Emil tror att han kan lura mig

 

När jag gick upp så vare direkt på me träningkläderna, åt en nektarin och sedan ut o powerwalka/jogga en timme. Sen lite styrka. Hade ont i halsen o va väldigt hes så tog de lite lugnt i slutet. tror på lite träningsvärk imorgon iaf. Men då ska jag iaf till Sjukgymnasten äntligen! ringde idag och det är bara att komma dit för att köpa träningskort. Så fram till Augusti så blir det minst 2-3ggr i veckan som ja tänkt.

Emil är rolig. Han tror han är smart asså. Man märker verkligen att han blivit pensionär! För att lyssna och lyda har han helt glömt bort vad det är.
Städhjälpen är rädd för honom så jag tog med honom och satte mig med honom i knät här vid datorn. Sen när jag satte ner honom på golvet ska han ju gå ut ur rummet direkt. Han lyssnar inte på Nej så får dra tillbaka honom hela tiden. efter ett tag börjar han lyssna.. typ. Han står i riktning mot dörren, står stilla, men tar ett steg var 10de sekund så att jag inte ska se...


man ska se det positiv!

Jag har inte klagat så mkt även fast jag bara haft 287 kr på kontot nu ett bra tag, fast jag har komenterat det till mamma att det kommer bli tufft och att jag gärna vill göra ngt så jag kan få tjäna lite pengar.
Men har man världens bästa mamma så har man.

Mamma och jag ligger i soffan o kollar på tv..
Mamma: Jag har lagt in några hundra på ditt konto nu.
Jag: Va! har du? åh vad snällt, tack mamma, du är bäst!
M: Ja, så nu får jag leva på vatten och bröd ett tag. *ger mig en blick*
J: Mmm...
några sekunders tystnad
J: Men det är ju gott det med!
M: hahahaha


nu blir jag engelska proffs...

Var på en långpromenad me Alec. Sjukt härligt det är när det är så här varmt på kvällen.. Slutade med att sitta ett tag här ute på gräsmattan vid gården, bara gosa o busa. Ville inte gå in. Både han och jag låg raklånga på gräset, folk tittade från balkongerna..Hur fan ska jag klara mig utan den hunden när jag är i Kina?
o helt plötsligt så är jag helt uppbokad den här veckan.. Najs! eller fram till helgen iaf. Då får vi se vad som händer.
Har fresten fått engelska kursen nu! HAHA verkligen grundkurs. Det är som olika kapitel man går igenom. Nu har jag lyssant på vardagliga fraser, räkne orden, ordningsorden, vädret osv... jaja jag känner mig ganska duktig iaf!

underbara dag

ÅH vad jag mår bra! :D

Inte så konstigt..
Vaknade av ett godmorgon sms, gick upp och gjorde mackor och satte på dator. Åt frukost o lyssnade på musik innan jag gick ut o la mig på gräsmattan o solade. Som vanligt var plastmorfarn här och han va så trevlig så. Mamma ringde, låg o pratade i en halvtimme. Tog en piggelin och solade ännu mer. musik, musik, musik. Tog en kalldusch, smörjt in mig, går runt i underkläder till Jimmy jansson som jag satt på högsta volym. Jag drömmer mig bort till hur bra sommaren kommer bli, jag har massa saker jag vill göra nu!
Jag är inte längre rädd för kina, inte just nu iaf. Har tänk massa och det kommer bli skitkul! Och nej jag kommer aldrig bli ensam som vissa tror. Jane (mamman) jobbar oftast hemifrån, dom har två hundar och en hushållerska.
Har saker jag måste shoppa oxå, kläääder?. både till Kina och tobak till vattenpipan för har bestämt att jag o CG ska köra en kväll favorit i repris! (nej, inte midsommar haha)

Snart kommer Magnus, det blir puss o kram innan jag ska hem o han åker till Media markt o fixar mobil. Ska busa med vovarna och fixa tack kort till dom som kom på studenten. Lorentz kommer troligen och jag vill ha en riktig underbar sommarkväll! Är taggad på att börja träna oxå så imorgon bititi blir det upp tidigt! Sen om L är ledig imorgon så blir det väl att hitta på ngt + va hemma me emil, hans dagis har sommarstängt. <3


sommar planeringen? hjälp

Yes, hur blir det i sommar nu då? Min sommar har vart jätte bra hitils! men det han blivit kortare än tänk. iaf den del av sommaren jag ska spendera i Sverige.
Kusinen i Kina ska ju åka iväg o plugga i en annan stad där. Så istället att ja skulle åka ner en vecka nu isommar o träffa hans polare o sen tillbaka hem som vi tänkt först, så ska jag istället åka ner för att stanna, redan i Augusti. Ibörjan.. vi har itne bokat biljett än men troligen blir det lördagen den 8de augusti.
Såååå, nu vill jag verkligen försöka träffa alla vänner, jag är inte kvar här mkt längre än en månad... så snälla boka upp mig!!:D v 28 ska jag träffa Emmi iaf nån dag, eller så mkt jag kan. Kanske ska ut o segla med kusinerna o de lär väl bli en vecka kanske. Tobbe o CG ska ut till nån ö med folk o feesta, om det är innan Kina så kanske jag o Mange ska med.
Sen får vi se pga av min ekonomi om min o Manges weekend till Liseberg kan bli av.
Det är mina "planer" änsålänge... och såklart plugga engelska;) har beställt en kurs som man får på mp3 + häfte. Borde få den i veckan nu.

så bli inte sura om jag kommer terra er ett tag nu.. ni får ta det helt enkelt;)

en riktig härlig kväll!

