Är hemma hos Jennsy

Jävlar vad kallt det är! Jenny tog nyss en dusch, o snart blir det min tur.. Varmt vatten!<3
Nu sitter jag i soffan med min choklad o turkiskpeppar, o kollar på a cinderella story.
Vi har varit i Farsta centrum o handlat till imorgon. Himla grymt nyår det kommer bli tror jag! Kommer träffa lite allt möjligt folk o ja hopaps de blir som vi tänkt.
Tur att vi kom hem med allt vi köpte iaf..När vi var inne i kolla skorna på rean så märkte vi att ena påsen läckte lite... HAHA. Någon jävel hade klippt ett hål i botten av påsen!

Fresten så har jag fått värsta bästa julklapparna idag! Allt går i festens tecken oxå. jag är mer än nöjd ';)


2009, ni kommer nog få mer sådant här;)

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? MASSOR, skulle ta evigheter o skriva men Studenten, flugit själv, bott i Kina, hatat ngn, pratat engelska 24/7, tagit hand om en bebis, åkt till Thailand, pratat kinesiska, förstått att det inte finns nån i hela världen man kan lita till 100% på.
Höll du några av dina nyårslöften? Man blir bara besviken på sig själv så jag skippar sådant.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, eller gravid! hon är inte mamma än ;)
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Thailand o Kina
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Hm, har verkligen fått mkt av allt det här året så vet inte..
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 9 Augusti, 12juni ?
Vad var din största framgång 2009? Ta studenten, åka till Kina
Största misstaget? att jag sårade o blev sårad o tillät mig att må dåligt
Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, men inge farligt
Bästa köpet? finns ju en del^^
Vad spenderade du mest pengar på? Fest o shopping
Gjorde någonting dig riktigt glad? Har varit mkt! Lyckan att ta studenten med vännerna, nya vänner jag fått.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det här har nog varit mitt värsta år samtidigt som det är ett av de bästa!
Vad önskar du att du gjort mer? Varit lite mer ärlig o öppen kanske? eller nej vet inte
Vad önskar du att du gjort mindre? låtit folk såra mig
Hur tillbringar du julen? Med familjen.
Blev du kär i år? Lite
Något du önskade dig och fick när du fyllde år? ehm, jag kommer inte ihåg vad jag fick :/
Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Åt resturang middag med familjen, vänner, dåvarnade kärlek med familj!
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, om en person varit lite mer smidig.
Vad fick dig att må bra? mina vänner, alla nya människor jag träffat, framtidsplaner, alla sjukt roliga utekvällar o fester!
Vem saknade du? har varit många
De bästa nya människorna du träffade? Magnus o Nina

Godmorgon

Hörde nyss att det är 12minus ute. neeej, känns inge bra!

Vet ni, klockan är inte äns 10. o jag ska nog ta o steka lite blodpudding. Orka att man måste ta sina flingor med mjölk o smörgås. Kan väl lika bra ta lunchen direkt?
Så så blire.. Men va händer idag då? Har väl lite små ider o saker jag måste fixa. Men iaf städning av rum o Mojjes bur står på schemat. o kasta lite snöbollar åt emil såklart:)

FRESTEN FOLK, Nyår, vad händer? vavavavava? Jag vet lite men inte allt, o då känns den inte som om de går o bestämma. Så vad har ni för planer? :)

17:28

Idag har jag o syrran vart i Nacka forum o kollat in mellandagsrean. Kom faktiskt hem med en paljettväst som var på rean. Skitsnygg;) o sedan en annan tröja.

Jag berättade ju att jag var o träffade Andreas o Tove igår. Förutom fika o kolla i affärer så blev det lite foto.
Vill ni se hur några av bilderna blev så gå in o kolla på hans hemsida; www.andreaslofstrand.se
Mina bilder ligger på porträtt men det finns massa andra fina bilder där oxå att titta på.

ngt jag verkligen inte förstår mig på.

Är det bara jag som inte kan förstå hur man kan gå in i ett förhållande när man har ngn annan i huvudet!?
Jag förstår det verkligen inte. Dejta, visst! Men kalla er inte flick o pojkvän? För det ÄR skillnad! STOR skillnad. eller? har jag fel?

hjärnan hänger inte riktigt med ibland.

Jag ställde mig upp när tunnelbanan kom och gick sakta frammåt. Hade hörlurarna i öronen o sjöng med, tyst för mig själv.
Någon knackade mig på axeln och det första jag tänkte på va vem av mina vänner kan det vara? Men där stogd en utländsk tjej som räckte fram en enkrona till mig. Jag hade tappat den när jag reste mig upp.
Jag ler, tar imot kronan och säger Thank you, men rättar mig snabbt o säger Xiexie. Blixtsnabbt säger jag TACK o går snabbt in i vagnen. Kan vara svårt o hålla koll på tre språk.

Kom precis hem från stan.

Va skit kul o träffa Andreas o Tove! Jag o Andreas gick runt i stan själva ett tag o fotade till hans portfolio, medans vi väntade på att Tove skulle komma. Powerwalk blev det haha, men vi hann med en del iaf.
Sedan mötte vi upp Tove o satte oss på ett cafe ett tag. Efter soppa, äppelpaj o macka så blev det en liten shoppingrunda. Jag kom dock hem tomhänt. JA VET! Ballt va? Men jag o syster ska ju faktiskt ut på rean imorgon...
Dom där människorna är iaf så himla gulliga. Ja ja pratar om A o T. Man ser hur galet kära dom är, speciellt Andreas tycker jag nog:D Man blir så glad!


10:41 Annandag jul.

Som vanligt så träffade vi den släkten som vi inte firat julafton med, o det var så trevligt så! som alltid!
Fick träffa Elins pojkvän, o Viktor ska tydligen åka iväg till Österike! Det händer saker asså..
Efter en grymt god kalkon (tradition) så gick vi ner i källaren o körde singstar o drack lite vin o Xider. Men jag vill ju så gärna bli frisk så efter det åkte jag hem med mor o far.




Nu ska det snart iväg in till stan o fota. Ska bli himla trevligt!

Jag vill göra ngt nytt!

Jag: Mamma, va tycker du om om jag färga underhåret mörkt?
Mamma: *tittar frågande o svarar tveksamt* Jaha....
Jag: Men en tatuering i nacken då?
Mamma: NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!

God jul o gott nytt år!

Typ, både lite för sent o för tidigt. Så då blir det väl lagom.

sorry för dålig uppdatering!
Blir ju lite så när man är hemma o har fullt upp + att man är sjuk. Var himla sugen på o hänga med lite folk ut idag för en öl o bara umgås, men nee har inte så mkt kraft i kroppen än så ja orkar ta mig ut.. igentligen skulle ja vilja ha filmkväll.
jag vill bara soova nu när jag äntligen kommit in i tiden. Har sovit ca 4 timmar varje natt i princip, o vaknat runt 06 varje morgon, men nu börjar de bli bättring på det!
Jag är seg på att använda kameran oxå, speciellt nu när jag har min gamla dator. För den har ltie problem me bildprogrammen.

