13:01 Är i phuket nu, o längtar inte hem ett dugg

Underbara Jane köpte en hel kasse full med snacks till mig igår, och jag hade inte äns bett om det! SÅ nu ligger jag på rummet o knaprar i mig nötter.
Tanken var idag att vi skulle åka ut på saffari eller ngt liknande, eftersom vi de två dagarna hittilas bara legat o latats oss vid poolen. De flesta av oss har börjar bli en aning röda så tänkte ta en paus från solen. Men Jane har blivcit sjuk:( o Felicia börjar oxå bli dålig så det får bli en annan dag. Ska istälelt hänga med Pelle, Xibing o ungarna till ett supermarket snart.

Jag har blivit lektant nr1 här. Först var vi bara tre familjer, de andra familjerna har två söner o en dotter som e yngre än Felcia. Men killarna är i 5års åldern. Och det finns ingen som helst stop knapp nånstans! Full speed hela tiden.
Iförrgår kom två familjer till, ena med en dotter på 5år och den andra en son på 5. Den killen pratar bara kinesiska så lite svårt att prata med honom, men han ska ändå prata med mig o hålla i handen. De andra barnen förstår svenska, utom flickan, hon snackar bara engelska o kinesiska(fast pappan e norsk). Jag får iaf inte vara ifred en sekund när dom är i närheten! hahah. Igår vid poolen så när jag verkligen inte orkade leka haj längre så fick hela poolområdet lida för det. "eat me, eat me, eat me" gick på repeat i över en timme från tre ungar.
Vid middagen, vi åt trerätters, då var dom lite lugnare från en början, jag fick godis, massage, nyp i fötterna, en himla massa servetter och teckningar. Den fick jag ju springa runt en del efter maten oxå. Men lite motion skadar aldrig? ;)

Jag bor ju själv i ett rum, och det är en bit ifrån där de andra bor. Men själv så tycker jag mitt rum är finare än deras o min utsikt är över poolområdet o havet lite längre bort. Jag är så nöjd! det är sjukt fint här men blåser lite för mkt bara. hotellet ligger ju precis vid stranden.





O vad är det med småkillar o bröst!?^^
Sista bilden är iaf en pappa som vet hur man underhåller sina barn.. haha hela reaturangen skrattade åt dom.


11:50 drar vidare till Phuket nu

Alldeles strax så kommer taxin och hämtar oss. vi är redan tre familjer och ska möta massa fler. Vi tar flyget från Bangkok.

Dagarna här har vart mysiga. Varit väldigt mkt i ett av de största shoppingvcentrena här. HAHA OOOOM det är stort? SJUKT!
Flygresan hit var, jag kunde nog fått ett nytt jobb? Satt bredvid en äldre man som ja jätte trevlig.. typ. Jane satt bredvid Hans o mummlade om att det är dax att ta fram hagelbössan nu.. Fick ett visit kort av honom, "Thailand VIP", baksidan vart det ngt om Pretty girls. Om dom flinade åt mig när han gått lr? Ja han va nån typ av Hallick lr ngt. Sedan blev det att bada i poolen här, äta massa goda frukter o fruksjuicer.
Igår var vi på nån akvarie grej. Barnen älskade det!

Mange... skriv till mig på bdb om hur du tänkt dig..?
annars så kan du nå mig på min vanliga svenska mobil. <3

PUSSAR, får se om ja kan uppdatera från Phuket. Annars kommer jag hem 12 oktober! Hare bäääst!
Ska se om ja kan få in lite bilder då oxå.. om ja komemr in. gick inte så bra när jag försökte nyss.

12:06 blir nog ingen uppesittar kväll för mig iaf.

igår, vad ska jag säga?..
Jag o Lisa möttes på Windows. Började shotta, blev mer o mer eftersom vi sedan blev utmanade på (vad heter det, det där fotbolls spelet. man står på varsin sida om ett bord, och så är det pinner med gubbar på som man ska skjuta mål på moståndarlaget me. HAHA) Var skit kul iaf, även fast det inte gick så bra. Stötte på Henke o Johan helt oplanerat, de va kul. Dom joinade oxå i spelet, så det blev lite svergie mot tyskland oxå;) Tyskland vann, förlåt:/
Jag o Lisa har brutit...hjärta? nej, vi har brutit..skylt. vi har varsin liten del av en sovernir vi lånade, tog. haha! va ett jäkla jobb att försöka dela på den kan ja säga. Det såg nog ganska kul ut...
Efter lite om o men så åkte vi iaf till Zapatas efter några timmar på windows. Dansade på bardisken som bestämt OCH jag träffade faktiskt två svenskaaar!!!! haha märkte det när dom skulle hjälpa mig upp på baren. Snälla va dom iaf, lite diviga maby. Men dom ska vara här i två veckor. SÅ typiskt, jag som är borta i två veckor. jaja.
Träffade Tomas oxå, han som började lite sent i min klass men slutat nu ändå:P trevlig Fransman!
Hemkomsten blev ngt mkt senare än tänkt..haha har sovit två-tre timmar idag, och nu börjar jag känna av tequilan som shottades, haha "aaallt kan hända". ska fixa några alvedon snart tror jag o sedan smsa Lisa o se hur hon mår idag.

Sen att jag alltid ska krongla till saker för mig själv! Det är ngt jag är riktigt duktig på! varför? Läskigt när man inte vet hur människor är heller när man inte känner dom på riktigt.. Hm får se.

Nu ska jag sitta här o njuta lite till av min huvudvärk och Janes pappa som sitter i sitt rum o sjunger ^^ oh.. nu börjar han med flöjten igen. Inte rätt dag för mig asså:/
Väskan ska stängas igen nu o snart drar jag till Thailand! :D Cu


07:38 "god" morgon.

sitter här med min macka nu, nästan helt klar inför att springa ut på gatan o ta en taxi, nästan. Vet inte om jag är pigg eller trött.
Jag vet iaf inte säkert på hur många timmar jag sovit inatt. eller hur få kanske man ska säga. Jag somnade runt 1-2, kunde bara itne somna o låg med 1000 tankar i huvudet om allt möjligt. När jag väl lyckats somna så får jag sällskap av ; trafiken utanför, nån gubbe som skriker o pratar högljudt, alla galningar som står o tutar med bilen, grannens tupp o höns, nån som smäller smällare, grannens hund, alla grannarnas hundar som skäller, våra egna som skäller, någon som klipper gräsmattan!?(Innan 07:00!!!?!?!) jag har nog glömt ngt... Men ja, allt det här mellan 02-06:50. Herregud, Staden som aldrig sover eller? o den lät mig itne sova speciellt mkt inatt heller..

Min dag ser iaf ut som så att; NU skola, sedan hem o äta lunch, Frisören med Jane, Packa, Fixa iordning mig och sedan ugång!  middag nån stans där oxå, o lite Felicia;)
 Hörs!

22:47 sånt jag inte trodde jag skulle göra.

jag tror nästan att jag borde sluta läsa andras bloggar. Små ord, meningar, antydningar, känslor o tankar, teman i inläggen kan ge mig så himla mkt tankar. Hela kroppen bara bubblar av känslor. på både gott och ont. ibland gör de mig såå glad, det pirriar till i kroppen o tankarna vandrar iväg till galda minnen, fantasier, längtan, värme. Men ibland går det åt andra hållet. Saker jag inte visste att jag kom ihåg kommer tillbaka, besvikelser, lögner, saknad. Ja, saker som jag trodde att jag hade förträngt. Man kan förlåta och glömma med hjärnan, man säger att det är lugnt nu, man intalar sig själv det och alla andra runt om en, men det behöver inte betyda att hjärtat har glömt och förlåtit, för smärtan finns faktiskt kvar. Och tvärtom. Du kan glömma och förlåta, men hjärnan säger att du inte borde.
Men man måste tillåta sig det där, att inte alltid vara på topp, men hur mkt? Hur mkt får komma tillbaka gång på gång? Hur många kvällar måste man säga till sig själv då när hjärtat dunkar i hela kroppen och kinderna är våta; "kom igen, kämpa, mitt liv innehåller inget annat än skit just nu, men imorgon är det bra igen"?

