22:26

Va o körde lite på gymmet. Min kropp är helt dööööd nu.

Imorgon är jag "ledig".  Ska nämligen till skräddaren och fejkmarknaden me Gurra. Och så måste jag till massagen på morgonen oxå så de va lika bra att ta ledigt hela dagen kände jag.


Tänkt lite på det här med blogg. Hittade en sida där man kan betsälla hem sin blogg i en form av en tidning. Ja alltså månadsvis alla inlägg jag skrivit..
Fatta, nån gång kommer ju min blogg att försvinna. Allt jag har skrivit? Borta? Man kanske skulle börja skriva riktig dagbok istället...?

20:04 jag har syndat!

Morbror sa; Du kanske inte ska köpa så mkt mer saker...
Jag svarar; Nej jag vet, jag har tänkt på det... o så blir det. Inge mer shopping!

Idag när Felicia sov tog jag cykeln för att köpa lite morötter o gurka. o bara svänga förbi o titta i en skobutik....
Heh.



Dom är skitsnygga på!

11:51 jag, modell och fotograf?


Nu när jag har varit o fotat som modell hos en riktig fotograf så har jag fastanat.. för det här med foto!
Jag älskar det!
Visst, jag har ju alltid varit en sån som vill vara med på bild, men när det blir riktigt snygga bilder, och lite mer extrema är det speciellt! Är så jävla kul att göra och att se resultatet efter är oftast wow!(även fast man skäms över vissa)
Men jag börjar oxå känna det här att JAG vill ta sånna bilder. JAG vill bli duktig med kameran och vara den som bestämmer hur bilden ska bli. Både naturbilder, hundarna, vänner o familj i vardaglika situattioner- vackra och härliga bilder helt enkelt. Men oxå spexade, häftiga o sexiga bilder med en modell.

Kanske ska gå en fotokurs?

Men tanken är ju oxå vilken kamera ska jag ha? Min är ju bra men det blir inte sånna bilder jag vill ha. Fick använda Janes proffs kamera när hon ville att jag skulle fota henne o Felicia.. DET blev bra bilder!


09:47 just nu.

 

Idag är det strååålande sol och närmare 40grader. Haha ska man va ute lr inne?;) Nej men några prommenader ska det nog bli, Felicia är en riktig ute-brud.  Alltså utomhus-brud...


09:20 haha!

Hahah jag älskar henne!
Här kommer en video som e filmad för nån månad sen.

 


09:18 sjukt hur mkt sånna saker betyder

Igår kväll lät jag hundarna sova här uppe hos mig. Dom får ju igentligen inte vara här men både va inne i mitt rum o ville itne gå ut o det är ju bara mysigt.

Jag kröp ner under täcket och bad Beibei hoppa  upp.
Hjärtat började slå extra hårt och jag blev helt varm inombords och fick tilloch med ett litet leende på läpparna. Känslan av en hund som lägger sig på benen o ska trängas i sängen är underbar! -o de där rycken dom får när dom ska slänga sig bakåt o klia sig på benen o hela sängen skakar.
ÅH snart är jag hemma hos mina älsklingar!


23:56 Natti.

vafan.. jag är typ skittrött men ändå så går jag itne o lägger mig...
Men åh täääänk. En nybäddad, sval o skönt säng väntar....?! Okej, nu blir det brosta tänderna o krypa till kojjs.


Fresten så vore ju lite trevligt om ni kommenterade om videosarna,
så jag vet att ni kan se dom lixom? De är fleeeera på G ;D

Happ, helt plötsligt kom hundarna hit oxå...? Dom kan väl kanske få sovsällskap inatt om dom lovar att inte skvallra.

20:02 försenade videos!

Haha jag ligger här o asgarvar!! Håller på o kollar igenom videos som jag ska ladda upp nu. Tänkte börja med massa Felicis vidoes. o ja, hon kan va ganska så charmig ska ni veta!
o nu kom hon precis o joina, hon sitter bredvid och ser jätte nöjd över att det är hon som pratar på datorn;)

Appro på blogg... Jane har oxå skaffat en blogg, vi satt o höll på att komma på ett bra nickname. Kom inte riktigt ihåg va de blev heller men ja kan skriva den här sen;) Då kan ni ju börja läsa om ni kan kinesisika;)

ÅÅh, nu ska Felicia sitta på min mage oxå för att få första parkett o kolla videosarna.


Men här kommer de några iaf!
Se o njut hahah:D


19:05 något upppiggande?

Är så himla trött.. gissar på att det är vädret. Tror vi är inne i en regnperiod här nu? Inte så kul, men det är varmt så man går ju ändå i bara shorts o linne vilket är skönt! Men man blir ju så seg av det här... Aja, hoppas verkligen det blir bättre till helgen då vi har planerat att mysa lite i nån park, min sista helg!
Va iaf på massage idag igen o jag somnade några sekunder precis som igår^^

Ni såg kankse att jag äntligen lyckats med mina videos!

Men dom bästa o  roligaste videosarna är ju för stora men ja ska försöka fixa till det.. men här har ni en till iaf, i från lördagen när vi skulle vidare från Dada bar till nån clubb. Vet inte om ni riktigt förstår hur roligt det lät när Natcho säger "ditåt". :P
Jag älskar när folk ska försöka prata svenska! o ursäkta min jätte svenska-engelska ibörjan. hoppas verkligen inte jag pratar så normalt!


19:09 video?

Här e när jag filmade Felicia för ett tag sen...

Funkar det?


23:14 konsten att höra vart folk kommer ifrån?

Jag är verkligen ingen sån som kan höra på folk vart dom kommer ifrån. Asså, okej, fransmän o spanjorer kanske. Men sen dialekter, i olika språk går oftast itne så bra.. Skånska hör man men annars tror jag inte att jag kan så många mer haha. jo Liiiiiidingö.

Men iaf, till det jag skulle komma till.
Igår, när vi var på club Dada och jag, Maria o Jonathan precis delat på våra 6 shottar så kommer en kille fram till mig o börjar prata.
Först är det shottarna han frågar om då dom va lite speciella. Vi drack dom med sugrör då dom hade tänt eld på dom. Sedan pratade vi på iallafall i 10minuter.. sen kommer den obligatoriska frågan "were are you from?", "Im from Sweden, and you?". Killen stannar upp o ler brett, "sweden?" "Yes, sweden..?" Han sträcker fram handen "Men tjenare!" Hahaha, ja det är inte så himla ofta jag träffar svenskar ute.. men de va kul! speciellt när vi först stått o snackat engelska. Va lite pinsamt.


20:10 Movietajm!


Nu har jag varit iväg till Carrefour och köpt två väskor till. Så snart ska det väl börja packas igen, har redan packat en väska idag som troligen ska få flyga hem till sverige på tisdag med Pelle.
Tog en hamburgare på KFC innan jag tog en taxi hem igen.. o nuu ska jag nog ta o titta på The Blinde Side! ÅH vad jag har längtat.
Vet inte hur vi kom in på den filmen igår men härliga Natcho lovade mig iaf att jag skulle få den av honom innan han åkte, o nu så sitter jag med den här.... FILMTAJM!

14:28 Godmorgon.

Eh, vadå vända på dygnet? Haha, kom ju på att jag är typ ganska inne i svensk tidnu? Fast kanske e lite väl tidigt...

