Alec tycker oxå om morötter

 

Och päron...


Världens bästa uppfinning?

 

Fullkorns chips!

Nu känner man sig nästan nyttig!


Halloween.

Igår åkte jag ju iväg till Sofia hemmets Halloweenfest då jag blivit bjuden av Therese på jobbet. Hade ju tänkt o köra riktigt hårt me utklädnaden men tröttnade ju när ja va ute o leta o inte hitta ngt, o allt som var en riktigt kostym kostade typ 1000kr. Inte värt.
sååå, det blev de där klassiska öronen o fluga. Va verkligen sista utvägen, men så ville jag ju ha ngt mer... Så blev ett par snygga ögon till. Kattiga ögon.

Så, vad skulle jag föreställa?
Det blev mer en katt på tjack vissa stunder(har ju aldrig haft linser förut o tänkte ju inte på att dom måste åka runt lite.. HAHA, jag såg ju sjuk ut!), men så blev jag sen den galna katten i Alice i underlandet ist eftersom Therese va Alice o hennes kompis var Hattmakarn. (Hoppa det kommer upp bilder på fb, hon såg riktigt grym ut, o har princip gjort kläderna själv!)
Men som vanligt gick vi därifrån när det stängde efter, massa dans, dricka o trevliga människor! Träffade en kille jag träffat en gång på Jennys födelsedag.. haha kuuuul vare iaf! :)


Im home.

Tjena! Fyfan vad ni är dåliga! inte ne enda liten komentar?! DÅLIGT!!!

Men iaf, vi hade riktigt kul på kryssningen.
Emmi rmalade ner för trappor o gjorde illa tummarna så hon blev invalido resten av resan o är fortfarande! Vi dansade, drack, sjöng o ragga på snygga finskor. Okej, Jocke gjorde.

vi chillade hela andra dagen, satt o drack o hade sedan allsång med ett annat skönt gäng på båten innan vi klev av. Sedan va tanken utgång, så Jag jocke o Emmi åkte hem till Emmi dit oxå allsång-killarna skulle joina. Blev först pizzerian för en pizza o öl, sedan upp till lägenheten o ha trevligt. Blev ingen utgång, vet inte riktigt varför.. vissas humör förändrades pga olika saker.
Vid 12 var jag hemma, tog sällskap med killarna o jävlar vilka genom roliga människor. Fick ju skratt-kramp i magen. o riktigt imponerade av hissen va dom oxå, ner till tunnelbanan från emmi.^^


Nu sitter jag o äter frukost= tiramisu-chokladen jag köpte på båten. Nu har jag vant mig o den är riktigt god så att det är svårt att sluta.
Ikväll blire halloweenparty!

kryssning!

Yes, nu drar jag, Emmi o Jocke iväg me Galaxy.
Är faktistk helt klar nu tror jag så sitter bara o väntar på att dom ska bli redo för att åka. Då blire väl först äta nånstans i stan o sen mot båten:)
Ha en trevlig kväll!

 

Om ni är snälla o skriver ngt tills jag kommer hem imrogon så kanske ni får se lite bilder. Tänk på saken! ;)


Inte jag.

 

Jag hatar att det håller på o gå tillbaka till det som var förr.

Jag har så mkt som jag vill få ut. Jag försöker men så fort jag vill säga ngt så tar det stop.


yesterday.

Igår åkte jag hem till Emmi. Satt uppe hos henne ett tag, sen ner till pizzerian o tog några öl där innan vi åkte vidare till dit vi skulle.
Dansade, drack champange o hade jätte kul som vanligt!
Sen påväg hem mötte jag upp Andre o hans polare, drog till donken o åt innan jag o Andre åkte till mig o sov.

Nu... så ska jag igentligen städa lite. eller jag ska. snart :)


good girl gone bad.

Mysig kväll igår med charmigaste killen i Haninge.
Duktig på matlagning va han oxå. Vin o tv på det där o kvällen va gjord.

koncentration... ^^



Woalla!


Nu..ska jag äta sushi. och ikväll, ska jag bli full.

fredagsmys!


