det här med god nattsömn..

Jag och Mojje har en ovana.
Vi är båda vakna varje morgon 04. Undrar ni varför? Det gör jag oxå igentligen..
Men det är så att han kör sina super rejs runt i buren just då. VARJE morgon kl 04!? eller 04:00-04:15 typ.
Men ja, så jag vaknar av att han kutar runt i buren o hela gallret skakar. Det brukar hjälpa om jag då går o lägger in lite hö men nja.. inte alltid.
o att lägga en filt över så det symboliserar "natt" är uteslutet, för den lär han ju bita sönder på direkten. Kanin vettni.

Men då undrar jag om det är mig det är fel på från början då, alltså mitt fel i grunden? För varför är det alltid samma jävla tid han ska få sina små ryck? För han får ju vara ute varje dag men just 04 varje morgon  så har han extremt mycket energi!
Ska vi testa, o se om det är så enkelt att han får vara ute på kvällarna istället för på förmiddagarna då han får tid att vila upp sig under hela kvällen.. Kanske ska börja med nån idrott med honom. haha jag vet, idrott; kaninhoppning. Låter lite cooalre att säga idrott;) lr agility för kaniner.
Det lär väl bränna lite energi?


orättvisor i världen!

Ååh, helt slut i kroppen o jag har inte äns tränat! Men en 2 timmars promenad blev det iaf!
o fan vad vissa har tur när det gäller jobb! JA, TUR! Här sitter man o skickar in tio tal CV:n hit o dit o ringer folk. Men inte har man fått nå svar tillbaka! Men så skickar Jennifer in ett CV utan ngn ansträngning o hon blir uppringd efter 10minuter!:P haha ååååh va suris man blir!

Men ne, så mkt lider jag inte av att vara arbetslös. ÄN. Skulle ju såklart vara skönt att tjäna ihop egna pengar eftersom jag har så mkt jag vill göra, men än sålänge klarar jag mig.. Men börjar ju bli rätt så rastlös iof.


vad har jag gjort?

Undra varför sen jag kom hem till sverige har tappat allt sug som handlar om bloggen? Är det för att det var så jag pratade med er därhemma när jag var i Shanghai? Eller pratade o pratade, ni var inge värst bra på att svara men det var så jag berättade allt som jag ville att ni skulle få ta del av.

Men nu gör jag ju inge "wow" längre. Lixom, ja, inge roliga besök hos kinesiska människor, inge roliga kinesiska händelser.. inga mer folk i pyamas ute på stan, inge mer spindlar i maten, inge mer busig Felicia, ingen mer dampig taxichaffuör. Nu är jag ju som er, lever i eran värld igen, där det inte finns så himla mkt att berätta för er hur saker går till här osv..


Men jag har varit jävligt duktig o effektiv iaf!

Fortsatt o bråkat med SL, då jag åkte fast på ett kort som jag trodde jag fick åka på, men ICKE. Lagat kinesmiddag = Hotpot, beställt nya möbler till mitt nya rum(tagit över mickans gamla), bokat ett antal läkartider, flyttat min säng o grejer till nya rummet, köpt en skohylla, satt upp nya gardiner, fixat nya kuddar, fixat ett nytt bankkort, börjat träna, börjat få benhinneinflamation, busat med alla djuren o vänner, kollat nya resor, börjat övningsköra...


busiga kvällar.

Det är sånna här kvällar som kommer förgylla sena kvällar i framtiden, då man sitter och minns tillbaka över roliga tider. Kvällen igår är en sån kväll man minns, en sån kväll man kasnek får en smula ångest över just nu men som jag alltid kommer att le åt vid tanken av den.
En kväll då alla bara är och gör vad som faller dom in.
En flippad kväll lixom.

Igår hängde jag med Jennifer till universitetet på grillfestival. Yes, de va skit väder men folket bangade inte ändå, precis som det ska vara!;)
Men efter ett tag fick vi ändå tillstånd att vara inne i pubhuset så man slapp stå ute i spöregn hela natten.
Mkt dans, sprit, skratt, trevliga människor, busiga aktiviteter... Massor av allt! Jag o Jennifer hade med oss sushi som vi mumsade på under småtimmarna. Vårt lådvin tog slut fortare än vi förstogd o vissa blev apfulla haha!
Jag gillade iaf öl-arobicsen, då man fick chansen att förbränna lite av alla kalorier man fått i sig(säger vi...;P).

