väldigt övertygad om att det skulle bli vi inne i ett sovrum innan kvällen var slut. Var glad när han slutade samtalet o gav upp o man äntligen fick somna.

Fan att jag inte fick bilderna som togs under den kvällen:(

SÅ skönt utan mobil!

ÅH, nyvaken o panik!? mobilen laddade ur under gårkvällen/natten men tänkte inte så mkt mer på de. satte den i laddaren men kom aldrig på att slå in pinkoden. imorse när jag skulle sätta på den så... VFAN ÄR PIN KODEN!? jag har aldrig i hela mitliv användt PIN-kod så det är inget jag har i huvudet. letar som en galning efter pin o puk koderna i mitt rum. jag so mva säker på att jag hade lagt in dom i min pärm, men nej de va de jävla bank koderna:( när jag inte hittade dom o ja tyckte jag hade letat skitnoga(!) så gick jag in på deras hemsida, men där fick man ju inget svar på hur ma nskulel göra. SÅ ringde kundservice o fick sitta i en himla kö o där de en tjej som pladdrar hela tiden så man får ont i huvudet. Heltplötsligt när jag sitter o snurrar på stolen så fastnar jag med ögonen på ett papper. DÄR VA DOM! huh, jobbigt för hjärtat det här..
Men funtar på att stänga av mobilen igen, nu kan jag ju iaf sätta på den när jag vill;) Var så himla skönt att inte kunna ligga o vänta på sms lr att ngn ska ringa. Det kallar jag avkoppling! så troligen är jag inte kontaktbar på mobilen under dagen! jag som trodde jag var mobil beroende?

dagen i bilder, i stortsätt.



Sen massa annat skit oxå.

en önskan, nu tack

Jag vill ha nån som håller om mig och säger jag älskar dig.


kungliga operan

Baletten igår var, trevlig? Både ja och nej. Baletten kändes som ett sömnpiller ibörjan. Tror itne att jag blir så lätt imponerad av dans.. eftersom jag själv dansat och ser väldigt duktiga dansare ganska ofta. Då måste det lixom, verkligen vara WOW.
Men efter ett tag blev det bättre, när musiken blev ltie pampigare o det blev mer kraft i dansen. Men det är väl inget som jag kommer gå o se igen.... Åsa var iaf jätte gullig so mtog med oss tkr jag! haha i pausen vilel hon att vi skule lfå se guld foajel. Vi gick dit o sen ut på balkonen där. o ingen märkte att dom stängde dörren. så vi blev utelåsta! hahah:P tur vare folk där inne som hörde när vi knackade:P
Trött o besviken på en del saker och personer bara. Lite får man väl tänka med huvet?
Ska se om ja lyckas få en nån träff underlovet med Kim då:P

Kom oxå in på tungpiercing igen. kasnke ska gå o kolla ändå? ;)

dagen ser inte ut att bli bättre.

Nej, som sagt. tror jag får leva med mitt humör som det är just nu. Vår första lektion av de två vi har idag dampade läraren efter en kvart, gick ut o smällde igen dörren. För att några viskade längst bak. Hej vad jag älskar våra lärare!? Tror iförsej att han inte mådde så bra, men ändå. Så sitter här o tråkar o nästa lektion tror jag itne kommer bli så mkt att göra.
Har inte heller nå pengar så ja kan köpa ngt att äta på fikat. Fick i mig typ 5 tuggor av omeletten.. så känns som om min mage kommer börja skrika snart. o välkommen illamående?..

Sen hem o försöka mig på en powernap iguess. tror jag kommer behöva det innan vi ska på operan med klassen. Vi ska se baletten ringaren i Notredame.
Sen blir det ju ingen pojkvän som kommer hem ikväll som de va tänkt heller.

hemsk morgon

Små jävla skitsaker får mig att gå i taket just nu! Ja, jag har mens, pms. Alltvarligt så har jag gråten i halsen och bara väntar på på att få ett utbrott närsom helst.
o det första jag möts av när jag komemr in på msn är en jävla idiot som kallar mig för skitsaker för att jag sa nej till en sak. visst ingen jag känner nära o bryr mig ingentligen inte. men det var fan inte rätt tillfälle!

Har kunnat sova sammanlagt ca 3-4 timmar inatt. just nu känner jag mig pigg men vette fan ikväll? Lade mig runt elva men somna inte förrens halv två nångång.. väntade på sms jag aldrig fick, elerl jo? halv tre!. Vaknade runt 04 på morgonen.. försökte somna om men itne en chans,kom väl som itrans lr hur man ska säga, halvsov, men var vaken hela tiden. somnade kasnek en halvtimme vid 08 men sen kom syster in och väckte mig.

