uppdate.

Tjo!
Jobbat på Elitloppet hela helgen. Va sjukt kul! Kaos hela söndagen men jag klarade det gallant! ;D höhö.. fick stå själv eftersom min kollega tyckte att hon var för bakis för att göra sitt jobb. Blev ju liiiite mer att göra för mig, spec när det är 27000pers på solvalla. Men somsagt, det gick faktistk jävligt bra tycker jag!

Igår jobbade jag på råsundaskolan.. äntligen, vad jag älskar dom ungarna!
Så jag stannade nån timme extra idag när jag bara skulle förbi o lämna lite papper eftersom alla var ute på raast. Men sen när jag skulle börja gå hemmåt så var det en tjej som va ledsen, så stannade där ett tag, o sen vare en pojke som stukat foten så då fick han rida på min rygg upp till skolsyster så satt vi där o vänta ett tag!
Men nuuuu är jag hemma. Sista danslektionen ikväll blir nog inte av. Ångest. o lite Glädje.



Typ världens vackraste låt. Den går i huvudet om o om igen.. kolla inlägget nedan o lyssna!
Tänk om man nånsin får känna sån kärlek?




Finns det verkligen sånna underbara människor?


my story.


Jag önskar jag kunde säga att allt var bra. Men det är det inte.



men ett leende för att inte göra den sanningen så jobbig.

nyttigt att vara onyttig.

Jag tror att om man ska kunna vara en nyttig människa, på alla sätt o vis, så måste man vara onyttig ibland.
Man måste ta små pauser. man kan itne leva strikt efter en diet, lr ett mönster i all evighet. Man måste variera lite, för att inse hur bra det är att vara "nyttig" lr att leva på det "bra sättet" man gör.

Som med mig för maten. Jag älskar att vara nyttig. o jag känner ju själv hur bra min kropp mår när jag äter bra mat och tränar regelbundet. Men ibland så tappar man ju motivationen.. och ja, allt blir tråkigt.
Så då tar man några dagar o bara äter skit mat, har träningsvila och gör lite vad man känner för. Såklart ska man inte äta pizza o hamburgare till varje måltid kansek men ni fattar.. man ska inte behöva tänka så mkt.

Jag känner just nu att jag verklgien behöver känna den där skillnaden nu. Hur bra jag faktiskt mår när jag sköter maten o träningen. Så nu tar jag ett litet brejk. Lr har gjort sen i fredags iof. Så imorgon är det jag som ska äta på Donken och köpa en till Ben&Jerry! haha!

Sen nån gång den kommande veckan så kommer jag nog sakna ihjäl mig efter mina nyttiga måltider som ger mig energi o styrka på alla sätt!



Finally Fredag

Godmorgon godmorgon!

Skulle ut på ett ärende igårkväll, så mötte upp Ted o Hanna för en öl i Näckrosen/råsunda medans jag skulla vänta på en person. Men nja, blidde inte riktigt som väntat så det ska ske idag istället. Taaaaaaaaaaggad!:D Hoppas verkligen att det går bra nu!

Har nyss ätit frukost, nr 1.
Kan inte få nog av Ben&Jerry glassen. Tänkte att eftersom det ändå blev öl igår så kan jag ju va lite onyttig idag med. LR eftersom jag aldrig köper glass så ja.. fick unna mig lite lyx;) Ganska najs att sitta i bikini på balkongen med ben&Jerry burken i handen;)
Men det ska bli riktigt frukost snart oxå!




Min lille Alec är hemma idag oxå. Börjar bli jobbigt på riktigt att vara ifrån honom nu faktiskt. Så idag ska vi ha en Alec-Hedvig dag<3


Men ne.. nu ska jag gå ut o lägga mig på balkongen igen. seeeeeeeee u

mmmmm.


Hemläxa.

Igår, när jag tränat klart hos min sjukgymnast så hjälper han mig alltid stretcha min nacke/-och eller masserar.
Men nu, ist för att lägga mig ner på rygg direkt så skulle jag sitta kvar på brittsen.
Han tog på sig gummihandskar, vilket jag tyckte var lite konstigt. Han har ju masserat mig förut med olja, utan handskar. Varför vågar han inte ta på mig nu tänkte jag?^^ Han ställde sig bakom mig. "Gapa"
Jag trodde jag hörde fel så jag reagerade inte. "Gapa stort nu!"