ÅH fy va mysig kväll det var igår. underbart väder, massa skratt, musiken på max, studsmatta och god mat!
Jag, Camilla o Tobbe mötte Magnus med bilen i Tullinge centrum iaf och så handlade vi mat. Flinta stek, bea och bbq pommed fritt typ. Hemma hos Magnus så började vi tända grillen, gick väl lite sådär först, kan säga att Tobbe inte har så mkt hår på armarna längre. HAHA läskigt det var, världens jävla eldmoln, men står man med tändvätskan o öser på så... Jag o Camilla hoppade studsmatta medan killarna fixade grillen, va liite läskigt ibland, flög ju som vet inte vad haha. Men kul var det! Tobbe fick en liten bula oxå, CG råkade nocka honom med kameran, så blir nog ett fint blåmärke i pannan idag.
Middagen var jätte god iaf och sen blev det lite godis och (gamla) masmellows.. som bara jag åt, blev bara en iförsej. va alldeles för mätt. Även fast jag fick kämpa lite för dom godisarna jag ville ha:P
Efter Tobbe stajlat lite med musikanläggningen i hans bil så åkte dom hemmåt. Ja o Magnus la oss i soffan o kollade film o åt lite mer godis innan läggdags... GRYM KVÄLL! <3

mer bilder ligger på soft-flikka@bilddagboken

Ikväll får vi se hur de blir, Magnus ska ut o jag är inte så jätte sugen. Är itne så himla sugen på det där med alkohol just nu. Men va ganska länge sen ja hade en mysig hemma kväll me syster o Lorentz... Så antingen utgång lr myskväll. eller utgång efter myskväll?  får se ;P

sommardag

Ne nu ska jag fixa lite saker innan jag, Tobbe o Camilla ska åka iväg till några klippor och sola o bada, o bli ännu brunare! Sen runt 5tiden så åker vi hem till Magnus o har grillkväll!  Låter det inte najs??


puss o kram

nostalgi vid nakenberget

det är kul att det alltid blir såhär!? och somvanligt när jag säger ifrån blir det värsta grejen.. men det är väl sånt jag måste vänja mig vid, eller?
Pappa och jag var ute o åt igår, tog ett tag att hitta en resturang med plats men tillslut så blev det mat iaf.







Efter maten blev det ju såklart inte som planerat.. Men när jag pratat med Ted så äntligen kunde jag få sällskap en stund. Han kom med Devil och vi tog en promenad, gick till nakenberget, fick sällskap efter ett tag med musik och brasa en bit bort, drack lite öl o snackade. Vet itne om Ted hörde det med det var Disneyyy och Peter Jöback musik dom hade med bla!! haha jag njöt. Folket lämnade brasan åt oss. Vi hämtade mer pinnar hela tiden o satt där tills det började bli ljust igen. Även fast han åkte till Metal Town imorse, skulle upp 06(!) så satt vi där till typ halv tre ändå.. tänk vad vissa kan vara snälla.

Devil är verkligen inte så farlig som han ser ut, haha skönaste ljuden den hunden har, heeela tiden. Jag som trodde mina hundar var speciella?:P Dom fick mig iaf på lite bättre tankar, mysig kväll!

no comments.

Igår istan så fick vi sällskap av Jennifer oxå. Blev en riktig shoppingrunda för vissa, någon. Jag hittade en parfym åt Magnus och sen så med både min o Jennifers hjälp hittade han jävligt snygga kläder;P Vi gick runt i stan till klockan var runt 6, sen åkte vi hem o hämtade saker hos mig,sen in till stan och åt, o sen hem till honom.
Han bytte om hos mig innan vi drog in till stan. Allt det här tack vare Tobbe o Camilla!? Han fick låna mina brillor och herregud... inte så konstigt att folk glodde kanske?

Hade jävligt kul iaf... XD
Kan ni tro att han jobbar på dagis, är hur go somhelst o annars går omkring i sporttröja o keps? även fast han har bratiskan automatiskt ..;)

värdelös dag!

fan vilken dålig dag, så här långt! Hoppas verkligen jag lyckas bli taggad till ikväll för utgången!
Ja, först darwin, och nej det är väl inte han jag gråter över men det påminner mig om massa..  Jag försökte verkligen bli på bättre humör även fast jag åkte ifrån Magnus (blir alltid ledsen/på smådåligt humör då) men jag hade hörlurarana i öronen på högsta volym o då brukar det gå bra. Jag såg ju ändå framimot att komma hem med ett par nya skor och lite allt möjligt från stan som jag hade tänkt. Men tror ni itne de jävla cp-bankomatkortet inte fungerar.. Fast sen visar det sig att jag inte hade så mkt pengar som jag trodde. Ingen aning hur allt förvunnit. Magnus låter mig ju inte betala nånting när vi ses o jag har inte köpt speciellt mkt på senaste tiden.. Får se hur det går.
Och gårnatten... ÅH vad jag hatar att se folk ledsna, klarar inte av det</3<3 speciellt när det är ngn man verkligen tycker om... vette fan hur det kommer bli.

Ingen höjdare att börja gråta på tunnelbanan asså, haha.   MEN NEJ, nu ska vi vara glada..

R.i.p Darwin

Syster ringde nyss o berättade att min ena undulat dog imorse. några sekunder var jag nära gråt. Hur töntig får man vara? Jag vet och det är sant att djur betyder mkt mer än vad vissa förstår. Men jag har varit så usel på att ta hand om dom. Jag köpte honom efter jag förstått att min första undulat faktiskt var en bitchig hona. Så köpte honom hos en uppfödare för att vara säker på att få en hane. Allt gick skit bra o han blev tam.. nästintill. men så kom sommaren och vi blev tvugna o sätta dom i samma bur (de ville inte jag). eftersom det inte gick att hålla på med Darwin speciellt mkt då man hade Minus (honan) bredvid som skulle försvara allt och bitas. Jag var för tjurig och gav upp, sen dess har dom mest stått hos mamma för ja kunde inte ha dom i mitt rum heller.
 Men jo det känns lite.. men det jobbigaste är inför kina. Emil är gammal nu.. ska ja bara överge mina hundar sådär??  ååångest</3

Nu blev jag deeeppig :(:(

en dag med mkt <3

"Äntligen landat på Arlanda<3" stogd det på smset jag vaknade av imorse! ÅÅH Jennifer är hemma!  Varit lite tomt här nästan tycker jag, hon har vart i Thailand i 2veckor. Men ändå så ska hon med mig o CG o sola idag på förmiddagen, hon säger att hon är jätteblek (?!).. får väl se de ja. Men Annars skulle de bli lite tajt, träffa henne först, sen sola med CG o sen in till stan o träffa Mange i någolunda tidigt eftersom han slutar tidigt idag.. Köpte aldrig vattenpips smaken igår så tänkte göra de idag om han låter mig göra det:P Sen så ska han köpa ny mobil o så blir det nog klädshopping oxå! I like it :)
CG vaknar först om ca en timme, o Jennifer skulle börja packa upp innan hon kunde ses. vad ska jag göra nu..? börja fuska lite på ballkongen kanske? Yepp.

förvirrad

Om jag är..