Bion igår va jätte bra, ärligt talat så fick jag tårar i ögonen ibland... lixom, jag blev helt förtvivlad när dom tog varandra i handen för att de accepterade att de skulle dö tillsammans och de va så fint när dom lekte i slutet.. Haha jag älskar Disney!
Är ju inget fan av 3D filmer igentligen, tycker bara glasögonen är jobbiga men filmen va grym. Toy Story 3!


O tack vare det här så är jag Jonathans best Toy Story friend;) Jag är i en helt egen kategori, det är respekt!
Sen så blidde de lite spontan utgång även fast man mådde som man mådde från dagen innan, haha tur att jag o Maria hade shoppat lite så att vi kunde byta om till ngt, så det blidde en snabb vända till Jonte för att göra oss klara o sen åkte vi iväg.

Dada club (?) blev de, o där mötte vi svenska Jonatan o hans två killpolare. Assköna! en fransk o spansk kille typ Pierre (som jag döpte honom till iaf?) o Natcho. Vi åkte vidare, men där va de sjukt mkt folk o både ja o Maria kände oss sega så vi tänkte dra oss hemmåt vid  02. Men så visade det ju sig att den spanska killen, Natcho va bartender i ett av de höga skyskraporna o dom hade ett rum där så han skulle fixa roomservice.
Så blidde det, så vi hamnade på deras rum på 69:de våningen (fanns måååååånga våningar högre) smaskade på varma mackor, pommes frittes, sangria och hade de trevligt. Natcho skulle åka hem vid 06 på morgonen typ så han förberedde lite för de.
Sen låg vi alla i sängen o bara snacka o lyssna på musik.. när det började ljusna ute släcktes lamporna och några somnade. Men jag o Jonathan låg o pratade vidare.. När folk började vakna till liv och en viss chef till killarna som bodde där ville komma o säga hejdå till den Natcho innan han åkte hem fick han en liten överaskning när det inte bara va dom på rummet utan det låg 4 andra under täcket oxå haha! Vi tänkte spexa till det lite men de kändes lite väl med gruppsex? hahah..

Sen fick jag demonstrera hur en riktigt kittlig tjej kan bete sig.. Låg mellan Jonthe o Jonatan och ja dom tyckte de va skit kul att hålla fast mig o kittlas! Förlåt om jag råkade sparka nån i huvudet lr så? :P Efter det var de ingen som fick röra mig haha..

De fixade en jävligt fin välkommst till den nya killen som skulle flytta in oxå. Asså shit va sjuka men härliga personer det finns asså! :D Några följde med honom till flygplatsen för att säga hejdå men jag kände att klockan va lite för mkt för mig o jag va bara sego...klockan va 07 så jag, Maria o Jonathan delade på en taxi hem. Ja va hemma strax före 08 imorse.








En väääldigt mysigkväll vare iaf! Tack:)

07:54 godnatt med er, typ.

Det är andra eller tredje gången nu när jag kommer hem då mormor redan har gått upp. Känns sådär halvskumt, halvbra o jag är inte äns trött! Men det blev ju alltså lite mer än bara bio o burgerking idag, men jag berättar o visar bilder senare. Haft en himla kul o mysig kväll iaf!
Nu ska jag försööööka sova. Imorgon va väl tanken typ skräddaren med Nina? men måste packa o städa rummet oxå!
mm, måste ställa klockan.....

13:00

När jag kom ner till köket idag så låg det massa smycken på bordet! Jag o Jane beställde lite från internet, o dom va jätte fina! Så nu är jag glad igen;)
Har tagit en dusch, ätit lite o borde nog städa lite oxå... ser ut som ett helvete här.
Men senare ska jag, Maria och Jonathan gå o se Toy Story 3 på bio och äta burger king! eller, jag kansek tar McDonalds, men mangocola från BK ska det nog bli iaf, asgod!

Här kommer lite mera bilder;





10:47

Nu har jag vaknat till liv igen.
Ja, igår va de ju midsommar. Haha blev ju ingen golfklubb för varken mig eller Maria (tror vi, HAAH). o jag säger att nästa midsommar ska jag inte dricka. Förbåde den här och förra midsommaren hade varit helt underbara om det iaf hade blivit ngra glas mindre. Menmen så kan det gå!
God mat och trevligt folk vare iaf!

Nina, Jago Maria innan lunchen.

svensk nubbe, yesbox.

 

more pics is comming.....


04:42 midsommarnatten, cleana upp rummet?

Ni kanske tror att jag precis kommit hem från krogen? mm.... visst. men så är inte fallet. Midsommar va de ja, no comments.
Tycker synd om Maria som ska på läkarbesök om några timmar, hahahhaaaa!

Nästa sommar bojkottar jag nubben! Heter de så fresten?

13:10 glad midsommar!

Nu har det kommit hit lite midsommarfint folk.. tur att det faktiskt finns lite svenskar här!
Snart ska jag ute i regnet(så de ska vara på midsommar, iaf förmiddagen) o åka till carrefour o möta Maria som kommer, vi ska köpa lite dricka innan vi åker hem hit igen o börjar med drinkarna.
Ikväll blire iväg till Marys golfklubb o möta upp massa annat folk för midsommar middag. Vi har hyrt deras VIP klubbhus, en inomhus pool. Så bikinin ska ner i väskan oxå!

Kanske skriver mer idag men om inte.. Så får ni ha en fin midsommar!


23:09 tillbaka till det gamla?

Ja, nu är det ju exakt 2 veckor kvar... just nu, denna sekund så har jag ingen hemlängtan men jag ser fram imot det så mkt! Ska fan hitta på massa roliga saker och göra en himla massa har jag bestämt!
Gotland där oxå Andre och Jesper mfl kommer vara, grilla, bada, picknicka, umgås med folk, åka båt med Johan, CG o Tobbes landställe, skärgården, tälta, landet... Ja det är massa saker jag vill göra!

Men då finns de ju såklart de där mindre sakerna där oxå som inte är så roliga. Jag vet ju inte exakt hur det kommer bli, hur det kommer kännas.
Just nu när mina tankar leker med mig försöker jag tvinga bort dom och säga till mig själv "Du är inte i svergie än, så du kan inte göra ngt åt det just nu! Så vänta med att äns ägna din tid åt det och bestäm dig lr må dåligt senare."

Jag kommer ihåg när jag kom hem i julas. Jag var skitglad över att vara hemma! Men eftersom mitt plan var väldigt försenat så kom jag hem väldigt sent på kvällen o hela familjen skulle jobba dagen efter o va alltså tvugna o lägga sig. Så det blev datorn för mig. O vad är inte det första jag ser? Jo det som Magnus la in på mitt skrivbord sista kvällen han var hos mig. Ångest är ordet!
Senare ser jag Tobbes tröjja som jag inte hade kunnat bestämma mig om jag skulle slänga eller inte, så den låg kvar..

Ja, igentligen har jag nog himmla massa att ta i tur med när jag kommer hem. Tror jag måste välja inställning till hur jag vill vara o leva mitt liv, så jag vet hur jag ska ställa mig till vissa saker..

21:50 jävla midsommarväder!

asså va fan? Inte äns när man åker till andra sidan jordklotet kan man få bra väder på midsommar!!
Tydligen ska de bli dåligt väder så våra planer på att dra till en park med massa folk o kubb, god mat  och massa dricka har ju förändrats.
Nu ser planerna annorlunda ut. Svensk Midsommarmiddag på en golf klubb! De blir nog bra de oxå försöker jag intala mig..
Aja, Vi får hit massa gäster iaf då Hans har firande här hemma. Så Maria kommer hit på förmiddagen så vi börjar med drinkar innan vi beger oss ut!