Julafton var iaf mysig hemma hos Lorentz + deras mormor. Fick iprincip allt som stogd på önskelistan så jag är nöjd. O jag tror mina julklappar blev uppskattade oxå:) Lorentz fick bla ett metall puzzel (problemlösning) som hans pappa va väldigt snabb på o lösa, typ... o systers present invigde vi idag när vi åkte till ica maxi. Men det är svårt o flirta med andra bilar när det inte är några ute!
Sedan idag så var familjen på bio, såg bröllopsfotografen som, ja den var väl helt okej iaf.

Tröjan är från min o CGs lilla shoppingrunda i tisdags.

Imorgon bär det av till kusinerna i spånga!<3

uppesittar kväll

Snart ska jag sätta mig ute i vardagsrumemt me familjen, valde precis min bingolott. Har nyss ätit middag o smakat av mammas nybakade bröd, grymt gott! Mickan o jag har vårt sista julbak på G oxå; Kanelmandlar!

Imorse träffade jag Jennifer för en promenad. Sedna har jag o mamma varit riktigt duktiga o uträttat en massa saker, bla fixat julklappen till morfar. Sedna kom Johan hit, o de va himla kul o se honom! Tanken var väl fika i stan lr solna c, men sen tänkte vi lite längre o så blev det o stanna hemma hos mig.
Har även snackat me Jenny o Ted en massa idag. Är jag den ända i huvudsta som kollar på bingolotto denna kväll???

nuuu hör jag lotta på tv! hörs! <3

tidiga julklappar till mig själv..

Vart i solna C idag med CG. ÅH va kul det var att se henne! o gud vad det här hänt saker medans man varit borta! Hon har iaf sätt igång min hjärna med maassa grejer o planer på saker jag vill göra nu! En av de grejer som hänt är att 8 Januari flyttar den kvinnan ihop med sin man i Hässelby. FATTAR NI!? Så dit ska jag bli bjuden på middag innan jag åker iväg igen:)
Iaf så var vi i solna iflera timmar o vi hann med en del. Jag kom hem med två koftor till mig, hårspray, ansiktstvätt o en julklapp till mamma.
Träffade lite annat folk oxå, bla Erla o Natta så vi satt ett tag på donken o snackade. Så sjukt kul o träffa vännerna nu! Efter var jag så trött så skippade promenad me J, o nu kom jag på att jag skulle ju ringa Teddie. Ni får ursäkta mig lite, men är inte riktigt vaken i huvudet ibland:)

Jag har fixat vårt lilla julbord, slagit in nästan alla julklappar o snart är det middag. Ska fixa lussebulls deg oxå, sedan är det bara o vänta på att Mickan o hennes danspartner ska komma hem så vi kan ha ännu mer julbak!

00:00 underbara vinterland!

Jag o Alec har varit ute en del idag. o gud va härligt det är!
Annars så har jag o mamma varit på ICA maxi o handlat, jag har slagit in ltie julklappar o så har jag o syster julbakat. Jag skyller på jetlag att jag itne riktigt funkar och att allt jag gjorde blev bajs, bokstavligt talat! HAHA, jag som bruakr vara bra på o baka, lr helt okej åtminstonde! Men nu blev det bajs nougat och harpluttar det jag gjorde... Ska sättas en lapp över dom på julafton "blunda och ät".

Har pratat i telefon med både Johan o CG idag. ÅÅHH vad glad jag blev när de ringde! Har ändå haft ganska fullt upp så bli itne ledsen om jag inte hört av mig. Imorgon blir det iaf att träffa CG o dra till solna för lite grejer jag behöver. o nu måste jag sova så ja kan börja komma in i eran tid här hemma.
Så nu ska jag ta på mig min Gunvald Larsson T-shirt o krypa till kojs. I need it.

07:55 Var inte riktigt beredd på att det jag lämnade faktiskt finns kvar.

Jag borde tänkt lite mer innan jag åkte iväg till Shanghai. Borde städat upp lite mer efter mig, efter känslorna som fanns då, efter minnena. Nu kommer ju massor... Det värker lite men jag hoppas det blir bra snart. Varför kunde jag inte bytt bakrunds bild på datorn tex?
Känner stort behov av att träffa vissa människor nu!
Hur kunde jag tro på fullaste allvar att allt skulle gå problemfritt? att allt skulle vara borta även när man återvänder?

Men nu är jag hemma o jag mår ändå sååå himla bra! Även fast lite jobbigt kommit tillbaka så känner jag ngt i hela kroppen. Är det julstämmning oxh kärlek kansek? ngt är det  o hela jag mår bra!

Alec och jag väntar på att ljsuet ska komma o sendan bär det ut i snön!:D Men fram tills dess så blir det o leta julgodis recept!

Sverige, sthlm, solna, huvudsta.. hemma!

Shit, vet ni hur konstigt det känns? Allt är så litet här haha!
Satt 10 timmar o 20min på planet till Finland från Shanghai, så långt gick allt finfint. Men det var närmare snökaos i Helsingfors så, ja orkar itne berätta in i minsta detalj men vi kom iaf iväg ca 4,5 timme senare! o sen Fick vi vänta på vårat bagage i runt en timme oxå! Snacka om jag är trött på flyg nu?
Men utanför mötte mamma o pappa mig med en ros o kramar! Är irriterad över att det blev så sent, hade verkligen sett fram imot att få bara umgås med familjen hela kvällen! Men de har ju jobb att gå till imorgon så nu sitter jag uppe själv:( har bara sovit 20min på flyget så ja fattar inte varför jag är så pigg.
Har iaf hunnit med en liten kortis promenad med hundarna, o gosat me mojje! Ja tårar blev det när jag kom innanför dörren o en glad Alec stogd där! o när jag bara tittar på honom nu när han ligger här bredvid, o mojje som slängde sig ner på sidan för de e sovdags....LYCKA!

Imorgon blire kvalitets tid med Alec! uuuut i snön med oss! o så får vi se hur trött/pigg jag är för bak är tänkt o så låter ju faktiskt Jeppes förslag riktigt lockande! Får hoppas ja blir en superwoman ;)

<3

08:59 sitter på Pudong flygplats nu!

Sitter här med min "frukost", irriterad över att jag glömde mitt äpple hemma men kex får gå de med. Tänkte att nej jag köper ingen macka för 70spänn när jaq kommer få mat på flyget ändå.
Mitt plan går om 1 och en halv timme, o hur ska man fördriva tiden här då?? DÅ kom jag på att jag har ju min lilla dator o de borde ju för sjutton finnas internet på en flygplats. så nu sitter jag här precis vid min gate! Ballt haha!

Hela familjen gick upp vid halv sju för att kramas hejdå. Okej, inte F o mormor o morfar men de andra:) Saknar dom redan faktiskt! I taxin satt jag o var inte riktigt lika glad som jag trodde att jag skulle vara. Eller, var varken glad eller ledsen lr ngt annat faktiskt, neutral haha. Trivs här som sjutton men de sernaste dagarna har jag längtat hem. Men nu känner jag hur bra jag har haft det här nu när jag åker härifrån. men nu när jag börjar tänka lite mer på vad jag kommer "få" när jag kommer hem så ska det bli otroligt skönt! Hundarna, familjen, vänner, svensk mat o godis, JUL o NYÅR!
o längtar så efter att få krama mamma o pappa! Finns en risk att det kanske kommer nån liten tår..:P
 Ses snart peoples!!! ;D


Där ser ni oxå mina grey nails.. ena tummen har lossnat! Haha kvalite detta!