Jag känner mig stark, fast även så misslyckad ibland.

Men jag vill ändå fortsätta läsa, jag kommer att fortsätta läsa. Man måste nå botten för att kunna komma upp igen, och bli riktigt stolt över sig själv!


Skillnaden på mig idag och förut är att nu är jag vet vad jag kan klara av; allt!, och det ger mig trygghet.
Jag kan må som jävligast, hela världen vill mig bara ont och jag kan inte beskriva hur mkt hjärtat värker, men den trygghet jag pratar om gör mig ett snäpp lugnare, även fast smärtan inte blir mindre. och det hjälper i längden.
Jag vet att smärtan sitter inte i regelbundet hela livet utan det kommer finnas bra stunder oxå.  Saker har gjort mig så fruktansvärt illa, jag vet verkligen hur det känns att vilja ge upp. Det är inte borta och kommer nog aldrig att försvinna, men jag vet att jag oxå kan må bra. Så idag ger jag inte upp. 
Idag mår jag åt helvete, men imorgon är jag lycklig.

18:19 godissuget kom som en blixt från klar himmel. eller från en mörk, stormig, mullrande himmel..

kul, alltid har jag huvudet fullt med saker jag vill skriva om , allt möjligt! men såfort jag går in på "nytt inlägg" så försvinner allt! suck.

Var ingen skola idag iaf så har varit hemma med Felicia, pluggat lite oxå. Det är kul när man väl kommer igång o nu när jag nästan lyckats fixa ihop lite meningar själv (2 st) så blir det skit kul! För dom säger lixom inte orden i den ordning som vi gör, eller som i engelskan, inte alls! så det är väldigt svårt att komma på en mening själv, tycker jag iaf!:P
Läste på Emmis blogg....daim....GOSH! jag hade tänkt först att åka till Ikea idag men ändrade de så de blir efter Thailand. Shit vi åker i övermorgon!;) DEN NI, shit har aldrig varit där så det ska bli grymt. (iaf, ikea är ju svneska o ska ha en del svensk mat o sånt där. jag vill ha daim nu!!) 
O imrogon så ska jag o Jane till Frisören! vet inte om jag ska klippa kortare, hur mkt..? Vad tycks??
För det är fortfarande varmt här ändå, jobbigt med tjockt o långt hår. men hur många cm ska jag säga?  Help me again.

18:28 typsikt!

Jag o Lisa kom precis fram till att vi skuter upp det till onsdag, får hoppas att jag inte blir för bakis lagom till flygresan bara:P o sen så kan ju troligen Nina följa med då oxå:)
Men idag kändes inte som någon bra dag, me tanke på vädret. Zapatas är till hälften utomhus så.. eller ja det finns mkt bord utomhus iaf. Men så typiskt! NU är jag taggad för att gå ut bara för att vi att vi inte skulle! tröttheten försvann direkt. aja...
Ska ta på mig gympadojjorna och jackan, ta paraplyet, gå ut o mörkret o gå till affären. Asså ni vet inte hur härligt jag tycker att det är! Gympaskor! höstväder! ååååhh... hahaha. Nu saknas bara den där personen man ska ha o gosa med. ääähh sånt är inte nödvändigt ;P

Blir väl film o kasnke msn om jag känner mig social. VA inne då! :P

17:53 mysväder!

wow vad jag är trött, somnar nog snart.. sov väl inte så jätte bra inatt med jag tror det är vädret som gör det. Det är så där ruskigt väder just nu. runt 20 grader som är kallt här, har regnat hela dagen o sådär småmörkt hela tiden. Har dragit på mig mjukisbyxorna (studentbyxorna) och en tjocktröja(första gången jag använder det här). Myyyskvällen kan börjaa!? ;D heh nej.... jag skulle inte tacka nej till en kväll med filtar, varm choklad och en bra film nu, Men idag var bestämt att jag o Lisa skulle dansa på Zapatas bar.. haha!
Men Nina är sjuk idag så hon kan inte hänga med, och jag medelade Lisa att jag just nu är redo för sängen så, hon får helt enkelt bestämma om det blir utgång eller inte. Isf så ska vi mötas upp på Windows, shotta lite o sen åka till Zapatas.
Om inte.... så ska jag kanske gå till gubben runt hörnet och köpa lite frukt till en fruktsallad ikväll.
Men känner jag Lisa rätt så blir de utgång, haha hon är nog snäppet värre än mig när det gäller fest!

 puss.

18:01 promenaden väckte känslor.

Istället för Taxi så gick jag hem från tunnelbanan carrefour o parksson (shoppingcenter typ, ligger vid tunnelbanan här), svängde in i en dvd butik på vägen oxå. Letar fortfarande efter män som hatar kvinnor..

Jag har faktiskt blivit ganska positivt överraskad här hur dom behandlar sina djur. Då tänker jag främst på hundar. Jag väntade mig mkt värre. visst, det är ju verkligen inte som i Svergie, men ändå. Men så har jag ju sett alla små burar som ibland står utan för resturanger med olika smådjur i. En bur var inte högre än 15cm och det satt två stora duvor i den. dom fick krypa omkring där. Har sett undulater, ankor och en del annat oxå. Men det är ju bara att skaka av sig det. vad kan jag göra åt det lixom?
Men de hundägare jag har träffat har verkligen älskat sina hundar. De är många som går ute med dom i koppel. leker med dom o ser så stolta ut. Tex den lilla hunden jag o Nina träffade. Matten försökte visa lite trix hon lärt honom, o Hussen bara stog där o log och älskade att visa upp honom. Han var lite som min mamma kändes det som. Ni vet, hunden har tagit överhanden för att personen är så förälskad i den lilla krabbaten och man vill göra allt för den. Vissa klarar ju av det bättre än andra;) Emil o Alec har tex som rutin nu att alltid få mammas sista tugga, på typ allt hon äter!? o den dödsviktiga hissgodiset får vi inte glömma!
De satt o skrattade o log över hur söt han var, tog upp honom i knät o klappade om honom, gav honom en puss på huvudet innan dom satte ner honom på marken igen så han fick springa omkring bland alla vi som var där.

När jag gick på trottoren hem iaf så gick jag om en man som gick o bar på sina små hundar, båda var av nån terier ras. Sedan hade han tydligen satt ner dom på marken för när jag var ca 30m framför honom hörde jag hundbråk och en arg man skrika. Jag vände mig om. Då bråkade hundarna med varandra, och mannen försökte sära på dom genom sparkar! När han missade o dom sprang lite längre bort sprang han efter  dom. Ena hunden åkte in i stenväggen en gång av en spark. Den verkade inte bry sig utan började jaga den andra hunden igen. Mannen sprank såklart efter o började spraka dom igen. En spark verkade träffa riktigt bra för ena hunden började skrika i flera sekunder o gick långsamt iväg. Men vände ändå sedan tillbaka till Husse utan att han behövde ropa på honom.