E på braa humör idag! Va inte så jobbigt som ja trott att gå upp imorse faktiskt. (förövrigt så var faktiskt inte musikalen nån höjdare. eller Helt okej, men går inte att jämnföra med dom tidigare vi sett. Blev ju inte äns kär i nån! :( *haha*)Men jag gissar att Martin kommer märka av min sömnlösa natt ikväll..:/ Får väl se till att vi kollar på eller gör ngt riktigt kul så jag håller mig vaken.
Men godmiddag ska vi laga iaf! Lax o spenat-feta-avokado sallad.

Men somsagt.. Bra humör idag, o de känns underbart! Men jag märker att det är småsaker som dra tankarna åt fel håll, men då är det bara att skaka om i huvudet o bara tänka på det roliga ist.

o Hur mysigt är det inte ute nuu!?:D
När jag gick till jobbet så va de ju lit snöflingor i luften.. men långt ifrån som det är nu. Snacka om mysfaktor när man går runt i ica butiken o då man antingen går förbi entreerna o ser ut, eller då vi går ut på lastkajjen för att lämna våra matkassar o ser snön falla.. Okej, lastkajjen är verkligen itne den bästa platsen eftersom att det är iiiiiiiiskallt nu.
Men det va lite komiskt när vi går in i våran kylbil där vi lämnar våra saker. haha det va ju varmare där inne än ute^^

toorsdag

Tanken var väl att jag skulle slänga mig framför skolböckerna nu men nja, känner mig inte så sugen ju:P

Kom nyss hem. slutade runt 11 men tog en lite shoppingrunda efter. Va tvungen att köpa en skrivhäfte att ha till naturkunskapen.
Och så ville jag ju ha en stoor kopp, som ökar myskänslan till mitt te som jag köpte oxå. haha "wow" lixom, hon köpte te^^ nejmen köpte vitt för hört att det ska va nyttigare, och så med kanel smak... juuuuligt:)
Köpte oxå en påse med proteinpulver- chokladsmak såklart. Men..... yaaaakkkkk :S Första klunken va helt okej. men sen blev de bara värre o värre.. ska det inte va tvärtom?? :S
Aja, har ställt in dne i kylen o hoppas den blir lite godare om den är riktigt kall.

Visst kan man ha proteinshakar som ett litet "bantningsmedel"? om man byter ut det mot måltider osådär.. elelr äter lite mindre o tar en sån till. elelr tar en sån som mellanmål varje dag?
eller?? Hjäälpt mig.



Nu är frågan. ska jag göra en kopp te o plugga, eller ska ja sova lite? jag kommer nog behöva sova eftersom jag tror inte jag kommer få många timmar sömn inatt. Tänk, musikalen börjar inne i stan 20.00.  brukar väl hålla på i ca 3 timmar.. så jag är väl hemma runt 23.00-00.00 .. o så ska jag upp 04:30. Kill me!

Saker att se fram imot.

Ja, jag behöver verkligen det. o jag såg att friskis o svettis hade ett tema okt-nov typ. "Att leva i nuet, o gå in i sig själv o må bättre nu i höstmörkret" lite sådär.. Gick ju såklart in där direkt. Men nej va faktiskt inget för mig.

Får väl försöka fixa det själv ist.

Saker som jag just nu tänker på o ser framimot tex. Ett liv har jag ju iaf:)

  • Imorgon så ska hela familjen gå på Cirkus o se musikalen "We Will Rock You".
  • Martin kommer hit på fredag. En riktig myskväll med matlagning o plugg? ;)
  • Utgång med bästa Emmi på lördag<3
  • Kryssning med Emmi o Jocke.
  • Middag o teater med Emmi.
  • Julmarknad på taxinge.
o de allt de här innan December iaf.

mys


Såfort kameran kommer fram så blir han  blyg....

Grrrrr

Det här går inge bra.. bloggen. För jag vill itne bara skriva o klaga som det kommer bli nu.
Men så här ser min fot ut nu, o har gjort i två dagar. En rejäl stukning är vad det är.
Jag kan inte gå normaalt! o de gör mig på ännu sämre humör.
o ja lovar, mitt humör är i botten nu.

o för övrigt. Jag tar imot ursäkter o förlåt. Men det betyder inte att jag accepterar dom.(eller hur ska jag förklara, ibland förlåter jag, men inte jag.. jag säger o tror att jag förlåter med hjärtat gör inte det. o ibland vill jag bara inte)
Saker man gör har man gjort. Gjort är gjort o går inte att göra ngt åt. Alla är värda en  andra chans, eller? Men inte fler.. inte alltid.
Det går inte att bete sig som skit o be om ursäkt för varje gång.

