jag ska få mitt ligg iaf?

Vissa är ju speciella. Ngt med gårkvällen på Toxic förstörde lite. Allt jävla bråk. Det blev ett slagsmål som inte varade så länge, men ändå. Ena killen fick ett glas i huvudet, och det låg folk på golvet o brottades. Och killarna överhuvudtaget, vad var det med dom?
Så onödigt att börja tjaffsa efter när nån råkat putta till nån, eller råkat nudda? Jag fick tillochmed gå emellan några gånger, shit, bara töntsaker!
Det roliga var när vi satt vid ett bord. o killen som inte var i vårt sällskap men satt bredvid skulle börja prata. Han undrade om min relation till killen bredvid mig, om vi kände varann, klass polare kanske? lr om ja va kåt på han o om jag hade tänk få ligga  ikväll.
Jag fattade ingenting o bara garvade o frågade va han höll på med. Tanken bakom frågorna var iaf om han skulle kunna ge honom stryk eller inte. Jag struntade i frågorna men avrådde honom att börja bråka.. Som tur va lyssnade han.
Men det han menade var att ifall jag var kåt på honom o ville ligga med honom så skulle han inte göra ngt, för min skull. bussigt, eller? :S:S sjuka människa.

Stället kryllade iaf av killar och mestadels var det skuma typer. Shit.


Nej nog om det, snart ska jag iväg o möta Emmi<3

känslig eller känslig?

Shit, undra hur mkt jag kommer gråta på studenten, min student?
Om jag redan nu, såfort jag såg Teresa ville gråta en skvätt, när jag ser allas studentbilder så får jag trårar i ögonen. När jag läst på folks bloggar om deras dag så börjar tårarna rinna.. folk jag inte äns känner bra. snacka om att jag känner mig töntig. visste inte att jag var så känslig! Men när jag ser andra så himla lyckliga så bubblar det upp ngt inom mig, det är helt sjukt o jag vill bara börja störtgråta, av glädje.
Jag går ut om två veckor. Och just nu när jag tänker på det så börjar det bränna bakom ögonlocken. Jag tror allvarligt att jag kommer börja gråta på Champange frukosten, inne i idrottsalen på avslutningen, o när vi står inne i huvudbyggnaden redo för att springa ut, och jag kommer gråta så mkt att jag inte kan prata när jag springer ut till mina nära och kära!
Både för allt man varit med om under dom här tre åren och all press som kommer släppa.
Dags att fixa vattenfast mascara kanske?



Jag som hatar att gråta inför folk, även fast det är glädje tårar. Jobbigt!

Nu är det ju så att jag var tvungen att lägga upp den här...


Så här kan det se ut hos mig ibland.. ni vet när man är tjej, o ska bestämma kläder.+ så har man en för liten garderob.  Det är jobbigt asså.

Varsegod:P

studentfirande och krogen igår

Igår åkte jag till Odenplan och mötte upp Tove och Sofia. Vi åkte vidare till Teresa där hon hade studentmottagning! ÅH så fin hon var! Hade väldigt trevligt, var så länge sedan vi sågs alla fyra. God mat, god dricka och mkt prat. Jävlar vad jag är taggad inför studenten nu asså.. Vi försökte bestämma ett datum då va alal ska ses o åka ut i skärgården en dag, me ndet var lättare sagt än gjort haha. alla har så fullt upp i sommar. Så då fick det bli en mysig picknickmiddag istället veckan efter jag tagit studenten.

Runt sju gick vi därifrån då vi skulle åt olika håll o på olika saker. Jag åkte hem, och med redan några glas vin i kroppen var man ganska glad så gjorde lite drinkar hemma och Jennifer kom över. Klädpanik och singstar. Jag har lovat att lägga upp en bild på mitt rum, hur det ser ut efter mina klädångest attacker......snart. Camilla kom över ett tag oxå. Så hoppas jag får tillbaka min vattenpipa idag.
Gissar för att det var att jag redan druckigt lite som jag blev väldigt, mönstrad? hah tänkte itne på det förrens vi kom ut och jag fick ännu mer panik över kläderna jag valt. (eller tvingad?) Aja, det gick nog bra, men var tvungen o byta jacka med Jennifer, annars hade det blivit jobbigt haha.