Jag vet inte varför jag inte gjorde ngt? Första sekundrarna jag såg vad som hände tog jag två snabba steg mot honom o tänkte väl antagligen fråga vad fan han höll på med! Men jag stannade. Det gick så fort och jag tror aldrig jag har sett någon spraka sina hundar förut. Tror jag kom lite i choktillstånd. var itne berädd på det där. Sen så var han ju kines o skulle ändå inte fatta ngt av vad jag sa o han skulle trooligen bli sur på en liten utländsk skitunge som jag som försöker leka märkvärdig?  jag bara stogd o tittade på honom efter, när han klappade om dom igen, och lyfte upp dom igen som om inget hade hänt.
Ni vet när man håller andan för att förhindra att man ska börja gråta? så gick jag resten av vägen hem.
Ändå så gick jag in i djuraffären jag sett flera gånger. Var inne i några sekunder bara. Burar stogd på varandra med 1 elelr två hundar i varje. En snautscher, en dvärgs spets, en brun toypudel bla. Men hundarna såg ändå väldigt fräscha ut.
Men nej, jag ska inte gå in dit igen. Kändes skönt när jag möttes av en glad Beibei när jag kom hem iaf. Hon fick många kramar av mig då.

 


hjälp mig!?

Först när dom här skinnbrallorna kom så tyckte jag verkligen dom såg hemska ut, fattade inte hur folk kunde ha på sig dom! men som med allt annat i modevärlden så vänjer man sig.. och nu, jag tror jag är kär! Det har blivit mer och mer okej tycker jag men igår när jag såg Nina så; JAG VILL OXÅ HAAA! men grejen är här, att när man köper på marknaden, där det är billigt så får man inte testa. Jag tycker dom är skitsnygga på andra men jag har ingen aning om hur det ser ut på mig. Kanske bara blir hel löjligt? så.. hm ska jag köpa ändå o chansa? va tycker ni?... Kolla hur snygg hon är! o så har man ngn längre tröja över lixom..
Fresten så är det där mer tajts, så mkt skönare antar jag.


11:21 ikea?


Gårkvällen blev lyckad tycker jag! Åt på en jätte bra turkisk resturang. Festen var väl ingen höjdare, men oj vad folk var generösa med drickan! hahah. ena killen undrade om vi ville ha öl, o jag sa ja för va inte så sugen på dt vi hade med oss. Han kom med två öl, men undrade om vi kanke ville ha ngt annat. o ja helst så ville vi ju det. då fick vi en bacardi/vodka flaska.. o gjorde varsin drink, blöhö! o fem minuter senare kom en kille med en stor juice box. Dom undrade om vi ville ha. men nej det var ju itne bara juice i såklart märkte vi... Kvällen var rolig iaf; Zapatas, sedan ngt annat ställe föra att träffa Ninas polare som fyllde år. Där försökte några lära mig ett spel som jag inte fattade speciellt mkt av. vid 02:45 så åkte vi vidare till Velvet. Taxi hem och han precis byta klackarna till mina ballerina innan jag somnade..eller halvsov! ja, i taxin, haha. Var väl hemma runt 03:45... en liten släng av baksmälla idag:/
Men jag har varit jätte sugen hela veckan på att åka till IKEA! men helger ska det tydligen vara sjukt mkt folk där. så...orkar jag? jag vill itne bara vara hemma, även fast det är väldigt skönt att ligga här i sängen.

Fick en liten udda komplimang igår fresten. "You have very beautiful shoulders" haha what?!

17:40 Saturday night, here we come.

Nu ska jag vara ärlig. tror ni jag har gjort någon nytta? hahahah nej. Inte mkt, försökte verkligen plugga in lite kinaglosor. Men jo, såklart, Målat naglarna, plattat håret, ätit godis o kakor, lyssnat på musik, bestämt kläder tills ikväll och sånna saker. Det är ju oxå bra? så lite stolt kan jag väl vara..

Det börjar bli lite svalare här. Igår var det bara 21 grader på morgonen..KALLT! Men idag vare 41 i solen haha! Har inte varit så varmt på säkert två veckor.  men nu är det runt 28. o kvällarna börjar bli svalare så undra om jag ska ha med mig en jacka ikväll?.. tror nästan det. FÖRSTA gången!
Ska snart ut och leva livet med Nina! Ha en trevlig lördagskväll. See u


10:48 innan det allvarliga börjar..

Vad ser du mest fram imot nu? Massa saker! Ikväll, måndag kväll, Thaaaailand! men vill ändå inte åka iväg, men de ska bli kul ändå såklart!
När grät du senast och varför? För någon dag sedan, när jag insåg att jag borde varit mer bestämd angående en människa.
När skrattade du senast och varför? Var nog igen.. åt Felicia
Är du kär i någon och isf vem? Nej. eller, nej.. Jag ska lägga sådant åt sidan. Det kommer ändå sluta på samma sätt.. det där är bara skit.
Vem kysste du sist och pratar du fortfarande med honom? F. Nej, vi pratar inte för han är 1000mil bort.
Är du beroende av ngt? choklad, jordnötter, pistage nötter, sushi, den där glassen med krossade choklad kakor i som serveras upp-och-ner.  och mina vänner såklart.
Är du stolt över dig själv? Hm, ja det är jag nog.. Att jag faktsikt åkte till Kina, och att jag har klarat av en del. Både med stöd och UTAN någon annan. och även fast jag förlorat tilliten till världens alla människor, så mår jag faktiskt bra och jag vet att jag klarar mig!
Vem känner du att du alltid kan prata med? Emmi. Även fast jag inte alltd gör det så vet jag att jag kan om jag vill<3
Vem gjorde dig lyckligast? Den två människorna som också gjort mig mest illa.
Mår du bra nu? Jao, lite små ångest bara men jag mår super!
Hur ser ditt liv ut om tio år? Har verkligen ingen aning! Men vara rik på upplevelser och kärlek hoppas jag! Nu känner jag att jag vill ut o resa en massa medans jag är ung och kan.
Vad ska du göra idag? försöka plugga, ikväll Fiiiiesta med Nina! :D

Nu ska jag göra lite nytta! Tjoo


00:04 problem..

Nina och jag har börjat fundera på vad vi ska ha på oss imrogon.. lika bra att börja i god tid eller hur? Det jobbiga är ju nu att jag BARA har det som jag har med mig hemmifrån. Alltså bara mina kläder, och kanske bara hälften av dom. Alltså ingen syster att smita in till o kolla kläder hos...o shoppat fest kläder har jag inte gjort direkt.. Aja, jag vet iaf, troligen vad jag ska ha på måndag.
Ikväll blev det myskväll. Lisa har hittat några heta German-men som hon är ute med, men jag tog de lite lugn som jag planerat... får väl träffa dom nån annan dag gissar jag.



Smeknman o namn som jag har, och minns;
Hedda, Heddan, Gädda, Herman, Herut, Heddut, Hiton, Hedgar, MC, Catwoman, Älskling, Beauti, Blondie, Bejb, Kelisidina, Nana, Heather.
Vissa mer charmigare än andra.

på återseende.


19:12 ÄNtligen helg!!

ÅH vad skönt med fredag! och det ska bli riktigt skönt med hemmakväll. Min hjärna har slutat fungera för idag. Den brände ut sig nu sista timmen då jag försöka göra min hemläxa.

Kolla på bilden så kanske ni förstååår!? Ser ni någon fjuttig liten bokstav som tyder på vad tecknena betyder? NEJ. Hallå, jag har haft 6 lektioner! Och hon tycker att vi ska kunna det här, redan! o vi har lixom 25-35 glosor varje dag (jag kan väl hälften?), o nu ska vi kunna dom på tecken oxå..
Jag är verkligen inget underbarn. shit... jag kan typ TRE tecken som jag vet vad det betyder! + alla siffrorna. 
Hade först tänkt att plugga hela kvällen men det klarar jag inte! Så det ska bli en riktigt skön slappar kväll. Äta, äta och äta massa gott, och kanske måla naglarna o lite sådant.. så plugget tar vi imorgon under dagen, sedan blir det fest med Nina!

Vad ska ni göra ikväll?

22:28 lite info om min insektsfobi i nuläget.....