 

Update; Måste bar aklargöra en grej.. måste förklara lite närmare. Det finns en hel del männsikro som svikit mig gång på gång.. men som jag ändå förlåter o livet flyter på, med dom. Ibland kan det vara sådant som jag förtränger o inte orkar tänka på så då gör vi det lättaste av det. Men vissa saker går såå djupt in i hjärtat att det är omöjligt att förlåta. Kanske för att jag inte var beredd? Kanske för att .. ja de finns nog många naledningar till att vissa accepterar jag, andra inte...

 


Herregud vilken dålig kamera jag har! Vet ...

dsc00364 (MMS)

Herregud vilken dålig kamera jag har! Vet inte om ni ser vad det står men detta är beställningen som ska levereras till förkväll på tv4. Kul va....:p


Du.

Jag tror jag verkligen har insett nu att det aldrig kommer bli vi två.
eller, ja det har jag ju alltid vetat. men "lite mer vi två än inte vi alls."

Sättet vi träffades på är nog det bästa jag träffat nån på
. Humor gånger 1000. Det är så det ska vara. Jag har lätt att tycka om folk men det är dom som sticker ut, som verkligen fastnar. o ja.. det är inte alla killar som hoppar över rulltrappor efter man har sett varann i tre sekunder för att få prata men än.
Shit va kär jag var i honom.. verkligen, o vi hade vårat halvår. Pratade på kvällarna o umgicks på helgerna.
Jag skulle nästan kunnat säga där att vi va tillsammans. eller nej, men nästan. Önskade ju.

o hur typsikt är det inte.
att när den ena visar sin kärlek så drar sig den andra tillbaka, o tvärtom?
Ja jag ångrar fortfarande den kvällen du tog tag i mig o gick in i köket på valborg, tittade in i min ögon o sa "Hedvig, jag är kär i dig" o jag bara skratta o sa att du var full. Även fast jag ville så gärna tro dig. Det var min sista chans.
o på kvällen ringde du o bad mig att inte sova med någon annan. o vad gjorde jag? Mennej, du har ju inte varit bättre själv..

Nu när du gav "oss" en andra chans, även fast vi både haft seriösa förhållanden efter "vårat".
Du sa att sommaren o hösten kunde bli våran så tvekade jag inte. Eftersom jag varit så sjukt kär förut så kunde jag ju få tillbaka känslorna? Du e en så sjukt härlig kille o du har alltid varit speciell för mig.. så jag gav det en chans. o kämpade tilloch med. Men det känns inte som förut. Bara ibland.. men sedan så försökte jag satsa på dig ändå, o struntade i alla andra.  Men du verkar inte ha fattat det. För jag tror att jag sårade dig. Men du har sårat mig oxå.
Men nu har jag fått nog. Jag bara känner det. Fått nog av dig.



Men jag blir så glad när jag träffar dina vänner. "Det är du som är Hedda va? Jag har hört så mkt om dig!"
Önskade bara att du hade kunnat visa lite av det där du tycker om mig, för mig ist. menmen. livet går vidare.


Va tvungen att skriva ner det här bara. Nu; plugg, innan illamåendet o huvudvärken tar över mig helt. Va en lååång dag på jobbet.

Jag är på 20års middag, o här är killen so...

dsc00363 (MMS)

Jag är på 20års middag, o här är killen som fyller år, min käre kusin viktor. Kan ni tro att han är 20?;) vi sitter alla o suger på varsin efterlängtad klubba innan efterrätten. O snart är det paketöppning, för mig med!:d


självsfränder?

Har varit ute o sprungit av mig lite aggrissioner. o klättra i träd gjorde jag tillochmed.. va så inne i musiken så slängde mig bara ner för trädet sen o nu värker hela min jävla fot... Landade på ngt konstigt sätt så nu är jag halt. Bra o duktig tjej! o jag som tänkte ha klackar idag på min kusins 20års middag....