Vi lämnade stället vid 03 då det stängde, begav oss till Max för fylle käk, tog en svängförbi BurgerKing så jag kunde få pussa på min Dalmas, möta upp ett Ex i hopp om mer party men istället blev det sovdags. O jag känner att soffan börjar bli min grej nu!


Snart blir det filmmys!

ska man våga kasta sig ut?

Ska jag våga förlora fotfästet? Då kommer jag troligen göra en jävla vurpa men man måste väl våga? lr?

man utvecklas, och förändras.

För ett år sen skulle jag nog bryta ihop nu.

Men det ända jag vill nu är att åka hem till Kim o sova på hans arm, o känna mig trygg.


utgång ikväll. "vadå, jaaag gå ut?" ;O

Idag har varit en sån där lite små tråkig dag men som behövs ibland. Man känner sig ju duktig iaf! Städat o fixat fint i köket, Vattnat blommorna o sådant.

Eftersom jag skulle till systemet igen o fixa dricka tills ikväll så tänkte jag åka till Solna c för då kan jag ju "lika gärna köpa nån snygg tröja som jag kan ha på mig ikväll oxå när jag ändå är där", eftersom jag var så duktig o itne köpte ngt när ja va där med Ted o Benke. MEN, nu känner jag mig ännu duktigare för istället tog jag en promenad till systemet i Sumpan för att itne komam i närheten av alla jävla klädesbutiker! Orkade inte vänta på bussen hem heller så blev en prommis med en systemkasse i vardera hand ist.

haha jag låter ju seriöst som en ritkig Shopoholic! :O

Är himla kul iaf dagar som den här, lr som dom senaste. Sjukt i gentlgien, vissa dagar är det itne en människa som ska hitta på ngt lr så är alla jätte upptagna. Men det kansek hänger ihop ltie med att jag varit borta ett tag oxå.. men har haft flera alternativ varje kväll nästan om att göra saker! Ikväll oxå.. men ne, ikväll väntar vin o cider med Jenny! o sedan Collage? lr ngt skoj iaf!
Fast grillning i Kungsängen låter ju mys, lr vin i sumpan, lr bus på universitetet.... men no, not tonight! '
Imorgon blir det därimot Sushi, alkohol o universitet!


12:19

Vet inte om det bara är jag som inte ser mitt inlägg jag publiserade för 4dagar sedan? Hmm.. skumt.

Aja, jag har iaf varit jävligt dålig på att skriva här men oj, ni ska veta hur stressigt det är att komma hem efter att ha varit borta så länge jag har varit;) Massa att göra och massa folk att träffa!
o faktiskt så är det skönt att ni, som jag inte vet vilka ni är, inte har sån koll på mig. Lixom, vet vad jag gör varje dag o vilka jag har umgåts med.. inte för att jag skriver exakt allting här då, men iaf. ^^

Kan ju iaf säga att jag har haft fullt upp varje dag nu. o en liten uppdatering kan vi ju göra;
Jag har varit på gotland, haft jätte mysigt o träffat både Jesper o petter, o varit en del med Andre då jag inte varit iväg med mamma, syster o hundarna o badat o solat.
Igår tog jag o Johan båten ut med Emma o hennes familj till en Ö. Badade o grillade! Va så länge sen ja åkte båt så verkligen njööt! o ja, annars har jag träffas massa vänner o bara umgåts.

Men nu ska ja göra mig iordning, Tele2 tjejen ringer mig strax (va vare jag sa Jeppe!? ;P) så äääntligen får jag tillbaka mitt gamla nummer! Sen ska jag möta Ted för en shoppingrunda i Solna ;) jag ska försöka hålla hårt i mina pengar!*
Första besöket på Systemet ska det bli oxå Feeeeeeeeeeeeeett coolt! haha några månader för sent bara.


bättre sent än aldrig!

