bounce!

Tack för världens bästa julklapp älskling! :D
Jävligt bra föreställning asså, det ryckte i kroppen när man kolal de på dom. Och det va så att bounce dansarna bjödupp folk i publiken o fan vad jag ångrar att jag itne gick upp o dansa med ena killen när han bjöd upp mig, FAN! :P haha det skulel blivit tryckare, men det visste jag ju itne då:( jaja.. helnöjd iaf. o början. Ja, jag har spindelfobi, jag är livrädd! o kul när det komerm ut en stor jävla spindel o går genom hela publiken, o vi stog precis vid kanten där den gick förbi. även fast man såg människrona och att den var fejk så fick man ju lite panik. haha Tobbe trodde jag skulel börja gråta ^^ var ganska nära faktiskt...
Tobbe blev oxå uppbjuden några gånger, det var iten så många killar där så han blev extra utsatt:P haha. men JA, det här är ngt att rekomendera!
Sen så blev de disko o skumparty efter.
Håller iaf på o packar just nu, går sakta med säkert framåt. Idag bär det av till Jogersjö med Alec, Tobbe, Andreas och Tove:)
Finns troligen inget internet där så vi höres väl senast på söndag! puss

dans i Go'kväll på ettan

Kvällens middag blev framför tv:n idag eftersom Johan, Syrrans förra danspartner skulel vara med i Go'kväll. Han skulel vara med o dansa med Malin. När dom pratade på lite så visade dom oxå bilder som Johan hade "tagit med". En var från en uppvärmning innan en tävling, på han och Mickan:) och sedan en från muxikalen Vinterland så han spelade tomte Nisse och Mickan spelade Tärna. fast bilden var ju bara på honom. Men iaf, så Mickan fick en del reklam ikväll kan man ju säga. Hon letar partner och det meddelade Johan tydligt ;)

Här e några bilder från musikalen vinterland:
(Johan i röd mössa på sista bilden.)

Hej igen?

SÅ, nu börjar lovet på riktigt känns det som! :) äntligen är tobbe ledig från jobbet! Han komemr hit efter sin träning, o då blir det semla och kramar!
Så imrogon blir det bounce och sen torsdag bär det av till Jogersjö! :D hoppas verklgien det blir lyckat. vilken ja tror, vi komemr nog få super mysigt:) så ska alec med oxå, såklart!
Men lite ledsen tråkigt känns det att de itne blir lika mkt fest som ajg vill. okej, vi ska ha me oss en del dricka till Jogersjö, men ändå. Ni vet, ut o träffa folk o bara dansa gärnet. Menmen.. vi får, rocka loss? elelr snarare chilla gärnet till gitarrspel framför brasan ist;) itne helt fel de heller ioförsej..
Ska ta med mig kameran dit som jag antar att Andreas oxå komemr göra. blir väl så istället att jag snor alla hans bilder efter helgen! hans blir nog grymt mkt bättre! :P

Här blev ett lite pics från igår när jag o syrran var på hundklubben med Alec.

Min nya pojkvän!

Jajamen, nu är jag nämligen iten bara flickvän till Tobbe utan en till man. Han är charmig, busig och ska bli soldat! och är 4år.
Jag o Tobbe satt barnvakt igår till några kompisar till Camilla, vi hade aldrig träffat dom förut men det gick som smort. Verkligen skit gulliga ungar. En flicka på 6 år och en kille på 4. Redan efter någon halvtimme så stängde pojken in mig på hans rum och ingen fick komma in. då skulle vi sitta och kramas. Sen så hade han sina stunder med Tobias oxå då han ville bli upphäng i taket ^^
Sen satt vi allihopa i på golvet på guddar och sacosäckar och kollade på Ice age. Då blev det några brottningsmatcher med Tobbe mitt i men annars så skulel han sitta i mitt knä. Så när han skulle tillbaka till mig efter han busat me Tobbe så sa han "jag är kär i min flickvän" så fick jag en stor puss o kram! :P haha, vilken liten casanova!
Sen så missade jag oxå hela melodifestivalen förutom röstningen.. Först så var det Tobbe som skulel ligga o sova mellan dom men sen när han gick så ropade han efter mig. så då fick jag ligga där tills han somnade. men mysigt vare! :) verkligen en härlig familj!