Jag började garva o fråga om han var seriös. Men jag gapade och han tog in ett finger och tröck till längst in mot käken. Sviiiiiiiiiin ont gjorde det! Fick tårar i ögonen, så ont gjorde det! Han tog sedan "underkäken" o tröck lite neråt. o Samma sak på andra sidan.

Detta är tydligen min  hemläxa, att stretcha käken! ^^ För det kan ha en liten del i att man har spänd o ond nacke..

Kom igen, bli tjocka o rädda östersjön!

Jag vet att jag är tjej, o tjejer ska älska Ben&Jerrys. Okej, det gör jag oxå men om jag ska vara ärlig så var det andra gången i mitt liv som jag faktiskt åt Ben&Jerry. Första gången var när dåvarnade pojkvännen tyckte vi skulle köpa.
o nu idag. BARA för att pengarna går till "rädda Östersjön" ;) Känner mig lite duktig sådär, och illamående på köpet haha! Fy.. har ätit upp halva redan nu, Fick liitei hjälp av syster, men inte mkt..


Wow

Vovvsen är här, o jag ska snart ta en prommis/powerwalk/springtur med Alec hade jag tänkt.

 

Nån som vill joina?

 

Ne.. trodde inte det.

 

Latmaskar.

 


Mys på södermalm.

Varit hemma hos Fröjd idag. Kul o se hur han bor o mysigt att gå ut o käka lunch! Gick in i en liten såndär lite butik med massa skitsaker. Sånt som jag älskar! Fick lite kina feeling, just eftersom det var massa kina mat o grejer.. åh vad jag saknar Shanghai! Så himla tråkigt att jag inte kommer kunna åka dit i sommar:( lr kan såklart.. men no money lixom:(

Varit på dansen oxå,o de gick väl bra.. Typ två gånger kvar nu?

(ska jag bli blond o korthårig igen?)


Så underbart dålig! den e ju gryym!



Den är ju så ruskigt dålig att jag inte kan få nog av den. Älskar den!

Lördag, Söndag.

Oj.. har inte skrivit på ett tag nu? Har inte varit hemma så mkt är väl därför.
Jobbade ju lördagkväll. Efteråt så skulle Marcus möta upp mig o folket från bowlingen för lite öl o dart spel, men sen blev det lite ändringar. Så det blev vin o melodifestivalen för mig o M hemma hos mig ist.
Vi sov hos honom. På söndagen skulle han iväg o fortsätta flyttningen med Robinsson robban. Som dagen innan hade innehållt lite för mkt Whiskey, haha!  "Shit, totalt radiostyrd" .... ganska bra sagt faktiskt.


Men jag gick o mötte Jennifer vid S:t eriksplan o käka lunch. När vi båda typ mådde illa efter att ha ätit så mkt så åkte vi hem till hene för att börja leta resor! Va sjuukt taggade från början men med både för lite sömn och bara massa dåliga hotell blev det jobbigt efter ett tag.. o så svårt att hitta rätt tid att åka oxå. :S Vi satt i ett antal timmar utan att komam fram till ngt^^ Men nu vet vi iaf NÄR och VART vi ska åka.. innan midsommar och Alanya blire! :) så bokar vi nån sista minuten snart.

Är på g till friskis nu. Ett spinningpass ...

mms_img46549 (MMS)

Är på g till friskis nu. Ett spinningpass ska det bli! Sen så är det ju qarneval idag, så ska kolla på den nånstans o äta lunch med emmi. Efter det blir det jobb på bowlinghallen från 17-22.


Eric Saade VS. öl ?

Efter Vasa parken gick vi hem till Emmi, jag hämtade lite grejer som var mina o så var det bad o lägg dags för Adam så jag gick hemmåt. Eller nej det gjorde jag inte iof.. o så va tanken att möta upp Ted o grabbarna meeeen så har jag ju inte med legget. Elelr klart jag itne hade för jag har inget, men passet! Är så jävla trööött på att alltid ha med det överallt. SÅ skulle åka hem o hämta det men nu är det lixom borta. Lost. Putsveck.

Men jag var så in i norden sugen på öl, men jag har ingen så blir ett glas vin här hemma ist. Det funkar faktiskt riktigt bra det med ^^
O så lite melodifestival. blir o hejja på Saade då...

gammal bild. lite rose innan nån utekväll.


mot vasaparken.


Ska göra lite middag nu o sen åka till Vasaparken o möta upp Emmi o Adam. Det ska va ngt jippo där så de ska bli mys. Är ju fortfarande hyffsat varmt så är ju bara att dra på skinjackan:)
Tar väl med kameraaaaan.

katter inte min grej ..