Woow, va ett tag sen ja skrev nu;) Men shit va man har varit upptagen. o sen så har jag ju itne haft internet på en vecka.

Iaf, direkt när jag kom hem på fredagen så bar det av hemmåt, köpte pizza, åt o packade en ny väska då vi några timmar senare skulle åka till Gotland.
Har haft en jätte mysig vecka. Badat, solat, shoppat, träffat Andre o va på standup-kväll då en av killarna börja driva med/om oss. Haha kul vare! Hängt me Jesper o Petter som va där oxå, blev en kväll på Karma där o sen så har vi varit en dag på Fårö o träffat massa vänner till familjen. Felica, mobror o Jane var med oxå :)

o förlåt till alla, men jag har tydligen nytt nummer. Men det ska ändras. Inom 4 dagar iaf haha!

Kom nyss hem, kom till Nynäshamn runt 04, men känns lite onödigt att gå o sova nu...? Får väl decka på CG o Tobbes soffa ikväll!

23:43 fotbolls VM

Här kan ni få två videos ifrån min "sista utekväll". Folk jobbade o va upptagna men bästa Jonathan kom iaf med för att träffa mig en sista gång (trodde vi). Så det va jag, Maria o Jonathan o en del andra tjejer, några svenska!
Vi shottade o kvällen slutade på O'malleys för att kolla matchen 03.00.
Härlig stämning vare! utomhus med massa bänkar och en stor filmduk! De va inträde men då ingick oxå 1liter öl per person.





22:40 ej betalad biljett. fuuuck!

Har ni nån gång gråtit på en flygplats?
Har ni nån gång skrikit på en flygplats?
Har ni nångång sparkat sönder foten på en flygplats?

Det har jag idag!
Haha ja vet, lite väl överdrivet men uch vad förbannad o irriterad jag blev! Det sluta iaf med att jag fick krama om Gurra som va tvungen att börja gå mot passkontrollen, medans jag fick vända på klacken o gå mot taxi kön o ta en taxi hem.
Jag är alltså kvar i Shanghai.
Men som tur var så har jag fått en biljett imorgon så jag åker tillsammans med Morbror.
Det har varit en himla massa problem o missförstånd.... Blev nog lite för mkt därför jag reagerade som jag gjorde på flygplatsen. Men när man till och med har tagit sina väskor o står där o ska cheka in så har man ju förväntat sig att sätta sig på ett plan! Men när det inte blir så , åååh va sur man blir!

Har mest tilbringat dagen i soffan o nu varit inne i stan o käkat middag med Jonathan o Maria. Blue Frog så klart!;)


Men ja... nu vet ni iaf, ni som läser;P Kommer hem imorgon kl 15 ist.



23:59 mot sängen..

Ville bara säga godnatt. Imorgon får ni ingen uppdatering, o jag vet inte om ni får det förrens jag är hemma i sverige igen. Hans behöver nämligen sin internetdosa som jag använder, imorgon o sen vet jag inte om de va fler dagar.

Imorgon blir det iaf ut på äventyr med folk.
Ska möta Maria runt lunchtid o sen händer det väl lite allt möjligt. Lite dricka-cider hemma hos henne, middag på Cherrys mammas resturang, Blue frog-Mojito på Happy Hour? o ja.. vi får se men det blir iaf min sista utekväll här i Shanghai!
Puss o Godnatt


19:51 släktdrag?


Jag har alltid fått höra att jag är lik min mormor. O det tycker jag oxå. o jag är väldigt glad för det för att hon var en så speciell person för mig.
Visst, jag var bara 5år när hon dog men oj, tänk om hon hade levt idag? Jag undrar verkligen hur vår relation hade sett ut då.

Men iaf, idag när jag kollade igenom några bilder jag hade lagt upp så tänkte jag istället på min farmor. Är jag inte lite lik farmor oxå? Typ hakan.. lr jag vet inte vad det är.
O jag känner mig så stolt på ngt sätt, men inte för att jag tycker att båda dom var väldigt vackra.
Jag är stolt för att jag är lik o påminner om två så underbara människor, o två som jag älskar så oerhört, fortfarande!
Det är just för att dom två människorna va nog dom finaste på jorden enligt mig.