Så sjukt hur samhället är idag. Folk tar livet av sig till höger och vänster. Och det bara är så, inget vi kan göra åt? Iaf så Nonna som skulle med ut satt fast i pendeltrafiken och kunde inte komma pga av att nån kille hade hoppat framför tåget. Sånt händer alltför ofta...
Iaf så vare en kul kväll. Träffade kungsängenfolk där, var jätte kul att se Clara! Och en drunkie Kevin haha. Men är man student så är man! Det första jag o Clara gjorde var att ta varsin shott, halstablett shott. bra tajming för mig eftersom min hals har börjat krångla igen. (inte för att jag tror att den hjälpte på ngt sätt.) Den här helgen kommer nog inte göra mig mkt friskare.. För ikväll är det utgång igen som gäller.  Eller jag ska Träffa Emmi nånstans o så ska vi sitta o mysa i nån park, tanto kanske. Hon har köpt cider o vi pratade om utgång lite senare sen. men jag är taggad, även fast jag känner mig en aning seg just nu. Jäävlar vilken huvudvärk jag hade när jag ställde mig upp imorse, men den försvann efter en minut tur nog haha.. men nu mår jag bra, bättre!
Kom nyss på att jag vet inte ritkigt vart jag ska få in plugget i helgen?..jaja

Skönt att vakna med nytvättat hår iaf. Även fast jag kom hem strax innan 04 igår så ställde jag mig o tvättade håret. även fast jag vet att man itne får duscha efter elva på kvällen. Fast nu var det ju faktiskt morgon.

skäl att träffas igen?

Ett litet tips till er som går på dejt att få fram att ni vill ses igen om ni inte vill säga det rakt ut.
Ni bjuder tjejen/killen på bion, och betalar allt snacks och godis. Vägrar sedan att ta godispåsen som är kvar efter filmen och ber isf att få lägga den i hennes väska sålänge bara. (tjejer kan be killen hålla i påsen kanske?) Och sen så blir det kram o hejdå när ni skilljs åt. (du tar inte med godiset..)
Sedan smsar du "åh du tog min godispåse, när kan vi träffas igen så att jag kan få tillbaka den?

Var iaf en trevlig kväll, bra film, mkt godis och gott. ett biokort rikare. HAHA. (bara jag som fattar)

stressigt

Tröött just nu, och huvudvärk. Har varit ute o fixat grejer idag, hann tyvärr inte träffa Johan som var i solna i väntan på att han skulle till Råsunda, men de får bli en annan gång:) var tvungen att gå hem till Alec. Tur, kom in precis lagom till spöregnet från långpromenaden.

Åh, klockan 8 ska jag vara i stan, o jag har massa saker att göra innan, men jag orkar inte....Men aja, bara att sätta igång med allt. Hoppas det blir en trevlig kväll iaf, fika+bio, jaaag får välja film höhö.   puss

sjukling


Igår ringde dom från dagis och sa att emil var sjuk. Han båda kräktes och hade en väldig diarre. Och var jätte trött.. Fast igårkväll var han pigg och glad! Men imorse så var han dålig igen, jätte hängig och blod i avföringen som nästan är som vatten vissa delar. Han har fått diarre dieten och nu ska han få följa med syster till veterinären! lillagubben:(<3


Jävla hosta.

Nyss kommit in från en långprommenad. mysigt men halsen har börjat göra ont igen. Kanske har fått svininfluensan?? Fast nej, det fanns inga grisar nere vid huvudstafältet vad jag såg iaf, men kameler, hästar, elefanter och lamor bla. Ena elefanten gick fram till oss o hälsade med snabeln, va asmysigt! Det är alltså Cirkus Maximum som är och hälsar på här i huvudsta.

Har iaf fått en värre hosta än innan, och förkylningen är inte ett dugg bättre även fast jag nu inte mår dåligt och är hängig. Men ska troligen få antibiotika för det här nu. Åh gillar inte mediciner.. Men ska bli jävligt skönt att bli av med skiten.