Kom ihåg, svensk tid 16:50 är jag home!

22:32 sådär!

Klappat o klart! lr packat o klart skulle man väl säga.
Min väska står nere i hallen nu nästan helt klart, iprincip bara smink o mjukisbyxor som ska ner. men annars är den vägd o klar! O tror itne d blir ngn övervikt, så skönt! Taxin hämtar mig iaf 06:30 imorgon bitti så ska kanske försöka få lite sömn. Efter ja kollat film me N o G, duschat o grejer...

Dagen gick iaf som vanligt. massa krongel! HAHA så sjukt asså.. jag gjorde tre "grejer" idag. Blev problem me alla. Eller frisören gick ju bra, bara att han va nära o förstöra hela mitt hår, men jag hann stoppa det!
Sedan naglarn, SUCK. Hon visste vilka naglar jag ville ha. o de va ipricip silver o vit/glittrigt nagelack som behövdes. Hon började me o måla hela naglarna silver.. o sedan när hon böjade me dismanterna direkt så frågade jag om hon inte skulle ta de vita nagelacket oxå. men då så hade hon inget vitt tydligen, eller glittrigt. SÅ jag gick därifrån med helt silvriga naglar o en diamant på ena. Fint? tveksamt.... får försöka fixa till när ja kommer hem. Lite kul ändå för det är första gången för mig att ha fejk naglar;)
Sedan skulle jag ju hämta klänningarna. o YES! dom hade gjort en helt ny klänning där ränderna var åt rätt håll. Tänk bara betala o sen gå men tänkte att jag borde nog prova iaf. då märkte vi att dragkedjan var trasig. Sånt jävla oflyt man kan ha!?!? men hon erbjöd sig iaf att sända klänningen med bud hem till mig senare ikväll. Så NU äntligen har jag mina två klänningar!

ja ni, snart är jag hemma i Sthlm! planet landar i Sverige-tid 16:50 på Arlanda!


01:02 Things to do.

Har en del o göra imorgon; Powerwalk, gå till frisören, fixa naglarna, åka o hämta klänningarna, granen ska kläs o de vore ju kul om man kunde vara med, gå till gymmet o "avbryta" tiden. o så packa klart... har lite kvar iaf.


Är lite pirrig o nervös om jag ska va ärlig, FATTA en dag kvar i Shanghai, sen kommer jag hem!
men jag måste försöka sova nu! nattinatti


00:24 Har fått nog av kineser nu!

Sa jag igår att jag skulle hämta klänningarna idag? Ja de gjorde jag. Trodde jag att jag skulle få göra det? Ja de gjorde jag. Jane ringde tillochmed o kollade innan jag åkte iväg. Så en glad Hedda åkte iväg o såg framimot med att komma hem med dom.
När jag kom dit visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Orkade nästan inte bry mig, blev bara så hiiimla trött på allt!
Klänning nummer 1 har svart paljett tyg på överdelen och "sebratyg" på nederdelen. Ränderna ville jag ha neråt, precis som på bilden i tidningen vi hittade. sedan skulle oxå axelbanden göras annorlunda än i tidningen.
Tror ni ngt av det stämde in? FET NEJ! Axelbanden var som i tidningen och ränderna gick vågrätt, inte lodrätt som jag sagt till om och som bilden var.

Klänning nr 2 är en kopia av en klänning som jag redan har. Men jag ville att dom skulle göra den lite annorlunda i ryggen bara. Tror ni det var annorlunda? FET NEJ! den såg exakt ut som min gamla klänning i modellen.

HAHA seriöst, hur fan lyckas man!?!?
Jag hade åkt dit själv o visste inte vad jag skulle göra... Dom satt inte äns bra heller. Fick ringa lite samtal iaf så nu ska jag dit imorgon samma tid som idag. Och då ska det vara ordnat. Annars jävlar! Börjar tröttna på sådant här riktigt ordentligt!
Ni anar inte hur skönt det ska bli att få komma till Svergie där folk förstår vad man verkligen säger!! Knappt kineserna förstår ju varandra! (Nina var med mig när jag beställde klänningarna o dom fatta ju inte äns då)

Så det här förstör lite av mina planer för morgondagen, o jag känner mig lite stressad nu med saker jag vill göra. + att det blir tredje dagen i rad som jag får åka dit, o de kostar pengar faktiskt.. Ingen big deal, det är itne så mkt men ändå. Hade ju kunnat göra en hel del annat oxå under den tiden.

bilder utanför skräddaren. tjingtjongarna står mitt i gatan med sina små gatukök.


22:57 kissnödig?

Ngt som är nödvändigt att ha med sig i handväskan här i kina, är servetter, lr pappersnäsdukar. Jo, för det är absolut inte säkert att ett finns på de allmänna toaletterna. Så om man vill vara säker på att ha papper efter ett toalett besök så är det bäst att ha med eget.
Fresten, jag är ju rätt van nu, men visste ni att toaletterna ofta ser ut såhär?
Inga Gustavsbergs toaletter här inte;)


20:43 precis som ja trodde så var dom inte klara! grr

Läste på aftonbladet att Bromma flygplats har ställt in flyg pga dålig sikt i snöovädret. Jag vill mer än gärna att snön ska liggar kvar tills jag kommer men jävlar om det ska bli problem med mitt flyg! Fast det är ju iförsej 3 dagar kvar. höhöhö fatta! 1, 2, 3 dagar!

Iaf så bad jag ju om ledigt idag för att jag vill uträtta lite saker och  bla hämta mina klänningar. Men nej hittade inte de jag letade efter men fyndade några örhängen. Och precis som jag kände på mig var inte klänningarna klara! Hur trött blir man itne!? Mitt förtroende för kinesernas löften börjar tyna bort.. Kommer ni ihåg stövlarn som jag beställde? Det skulle ta två dagar. Jag gick dit tredje dagen o dom hade inte kommit o de sa två dagar till med dom skulle rigna innan jag skulle komma. Det gick fem dagar, G ringde, de sa tre dagar till.... Så här höll det på, både Nina och Jane hann ringa ett antal gånger. Det tog över en månad inann dom tillslut medgav att nej, tyvärr så finns dom itne. Hade dom iten kunnat säga de liiite tidigare? Fick pengarna tillbaka så de va ju lugnt, men ändå...suttit o väntat på de stövlarna så himla länge o så får man dom inte.
Det roliga var att förra veckan när jag var ute o shoppade så hittade jag dom i en annan butik, men itne min storlek där heller. Dom sa samma grej där, vi kan beställa dom till dig så kommer de om tre dagar. HAHA, jag tackade för mig o gick därifrån. ingen favorit i repris där tack.
Men det lilla jobbiga är ju att jag måste iväg imorgon dåra. Imorgonbitti skulle klänningarna vara klara, men de tror jag inte på så jag åker på eftermiddagen.

E klar me de mesta av packningen nu! var inte alls så mkt, ser de inte ut som nu iaf.. heh ska nog inte säga ngt än.
Mår lite smått illa men ska  nog ta ngt o äta snart. o inte mer av det där sesam-pulvret! jättegott, jätte sött o beroende framkallande. Men jag tror det är de jag mår illa av just nu, blev lite för mkt!


