2. En person du vill träffa just nu.

Just nu, denna sekund så känner jag faktiskt att det skulle va lite kul att träffa Marcus.

Men jag saknar orken o lusten till att göra ngt åt det för tillfället. Så nu vet ni det.

smart i köket!

Vilken tur att jag inte hunnit packa upp väskan än för nu låg ju skidglasögonen nära till hands.. Perfekt nu när jag ska in i köket o skära lök! hahah

 

Nu är vi ju iaf hemma från fjällen. Har varit skit mysigt tycker jag. kan kanske visa lite bilder o köra en resume senare om ja har tid.

Smakade iaf lite av Jennys veganska mat i storlien, så sjukt gott, o nu ska jag göra en variant fast med kättfärs. (Bor man med min far så är inte vegetarisk mat så himla uppskattat.) SÅ, nu ska kocken börja arbeta...

Har ätit frukost, gröt med banan. Men lig...

mms_img41919 (MMS)

Har ätit frukost, gröt med banan. Men ligger nu i sängen och kollar på en vacker blå himmel med små små moln som åker förbi.. O ser att det är en fluga inuti mitt fönster som försöker komma ut. Hur fan kom den in där?


Sitter på tåget till storlien nu med jenny...

mms_img37579 (MMS)

Sitter på tåget till storlien nu med jenny, johan o alan:-) blev lite sömn för alla inatt så nu är det ipoden i öronen som gäller. Än så länge jätte fint väder som ni ser, hoppas det håller i sig:-) fy va bra man kan må! Energin från dansen igår vitter kvar och att jag nu sitter här på väg upp till fjällen med dom här människorna gör det verkligen inte sämre! Lycklig i kroppen lixom.


talang!

Har sprungigt runt o fixat lite här hemma idag. Mår mkt bättre! Låg nämligen o spydde igårnatt, fick inte i mig så mkt mat igår men idag är det bra igen! Fast mår ju lite småilla ibland men de gör jag ju typ alltid så inget nytt.
Men har dansat till musik, städat lite, packat, o fixat me grejs...o här får ni nån liten fin bild från nån timme sen.. Hade lite kul me camen o så skulle ja visa lite hur smidig jag var, lr en speciell sak igentligen. Men nej det blev inte så bra, va lite svårt att få en bra bild me en seg webcam;)

o där ser ni ju oxå hur min soffa ser ut... iprincip 27 av 30 dagar. eller nej, det brukar vara värre?

 

Nu kom pappa hem, men vända vid dörren för att köpa pizza o sushi!


10 saker om mig.

  1. Jag är utbildad Djurvårdare men jag jobbar inte med djur.
  2. Har bott på internat på Säbyholms naturbruksgymnasium i ca 2år.
  3. Jag har bott i Kina, Shanghai i ca 1 år efter studenten.
  4. Favorit maten när jag var liten va kattfoder.
  5. Min första tatuering kommer troligen bli en gullviva på handleden för min mormor.
  6. Jag blir lätt nervös.
  7. Jag är extremt nyttig, och extremt onyttig. Sallad och choklad ska det vara.
  8. Jag tycker det är jobbig att leva i verkligheten.
  9. Jag är lat men ändå väldigt sprallig/har mkt energi.
  10. Älskar att få komplimanger samtidigt som jag hatar det.

nytt försök?

Ja, jag klistrade ju in en lista här för  ett tag sen. Den med 30 dagar. o på varje dag fick man ett ämne att skriva om. Ja, o det första va o berätta om sig själv. o haha ja tyckte den va gnaska svår för jag vet aldrig vad jag ska säga.. så.. ja det rann ut i sanden. va många av punkterna jag inte hade en aning om va ja skulle skriva på.
Men nu hitta jag den här på Paows blogg. Tänkte att ja ger det ett nytt försök;) lite roligare o lättare punkter här, inte lika seriöst lixom. Men under Storlien dagarna lär det bli ett brejk om vi inte tar med datorerna som jag tror att iaf jag skippar.
Men vi får se;)
Här kommer listan iaf o första "dagen" kommer lite senare!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

äntligen!

TACK Lorentz! Äntliiigen:) Inte för att jag provat speciellr många proteinpulver, men ändå. det här är sååå god! Smakar exakt som jordgubbsglassen i en BigPack ;)
Rekomenderas starkt!


ja ja vet... spegelvänt.

längtar!

ÅH på vilket härligt humör! o nu känns det faktiskt helt okej att jag ska jobba på lördag.. så jag får ihop till dessa dagar!