Och angående plugget, jag är klar med två saker nu... så jag var värd chokladkakan! höhö
Ska nog lägga mig i sängen o sätta på en Beckfilm nu. godnatt!

shit, jag är så duktig

Mamma är ute på middag med en vännina, pappa ska på herrmiddag och syster ska ut me en polare. Så det blev sushi till middag för mig, lika bra o köra på stort när man får bestämma själv, eller hur?
Idag har jag fått lite bättre koll på vad jag behöver göra. på två dagar har jag pratat om två viktiga saker med studierektorn, gjort klart och lämnat in 5arbeten(!). Ändå har jag en del kvar...... suck.  Har bestämt tid för ett prov som ska göras, och några sista datum för inlämning på arbeten. Hoppas jag har kvar glöden några dagar frammåt nu asså.
Kvällen var först tänk att gå på Klubb onsdag, sen kom ett alternativ om myskväll i skarpnäck, men nu har jag börjat tänka lite smart (jag som snacka om att leva i nuet:S, men nu är det ju bara två veckor kvar så då får man tänka ltie frammåt, på konsekvenserna.) Och har fattat bestlutet , tror jag. jag ska faktiskt stanna hemma och plugga ikväll.
Har köpt mjuk pepparkaka att ha som plugggodis, + så har jag en chokladkaka i kylen som jag har sagt till mig själv att jag inte får röra förrens jag gjort klart vissa arbeten! o änsålänge har jag faktiskt lyssnat på det.  Har ju lite jordgubbar som ligger här oxå.....tihi!
Nemen tanken på att jag faktiskt ska vara hemma ikväll är väldigt bra. jag är stolt;) För resten av dagarna är jag troligen ganska uppbokad. o om jag vill gå ut o festa eller åka til Västerås så behöver jag inte få så dålgit samvete.
För imorgon så ska jag träna, ungdomsmottagnignen (nacktdelen med singelliv:/), troligen plugga o kanske träffa en vän på kvällen. Fredag är det Teresas studentmottagning, heeelt jävla sjukt! :O Men så blir att gå dit äta gott o dricka champange, sen antingen åka till Västerås eller det andra alternativet.


Nu ska jag börja läsa om det hanliga könsorganet...vi hörs

i skolan

Även fast jag har åldersnoja typ nu så är jag ju faktiskt itne sååå himla gammal! eller jag är inte det, jag är nog bara rädd för att bli för vuxen. Ni vet, sitta hemma varje kväll med barn och man och inte kunna göra massa roliga saker som man själv vill! DET har jag ångest för! Och alla jävla saker som ska betalas hit och dit. Allt jävla ansvar.


Men gud, ångrar iaf redan att jag inte har jobbat hårdare med min dagbok. Inte bloggen då för här skriver jag ju inte äns hälften om mitt liv o saker som händer, inte rakt av iaf. Men idag vid fikat så satt vi alla tjejerna för att vänta på att det skulle bli flakmöte. Och kom in på en rolig sak som hände mig igår, eller nej inte alls rolig, så jävla pinsam o jobbig! haha:P men komiskt så man garvar åt det. Visst, kul när killar visar interesse men där går fan gränsen!
Iaf så kom Jenny in på en del saker. Alla dessa människor vi träffade lite överallt då hon och jag satt ihop. Är så tråkigt när man inte kommer ihåg saker. Så när hon berättar om det asflabbar hon o jag minns bara svagt... Men en del finns kvar! shiiiiiiit asså:D  men oj, vissa saker minns jag som om det var igår.. HAHAHAHAHAHAHAH


Svenska läraren kom nyss förbi och undrade hur det gick med svenska talet jag ska hålla imorgon... haha trevlig påminnelse! Är iaf stolt, har gjort 2 hela arbeten idag och lämnat in, igår gjorde jag klart Samhälle och är helt klar med kursen!
Ne.. nu ska jag börja gå till bussen. Puss

onödigaste inlägget?

I brist på saker att göra (har igentligen massor att göra men har ingen lust just nu) så rensade jag bort alla gamla klisterlappar på min anslagstavla som ramlade ner för nån dag sen... Dom är vääldigt gamla och har inte tänkt på att dom sitter där. Vissa av dom ger mig minnen, vissa av dom är bara konstiga. Lets go;

Brud varning,
Apförbannad, Ingen förstår mig, Take me!, Kärlek gjorde denna vackra kropp, Pillesnopp, Onanera ännu mera!, Kattunge, Lagom är bäst, Banankontakt, Livet suger, Tiger mellan lakanen, Tillbakakaka, Justin Timberlake, Lingonvecka, Your boyfriend wants me, Saknar dig, Orka leva, Baby, Vem bad om din åsikt?, Sex-strejka, Här kommer gud och jag är förbannad, Prutt, Pilsk, Gosig, KFO= KlamydiaFrittOmråde, Kramis, Tiger!, Pussy, Ska jag lära dig?, KK=Kalaskompisar, Hos mig får Beckaham leka!, Kissekatt, Alice i underlivet.