21:36 nu blire film mys me Grappe.

Har precis suttit i telefon me mammsen, i över en timme säkert. Haha hon försökte säga hejdå o lägga på men jag kom hela tiden med masa nytt! men åååhh vad jag saknar alla nu när jag tillåter mig själv att verkligen göra det. Förut har jag stängt av det, när jag börjat tänka på hur mkt jag saknar ngn så har jag direkt börjat tänka på ngt annat, för vill inte att det ska bli för jobbigt. Men nuuu ere ju inte långt kvar alls så nu känns det!
Blev lite extra jobbigt nu när jag vet att syster inte kommer vara med på Arlanda. Jag förlåter dig för jag förstår varför. Men ändå, alltså kommer jag få träffa henne nån timme senare! känns inge bra i magen nu... de SUGER!


Är inte trött alls, o har inget o göra.... Ska nog sätta på en film. Mamma mia står högst på listan. eller en shopoholics bekännelser va länge sedan. Ska hämta lite av min stora grapefrukt oxå!
Imorgon ska jag in till stan o fixa de sista som jag behöver göra. Och hämta mina klänningar! weeeey.

min dagliga promenad.

Jag tar iprincip en promenad varje dag med Felicia, utan då det regnar förstås. Och vädret idag är lite moln här o var på himlen men annars väldigt frisk, blåser en gör det oxå. Men bara man klärpå sig så är det ju super skönt!
Iaf så skulle Janes pappa följa med  idag så jag skulle visa den parken som ligger på andra sidan gatan. Sedna sa jane att det var okej att jag gick bort dit jag bruakr gå, en park ca20min bort. Så jag gick men morfar till parken, fast han visade vägen och tog barnvagnen (?). jag som trodde han inte visste vart parken låg. Efter en runda i parken fick jag ta Felicia men då visade han oss vart vi skulle sätta oss, för vi måste vara i solen när det är så här kyligt! Så där satte vi oss och han försvann. länge. Så jag gav F lite kex o äpple under tiden, senan såg jag att han bara gick runt o tittade på lamporna som hängde längst hela gångvägen. Så jag tog F och försökte förklara att jag skulel gå iväg en bit längre bort, och att han kunde stanna kvar. Han mm-ade men följde efter mig ändå.
Sedan när jag inte skulel gå över det övergångställe som man tar när man går hem så vinkade jag hejdå till morfar o försökte igen förklara att jag går en liten längre bit. (och fortare^^) Jag har väldigt svårt att gå i den takt då man i lugn o ro hinner räkna vartenda gruskorn på en grusväg....

Han såg lite frågande ut men jag trodde han förstogd för ha ngick motvilligt åt andra hållet. Hade inge problem alls om ha nhade velat följa med, men bara det att jag vill gå i ett litet högre tempo:P
Iaf så traskade jag på, när jag näsan var framme vid den andra parken såg jag att F somnat så jag vände om. Halvägs hem såg jag morfar gå omkring! Funderade allvarligt på om han hade förföljt mig? Nej, för jag känner inte riktigt att dom litear på mig om ja ska vara ärlig, såfort Jane inte är med så ska dom alltid vara där. Jag kan itne mata henne, jag kan itne hålla i barnvagnen typ? ^^
När han såg mig så vinkade han åt mig o vi möttes, han tog direkt barnvagnen såklart...

När vi kom hem blev det ett jävla kacklande. jag fattar ju ingenting som vanligt men förstog nog vad det handlade om. Jane förklarade att han hade gått runt o letat efter oss för att han var så orolig för F. Det är nämligen vanligt att folk kidnappar barn.(Har ni sett slumdog millionar? Det är samma sak i kina. Folk tar barn och tex bränskadar dom svårt, gör dom blinda, hugger av ett ben osv, för att sedan stå ute på gatan o tigga pengar.) Och det vet jag, för När jag började gå ut med F så fick jag höra det av Jane varje gång att jag absolut inte får låta ngn hålla i henne lr lämna vagnen.
Så jag förstår itne riktigt, jag är ute varje dag helt själv med F, i över en timme. Men just idag fick jag verkligen inte gå själv? Var det nationella kindnappar dagen idag lr? haha nej jag skoja, men lite trött blir jag på det här. Känns som om dom inte tror att jag kan tänka själv ibland. Visst, jag är en ung tjej som morfar sa, kansek lättare o slå ner mig o ta en unge än från en man. men ändå, jag är fan snart 20 och klarar mig.
ibland blir jag lite snurrig i skallen av kinesernas tänkande!

23:19 förberedelser.

Nu har jag fixat min sista julklapp. eller inte riktigt så, men den sista som jag vetat vad de skulle vara. Fick syn på en annan grej då. Vet inte om det är fel, men jag vill så gärna ge den till den den tillhör, eller borde tillhöra. Den bara måste hem till en viss familj o stå i hyllan, men till bara en person. måste bara få tag på en annan människa först:P aja får se hur de går.
Orka bry sig om vad dom tänker, jag känner att jag såå vill ge bort den!
Imorgon kanske man ska börja lite smått med packningen, om jag får tid.

Borde väl säga godnatt.. Godnatt;)

Fresten.. varför tänker jag på Hedin när jag hör Disney-låtar? XD


22:17 tick tock

Då har jag varit iväg på gymmet, både styrketränat (pyttelite) och simmat (pyttelite). Tillsammans blev det nog ganska bra träning.
Vet inte varför jag är så här, kansek för att det är så nära tills att jag åker hem o får träffa alla. Men oj vad känslorna går upp o ner de sista dagarna. Blev iaf så fly förbannad så jag nästan började gråta idag när jag fattade det som att jag inte kunde använda bassängen pga ngt tränings pass.
Hade ju bytt om till bikini och satt den där nedrans fula badmössan på skallen.
När jag gick in till simmbassängen så var det helt nersläkt, men det vare en kille där inne. Jag pekade på bassängen o frågade om de va okej att simma. Han tar upp en lapp och undrar om jag har en sån. Nej? det är som en biljett, en sådan man får om man ska gå på ett speciellt pass(hämtar i receptionen). Men ingen jävel har sagt till mig att det finns sånna pass i simningen! o nej jag vill itne vara med i nån simmartävling. Så funderar på vad jag ska göra nu, när jag äntligen hade kommit iväg hit. Va så sjutk sugen på o simma! men ja, eftersom jag var där så fick det väl bli lite tid på spinningcykeln o i gymmet, även fast jag inte hade kläder riktigt till det.
Men de fick gå ändå. Ni ska bara veta hur vissa kineser ser ut när de tränar, vilka kläder de har. Fin skjorta, jenas,  högklackade skor! SÅ smälte väll in i det där o inte vara träningsklädd. o i bara strumporna oxå. Men det är väl ngt bra med o va utlänning, ingen kan säga till mig att jag måste ha skor! HÖHÖ.
Innan jag gick hem så kolald ejag bassängen igen, o fattade då att det inte alls var ngt speciellt pass, utan att man ska ha den där biljetten varje gång man går dit. SUCK. så hoppade i o simmade i en kvart ändå.

o nu ligger jag här mätt o glad.
Här är fresten min nya favorit frukt. så grymt god! köpte den här på lunchen när jag var ute. Det är som en stor grapefrukt.