Skolan idag ja.. kommer bryta ihop om nån person säger ngt, lr börjar käfta imot som vissa lärare alltid ska göra.. man får lixom inte en syl i vädret o får intechans att försvara sig, lr förklara. bara att ta all skit som kommer.
 o det känns som om det kommer bli en sån dag idag, eftersom jag inte var där igår. ska jag åka ändå? :/

ska försöka få i mig en omelett nu, ska köra hårdare med LCHF dieten nu. får se hur det går, min aptit är lika med noll.

Inre tankar

Så, nu har jag skärpt till mig. Jag har ansträngt mig på riktigt. Och jag lyckades! Känns som om vi har kommit till en "högre nivå" som en vän sa till mig. Jag har blivit mer, vuxen? Och jag mådde så bra. Det gjorde ont med det glädje mig att jag höll ut och faktiskt lyckades att förtränga och ignorera.
Men nu.. är jag tillbaka på noll. känns det som just nu. Men alla har vi svackor? Jag anstränger mig som fan men jag vet inte äns om de märks. Jag får ingen respons tillbaka?

Men det är mitt sätt att vara, mitt fel att jag blir besviken, att det blir som det blir. Det är bara det att jag litar så jävla mkt på vissa ord. o just det tänder hopp, men som släcks så jävla ofta.

I love it.





snart blir jag stark igen.

Idag har jag vart hos sjukgymnasten. Hon kände igen mig sen förut och jag kom ihåg mkt av det hon sagt tidigare så det var väldigt lätt o förstå allt. men hon gjorde samam övningar o så för att hon skulel se hru jag rörde mig. Ett tipa var att om jag verkligen ahr jätte ont, akut så borde jag prova akepunktur! mednas vi då tränar på så det blir bra i framtiden.. Jag sa att jag är ganska nål rädd, så hon sa att vi kunde testa med en nål, i armbågen.  så yees, vitestade. o visst jag kände sticket med de va itne så farligt. o sen när hon skulle skruva lite, haha fan va de kändes obehagligt:P men jag förstår om det skulle kunan hjälpa mot dom som har ont. Så nu har jag provat de iaf! :D
Ska dit nästa vecka igen så ska vi göra klart hela tränings programmet. Sen ska jag börja träna lite mer själv:) haha Tobbe tror inte på att jag komemr göra de:( ska vi slå vad!?

Sen åkte jag in till stan, kolal lite mer klänningar och köpte med mig jordgubbar. Hittade en klänning faktiskt som var helt okej. men måste tänka ltie mer.. den var lite "för fin" än vad jag tänkt. aja, får ta med mamma eller tobbe nån dag o kolla:)
Imorgon kommer han heeem! :D fan vad jag saknar honom! men en skön saknad på ngt sätt. vi träffas ju så ofta så det var ändå bra tror jag. men iten för att jag vill att ha nska åka bort igen! :(
Men jag vet vilket löjligt stort leende jag kommer få när jag träffar honom så vet inte om jag vågar åka o möta honom i stan direkt när han kommer hem. Han kommer itne själv utan med syster och andra vänner. PINSAMT!
menmen, är man kär så är man.
Kan knappt vänta..


Har tagit hand om Mojje idag oxå, mata honom imorse eftersom han itne kommit igång med det själv. det är inge kul o bli kastrerad:( men han är duktig!

min kärlek till huvudsta.

Nej inget vin idag. Antingen blir det ju skola för min del, men om itne så ska jag upp tidigt för att träffa min sjukgymnast o då känner jag inte för att vara bakis! men undra hur mkt pengar vi hade kunnat käna om vi hade haft vin ist för cider..?;)haha.
Iaf så gick vi ner till centrum o köpte ett 6pack äppelcider och godis. Och jag står fortfarande fast vid att jag hatar huvudstas mataffär! vafan, inge bra naturgodis om det äns finns ngt som var på gränsen idag! bananer som jag oxå skulle köpa fans det inte, inte en enda liten jävel! o vet ni, dom här stora 200g chokladkakorna ligger inte längre framme, då får man prata med personalen i kassan! ååh, så fort jag kommer bort från huvudsta ska ja bojkotta den affären! den suuger. Nog om det. Vi gick ner till naken berget och satte oss på ovan sidan lr va man ska säga.. inte nere vid vattnet utan ovanför gångvägen. Ett gäng kids satt där nere. Men vi hade trevligt o snackade på aom allt o inget. efter ett tag såg några av ungdomarna(va gammal jag låter:O) att vi satt där så dom börja prata.. dom såg direkt att vi drack ngt. "Åh har ni dricka, kan man få smaka!?"