Men lite hjälpte det, + att jag börjat mitt mer öppna liv genom att visa en del av mig för min bästa vän.
o det känns bra men ändå inte.. att jag inte bara har hört från henne, utan från andra oxå att dom märkt att jag döljer ngt.. Ngt som finns där inne men som aldrig kommer ut.
Jag som trott att alla svalt o gått på allt. Det där leendet. även fast jag nånstans har velat att nån tar tag i mig o ruskar om o frågar vad fan det är o drar ur mig allt som jag vill få ut. Det har ju varit skönt, men ändå inte. eftersom att nånstans, vill jag berätta.
vill berätta saker om mitt lv, även om det inte är aktuellt just nu o saker jag kanske glömt, men saker som har påverkat vem jag är idag, som alltid komemr va mitt förflutna.
o det är en person som iprincip har gjort det, Carmen, tagit tag i mig o sagt att hon vill höra allt o att jag ska lägga av o spela ett spel, o henne har jag inte äns kännt länge. träffats några gånger. Men gud vad jag mår bra när jag är med henne, kan ju slappna av o bara vara.
o så min bästa vän, att faktiskt veta att hon kände att det var ngt som jag inte berättat..
jag tror att det är ngt som bara äkta vänner kan känna, eller märker av.

Men iaf, fått en liten kick nu o hade först tänkt att byta blogg.
Men jag börjar nog med en renovering av den här istället o sen får vi se!
Nån som e duktig på bloggdesigner o sånt där? :)

Smått irriterad.

Jag vet inte varför jag äns bryr mig om dig längre. Eller förstå mig rätt nu. Jag bryr mig inte längre....
Men jag vill ha så att mina vänner ska vara mina vänner. Ni vet, jag pallar inte med alla bekanta som man pratar med en gång om året. Jo visst, trevligt. Men du är ingen jag vill ha en sån relation med. Ytligt är vad det är.
o jag tycker iaf att du kunde gjort mer än såhär. Säkert bara jag som tycker så, men jag gör verkligen det! Dåååligt äre! tycker jag.
Vad hände med omtanken?
Om 2010 betyder att vi bara hör av oss, visar känslor o stötta varann på gamla uttjatade internet sidor så flyttar jag!
Den ytliga vertionen får göra så men inte de som bryr sig om varandra på riktigt. Herregud, ett litet fjuttigt sms va allt jag väntade mig.

Men jag har insett att det har blivit som jag trodde.. jag begär för mkt, o kommer bli besviken. Gång på gång. alltid.


Och så har jag tröttnat på hur folk beter sig...Eller en speciell människa. Vafan bestämmer man ngt så får man fan ta o hålla det man lovat!
Det är ngt jag verkligen hatar, och jag skäms att säga det. Att jag har blivit så van att folk beter sig just så så jag har blivit likadan. Precis så som jag inte vill vara.



o imorgon om jag hinner, men det kommer jag inte, Så ska jag köpa en sån där stor mugg o börja dricka Te varje dag. Nästan. Känns som om jag skulle behöva det. Jag ska bli en sån där mysig människa. o vitt te ska det va.
Men jag ser det mer som ngt symboliskt, faktiskt. För mig själv.
Som den morgonen jag, Carmen o Cattis satt o snacka o drack bort hela bakis morgonen. Drack te alltså, slash Chai te?

Just nu.

 

Snart ska Alec ha mat, promenad, middag till mig, bio, utgång? eller jag ska ha en shot iaf. Några.


Tack för gratulationerna :)

Va goa ni är. Fick sms från Jenny tidigt på morgonen "Grattis på namnsdagen!:)" o sen dess har jag fått massa mer! Lite extra glad blir man ju, bara namnsdag ändå men det behövdes idag:)

Brukar knappt få ett grattis här hemma men när både mamma o pappa kommit hem idag så kommer dom fram o gav mig en namnsdagspresent på 300kr! :) biiiio tajm!

Nu ska jag börja planera lite inför middagen. Mickan o Lorentz kommer hit o ska äta middag o sova över. Men mamm ska iväg på Ladies Night (En aning avundsjuk, Emmi, va häände med oss!?) så vi blir inte heela familjen. Men nästan iaf.