15:26 morsning korsning!

haha, vädret sög ju idag. Det har regnat verkligen hela dagen! Uch o fy! men jag tog mig ut o handlade lite grejer på lunchen medans F sov iaf. Problemet är nu bara att mina ända skor som jag känner att jag kan blöta ner o dyngsura, o jag som tänkte gå till gymmet o simma. Var så länge sedan jag var där nu, säkert över en vecka!
 Iaf så har jag o Felicia lyssnat på lite musik me datorn när vi satt o lekte med alla leksaker som ligger överallt i soffan. ibland kan vi ha riktigt mysigt vi!




Såhär satt vi ett tag, myste o kramades. innan hon blev vild...




23:36 gokväll

Ja det är väl dax för mig att sova snart.... snart.
Imorgon kommer jag vara ganska själv hela dagen. Gurra ska till Hongkong, Jane o Hansa ska till rätten o sedan ska Jane iväg till stan. (o då är ju Hans på jobbet)
Hoppas, för annars jävlar vet jag inte vad ja gör, att det blir fint väder så jag kan gå ut med Felicia, och så att humöret får en skjuts på traven. Så ska jag försöka få med kameran så ni kan få lite bildeer till morgondagens "detta har hänt"-inlägg.

Man är ju kvinna, Humörsvägningar ala carte, var det ngn som sa förut.


19:13 en liten olyckshändelse.

Idag runt lunchtid åkte jag med Jane o Felicia till sjukhuset. Det ar vaccinations-tajm för lilltjejen. Vi var en av de första där o så de gick fort. Men sedan skulle hon ta ngt blodprov med de gick itne då, antar att de va för att hon jsut tagit vaccinet. men så iöver morgon blir det att åka tillbaka. Duktig ar hon iaf tycker jag. Självklart att man börjar gallskrika just när man får sprutan, jag förstår henne, men sedan blev hon lugn ganska snabbt.

Hon somnade i taxin hem..
Men annars idag så har hon, hör o häpna, faktiskt lekt "wannabe Kissie" HAHA. Hon halkade lr ngt med händerna så hon åkte med ansiktet i golvet. Det blev direkt till mammas famn o få tröst o då såg vi att det började rinna blod från hennes mun. Fick lite panik i ngra sekunder faktiskt. Menmen, hon slutade gråta ganska fort, men oj vilken fläskläpp hon har fått på överläppen. Ja, det ser ut som om hon har gjort silikon! en riktig ankläpp skulle jag nog säga, Kissie alltså.

23:37 jag säger ju att jag är komplicerad!

hedda, Shanghai. säger: 
but what do you dont understand? exactly?

------ säger:
you


13:55 boooring

Har det lite smått segt här. Känner inte direkt för ngt, regnet hänger i luften oxå. Depprimerande. Speciellt när man får höra att det snöar i sthlm!
Hans, Jane o F har åkt iväg på champange brunch o kommer va borta hela dagen, så frisören som jag hade tänkt idag blir inte av. sminka mig o åka in till stan orkar jag inte. Powerwalk är tråkigt.  Gå till gymmet orkar jag verkligen inte. haha ingenting duger idag. O för tidigt för att börja packa är det väl oxå?.. Slå in julklappar kan jag inte heller göra för om dom blir förstörda när jag ska trycka ner dom i väskan.. ÅÅH, tråååkigt söndag. MÅLA NAGLARNA i nån rolig färg kanske? ahh brist på fantasi just nu.
O mitt jävla nackont gör ju så att jag inte känner mig så pigg heller. Hur fan kan nacken påverka hela kroppen!? för de gör den verkligen. Har haft problem så pass många år så jag har lärt mig känna igen vad som är pga av nacken o inte.


Det finns ju risk för att ni får massa helt ointressanta inlägg här om ja inte lyckas komma på ngt o göra.. Men nu så ska jag snart se den näst sista Johan Falk filmen iaf. Detär alltid ngt. Åh älskade Frank ;) Hur snygg är han inte!?

 


21:00 smarrigt.

Mitt mål var att komma hem från stan med ett par skor! O det gjorde jag! Fast igentligen skor till typ, nyår. men de kommer jag nog inte ha de här skorna till. Första butiken jag gick in i provade jag dom här, dom var ju lite balla tycker jag men vete sjutton när jag ska ha dom, fast dom blir nog bra till en vanlig svart klänning. tror ni inte?
Iaf så provade jag dom o dom var okej, OCH billiga. Så jag kände att fan jag SKA köpa ett par skor idag så då tar jag de här så jag inte kommer hem tomhänt. så vipps så gick jag därifrån med en påse med en liten skolåda i!
Sedan hittade jag även lite annat smått o gott. Tog en singelmiddag på element fresch. Första gången jag har ätit en riktigt sallad under de månader jag varit här, snacka om att den var god!


12:14 i want nobody



Härlig morgon, även fast himlen är väldigt grå. Tagit min powerwalk, ätit en god frukost, ska kanske se en film innan jag beger mig in till stan som jag tänkt.
Ska iaf sluta kolla på gamla fest bilder nu för snart blir jag galen, ni anar inte hur mkt det spritter i kroppen! skulle kunna ha värsta feta festen här för mig själv....

Lucia imorgon
ju, åh fan att jag missar vårt luciatåg som går runt i huvudsta! så himla mysigt att se på. Tvivlar på att det kommer komma en parad me ridande tärnor o fackelfolk här lixom...haha
Kommer ihåg i 6:an(?) när jag var Lucia o vi var ute o lussade på olika ställen o ålderdomshem, skulle fan vilja göra om det tihi.

00:14 min ipod förstörde mina planer

okej, jag har inte alls hunnit med någon Johan Falk-film. Får bli till imorgonkväll istället. Middagen blev så sen, o så tränade jag lite o tog en dusch efter.
Under dagen var Jane iväg med Felica största delen så jag var ledig. Då tog jag tag i min ipod o lade in lite musik. Så har suttit med Gurras dator i någon timme o tagit massa (själv har man ju bara 2 fjuttiga låtar på datorn, 3 med den som jag fick idag av Nina). Hade lurarna i öronen när jag gick in i badrummet för o duscha. Borstade tänderna, tvättade ansiktet..väntade lite, o väntade lite till innan duschen. nej, Dansade lite till om jag ska vara ärlig. Vet inte om de va för att det är så förbannat bra musik på min ipod nu eller för att jag inte varit ute o dansat på ett tag! En blandning av båda tror jag. haha skulle velat ha en dold kamera just då. Stå i trosor o linne framför spegeln med ipoden som mick till vissa låtar o göra värsta movsen. Tror att jag kommer sitta ihop med denna musikmojeng en hel del fram över.