Vi sa att det tyvärr bara va 2,25or äppelcider. och jag betonade 2,25or ett antal gånger. men dom var lika intresserade ändå.
Snitt snapp slut.
Nu vet jag iaf hur man kan tjäna pengar i huvudsta ;D höhö

zoopark eller svinstia? men inte bara min skit.

Folk säger ju att vi har som en zoopark hemma. o då menas ju alla våra djur. iallafall dom vi har haft. Just nu har vi ju itne så farligt. 2hundar, 2 undulater och en kanin.
zooparken har iaf förvandlats till en svinstia! iaf MITT RUM! :(
Nu är det ju mkt värre pga av Mojje, ligger hö lite överallt som ramlat ut från buren, o lite kaninpluttar? och hundhår.. Men så självklart så är det ju jag som grisar ner oxå. jag har så jävla stökigt så jag dööör. igentligen hatar jag när det är stökigt! men det känns som om när jag har städat o det är jätte fint, så kommer nån o förstör..... Mamma o pappa langar in nya grejer i mitt rum, mickans byxor som hon inte vill ha slänger hon in här. Helt plötsligt ligger Lorentz data grejer och strumpor här inne oxå, och nån café tidning elelr ngt... O sist men inte minst Tobbe. Han äger oxå kläder! Han har en hylla här men idag när jag städade så låg det en del av hans saker längst ner i soffan oxå. Och alla säger och tror att allt är mitt fel!? så fan heller :)

Var duktig o städade idag iaf. Mår iten helt bra så är hemma idag, vettefan vad som är fel med min hals o mage. men jag fick krafter från nånstans så hela högen som ockuperat soffan är nästintill borta nu:)  Lite tobbe saker bara som jag itne vet vart jag ska lägga .. Vet älskling att du sa att du tyckte de va mysigt men ja va tvungen ;P  Fixade iordning i garderoben oxå så nu är jag nöjd.
Nu är det ända som saknas damsugning, o de behövs! men måste byta på Mojjes bur innan han kommer hem från veterinären. Så kanske överlåter damsugningen till städhjälpen som kommer imorgon?

Planen idag var att dela en flaska vin me Jenka ikväll. men får isf bli nån cider om det blir aktuellt:P skola imorgon... bajs att inte ha påsklov samtidigt med alla andra!

djursnack

Åh, vad jag har vart duktigt! nästan skrivit klart projektet nu.

Imorgon så ska iaf Mojje till doktorn. Han kommer att bli.. kommer förlora sin manlighet kan man väl säga. Han ska kastreras. Orkar lixom inte med nån stöddig kille här hemma, vi vet ju inte hur gammal han är men änsålänge är han jätte snäll men man vet ju hur vissa han-kaniner kan bli.. Kan ju underlätta oxå om det skulle bli så att han får byta familj.

 


Här e iaf bilder från idag, då emil tog ett bad! Lite söt är han!

 


som ett barn på julafton?

ÅÅHH, har blivit så himla taggad till studenten nu, fan det ändå jag tänker på nästan:D
Satt iaf o snackade med mamma igår kväll om vilka som skulle komma o mat o allt sådant. Håller på o tjatar att hon ska ringa o kolla med båtcafet nu:) tihii!
Var ju ute idag för o kolla ltie klänningar. Hittade några, som är helt okej iaf. vågar itne köpa dom än, vill att ngn ska med o kolla. Men söta va dom tkr jag:) så hittade jag ngra andra klännigar oxå, en skit snygg! fast den var inte lika skitsnygg PÅ MIG som på galjen:( skit oxå.. hade tänkt den till Tobbes student lr ngt sånt.
När ja kom hem så satt mamma o läste i sina kockböcker inför dieten. Ikväl lblir det fläskkarre med hemagjordcowslaw, sen skulel vi testa en blomkolspure oxå. cowsawn är klar och väldigt god;) Åt oxå en macka med Ägg, tomat och nån god blåmöggel ost. mumma!
Tänkte iaf att. Grejen med den här dieten är ju att fettet ska brännas nu istälet för kolhydraterna. Men jag som itne komemr köra lika stenhårt. GLÖM säger jag att jag skippar chipsen o pommes! va händer med mi nkropp då? då får jag både kolhydrater och massa fett. Då måste jag alltså träna väldigt mkt för att förbränna allt. eller, som mamma sa så får jag nog dra ner lite på sådant oxå..........