Men idag så får vi se vad som händer, har väl lite som jag borde göra..men aja!

en mindre förlamning

Japp då har jag kommit hem med ett hål mindre! Från tandläkaren asså. uch bedövningsprutan var inge trevlig men var nödvändig. Undra när bedövningen går ur? det är fotfarande svårt att äta och skratta.
Eftersom jag redan var vid solan centrum så tog jag en sväng inne bland affäreerna oxå. Och fyndade lite på Gina tricot tyckte jag allt. det var ju en del rea, så två tubtop 29kr/st, en glittrig väst som jag förtfarande inte är helt säker på om jag verklgien vill ha men det var rea iaf så den fick följa med hem. Och så ett par ljusa jeans! så nöjd är jag + så köpte jag en ansiktskräm i nån butik och blev medlem oxå.. så nu är det väldigt billigt för mig att handla där de närmaste 2månaderna:) Var lite kul när jag skulle betala kläderna i kassan, då såg hon antagligen min lilla förlamning i ena sidan i övre läppen. för hon kollade ett tag..haha jaja:P
(försök till en puss)

Kvällen får vi se hur den blir. Var ju tänkt med utgång men får se hur det blir. Jag vil ha mys med drinkar hemma först! :( men neej så blir de ju inte. men iaf så Camilla ringde mig nyss o gav mig ett "jobb" imorgon. barnvakt:D har aldrig suttit barnvakt så det ska bli jätte kul. så min lördagskväll kommer spenderas på Lidingö bland två småttingar.

glömd mobil blev kärleksförklaring.

Vet inte vad som fick mig att glömma mobilen imorse. Jag var itne stressad, jag var faktiskt först av Kjelle, Elisabeth och mig. Dom tilloch med påpekade det! så jag tog det lugnt när jag satte på mig skorna och ytterkläderna. Och Elisabets sa sista "inget glömt nu" innan hon låste dörren. Men ändå så jävlar så ska jag glömma mobilen! Det kom jag på när jag redan stogd på kungsängens station och väntade på bålsta pendeln. men det fanns itne så mkt att göra. men det första jag tänkte på var att jag inte kommer ha ngn kontakt med Tobbe på hela dagen, och han vet inte äns att jag har glömt den hemma. Han komemr säkert bli ledsen när jag itne svarar på hela dagen.. Men somsagt så kunde jag inte göra så mkt.

Skolan funkade ganksa okej ändå, tror att ajg gjorde bra ifårn mig på religionsprovet iaf!

På pendeln hem så hade jag bestämt mig att iaf åka och hämta den hos honom (skulle igentligen hem till huvudsta). Men så ringde Emmas mobil, och det var Tobbe. Hon gav mig luren och jag hörde en lite Ledsen röst. Min älskling!
Nej jag vill ju itne att han ska bli ledsen och orolig, men fan vad jag kände hur mkt han älskade mig! Han hade blivit jätte orolig när jag itne svarat när han ringt o smsat, så han hade ringt min mamma o kollat om hnon visste var jag va osv.
Det är itne så att jag nånsin har tvivlat på hans kärlek! Men det kändes ändå extra mkt. En liten fjuttig dag man itne svarar i telefonen så målar man upp värsta bilden om vad som kunnat hända. Lite gulligt tkr jag att det är... fast jag är ioförsej likadan. 15minuter sen från jobbet så är det ngt som hänt? :P Så det blev extra mkt puss o kram när jag kom hem som förlåt.
Jag älskar dig Tobbe<3

min superman!