Kina närmar sig.. Jag har länge mest tänkt på det som en jävligt häftig grej, som en dröm lixom, ni vet sånt man bara fantiserar om o längtar efter men vet ändå aldrig kommer hända. Men det här är verklighet, jag SKA dit! Var först igår (vid solnedgången) som det började kännas mer på allvar.. och NU, nu är det ännu mer verklighet. En grej jag vill ha med dit är såklart en egen bärbar dator. Så att jag närsomhelst, då jag kan, gå in på msn o liknande o prata med dom som jag saknar hemma i Sverige. Och lägga in alla miljoner bilder jag kommer ta:)
Detta är det jag gör nu;

Installerar MIN dator. Pappa köpte nämligen en dator till mig idag! Jag hade ingen aning om det.. var en trevlig överraskning ;) Tack pappa <3
Nu ska vi äta melon och jordgubbar o Balsamicovinäger, yummie.     puss

har det blivit sommar nu?

Igår när jag kom till Mange så hade han en liten övveraskning till mig eller va man ska säga. Han sa inte vart vi skulle bara att vi skulle äta ute nånstans så kläder behövde jag iaf.
Vi köpte jätte goda sallader och gick ett bra tag. Tillslut var vi framme där vi skulle äta, hur fint som helst!

När solen gått ner så gick vi hem.. och jag fick världens underbaraste massage innan sovdags!
Idag har jag iaf legat ute o tomten och solat.. det är sommar nu! haha. och jag är bruuun nu! Lite konstigt känns det när hans plast morfar går runt på tomten o håller på med veden, men trevlig var han iaf. Ska snart ta mig hemmåt, kanske förbi o köpa tobak till vattenpipan, blev helt kär i melonsmaken vi hade på midsommar.


Måndag och sol!

Har precis suttit ute på balkongen o solat nu.. riktigt skönt! snart väntar en långpromenad med Alec ner till vattnet. Ska försöka få tag på CG och se om hon är sugen på att göra sällskap. Sen vet jag inte riktigt ikväll, det lutar mot att åka till Mange. Och antagligen blir det så...;)
Få ligga bredvid honom i hans famn, mmm! Folk kanske fattade men på midsommar så var det såklart han som låg o värmde mig hela natten, då jag vart iskall efter badet. Han tog hand om mig hela kvällen även fast jag gjorde dumma saker. Han höll om mig hela resan hem så jag hade ngt att luta mig o vila mig mot.. Och även fast jag var taskig så dissar han mig inte. Du är bäst :)<3
Aja, ska försöka få lite små grejer gjort oxå. Sen får vi se om jag klarar av att gå i klänning utan att frysa idag. ska ja chansa?.. :P

Midsommar i Öregrund

Det var i Öregrund vi var, äntligen har jag lärt mig namnet! Sjukt fint det var där! Ca en timme bilresa från Uppsala och en nervös polis kontroll (CG var överlycklig) så var vi där. Hela området var på G till ängen där dom skulle spela brännboll. Tobbe o några grabbar drog på en stor högtalare som dom hade byggt själva. Så musik fattades inte iaf!
En dyng Tobbe körde sin egna stil på brännbollsplanen. Att "distrahera lite" var att slänga sig in i folk som sprang hahah.
Alla var jätte trevliga och allt var jätte mysigt. Vattenpipa, massa snack, pojk- o flickväns fasoner. Och jacuzzin såklart. Sen har jag inte så bra koll på resten.. Man säger ju alltid "Aldrig mer dricka!", och ja.... iaf aldrig mer så mkt!

Jag fick låna Kalsonger o en T-shirt att sova i av Tobbe, vaknade men ett antal blåmärken o lite små sår här o där. vaknade av att min fot gjorde ont, har ett sår under foten som inte är så stort eller så, men det gör oont, va svullet oxå! aja... så kan det gå ibland. Skönt att veta att jag inte var den ända som blev så den kvällen. Huvudsta brudar alltså, shit <3
Vill säga förlåt oxå för att jag betedde mig som en idiot vissa stunder. men annars var det en bra kväll tycker jag! sjukt fint ställe med personer man tycker om. Great.

Dagen efter så va vi var tvugna att åka hem ja o Mange. Jag i blöta jeans, eller fuktiga iaf från badet i jacuzzin då jag bara tagit av mig kläderna o lagt dom precis nedanför så allt blev blött. Smart!
Det tog det lite längre tid än vad vi tänkt. Vi satt iaf i Östhammar ett par timmar.. Äh blev hamburgare o pommes där och sen ligga i famnen o sova, typ. När bussen väl kom så blev det att åka 2.5 timme till Tekniska högskolan äntligen. Efter det myskväll med ; Melon, chips och glaaass!

spruträdda systrar

Idag vid middagen så var Alec väldigt gosig som vanligt.
När han var hos Mickan och skulle visa sitt ben han hade i munnen så kommenterade hon att han snart ska vaccineras.
Då kommer Pappa efter några sekunder. "Ja, och DU.....och DU" och tittar på oss.  Mickans o mina ögon möts efteråt.. faan. 

Det var väldigt länge sedan vi skulle tagit som där sprutorna! men är man duktig på att slingra sig så är man;) Båda vi är väldigt spruträdda men syrran är värst. Det kan vara väldigt underhållande att vara publik till när hon ska ta. eller så är man som pappa och går iväg o sätter i öronproppar.

midsommarplaner

Jag sa ju att jag hade köpt tåg biljetter till mig o Magnus. Vi ska åka till Uppsala där vi ska bli hämtade av CG och sedan vidare till Tobbe, hennes pojkväns landställe där det kommer vara  flera ungdommar. festa festa festa!? mys. Faan jag kommer aldrig ihåg var det heter där det ligger... aja. Det är ganska mycket landet tror jag och det kommer bli så mysigt. Första vara inne i stan där o festa (om vi hinner), sen tillbaka till husen. o de blir Bastu, jaccuzi, vattenpipa..... Tycker att det låter ganska så najs.  Längtar.


jag ska börja be till vädergudarna!

Planen var idag att det skulle vara sol! Men ser jag nån sol? NEJ! blää... Jag hade tänkt att ligga här ute på gräsmattan och sola idag medans Magnus var på jobbet. Men ser inte ut att jag kan göra det... Men då ska jag faktiskt träna istället. Har ju huset för mig själv och hantlar o grejer ligger där uppe.. ojoj;)

Igår blev det iaf filmkväll igen och jag ääälskar att han har småsyskon! Dom har massa barn o disney filmer som jag fick gå o välja mellan! haha. såg Mio min mio, och Första delan av Vita stenen, fast vi missade ganska mkt av det om jag ska vara ärlig. svårt att koncentrera sig ibland vettni..
Nu har vi iaf en lite hög här med gamla filmer som vi ska se nästa gång. Kanske inte bli ikväll eftersom vi troligen ska in till stan, äta på resturang och kanske bio eller ngt annat. Får la see.

i Tullinge

sitter o diggar musiken som Magnus tränar till, blir lite svårt att koncentrera sig att skriva haha, men ska försöka.
Men han är på övervåningen och tränar.. jag sitter här framför datorn och äter godis.. ÅNGEST? äh, bara lite....
o igentligen så ska jag ju faktiskt börja på min engelska bok nu... snart...