Jag, Jenny, Johan o hans polare ska nämligen åka till Storlieeeen! Det är ju ingen höjdarskidåkning igentligen men det är mest bara grejen att vi ska åka dit några stycken som känns så himla kul! Fick ett ryck ikväll o bara smsa o frågade.. o nu sitter jag här o väntar på attJenny ska logga in så vi kan boka tågbiljetter! :D
Vi åker tidigt på tisdag morgon och åker hem med natttåget på lördag, så är väl i Sthlm på söndag morgon.

Lite bilder från förraförra året jag va där med familjen.


choklad är farligt för hälsan!

Gymmet va kul, sjukt kul! Jag höll på att kissa på mig av skratt flera gånger! Så va nästan lite svårt för mig att träna på riktigt. Som jag sa, mer skratttränin/terapi än konditionsträning som jag hade tänkt;)
Men vi gör ett nytt försök imorgon. Då går jag på ett pass och mamma kör lite i gymmet själv. Och går på rullbandet.... hahahahhaha!

Jaja, det tråkiga med att jag tränar så mkt och äter ännu mer godis är såklart att jag inte märker nånskillnad. Så nu har jag tillochmed tagit ut den där stora 1kg chokladasken och lagt den i mitt gamla rum och stängt dörren. Men tror ni dörren va stängd länge lr o asken orörd? neeeeeeee...


eeh, nya tag imorgon!
Nu är min kära danspartner, (ja, jag säger så för låter mkt coolare. inte för att han äns är det på riktigt igentlgien, ÄN. men jag får väl smöra lite.. Han kanske ska få ngra bitar choklad?) på g hit. Imorgon är det upp, äta stoor frukost, dansa Jive(?) haha o sen iväg till friskis igen! and later får vi se va som händer..!


Jag o min coola mamma sitter i bilen och ä...

mms_img37578 (MMS)

Jag o min coola mamma sitter i bilen och är faktiskt påväg till gymmet i kista! O påvägen svängde vi förbi favorit pizzerian o fixade två gratis sallader!;-) hon är bra hon! Hahaha


lär dig leva



Skulle väl inte säga så mkt igentligen. Mest godnatt.
Nån som har ngt tips som gör att man blir trött?

Har suttit vid datorn hela kvällen o kollat igenom gamla bilder. Så himla kul o massa roliga minnen kommer fram.
Men framför allt så saknar man det ju. Ja såkalrt man gör.. men varför ska man alltid längta tillbaka til ldet som va då?
Okej, jag har några anledningar. Men nånting måste ju vara bättre idag än som de va då? Man måste bara komma på det så man kan uppskatta nutid mer. Vi måste lära oss det. Jag måste lära mig det.

Funderar på att lägg in lite videos som jag hittade oxå. Så finns det ju vissa som jag igentligen vill slänga eller absolut inte visa upp, bara för att.. för att jag ska vara så jävla stolt. För att visa att inget lr ingen kan såra mig.
Kan jag inte bara släppa stolteheten nån jävla gång?? Nej för då tar du åt dig för mkt. men alla vet att alla såras och får inte allt man vill. Det var faktistk dom orden, precis dom orden som drog ner mig på jorden, med en riktig jävla smäll i November. Det var då jag insåg verkligeheten, hur den verkligen ser ut. Att jag kan inte få allt jag vill, hur mkt jag än vill o fantiserar om det. o Plötsligt blev allt bläcksvart.

o jag insåg att jag hade levt i min egen verkligehet... helt ensam.



Ja, Godnatt var det.

Gym!

åååååååhhhh, jag är helt död i kroppen! Åhhhh va jag älskar den känslan!:D

Körde verkligen hårt på gymmet. Gick på ett jympa pass som var lite sådär halv kul. Allt hänger verkligen på musiken och hur pass rutinerad ledare det är. Annars blire lätt snurrigt o allt blir bara tråkigt.
Men körde iaf med i 45min där då man körde all kondition och styrka o bara va stretchen kvar. Då gick jag ut o körde 10 min på crosstrainern och sen en kvart på löpbandet. Både sprang och gick i uppförsbacke. Jao, jag är död:)


när man behöver det!

nu har jag fått lite nya krafter! Det hjälper att skratta. Men då ska det skrattas på riktigt annars hjälper det ju inte ett skit.
Men det har jag iaf fått göra ikväll!