Ibland känns det som om gud inte tillåter mig att må bra. Att jag aldrig ska få en paus och känna att allt bara är så bra som det kan vara. Att inte ha några problem elelr ngt jobbigt att tänka på.
Om det blir som jag önskar och eftersom jag litar på att detta faktiskt ska funka så är min tyngsta hemlighet ngt ajg inte längre kommer må dåligt av. Jag har mina ärr som aldrig kommer försvinna men det kommer iaf bli en stor lättnad. Och en vän som jag nu har kunnat prata med normalt är ngt som oxå får mig att må väldigt bra. Att den människan ler mot mig igen känns så.. konstigt, men sjukt skönt.  det får mig att tänka på massa minnen.
Men imorgon så ska Emil följa med mickan till jobbet, alltså veterinären. Han har en tumör vid svansen! den känns inte speciellt mkt utanpå, men när mickan undersökte lite så upptäkte hon att den va ganska stor, Ungeför som ett ägg.
Så lite oroligt är det nu även fast jag itne tror att det är ngt farligt. men han är gammal och man kan aldrig vara säker.. Men jag vägrar tro det värsta som jag alltid annars brukar göra, iaf när det gällt våra marsvin och andra djur. men nej, det är en godartad tumör säger jag hela tiden för mig själv.
När jag tänker snabbt, att det kasnek kan vara en elak tumör, komemr det tårar direkt.
Men nej vafan! han är en stark liten kille och har klarat mkt! Han kommer finnas kvar ett bra tag till.. annars jävlar! jag blir bara så rädd...:'(

positivt - negativt

Positivt
Det har hänt två saker som har gjort att jag mår bra idag. eller dom senaste dagarna iaf. Så mkt jag kan säga är iaf att det handlar om två människor, någon som står mig nära och stått mig nära.
Jag mår bra och ser ljust på framtiden. Ja, jag känner lycka.

Negativt
Jag har huvudvärk och orken att börja läsa till religions provet imorgon är lika med noll.

15feb, bilddagbok



nu är jag engagerad, helt plötsligt.

Tobbe valde inte datan framför mig igår, istället så samarbetade han och Lotentz och dom gjorde iordning chokladfonduen till oss:) vi fick några speciall bitar oxå:)
Blev grymt gott iaf, Masmellows, kiwi, annanas, päron och banan! kan itne bli mer än Mmmm...

Om jag lyckas följa min planering idag så är jag jävligt bra! har tänkt att jag ska börja plugga nu på riktigt på helgerna. Och som tobbe påpekade, vad händer om det blri massa festkvällar?  men Nej, baksmällan ska itne förstöra mitt plugg (som de oftast gör:P) så de komemr bli o ladda upp med alvedon o köra gärnet med matteboken!
Så idag ska ja har jag tänk så här, att det som ska göras är:
  • Göra ett litet schema över skolarbeten
  • Läsa djurvård
  • Läsa religion
  • powerwalk
  • fixa naglarna
  • Lyckas övertala en del om utgång nästa heelg! ;)
Mer än så ska jag inte planera.. Förutom att äta massa jordgubbar och annanas idag!
Så nu ska jag ta med mig mojje ut i köket o sätta mig på golvet o läsa djurvård.
Men bäst man sätter igång!

gulligull?

Ikväll blir det som sagt choklad fondue framför melodifestivalen. Men det blir itne bara jag och min älskling. Utan Lorentz kommer oxå hit så det blir vi fyra; jag, Tobbe Mickan och Lorentz. DÅ finns en risk att det blir mer en sådan här kväll ikväll..

Får se nu vem som är viktigast. Just denna dag ska man ju visa lite extra kärlek till den man älskar. Så nu får vi se, Älskar han mig mest eller datan/Lorentz? ;)

alla <3dag

överskattat, överskattat eller , överskattat? men äh, har man pojkvän så är det iaf ett måste att jsut denna dag ska man träffas  o mysa lite extra på.
Vi köra på myspys här hemma. först vare tänkt bio, men vi kom på att det är ju melodifestivalen idag och dom som känner mig vet då vad valet blir^^ så det blir chokald fondue här hemma framför melodifestivalen. och sådant där trams med presenter bestämde vi oss att det hoppar vi över. Fast tobbe ska få en grej ändå hihi. men den är inte sedd  som en alla hjärtans dags present.
Åkte in till stan ida gför att köpa jordgubbar på Hötorget tills ikväll. men så svängde jag in i lite olika affärer. Så fick en väska från wedins och en top från vero moda. fick ltie vår känsla. Men så var jag inne på Jack & Jones och såg en tröjja som Tobbe måste ha. så nu är han en tröja rikare:)