Så tror jag bangar utgången, som igentligen var min ide från början. Men både efter kloka ord jag fått höra från Carmen (jeg savner deg ;P) Familje middagar som sker alltför sällan och ja, en lite mer smart Hedda kanske så tror jag att jag stannar hemma. Men som jag sa, man vet aldrig vad som händer:P

De ja tänker mest på är att vakna INTE bakis imorgon, feeeett skönt det vore?

 

Men idag blev det iaf en promenad(förlåt) med Ted till Solna, o hälsade på Kim på jobbet oxå. Sprang även på min gamla danspartner, som jag inte sett på... fleeera år! Skumt när vi båda bor i huvudsta lixom. Men va skit kul iaf, snacka om att han kändes förändrad.

Så vi bytte nummer o sa att vi skulle ses över en fika snart.


Somsagt; middagslagning. Kanske ska starta en matblogg? ;O haha, tror att det här kommer bli grymt gott!

Tack.

Ja, det finns nog en anledning till att jag har blivit kallad isbit ett antal gånger. Även fast jag vet att jag är allt annat än det. Men utåt så är jag väl det antar jag..

Blir väl ngt att jobba med, ännu mer.



1997-03-28 - 2010-10-13 <3

Idag va första morgonen utan Emil.
Jag smög som vanligt för att inte väcka honom så att han komemr på hur hungrig han är. eller förlåt, brukade vara. Så han lixom skulle sluppit gå runt o gnällt ett antal timmar innan det var matdags. o för att inte se de där bönande hundögonen såklart innan jag går o INTE ställt ner matskålen.
Men så kom jag på att det finns ingen emil längre....

o nu när jag kom hem o jag sprang in till badrummet så märkte jag plötsligt ngt. Ingen vattenskål!?
ne.. det behövs ju inte längre.... inte varje dag iaf.


Det känns inte som om att han är borta. jag tänker lixom inte på det. BAra det att jag själv känner mig helt tom. Jag bara går runt lixom som en zombie.
Gick runt på stan, bara runt. o självklara saker är som bortblåsta. ett litet tex när jag skulle betala me kortet. blev fel kod flera gånger innan jag äntlgien kom på rätta. o klantade mig hela tiden på jobbet o bara kände hur jag svamlade när jag ringde upp kunderna.

Men när jag tittar bort mot det lilla runda bordet.. så ser jag ett foto på honom. o Bakom står en buket rosor o ett ljus bredvid.
Då påminns jag.
Igår hade vi nersläkt i princip hela lägenheten med bara det ljuset tänt.


Emil, du är så saknad!

mot Hässelby.

Åh jag mår bra!
Inte överdrivet lång dag på jobbet, åkte o tränade efter.. va väl på gymmet nästan 2timmar.
o snart hämtar Fredde upp mig så åker vi mot Camilla o Tobbe för tacos-mys-kväll! :D

Hare bäst så länge

en liten påminnelse till mig själv bara.

Idag ska du boka kryssning!

Den lilla lila.

Ja jag sa ju att jag höll på att packa upp min väska som jag nyligen fått skickad från från Kina.
Där hittade jag ju massa klänningar så igår hade jag modevisning här hemma. Va tycks?


den bli ju såklart inte riiiktigt så där ballongig om man står rakt.


stress? festa?

Är hemma från jobbet idag.. känns lite surt.
Eftersom jag ändå gick upp när klockan ringde o faktiskt klädde på mig, sminkade mig och åt frukost. Men sen kände jag att min mage inte ville mer. Fan om det ska börja krongla igen!!

Började igår. Tog en macka till lunch o efter det kändes det som om jag skulle spy.. men efter ett tag gick det över.
Åkte o tränade o bara efter 10minuter på rullbandet så fick jag sjukt ont i magen. Håll kanske? men bara det att det aldrig släppte.. inte äns till på kvällen. Så jag gick runt som en gammal tant (Ja, för oftast kan jag inte gå upprätt). Fick medicin av pappa innan jag la mig men även imorse så gjorde det lika ont!?
Så efter jag kände att jag inte skulle klara en dag på jobbet så tog jag en till tablett av medicinen och gick o la mig.. Troligen är det väl pga stress.

Nu mår jag bättre men jag är fortfarande öm där det onda har suttit.


Menmen, har ju fått tid nu iaf till att städa i fixa i mitt rum. o Plockat upp Kina-väskan.
o titta vad jag hittade dääääär!