Jag hoppas att jag är lik o påminner om dom som person också.


hehe jah, o nu kom tårarna..

16:32 that boy is a monster.

i just loooooove her. Det är verkligen så, såfort Lady Gaga kommer speciellt på krogen så flippar man ju på dansgolvet. Jag,  Nina o Cherry rockade loss ordentligt till Alejandro. Men nya favoriten är ju Monster. Längtar att få dansa galet med Emmii!

Jaja, håller på o packar... haha ååångest. Asså pinsamt ju. Köpte ju en till väska igår. Nu har jag packat den till nästan 20 kg, o den andra väskan är oxå på 20 kg. Men rummet är ändå inte tomt. WTF? får se hur detta går:D
Här får ni iaf lite humor från China;


Dr. Zhao Chaoqing.

Typ helt död, är skit trött!
de är inte för att jag har sovit för lite, utan från massagen, lr ja, dit jag går för min nacke. Ont i mina händer har jag oxå. Känns som om jag har kramp mellan tummen o pekfingret. Känns jätte obehagligt. Men de är inget mot vad det var där!

Dom som bruakr vara där va inte där, bla den ända människan som kan engelska, utan det var en lite äldre man och en ung tjej. Jag fick komma in o sätta mig o han började prata, lr han försökte. Han gav mig massa lappar (visitkort på olika språk) o började skriva på kinesiska för att jag kanske skulle förstå honom bättre , men nja funkade itne riktigt haha. Efter ett tag kom min vanliga doktor in, den där killen som alltid ler o skrattar så mkt o som försöker lära mig kinesiska.
Han visste ju iaf vad jag var där för, så han masserade mig o sen va jag klar. Trodde jag. Stannade o "pratade" ett tag. Dom var riktigt envis o försökte prata, förklara o lära mig. o Den gamla mannen fortsatte att skriva på kinesiska för att få mig att förstå. Tecken oxå, inte pinjing(bokstäver). Förstogd ju faktsitk vissa saker, men itne samanhanget lr vad dom menade så det blev mest bu dong(förstår inte) till svar.



Sedan tog den äldra mannen som oxå var en doktor i vit läkarrock fram o visade en akupunktur nål o ville alltså ge mig akupunktur. Enligt visitkortet jag fick så verkade han vara nån riktigt duktig läkare som hade behandlat folk för en himla massa olika saker. Han hade oxå varit med i armen 1971.
Jag sa okej till akupunkturen, o HELVETE VAD DET GJORDE ONT!! Han var ju inte riktigt så försiktig som dom andra har varit.
Som sagt, jag är helt öm i kroppen, framförallt i händerna. I nacken känns de itne så mkt när ma ntar akupunktur flr mgi, de e väl just för mina konstiga muskler. Men asså hela armen spänner sig när han snurrade på den där lilla nålen, o lååångt in tröckan han dom oxå! Så tre nålar i varje han och inte nog med det så skulle han sätta en i varje knäveck och vad. Rekomenderas inte till känsliga! AAAAAAAJ!

Sen när jag trodde han var klar så skulle jag sätta mig på en stol istället, o då blev de ännu mer akupunktur. i både händerna o knäna, o en i nacken. Min vanliga doktor frågade mig flera gånger om de gjorde ont o han tyckte nog lite synd om mig.
Men vi skrattade en hel del tillsammans, speciellt när den äldre läkaren skulle sätta in akupunkturnålarna i det lilla röret som han använder att ha nålen i innan han trycker in den där den ska vara.
Han såg tydligen inte så bra så han fick inte in nålen i röret, så min läkare ville hjälpa honom men Nej! Han kunde själv! Så vare flera gånger.. HAHA han påminnde mig om morfar! o det att han ville visa allt han gjorde. När han satt i nålarna o jag kollade bort så bad han mig titta för att visa att de inte va nå fara. (ok, att sticka in nålar i kroppen men jag får ju smått panik när jag ser det!)

O medans han satte i nålarna så stogd den unga tjejen o fotade oss. Jag e ändå van att dom brukar fråga om det om dom inte smygfotar som kan hända ibland? Men nej, dom typ poserade bredvid mig o "låtsades" sätta i nålar i öronen o huvudet på mig. Anagligen var det för att han ville ha bilder på när han arbetar o speciellt med en utlänning. Det är ju bra reklam för honom.