Hooooppas ändå det blir sol! SNÄLLA!
Hur ska erat väder va hemma i sverige imorgon??


21:17 smart packning på g!

Helt ärlig så trodde jag inte att jag hade så himla mkt packning.
Lixom, ja har väl köpt lite små saker o lite kläder då o då, men so what? o När CG o Tobbe sa att dom tar med lite saker åt dig annars kommer jag aldrig få med dig allt! Ja de tyckte jag oxå va en smart ide men kändes på ngt sätt ändå lite smått onödigt..

Nu har jag ju somsagt packat EN väska, den jag kom hit med. Den väger nu 28 kilo och det ser inte ut som om jag har packat ngt om man kollar runt i rummet. De 28 kilona som ligger i väskan är inte äns hälften av det jag har!
Morbror flinade åt mig när han såg allt som låg runt i rummet även fast väskan va färdigpackad.
Imorgon är det jag som ska till carrefour o köpa ny väska(or!)!

11:15 kloka ord.

Att Våga Är För Att En Kort Stund Förlora Fotfästet.
Att Inte Våga Är Att Förlora Sin Själ.



10:19

Det är ju skönt när det lixom inte är 40grader som de va igår, men det är ju inge kul när det ska regna. Fast mysigt är de ju.
Jag som tänkte gå till massagen (min nacke hurts) o sen handla lite melon och körsbär till imorgon. Midsommar ju! ;) Får se om midsommar i Shanghai blir likadan som den i Sverige = regn?  ÄH, det ska drickas drinkar och dansa runt en penisliknande grej iaf....... kubb blir det oxå!


19:34 nu köre vi på i värmen..

Tog en prommis me Jane o Felicia o påvägen hem smet jag in hos frisören. Nu är jag hemma och tänkte ta ngra kilometrar på rullbandet..... haha, 1 iaf ;D


10:00 enkel frukost.

Har nyss ätit frukost. Ni anar inte hur gott det är med en enkel knäckemacka med mjukost och massor av gurka på. Det är himelskt gott!!
Jag har ju börjat längta mer o mer efter svensk mat o även fast mormor är tillbvaka i huset igen (hon följde med från Wuhu) så ska jag försöka hålla mig till mina sallader. Kommer iförsej gå ganska dåligt tror jag när hon är grym i köket, menmen..

o idag kunde jag inte hålla mig om hon frågade om jag ville ha lite av den där kinesiska frukosten. Det är en soppa med bla sesam bollar, ägg och sådant ris som man gör kinesisk sprit av^^ Så ja de smakar lite alkohol om det, det är väldigt speciellt men jag tycker det är  gott ändå. Så jag tog en sesamboll haha.
Första gången jag smakade så va den alldeles för slämmig, blev nästan illamående + att dom är extremt söta. Men nu har jag vant mig och tycker dom är skitgoda!

Fast jag äter dom nog helst som efterätt:P



22:07 den svenska humorn?

Det var faktiskt inte bara jag som modellade i helgen. Felicia oxå! Om hon har tur så får hon oxå hamna i tidningen som jag;)

Det kan vara ett tufft jobb att fotografera småbarn ska ni veta!
Puh!
Jätte gulliga tjejer o killar som jobbade där, men erfarna av barnfotografering? Eh, NEJ! Segaste fotografen jag varit med om. Man måste ju vara beredd när ungen är glad o ler. Men han satt mest o log o gick runt o gjorde annat... inte undra på att Felicia blev som hon blev i slutet, ett grinigt monster.

Efter mkt stojande, hoppande, klappande, mjauande, klappande, grimaserande och mkt annat av både mammsen och personalen så fick jag ta över uppgiften att få henne och le. Efter mina första 2 minuter la dom över det ansvaret helt på mig resten av tiden, för OM hon log ;D Så vissa bra bilder blev det iaf:)
Skulle oxå kollat snett om jag va hon när alla höll på som dom gjorde. Jag försogd henne verkligen....

Jane undrade varför bara jag kan få henne att le o skratta ibland. Hmm, det undrar faktiskt jag oxå.. det kanske är svensk humor? ^^


 


13:21 ett smakprov.

Hej!
Nu är jag hemma igen.
Ucch vilken tågresa säger jag bara! Tror det tog över 7timmar! o det kändes kan jag säga.. Men Felicia var jätte duktig tycker jag, även fast hon vägrade sova.

Fotograferingen gick skit bra iaf! eller tror jag, dom bilder jag fått iaf:) Som jag trodde så blev de ju inte som dom sag men jag fick göra en fotbolls reklam o så massa brölloppsbilder. Det roliga var att vi inte var i studion utan utomhus! Så bilderna är lite häftigare.. synd bara att dom sminkade mig så som om vi vore i studion, det är ju inte lika mkt ljus så det blev inte lika snyggt. Men aja, det var jävligt kul ändå! o så fotades jag tillsammans med en kille oxå andra dagen.
Han printade ut ca 6 bilder redan igår till mig o han kommer skicka resten inom några dagar. Han sa iaf att bilderna blev bättre än förra gången, så han va supernöjd! :D

Men jag kan säga att det var grymt jobbigt oxå. Tänk er, att ha en sån där brölloppsklänning på sig (dom är väldigt tunga) ute i 35-40 graders värme, posera i obekväma ställningar och se snygg o avslappnad ut, o man känner hur svetten rinner.. Haha man kände sig ju inte såå himla snygg då kan jag ju säga!
Dag nummer två hade tjejen som var med o sminkade o styla en liten fläkt med sig som jag fick låna mellan tagningarna, och så stogd hon o fixade till sminket varannan minut typ.. haha. Men jävligt kul var det!




14:26 tåg utan AC?

Vad skulle man göra utan AC? Typ dö, lr svettas ihjäl iaf. Nu är det ju över 30grader varje dag och man blir svettig bara att vara ute. När vi kom hem från vår lilla prommis till affären o den söta killen idag så va Felicia helt dyngsur av svett. Det är underbart att komma in!

Tåget mot Wuhu går imorgon runt 06
. Så det blir upp med tuppen. o jag frågade Jane lite nervöst om hon visste om det var AC på tåget. JA sa hon. Åhh vilken lättnad tänkte jag, då kan de ju bli riktigt skönt iaf. Men efter ett taglade hon till.. kanske, lr jag vet inte. Inte på alla tåg är det inte AC... vi får hoppas!

Ehh, ja hoppas. Fatta, åka 5 timmar på ett tåg utan AC när det är 35 grader ute? he he he he........


(Om jag ska vara ärlig var inte de första jag tänkte på att man inte kommer kunna andas pga av hettan, utan mer att då kan jag ju inte köpa med mig choklad! :( De kommer ju bli mer chokladsås än chokladkaka.)

13:48 love is in the aiiiiiiir!

Så Jävla Gulligt!! Felicias första flirt! ;D
Jag och Jane tog en prommenad med Felicia bort till en affär där Jane skulle sälja lite kläder. Medans Jane var inne i affären så var jag o F utanför. Bredvid oss var detr en jättesöt kille på kanske 4år med sin mamma som spelade på lite olika spel.
Han gick fram till oss och försökte prata med mig, men jag forstogd ju ingeting, men jag gissade på att han frågade om han fick ge Felicia en kaka eftersom han höll i ett kakpaket. Så han gav henne en kaka och gick sen därifrån. o jag kan säga att han fångade Felicias hjärta direkt!