Åhh orkar inte fortsätta...

mysig morgon, med kliande myggbett.

Vaknade kvart i 8 idag och kunde inte somna om.. Även fast vi börjar halv ett idag. Men det blev en skön morgon promenad nere vid vattnet med syster och Alec. Snacka om sommar känsla man fick! Heeelt blå himmel nu. Undra vad man ska ta på sig idag då? om det kommer vara så här hela dagen eller om det blir kallare, som det oftast brukar bli, suck.
Alla myggbett har börjat klia nu oxå. Mickan var helt förstörd på vader o arm, helt prickig! Igår på utställningen igår så kryllade det av mygg. Va helt sjukt, ibland vare så att man ville ha munnen stängd för att inte andas in nån, så jäävla vidrigt. När vi först kom dit så trodde vi att det var en flugsvärm utanför bilen eller ngt, mennej... mygg.
Och jag som är rädd för myggor (haha, dom är så äckliga) springer antingen ifrån som en galning eller sitter och vifftar hela tiden. Så jag har ju itne lika mkt bett som syrran, skönt dee asså. även fast mina ben inte är så fina nu.

soft-flikka@bdb


Fick mer bilder från Lorentz som jag lagt upp på bilddagboken, om ni är intresserade.

tankar.

Sååå onödigt.
Bara för att man själv mår dåligt ska man inte behandla andra som skit. Jag är så jävla besviken....Kan inte beskriva det.


hundutställning

Kom i säng strax efter 02, vaknade 05:30 av min galna kanin o kunde inte somna på ett tag.. sedan väcks jag av syster 07:15 för att det är dags att åka iväg på hundutsällning. Jag är lite små seg nu om jag ska vara ärlig.
Var iaf en mysig dag i Stäket och gissa vad, Alec vann sin klass! Han kom etta!  Yeees, är en väldigt stolt matte. Men det gjorde att vi fick stanna längre.. då det småregnade o va kallt, men ja överlevde även fast jag bara hade kjol och leggins. Va avundsjuk på Lorentxz som somnade på filten medans jag satt o frös.
Känns som om att jag har ätit huur mkt som helst idag, men snart väntar hemlagad sushi middag! Kan inte bli bättre, var min ide att fira nu när Alec vart så duktig.
Här är Alec stolt med sitt pris, en påse godis hehe.


hemkommen

Ja, hade ju inte tänkt att det skulle bli för sent. Men lite tjaffs hann det bli, allt för långa promenader, polissnack, ciggbjudning *flera, otrohets historier, nya bekanta, nya inlagda nummer, "pojkväns"-fasoner, gratis dricka, samtal med vakten.. Saker som en kväll på nivå ska innehålla, eller? hahahaha. Ha en lyckad fortsatt kväll folk<3
Kanske ska inrikta min blogg mer till sex. haha vad sägs. eller så skippar vi det:)

puss och godnatt!

Ändrade planer.

Jag pallar inte sitta hemma en kväll till nu. man får bara ångest. Så när Jennifer frågade om vi skulle ta en öl o ut o dansa så fanns det bara ett svar; JAAAAAA. även fast jag faktiskt hade bestämt att vara hemma, för att bli frisk. men klarar inte av de längre, o tvivlar på att jag är frisk imrogon bara för att jag sitter hemma och har tråkigt..
Får se hur det blir med dansen, men jag ska ha cider! Så mot Nivå inom kort...

vill ni veta mina planer?eller fantasier.