Snart blir det sovtajm, lr när det kommer en dålig låt ..... haha neveer;)

21:20 the German girl


Ligger o väntar på att Hans o Jane ska komma hem från Carrefour med middag. Mår illa men gissar att det blir bättre snart. Jävligt irriterande när det ska gå upp o ner såhär!
Iaf så åker Lisa till Australien imorgon o är där över jul o nyår. Hon har ett par vänner som backpackar där så hon ska möta upp dom o joina. Låter så jävla kul:D Den tjejen är berest kan jag säga. Kommer knappt ihåg hälften av ställen hon har varit på. o nästa plan för henne är troligen att resa till USA år 2011 och studera på collage.
Men tur är iaf att vi kommer ha några månader tillsammans här i Shanghai efter jul. Men om hon sedan kommer vara i usa så får jag ju en anledning att resa dit om några år oxå o hälsa på? yes låter bra.

Gurra har fixat de senaste Johan falk-filmerna så det ska jag ägna mig åt ikväll iaf.

kolla klockan.. hah nej jag har inte ätit middag än :O


07:21 du förstör!

wooow, den här dagen har ju inte börjat bra. Mardröm!! ja, jag kallar det verkligen en mardrömm. Vaknar runt 05, klarvaken, inte en chans att somna om. Ligger o tänker, blir på mer o mer dålgit humör. Tar fram datorn för att komma på andra tankar..

Ligger o snackar me Jing på msn. Nu diskuteras det choklad i kina.

hedda, Shanghai. säger:

 EXAKT! fast har börjart vänja mig med deras dove-choklad^^ ändå liite bra att den itne är så där himalns god, för då klarar man sig oftast från att hetsäta :P



men jaha.. förut hörde kände jag solen genom gardinerna och hörde fågel kvitter. Nu är det mörkare o det mullrar från himlen. ÅÅH gissa om dagen kommer suga!?



22:31 så visar vi kärlek när tänderna kliar


Idag när ja o Nina kommit hem från stan så satt vi i soffan med G o F. Felicia kröp o satte sig vid mig o efter ett tag ställde hon sig upp o skulle kramas.
Jag fick oxå massa pussar på näsan! 1, 2, 3, 4, 5... Sen bet hon!

lilla skitunge! haha

21:10 went to the tailor today!

Åh jag är så jävla nööjd! Jag försöker inte tänka på det eftersom jag inte vill bli besviken som förra gången. Var så otroligt glad för trodde jackan jag valde då skulle sitta som en smäck, men den föll mig inte alls i smaken! Men nu... aa det får bli lite som det blir men jag ber till gud att det ska bli som jag tänkt! Så på senast torsdag ska jag hämta upp två klänningar som är sydda efter mig!! :D ena är tänkt till nyår. o nej, ja tror inte jag kommer vara lik nån annan.
Men det kändes bra iaf. Dom hade inte tyget jag ville ha, lr bara kanske men så jag o Nina fick gå runt där bland de andra små affärerna o leta nytt tyg som dom ska använda ifall de inte har de jag vill ha som nummer 1. Så vet inte riktigt hur de kommer se ut heller... men nej, nu måste jag sluta tänka på dom!


Förövrigt så ligger jag nu i sängen efter middagen, friterade dumplings, o döfryser! Känns som om jag börjar bli sjuk. När jag o Nina kommit hem lade vi oss i soffan, o efter ett tag började jag må riktigt illa o frysa som en galning(okej, ja vet jag fryser alltid som en galning, men det var ngt extra nu). Jag åt mkt till middag men jag känner mig fortfarande inte okej. Vet inte om jag ska vara glad eller inte, bättre att jag blir dålig nu än till när jag kommer hem, jul o nyår lixom. ofyfan för att sitta o må illa på ett 12timmars flygresa lr va det blir!
funderar på o ta en sån där lång dusch ikväll, som jag gör varje kväll iförsej..

(Fresten. MAMMA O PAPPA; skicka bilderna!! o MICKAN; kan du skicka dina modellbilder? de du tycker mest om, pliz? tack på förhand, o lite action nu...)

23:08 980kr fattigare men glad ändå.

Idag var ju planen att åka till elektronikmarknaden direkt me Jane, men det blev uppskjutet till eftermiddagen o ingen fara för mig. Jane o hennes mamma var tvugna att åka till sjukhuset, hennes mamma har så himla problem med sin höft, o ja det är lite läskigt. Igårkväll hade hennes blodådror på benet svullnat upp som jag förstogd det. Var bättre imorse som tur var men de åkte iväg ändå. O ikväll kunde hon inte äns sitta upp för att hon hade så ont.  även fast jag inte förstår henne när hon pratar med mig så är hon ju så himla gullig o jag tycker verkligen om henne! stackars mormor..

Men nu till lite roligare saker, det jag kom hem med;

Yes den ligger på laddning nu. och det är inte riktigt den färgen som är på bilden. Visst, den är rosa men mkt mörkare rosa. Nu har den gummifodral som ja inte orkade ta av..
Ville ha en skitsnygg röd men då var +300rmb så nja, ja skippade den.

Sen så säger vi grattis till Kim Hedin som blir 20 idag!  Så himla tråkgit att man inte kan följa med ut o fira (även fast ja kan göra de i efterskott när jag kommer hem men det är ju itne riktigt samma sak) samma sak händer ju sen efter jul. CG, Martina blir 20, Emmi 21. så fyller ju mammsen oxå. Jenny kansek jag hinner hem till men de får vi se. menmen, jag kommer tänka på er! :)

23:10 några svar.

Idag har jag o G haft Johan Falk-maraton. ooohyes! Felicia var oxå med ett tag såklart. Hon somnade när hon låg på min axel. Jag visste att hon var trött eftersom hon var så grinig. så såfort hon lade sig på min arm o låg still i över en minut började jag göra små "mmm" ljud som hon brukar göra. så låg vi där o "mmm"-ade tillsammans, o sedan slocknade hon. så mysigt när hon är sådär!

G berättade för mig oxå om mina funderingar i inlägget lite längre ner;
* Att ha en nagel som är längre än ngt annat finger (lr d längsta) betyder långt liv. eller lycka lr ngt sådant positivt.
* Att gå i pyamas är ett tecken på att om man är och handlar på en marknad till exempel så bor man nära. Alltså är ingen bedragare o de går att lite på en. Var oxå ett tecken på att man har pengar för alla hade itne råd me en fin pyamas förut.

Typ så? ^^

 godnatt!


20:14 shit, inte äns 2veckor kvar..

Jag vet, jag är bergisk på att jag kommer sakna massa grejer från Kina. Men ska bli ruskigt skönt att få komma hem ändå! Kanske för att jag har så himla mkt kul planerat? Men som ja kanske sagt förut så har jag en del jag vill ha gjort innan jag åker härifrån;

* köpa en mp4. som är en senare vertion av mp3 för er smarta;) fast den kanske finns hemma oxå, vad vet jag. Men troligen så ska jag o Jane åka till en elektronik marknad imorgon o köpa, eller så blire på onsdag.
* Frisööören. o så vill jag ju ha lite huvudmassage oxå som dom ger för ca 20rmb om jag förstogd rätt?
* Skräddaren. Ett måste! ojojoj.... måste komma på ngt riktigt snyggt till nyår ju, hjälp mig!?
* Åka skridskor är ngt jag verkligen vill göra. (försöka iaf haha)
* Köpa little Britian serien. haha!
* Måste införskaffa mer julisar. mkt mer julisar!
* Köpa mer skor, speciellt till nyår är tanken.
* Mojito o jordnötter på BF vore ju inte helt fel faktiskt...:) haha eller så sparar jag mig tills jag kommer tillbaka o är duktig o håller mitt utegångsförbud (som jag gett mig själv; alltså inget festande fram tills jag åker)
 
Så ja, då får vi se hur bra jag lyckas med o hinna med detta då...