Det är bara så, just nu behöver jag folk som verkligen puschar mig till vad jag ska göra. jag behöver nån som uppmuntrar, hejar på lite extra o tror på mig. Annars så lägger jsg ner fortare än.. ja, fortare än jag äns hunnit tänka tanken iaf.
o nu kom jag iaf till ngt jag faktiskt innerst inne älskar. DANSEN! Kanske ska börja på en liten 6veckors kurs iaf, på QuickandQuick, där syrran dansar.
Även fast jag inte är så duktig längre så är det ju sjukt kul.. o så borta var jag ju inte. Hängde me rätt bra ändå.. o Jiven, aldrig dansat förut men uuuhh det gick bra tillslut! Riktigt kul o att se Johan tagga till lite var oxå kul! :D hahha.. Ja, dom skratten var faktsitk väl behövda:)


Nu ska jag nog krypa ner i sängen, om ett tag.... Natti<3

Farbror vov-doktorn.

Sitter o lyssnar på Tarzan-musik o läser bloggar.. snart sova! sjuuukt trött.

Idag har jag Varit dukig. lr både och då. Var o tränade ett pass på friskis. Himla skönt vare. Men innan det så kom CG hem till mig vid halv åtta tiden då jag skulle va lite hundvakt åt Elsa. Cg va kvar ett tag innan hon skulle iväg o strax efter hon gått så gick jag o Elsa ut för att möta Ted o Devil.
Det gick faktiskt ritkigt bra! Devil en stor Schäfer, och Lilla Elsa en kaxig liten staff-brud. Gick jätte bra som sagt, tills Davil fick nog o sa ifrån. Han va ju inte van o ha en envis tjej kämpandes med att ta bollen hela tiden, runt honom.
Så en gång rök dom ihop. Men sen va allt somvanligt igen bara att Elsa hade liite mer respekt. Men en riktigt läpp piercing blev det:/ Såg inte alls så farligt ut i början, o de va de ju inte heller. Men vi gick in strax efter det, jag lämnade Elsa hemma med Mamma när ja åkte o tränade o när jag kom hem så blev jag glatt välkomnad. Men när vi satt o gosa så såg jag att de va lite djupare än jag trott.... Det var ju verkligen mpå gränsen men det blev veterinären iaf för att sy några stygn:(

Men annars så har allt gått bra idag! :P

hm ja.. sovdags lr?

Snart ännu mer sjukdom på G, lr?

Sitter här o rockar till lite music, o drömmer mig bort till sommarn. Jag har så mkt planer o ideer jag vill göra asså! Kanske vore en ide o jobba lite då kanske?

Pappa ringde nysso meddelade att han nu ligger väl behållen på ett hotellrum i Gbg. Me storbilds TV o grejer. Lyx vettni! o Mamma kom precis hem o meddela att ikväll kan vi vänta oss vinterkräksjukan här hemma.. haha nejmen. Alla syrrorna(Hon jobbar som sjuksyrra för er som inte vet) på hennes jobb i princip har åkt på nån kräksjuka under natten.. och inkubationstiden för mamma är nu lagom till, inatt. Så får se om hon blir sjuk, och om det är min tur efter det? Ska hålla mig på avstånd ikväll!


Sönday

Har varit ute o lekt med Alec o Kipper nu innan frukost. Kände att jag pallar nog inte med gymmet idag både pga av träningsvärken i heeela kroppen o att jag är så förkyld som jag är :/
Så det blev en långis o så ska ja nog ta mig till solna c oxå.

Sitter o trycker i mig dom där äckligas bitarna i Paradisasken nu.. Nån måste ju äta upp dom, eller hur? Ni vet den där med lite rutor på sig med marsipan i, och snäckan med romrussin. Det är alltid som som ligger kvar sist! iaf marsipanen...
o nån måste offra sig...


Krama o pussa precis pappa hejdå oxå, han ska bege sig ut på äventyr nu! det får ni kanske veta mer om sen ;)
Stolt dotter är jag iaf! Hur det än går! <3


Natti.

Duktig har jag varit idag.

Långpromenad me Alec, Solna c med mamma för o byta julklappar. Stan o kolla lite reor o kom hem med lite smycken. Tog en macka på Sandys o åkte hemmåt. Lagade mat till hela familjen då Syster o Lorentz oxå är här. Tilloch med förrätt blev det o sen så va jag en så snäll syster att jag lagade lite mer mat nu på kvällskvisten så att syster skulel få till matlåda imrogon. ÅH så snäll jag är VA!? ;O

o såklart så satt vi bänkade framför Lets Dance!

 

Ne, nu försöker jag komma på ett sätt att bli trött.

Om jag ska hinna med det jag ska göra imrogon är de bäst om ja vaknar innan 11 och är hyffsat pigg.

 

Pussogodnatt.