Idag har jag hunnit med en del, eller jag har väl mest varit sällskap åt CG som hann med ännu mer.
Vid 10 åkte vi in till stan. Jag köpte mascara och så köpte vi en likadan kjol till Camilla som hon köpte för två dagar sedan. Hon skulle leka designer men det spårade ur.. det skulle bli en sån kjol man har i midjan o den skulle bara sys om lite, men det blev ngt annat.. fast väldigt snyggt ändå! Något nytt lixom. Iaf så köpte hon en större storlek som bara ska sys in lite nu.. kommer bli grymt snyggt till midsommar! När vi ändå var inne i stan så fixade jag min o Magnus biljett till Uppsala till fredag! så nu är det klartt! :D Han vet inte om det än så han ska få biljetterna när han e klar med träningen. hoppas på en glad kille då ;)
Var hos frissan idag oxå. Kul med sällskap så kan man sitta o snacka med både camilla och frisören. Blev helt okej, fast hon kunde tagit mer.... aja, bättre lycka nästa gång. JUSTE, kom hem med ett linne o en "klänning" oxå.

ÅH så himla fint väder ute nu, hoppas inte solen försvinner..

<3

jag har börjat få lite små ångest över att jag snart ska åka iväg.. och överhuvudtaget, nu har vi tagit studenten, alla börjar sina egna liv. kommer man få finnas kvar i de liv man vill finnas i?
Jag har säby tjejerna jag inte vill förlora..klart man kommer ha mer kontakt med vissa o sådär, jag hoppas verkligen att vi kan ha våra fest och myskvällar tillsammans allihopa!
 o Ni som får mig att må bra helt enkelt o som jag fått bättre kontakt med.. bla Johan, han har hjälpt mig mkt senaste veckorna tex, bara små saker betyder jätte mkt för mig, att kunna prata. tror många vet att han är en sån vän som alla tjejer behöver;)
och M som jag precis träffat, och du gör allt bara svårare för mig nu, fast ändå blir allt såå himla underbart! o det överväger.
Tove, Sofia och Teresa... Även fast dom inte vet de så fick dom mig att se hopp igen och hjälpte mig klara grundskolan. Tror inte vi alla kommer ha så bra kontakt i framtiden men nån av er hoppas jag på iaf.
EMMI, kvinnan som jag beundrar, att hon klarar allt trots saker som händer.. du är en vän jag verkligen mår bra av och aldrig vill förlora, bryr mig om dig alldeles för mkt oxå. allt kommer gå bra för dig.

Så har jag mina barndomsvänner här i huvudsta. Camilla tror jag att jag alltid kommer ha kontakt med, mer eller mindre iaf, tror oxå hon kommer ha fullt upp med saker i höst, Men det är ett måste! Och såklart Hedin. Tror jag känt honom längre än Cg faktistk.. Ett tag hade vi ingen kontakt alls me nu är det bättre iaf. och jag vet inte så himla mkt om honom nu igentligen tror jag. men även fast vi inte umgås och ses så ofta så vet jag att han finns där. Kanske är att jag var kär i honom när jag var liten haha, men han betyder ngt grymt iaf. Jag älskar att vi är så olika. och om du läser det här så det jag sa på ballkongen när du skulle ta rök paus sant,  jag är verkligen glad att jag har dig.

Man vet aldrig hur framtiden kommer att se ut. Jag känner o vill verkligen "börja mitt nya liv" nu efter studenten. Skolan och tryggheten var en del av livet, nu börjar en annan.  Men vissa av människorna vill man ju såklart ha kvar.

"kärlek i stockholm"

Jag berättade ju aldrig om mösspåtagningen.. orkar inte riktigt de nu heller men ska ja upp en grej. Min lilla organisation, eller projekt kanske man ska säga? KÄRLEK I STHLM.

Fick iden då Andreas skämtade om att ge simon en blomma eller vad det var. Jag föreslog då att han skulle ge blomman till nån som kom gående istället. vi lyckades övertala honom och han gjorde det... Tyvärr så ville första tjejen inte ta imot blomman men vi peppade honom igen så han försökte en andra gång och tjejen blev jätte glad! HAHA ;D
<<<gick itne så bra:( ... lyckat!>>>

Jag o Martina tyckte det såg så gulligt ut så ville oxå dela ut blommor. Så vi tog varsin blomma och tog en sväng på drottninggatan och spred lite kärlek. Folket blev jätte glada haha ;)
Så om ni nångon gång får en blomma eller ett litet kärleks brev när ni är ute på stan ta imot det o var glada! för vi ska sprida KÄRLEK I STHLM ! :D

Jag sa väl oxå att man kände sig som en turist attraktion...Här är en som oxå tydligten lyckades få mitt nummer efteråt, HAHA .. (jag förlåter dig frida, har blivit van vid att mitt nummer flyger runt) tror faktiskt några kan känna igen killen på bilden...? :P
Mitt nyaste projekt är "Martina i sthlm"  <3 ;D se upp nu för det är en riktig pangbrud!


en rolig historia<3

Så komiskt.
Igårkväll när jag var hemma hos Magnus låg vi o pratade om en del saker.. Ganska djupa o personliga saker mesta dels.
Iaf, jag vet inte hur vi kom in på det här..men jag fick upp en bild på honom i huvudet, ca två år tidigare.

Min första utekväll på Viper, det var både min o Martinas första kväll på krogen. Vi var där med Kim, Mathilda, Fricken o Bianca o en del till var det nog.. Jag kommer ihåg en väldigt snygg kille, i typ röd rutig skjorta som kom fram och frågade om mitt nummer. Men det var då jag o T var tillsammans så jag sa direkt "Nej, jag har pojkvän" och så var det inte mkt mer med det... Det roliga är att det var Magnus.     ca 1,5 år senare fick han äntligen chansen igen.. <3  haha,   det är jag glad för.

tankar.