It's Not Me, It's You - Lily Allen. soooo good!


18:55 dagens funderingar.

  • Varför har så många kinesiska män långa naglar? och då menar jag inte 3-6mm utan 1-5cm! Och lixom bara ett finger oftast?
  • Är det lagligt att urinera på ofentliga platser här? Det händer inte allt för sällan att man ser folk längst trotoaren som slår en drill. Oftast män då såklart.
  • Varför går kineserna runt i pyamas ute på stan? Hemskt fula kan dom vara oxå..(Det här är inte säbyholm;))
  • Varför harklar o spottar kineserna hela tiden?
  • Varför går kineser så långsamt? Jag känner mig ju som en sprintlöpare här.

21:37 dagen

Var inne i stan idag med Pierre innan han skulla åka hem till sig. Gick runt o kolla o affärer o sådär. Gick till en park eftersom de var så fint väder. När vi satt på gräset så kom de en gubbe fram till oss o ville måla av oss med kolpenna, skulle bara ta fem minuter. såklart skulle man köpa den efteråt oxå. HAHA vi ser ut som apor!
Ligger nu o väntar på pizzan vi beställt.. sedan blir det nog sovdags.

09:45 powerwalking.

Vet ni hur jääävla tråkigt det är att gå på powerwalk själv!? Ne.. så jag skippar det. Blidde ju inte som planerat att jag köpte min mp4 förra veckan så jag får ngt nytt sällskap:( Får väl helt enkelt vänta till sverige så ja får umgås med min powerwalk-soulmate igen. Ååh de powerwalkerna ger resultat eftersom det snicksnackas i 180 genom hela oxå!

01:12 Jul i Shanghai!

Hade en himla mysig dag idag! Fan bara att jag inte fotade julmarknaden vi var på! Var precis som det ska vara, små träbodar i rader som skapar små gångar, granris och pyntning! så underbart! Fast det ar ju lite annorlunda grejer än hemma i sverige. Men glögg fanns oxå så klart. Vi tyckte om muggarna så vi behöll dom, man måste ju ha lite minnen lrhur?
Jag är van att man drick glögg i småkoppar. Men här dricker vi fulla koppar. Men jag va glad ändå, glögg skulle jag kunna dricka flera flaskor av! Gick runt ett tag och jag köpte iaf en liten julgrej, o sedan ett kort. Sedan gick vi till Starbucks, Pierre tog en espresso och jag en  choklad. Första gången jag druckigt det på starbucks! Har alltid blivit en juice innan.. Satt i några timmar o pratade o bestämmde oss sen för att gå på bio. 2012 blev det, bra film ju! O bio snacks skulle det bli; rosa, vita och bruna popcorn! haha det är ju olika smaker;D sött var det kan jag lova....
Stället där shoppingcentret där bion var var helt sjukt mysig. När vi kom in på den lilla shoppinggatan så var det lixom wow. Det var mörkt, alla träden lös med belysning och det var julpynt och figurer överallt! Alla resturanger hade uteserveringar som var fulla med folk, personalen på de flesta ställena hade tomteluvor, julgranar stogd lite här o var.. Närstan bättre än i Sverige asså! Dit ska vi absolut gå igen har vi sagt, kansek redan imorgon?
Innan vi gick hem gick vi in på en sushi bar ett tag. Middag klockan tio är inte alltid fel.

Skilldes åt vid halv tolv o tog en taxi åt varsitt håll. När jag kom hem så var det några gäster kvar från Felicias kalas(vuxna) och juulmusiken var igång. Och tårta fanns det kvar som jag har mummsat lite på:D Gurra ligger däckad uppe på rummet o Nina servar honom med vatten haha. Jag ska antingen se en film snart lr ligga o smsa lite.
Nej , jsut nu längtar jag inte hem till sverige:)


22:34 liten resume av fotodag nr 1:D

Jag sa väl att jag skulle få resten av bilderna när morfar skulle komma. o Han kom ju idag! Så fort jag kom ner för trappen imorse sprang han och hämtade ett paket ur väskan.
i den fans bla en CD-skiva med bilder.... Orkar inte lägga upp alla men här får ni en bild från varje klädbyte den dagen.

Här får ni.
Första fotograferingen första dagen:
Skit kul o det var skönt att Jane stogd bredvid och översatte(Ända gången hon var med om jag inte minns fel, hon var tvungen att springa iväg på lite ärenden)


Andra fotograferingen
Var i samma stil och jag blev besviken att jag fick en till lika åtsittande knut. Tänkte direkt på min första danstävling..men den balettfrisyren är inte min favorit! o sen päls runt halsen som det är på vissa bilder? nja..
Just den här bilden har dom itne mixtrat ngt med ljuset, därför jag är bruun.


Tredje fotograferingen
Jag satt o bad tyst för mig själv när hon började fixa mitt hår och höll på o mixtra med massa tygblommor. "Snälla inte den, inte en till. stoooop!" Men lixom, jag var där för att vara modell och då ska man bara vara glad för vilken outfit man än får, det är ju en modells jobb? o sen när en annan tjej kom o hjälpte spårade det ur rejält! satt o småskrattade lite ibland när jag såg hur jag såg ut, skämdes gjorde jag!. Och klänningen jag fick. Trodde helt allvarligt att dom drev med mig spec oxå när det inte var samma fotograf heller(nu var det Janes kusin, inte brorsan).
Jag kände mig som en blombukett. När man känner sig så så kanske man menar vacker, men inte nu. en blombukett, bokstavligt talat. slash clown.
en annorlunda fotografering kan man säga...HAHA


Fjärde till sjunde fotograferingen.
Janes brorsa hade sprungit in i lite affärer och köpt kläder till mig som jag skulle fotas i. Tror att allt kom från ONLY. Skin-jackan som jag har på första bilden kostar 3000RMB. Roligaste under hela dagen var nog den här plåtningen. Men tredje klädbytet var jag såå himla trött, kände mig svimfärdig och verkligen kämpade med leendet. Hade inte ätit så bra heller så i pausen sprang jag dit Jane satt me de andra och mitt bröd låg som de köpt. Stoppade en bit i munnen och var sedan igång igen!
(går inte att ladda upp sista bilden just nu)

Även fast jag klagade massa nu kansek så var det ju just så jag tänkte när jag satt framför spegeln. Men det var hur kul som helst och även fast alla bilder inte blev så jätte bra är jag helnöjd! Vissa är jag riktigt nöjd med! Ballt o fota med riktiga proffs:D



Jane har sagt flera gånger "Don´t ask so much, mabey suprise". hahah, jag tycker inte att jag tjatar men jag får ju aldrig reda på ngt så va ju tvungen att fråga lite eller hur!? ;)
Det jag vet nu (efter jag har frågat mig fram..) är att jag kommer få ngt tavel liknande bild men det kan nog ta ett tag. Och sedan så ska jag få vara med i hans tidning som han ger ut varje månad!
Förutom cd-skivan med bilderna så fick jag den här boken!