Mmm.. sitter o trycker i mig de sista bitarna från strawberry chokladen jag köpte. MMM!
Mår lite smått illa och jag gissar att det är chokladens fel. Var ett tag sen jag åt upp en hel chokladkaka på en gång. Men ibland så får man göra så!


Låg nere på gården med Mojje nämligen.. Det är ju fortfarande varmt ute även fast det är väldigt molnigt. Men låg där o läste Cosmo medans Mojje skuttade runt i kopplet. Fast han låg väldigt mkt tätt intill mig oxå:)
Men jag låg o kollade runt ganska mkt, eftersom vi har mkt katter i området.
Japp, tillslut kom det en katt smygandes.. Den höll sig på avstånd ett bra tag så de va lugnt..Fick lite hjälp av en skata som inte var så trevlig mot den heller. men sen såg jag den i buskarna där vi låg.
Så då började jag plocka ihop eftersom jag såg att den hade spanat in sig på Mojjs.. Orkar inte ligga där o hålla koll på den lixom. Så jag satte mig upp o vek ihop handduken och lade i kameran, mobilen o vattnet i väskan. Det tog max 8 sekunder, så vände jag mig för att se om katten låg kvar. eh NEJ! Då var den påväg fram, ca 4 meter ifrån oss. Jag tog upp Mojjs direkt, men ändå, släppte den inte blicken och fortsatte framåt. Uch, sur jag blev o kastade iväg mitt äpple mot honom. Först då gick han iväg.




Neeeej, jag tycker inte om katter! Läskiga figurer...

Dillchips?

Har nyss varit hos Frisöen. Är väl helt okej nöjd. Var ju bara topparna så inte så mkt o säga ändå..
När jag skulle hem o kom in i porten så fick jag vääääääääääääärsta suget efter dillchips! (det luktade dillchips o grillat) Så såg framför mig hur jag ligger på en sandstrand, med en dillchipspåse i handen.. lr bara här nere vid bryggan kansek?;)
Nejmen har suttit o snackat massa semester/res-planer oxå... SKA BOKAS I HELGEN!!!! :D:D

Ska iaf ner o möta Dennis o sola lite typ. Ska få i mig en smoothie först tror jag nu o fortsätta städa lite.. jag har ju en del kläder som ligger över heela rummet just nu.

Min lunch. Resterna från gårdagens picknick..

Sallad gjord på grönsallad, grilladkyckling, fetaost, äpple, tomat, gurka, avokado, rädisor, rödlök, herticoverts, sockerärtor..  o lite olja o vinäger, salt o peppar + färsk basilika. var nog allt? haha, MUMS!


Nyköpt från New Yorker.

Var ju iväg med mamma förut och hittade lite fint.

hatten från NewYorker, o linnet från JC.

 

Gråa linnet är från NewYorker, det vita JC.

 

från NewYorker.

 

Från NewYorker.


Morsning korsning!

 

Gomorron!

Eftersom det är så himla fint väder så byter jag nog spinningen mot jogg ute? JA det gör jag! Så blir man lite brun på köpet höhö;)

 

o sen så ska jag ner till frissan o fixa till håret lite. Börjar bli lite risigt.. men jag har fortfarande inte bestämt om jag ska bli lite mer blond igen? altstå lägga in blonda slingor. Va tror ni?


angry angel.

Det är fan läskigt hur snabbt ett humör kan svänga.

Men.. jag har ju turen att det alltid kommer flera saker på samma gång. Behöver inte va stora saker.. men mkt blir mkt lixom. För mkt oftast. Meeeen nu släpper vi det!
Vi hittade ett par skor till mig iaf.. jobbiga är bara att jag vet inte om jag är nöjd, dom känns för stora, men jag tog ändå en storlek mindre än vad han rekomenderade. Får väl lyssna på proffsen kanske...?
Tog en sväng o sprang ute iaf o fy vad härligt det var! Körde slut på mig ganska bra... smart inför Dansen lixom höhö. Men trodde inte det skulle bli nån dans så va iof därför. Men glad att jag åkte dit iaf...

Fått en del motion idag känner jag ju iaf. haha rumpan gör redan ont. o ondare ska den nog göra imorgon då det står spinning på schemat!


Natti!


Party?



De två champangeglasen vill ju säga ngt.

Den 10juni ska det skålas för min lilla kusin eeeeeeeelin som tar studenten! <3



jag tycker inte om att du har blivit så stor! haha

Heeeeeeeeeej!

..o välkommna tillbaka! :D

Fått lite nya krafter så nu kör vi igen!