Satsar på att bli ltie rosa-korall i vår;)

Uppsala, here we coome!

den här fredagen harde jag planerat världens utgång. ett tag vare tänkt att vi skulle till huset och satsa på ett erbjudande där det gällde att ma nvar 50st, då skulel man få tårta och champange! menmen, de var den drömmen. helt okej att det inte blev huset, men när det inte blev ngt alls är det itne lika kul:(
Alla verkar ha så dåligt med pengar. men den flicka jag säkert hade bokat upp var camilla, men hon tappade sitt sl kort för ngn dag sedan och måste nu köpa nytt! och poff där försvann alla hennes pengar.:( så jag hade inte så himla många att dra me ut o har nu bestämt, istället för en häftig utekväll, en biltripp till uppsala! haha, jag och Tobe ska skjutsa hans syrra till Uppsala där hon ska festa hela natten. Det är ju faktiskt mysigt o åka bil så vi tänkte ta me lite godis på vägen så blir det myspys!
Men kul nu får jag höra att ett gäng ska till Toxic. men aja, går itne att ändra nu. men jag är sjuukt sugen på en drink! funderar nästan på o göra ngt kul av vinet som står i bokhyllan:P eller be tobbe snällt att vi ska svänga in på nån pub bara en snabbis...^^ sorligt..?

Idag har jag fixat massa här hemma, pluggat o vart i stan. Ett fjuttigt linne kom jag hem med. men bättre än inget. jag gick runt ett ganska bra tag...

argumentation

Idag på svenskan så kom vi igång med en väldigt hetsig duskution. synd att det inte var på samhälls lektionen, då hade våran lärare blivit glad:P
Iaf så kom vi in på prostitution bla. vad som är lagligt, om vad som vi tycker är okej. Och om varför det inte är olagligt att vara prostituerad men olagligt att köpa sex. alltså uttnytja de prostituerades tjänster.
Enligt mig själv så tycker jag att prostitution itne borde finnas, jag tycker det är hemskt. visst så finns det ju dom som prostituerar sig frivilligt för att dom bla behöver pengar och det här är ända utvägen, och det faktsitk hjälper dom. Men många tvingas oxå in i det. Men ska det vara eller inte vara lagligt?
Och jag blev chokad när jag hör folk säga att "det är klart det ska vara lagligt, det är ju ett arbete". Vafan, ETT ARBETE!?

blev en riktig het debatt där i klassrummet kan jag säga. När jag var tyst så satt jag mest o skrattade åt folk. Vissa typ skrek?

Tex. Om en minderåring köper cigaretter. vems fel blir det då i slutändan? Jo det blir ju han som sålt det som blir straffad. Det är inte helt okej från mi nsida att det bara är att bara han som ska få ta skiten för det. Men tex ska man ändra lagarna  bara för att vissa människor gör fel eller inte orkar följa lagarna, för att alla är mänskliga så att man kan göra ett sådant misstag när man tex är för stressen? det är ju sjukt.

en dag bakåt.

Har precis tagit min första tugga av min födelsedagstårta. riktigt god om jag får säga det själv, jordgubbar.. Får se om jag lyckas locka hit Tobbe oxå, så får han hjälpa mgi att äta upp den. fast iförsej, de blir nog inge problem om lorentz kommer ikväll.