Du har förstört så mycket mer än jag tror nån kan förstår, o jag känner mig så jävla töntig att det kommer påverka mig så länge till. Men det är så det är.. Va fan ska jag göra. Ska jag köra på "nuet" nu som jag gjort men som jag vet kan bli jätte jobbigt i längden. Ska jag våga? Nej, du har förstört allt, jag vågar inte. Men jag vill, jag vill, jag vill. Ska jag må bra o njuta av det jag har nu som troligen kan skita sig sen bara för att, eller ska jag vara smart och inte utsätta mig för det här igen? Jag kan inte heller bara tänka på mig själv.. eller vem ska man ta först? Hur ska jag göra för att det ska bli bra för alla?
ÄR det här ÄKTA ?

Jag känner igen det här.. så himla väl. Och det skrämer mig som fan. SNÄLLA, ta bort alla mina tankar nån!?

fula ankungen.

Perfekt slut på en helt jätte mysig helg, bästa på länge, helt klart!
Vart på långpromenad i regnet med Cg o hundarna o pratade och planerade bla midsommar. Det kommer bli så jävla bra!
Första helgen på väldigt länge nu som jag bara vart hemma och tagit det lugnt. Eller okej... studentdagen var kanske inte så lugnt, men resterande dagar av helgen. Tidigare har jag varit ute flera veckor i rad, säkert 3-4 dagar i veckan tror jag... hänt ofta att de blivit både fredag+lördag, sen såklart har de vart skivor o mottagningar som man gått på hela tiden... Ja första riktiga slappar helgen.
Då jag bara låg hemma hos M. legat o myst inne hela dagarna eftersom vädret vart piss! igår köpte vi godis för 90kr + chips.. kollat filmer! o vi kom fram till att hela helgen är min studenthelg! så kändes det iaf för t.om. på lördagmorgon fick jag en liten present oxå! Tack så jätte mkt för det fina halsbandet!

Jag fick pappret till pappas tal han höll för mig i fredags. Lite gulligt är det.  Några rader av det kommer här....
igentligen är den en halv A4.

"Tänk att ett litet knubbigt charmtroll som stogd vid stereon och vickade på ändan till Ainbusk Singers, nu vuxit upp till en vacker ung kvinna. Det får mig nästan att tänka på sagan om "Den fula ankungen"." (mkt skratt) Tack pappa ;)

"Jag vill att du ska veta hur stolta vi är över dig- .................................." :')  <3

12:de Juni, STUDENTEEEEN FÖR FAN!

Faan, vilken härlig dag asså.
Tänkte bara berätta lite kort om i fredags, så får ni massa bilder sen som jag ska sno från Cg och pappa.
Fick skjuts av mamma 05:30 till Emma i kungsängen. Hon hade ordnat en jätte fin frukost! med varma baguetter, skinka, ost , grönsaker, jordgubbar, physalis, vindruvor och olika meloner ute på verandan. såklart hade alla med sig Champane och cider.
Sen bar det av till skolan, haha vi råkade hamna precis bakom vår "favorit lärare" på pendeln, vi var ganska högljudda och skålade med champange flaskorna vi hade med oss, men äh det var kul att retas lite där... Sen fick vi en egen buss till skolan som vi lyckades flirta till oss! höhö

Alla gick sen till skoga där vi skrev i alla mössorna, drack ännu lite mer vissa av oss och sen var det fotografering! strax efter det var den avslutning i idrottshallen för hela skolan och då alla treor blev avtackade.
Sen tagga tagga tagga. "för vi har tagits studenten, fy fan vad vi är bra" och "bira bira bira, bärs bärs bärs" sjöngs förfullt inne i huvudbyggnaden innan dörrarna öppnades. UTSPRING.
Glädje tårar o kramar blev det massor av, redan innan oxå. Jag möttes av familjen, Lorentz, Cg, morfar o Gunilla, o sist men inte minst Gudfar haha:D ( som jag aldrig träffar, han kände sig nog mest tvungen, men glad blev jag!)
 Åkte med familjen från skolan och pappa skulle skjutsa in mig till flaket. Genom hela Sumpan och Huvudsta så fick jag stå genom takluckan. Va skiiit kul! stogd där men min visselpipa och vrålade,  massa vinkade tillbaka oxå. sååå jävla härligt;)

Flaket blev inte som tänkt, minuten innan vi skulle hoppa på så började det ösregna och det vägrade sluta. Vissa drog hem ( alla tjejerna i min klass utan Jenny, och Madde som jag fick dra med!) Men jag ångrar inte en sekund att jag åkte med! Va sjukt kul även fast det regnade som det gjorde. Två timmar på flak i ösregn och blåst, kan inte bli bättre haha;)
En gullig Magnus kom förbi flaket sekunderna innan vi åkte. så fick ännu en ros att hänga runt halsen :)
Och Tack alla för den jätte fina mottagnignen! blev runt 40-50pers och fick vääldigt mkt fina paket! Pappa höll tal och det var tufft att inte börja gråta asså, några trårar kom det.
Vissa verkade tycka/tro att jag hade fått i mig lite för mkt antagligen för att jag var så hyper glad, så  Tove tyckte jag skulle ta ett glas vatten..sagt och gjort, men det mesta var bara rent lyckorus. så ni vet;)
Hann inte äns öppna alla paketen heller. Vi skulle mötas inne i stan halv tio. Klockan nio satt jag med Gudmor och familj, åt tårta och öppnade lite paket.. sen när jag såg klockan blev det panik att gör sig iordnign för kvällen. Så jag o M tog en sväng hem till mig på lördagen för att öppna dom sista.

som alltid.

Ja, återigen så har det bevisats, att NEJ, det går inte att lita på folk. Ingen av personerna höll deras löften. Blev jag förvånad? nej igentligen inte... men jag hade hoppats. Det dom gjorde orkade jag inte bry mig om men det som gjorde ont var just det att dom bröt det dom lovat.    sånt e livet.

jag ber er.

Jag har alltid haft svårt att lita på människor, men för ca 1,5år sedan var det någon som hjälpte mig med det och jag mådde så jävla bra, men allt är nu som bortblåst och jag är värre än nånsin, att lita på folk finns inte i min värld. Såklart alla har ngt att dölja, alla har en baktanke med allting dom gör och säger, eller? eller så vill dom bara se hur blåst och knäckt jag kommer bli sen när jag förstår att allt bara var skitsnack. "Hon gick på det.."