Sen han gav kakan till henne släppte hon inte blicken ifrån honom, o gick efter honom dit han gick. o när dom gick förbi varandra så snuddade han lite vid henne o det såg ut som om att han ville hålla handen lr bara retas lite med henne.

När vi skulle gå hemmåt gick dom oxå. Istället för att ta Felicia i vagnen så lät jag henne gå själv. o efter ett tag vågar sig pojklen fram igen och tar henne i handen så dom går hand i hand.
Han säger till hans mamma att han tycker Felicia är "pjalia" som betyder vacker.

ÅH KÄRLEK!


23:39 i övermorgon åker vi!


Japp, Jane sa för ett tag sen att det är på fredag det blir. På fredag så åker vi till Wuhu, där hennes bror (fotografen) bor! Jag vet inte än om det är på morgon/för-eftermiddag/kväll vi åker eller hur vi åker men på fredag it is.

Jahapp, då blidde det ingen fotbollskväll för mig på Omalleys då?:/ Dom har en storbilds tv ute i träfgården o massa bänkar så de får plats massa med folk dom kan sitta där med deras öl o skrika o gapa! Även fast jag inte är såå intresserad av det om inte sverige är med så vill jag dit ändå, bara för ATT lixom. Man kan ju låtsas heja på ngt lag o försöka komma in i det där pirret ändå!:P haha, men jag ska inte klaga!

Nu måste jag ju packa imorgon oxå. Vet inte hur många dagar vi blir borta. Men ett par underkläder o bikini ska ju med iaf. Hmm, viilken bikini ska jag ta tycker ni? ;) Zebra, leopard lr blått krummilur mönster?
o Juste, ipoden ska fyllas på med mera musik så man klarar av bilfärden oxå! Bil eller tåg lr va de nu blir....

20:10

Idag har jag varit lite påhittig! Tihi, men nog om det^^
Kom på att jag har ju en del filmer jag köpt som jag inte har sett än. OCH att jag inte har börjat på andra säsongen av true blood. Men inge kul o kolla själv. o den e ju lite småläskig ibland faktiskt:/ G flyttade ju förra helgen så nu är jag "ensam" på kvällarna när Hans o Jane går upp till sig med F.

Tänkte ju försöka sova tidigt idag eftersom jag jobbar imorgon, men hur ska jag kunna lägga mig tidigt om jag inte är trött? Det får vi allt se.....

Hm okej, True blood eller Domino?

19:32 Flisia


Felicia har verkligen blivit äldre.
Det är kul och det märks på många sätt. o det är både på bra o dåligt om man tänker på hur mkt man måste hålla koll på henne. Hon klarar ganska mkt själv. Gå i trapporna iprincip utan problem. o krypa upp i soffan o på stolar.
För nån dag sedan gick jag in i köket för att bara skära upp en äppelbit, o när jag kommer tillbaka så står hon nästan på bordet! Ja, smart. Kan man komma upp på en stol så kan hon nog klättra vidare upp på bordet oxå..

Dricka ur glas kan hon oxå göra helt själv nu, och hon säger till när hon behöver byta blöja. När hon vill gå ut så hämtar hon mina skor, och när hon är hungrig så gnyr hon och pekar på sin mun, hudkräm vet hon hur man använder, när hon vill kolla på tv så ger hon mig fjärrkontrollen, hon börjar bli tjejig och vill ha hårspännen och toffsar i håret och när hon är arg, så är hon ARG.

Hon är en smart liten tjej.

vad köpte jag mer igår..?

Jani, förutom armbanden o plånboken o lite presenter till folk så köpte jag den här på marknaden!
Jag har alltid velat ha en Ed Hardy tröja men det är oftast för mkt krumelurer o figurer för mig... men den här tycker jag ändå va snygg o lite mer sportig o neutral för att vara de märket. I Like!


14:44 Detta är så typiskt kina.

När man bor i Shanghai så har man vääldigt svårt att planera. Det går iprincip inte. inte till 100% iaf.
Man kan ju försöka. Ibland lyckas de, men ibland inte.

Eftersom jag nyss pratade med Maria så får hon bli de första expemlet av 100!
  • Det skulle kommit en kille o fixat hennes tvätt maskin igår mellan 10.30-11.00. Kom han? Nej. Då skulle han komma dagen efter istället, alltså idag. Har han kommit? Nej.. så blir väl imorgon lr nån annan dag.
  • När jag går på min akupunktur/massage så är min tid vid 10. Men Jane säger alltd att det är lugnt ifall jag går nån timem senare, lr tidigare. "No problem" o inte äns höra av sig. Men tänk om jag skulle ha brerottom o nån tid att passa tex den gången jag var där då jag hade tid vid kl10, men en man kom in med hans hustru. Han var gammal och hade ngt fel med ryggen, hade med sigsina röntgen bilder som han vill visa oxå. Även fast massören hade börjat massera mig så avbröt han för att kolla honom för att det skulle gå "snabbt". Ehm, ja... säkert 45minuter senare var han klar med dom.
Ja asså detta är typ vardag i Kina.  Det här är en ska som ska bli skönt att slippa när jag åker hem. och saker som tex igår....
  • Offentliga toaletter ällmän plats?

    När jag stogd på tunnelbanan påväg hem igår. Jag stogd upp vid dörrarna, och när dom öppnades vid en station vad ser jag inte precis framför mig? En pappa som håller upp sin son på kanske 4år, över en papperskorg och gör sitt nummer 2. O det såg ut som om att han tyckte det var världens mest naturligaste sak. Haha, okej, det är det ju. Men i en papperskorg på tunnelbaneperrongen? Njaa.....
    o är ungen så pass liten att han/hon inte kan hålla sig så finns det en jävligt smart uppfinning; blöjan!
Har förut oxå sett en mamma som höll sin son när han kissade, mitt i gatan!
Ja, vuxna kan oxå göra det, fast då är det väl oftast männ iförsej.


Eller så är det kanske bara jag som fortfarande är jävligt svensk?? HAHA

11:26 fruktigt!

Ngt som är lite tråkigt med att jag åker hem nu snart och inte är här på sensommaren är att jag går ju misste om all frukt vi har i trädgården! :( Okej jag fick ju smaka på de mesta förra året men nu har jag ju sett att vi har vindruvor oxå! Men ja, dom är inte mogna förrens om nån månad:/ 
Men både appelsinerna o vindruvorna är på G nu iaf.


10:59 Morrnmorrn!

Vaknade gaaanska nyligen, och va bara tvungen att föreviga mina vackra morgonfrisyr! Hahahah

o nej, idag sov jag faktiskt inte med blött hår!


23:13 fejkmarknaden idag.

Nu är jag hemma! Har blivit en lång dag med mkt.. shopping;)
Cyklade först till carrefour o H&M o köpte ett till par shorts. När jag skulle hem hade det börja regna, men de va inte så mkt o göra när man ahde tagit cykeln. Men det var ändå väldigt skönt även fast ja cyklade i rejserfart hem;) Kändes som ett riktigt sommar-regn då man inte behövde frysa även fast man bara hade linne o shorts.