Igårkväll blev en riktigt lyckad kväll iaf:) ska se om jag får sno lite bilder av Pappa sen.
En kvart innan vi skulle åka till resturangen så blev det sång me tårta o paket. sen vare bara o snabba sig på.
När hela familjen, Tobbe o jag kom fram till resturangen där vi skulle äta så hopapde Camilla fram framför mig med hennes Tobbe i släptåg. det var en lite suprise för mig (som jag faktiskt hade listat ut innan). O jag fick en jätte fin blomsterbukett av dom.
Vi gick in o satte oss och efter några minuter så kom resten av min Tobbes familj intraskandes på resturangen. (det visste jag faktsitk oxå efter att någon hade råka försäga sig, haha!)
Efter Massa sushi o olika wok o kina rätter så blev man ganska mätt, o speciellt efter fruktbuffen o den friterade banen.. mådde ltie smått illa på vägen hem till Tobbe sen.. men är man på buffe så är man! ;)
Jätte mysigt blev det iaf och jag blev jätte nöjd! Fick paket av tobbes familj oxå, snygga underkläder, nagelack och stay upps lr va de hette^^ strumpbyxor till låren. grrr.....;)

Tack så  jätte mkt för en härlig kväll ! det betydde jätte mkt!<3

födelsedag nr 19

Ja, såhärlångt har den inte vart en sån födelsedag man önskat sig iaf. o de började redan igår.
Jag hade ett uselt humör på kvällen igår och det försvann inte under natten. så när jag vaknade imorse var det inte utav att familjen kom in med tårta och paket, utan en tjej(jag själv) som inte orkade ligga i en varm säng och bara ville gråta. Och den dödande mensverken fick henne att stanna hemma från ett studiebesök.
Så min dag har jag spenderat ensam hemma, men städhjälpen! Så nej jag har ingen känsla alls av att jag fylelr år. Inte äns av alla grattis sms jag får.. Men snart hoppas jag.
Humöret är iaf ltie bättre nu. nu är Tobbe här fast han ligger o sover, tror nästan han håller på att bli sjuk:( han är jätte varm.. Men har iaf fått ett par örhängen av honom som va jätte fina:)

Tror nästan att det var sången på morgonen som uteblev som gjorde lite av att känslan itne finns nu. Bara för att alla ska ha sånna dåliga o tidiga jobb:( I min blivande familj ska det vara en viktig tradition att man firar på morgonen, o den som inte är med blir det synd om..

helgens


Helgen har vart helt okej. fredagen spenderades först ett tag på Nivå o senare Chaplins:) första gången jag va där men jo ja hade kul, hade gärnat rockat loss lite mer bara ha ha:P menmen, blev itne överdriet sent helelr, ganska skönt faktiskt. vi var iaf hemma vid 03. Tobbe hade kul iaf när han o Victor deltog i kareoken med "Magnus uggla- Kung i baren" :D
Lördagen blev det massa myys:) först för mig o tobbe ensamna:P sen på kvällen tog vi bilen till sumpan för o hämta Tove o Andreas + köpa lite godis:) O den blev de melodifestivalen! var nog mest min önskan igentligen..^^ Men trevligt vare, o så snacka vi ltie inför Sportlovet, då vi fyra ska till Jogersjö några dagar o ha de härligt. uch vad jag längtar!
Sen kom iaf Camilla förbi vid elva o skulel väl först hälsa lite på mojje men de blev så att hon var kvar till 02. :)


Annars så har det itne hänt så mkt mer idag. jag vlle baka men det var itne så poppis hos Tobbe. Men snart blire middag o sen pendel till Kungsängen där bad och sängen väntar! puss

kort stubin?

Vet itne vad det är med mig riktigt, men .. jag är väl för van vid såndant här. Tex när man bestämmer ngt. så är det alltid någon som drar sig ut elelr iaf så blir det alltid diskution in i det sista om vi verkligen ska eller inte. Jag vill inte klanka ner på ngn eftersom jag själv kan va så ibland. men ajg blir så trött. redan vid den där första sucken, första känslan hos de andra att dom itne säkert vill, då försvinner min glöd, min vilja eller hur man ska säga.
Jag hatar att jag är såhär men så är det ibland. och så är läget nu. Och nu vill jag varken ut eller vara hemma. jag vill ingenting, jag känner ingenting. suck.