21:26 födelsedagsfirning, men imorgon blir det kalas.

Nyss hemkommen från Felicias födelsedags middag. Vi gick över gatan till någon av resturangerna som vanligt. Men innan så skålades det i champange och åts tårta! Hans var tvungen att komma hem tidigare idag just därför att Felicia föddes 17:45, och det är det ska firas.
Det sjungdes både svenska, engelska och kinesiska födelsedagssången!

Jag har ju bestämt mig att tare lugnt o vara hemma nu innan Sverige. På helgerna då tänker jag. Inga fler utgångar här.. Men jag funderar lite svagt på det, men är inte säker. Phil åker hem till Tyskland imorgon så kanske borde träffa honom? Men väldigt tveksamt om jag vill ut. beslutsångest!


12:57 Grattis till Felicia som blir 1år idag!

Nu sitter jag här på säng kanten, eftersom Felicia sover mitt i min säng. Varför ska alltid AIn lägga henne så????...så jag inte får plats. Man vill ju inte hålla på o flytta henne nu när hon sover såklart.
Det är ju iaf hennes födelsedag idag och hon borde ju vara på strålande humör, vilket hon inte har varit. Eller så tyckte hon bara att det blev lite för mkt med den sjungande gunghästen som hon fick när morfar kom. Men en gosedjurs hund har hon fått av mig (familjen) nu o den verkade hon gilla. Fast ibland gick ju den lilla fotbollen före.
Jag fick oxå en present idag när morfar kom! Datan är så seg och jag tror vi ska äta lunch snart men bilder kommer ikväll!


Fresten, ngt skumt hände imorse. Jag vaknade av ett högt ljud som lät som om ett glas hade vält och det rann ner vatten. Ett högt ljud var det:S Jag satte mig upp o kollde mot fönstret där ljudet kom ifrån. Men nej jag har inget där som skulle kunna läcka?? Bara massa kläder o väskor. Tänkte att det var väl ngt utanför som måste låtit. o itne så mkt mer med det.. Men när IAn var här innte o städade imorse så var det vatten på golvet i ena hörnet bredvid fönstret:S Va, läcker huset eller?

20:56 goddie

Just nu känner jag mig väldigt osocial. Men när det bara är Jane o mormor hemma och vi redan ätit middag. Ska jag sitta där nere då o bara titta på när mormor matar F och Jane sitter vid datorn o jobbar. Nej jag vill ju prata med mina vänner då o behöver min dator. Jag skulle göra så mkt för att kunan sitta där nere med mi ndator, men mitt internet fungerar bara i mitt rum, bara när jag ligger i min säng.  Men jag bruakr ha min dörr öppen iaf så jag inte känner mig för isolerad. Men nu är det lite knepigt med det oxå, eftersom det är så kallt i huset. Jag har nämligen lite varmare i mitt rum nu när jag fått ett extra element. Så jag vill ju ändå iten släppa ut värmen? jobbigtjobbigt.

Men nu hör jag iaf ngt, det låter som en elvissp som visspar grädde. Kan det vara så att Hans har kommit hem och börjat göra iordning Felicias tårta? ;) Vi har hela skafferiet fullt med godis. sjukt mkt godis! Dom va o handla idag... ska man gå ner o ta en titt kanske? eeeller göra lite situps o armhävningar? svårt o bestämma sig.


20:28 Felicias första ord!

För ca 2veckor sedan sa Felicia henens första riktiga ord. Och då menar jag inte mamma eller Pappa. För det säger hon ju hela tiden men hon vet ju nog inte riktigt inebörden i det. för mamamamama kan det låta ganska ofta(hela tiden) vem hon än kommer till. o sen Baba, som är pappa på kinesiska, men nej hon menar nog inte Hans.
Så hennes första ord är Beibei. Ena hunden heter nämligen Beibei. Så när man pekar mot henne eller när F kryper mot henne så säger hon Beibei. Men grejen är att det gör hon när det handlar om Lucky oxå. Så antagligen betyder Beibei bara hund i hennes öron. Men ändå, det är nära och hon säger det verkligen som det ska låta. Applåder till lilltjejen! ;D


Beibei:) ja det är en sån där skrynkel hund som finns på alla vykort.


15:53 Julmusik

Tommy Körberg. Är inte han en av världens bästa sångare? Jag verkligen älskar honom! om man får vara lite kär i äldre män så är det Mikael Persbrandt och Tommy körberg som mitt hjärta tillhör. Dom är väl gubbar nu båda två skulle man kunna säga?
Iaf så har vi en julskiva på nu och det är många låtar med Körberg, och jag verkligen njuuuter. Blir lugn i hela kroppen! Han är så bra så att det inte klokt!

Nu är det bara glöggen o pepparkakorna som fattas, men de tar vi senare... Har suttit o funderat o grejat me lite julklappar. Hmm, behöver mer ideer!

När Felicia vaknar så ska vi ut i det kalla o ta en promenad iaf...

18:45 ikea<3

Nu vet jag vad ja ska göra i helgen. Förutom att träffa Pierre så ska jag fan ta o köpa en riktig tjocktröja! Jobbigt att gå runt o frysa hela tiden..


Köpte godis för 200kr gjorde jag idag. Haha, nej allt var inte till mig, nästan inget om jag ska vara ärlig. en lite påse bara, resten är sådant som Hans beställde. fast ja kommer ju iförsej äta av det oxå;)
Importerade saker är ju så dyra. Fast en påse bilar kostar bara 9kr, medans en påse med små kexchoklader i kostar runt 46kr om jag minns rätt!:O Chokladen är svindyr:/
en sån där lite mjukglass för 1kr slank oxå ner. Så himla mysigt o bara gå runt där. o det är sjukt när jag hör folk prata svenska, man blir så glad!
Annars så köpte jag två presenter/julklappar och en liten spegel till mig som ja ska ha här på rummet.

21:14 mkt jag vill hinna med nu..

Nu är det iprincip 20dagar tills jag kommer till Sverige. wow, så sjukt fort tiden har gått!
Den här veckan har jag fullbokad med saker jag måste göra o folk jag ska träffa. Så imorgon ska jag iväg till IKEA. födelsedags present till Felicia som blir 1år på fredag ska inhandlas. o sen bad Hans mig att köpa lite från den svenska godishyllan, bla till tårtan. o sen så lite mer, o ja looovar han ska inte bli besvkien;D men snart är jag ju hemma så funderar på att spara mig tills då me chokladen...? men daim o kexchoklad ska med hem iaf. Daim påsen läcker ju här hemma sa han, haha!

Idag har varit en vanlig dag med Felicia, men himlar vad hon har blivit jobbig att mata! Är alla ungar så? Allt hon får i munnen spottar hon ut o ska leka med. Om man har tur tar hon bara ut de o kollar, sedan in i munnen igen. Det är bara att ta ett djupt andetag och räkna till tio, o sen försöka igen.

FRESTEN! vet ni vaaad? Janes brorsa som fotade mig, han frågade nyss om jag vill vara modell för honom igen:D Vem säger nej till att känna sig som en supermodell för en dag eller två?


RSS 2.0