Sen fick jag sitta där i en timme medans han hade fått in en annan pasient i samma rum.
Va lite jobbigt eftersom man inte kan röra sig. För såfort man rör sig så rör sig ju nålen oxå o det gör jävligt ont! Men var ganska underhållande att de undersökningen haha! "stå upp, blunda, gunga med händerna o peka på nästan. Snurra med armarna i 90grader. blunda o gå framåt med armarna uppåt....osv" Tänk er en liten kinesgumma gör allt de där:)

När han äntligen tog ut nålarna o den andra passienten hade gått så satte han mig i "undersöka stolen". "ÅH nej tänkte jag! inte jag oxå!" o försökte hålla mig för att inte börja gapskratta.
Han kollade pulsen samtidigt som jag skulle sträcka ut tungan (brukar man göra så?), lyssnade på hjärtat o sen så skulle jag ställa mig upp o göra lite "övningar". HAHAHA... de va kul! Så nu har jag fått 3 hemma övningar jag ska göra 15ggr per dag gissar jag.

Gick därifrån så fort jag kunde när jag var klar för jag kände hur mitt flinande snart skulle bli asgarv!:P
Jätte gullig man verkligen, han klappade mig på kinden hela tiden oxå o sa att jag var duktig!;) Men aa, dom vill ju bara hjälpa men ingen mer akupunktur av honom!


Men innan jag fick gå så fick jag lite saker av honom... Gulligt, men hur tror han att om jag inte kan prata kinesiska med honom o knappt förstog när han skrev ska kunna läsa ett häfte på kinesiska lr lyssna på hans skiva?

Så? Ingen mer akupunktur.. jag satsar på massagen.

23:19 goddi natti

Beibei ligger där nere o drömmer, hihi. MM det ska jag faktiskt oxå göra. TRÖTT är ordet. Vet inte hur många/få timmar jag sov inatt..

Tänkte bara visa lite av de kinesiska godiset som jag har köpt. Jag har blivit helt galen i sesamfrön! så jävla gott, o det finns mkt sånt godis här. Även fast jag har ätit fööör mkt idag(till middag en stor vattenmelon båt för 2rmb och en stooor nudeltallrik för 10rmb) o att jag faktsikt åker om tre dagar(kan alltså inte spara det) så va ja tvungen att köpa lite. Yummie.



Fresten, hur är det med handbagaget, får man ha med sig mat/snacks??
Dricka förstår jag att man inte får.

22:00 förberedning..

Jag var nyss jätte nöjd över mitt stora inköp idag av min nya väska! endast 240rmb och ja, den e stoor! Men hela tiden nu när jag håller på att packa kommer jag på småsaker som inte är nå bra. Fandå. Menmen.. jag håller på o PACKAR iaf! Shit. Mina dagar nu är fullbokade kan jag ju säga.. Har 3 hela dagar kvar här. Det är SICK!

Iaf, ett väldigt onödigt inköp idag var ett paraply haha! Det är typ regnperiod här nu så det regnar iprincip varje dag, o det är inte lite heller..
Men idag när jag åkte in till stan så glömde jag paraply (kom på de när jag inte alls  gått långt men jag struntade i de, smartskalle!) o såklart när jag är ute på en av de små shoppinggatorna så på 2sekunder öser det ner. Okej det var väntat för att himlen var iprincip svart. Men så jag fick hoppa in i en sån där pytteliten affär i ett hål i väggen. Där stogd jag under ett parasoll med några kinesiska gubbar i bara shorts. Oja, va de glodde. Stogd där ett tag o regnet vägrade ge med sig, så jag kikade in i den lilla affären, o då ser jag på hyllan längst ner tre paraplyn som ligger! va ju perfekt, bara att dom var en aning dyra, men vad gör man?...


Nu ska jag fortsätta med LadyGaga och packningen!