Tandläkarbesöks-ångest

Tandläkarbesöket idag ledde till ett återbesök :( Jag har ett hål! + början på 2st. jag fick faktiskt lite ont i magen.. ångest.
Det känns som om att jag förstör min kropp. Ja, jag har väldigt dåliga vanor vad gäller mat och godis. Och jag är säker på att om jag skulle gå till läkaren o kolla olika värden så skulle det nog inte vara någon vacker syn. Men ändå. jag mår bra iaf. Jag är inte överviktig och har ändå okej kondition även fast jag itne tränar i nuläget. även fast jag troligen har fastnat i sockerberoende.. Men övrigt så mår jag finfint. Men nu när jag har hål i tänderna så är ju faktiskt det ett resultat oxå av mina dåliga vanor, alt jävla godis jag vräker i mig. jag sköter ju borstningen, varje morgon o kväll + kasnek någon extra.
Och, såsom kroppen är obytbar så är ju tänderna de. Tänk när tänderna är förstörda, vad ska man göra då? jag tänker itne bli en av dom med löständer!
Uch nu blev jag lite rädd..:/

plus att snart är det ju inte gratis heller. ska jag då behöva betala för att jag inte sköter mig med godiset!?

nu ska jag vara lite öppen..

Vid middagen idag var jag o pappa ensamna hemma. Vi började prata om en speciell sak som angår oss båda och som är ganska jobbig om jag ska vara ärlig.
men så kom frågan: "Hur mår dudå?"
                              "okej, jag blir ju ledsen o arg"
                              "Men jag menar, DU. hur mår du annars?"

Dåå fick jag lite ont i magen och ett jobbigt samtal började ..

Men nu mår jag bra.


Deppresion? BRY DIG

Har du varit det, depprimerad? inte? då ska du inte komma med några "så är det/så är det inte". Om du inte själv har vart det eller haft någon nära annhörig som vart i den situationen så kan du ju inte veta speciellt mkt om hur det är, eller?
Alla tycker o tänker så himla mkt. Jag tror itne själv att man säger att man är depprimerad bara för skojs skull, för jag förstår itne det roliga? Det är inte en rolig situation. jag vet fakitskt.
Alla är olika och olika starka. drabbas man av en depprison så reagerar ju alla människor olika. Jag är säker på att Det är många som lägger sig ner i sängen direkt o inte orkar försöka gör någon ting, många kasnek kämpar o försöker fast gnistan itne finns kvar.  Vissa berättar hur dom mår, andra inte. Vissa söker vård och hjälp själva, vissa förnekar det.

Alla har nog varit depprimerade, mer eller mindre i olika grad. Men jag förstår inte dagen samhälle, eller dagens människor/ungdommar? När någon säger att han/hon mår dåligt, hur kan man tro ngt annat igentligen än jsut det personen sa? varför inte lita på personen. Man säger itne att man mår dåligt psykiskt om allt är helt okej. Det kan väl hända att nån gör det som vill ha uppmärksamhet. men då är det ju fortfarande ngt som itne stämmer helt. då mår ju itne personen helt bra, då behöver den här människan människor som hjälper till. varför itne bara visa lite omtanke om personen då? istället för att misstro o tycka o tänka en massa till andra. För jag vet att det är så idag. om man säger att man mår dåligt men kasnek itne har visat det. så folk försvinner, folk bryr sig inte, folk tror itne på dig. Tror ni saker o ting blir bättre då? de tror inte jag..
Om man inte har vart där så vet man itne hur det är. säg inget annat.

jag är uuuutråkad

De måste vara nå fel på mig? Jag har linne, Långarmad, tjocktroja + långkalsonger jeans o strumpor. och fryser ändå?  O lite kul är det ju oxå, ajg som nästan alltid fryser har det kallaste rumemt i hela lägenheten!
Lite mysigt är det att de snöar ute, om man bortser från att jag vill ha sommar/vår NU.