Jag trodde den var borta, nästan! alla småkryp är så yttepytte här. Myggen är nästan som halva våra hemma i sverige. Så man hör dom itne alls lika mkt o man märker alltså inte när dom kommer, som för mig är bra, eller iaf skönt på de sättet eftersom att jag är rädd för dom, o nu märker jag dom ju inte. Fast det är ju itne så bra för min kropp som har väldigt mkt blödande små sår nu, jag kan inte beskriva hur mkt det kliar! Iaf, myrorna och spindlarna är minimala dom oxå, och natt fjärilarna. Så okej, jag är ju inte bekväm när det är en spindel i närheten. Men jag har kunnat slappna av mkt mer nu och struntat i det.
Men idag! ngt stort som en bålgeting satt i fönstret! jag hoppade upp ur sängen o sprang o hämtade Jane som hjälpte mig få ut den genom fönstret. Och nu... nånstans i mitt rum är det ngt liknande, inte lika stor, mer som en... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH jag kan inte beskriva det men mitt hjärta slår i 180! jag vill inte gå o väcka Jane o Hans bara för det här. Men Jag ligger här på helspänn.  jag är beredd att springa ut ur mitt rum närsom helst när den börjar flyga igen. För fem minuter sedan kraschade den nämligen i ett hörn o nu vet jag inte vart den är.  det känns som om det kryper över hela mig.. jag ligger här helt ensam, hur fan ska jag kunna somna!? 

Funderar på om jag ska flytta ut i soffan?  men vet inte om jag vågar sova där själv heller :'( märks det att jag snart är 20år eller? :P
MAMMA HJÄLP MIG!!

Update: HAAA! Jag är den stoltaste sjukligt insektskt rädda människan just nuy! Även fast jag är livrädd för dom så kan jag inte döda dom, och vill helst inte at någon annan gör det heller igentligen.(haha jag springer hellre ifrån myggorna än att slår ihjäl dom, både för att jag inte vill nudda dom och för att det är.. ett liv.. ) Vill bara att dom ska bort en jävla bra bit ifrån mig. Men jag var tvungen, och jag klarade det!
Den störtade ner bakom min säng tror jag, efter jag stått upp och försökt titta efter den o säkert tio minuter, gav jag upp och tog tag i min kudde försiktigt o tänkte lägga mig i soffan. (den kunde ju lixom varit I sängen). Men då ser jag ngt krypa på golvet ut under sängen, Panik slagen och ett lyckat försöka att inte skrika så får jag tag på ett block och PANG. Min puls har ännu inte lagt sig...
buhu, den ligger utanför mitt rum nu:/ men jag var tvungen.... men tänk att jag höll o ngt som nuddade den.. ÅÅH ryser i hela kroppen!:|

21:42 exakt en vecka kvar till Thailand!

Igår vare skola, imorgon är det skola.  så Alltså var det ingen skola idag;) men pluggat har jag gjort alldeles för lite.. börjat känna det här omöjliga komma ikapp mig. eller bara att jag kan allt, fast det inte riktigt är så..
Felicia har börjat krypa snabbt nu.. och hon kan ställa sig upp själv om hon tar tag i ngt. så man måste verkligen ha koll på henne. Biter mig i tårna gör hon oxå, busig tjej!


21:11 Hörs imorgon..

Som jag sa så ska jag sova ikväll. Men nio är väl lite väl tidigt kanske.. Sedan igår så har jag helt tappat lusten att vara inne på msn o vara social så jag skiter i det, som jag annars älskar? såklart. vänner ju.
Istället så ska jag tvätta mina smuttsiga fötter med 100 sönderrivna myggbett, haha (har varit ute på tomten barfota) bordta tänderna och allt sådant, krypa ner i sängen, KANSKE läsa igenom kinesiskan engång till, och sedan sätta på en film. En svensk film. Kollade igenom deras dvd hylla och hittade en jag inte har sätt förut. Sökarna. Handlar om Sthlms undre värld typ..den är gammal men med en massa kända skådisar, svenska skådisar.. Ikväll kommer jag må bra ;)

Zaijian and godnatt


18:56 jag glömde imunförsvaret i sverige tror jag..

Det här börjar ju bli löjligt! Jag känner mig som om jag börjar bli sjuk igen! Den här gången är jag mer täppt och huvudet känns tjockt och dunkande. Alvedon hjälper knappt. en riktigt förkylning helt enkelt. Men en sån där jobbig som man verkligen mår dåligt av.
Iförsej så satt en del i klassen och hostade o var förkylda idag. Men nej, palla bli dålig igen! Never! Har sovit nu två timmar, 16.00 fick jag ta en vilopaus sa Jane så jag lade mig i sängen, o slocknade.. Ska försöka sova tidigt idag oxå. Får se om jag lyckas bli trött igen, även fast jag känner mig lite hängig o seg hela tiden.

Skolan gick väl okej idag. Farligt när man får den där känslan att man skiter i allting. men inte så länge till hoppas jag...Tror jag vet vart det komemr ifrån. Hejdå med det!
 Hade inte pluggat så mkt till idag alltså, haha läraren såg mitt flin efter förhöret. Hon kolla nämligen aldrig vad vi skriver. Hon fattade. Idag tjatade vi iaf siffror. Och hon skrev nästan bara på tecken hela dagen.. blir lite tufft, men kul när man känner igen vissa tecken iaf. Och nej jag är inte den ända som tycker hon går vääldigt fort fram! Även fast det är mer okej för dom andra eftersom dom itne är helt nybörjare. Sara som pluggat lite förut, sa att på gårdagens lektion gick dom igenom så mkt som hon gjorde på nästan tre veckor!! Men som vi sa, det är ju bara tufft för mig o kanske två till, det är ju bara repetition för de andra o de är ju glada att det går fort...


Pratade iaf svenska idaag! Men danska Anna i klassen. Haha skön tjej, hon är lite äldre tror jag men första dagen gjorde hon entre med att snubbla in i klassrummet, andra dagen rammlade hon av stolen bara sådär, mitt på lektionen.

Nu är det middag!

update: Middag var grillad kyckling med chips o ris. Sedan tomaaater! haha sjukt men har längtat efter det i en vecka nu..
yummi, ugnsklockan ringte o kakan är klaaar!

13:48 jag trodde det var fredag igår..det är ju bara tisdag!

jaa.. jag gick sönder mina fötter igår. Jag o Lisa åt på Barbossa, en väldigt fin resturang med god mat, dyrt såklart. Sedan gick vi, och gick.. Jag ska försöka lära mig namnen på alla dessa gator, men jag håller just nu o lär mig tunnelbane stationerna. Jag gick av vid People Square iaf;) Den stationen har ca 20 utgångar tror jag. Tror ni jag hade det lätt? HAHA gick runt där ett bra tag innan jag fattade vilken utgång jag skulle ta för att möta Lisa. Personalen där var inte mycket till hjälp.. Sen när jag väl visste vilken utgång så var det att gå igenom en helt shoppingmaknad.  
Efter maten gick vi längst en av de kändaste gatorna här, till the Bun och sen vidare till Captains. Tog varsin öl, satt o snackade skit och tittade på utsikten. Captains är som ett "vandrarhem", ett hostel som man kan bo på. De har en bar oxå som alla kan gå till men världens utsikt. visade bilder förut när jag o Gurra var där.
Men somsagt, min fötter känns idag! fick ju såklart skavsår mellan tårna av flippsloppsen, på båda fötterna! alla blådsorna har spruckigt, så det är öppna sår och det känns som om det är ganska svullet runtom. det är lite jobbigt att gå upp o ner för trapporna.. jag undrar vad jag ska ha för skor på mig imorgon till skolan? haha..
Barbossa

(Första bilden är people square, och sedan resturangen) Och självklart måste vi ju vara som kineserna, gå rätt ut i gatan! och vipps så börjar bilarna köra igen i 180! Och ja, då står man där mellan filerna. Man får lite när-döden-upplevelse ibland..
Men nej vi är duktiga, men det är lite läskigt ändå.
Trafiken


17:39 middag för två.