Firefox

Ngt jag börjar ogilla..




fett-diet i familjen Halldin

Nu ska mamma satsa hårt. Hon har fått ett tips från en kompis vars dotter körde den här dieten och gick ner 10kilo, på väldigt kort tid! nån månad lr va de va? + så var det en tjeje som gick efter samma diet och hon hade en blodsjukdom där värdena var konstiga så hon var tvungen o tappa blod ibland. men efter dieten så var blodet helt perfekt! Altlså gör den underverk för kroppen oxå!
Allt haldlar om att äta fett. feta såder, fet ost, massa smör.. Och såklart inga koolhydrater. Så inge postatis, ris, pasta, bröd. inte heller frukter, rotfrukter o inte för mkt grönsaker. Jag är inte så insat ännu men idag ska hon troligen sätta detta i verket.
Så vi går se vad det blir till middag idag:)

Jag sa att jag självklart vill joina henne i det här.. men jag har ganska svårt för fet mat, när man känner hur mkt fett det är :| Men, vi ska göra ett försök.. o vissa recept lät faktistk vääldigt goda! så lets goo! ;)

Men jag tänker itne köra lika stenhårt som mor, bara på middagen då vi äter gemensamt:P neej min frukost blev min supergoda macka, igen^^
smör, riddar ost, skinka, sallad och massa paprika!
O jag känner att snart kommer en ltien chokladbit slinka ner.. men det är mörk choklad iaf!

Snart ska jag iaf åka med syster till solna C, sen åker hon vidare till jaktkursen med Alec o jag till typ, fridhemsplan? Ska börja kolla lite på studentklänning. OM både jag o syster tror rätt så kommer det nog slinka ner ngt annat plagg oxå... :P
Nu blir det duschen o får se om ja byter färg på naglarna, har redan tröttnat på detta rosa/röda :S

tidsfördriv - bdb, soft-flikka

Har kollat Robinsson nu, och jag nekade utgången. Kände inte för det bara. Men planer är, om några dagar om vädret tillåter, en flaska vin o köpmat utomhus med en vän o filtar.
Ska vi börja mad andra saker som typiska bloggare gör? Dagens outfit, fast en dag för sent, så här såg jag ut igår;

Och har vart en aning uttråkad idag, så kameran blev min syselsättning. tänkte lägga upp lite cpbilder på bdb i stället för att lägga upp massa skit här:P men ngt litet kan ju komma här ändå. Iaf när jag, tror att jag stogd o sjöng lite ellet prata med mig själv i spegeln o råkade ha kameran i handen så kom lille Alec;

Har tränat litegrann med honom o bara haft kul åt han, han är en jävel på att underhåll den där hunden:)







Har börjat bli en aning nyttigare tkr jag. åt  bara mörk choklad ikväll och min lunch blev detta ist för typ hamburgare lr pizza?



Hjärtat är tobbes <3

drömmer iväg till 12juni

NU åt jag precis upp sista toffifeen, yummie. alltså resterna av mitt bio godis från igår.
Har nyss vart nere vid vattnet me Alec på promenad o funtat mkt på the stuudent!
OOm jag får som jag vill så ska:
  • Mottagningen vara nere i båtcafet, får fan klaustrofobi när det blir trångt! :/ Ska be mor ringa o kolla imorgon:)
  • Grymt smarriga smörgåstårtor. om det skulle bli ändring så ska det vara cateringen som vi haft förr med lite allt möjligt. pajer, pastasallader, olika såser, kött, lax?
  • Lite olika ostar ska det finnas till oxå, o kex.
  • Tobbe och Lorentz ska vara bartenders! o jag ska få dricka hur många drinkar jag vill pappsen! :P haha du kan va lugn.
  • Antingen vaniljglass och jordgubbar till efterrätt eller helst, mormors hallon tårta. den är gudomlig! men tvivlar på att vi har så mkt hallon redan då.
Det är mina tankar för tillfället, och såklart massa när o kära så kan dagen inte bli dålig!