Har såå himla mkt tankar och funderingar nu, och planer! Har precis shoppat klar så nu har jag allting till studenten i klädväg! Nu känns det att det inte är lång tid kvar...
Allt är väl igentligen inte 100% men mellan 90-99% säkert?
Än sålänge så ser iaf mitt liv ut såhär ett år framöver. En snabb lista bara:
  • Studenten 12juni!
  • Läsa en snabb engelska kurs här i Sverige innan Kina.
  • Vet inte hur det bli i sommar om jag åker till Kina då, men iaf så blir det i september jag åker dit och stannar till jul.
  • Är hemma och träffar nära och kära över jul-Nyår, partar gärnet. Och så lite hemlisar här som jag har planer föör. Jag tror att det kan bli skitsnyggt!, men annorlunda.
  • Åker tillbaka till Kina efter Nyår.
  • Åker till Thailand i februari där vi ska fira min, pappas och morbrors födelsedagar med hela släkten!
  • Åker sedan tillbaka med morbror med familj till Kina.
  • Inga planer på när jag kommer hem efter det..
Såhär ser jag på mitt liv nu iaf.... Tkr det känns ganska braaaa! :D

utmanad på shottävling!

wow, nån har utmanat mig på drinktävling. Det ska finnas öl, cider, vin och vodka. Se vem som klarar mest?
Haha jag kan nog redan säga slutresultatet. Fast om jag äter en stor jävla middag innan så kan jag nog klara mig kanske.. kanske inte.
Kommer ihåg från när jag fyllde 17 tror jag? Jag hade fest och blev utmanad av Kim på shott tävling. grejen var ju att jag redan var ganska dragen när han kom. Så vågade inte mkt mer än 3-4 shottar den kvällen. Festen var ju lixom hemma hos mig, då kanske man inte ska vara den första som deckar? men nån gång ska jag köra hårt... haha va sååå länge sen ja körde shotrejs på riktigt!  Jag vill bli 16-17 igen.

Nej, jag tänker aldrig växa upp! lr vill inte.

storleken har betydelse, ja.

Blir att vara hemma ikväll då jag verkligen vill bli frisk! Har ändå hunnit med lite. Promenaden imorse, var heelt slut efter. Sov till klockan fyra då jag skulle till frissan och jag blev jätte nöjd! Efter det hem rasta Emil sen direkt till solariet.
Mickan och Lorentz var sena hem så det blev jag som fick göra middagen, det blev utsökt gott kan jag säga! Helt okej iaf..hehe. Men jag ska nog itne bli nån hemma fru.
Vi sitter i soffan o kollar Talang, har nyss sett på en kalsongvisning oxå haha. Det är bra när modellen har inlevelse! Det gör hela showen! hahah. Go Lorentz!
Vid middagen pratades det om en del grejer o vi kom in på Kina o pojkvänner. Jag blev avslöjad av Lorentz. Jag sa att "vem vet, jag kanske kommer hem med en kines". Lorentz la till att dom är väldigt små, ja..där nere. (Jag hade faktiskt tänk att ändra mig innan men det blev lagom till den där komentaren.) "Nejmen inga kineser. Men det finns ju inte bara kineser i Kina.."  hahah.
Lorentz körde ett litet senario som skulle kunna hända i sängen oxå. Illa....höhö. Men såklart, storleken har betydelse.  Men det kan ju blir jävligt bra sex ändå.

seeeg

Fortfarande lika sjuk, men har redan gått en liten "powerwalk".. äter för mkt godis så måste ju röra på mig ..
Ska till frissan idag iaf. :)) Hoppas det blir bra så man blir fin till studenten. Faan 3 veckor kvar!?!?! :O hjääälp

känslor?

Bilder från förr som jag aldrig sett gav mig ångest, magont och illamående, så nu är efterrätten inte att tänka på. Förkylningen och viljan att kunna börja träna snart hindrar mig för att gå ut o ha kul ikväll. Den glädjen jag hade när jag försökte göra en fin inbjudan till studenten tog familjen ifrån mig! Är det inte MIN student? Har jag inget att säga till om, då kan jag lika gärna skita i allt vad studenten handlar om om jag bara får skit när jag själv försöker angagera mig, försöker peppa mig själv genom att planera. För det är det som håller mitt humör uppe just nu.
Nu ska jag ringa någon.

har pluggat i 2minuter nu iaf...grejt!