Lisa har tråkigt, och jag har väl inget speciellt att göra ikväll. Krogen pallar vi inte!;) Jag o Nina sparar det till nästa måndag. Det blir middag ute istället! Barbossa eller Element Fresh. vi kör på lite lyx...


14:43 2 nya i klassen

tröött... Skönt att Felicia sover när jag kommer hem. Då kan ju jag oxå ta en liten vilo paus innan jag blir ansvarig för henne.

Japp, Lisa har bytt klass och vi har istället fått två nya. Tomas och "Matilda" som jag säger, från Frankrike. Som jag förstogd så är dom nog i min ålder, dom hade nyss tagit studenten? Duktiga på kinesiska var dom båda två. Vi sprang på varandra igen, när båda hade ätit på olika ställen och jag vart på H&M. Jag stogd vid en liten kiosk o skulle köpa godis så kom Tomas fram bakom mig. Pratade ett tag, dom skulle till Fejk marknaden men ja kunde tyvärr inte följa med. Har man ett jobb så har man.
Trevliga verkar dom iaf.

Lisa o ja ska iaf snart försöka få igång vårs frukost dejter. Bara hitta ngt annat i närheten än Starbucks.

23:17 läggdags

Jag mår riktigt bra! Haft en väldigt lugn dag. Haft musik på o städat rummet, pluggat till och från hela dagen (nu är jag ganska säger på uttalen av vissa bokstäver när jag läser orden..*tummen upp!*) tagit en promenad och nu precis duschat. Har suttit på nedervåningen o pluggat nu under middagen så jag har fått lite hjälp av Jane. haha va så gulligt. Hans går runt o håller i Felicia som "går" på golvet och Jane sprang runt o skuttade med hundarna. Gullig familj!
Iaf så har jag ingen ångest för skolan nu som ja brukar ha, inte jsut nu iaf.. o imrogon ska ja till HM innan jag åker hem efter skolan och tar hand om Felicia. ska köpa lite som jag provade i igårkväll!
Det ända som inte är bra nu är min tå, åååh ni ska veta hur ont det gör. Hoppas jag kan sova, hade lite problemms med det igårnatt faktiskt. så fort jag stöter imot ngt så piiiiiiiip.(tex täcket) Jätte kul när Lucky kliver på tårna som han gör hela tiden.. Grr. Så blir flipflopps imorgon. Kul när jag får skavsår av dom oxå. ?

Börjar känna mig lite trött så lika bra att krypa till sängs. Hörs imorgon. Godnatt!

 


15:22 Grymma tjejer!

Herregud va mkt bilder det togs igår. haha.. kul hade vi! Jag o Nina var ju påväg till en hemmafest, men det blev inte ritkigt så. fel datum så det blir nästa helg, så vi gick till Windows istället, men innan det en runda på H&M och Zara. Jag snackade med Lisa och hon kom lite senare.. Hade jätte trevligt och drog sedan vidare till en klubb. Daaaaaaans! Har fresten ett köttsår på tån nu efter de jävla skorna. Det gör ont!  varför har man klackar!?


Idaaag ska jag försöka plugga. men eftersom jag inte kommer lyckas helt med kinesiskan så ska jag bara ta de som en kul grej lixom. Men ska jag ändå plugga ihjäl mig på min lediga tid?? hmm... ja för att hänga me på lektionerna så borde jag de. Jag skippar stan, men kanske tar en långprommis i området istället, eller en cykeltur? åååhh träna?


11.14 utmanad.

Jag blev utmanad av Emmi

Tre saker:

Kylskåp:
cola, papaya, kycklingfötter

Frys:
dumplings, glass, bröd

Skafferi:
Pasta, ris, nudlar

DVD-hyllan:
Beck, hangover, män som hatar kvinnor(franska!)

Bokhyllan:
Asiatiska kokboken, kort på Felicia, handklovar

Handväska/ Skötväskan:
läppsyl, plånbok, penna

Sminkväska:
mascara, eyeliner, puder

Badrumshylla:
topps, sminkväska, ansiktsrengöring

Cd-hyllan:
madonna, all saints, blandhits

Förråd:
baby nappflaskor, frys, cyklar

Hjärna:
stan idag?, gårdagskvällen, plugg?

Jackficka:
för varmt för jacka här så använder intee!

Kryddskåp:
allaround krydda, salt, socker

Barskåp:
rött vin, whisky, smirnoff

Köksbänk:
bröd, frukt, ägg

Sängbord:
kort på syster, snabba chash, godispåse

Hatthylla:
hattar, handskar, tröjor?

Garderob:
skor, kläder, skärp

Fönster:
kort på Tigge, kort på kusin o sara, ljus

Duschen:
Duschcreme, schampoo, balsam

Skohyllan:
skor, skor, skor

Jag utmanar nu dessa:
Linn 
Martina
Tove


Kopiera texten, ändra mina svar till dina svar,
utmana sen dina vänner och länka till dom,
länka även till den som utmanade dig ;)

15:24 Åh vad jag saknar! Bästa paret dom två lr?



förlåt för att jag är så dåligt att fixa iordning med min mobil.. jag ska ringa dig snart iaf! <3


12:24 jooo, det blir fest ikväll..

Huvudvärk, lite snurrig och trött, men annars är det bra med mig. Ska ta några alvedon så ska vi se att det blir bra. Ska vara hemma och vila idag iaf, under dagen, och plugga kinesiska tänkte jag. eftersom jag var borta från lektionen igår så har jag nog en del att ta igen.. För ikväll blir det att joina till festen!
ja veet, jag ska ta det lugnt snart. efter ikväll så blir det lugna kvällar. vila. eller kanske efter måndag.. blir det vila. (?)

Jag tror att mormor precis frågade om hon skulle göra mat åt mig. men e inte så sugen på gårdagens mat som jag tror att de blir då. Så nu ska jag nog göra iordning lite nudlar och umgås med skolböckerna.. hörs


01:13 planer

ååh, jag är inte trött men nu måste jag sova. Blev ännu mer piggare nu när jag längtar tills imorgon. Hemma fest i Shanghai, hur bra låter inte det? och så kanske man får se Nina kasta lite ljus eller ngt annat roligt.. HAHA.
jag mååste bli frisk tills imorgon. Goodnatt!

20:55

Tänkte just på att jag längtade hem lite. Det är nog för att jag är sjuk..När jag är sjuk så vill jag ligga hemma, i soffan i vardagsrummet. Tv:n på och se familjen gå igenom hallen fram o tillbaka, om dom inte sitter i vardagsrummet dom oxå. Mamma ska vara hemma.. man ska höra rösterna när man ligger där under filten och blundar, halvsover. Det ska vara den där mysiga belysningen.. man ska höra emil gå över golvet och alec ska ligga där på mattan. Ja, det ska vara hemma! Så är det ju, man saknar närheten mer när man är svag? eller det normala.. Har ju inte sett dom på över en månad nu.
Men det är verkligen inte så att dom inte tar hand om mig här. snarare tvärtom. Fått middag på sängen och ja det är ju fredag så självklart massa gott oxå! chips och cola på en fredag, det är så det ska vara!