Jag har två personer nu, som jag verkligen hoppas att ni håller vad ni lovat. Som jag tror så kommer inte någon av er göra det. Men jag gör vadsomhelst.. strunta inte i det. eller ena vet jag inte om du lovat, men jag hoppas du accepterar det som jag vill ha det. För de har du typ inte gjort hittils..Men det handlar om fredag och då är det ändå "min" dag som jag ser det.. Om ni förstör det så vet jag fan asså.... Det ska vara den lyckligaste dagen i mitt liv som alla säger. Hjälp mig då me det? Tack.

starka känslor

Nyss hemkommen från Toves student. Dumma dator har inget minne kvar så kan iten ladda över mina bilder från kameran, så dom får ni nån annan gång.
Var jätte god mat och alltid kul att få träffa tjejerna igen. Blir på fredag igen;)
Det bästa var nog när hennes pappa plingade i glaset och skulle hålla tal. Han började prata om henne från när hon var liten och hur hon var som person. Hon fick först ett paket som innehöll en dator, så att hon ska kunna hålal kontakten bättre med familjen hemma i Sverige när hon åker bort som Aupair i ett år.
Sedan hörde man hur rösten gav vika.. och han började prata om hennes farmor som gått bort för några år sedan. Han gav henne ett paket som hennes farmor hade bett dom att ge henne på studenten. Och fy vad svårt det var att hålla tårarna borta! Speciellt när man ser hennes pappa gråta och sen se tårarna börja rinna på Tove.. va så himla fint!
Funderar på att ha mormors halsband på fredag. När jag konfirmerades så gav morfar mig det halsband mormor alltid hade på sig. Hon dog när jag var 5år och då var hon min bästa vän. Men fega jag vågade knappt krama om honom som tack men fyfan vad jag blev rörd. och överlycklig för att jag fick det.

Iaf, Känner inte Toves familj speciellt bra men jag tror det är så min dröm familj ser ut. Dom verkar va så underbara mot varandra hela tiden.

Grattis igen på studenten, hoppas du får en jävligt härlig natt! ;D

57

1. Hur gammal är du om fem år? 24
2. Vem var den sista du träffade? Som jag känner så var det Jenny
3. Hur lång är du? 165 typ
4. Vilken var den senaste film du sett? Flood
5. Vem ringde du senast? Mamma, bad köpa chips haha;)
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? till Jenny: Så du har smakat :P hahaha
7. Vad är dagens planer? Fira Toves student!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på, men oftast sms.
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta
10. När såg du senast din mamma? Igårkväll
11. Vilken ögonfärg har du? Blåa
12. När vaknade du idag? lite över sju
13. Har du någon gång hittat en katt? haha ja, den fick flytta in;)
14. Vilken är din favoritplats? hm, i famnen på den jag tycker om?
15. Vilken plats föredrar du minst? beror väl på humör kasnke
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Kina? haha nej vet inte
17. Vad skrämde dig som barn? mörker
18. Vem fick dig att skratta senast? finns många
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Typ ja.
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? trosor och sovtröja
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i? En
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Har hänt, ja:P
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Beror på när:)
26. Är du social? Det bror oxå lite på, humör och människor i omgivningen, men trevlig är jag!
27. Vilken är din favoritglass? Ngt med choklad iaf
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Reda jorden runt?
29. Tycker du om kinamat? Helt ok, har börjhar tröttna lite smått på "svensk kinamat"
30. Tycker du om kaffe? Inget jag dricker iaf
31. Vad dricker du till frukost? vatten eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Ne, olika
33. Kan du spela poker? Klädpoker.
34. Tycker du om att mysa? väl självklart
35. Är du en beroendemänniska? ehm, är beroende av vissa saker ja?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nepp
37. Vill du ha barn? Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? haha,  halvt engelska och ska bli proffs på Mandarin;)
39. Har du någonsin åkt ambulans? yes, men kommer inte ihåg det
40. Föredrar du havet eller en pool? havet tror jag.
41. Vad spenderar du helst pengar på? kläder
42. Äger du dyra smycken?Inte så värst...
43. Har du någon gång testat narkotika? ngt drogliknande kanske
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? sprite
45. Vem är den roligaste människan du känner? kan inte välja
46. Välj ett ärr på din kropp? på foten, sen när jag halkade i badrummet när jag var liten.
47. Vad har du för ringsignal?Chariot
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Några tror jag.
49. Flirtar du mycket? Jo typ. Är ganska flirtig i mitt sätt.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? På balkongen då Lorentz lekte proffs fotograf
51. Kan du byta olja på bilen? Nej men på en traktor ;)
52. Har du fått fortkörningsböter?  inte riktigt
53. Vilken var den senaste bok du läste? nån från skolan gissar jag
54. Läser du dagstidningen? ibland om jag hinner
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nepp, prenumererade på Frida när jag var mindre
56. Dansar du i bilen? ibland! ;)
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? NRJ


är man student ska man bli bortskämd ;)

Kusinens studentmottagning var trevlans. Solen kom fram så vi satt ute. Så kul o se Victor lite halvt drogad och öppna presenter, han fick be mamma och pappa läsa korten haha. Va mysigt iaf och blev mkt prat om Kina, som jag trodde.... Efter lite champange och sånt så åkte vi till Nockeby för att fira en annan student. Dom är typ miljonärer och det märktes! Jävlar vilket hus, kockar och servitörer, hur mkt dricka som helst.. Så blev en måltid till där och gott att dricka. Eftersom far och syster skulle jobba dagen efter så var vi hemma runt 23-00 iaf.
Längtar till Fredag då jag får träffa alla igen! <3

Efter skolan idag så åkte ja till solna och köpte studentpresent till Tove som jag ska till ikväll. GRATTIS TILL STUDENTEN :D
Den lilla stunden vi var i skolan iaf så var det ganska mysigt. Det första vi möts av när jag o Emma kommer in på Skoga är tre tjejer som ligger i soffan halvt döda! haha baaakis. Var iaf att gå på det onödiga flak- mötet, sen lunch efter film på skoga medans tjejerna städade hela huset. Dåligt samvete fick man oxå när man fick reda på att vår lärare hade bakat bullar åt oss, och ingen gick på lektionen! Åh Gertie är bäst! Så vi gick och bad om ursäkt att vi inte kom (fast igentligen skulle vi faktiskt inte ha lektion då). Sen när vi frågade vår svenska lärare om det var okej att ta halv ett bussen eftersom vi ändå inte ska göra ngt, då tog hon fram en chokladask med delikates choklad och bjöd oss! Hon hade köpt den bara till oss. Vi har ju en vegan i klassen oxå som hon hade tänkt på, så Jenny fick ekologiska karameller. Vissa lärare är så himla gulliga! Man märker verkligen att man är trea;)



liftar-frågan.