Sen blev de in till stan igen och fejkmarknaden! Mötte upp Maria o jag hittade faktiskt en del!
Mest onödigaste va väl plånboken. Eller igentligen inte? lr.. aja, jag har ju en men jag har länge tittat efter en ny.. o nu hittade jag än med massa bra fack i så jag frågade vad hon ville ha för den. runt 300RMB. Jag sa 45RMB o hon blev galen som vanligt.. men jag gick därifrån, lr försökte! Asså verkligen, visst att kineser är jobbiga men hon bokstavligt talat höll fast än. Jag försökte få loss min hand som hon höll i men det gick inte, jag försökte verkligen men hon vägrade släppa mig. När hon äntligen släppte mig o vi gick fort därifrån så ropa hon efter mig "okok, 50!" jahapp, då blev jag med en ny plånbok då. "you are tuff" sa hon... haha.
Igentligen hade jag nog kunnat få den för billigare, men jag är ganska säker på att det är äkta läder iaf. orkade inte bry mig så mkt..

(Bara ett ex till er som inte varit här o inte vet hur det är med priser o sånt;P)

Men så hittade jag ett par snygga armband oxå, lr man köpte en kedja och valde ut berlockerna till. o jag är feting nöööjd!


Men nu, godis tajm!

20:58 78 %

Det är sjuukt hur beroende man blir! Så sjuukt jävla gott med mörk choklad! Har bara liiite kvar nu:( försöker snåla.... men det går inge bra.


19:57 H&M, bästa vän!

Okej, nu ligger jag här nyduschad i mjukiskläder. När jag kom hem från Carrefour så stack jag iväg till gymmet en sväng.
När jag kom hem var Hans hemma och jag åt middag innan jag hoppa in i duschen. o Nu ligger jag här!

Hittade lite kläder på H&M. Blev usla bilder nu när jag fotade haha, menmen;) På hemvägen gick jag in i en liten pryl-butik oxå o hittade två snygga solfjädrar som jag har tänkt att ha på väggen hemma.

Första är för slappa sommardagar. Andra kommer bli grymt snygg till ett par jeans. O tredje är som gjord för mysiga sommarkvällar när man behöver ngt att ta på sig!

(ja lovar, när jag fotade så tänkte jag inte att lägga dom så så att jag kunde beskriva dom, haha. men de blev bra)


11:44 jag.behöver.mera.kläder. . .

Asså, undra om det är att jag sover för länge på morgonen att jag inte kan sova på kvällen? Eller nej det är ju sjukt.  Jag har gått upp strax efter 10 nu de här dagarna, brukar alltid vakna innan 09 annars. Men det är verkligen omöjligt att somna på kvällen.. Är lite smått trött under dagen/förmiddagen men när klockan börjar närma sig 01 är jag inte alls trött men försöker bli, så jag lägger mig iaf i sängen, men somnar säkert nån/några timmar senare..

Aja, nu sitter jag här iaf
och har fått i mig frukost. Ska kleta på lite mascara och sen ta mig bort till Carrefour o köpcentret;) Lägger in bilder om jag kommer hem med ngt fint!

puss

00:38 finallyy!

ÅH nu har jag gjort ett riktigt fint CV om jag får säga det själv;) Tilloch med med foto i!
Har skickat iväg det till ca 7 st och nu är det bara att hoppas på svar! Tråkigt var bara att mitt drömjobb som jag hittade inte längre fanns kvar:( Vet inte, men annonsen var borta iaf. Aja, får hitta ngt annat som är lika bra.

Nu kom nyligen Hans o Jane hem, o F somnade för lite mer än en timme sen.. Kanske dags för mig oxå?

15:10 student tider!

Känns tråkigt att inte vara hemma nu i studenttider. Många jag känner har tagit studenten nu och igår var det Säbyholmarnas tur! Grattis till er!


Jag blir så avundsjuk när folk säger att studenten var den bästa dagen i deras liv. kanske överdriver dom? inte vet jag.. önskar bara att jag oxå kunde säga så. men det kan jag inte. Det var en grymt kul dag, lr härlig dag iaf.
Även fast jag inte tycker om att vara i centrum speciellt så kändes det bra att dagen handlade om mig. Det var min dag!


Det bästa var ju första halvan av dagen, absolut. När man var pirrig o sprang runt hemma för att göra sig iordning, möta upp tjejerna för champange frukost, tralla ner o till pendeln o dricka champange o cider ur flaskorna.. bussen vi fick helt för oss själva;) sitta o skriva i varandras mössor o bara se alla glada o förvantansfulla människor.  Ja, lycka o kärlek helt enkelt.

På utspringet efter allsång med Bärsbärsbärs sjungandes så möttes jag av familjen, morfar o gunilla o Camilla. o lugnt det finaste plakatet fick jag ju oxå! Att det stogd vår älskade Hedvig gjorde mig faktiskt riktigt glad, fortfarande.
Att se mina föräldrar med tårar i ögonen o känna att dom var stolta över mig kändes underbart..! vet inte riktigt hur jag ska beskriva det. o sen att tillomed gudfar kom dit var ju lite kul:P Även fast inte alla runt om mig var på bra humör o inte äns ansträngde sig försökte jag skita i. Det var min dag, så var det bara! Jag gjorde så gott jag kunde att hålla humöret uppe ändå, även fast det kämpades med det en del. 
På vägen till flaket fick jag stå upp genom takluckan o vråla.


Flaket blev ett fiasko spec då folk bara stack därifrån utan att säga ngt. ja det förstörde ganska mkt men jag är glad att jag var envis o tvingade med Madde iaf och försöka vara ett litet energi knippe där uppe på flaket timmarna i regnet. Hade iaf jävligt kul!
På bättre humör blev jag ju när Magnus kom till flaket och gav mig en ros oxå!

Väl hemma så strömmade vänner o släktingar in efter ett tag...Började gråta när pappa höll tal och ajg älskar liknelsen han gjorde med "Den fula ankungen" haha! Hade jätte trevligt tills jag tillslut såg att klockan var nio o jag skulle vara inne i stan o möta upp tjejerna.
Även fast jag inte ville så kastade jag mig iväg till slutskivan. Där jag aldrig haft så tråkigt! Folk var inte speciellt trevliga lr roliga.. o sen när jag tilloch med fick ett sms av personen jag minst av allt ville tänka på den kvällen så sjönk humöret ännu mer.. som tur var va Magnus inne i stan o ville ha med mig hem. så jag stack ganska fort för att inte göra kvällen värre än va den var, för skulle itne studenten vara den bästa dagen i äns liv lixom? Mötte upp M och åkte hem till honom. Dagen efter kan nog ha varit en av de bästa i mitt liv isf. Ok, kanske inte men det var extremt mysig o bra! Att vakna bredvid den människan o med en liten ask på bordet oxå.
Vi åkte hem till mig o öppnade de sista presenterna som jag inte hunnit med, njöt av dagen och åt resterna av smörgåstårtorna o cidern som var kvar från mottagningen.



Vet inte hur min student lät nu men det var en härlig dag! men med för mkt kämpande av att vara glad när människor omkring mig svek, på den ända dagen jag ville vara 100% lycklig.
Grym dag men den bästa dagen i mitt liv är att överdriva!


14:30 Ska jag svettas ihjäl lr vara förkyld?

Som sagt, jag har blivit förkyld. Därför skippar jag gymmet idag, lr okej det är väl för att jag inte kan gå dit heller eftersom jag har F hela dagen/natten.
Men iaf, jag antar att jag är extremt känslig för luftkonditioneringen. Ni vet ju att det inte är bra att temperaturen pendlar så mkt. När man är ute ät det 35grader o när man kommer in så är det typ 19.
Ne jag har faktiskt min på 25 men ändå är det stor skilland för den blåser väldigt starkt. Men asså, det ÄR för varmt för att inte ha den på! Jobbigt livet kan vara.....

12:56 lördag.