Här har ni bilder på rummet fresten..:


19:40 blir en lugn fredag detta.. snälla, joina mig på msn?;)

mår lite bättre nu. inget illamående iaf. Är bara trött o seg med världens huvudvärk. Får se hur jag mår imorgon. Vi är bortbjudna på BBQ, över dagen.. sen får vi se vad som händer på lördagskvällen.
Kanske det varma vattnet med salt gjorde susen? Jane e så gullig, hon gör sånna där små hus kurer till mig. Salt vatten ska tydligen rensa kroppen lite. Även fast det inte var speciellt gott.
Morbror kom nyss hem, han har varit och handlat och informerade mig om vad som fanns nu.. frukt, nudlar, bröd i frysen, cola, och lite choklad godis; det är bra när man är lite dålig sa han. Det är ALLTID bra för mig! :P

Har iaf tagit en promenad idag till en liten affär. Jag fick ett skrivhäfte av Hans men den har jag till skolan, vill ha en liten här hemma, som jag ska använda lite som en dagbok. skriva ner speciella saker, tankar och sånt. sånt som itne ni får veeeta! ;) men viktiga saker typ. Iaf, jag satt igår och rabblade siffrorna 1-10 på kinesiska med Jane. I affären när jag frågade hur mkt det kostade så svarade hon på kinesiska. och jag förstogd (=wo dong)! snacka om att jag kände mig stolt, haha!
ni ska få en liten kinesiska lektion av mig tror jag..inom kort!

Idag var iaf Lisa och testade den andra klassen, som är lite svårare. och det verkar som om hon ska byta till den. men aja, hon passar verkligen inte i min grupp, hon är alldeles för duktig och jag tror vi kommer kunna hålla kontakten bra ändå, vi har rast samtidigt oxå. Känns redan som om vi kännt varandra mkt längre än vi gjort!


09:39 vad är detta!

Igårkväll efter middagen tog jag en dusch, la mig i sängen med datorn. Det skulle bli en tidig kväll eftersom jag var så trött. Pappa ringde och vi pratade lite, mest om skolan.
Sekunderna efter jag la på började jag må illa, riktigt illa.. jag la mig på rygg, satte luftkonditioneringen på max och försökte vila bort det.. det funkade sådär. Efter ett tag börjar kroppen "domna bort", ni vet, man känner hur alla krafter dras ut ur kroppen. Och vid varje ansträngrelelse darrar man som ett asplöv. Oh saliven ökar kraftigt i munnen... Låg o försökte koncentrera mig på att inte spy, för hade inte riktigt med krafter för att springa till toaletten.
Men inte hjälpte det inte... USCH jag hatar att spy.. så så såg min natt ut. + att jag vaknade av sms och folk som ringde klockan 02 på natten! ja det här är ju staden som aldrig sover, inte äns på vardagskällarna.
Så tredje dagen i skolan är jag hemma. min hals verker som fan o jag känner mig konstig i kroppen. ÅH VA KUL!? hur vet man om man har svininfluensa? några speciella symptom? För igentligen har jag inte blivit helt frisk från förra gången jag var sjuk, jag mådde helt okej men hostade som en galning och rösten lät som en skata titt och tätt.  jag skulle nog fortsatt med medicinen..  :/

så, vad ska man göra idag..? jag vill verkligen inte bara ligga i sängen o Felicia vill jag inte vara nära. Bajs.

15:29 Jag och felicia just nu.


14:42 jag har alltid sett mig själv som brunett, men här räknas jag som blond.o det är wow vettni!

Igår var andra dagen i skolan.. var som första. De två första timmarna sitter jag där o blir på sämre o sämre humör för att jag fattar inte ett piss och blir bara mer frustrerad när jag hör alla adnra som faktiskt pratar kinesiska! Men sista timmen så klarar jag av att svara med en mening när läraren ställer en fråga. Då blir allting skitkul igen. Även fast jag ligger så grymt mkt efter de andra... det är pinsamt! Men de flesta har pluggat minst 2månader förut så lite fusk är det. Lisa har ju lixom pluggat två år! men så osmart att vi då ska gå i samma klass? aja.. Jag, Lisa och en tjej som heter Sara åt lunch tillsammans efter skolan. va trevligt. Sen skilldes vi åt och jag o Lisa tog tunnelbanan. vi åker 4 stationer åt samma hål tillsammans. Jag berättade lite om min kväll på zapatas och att det är girlsnight på måndag o onsdagar. Då kom vi på att det var onsdag, så vi bestämde utgång!


Vi möttes inne i stan, gick till en blue Frog och tog varsin drink, åkte sedan vidare till zapatas. Hon hade frågat om jag kände folk här i Shanghai. Då sa jag bara Nina och Henke, även fast jag har träffat en massa fler. Men när vi var på zapatas så träffade jag folk hela tiden kändes de som, som jag kände/hade träffat förut. haha. Bonn, svenska Elin och tjejen från London som vi åt middag med en kväll och Liam som jag träffat där förut, dj:n. pratade mkt med allihopa, så det var en trevlig kväll. Träffade några killar från Italien oxå som ska vara kvar i två veckor. Har iaf några nya nummer i min mobil nu haha.. kul när man faktiskt börjar få lite kontakter här. Var hemma runt 03:45.

Lisa och en av Italienarna på bilden, men världens jobbigaste röst.
Hans polare tycker svenska flickor är det vackraste som finns, HAHA. såklaaaart är vi det!

22:19 Yes we can!

HAHAA. Har haft himla kul hela dagen även fast jag suttit med kinesiska boken och försökt göra en lite små sjuk Felicia glad istället för att ropa efter mamma hela tiden. Kan inte annat än le just nu. Att en människa kan göra en på så himla bra humör! sitter o skrattar för mig själv.
Blir inget krogen, men ngt annat. Så ska snart tralla utåt.. Jag är som Obama idag; "yes we can". 
haha sjukare människa finns inte?


11:05 det är jobbigt att skriva sms på engelska...

Jag o Nina drog till zapatas efter Froggan (haha nytt namn på Blue frog!) där jag träffade killen med hunden igen, han kände igen mig:P o tittade på Henkes namn som nu står på väggen, men liite för långt ner.
Girlsnight på Zapatas så är det gratis frosen margaritas till alla tjejerna hela kvällen. Så blev en billig kväll. Träffade ju lite roligt folk. En som ville bjuda mig på middag men jag har inte bestämt mig ännu. Hans polare var bra på att slänga runt Nina på dansgolvet iaf. haha!
Träffade en annan kille som hette Feo. Han fyllde år och jag gjorde hans kväll enligt honom * sött va*. Hans ålder är hemlig men det är kul att möta lite yngre folk här.
Hans ide att han skulle prata Tyska och jag svenska, o sen skulle jag översätta massa på svenska.. då upprepade han du är söt ett antal gånger. Med värsta smajlet efter! Har ni sett Vingar av glas med Alexander skarsägård så blev det nästan en scen därifrån. Tror han kunde lite svenska, så han blandade en massaspråk ibland när han snacka. Tror ni jag fattar mkt lr? hahaa. Helskum och helkul kille!
Hans ena polare kom från Scottland, han kom från Schweiz tror jag. HAHA han vägrade säga vart han kom ifrån utan vi skulle gissa när han ritade.. mm han var speciell. Jag o Nina stogd mest o kollade på varandra o garvade.

Dom bjöd på shottar som man skulle tända eld på I munnen. gick aldrig så långt, haha vågade inte.
Blivit medbjuden av dom ut ikväll.. tråkigt att dom man gillar försvinner, han ska åka tillbaka hem imorgon. Men får se lite hur det blir med ikväll då. Har ju skola imorgon..jobbigt!
Läskigt att han ska vara så sjukt lik en gammal vän, i både utseende och personlighet. Kopia.


03:11 Vingar av glas.

