22:17 tick tock

Då har jag varit iväg på gymmet, både styrketränat (pyttelite) och simmat (pyttelite). Tillsammans blev det nog ganska bra träning.
Vet inte varför jag är så här, kansek för att det är så nära tills att jag åker hem o får träffa alla. Men oj vad känslorna går upp o ner de sista dagarna. Blev iaf så fly förbannad så jag nästan började gråta idag när jag fattade det som att jag inte kunde använda bassängen pga ngt tränings pass.
Hade ju bytt om till bikini och satt den där nedrans fula badmössan på skallen.
När jag gick in till simmbassängen så var det helt nersläkt, men det vare en kille där inne. Jag pekade på bassängen o frågade om de va okej att simma. Han tar upp en lapp och undrar om jag har en sån. Nej? det är som en biljett, en sådan man får om man ska gå på ett speciellt pass(hämtar i receptionen). Men ingen jävel har sagt till mig att det finns sånna pass i simningen! o nej jag vill itne vara med i nån simmartävling. Så funderar på vad jag ska göra nu, när jag äntligen hade kommit iväg hit. Va så sjutk sugen på o simma! men ja, eftersom jag var där så fick det väl bli lite tid på spinningcykeln o i gymmet, även fast jag inte hade kläder riktigt till det.
Men de fick gå ändå. Ni ska bara veta hur vissa kineser ser ut när de tränar, vilka kläder de har. Fin skjorta, jenas,  högklackade skor! SÅ smälte väll in i det där o inte vara träningsklädd. o i bara strumporna oxå. Men det är väl ngt bra med o va utlänning, ingen kan säga till mig att jag måste ha skor! HÖHÖ.
Innan jag gick hem så kolald ejag bassängen igen, o fattade då att det inte alls var ngt speciellt pass, utan att man ska ha den där biljetten varje gång man går dit. SUCK. så hoppade i o simmade i en kvart ändå.

o nu ligger jag här mätt o glad.
Här är fresten min nya favorit frukt. så grymt god! köpte den här på lunchen när jag var ute. Det är som en stor grapefrukt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0