13:12

Sov hos en polare inne i stan idag. men tog taxi hem ganska tidigt då jag har saker att göra.
Camilla blev lite besviken på mig att jag inte kunde höger o vänster på kinesiska när dom va här, så nu har jag lärt mig! Maria gav mig ett smart sätt att komma ihåg de på haha.
Hade iaf en jätte trevlig taxi chaffuör o de va först agången jag va tvungen att ha säkerheltsbälte på mig i taxin! Men iaf, tror han blev lite impad sen när jag sa vänster(sobien) o höger(yobien). Så lärde han mig vad rakt fram hette, men det behöver inte ni veta... haha!

Kolla.. är inte den här fondväggen ganska grym??


13:06


Filmat när vi hade filmkväll då Cg o Tobbe va här, ni som fattar;) haha jag låter skitförbannad på Tobbe!
Ville bara säga att idag hittade jag riktigt duktigt i stan Faktiskt!
okolla in godispåsen.. uuuuuuuuuuuuh snacka om att jag va lycklig!

o fresten, seriöst, låter jag sådär när jag pratar??

11:58 sista lördagen på zapatas.

Igår åt vi på en god turkisk resturang o efter det gick vi i spöregnet mot Zapatas.
Dött i början som vanligt men sen jävlar drar det igång. Va sådär bra musik, ibland dåligt men ibland svängde de till riktigt ordentligt! Dans blev det iaf.
Va mkt europer där.. träffade en svensk kille o en del danskar.
Blev ju itne riktigt som tänkt då min mobil strulade o jag inte kunde höra av mig till de folket som var på Mint och Club Sin. Men kvällen var kul ändå!

O sen så ska jag bli tillsammans med en kille i Allingsås, bara så ni vet. Jag vet inte hur han ser ut och han vet inte äns om det, men ändå;)
Allt händer ju där så man måste ju hänga med!

11:21 så man gör när man inte orkar med killarna ju.


"Det kryllar ju av prostituerade här, alla tjejerna bara drar i en o söker uppmärksamhet, flockas runt än lixom. Det var därför jag gissa att du var svensk"

"Haha för att jag hellre kollar ner i golvet typ lr?"

"Haha.. typ ngt sånt."

16:37 sådant ni inte fattar, o som ni inte borde veta om.

Jag sa precis till mig själv;

Jag kommer aldrig få honom tillbaka, jag tror inte man kan hata så mkt ena sekunden o sedan älska så sjukt mkt andra sekunden. Det går inte ihop. Jag har ingen aning om vad jag känner eller vill. Vad jag borde eller måste. Lost lixom.
Jag vet bara att det jag kände då var one in a life time. Att kunna säga jag litar på honom och mena det till 100%, mena det med hela kroppen. För det mina vänner det är den ändä människan jag har kunnat (dåtid) säga det om. Men det kommer aldrig mer hända, för nu har jag förståt att det finns folk jag kan lita på, men som alltid kan svika.
Det kunde inte han i mina ögon, då.

Alltså, Så jag kommer kunna säga jag litar på honom till 100% men jag kommer alltid veta att han kommer ljuga, svika o göra mig besviken.

Jag har iaf upplevt den tilliten, där inte äns vita lögner existerar. Men det var en drömvärld. Men jag mådde bra då och nu kanske jag inte borde ha så höga förväntningar längre.



Tror inte ni förstår.

16:09 nu är kläderna ett BIG PROBLEM!

Om ni kollar några inlägg ner så ser ni hur min rygg ser ut förtillfället. De där kommer typ inte försvinna på nån vecka är jag rädd... Men nu är det lite jobbigt, eftersom jag ska ut ikväll. VA FAN SKA JAG HA PÅ MIG!? Ska jag gå runt med jacka lr vad? Alla mina linnen är för smala i ryggen för att täcka de märken på sidorna.
o tänk på att det är jävligt varmt här oxå... ÅH!

Eller så får jag bara acceptera att jag kommer skrämma bort alla människor runt omkring mig ikväll. haha NO RAGG för mig ikväll ;)

14:28 I'm gonna miss you!