Nån som ska med ut o festa?;)

Igår.

Fy vad gott det är med chips, grönsaker o dip!
skulle igentligen bara blanda ihop dippen, men så va jag ju tvungen o smaka med chips. o några till.. o typ halva påsen. o så va jag ju tvungen att prova med morötterna oxå.. o ja helt okej! Riktigt jävla gott!

Hade en kuuul kväll igår! Va jätte mysigt hemma hos Emmi. Va jag, Emmi, Jocke, Adrian, Daniela o hennes polare. Planen va stan men eftersom vakterna va för hårda på åldersgränsen så blev det så att jag Emmi o Adrian åkte till högdalen, o kära gammla brekten haha!
Hade kul som alltid o gick vid stägning.


Men så en grej störde jag mig på... eh hallå, finns det ngt som heter respekt lr? Vissa folk borde ta o lära sig vad det innebär.
Vet inte om rätta ordet jag leter efter är just respekt. Men just de jag tänker på va inte okej! Inte om man tänker me hjärnan.
Fast nu när jag tänker efter igen... igentligen, så farligt kanske de itne va? Men ne, blev väldigt irriterad iaf.. lite dåligt vare.

Världens bästa ted gjorde mig sällskap på ...

dsc00357 (MMS)

Världens bästa ted gjorde mig sällskap på telefon när världens äckligaste kille försökte dra med mig hem! Annars så var kvällen, väldigt kul, stundvis iaf. Trevligt hemma hos emmi då det kom massa folk, sen virrade vi runt i stan ett tag innan folk åkte åt olika håll. Nu är jag i stan o ska byta tunnelbana.. Sov gott typ.. Klockan är för mkt just nu känner jag.


Halv åtta hos mig.

Halv ått hos mig, i min säng. Yesbox.
Herregud vad jag är trött. Frågade mamma hur fan jag kunde va såhär trött hela tiden. o hon sa svaret, det kaan ju  bero på att jag går upp omänskligt tidigt varje fucking jobbdag!
Men tycker det känns väldigt jobbigt:( blir så sjuukt seg såfort jag kommer hem.. man orkar ju inte göra nånting!:(
Men så nu har jag faktiskt tänkt att gå o sova.. o klockan är halv åtta haha! Men ska ju ut imrogon så då känns det bra om jag har sovit ut lite iaf.. o ja, snart somnar jag sittandes här i soffan ändå så lika bra att krypa ner i sängen.

Godnatt barn.


men för livet? jag kommer aldrig kunna äta ngt med ben igen.

Asså jävla skitfilm vi såg igår!
ÅÅH kan inte släppa den, tror inte ni förstår hur hemsk den var!
Visst finns det sjuka filmer, men jag tror jag blev så berörd just för att människorna va så äkta. Pojkvännen dog för att han ville rädda livet på sin flickvän o bästa vän. o han blev lixom uppkäkad av vargar efter att han brutit båda benen! o Flickvännen o polaren sitter 10meter över honom i en skidlift o ser o hör honom skrika för sitt liv!

Jag mår illa vid bara tanken!

O idag var det jag som fixade middagen. Mamma för förrätten - rödbettor med chevre.
Jag Köpte en grillad kyckling o blandade till en röra till med keso/apelsin/passionsfrukt. Jätte fräscht o gott!
MEN, det var inte lika kul när jag hade tagit några tuggor och jag ser hur mitt kycklinglår ser ut. (Nu måste ni ha sett filmen för att förstå. När pojkvännen hoppade ner 10-15meter så bröt han båda benen så att själva benet, skelettet stack ut vid båda knäna! o dom var inte snåla med att visa det!)
Ja.. tror ni inte att benet i kycklingen sticker ut precis på samma sätt!
Eehh spy känslor!?!?!

Vi har precis kollat en jätte hemsk film, ...

dsc00354 (MMS)

Vi har precis kollat en jätte hemsk film, mår typ illa. Rökt vattenpipa, ätit god mat och nu ligger tobbe på golvet o låter som en gammal säl, eller ngt. Haha! Alec tycker det är kul iaf. Snart ska jag o fredde åka hemåt, camilla Skjutsar!


pussgurka.