För ett tag var jag tillbaka hos killen som hoppade över till min rulltrappa på Sthlms central. Mysiga hemmakvällar, udda människa, hel flummig men världens härligaste, varma kyssar i vintermörkret, katt och råtta lek med känslorna men det fanns alltid där. kvälls-samtal från säby, mysiga helger, kock talangerna. Valborg....då jag fick en kärlek förklarad men som jag avvisade, för sista gången. bara pga rädsla.


16:55 jag är köörd. haha nejdå..?

Hej!
ja första skoldagen är avklrad! haha det var kul.. första timmen saatt jag som ett stort jävla frågetecken. fattade inte ett ord av vad hon sa.. och ja det gick lite för fort för mig. åh jag skulle behöva min djurvårdslärare, hon vet hur man repeterar ! Så jag kände mig ganska uppgiven ibörjan, och tänkte att vafan har jag gett mig in på.. Lixom, hur tror hon att vi ska kunna prata och göra egna meningar + skriva tecken när man haft lektion två timmar!? men jo det gjorde vi.. haha det var litie jobbigt att läsa upp när man har noll koll. men det gick hyffsat. Läraren är väldigt gullig iaf.
 o tjejen bredvid mig var trevlig så fick fråga henne ibland vad dom höll på med.. haha.

Iaf så är vi en klass just nu på ca 15st tror jag. men vi kommer splittras om ca två veckor för kalssen är för stor. Ska nog bli ganska skönt men ändå tråkigt. Eftersom det är gasnak stor nivå skillnden i klassen.. vissa kan redan lite medasn andra (jag) inte kan ett ord! Lisa, en tjej från Tyskland som jag pratade väldigt mkt med har läst kinesiska i skolan i två år lixom. Hon satt bakom mig och skrev tecken hela tiden eftersom hon kunde allt vi gick igenom... Men det som är tråkigt med splittringen är ju då att då komemr vi troligen inte komam i samma grupp eftersom hon är den bästa i kalssen och jag är väl den sämsta... HAHA. finns två andra som var på min nivå, eller en....
Personerna i klassen var väldigt varierande. Lisa som jag umgicks med var 18. Resten var nog några år äldre. Fanns en man som säkert var runt 50. Annars var det mellan 20-40 om jag ska gissa... mest runt 30. Lisa verkar vara en jätte go tjej iaf. Vi bytte adress och nummer. Ska kasnek börja med frukost på ett fik som ska finnas i nätheten oxå.. Får se hur allt går. Hon ska oxå bara plugga 3ggr i veckan som jag. Eftersom hon oxå jobbar som barnflicka. Hon tyckte jag var jätte duktig på engelska (!!) :D haha
Dagarna i skolan blir måndag, onsdag och fredag. Så imrogon blire att vara hemma. Känns ganska bra, för ska snart göra mig iordning för att åka och möta Nina på Blue Frog. Johan o Henke skulle visst oxå dit. Sen blire Zapatas för mig o Nina iaf, det är GIRLS NIGHT! ;D
Måndagar på blue frog så är det ät två betala för en när det gäller hamburge menyn. Det hade vi tänkt att yttnytja... Ha en trevlig kväll! skriver kansek senare, ska nog itne bli sent ikväll.   

22:17 nåndag ska älsklingarna bli mina!

Blev en dag i stan för mig idag.. efter jag tagit en fika med Hans.
Jag gick runt som en barn på julafton i alla dessa skobutiker. Asså jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva det... WOW. KÄRLEK. GUD. Det bästa är ju att inte många kostar över 400kr heller om man köper i riktiga butiker.. och jag var i ett riktigt köpcentrum idag med en hel våning bara med skor, snygga, sexiga, söta... Jag mådde bra där inne.
Annars har jag säkert gått in i kanske 20-25 andra sko butiker. Har provat och gått runt med ett leende. Men har inte köpt några än, men var nära, riktigt när att köpa ett par svarta, 15cm klack, platå, nitar. Blir kasnke nästa gång.. troligen några liknande iaf.
Kom inte hem helt tomhänt iaf, hittade en väska, 60 RNB. Helt okej.
Sen åkte jag tunnelbana hem så sparade jag lite pengar, istället för att ta taxi hela vägen. måste ändå ta taxi från tunnelbanan till huset. men då kostar taxin bara 10 RNB, och tunnelbanan 4 RNB. istället för kansek 60-70 me taxi hela vägen..

Men hörrni, vet ni vad det är för dag imorgon?... SKOLAN STARTAR DAGEN. Lite pirripirr i magen, men inte så himla farligt. det är mest kittlande, ni vet sådär så man nästan blir lite fnittrig. men får se imrogon, tror det kommer bli ganska panik-nervöst när jag börjar närma mig skolbyggnaden...eller så kommer jag vara helt cool lugn. Önska mig Lycka till iaf.
Ligger i sängen nu me nytvättat hår, nyrakade ben, nymålade naglar o laddar med chips såklart o Livin' on a prayer med Bon Jovi! snart Godnatt.


Tanke, känsla

Det kan vara en fälla, kanske inte. Det kan vara bra, eller helt idiotiskt. Det kan vara livnärande eller dödande. Det kan vara äkta. Det kan vara kärlek, eller så är det hat.
Antingen är jag förlåtande, förstående och duktig. eller så är jag osmart, dum och naiv. Blåögd. Ska jag chansa och kanske bli utsatt för mer smärta, mer hat. Eller borde jag vara smart men kanske gå miste om det jag tror jag vill ha, men vet inte hur.

Jag tror, jag hoppas att det bara är ett tidsfördriv just nu.. Det går snart över. eller inte? Jo.

23:02 Lördag me BBQ

kl 14 idag kom Pelle, Shebing och deras son på 5år. Och en annan familj med två små söner.. Öl, läsk, chips, jordnötter kom fram fort. Jag tog hand om Felicia, fick gå runt och bära henne för det mesta för hon blev ledsen så fort man satte ner henne. välkommen armmuskler! ;) de andra barnen badade i lilla poolen ute i trädgården. Musiken va på i bakrunden.. men mkt glada barn skrik vare.
Grillade fläskfille med pommes fritt, efterrätt blev äppelkakan som Hans bakade igår.
Jätte trevligt vare. en mysig BBQ. Sitta på baksidan med fläkten som hjälper till att göra temperaturen perfekt!
Sen när det blivit mörkt, nästan svart sätter man fram ljuslyktorna på bordet eller tänder ute belysningen.. 
Sånna här kvällar brukar de försöka ha på helgerna.. hur mysigt som helst, o bara trevligt.
Hansa tyckte jag skulle ut ikväll men nej.. min mage är för stor och märkte nu att jag inte har några kontanter på mig. Är sugen men ändå inte, men är skönt med en tidig kväll. Jag sparar mig till måndag!

Imorgon är jag sugen på en dag i stan och bara gå runt.. får se.
Nu tänkte jag ligga här o lyssna klart på musiken. Sen krypa ner under täcket och sätta på en film, eller fortsätta läsa ur Snabba cash. Ha en trevlig kväll.

13:02 oväntade mail.

Hey,
Attached is the picture that I took about you!
Hope you like the angle!
 
Have a nice weekend!




Ifredags, alltså för en vecka sedan så efter vi ätit på BlueFrog åkte vi till en klubb. Vi var inte där så himla länge utan gick sedan vidare till ett annat ställe med lite mer drag. Men under hela stunden vi var där så satt jag bredvid en kille, som pratade på och var jätte trevlig. Han hade en systemkamera oxå. Han visade mig massa bilder han tagit och han verkade vara duktig.. Pratade om allt möjligt! Jag fick hans visitkort, fattade inte riktigt varför men jag tog det. Har helt o hållet glömt bort att höra av mig som han sa.. Vi skulle ju kasnek ändå stöta på varandra på våran favorit klubb, Zapatas^^ haha vi gillar tydligen samma musik.