Idag blev en kort dag, en väldigt kort dag. började 10 och tog halv ett bussen hem. eftersom man är lite duktig o fjäskar inför lärarna, då går de mesta;) haha nejmen så vi fick ltie hemuppgifter istället. skönt ändå o komma hem, fast ändå itne. .helt tommt o inget att göra. förutom plugg då^^ snackat me CG i en halvtimme iaf. niice

Ja, va ska man mer säga.. min helg har ju nästan börjat nu kan man väl säga. har ju inga lektioner imorgon men det ska iaf pluggas! för jag ska bli duktig jag har jag tänkt;) Men utgång är att se fram imot iaf:)

hej en ny dag

Mår inte så bra idag.. inte så kul när det första man gör på morgonen är att ligga på golvet framför toaletten i badrummet. mår så sjukt illa:( Hoppas verkligen inte min mage ska sätta igång i gen o krongla! har sovit nu ett tag efter jag försökte få i mig en macka. så är väl itne liga panik dålig som imorse. fast jag spydde aldrig som tur va. ska försöka få i mig ngt nu.
Förövrigt så är jag hemma hos tobbe. känns väl itne helt bra o ligga här hemma o må illa när familjen är hemma:P men så blev de. fast vaknade nu av att deras morfar kom o skulle hämta sofia. De är en sån där härlig människa som man inte kan göra annat än o le när man träffar.  o märkes snobb är han oxå haha. så som skulle iväg till vällinby o shoppa loss:)

ska väl snart åka hemmåt o hoppas att tobbe vill komma även om illamåendet inte försvinner.. och en promenad är bestämd ikväll oxå, inga bortförklaringar!

babbel


Badade bubbelbad med älskling, åt förbjuden choklad med tända ljuus o lugna favoriter. Idag andra avenyn. längtan efter framtidsplaner, 10februari, önskelista? storlien, hundarna. solsemester dax o boka snart? sportlov me bounce o fest varje kväll, myspys på jogersjö.

7 sanningar

  1. Jag både gillar och hatar mitt utseende.
  2. jag typ, jojjobantar. gjorde iaf. går i perioder.
  3. Jag kan bli rasande över småsaker. även fast jag själv tycker jag är skitlöjlig och nästan skäms över mig själv.
  4. jag går hos en psykolog i perioder, 1 ggr/veckan
  5. jag kan få dålig samvete över att jag ibland har det bättre än andra.
  6. tkr det är jätte jobbigt när någon försöker trösta mig och krama o mig när jag är ledsen.
  7. När jag skrattar, så kan jag ibland ha väldigt svårt att sluta.

1 februari

fan då är man snart 19? ;) yees inte för att de e nå speciellt då, bara ett år närmare 20 och några dagar närmare studenten! men är de ngt annat speciellt me 19? inga speciellt som man får tillgång till då lr så?....

Iaf så planeras det en utgång fredag eller lördag om två veckor. någon som är på? :D jag viiiiiiiill! o de e ju ltie födelsedags firande typ, så blir jätte glad om folk joinar:) så kasnek de blir ltie föra hemma hos mig r ngt, inte bestämt ngt säkert än.

Annars så längtar jag till sportlovet! , och v11.

Gårdagen blev mysig. middagen var jätte god, jag som ville ut hittade inge folk som skulel ut så då bestämde jag mig för att ta en drink hemma o sen åka med min älskling hem o sova hos honom. men först DÅ ringde de folk som skulel ut. men då blev de ett nej från mig. o de känndes faktistk helt okej, festsuget hade börjat försvinna lite då. så min egengjorda drink räckte gott för mig. jag tyckte iaf att den blev god till skillnad från någon annan:P
Vi fick skjuts av hans familj hem, som hade vart inne i stan på teater. Blev o äta lite chokladbollar o höra pinsamma barn-historier i deras föräldrars säng där hela familjen låg. så blev de lite kramkalas oxå för hela bunten hihi:D

RSS 2.0