Tobbe stack idag :(

Har ett ganska kul samtal på msn, lr jag är itne så aktiv som den andra.. Haha jag vet inte om han driver med mig elelr om han är seriös? Aja, alltid härligt med folk som har självförtroende;) men jag känner att jag inte behöver en kurs i kärlek o förhållande. För det är just det han typ, predikar om, vaaarför han are so HOT for the girls! ;)

Saknar redan Tobbe iaf. Igår va vi på bio på Heron, o sen sov jag hos honom o imorse skjutsade dom mig till pendeln när dom skulle åka mot Loftsdalen lr va de hette? hihi lite kul när hela familjen ska kika ut genom bilfönstrena när man ska säga hejdå till varandara:P Men hoppas du kommer hem på onsdag älskling<3
Idag så har vi varit tillsammans i 1år och 4månader! <3

nightmares.

Jag drömmer itne ofta mardrömmar, inte sånna man vaknar av med ett ryck o är helt kallsvettig. Men inatt blev det så.
Kommer inte ihåg drömmen riktigt, jätte svagt vissa bilder bara. Tobbe fanns med iaf och det var han jag var med mest.. Sen islutet av drömmen innan jag vaknar så går vi på en lång bro i någon stor stad där man hör bilar svisha förbi, o det är kväll, gatolyktorna är tända. Han går fortare än mig o kommer längre o längre ifrån.. Han blir en annan människa. Han går o tittar över bron, där det står någon o sen vänder blicken bak mot mig samtidigt som han går flera meter framför. Mörkare blick har aldrig funnits och nånting händer.. hah kommer inte ihåg mer alls bara att jag var livrädd när jag vaknade. Känndes som om jag såg ansikten då o vågade itne öppna ögonen. Harför mig att Tobbe dog i drömmen så jag var tvugnen o väcka honom, men först rörde han sig inte ett skit o bara låg när jag försökte skaka om honom, men sen börja han mummla.. det var en lättnad kan jag säga! <3

mysig morgon i solen.

Lite tråkigt är det att vara hemma själv. Inge kul alls faktsitk, om man itne har ngt att göra lixom.
Men när jag gick ut i köket för att äta frukost så såg jag vilket fint väder det var! Gick genast o bytte om till bikiniöverdel o ett par gamla pjamas byxor, satte på radion, satte mig på balkongen i solen o åt frukost! så himla härligt. Sitta där i varm sol o se på vattnet som glittrar..småblåste ju lite ibland men det får man ta. Nu är det bara dom gröna trädkronorna jag saknar.
Eftere tag hämtade jag Mojje, kände att jag vilel ha lite sällskap:) så hämtade honom och tog med kudde o handuk så jag kunde lägga mig på golvet. Var första gången för Mojje att vara ute på våran balkong oxå, hah aman märkte hur glad han blev! Han var itne stilla en sekund och när jag låg på golvet blev jag ett hopphinder i hans runda han sprang:P
o kittlas kan han oxå göra! När han komemr med morrhåren o nosar lite överallt på kroppen, haha:P

När jag tänkte ta in honom så gick jag först in i köket för att ja visste att han skulle följa efter, han är lite som en hund :P så stängde jag ballkongdörren och satte mig på fällen i köket. Vi satt först o myste lite sen ville han ut igen. Ballkongen är helt i glas så vet inte riktigt om Mojje uppfattade att den var stängd, han gick iaf rakt in i den, hahah. sen vände  han tillbaka till mig igen för att bli pussad på.

En mysig morgon var det :) Fler sånna tack! jag älskar solen på morgonen!
Får se om jag kan locka ngn till att ta en promenad med mig ner till vattnet o ta en glass. Vädret är som gjort för det nu.
Är faktiskt itne så himla depp längre för att jag itne kan följa med Tobbe o familjen till fjällen, är inte direkt skidor jag längtar efter nu:P Men är depp för att han ska försvinna ifrån mig några dagar:(
Blir bio ikväll me Tobb, Sammy o hans flickvän, o nu ska jag fixa röda naglar, Ciao!

Dagen efter.

Igårkväll vare studentskiva som stogd på schemat. Tobbes polare, så kände inte speciellt många förutom Emma o Sebbe.
Var helt okej iaf. va lite överstränga vakter som höll på att roa sig med att slänga ut folk o neka vissa från att komma in pga av för mkt alkohol enligt dom. Herregud, bara man kan stå på benen och bete sig som folk, o när man faktiskt har köpt en biljett så ska man väl få komma in?:S Aja, blev nattbuss hem vid 02.

Idag har det mest blivit massa mys. mkt mys. både jag o tobbe stannade hemma o tog de lugnt. ska väl snart bege oss mot kungsängen o hämta kläder åt honom, o sen är jag lite småsugen på en hamburgare? ;)
Har fixat iordning souer creams dip redan till kvällen, då de blir chips o läsk tiill i hope :)

RSS 2.0