Varit hos kuratorn, mkt att tänka på.. men det fixar sig! Tog en promenad hem i det otroligt härliga vädret, o köpte en cola zero påvägen som jag gick o smuttade på. Varför måste jag dricka så långsamt för? Mer än halva burken är kvar, och nu avslagen såklart. Menmen.



Jag o mamma ska snart åka o handla mat till picknicken ikväll. Vi ska traska ner till vattnet o äta middag där innan jag ska iväg på dansen ikväll. :)
Och så ska vi förbi ngt Löplabb, stadium lr liknande då jag måste köpa ett par löparskor! Måste! Vill bara ut o springa nu men mina benhinnor säger bara ajajaj:( SÅ jag hoppas på att hitta ngra riktigt bra dojjor...


Heeeeeeeeejsvejs sålänge.

fuck.

Jag börjar seriöst gråta av bara tanken av hur bra jag mådde för några månader sen.. september kansek?
En förmiddag, Jag stogd på perrongen i sumpan, o skulle åka och möta Carmen o göra henne sällskap när hon skulle handla lite grejer att ta med sig tillbaka till Norge.
Jag kommer ihåg att jag var bakis eftersom Thows 20års fest hade varit kvällen innan. Men jag mådde så sjukt jävla bra! Jag vet att jag stogd o log när jag väntade på pendeln.... Log, helt utan anledning.

Varför känns det så jävla långt bort för?

vill?

Vill bara ggggggggggggggggggggråta

Så sjukt bra musik!

Victor skickade en länk med musik till mig på fb, det var ngt band som gjorde covers på olika band, i en mer klassisk variant.
o jag är sååå fast! Kan inte sluta lyssna på dom.. är det inte helt grymt!?




skönhetsleverans!


Den får väl bli min då. Fanns inga snygga ...

mms_img16297 (MMS)

Den får väl bli min då. Fanns inga snygga skinjackor i skhlm där jag mamma precis varit, men hittade lite annat fint:-) visar kanske sen.. Och det jag köpte för nån dag sen. Nu ska vi köpa sallad, mums! Vad gör folk ikväll?


Snygg skjorta va? Bilden är från igår, köp...

mms_img65558 (MMS)

Snygg skjorta va? Bilden är från igår, köpte tre i olika färg:-P kände mig bara tvungen.. Är påväg till solna c igen för att se om skinjackan finns kvar i min storlek. Typ den ända jag testat som suttit bra så ska fan ha den! Även fast jag inte riktigt tycker det är okej att betala över 2000... Men jag har varit hos kuratorn precis o behöver ngt som gör mig glad. Det är både så sjukt skönt att gå dit men samtidigt jobbigt såklart. Igentligen så vill jag inget annat än att ligga i nåns famn nu, eller iaf få en jätte bamsekram av nån! Usch, många Jobbiga minnen som kom fram...


Ny dag!

Braa humör idag!
Grymt förkyld o halsen rosslar fortfarande, men jag känner mig pigg iaf. Änsålänge.. har vart nere vid vattnet med Alec o det klarade jag bra. :)

Snackade med killarna på jobbet nyss (bowlingen), o jag ska troligen jobba hela helgen. YES, kände faktiskt att de va precis det jag ville.. var ett tag sen nu, jag behöver pengar och så vill jag inte dricka en droppe alkohol denna vecka heller.. så perfekt;) Hörde lite i bakrunden att det är 90 ungar på söndag? haha.. det blir kul!
Förra gången jag jobbade var det iof oxå väldigt mkt barn. de tre sista kalasen så var det runt 17-18 barn på varje.. o sen så är det ju ofta en del föräldrar med. det var människor överallt!



sommar sommar sommar, lääängtar!

Godnatt.

Ska bara säga Godnatt.

Helgen har innehållit mkt kul o massa alkohol. o pga det sistnämnda så mår jag ju inte tipptopp idag menmen, sånt man får ta. och så börjar jag ju bli sjuk oxå:( elelr jag är sjuk.. det började väl lite smått i torsdag/fredags.. o jag kände hur den lilla vandringen i uppsala itne gjorde det bättre.. Men tänkte, att eftersom jag ändå blivit sjuk, så skulle jag ju ändå inte kunnat träna på söndagen så då kunde jag ju lika gärna festa? ^^ (Tanken var att iinte vara bakis på söndagen så jag kunde gå på ett Zumbapass)

Men som sagt.. smällar man får ta. Godnatt på er!

RSS 2.0