Min lördag blev inte som jag hade tänkt riktigt. Hade massa inplanerat nu på förmiddagen o under dagen innan jag vid 18.00 skulle börja jobba o ha F hela kvällen.
Men nu skulle tydligen Jane iväg på lunch med vännerna och tänkte inte ta med F så ja.. vad gör man?

Det gjorde mig inte på så himla bra humör om jag ska vara ärlig men jag har inte sovit mkt heller. Kunde bara inte somna igår... Har ju blivit förkyld oxå så fick gå upp några gånger o leta efter näsdropparna.
Eftersom jag var så trött försökte jag lägga F men hon vill verkligen inte sova utan bara skriker. ÅÅH!

Men nu är vi vänner igen. Typ. När hon inte sprakar mig i ansiktet!


Men då biter jag tillbaka!



19:48 när man känner sig effektiv.

Jävlar vad jag har varit duktig idag!

Känns som om att jag har hunnit med ganska mkt idag!
Felicia har varit hos läkaren och fått två sprutor, o eftersom Hans åkte med så slapp jag.
Så jag har haft mkt ledig tid.. O nu har jag; en hel del jobb som jag har hittat som jag ska söka, har beställt en del saker på internet, skrivit en lista på vad jag måste göra innan sverige, äntligen fixat klart med mitt "word-program"..o en hel de mer saker.
Medans jag, Gurra o morbror satt här uppe i soffan med varsin dator i knät och Hans hjälpte mig med att ladda över massa musik från hans externa hårddisk så diskuterade vi oxå packning.

Hur i H-vete ska jag få hem allting lixom?Haha o jag är ju itne äns klar med allt som jag ska köpa! Har ju fortfarande en liten shopping-lista kvar..;)
Ja, det kommer kosta pengar. Men det löser sig nog... Har kollat upp hur mkt det kostar o si o så. Ska prov-packa nån dag snart iaf.
Men grejen är lite den oxå att om jag ska skicka grejer som är det billigaste o lättaste sättet så kan jag ju inte skicka saker som "jag köpt här som kan va fejk" lixom. Som dvd-skivor. Om de fastnar i tullen blir de hejdå med dom. Alltså så är det smartast att skicka kläder. Men, där kommer det stora men:et. viiilka kläder o skor ska jag skicka o vara utan i flera veckor!?


Vi har planerat in lite utflykter nästa vecka oxå:)

Haha.. nu ska jag ta o sätta igång o rensa musiiiiiiiiiiiiiiiik. Kommer ta hela natten och några dagar till ;)

22:08 daaaaaaaaaamp (utropstecken)

VARFÖR HÄNDER ALLTID SÅNT HÄR MIG!!!!!!??

Bara för att jag är så blåst på teknikologi? Nej men asså, jag blir så jävla trött! D

Ikväll skulle jag träna framför tv:n med min nya arobics dvd. Jag har användt tven under dagen och kollat på film. Men såklart. Bara för att just NU, IKVÄLL vill jag göra det här så funkar inte tv:n. Den har helt enkelt lagt av. Happ, inte så mkt o göra då.. Då sätter jag på min tv i rummet och tänker att jag får väl träna inne i mitt rum ist. Men den jävla dvdn märker inte av skivan. det händer inte mkt o står bara "No disk", hur många gånger jag än försöker. Typ 20ggr.
NÄHE.... Datorn då? okej, då sätter jag in skivan.. JAA det funkar! DÅ kör vi då... men oj, "måste bara byta skiva för det var fel." När jag sätter i den rätta så kommer det inte upp nån media player som sedan säger åt att jag måste byta program att spela upp dvdn i, o som sedan byter automatiskt. Då får jag väl klicka in där själv då. Men inget händer. NÄR jag väl får upp rutan så "svarar den inte", utan vägrar ladda klart. jag stänger ner allt efter ca 10minuter, då jag oxå hunnit klicka upp o stängt ner allt ett antal gånger. Så jag trycker ut skivan, o DÅ kommer programmet upp där den ska spelas upp. Trycker in skivna snabbt igen. "sätt i DVD eller tryck på spela." jag trycker på spela..... tror ni det händer ngt? Ne.... trycker några gånger till.... tror ni det händer ngt? neeeeeeee............. WHAT THE FUUUUUCK!!!!????
o tror ni inte blogg.se strejkade först när jag skulle in här o beklaga mig oxå?




O tror ni jag har nån lust kvar att träna nu efter fan en timmes kämpande med en jävla dvd? NEEEEEEEEEEEEE.......................

19:21 the dress.


17:59 yes jag klarade det!!

Jag hade helt ställt in mig på att torska på den muntliga historian och då få göra om det i höst. Hade helt gett upp hoppet. Hade lixom tänkt att inte äns försöka utan bara fråga om det var möjligt att skjuta upp allt till efter sommaren. Men så började han ställa frågor o jag försökte så gott det gick..

MEN, oj så det kan gå;) Nu ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAAAR! Han såg nog hur glad jag blev när han började prata om att "jadu hedvig, det här var ju bra, så nu gör vi såhär"....

Nu kan jag ju nästan säga att jag har sommarlov? Som alla andra säger, låter så jävla härligt!


13:23 när ska jag skaffa eget då?

Att jag fortfarande tycker det är jobbigt när AI:n går runt här o städar? Jag ligger i soffan med datorn på magen o hon går runt om mig o plockar. Uch, tycker det är jobbigt.
Man får ju dåligt samvete, även fast när man hjälper till o plockar undan saker så blir man tillsagd.

Vill säga grattis till Gurra iaf som fått en lägenhet nu! o han flyttar redan i helgen.
Han ränsade ut sina kläder idag o jag hittade lite grejer som jag tog över faktiskt ;)
Men uch, tomt det kommer bli här nu.. vem ska jag kolla på film med på kvällarna? va?

23:20 nu är det nog dags. sov gott ni som ska!


23:06 snart Wuhu..

Åh, va jag är trött i kroppen. Har varit det några dagar nu men ikväll körde jag ett litet träningspass hemma eftersom de va så länge sen. Så nu är jag extra trött pga det, o stolt ;) haha men det skulle vara kul om jag blev sjuk typ nu....  Fattar inte varför jag blir så här seg o tappar lusten till allt så ofta? :S

Även fast jag är trött så känner jag mig bättre i kroppen efter träningen. Så hoppas jag kommer igång nu o taggar till lite igen. Längtar iaf tills nästa vecka då vi ska åka till Wuhu o fota! ;) o om jag ska göra de lättklädda bilderna så känns det ju bättre om man är iform.
Det spelar ingen roll om jag är smal. Om jag inte tränar så känner jag mig inte snygg.
o Man måste nog känna sig snygg för att bli det oxå, på riktigt. Det är Utstrålningen man behöver, och den kommer inifrån.

Har lite prestationsångest nu....... Tänk om bilderna inte blir nå bra!? Tänk om de blir sämre än förra gången?! Nu är det ju JOBB oxå, inte bara på kul o för min egen skull.... ÅNGEST?

Neee.. inte tänka så nu!
Det ska bli kul iaf. O nu när det inte kommer va så jävla kallt som de va förra gången. haha, asså man gick ju med jacka + tjocktröjja inomhus o ville ju helst sova med det oxå. Skulle lugnt haft tredubbla långkalsonger om jag hade, + mjukisbyxor o termobyxor. Asså det var SJUKT!
På sommrarna har dom extrem AC på inomhus men på vintrarna, vart är värmen lixom?

Förra gången vi var där, i Wuhu.