Iaf så kollade jag min mail precis. Jag vet att jag itne har gett ut min mail adress. Och han vet ju knappt vad jag heter.
Men ett mail fick jag iaf! ska nog ta o fråka Nina lr kusin hur han fick min adress... haha
Men bilden vet jag att han tog precis när vi skull gå o jag stogd o pratade med Nina o Emma.
Inte världens bästa bild men gulligt gjort vare tycker jag! haha

mitt nummer o mail har ju en förmåga att sprida sig ibland......
Det här påminner lite om mösspåtagningen, drottninggatan, Markus.
Man blir glad iaf!


12:16 Alla älskar Zebris!

Dom som känner mig vet att Zebris är mitt hjärta.. HAHA. Jag + Zebris= sant lixom. SÅ är det bara och har alltid varit.
Jag vet att jag är 19, snart 20. och jag sover med ett gosedjur, eller jag måste ha honom i sängen iaf. Eller någonstans i närheten. 
Och jag ogillar när folk kastar runt honom på ett taskigt sätt, som alla gör bara för att reta mig. Okej, nu har jag väl börjar släppa lite på det.. men jag brukar vara seriös på den punkten! Hehe.
Men det är inte vilket gosedjur som helst. Det som gör honom så speciell är att jag fick honom av min mormor inte så lång tid innan hon dog tror jag..Vi var på skansen och jag och min bästa vän Lisa fick välja ett varsitt gosedjur, jag tog honom. Julen när jag var 5 dog hon. Och när jag har Zebris så är hon med mig, känns det som. Det är iaf min tanke. Så jag får dåligt samvete varje gång jag struntar i honom. Låter ganska löjligt va? Men det är på ngt sätt så jag har kvar henne hos mig.
Bara att jag övervägde att lämna honom hemma under Kina resan gjorde mig sur på mig själv. Man blir aldrig för stor för sådant. säger vi..

Men som ni ser, alla älskar honom! ;D

00:50 ni är fortfarande ruskigt dåliga på att kommentera!

Mormor i huset har börjat bli krasslig.. så idag fick jag hoppa in! tagit hand om Felicia iprincip hela dagen, o det har gått jätte bra. Tog in henne i mitt rum o satte på datorn med barnmusik. Hon såg ganska impad ut haha!
Hans kom hem tidigt från jobbet så han bakade äppelkaka idag, som vi åt med vanilj glass.... MMM. *Klockan nio bänkade vi oss framför morden i midsommer.... HAHA, det som mamma alltid retar mig för.Hon vet att jag hatar det. "oj, nu hedvig så måste vi skynda oss så att vi inte missar vårat favorit program!"  så klappar hon mig på axeln med ett stort leende.. 
Men jag var villig att ge det en chans här.. kasnek var annorlunda att se det i Kina? lite bättre kasnek, för nu hade jag inget annat bättre för mig ändå, för Felicia skulle oxå vara med..:P Är ju såklart mysigt med lite familjekväll.


00:17 riktigt härlig dag!

Vart en himla kul dag idag! Var ute o shoppade med Nina som sagt. Åt middag ute, sushi! kul var det att det var lite ovanliga sushi som jag inte ätit förut, det var mkt nytt. men jag gillade allt! Efter det gick vi till ännu en fake market, där jag köpta flippflopps, ett linne, bikini o lite sånt.. Vi var oxå o fotade oss, haha det var kul!:D jsute, köpte nya solglasögon.. dom e me på fotona som ni troligen kommer få se mer av;)
Köpte grymt god glass till efterätt oxå o tog en promenad innan det blev dags att åka hem.


haha jag bjuder på den


12:31 springa o cykla, utomhus och inne.

Asså ni anar inte hur mkt jag längtar tills att jag ska få börja träna.. men jag vågar inte förrens jag är helt frisk. Helt! Så därför ska jag ta det lugnt i några dagar.. ska träffa nina klockan 2, shoppa. sen ska jag nog hem, ingen utgång ikväll, för för mig blir det vila! Sedan fredag, hmm.. hörde rykten om blue Frog. får se, kansek ännu mer tare lugnt ist? Sen lördagen; eftersom det verkar finnas massa alternativ så kan jag inte bara ligga hemma, det vill jag inte heller! men ska verkligen bli 100% frisk nu. BÅDE för att jag vill börja träna, som jag faktiskt tror att jag kommer hålla.. och för att skolan börjar ju nu. vill ju komma igång med allting nu. skola och jobb. Och då krävs det att man är frisk.


00:11 Första taxituren som inte gick helt felfri. Vart o ätit indisk middag me Henke, Sebb o Johan. Ätit för mkt som vanligt.. Godnatt för ikväll.


12:26 månadens viktiga datum o tillfrisknande.



Idag mår jag mkt bättre! känner att kroppen är lite seg men annars mår jag bra! Har tagit hand lite om Felicia idag på morgonen, men är fortfarande rädd att jag ska smitta henne, speciellt eftersom hon börjar låte som om hon börjar bli förkyld. Så ska nog hålla mig ifrån henne...
Det bästa med att ja är bättre är att jag nu kanske kan göra lite saker o sysselsätta mig. Börjar sakna folk alldeles för mkt när man bara ligger i sängen o tråkar hela dagarna. Nu ska jag få mig ett riktigt liv igen ;P

Hm, idag är det 2 september. 7 September börjar jag i skolan, spännande!:D det jag längtar efter är igentligen bara att se o träffa människorna som jag kommer få träffa 3ggr i veckan.. o hoppas att man komemr bra överäns med dom. Sen så blir det ju ca 2veckor i skolan för mig innan vi drar till Thailand! som ja kanske sa tidigare är datumer ändrat, så vi åker 24 september istället för 1oktober som jag trodde först. Då blir det först Bankok i 2-3 dagar, sedan till nån strand i Phuket i 2veckor... ja ni fick väl se hotellet? www.katathani.com :)

Fick ett glas med nånting, utan mormor idag.. Jag gissar att det är till halsen? men nja... jag har inte tagit mod till mig ännu att dricka det. det ser ut som vatten, med några droppar mjölk i i ett skitigt glas. grumligt lixom. men jag är ju ändå redan på bättringsvägen så... vet faktiskt itne om jag vågar dricka det.
Annars har dom verkligen varit jätte gulliga. gjort special mat till mig eftersom deras varit för stark för mig nu senaste dagarna.. o mormor har försökt stoppa mig från att äta mackor till frukost, hon tyckte  jag skulle ta ngt annat. haha


15:13 min röst låter som en killes mitt i puberteten, jag har inte så stor kontroll över den.. haha

Känner att jag är lite på bättringsvägen, och det är såå skönt! sova hela den här natten faktiskt.
o såg att delar av förra inlägget inte kom med, aja så blire ibland...

Ska faktiskt försöka ta en liten promenad idag, i området bara. Börjar bli riktigt jobbigt att inte göra nånting o bara ligga i sängen, sova o kolla film. Godis har det blivit mkt av oxå, oxå en anledning till att jag måste röra lite på mig ;) även fast mitt mål är affären en bit bort hahaha.. kasnek kommer hem me ngt gott. skitsamma^^ När jag är helt frisk och vardagen kommit igång så ska jag börja träna, både ut o cykla och utnyttja rullbandet dom har.
Ska snart ta dagens andra tablett av dom tre som ska tas. Så hoppas att jag är bra tills imorgon då det kanske blir att käka middag ute me Henke och en till svensk kille som jag inte träffat förut, på en indisk resturang. mums! Äntligen får man komma ut o röra sig lite längre bort från huset igen då, o sen så är det tänk att träffa Nina kansek på torsdag eftermiddag? jag behöver lugna ner min shopping abstinens...


 FAAN NU BÖRJADE DET ÖSREGNA!


RSS 2.0