"dagen efter"

utgången va ju inte mkt att hurra för. För det blev nämligen ingen. Det blev lite cider o vin och tunnelbana in till stan men där slutade det.
Va ju sjukt taggad så försökte få tag på folk.. man kunde träffa utan att betala 120kr. (börjar känna mig som en fattig student snart:( har ju pengar änsålänge men bara en tidsfråga om jag inte börjar jobba snart...)
Men inga jävla svar.. eller dom svaren ja fick va mest dryga o idiotiska. o Först när jag valde att tralla hemmåt DÅ får jag massa roliga svar från trevliga människor. Alternativ om efterfester och taxi in till stan.. men då va jag ju redan hemma o det var inge kul längre. Hörrni, bättre tajming nästa gång då? ;)


Mamma ville ha Camembert till efterrätt så...

mms_img51937 (MMS)

Mamma ville ha Camembert till efterrätt så vi delar på en. Sjukt god! Snart ska ja möta lite folk. Får se hur mkt ja orkar dansa, har ätit för typ fyra personer!


Morsning!

med vem, löd mitt samtal såhä igår? ;

- Ne, nu ska jag hoppa i säng.
- Ok, jobbar du imorgon lr?
- Ne, men ja pallar bara inte vakna kl 11^^



Jag ställer klockan på iaf 10, men så snoozar jag ändå fra mtill strax efter 11! Duktig tjej.

O tur är väl att jag har läkar tid idag. För jag känner mig nämligen snäppet sämre än vanligt. Kanske för att jag glömde att ta min Kan Jang- shott igår? vem vet.
Har iaf en lång tid. För jag har ganska mkt att ta upp. Hela min kropp verkar fucked up lixom. Inget är sig likt iprincip, o så här ska det inte vara! Sköterskan tyckte tilloch med att jag skulle ha med mig en förälder, för fyra öron hör ju bättre än 2. Så att jag inte missat ngt viktigt. o två munnar pratar bättre än 1;)  höhö


Men annars idag så borde jag ta tag i en del här hemma.
o efter läkarbesöket så blir det middag i stan med mamma o pappa o efter det... utgång? :)

Året som gått.

Jani.. när jag tänker tillbaka på riktigt så har det fan hänt ganska mkt det här året. Tänkte skita i att lägga upp ngt men lite grejer kan jag ju uppdatera er om? O lägga upp lite hemliga videos kanske..?;)

Januari.
Jag var ju hemma en snabbis från Kina för att umgås o träffa vänner.
Var ute o festade mkto träffade ännu lite mer nytt folk. Dejtade(?) en kille hann jag göra oxå, bli lite smått kär, planera nya resor o mkt mkt mer..
I slutet av Januari åkta jag med hela familjen ner till Thaialnd för att fira både mig 20år, Morbror 50 år och pappa 60år.
Riktigt mysiga middagar var det och vi bodde på ett mysigt hotell! Elefantridning, bad i vatten fall o ja... kul var det!
Min 20årsdag började med att alla stogd utanför mitt rum med paket o blommor och sjöng. Fick tillochmed tårta av personalen på hotellet.

 

Februari

12februari (?) kramade jag familjen och Lorentz hejdå för att bege mig till kina en andr agång. Mkt kramar o känslor, men dagen efter åkte Jag med morbror, Jane o Felicia till Shanghai där det väntades kinesiskt nyår!

Träffade David och Maria oxå som jag umgåts väldigt mkt med tiden jag bodde där!

o första gången jag oxå fick hela huset för mig själv ett par dagar. Ett stort hus på 4våningar! Skafade så småningom gymkort oxå o kämpade med mina extrakilon som jag inte trivdes med nånstans! För första gången i mitt liv så fick ja en liten crush på en kines oxå ;D gyminstruktören!

Fick oxå se mitt ansikte för på en tidning!

 

Mars

Blev tajtare o tajtare med tjejerna Nina, Maria o Cherry. Var ute o festa väldigt mkt (som alltid iförsej) men träffade med svenskar än halvåret innan.

Njöt av de varma dagarna man kunde gå ute i linne.. och alla färska frukter som fanns redan då

och började gå på behandling för min onda nacke.

 

 

April

Shoppade o festade på som vanligt då jag inte jobbade me F.

Älskade CG o Tobbe kom o häslade på!! Vi turistade runt som ganlingar, o hade mysiga hemma kvällar.

Blev sjuk lagom tills dom kom oxå, ett tag kunde jag inte prata..åt kinesisk hostmedicin.

Firade valborg med dom oxå, med andra svenskar i Shanghai.