15:48 min beeeeejbiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Nu när det börjar närma sig hemresa (okej, 4veckor, men det går fort...) så börjar man få hemlängtan som man inte tidigare haft. Just för att jag vet att jag snart ska komma hem.

o FY i helvete vad jag saknar mina bebisar!!!!!! ÅÅÅÅÅÅH det går inte att beskriva, haha nu börjar jag gråta.....

Mamma kan du ha Alec hemma på torsdag så jag kan få prata med honom på skype? :)


00:02 tvångstankar?

Haha shit vad jag aldrig skulle kunna klara av modell yrket på heltid. Ju mer jag säger till mig själv nej jag behöver inget godis, chips, kaka, extra frukt eller glass idag.... ju mer måste jag äta!

Men nej, nu ska det sovas! Godnatt!

23:11

Kom fram till att F är faktiskt väldigt smart. Utan det att hon änvänder en batteriladdare som telefon.


23:25 lite klirr i kassan!

För det första så har jag typ fått ett jobb erbjudande.
Eller David hörde av sig o sa att han troligen skulle kunna fixa ett deltidsjobb åt mig på en nyöppnad dansskola. Tydligen var det så att man måste göra ett danstest o sådär men jag tror nog att jag hade klarat det? Kanske iaf;P
Men eftersom jag ändå har tänkt att åka hem om en månad och då stanna i Sverige så känns det lite onödigt.. Att stressa upp sig över det, blir nervös bara nu:P

Meeeen, så till det andra..... MODELLJOBB! Tanken var att vi först skulle åka typ imorgon lr på onsdag bara över en natt för att fotograferingen skulle bara ta en eftermiddag. Men nu så har Janes bror fått tag på några fler företag som behöver en modell till deras reklamer... Bla ett Spa. Så yes, jag kommer få gå på spa och äta god mat efter med en fotograf efter mig. Känns ju helt okej! ;)
o ja, jag vet inte hur mkt som är bestämt men Jane berättade en del iaf. Så nu kommer vi åka nångång från söndag till nästa vecka. o då blir det några dagar extra nu när det blir mer bilder som måste tas.

Wooooooooooooooooooh!

 

Ne, nu satte Gurra på Män som hatar kvinnor.... Får se om jag kan slita mig o komma i säng i ok tid.


21:39 uuuuuuuuuuuh.

haha yees, snart är jag klar med första säsongen!

o ska fortsätta nu.....




20:08 dagens outfit.

Invigde min zebra bikini idag. Naaaaaaaaajs. Jaja, det har ju varit himla varmt så idag när Hans kom hem så cyklade jag iväg till Tesco o tog en glass på KFC.
Men det jag vill visa er var Felicas klänning. Hur söt är hon inte i den!? Tycker den e skitfin!


10:14

ok nu kör vi den igen, haha. Idag måndag är den den 7 Juni. Imorgon tisdag är den den 8Juni.. EXAKT en månad kvar då alltså tills jag sätter mig på flyget hem till sverige.. Jupp.

Idag är det ganska mulet men tror det är väldigt varmt ändå. Skönt med en icke gassande sol ändå. Ligger o väntar på att Jane ska komma ner med F. Jag som trodde dom skulle upp tidigt. Men nejdå. Inget jag lider av iaf;P

Ska fråga Jane oxå om det är ok att ta en sväng till parken.. skulle va sjukt mysigt o kanske ta en glass påvägen:)

Oh fuck, jag ångrar att jag inte köpta hatten på hotwind!!!! o skoooorna!!!! lovar, dom kommer inte va kvar när jag har tid att åka dit, i helgen asså.

00:23

Hmm... har legat o tänkt nu att Herregud vad morbror snarkar högt! Inte undra på att Felicia o Jane inte kan sova om nätterna! Lixom att jag hör även fast det är en trappa upp med stängd dörr.

Men nu förstogd jag att det är ju Beibei som sover....snarkar.

00:15 godnatt med er!


Vid middagen idag så sa Hans att jag o Jane åker troligen till Wuhu redan på tisdag Shiit tänkte jag, då måste jag nog iväg till gymmet ikväll iaf! Tänkte nästan skippa det men neeee. Även fast jag inte var så aktiv när jag väl var där men kändes bra att komma iväg iaf.
Men, ändå så ligger jag här o har precis tryckt i mig chips o gammla pepparkakor. HAHA så jävla smart man är. Typ dubbelmoral, lr va e det man säger? Men är man ett mat o godis monster så är man, inte så mkt att göra lixom..

Kolla dagens datum. eller söndagens, nu är det ju igentlgien måndag morgon för mig. Men skit samma. Söndagen är den..... ÅH men nu blev det ju fel ändå. Vi kör den här imorgon ist;)

Om jag orkar ta mig till sängen..
Godnattpuss.

15:06 söndag.



Nu blev jag jätte deppig... bet precs sönder karamellen ovan.. det var min enda och sista! hittade den i kakburken då Hans hade hällt i allt godis som va kvar där från skålen jag hällde upp lite i när CG o Tobbe va här.
Den va ju så goooooooooooood.

Sitter o lyssnar på Adam Lambert nu iaf o försöker tagga till lite till gymmet. Ska försöka mig på det där HIIT. OM jag orkar..

13:58 size zero.

Yepp, jag har tydligen size 0 i denna. (drömmen slagit in?;P) o den sitter perfekt! förutom att det är extremt kort. -Där bak! Det är nämligen en liten slits där oxå.


11:13 wtf happend


00:34 kvällen.

Nu är jag trött.
Kom nyss hem från stan där jag åt middag med Maria på element fresh. Det är ett lite finare ställe med så gudomligt god mat! Speciellt mkt fräscha o goda sallader. Både Maria o jag tog varsin laffa bread (?). Det är ett bröd med sallad på, gurka, tomat, getost, lök, oliver o grillad kyckling + dressing. Brödet känns som ett lite grekiskt tunnbröd lr hur man ska säga. Ja det är sjukt gott iaf! o till det tänkte vi ta nån liten drink. lr vi beställde två var eftersom det var Happy hour. Men Eftersom jag äter massa mediciner nu så har jag ju skippat massa utgångar. men en liten drink kunde jag ju ta men då visste jag ju itne hur stora dom var, OCH starka haha:P
Jaja, himla gott var det iaf!

Hittade 2 par snygga gladiator skor.. men med min jäkla beslutsångest så lämna jag kvar båda så får fundera lite. men ett gäng filmer hängde med hem iaf, haha!
Godnatt!



14:55 jimmy janssoooon spelas.

Hej!
Sitter här nyduschad, lr mer ny insmord i bh o trosor. Har på luftkonditioneringen så att jag ska torka lite;) är så varmt ute nu så om jag går ut direkt så kommer det inte bli så mysigt tror jag. o idag är en sån dag som jag måste låsa om mig just nu.
Var nyss på gymmet, o när jag kom hem så stog det två små pojkar inne i mitt rum. Vi har nämligen BBQ här idag så det är lite folk här idag.

Funderar på att be Hans om en nyckel till mitt rum? Tänker nämligen rymma in till stan o käka middag istället. Tror inte mitt rum går säkert utan mig hemma.. HAHA.

11:34 ..

