13:48 jag trodde det var fredag igår..det är ju bara tisdag!

jaa.. jag gick sönder mina fötter igår. Jag o Lisa åt på Barbossa, en väldigt fin resturang med god mat, dyrt såklart. Sedan gick vi, och gick.. Jag ska försöka lära mig namnen på alla dessa gator, men jag håller just nu o lär mig tunnelbane stationerna. Jag gick av vid People Square iaf;) Den stationen har ca 20 utgångar tror jag. Tror ni jag hade det lätt? HAHA gick runt där ett bra tag innan jag fattade vilken utgång jag skulle ta för att möta Lisa. Personalen där var inte mycket till hjälp.. Sen när jag väl visste vilken utgång så var det att gå igenom en helt shoppingmaknad.  
Efter maten gick vi längst en av de kändaste gatorna här, till the Bun och sen vidare till Captains. Tog varsin öl, satt o snackade skit och tittade på utsikten. Captains är som ett "vandrarhem", ett hostel som man kan bo på. De har en bar oxå som alla kan gå till men världens utsikt. visade bilder förut när jag o Gurra var där.
Men somsagt, min fötter känns idag! fick ju såklart skavsår mellan tårna av flippsloppsen, på båda fötterna! alla blådsorna har spruckigt, så det är öppna sår och det känns som om det är ganska svullet runtom. det är lite jobbigt att gå upp o ner för trapporna.. jag undrar vad jag ska ha för skor på mig imorgon till skolan? haha..
Barbossa

(Första bilden är people square, och sedan resturangen) Och självklart måste vi ju vara som kineserna, gå rätt ut i gatan! och vipps så börjar bilarna köra igen i 180! Och ja, då står man där mellan filerna. Man får lite när-döden-upplevelse ibland..
Men nej vi är duktiga, men det är lite läskigt ändå.
Trafiken


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0