Vi som går på Säby vet hur irriterande det är när man liftar och bilarna inte stannar! Ibland kan det komma en del fula ord när det är som värst och man verkligen vill ha skjuts.. Ute på "landet" tycker jag att det ät helt okej att lifta, Man pallar inte alltid gå 6km för att komma till pendeln ju. Men det är inget jag brukar göra i stan. Hänt en gång kanske, men en vanlig person bil, inte taxi.
Idag när jag stogd och väntade på bussen i tullinge så saktar det in en bil vid busshålls platsen där jag stogd utan några andra. Jag hade INTE gjort ngt tecken på att jag ville lifta men han frågade om ja ville ha skjuts ändå. Vet inte vad han hade för avsikt men jag tror gott om människor så jag blev glad ändå. Men jag tog bussen ändå.
Men sånna borde det finnas lite flera av i vårt avlånga land... Sån ska jag bli iaf när jag skaffar bil. jag ska alltid ta upp folk som liftar!, nästan iaf ;)

har äntligen fått använda mössan!

Godmorgon!
Vägrade nästan att ta av mig mössan igår haha.. kändes så bra! (va kanske lite oxå för att ja inte ville se hur mitt hår såg ut under mössan) Men man blev ju lite av en turist attraktion inne i stan.
Ska snart göra mig iordning och bege mig hemmåt. Eftersom min älskade kusin Victor tar studenten idag så ska dit på mottagning. Blir nog ingen utgång för mig efter har ju skola dagen efter. lite tråkigt....
Det var ju mösspåtagning igår! Vi hade jätte kul!:D kan köra en liten berättelse när jag kommit hem. Efter skolan så åkte vi iaf till Djurgården och satt där, hade ett litet äventyr på drottninggatan oxå. Jag berättar mer sen!
Bilderna lägger jag oxå upp, troligen på bdb. Här är alla på djurgården iaf.  puss sålänge

mösspåtagning idag!



studentfirandet


Ifredags så tog denna tjej studenten och såklart det skulle firas! Det är min äldsta barndomskompis som jag fortfarande umgås med. Vänner sedan 96<3
Jag, mamma och pappa gick på mottagningen då syster inte kunde komma med. Var trevligttrevligt. Hela kvällen var jätte mysigt. Lite för mkt dåliga raggningsrepliker, men kul var det absolut! HAHA
Tog en sväng hem runt kl20-21 för att byta kläder till utgången. Väl tillbaka hos CG var den chill i soffan. Vi satt där med hela hennes familj och drack vin o cider. Såå mysigt. Och jag höll på att skämas ihjäl flera gånger, men tur att man hade lite dricka i kroppen så man kunde garva åt samtalen som kom upp. Dom flesta skrattade åt mig oxå, eller jag vet itne, dom kanske skrattade med mig? :P men de va så dåliga ragngingsrepliker att dom nästan blev bra hahaha.
Benny hade med sig en stupfull polare som fick sova i CGs säng tills vi skulle gå. Då spydde han på deras hallgolv och sen försvann han utan skorna.
Jag Tobbe och CG gick mot solna, men redan vid 01-02 så var båda studenterna lite trötta tror jag (förståligt) så det åktes hem till huvudsta igen iaf. Jag tog en svängförbi Hedin innan sovdags. Disney filmer är livet , speciellt när man har nån som flinar åt en när man verkligen njuter av dom! Ingen kan säga att disney INTE är bra! punkt slut.

min kärlek?!

Ska snart hoppa in i duschen o fixa lite, väntar på pappa oxå som inte äns hört av sig om när han är hemma. Hallå, middag lixom?
Men sen ikväll vet jag vad ja ska göra... En kväll för några veckor sen när en polare sov över så somnade vi till en Beck film, o sen dess har jag kännt att jag har umgåts alldeles för lite det Mikael Persbrant den senaste tiden! Får bli slut med de nu. Det är ju jag och han, det bara är så!:D haha. Så ska nog börja om från början med Beck-boxen igen ;)

Nu kom pappa hem. Ska visst bli resturang middag ikväll. vi hörs!

ett hemligt medelande


Godmorgon, majoriteten av polarna tar studenten idag, o vill bara önska er alla ett JÄVLIGT STORT  GRATTIIIIS!! :D tilloch med alla dom ja känner i kungsängen, inkl T... Så er jag inte träffar idag, jag tänker på er. Men för mig blir det CGs studentmottagning idag, efter jag vart i skolan o fixat provet! Jag tror jag har koll på grejerna men vi får väl se helt enkelt. Sen utgång o röja gärnet med min nyblivna studentflicka! ;D men taggad? nja...  jag längtar mer till lördag om jag ska vara ärlig. Har lite ångest om jag vart för ärlig senaste tiden..?

Du-ler, jag sur ^^

Jag vet inte om det jag verkligen lyckats med att ignorera eller om det är iden om att jag har "pojkvän" som fungerar, om han nu hört ngt om de? Men yeeees han kom inte fram till mig idag. Usch vad elak jag är men vissa förstår mig nog! HAHAHA.
Idag var jag den ända från klassen som var i skolan, jag satt i bibblan och pluggade. Vem tror ni inte kommer in, visst jag flyttade lite på mig så jag kom med ryggen mot dom men... tror han såg mig och de blev inget sex snack på bussen idag inte! ;) JAG ÄR FRI! ;D

bara säby-flicks förstår..

När man börjar är det svårt att sluta..


Även fast jag är ledig idag så åkte jag till skolan, bra gjort av mig tycker jag! Lämnade in sista grejerna och pratade med rektorn, och YES, jag får ett G i Matte B kursen! Den där Håkan ska inte få sabba mer asså..
Men bara för att jag var så duktig att åka dit idag så fick jag reda på att jag måste dit imorgon igen, o skriva ett prov. suuuck. Men som ni säger, det här är det sista jag har i skolan, någonsin!

Iaf så tog jag en sväng förbi UM på vägen hem och sen solna centrum..där tog det längre tid än jag trodde. Kom hem med lite kassar iaf, nöjd och glad lixom... Men sen när jag kom in i mitt rum så stannade jag till, och såg på allt... ångrade jag mig. Va sjutton köpte jag mer kläder föör! (Har kläder över heela mitt rum!) haha. Aja, får ta tag i det nåndag snart:P
Känner mig iaf seeg, seg och SEG nu.

jag bjuder på den.


hahaha jag tycker den här bilden är så....kul?
Men det finns några frågetecken.. Vilka är tjejerna? Är människan mellan mig och Emmi verkligen en kille? Har han handen på mitt lår (!?)  Varför la jag upp den här....... Har ett minne av att dom skrek, KOM, gör såhär! Varför leker vi coola? Vi ÄR coola! ;D

Ta den inte seriöst!