Ibland ser jag jätte mkt fram imot att få komma hem! verkligen längtar och håller på o planerar allt som ska göras, tilloch med nästa resa jag vill göra.. Men så ibland känner jag att jag inte alls vill åka hem, eller att jag kommer sakna allt så himla mega mycket! Det går lite i perioder de där , lr väldigt mkt kan jag väl säga.
Men idag när jag smsade med Nina då vi höll på o planera våra sista Girls night. DÅ slog det mig! Det här är sista lördagen i Shanghai, vår sista lördag på Zapatas! Vår sista tjejkvääääll!
Känner mig faktiskt riktigt deppig nu o jag vill bara krama om människan! Känner nästan för att gråta....
shit va jag blir känslig ibland ^^

Nina, im gonna miss you so fucking much!

 


22:13 shoppingtankar förstör sömnen.

Okej blev lite ändring:/ Jonathan ligger hemma sjuk o Maria är pluggis. Där försvann min pepp på utgång + att regnet öser ner o blixtrarna lyser upp rummet till o från.
Några andra ska kanske ut ikväll men jag får se.. Då kan jag ju ta en skön icke-bakis-dag imorgon o fixa saker som ska göras...

Haha jag skrattade åt mig själv igår. Va skit trött men kunde inte somna för att jag låg o tänkte på kjolar som jag vill sy upp. När jag va hos skräddaren hade jag ingen fantasi alls, men nu har jag kommit på massa snygga! Får väl prata me dom o se hur snabbt dom akn sy några till haha! Asså för fan, ja får skärpa mig snart?


19:29

Himla lång tid det tog.. men nu har jag dom! ÄNtligen! Några iaf... pratar om modellpicsen.
o nej, samma som förra gången jag ska inte säga så mkt. Är mer jätte glad och tacksam över att jagfått göra det här med en proffsfotograf för det var verkligen skitkul! Men ja några bilder vart väl helt okej iaf.
Här får ni några stycken.

 


sjukt, mindre än en vecka kvar....

Imorse när jag kollade termometern så stogd den på 40grader.
Det tråkiga när det är såhär varmt är att det är för varmt för Felicia. Jane vill inte att jag ska gå ut med henne då så man blir instängd här hela dagen. Jag brukar annars ta ca 2 promenader varje dag..
Men de finns inte så mmkt att göra. F sover nu och jag körde ett litet träningspass direkt. Ligger i soffan nyduschad o jag tror att hon vaknar ganska snart.
Ska nog passa på o måla naglarna o fixa lite sådant. Party ikväll?!

00:21 lite too hot?


Efter jag varit hos skräddaren, tog jag en liten runda där i området innan jag åkte till fejkmarknaden o mötte upp Gurra.
Jag älskar området runt skräddaren! Det är en sånt där gammalt o skruttigt där man kan köpa mat i varje litet hål i väggen och så finns det massa små affärer med allt från barncyklar och lego till kläder o skor.. Massa godis helt enkelt!
Hade ju faktiskt bestämt mig att köpa ett par converse nu när jag är här så det blev det! och en döskalleskal stogd ju oxå på listan så det blev det med... Men filmerna och T-shirten blev bara en bonus ;D

Blev sedan god indisk buffe med Nina o Maria efter marknaden.
Kom hem för ett tag sen och har nyligen tagit en dusch. Asså fyfan säger jag, Nu när jag kom hem, halv tolv, stogd termometern på 37 gradeeeer! Hallå? Är det okej? Tveksamt.... funderar på om den verkligen gjorde det? men ja, en bit över 30 var det.

Älskar värmen när man har vant sig och man redan blivit sådär klibbig, svettig o äcklig. För då gör det inget om det rinner ännu lite mer svett längst pannan, ryggen lr brösten. Man märker det lixom inte.   ;) höhö. Men nej, asså det här är liite too hot!

12:19 har varit på "massagen".....

Jaha, då blir det för mig att sätta på mig en polotröja nu när jag ska ut på stan i den 38gradiga värmen. Men kom precis på att jag packat ner min polotröja så det får väl bli halsduk/sjal då. NU har jag en jävligt bra anledning till det (Gurra brukar komenterar de).

ASSÅ KOLLAAAA!!!




Eh, jobba lite väl hårt med sugkopparna vaaaa??
Känner mig skitläskig!

RSS 2.0