Tror ni inte att det började regna så fort jag jag kom utanför dörren o mötte Tove? typiskt! men det var inte så farligt o vi satt ändå under tak o tog en fika nere i båtcafet. När solen kom fram gick vi ut på bryggan o satte oss. Mysigt vare, blir alltid så mkt att prata om när vi inte ses så ofta. O nu ska både hon och jag åka i väg som barnflickor i höst!:) fast hon har det lite tuffare än mig, lite mer äkta aupair. Jag har ju fusk som känner familjen, någolunda iaf.
Shit, jag är redan pirrig inför Kina. Hur allt kommer bli och sådär. Och som jag o Tove prata om... vilka man kommer ha kvar kontakten med? Men så är det ju för alla iförsej, när man tar studenten och alla har sitt. Det blir aldrig som man tänkt sig med polarna. Ska bli spännande och se hur det blir. Lite annorlunda när man åker utomlands oxå. Men jag har en aning faktsikt... vet iaf vilka jag kommer hålla hårt i!
Såfort syster o pappa kommer hem blir det middag o sen fixa med studentinbjudningar. Faan, palla att det ska komma runt 50pers!? åh vill inte. vill bara ha närmaste släkten o vänner :( jaja.. man får ju inte bestämma aaalllt.........även fast man är myndig!
Får se om jag åker iväg ikväll eller inte. Kanske ska satsa på att vara hemma och bli frisk ist?

Tomas Ledin - Håll ut


torsdags morgon.

Nej, nu ska jag sluta äta godis för om en halvtimme så ska jag träffa Tove och vi ska ner till vattnet, umgås o äta ngt gott.<3 Börjar komma mer och mer moln nu, lite synd men det är ändå helt okej ute. Hoppas det inte börjar regna lr ngt.
Imorse vaknade jag inte ett dugg friskare än igår! snarare värre.. åhh när ska jag bli bra? så sjukt, blir alltid så här när jag blivit taggad på att komma igång att träna. Känns som om jag håller på att smälta bort.. fast har inte feber.
Jaja, inte klaga nu.. jag ska träffa en genom härlig tjej så kommer få en toppen dag, får bara inte glömma näsdukar och nässpray hehe. En alvedon ska tas innan oxå.
Måste bara slita mig från alla dessa underbara svneska hits som jag spelar på youtube just nu..

pussochhej

somsagt, jag är bara schlager?

Hade inte så stor koll på vilken eurovision vinnaren var eftersom jag aldrig såg röstningen men när jag gick in på linns blogg så blev jag in lööööv.
Sitter iaf med Hedin på msn. När han tänker på mig så tror jag att han ser schlager skrivet i pannan på mig eller ngt! Han skickade några låter. dom va faktiskt helt okej, vissa.

Kim. säger:
det där är inte schlager
Kim. säger:
får se om det är något du kan lyssna på^^

Sen skickade jag Norges vinnarlåt.

Kim. säger:
gillade hans fiol haha
hedda.  knarkar alvedon säger:
ja,visst är den skön!
hedda.  knarkar alvedon säger:
shit kim, du gillar schlager!?
Kim. säger:
HAHAHAHA
Kim. säger:
värsta jag hört
Kim. säger:
 :D
hedda.  knarkar alvedon säger:
hahahahaha! :P

Ja... alla älskar schlager;)



mor och dotter dag

åter igen så vaknade jag av att jag inte kunde andas. Jag hatar att sova med öppen mun då man inte kan andas genom näsan. Aja, känner mig iaf piggare mkt piggare, även fast jag känner att huvudvärken börjar komma smygandes nu....blääää
Idag bli en mor och dotter dag. Istället för att åka till landet så stannar jag och mamma hemma. Vi ska åka in til lstan o kolla på studentpresenter. Framför allt glas, vilken serie jag vill ha. Hoppas verkligen att jag hittar nån jag tycker om annars blir det jobbigt! Så kasnek lunch ute, fast mamma har ju börjat med LCHF igen, Hon kör verkligen stenhårt så får se hur det blir. Ska oxå börja mitt nyttigare jag nu. Iaf satsa lite mer på mina frukostar haha. Ska bara äta upp allt godis som blev över från igår sen så.....
Igår satt jag o skrev vilka jag ska skicka inbjudningar till av mina kompisar. så snart dimper det väl ner en inbjudan hos nåra, en får via mejl :P Hatar hatar hatar att vi ska ha mottagningen hemma. Blir så sjukt mkt folk, o jag har typ klaustrofobi. aja, det blir nog bra...

vad ska man göra för att bli rik?