Varit på IKEA o stor shoppat nu.. de blev en del:)
Lägger upp bilder sedan när jag fått upp grejerna i rummet. Men det blir inte idag... för Snart ska jag o Alec iväg till Camilla o Tobbe på mysmiddag! :)

Kommande dagarna.

o nu känner jag mig lite duktig.. Har ringt ännu en gång till Hermods för att skjuta upp mina studier. Kom så himla mkt efter så... de va inge kul:P Det lite mindre roliga är att det håller på ända fram tills julafton nu:/ menmen, det får man ta.

Känns skönt nu att jag itne börjar på ritkigt förrens 18oktober. Så nu kan jag hinna träna, jobba o allt annat som jag vill o behöver göra innan dess!
Min vecka nu tex är ganska uppbokad.
  • Onsdag: Börjar jobbet 06, efter jobbet ska jag till IKEA med mor o köpa massa saker.
    Sedan middag hos Camilla o Tobbe.
  • Torsdag: Börjar jobbet 06, efter det ska jag till stan o gå på kroppscanning.
    Träna o fixa hemma om jag hinner
  • Fredag: Börjar jobbet 06, sen hem o fixa mig eller packa ihop saker o åka iväg till Emmi för att ha en riktigt mysig kväll! Baka pizza, dricka vin o sedan utgång!
  • Lördag: Ngt var det...? Träna om jag är hyffsat pigg.
    Annars har jag tänkt att ha en mysighemmakväll, bjuda över någon då jag är hemma själv med emil. (Ska alltså inte gå ut då jag är hundansvarig)
  • Söndag: Säbys Höstmarknad! Sedan träffa Andreas o fota!


en liten olycka på jobbet.

Haha va klantig jag var idag. Eller det var inte jag som var klantig utan det var nån smart skalle till lastbilschaffuör eller nån sån där bröd-leverans-gubbe som hade mixtrad med golvet ute på lastkajjen, så alltså var golvet där ojämnt. Men det såg ju inte jag utan körde på med min vagn i 180 somvanligt. Med två stora backar med blandannat smör, kött, colaflaskor och ägg.
o ja, när jag skulle över kanten som blev efter dom sängt ner plåtgolvet lite för mkt så blev det ju tvärstopp för mig. o Min ena låda flöööög!
Så framför mig låg alla varorna på golvet.. o Äggen! krossade såklart, i påsen oxå.. så alla andra varor blev ju geggiga...Colorna blev skakade så dom skulle säkert flyga som raketer om man öppnade dom o smör o kött förpakningarna gick sönder... GRR.
Det roliga var att jag var tvungen o göra precis samma sak igen med andra lådan direkt efter när jag skulle köra tillbaka vagnen.
Tur där! ;P



Start nr 2.

Så, nu är det dags igen tycker jag att ta tag i mitt liv.
Det gick väldigt bra förra gången jag sa så, över förväntan faktiskt.. men så gick det sakta men säkert tillbaka.
Jag mår fortfarande bättre än förut men om jag ska fortsätta bete mig som jag gör så kommer det inte vara så länge till. Det är ett som är säkert.

Men vad ska jag ändra på nu då?
Måste vara ngt mer jag behöver skärpa mig med? Tror det är att bestämma mig för vad jag vill. Bestämma mig för vad som verkligen betyder ngt.
Det var där det gick snett.

God morgon... Sov på tunnelbanan så jag kä...

dsc00353 (MMS)

God morgon... Sov på tunnelbanan så jag kände att nu var det dags för kaffe! O det första jag gör är att bränna mig! Aj min tunga!


emil the suuperman!

Shit, han har blivit en helt ny hund!
Två kvällar i rad har han kommit med sin lilla nalle och varit så envis att man ska kasta iväg den/jaga honom/ ha dragkamp. "Om inte ja då gnäller jag tills du får ont i öronen"
Nu ska han tilloch med på Alec o Winna som far runt här. Han hänger faktiskt på i tempot ganska bra.. o så har hans sexlust vaknat till liv. Han försöker nämligen para sig med Alec.

Kanske var det viagra i det nya fodret?


Sitter på bussen i slussen nu, om ca tio m...

Sitter på bussen i slussen nu, om ca tio minuter är jag på jobbet. Funderar ju på att börja med det där med kaffe på morgonen..Gah vad jag skulle behöva det nu!