-


Grejen är..



Neej, nu har jag fått nog känner jag. Varför ska jag ha dåligt samvete? Jag är inte värre mot dig än va du va mot mig.
Nu ska jag längta tills ikväll, bio med M! Längta tills mösspåtagningen= fira på Djurgården om vädret tillåter, sen studenten, då jävlar!:D sen soommar, o KINA! Jag har ett jävligt härligt liv igentligen! ;D

cp-skola!

Asså, har fått sån ångest. Jag vet att jag får skylla mig själv en del för att jag är så seg att göra vissa saker och att jag inte har den bästa närvaron. Men lärarna gör fan ingenting bättre! Hur kan man medela att man har IG i ett ämne 4 dagar innan betygen ska sättas!? o när man nyss hade G. Och att lärare "sjukskriver" sig och skiter fullständigt i att sätta betyg på eleverna så att antingen får dom sträck och kan inte ta studenten utan får då bara ett samlat betyg, eller så får dom massa extra prov som dom måste göra, ÄVEN fast dom gjort allt dom ska i den kursen! Hur jävla sjukt är inte det. Känns som om vissa lärare bara vill sätta dit än och förstöra. Bara vill håna eleverna och visa hur dåliga vi är!  Jag har tappat suget totalt att försöka nå mer. Jag har saker jag måste göra men nu är jag bara förbannad och trött och vill bara ge upp....
HAHA, studenten om 10 dagar, visst, tjena!    ÅÅÅÅÅH

mysigaste promenaden!

Kom nyss hem från en sjukt härlig promenad i sthlm. Jag äger knappt ngt lokalsinne så det var väldig spännande för mig haha. Hann se en del.  Va på djurgården, grönalund o tog en glass, en XL för M. HAHA. Gick och gick och gick genom stan..Var vid slussen och såg på utsikten när solen höll på att gå ner, o gick förbi globen o lite överallt, kändes som en riktig sigesing. Tror aldrig jag gått en sån promenad förut. En 5 timmar promenad om man räknat in maten vi åt på en av djurgårdens gräsmattor:)
Hade bara shorts o linne, kofta dåra. Men det var skönt ändå, kändes riktigt sommar! Blev bara liite kallt sen. Men då hade jag ngn som jag kunde värma mig hos.
Hittade en park i slutet och satte oss där innan det skulle sägas puss och hejdå.

Jag tror att jag kommer ha träningsvärk imorgon haha, men tack för kvällen M! Har lärt mig lite om Stockholm nu :P

en dröm som slog in..

haha, gissa vad jag såg så fort jag gick in på blogg.se, SOMMAR MARABOU! drömmer jag eller ?  Minuterna innan tänkte jag skriva upp "marabou mjölkchoklad till Hedvig" på handlingslistan som ligger i köket. Nu vet jag vad jag ska köpa idag iaf! Kan jag hålla mig tills ikväll eller ska ja gå ner o kolla om den finns här? ne nu lugnar vi oss..
Sitter och målar naglarna o har nyss ätit lunch. Vart med mamma o handlat på plantagen, sen har hon fortsatt att greja på balkongen. Har blivit riktigt mysigt där nu!
Runt 3-4 ska jag möta Jennifer och vi ska gå o rösta. haha va sjukt det känns, jag som inte är speciellt angagerad i sånt än.. menmen, vi börjar bli stora nu.
Sen blir det att fördriva tiden tills jag ska in till stan på kvällen. Äta och umgås med den där snygga, hoppas det fortfarande är varmt då:) längtar lite faktsikt..

två helkvällar på en helg.

Yes, igår så åkte jag hem till Emmi, vi satt på gården bakom deras hus. Drack vin och cider, lyssnade på musik, pratade om massa och myste på till klockan var runt tolv och fladdermössen svärmade omking oss. skiitmysigt. Sen ringde vi en taxi för att åka o röja på dansgolvet.
Blev många goda drinkar och jag kom hem till huvudsta 06 morgonen efter, imorse alltså. Det känns helfel att komma hem och gå o lägga sig när solen skiner och det är jätte varmt ute. Blev att dra ner rullgardinen, dra för gardinerna och försöka blunda ändå.. vaknade 3 timmar senare, som vanligt.
Har märkt att jag har svårt att prata om vissa saker.. haha. Börjar prata o får hjärtklappning , Försöker låta oberörd men då får jag panik över att hjärtat slår så jävla snabbt och allt blir jobbigt, haha. helt osamanhängande för det mesta tror jag att det blir! Jag stannar upp och tänker för mig själv huur jag ska säga vissa saker vilka ord jag ska välja, och om jag verkligen ska ta upp vissa saker.
Men det blir bara så mkt känslor som bubblar upp inuti mig. Jag vill bara få ur mig allt, allt på engång helst så man blir av med det, men vill ändå känna lättnaden att ha fått ur sig det efteråt. aja, allt blir bara för mkt.

Imorse var jag ju inte jätte pigg kan jag påstå. Inte på ngt sätt igentligen. Ville inte vara ensam så familjen kom hem tidigare från landet för min skull, vilket var skönt.<3 O varje gång jag försökt börja på den jävla Islam uppsatsen så har jag råkat somna... oops . Men vad hade jag väntat mig? jag har svårt att plugga i vanliga fall om jag inte är jätte taggad på det. Och nu, dagen efter två utgångar kvällarna efter varandra.. Trodde jag att min hjärna skulle fungera då lr?
iaf så har det inte blivit mkt plugg idag och det ger mig fet ångest.
Men jag fick iaf min vilja fram idag och det blev picknick middag nere vid vattnet. Potatissallad, grillad kyckling, baguette och melon. + glass :P OM jag har ätit ikväll. Tyvärr jobbade mamma kväll så hon kunde inte vara med. Så det var jag, syster, pappa, alec och emil. Lorentz kom lagom tills solen försvann och vi skulle gå hem.

Kom nyss in från en prommenad i mörka huvudsta (strömavbrott), men nu är elen igång igeen! Haha var tvungen att vänta på Lorentz o mickan innan jag kunde gå ut, var bläcksvart i trappuppgången! Inte blev det så mkt tryggare när Lorentz tog ficklampan o sprang före.....och släkte den.

Ne nu blir det sängen! fyfaan va skönt det ska bli. :D  Godnatt

RSS 2.0