Jag känner mig så hemsk när jag gör så här, att jag känner såhär.
Jag beskrivs alltid som en snäll o omtänksam människa. och det är jag. Men nångång måste man få gå övergränsen, Jag vet att detta inte är jag till 100%, Men ibland behöver man göra ngt man inte annars skulle göra. Ja, av många orsaker. o jag tror allvarligt att det är ett måste för mig. För när jag tänker efter, nääär har du tänkt på mig under allt detta? Du har verkligen bette dig på det sättet du vet sårar mig som mest. Varför ska jag då gå mot min vilja
(?) bara för att vara dig till lags och vara en snäll flicka, när du inte visat speciellt ofta att du tänker på vad jag känner, tycker och tänker.

Jag har inte heller lust med massa ytliga bekantskaper längre. För det är ändå så det kommer bli. Jag vill ha mina vänner nära och jag vill kunna lita på dom. Jag kommer aldrig mer kunna lita på ett ord du säger igen. Då får det hellre vara...
Lixom, varför vara vänner, bara för att?



Jag trodde att jag skulle bli glad, känna skadeglädje. Men nej, jag kände ingenting.

14:37 Idag blir hon 1år och 6månader!


13:34 mina nyaste.


Asså jag har ju fått mina små infall, lr perioder.
Först vare skoor! Sen blev jag jätte intresserad av jackor, ni vet sånna där små snygga som man kan ta på sig när ma ne på väg till krogen lr en vår/sommar kväll. Sedan  blev det armband, sen ringar och nu... bikinis:S
Aja, nu har jag ju en full garderob iaf.

19:51 modevisning tyyyp.

Här är kläderna jag hämtade hos skräddaren i helgen. Tror grejerna blev ganska bra?

CG, är färgen på knapparna ok? Såklart så hade dom satt på de ljusa knapparna så jag fick gå o välja. Dessa var de ÄNDA mörkare bruna som fanns. Men bättre än de ljusare tycker jag?





Och så till Tåbbes grejor. Jag tycker jag passar i kostym! Eller? ;) haha
Okej, en aning stor.

 

 


18:58 Min nacke.

Nu har jag bevis på att min nacke inte är normal!
Så nu ni som inte tror på mig när jag klagar över nackvärk och "åh nej, jag orkar inte bära den kassen/väskan för jag orkar inte pga min nacke", okej, det är ingen som har sagt ngt om det men det känns som om det är precis det folk tänker, det känns som allt låter som bortföklaringar till saker jag inte kan göra och ällmänt gnäll. Men ICKE!
Men jag kan ju säga att jag komenterar o gnäller bara ENDAST när det är riktigt illa!

Här är antagligen orsaken till att mina muskler inte är som dom ska och att jag har så känslig nacke. Att jag får problem helt enkelt..Mitt skelett är för rakt! Ser ni?... ^^

Om jag ska vara ärlig fick jag lite smått panik första gången jag kollad epå bilderna. Lixom EUUUH! "Det där är ju jag! SÅ ser jag ut Inne i min kropp! ÅÅH det där är min hjärna, FY!"


Coolt, inte alla som kan hänga upp en tavla på väggen med sina nackkotor på. ;)

11:54

Ligger i soffan. Har läst några sidor Historia men även bara legat och halvsovit. Hatar att vara trött under dagen så jag passar på att vila nu medans Jane är iväg med F.

AI:n håller på att laga mat så jag antar att dom snart är hemma. Själv har hon börjat äta hör jag, det smaskas nämligen väldigt mkt där nere. De flesta kineser gör det , o hon är väldigt mkt kines om man tänker på sånna saker.
Alltså är det snart dags för lunch, o vad ska jag äta då? Hmm... har ju massa vattenmelon i kylen.

19:36 im smiling.

uuuh, im feeli'n good.
I dont know why, but i love life!

Ska ta cykeln (hör ni, cyyykeln, hör ni hur sommrigt de låter?) till gymmet nu!


14:07 hotness.

Uch.. varmt ute nu;P Känns väldigt hemskt att säga det men det är skönare att vara inne nu. Är ute i shorts o bikini men man blir mer seg av värmen här, speciellt när man inte gör så mkt, o det är svalare inne i huset..
Men det är ju ändå underbart att kunna vara ute såhär!

Gick med Felicia till fruktaffären o köpte persikor och en halv vattenmelon. Sen när jag kom hem så såg jag att vi hade fått massa små honungsmeloner av grannen. (Jane ville så gärna ge bort några sexpack öl men grannnen vägrade ta imot dom utan o betala, o Jane vägrade ta betalt. Så då blev det meloner i gengäld istället, haha så kinesiskt!:P)


På vägen hem köpta jag några stemed bred med kött i oxå.
Hon som säljer dom kände visst igen mig från när jag brukar gå dit o handla med Jane så hon visste vad jag skulle ha o så fick jag några gratis oxå;) Men uch nu har jag ätit för mkt som alltid o jag mår riktigt illa. haha just därför tycker jag inte om att få mer än vad jag igentlgien vill ha för jag slutar inte äta förrens allt är slut = too much!
Ska nog sätta på luftkonditioneringen på lite svalare o försöka sova lite.. Innan F vaknar.

13:43 vovvs

Har gosat extra mkt med Lucky idag då jag saknar mina där hemma :/


20:40 separations ångest? 5 veckor kvaar???

Jag märker att Felicia har blivit så himla fäst vid mig nu. O jag vid henne! Jag ligger i soffan o Jane gick precis förbi med Felicia i famnen för att gå upp till sovrummet. Dom stannade till, som alltid o vinkade, sa godnatt o slängde iväg släng-godnatt-pussar. Fyfan vad jag kommer sakna den där lilla ungen!?

Vem ska komma o dra i mig hemma i sverige lixom?
Hålla handen vart man än går, upp o sitta i knäet, pussas o kramas, sitta bredvid i trappen, köra på cykeln... Jag är verkligen hennes lilla lektant. Såfort hon har ätit klart så kommer hon o drar i mig. o hon ska ha med mig vart hon än går haha:D
Idag har hon varit jätte grinig men ändå bara velat vara hos mig. Även när hon ramlade o började blöda på läppen o mamma tröstade, så skulle hon över till mig.

När jag o Maria satt på takterassen i helgen så kom vi ju faktiskt fram till att det är ruskigt snart vi åker hem! Kommer ihåg i julas när jag satt o berätta för alla att nu ere bara 7veckor kvar.. o vips så stressade jag runt som ett djur för att hinna med allting sista dagen! nu är det (SHIT, jag trodde att det iaf var 6veckor) inte äns 6veckor kvar.. 5 veckor o 3dagar?

Har suttit o dagdrömt idag om sommaren med vännerna,
allt som jag vill göra, min ALEC o EMIL, o ja.. sånna där smågrejer att få krama på vännerna o familj o ta en glass vid bryggan, åka båt, spela kubb o ha picknick. Det är ju lycka, på hög nivå! Har letat lite jobb oxå, o de känns kul..(Mamma, hör av dig typ imorgon lr så? behöver hjälp)
Men det kommer bli så jobbigt o sakna allt här? :/

10:47 DET HÄR skulle jag därimot behöva medicin för!

Asså, jag har gåshud över hela kroppen, kalla kårar längst ryggen. Ryser varje sekund nu! Mår smått illa...
JAG NUDDADE EN SPINDEL!
Kände att det var ngt på benet.. o vad ser jag, EN SPINDEL! En sån där svart liten tjock sak. Får fet panik o slår bort den så den hamnar på soffan bredvid mig. FLYGER upp o vet inte vad jag ska göra. Men jag sansar mig, hade ju inget val när jag är ensam hemma, o några sekunder senare fården en trave böcker över sig..

Asså ja kan fortfarande inte andas normalt....

RSS 2.0