Smart som jag är så trodde jag att nån va ...

Smart som jag är så trodde jag att nån va tvungen att ha internet på sin mobil för att mobilblogga. Men tydligen inte? Så nu testar vi! Går det?:)


u are the craziest beautifull girl a never saw in mylife.

Jag bara gillar meningen jag fick från en klasskompis från Shanghai. Lite gullgit sagt vare o jag känner mig fortfarande taskig att jag sa nej varje gång även fast han frågade ut mig typ 30ggr, o sen bara åka hem till sverige utan att säga ngt. (inte för att vi hade bra kontakt, men ändå)
Lixom, en fika kan man ju alltid ta utan att det ska betyda ngt mer.

Men jag undrar lite hur många människor han har träffat i sitt liv då? ^^

home.

Fan vad jag önskar mig en mobil som man kan surfa på! eller... eh det har jag väl? ja.. men ja, jag vill börja mobil blogga! Huuuur kul vore itne det. Men ni skulle nog tröttna på alla mina extremt ointressanta inlägg då. itne för att mina i dagsläget är specieltl roliga mne.. ÄH vafan, det skulle iaf bli väldgit mkt mer uppdateringar än vad det är just nu!
Va sägs?


Har iaf missat matchen. AIK-DIF. men får bli en annan match snart ist.. o nej, Det blev iten så mkt "go nuts" i butikerna.. hittade ETT par byxor som jag itne äns vet om jag ska behålla eller inte. Men god fika blev det iaf. Annanas/mango/papaya smootie. sviiiiiiiiiiiingod!

nu ska jag gå ner o köpa lite mat till middagen. Jag ska laga mat till mig o mamma eftersom pappa är på landet hela veckan. Blir o köra hårt med viktväktarna nu o så ska jag försöka mig på att göra en såndär smoothie!:)

o förövrigt så ska det snart bokas in en kryssning! :D


Iväg.

Väntar bara på att mamma ska bli klar o komma in med emil så ska vi åka iväg till det där nyöppnade i Bromma, där vi ska möta syster, Lorentz o Hampus o go nuts i butikerna!


nya strumpor.

Ohja, det behövdes. Slängde typ alla mina när jag åkte hem från Shanghai, slängde ju allt som inte va jätte nödvändigt att ha med..
Mamma va i solna c o shoppade idag, o snäll som hon är så fick jag dessa söta. + ett par rosa/vita.


Okej, igentligen är hon bara jävligt trött på att jag snor hennes.



Ps. eh, märks det att det går segt på bloggfronten? herregud, jag skriver om strumpor...fantasiiiiiii tack!

Fotosugen.

Blev nästan lite rädd när jag var inne imorse o man inte kunde komma in på min blogg. "Not found". Men nuu är jag lugnare :)

Precis varit o tränat.. o haha de va länge sedan jag gick så långsamt som jag gjorde på hemvägen. Mina ben är slut nu kan man säga.

Men nu har jag o Andreas iaf bestämt en ny tid att ses, nästa Söndag! Jag är jätte sugen på att börja fota nu o ska nog försöka spexa till det lite. Lixom inte bara ta vanliga porträtt foton utan verkligen jobba med kameran, poser o uttryck. Tror nog att det kan bli bra bilder!:)

Här är en bild han tog när jag va hemma över jul o nyår inann jag åkte tillbaka till Thaialnd o Shanghai.

Fina färger va?


Ser ut att bli en vit helg, igen.

O jag är fett nöjd med det ska ni veta. Okej, klockan är bara 19:37 just nu o det är måånga som ska ut. Men nej, jag ska försöka var abestämd och faktiskt ta en lugn kväll. o hoppas ingen ringer typ 03-04 inatt...PIK till nån.
Jag älskar när folk hör av sig, det gör jag.. annars skulle jag väl stänga av telefonen men ja.. ibland.. är det inte ok^^

Sa jag fresten att jag ska bli träningsnarkoman igen? eller jag önskar. Har köpt årskort nu iaf!
Så ska bli så jävla skönt att INTE vakna upp bakis imorgon utan vakna pigg så man kan åka iväg till gymmet o köra ett pass!
Step up
ska det bli om jag vaknar i tid;)

Fotbolls-reklam från Kina, för er intressrade.


RSS 2.0