Träffade ett helt gäng härliga svneskar oxå som ja umgicks en del med. o my best friend Jonte.

 

 

Maj

Jobbade mest på som vanligt för att få ihop lite pengar till slutet av månaden då jag o Maria åkte till Haninan i 5dagar!

Blev lagom lyckat.. va mysigt område även fast de första tio minutrarna kunde vi räknat ihop ca 12 råttor vi sett? o sen så låg vi de tre sista dagarna magsjuka! fast vi tog oss upp sista dagen endå för att åka iväg o se ön.

 

 

Juni

Åkte till Wuhu för andra gången för att göra fler modelljobb. Fotbollsreklam, mer bröllopssbilder o ett till omslag!

Firade en midsommar som jag inte vill komma ihåg.. men vänta, det gör jag ju inte heller! haha... Jag o Maria deckade 18.00 (!!) hemma hos oss efter liite för mkt goda drinkar o svenska nubbar. men annars var midsommaren precis om den ska vara, regnig!

Fick akut magont en natt så fick åka in till läkaren. Fick reda på att jag har en hormonsjukdom och i samma veva röntgade jag nacken och fick veta att det är min ryggrad som inte ser ut som den ska!

 

 

Juli

Sista månaden i Shanghai.. Mkt kvalitets tid med både vännerna och Felicia.

o sista måltiden o drinken blev på Bluefrog, där mina första mojitos blev när jag kom dit i Augusti år 2009<3

 

Direkt när ja kom hem till sverige så åkte jag, syster o mamma till gotland. Jag va mkt med Andre, o träffade Jesper o Petter en del oxå när dom kom dit.

 

 

 

Augusti

Började flytta hemma, bytte rum. Träffade massa vänner, sökte jobb o började på Mathem.

 

September

Träffade nytt roligt folk, jobbade o pengarna ramlade in, njöt av att vara hemma i sverige med mina vänner.

Började gå till en kiropraktor pga nacken o började strax efter träna hos en duktig sjukgymnast.

Oktober

Åkte på kryssning med Fröjd o Emmi. o träffade ännu lite nytt roligt folk.

Hängde med Terese på Halloween pub oxå, då jag förvandlades till katt!

 

 

November

Kameran blev stulet tillsammans med plånboken i högdalen. Så här försvinner en del bilder. Men jag kämpade med plugg och jobb.. glöden avtog mer o mer o en del sket sig. Började inse en del saker i livet o ja.. allmänt urballans om jag ska vara ärlig.

Jobbade mindre o mindre på Mathem pga nacken:(

Chansen om att bli modell va långt borta men fick ändå hjälpa mickans jobb att stå modell till deras vårdbok.

 

December

Jobbade bara måndagar på mathem, men är så glad för vilka människor ja träffat där! Vi fixa en utekväll och ett julbord.

Började jobba som kalasvärdinna på en Bowlinghall i sumpan.

Firade världens mysigaste jul med släkt o familj o planerade nyåret noga. vilket blev väldigt lyckaaat!

 

 

 



Nu kör vi!

Hej å hå, nytt år!
Kanske borde bli ett nyårslöfte att uppdatera här oftare........ Ja?

Borde kanske köra en liten genomgång av den här julen nyåret på riktigt eftersom jag är så himla nöjd med allt!
Julaftonen va den bästa på länge. Tjaffs o bråk hör väl till men vi hade ändå så himla kul när vi va ma kusinerna.. o utgången dagen efter va grym... o ja, jag är bara så nöjd med dom dagarna! O Nyåret firades hemma hos mig. och jaa, jag tror det är fler än jag som är ganska nöjda med den kvällen ;)
Jag dansade hela kvällen igenom med Kusinen som va lika taggad, nytt folk kom o alla var sjukt trevliga! inte en ända människa jag inte tyckte om! och alla funkade bra tillsammans. o den roliga stunden då jag insåg att väldigt måna hade fått sin nyårskyss.. eller sin "nyårspartner" haha, gulligt vare iaf!
De flesta rullade väl hem runt 6tiden tror jag, o ytterligare några vid 7-8. o Typ då kom andre o vi satt ett tag i mitt rum o snacka massa skit o garva så att magarna värkte med Emmi o Jenny som sov kvar. (Okej, Andre låg mest o försökte vila..)


Men nu, en fråga? Bara undrar om ni dom flesta som läser är vän med mig p fb? Jag gissar ju det... men tänker lite me bilderna. Om jag ska lägga upp allt här igen lr hur ja ska tänka? Glad om ni skriver ett ja eller nej i komentarerna bara ;)

RSS 2.0