Lorentz vill bli rik. Vem vill inte det igentligen? eller tänkt tanken nångång. Det är iaf hans mål. Han ska bli rik.
Han rabblade upp några allternativ för mig hur han skulle bli rik.. Jag trodde han skulle börja prata om att spara hela lönen varje månad i några år, eller ngt liknande. Men istället kom han med andra förslag..
  • Råna en bank. 
  • Bli en känd försvarsadvokat och ta imot massa mutor..
  • Vinna på lotto.
  • Starta eget företag och bli stor utomlands.
  • Aktier.
Vi båda kom fram till att dom två första var för riskabla. Och då blir han rik på samhällets bekostnad, inte schyst. Om han startar eget så tycker jag synd om Mickan som aldrig kommer få ha honom hemma, + att om dom flyttar utomlands så kommer jag sakna dom alldeles för mkt, om det inte blir kina;) Aktier kan oxå vara svårt.. Dom kan ju gå ner i värde och då förlorar man allt. Ska du satsa på lotto istället?

studieresa

Hemma, sjuk och trött. Nej itne så himla trött, men seg. Tror ni inte att jag var värre på måndag morgonen när jag vaknade? ont i hela kroppen o så jävla förkyld. Så har väl itne mått så bra dom här dagarna. Men jag lever. Bara min röst som inte har klarat sig riktigt..
Första dagen åkte vi till Orsa Grönklitt. Ni som kollat nyheterna kan ha sett oss;) Vi var där på invigningen av världens största isbjörnshägn. Alla var ganska missnöjda med invigningen, och hela parken igentligen. Det låg på ett berg så var mkt långa och branta backar. + så var det mulen och kallt, började regna sen oxå. Efter lunchen åkte vi till Järvsö där vi skulle sova. skitfina stugor! I huset vi bodde i fanns det 14bäddar, men vi blev 16personer.
Några drog till en pub i närheten, eller lekte frisör,  kollade ballar av stål, satt ute på verandan o rökte, promenerade, o bastun var på g... helt okej kväll och sedan en rasande jenny vid 01tiden.
På morgonen var det städning som gällde innan frukost. Var en längre promenad dit än vad vissa tänkt sig, uppförsbacke oxå haha. Snacka om att alla har så himla dålig kondition på säby! :P Alltid massa som klagar höhö. Gudning i över 2timmar, som oxå krävde tålamod, var väldigt mkt uppförsbacke, men mkt nedför sen.
Efter det blev det bussen igen och påvägen hem donken.
Snacka om att vi hade den bästa busschuffören! Hur trevlig och härlig som helst! Tummen upp för Peter! Bussresorna innehöll mkt skratt, musik, foto, sång, film, viskleken och sööömn. Hur kan man inte sova när man åker buss i flera timmar?

Nu börjar mitt huvud sacka ihop.. inte kul att vara så här förkyld asså. Lägger in bilderna på soft-flikka < bilddagboken.se

nervvrak!

Åh, det här med Kina är så himla kul, jobbigt, spännande o allt på samma gång! Men nu blev det ännu jobbigare.
Det är så att min morbror som bor där vill att jag ska komme o jobba hos honom som barnflicka i höst! Hur sjukt är inte det? Tänk att bo i Kina... Ta hand om min lilla kusin jag annars inte kommer få någon kontakt med, få bättre kontakt med hela den familjen och troligen kommer min engelska bli bättre. Så har dom två gulliga hundar oxå så helt utan djur blir jag ju inte heller.
Min äldre kusin som oxå bor där har gått i skolan och fått privat lärare i kinesiska, som då är tanken att jag ska få en i engelska. Och om jag går i skolan nån dag i veckan underlättar det ju oxå att träffa nya människor som man lär känna. FÖÖÖÖR, grejen är att nu har min äldre kusin som bor där, han har kommit in på en utbildning eller var det var, i Taiwan! (jävligt onödigt enligt mig! :P) Så han kommer alltså inte bo kvar där i höst när jag kommer! det suuuuuger! Han skulle vara en enorm trygghet, + hur mkt jobbigare kommer det inte bli att träffa nytt folk om ajg inte har honom där? Då var ju det här med skolan en bra grej, men oxå då är en ide att jag några dagar efter midsommar nu i sommar åker ner dit med två av min kusins polare(har träffat dom nåra gånger) som ska dit och får träffa lite av hans bekantskapskrets i Kina, så jag har lite folk som jag känner där nere istället för bara min morbror. Även fast jag tycker om min morbror jätte mkt så behöver ju nog känna lite andra oxå ju, då jag faktsitk ska bo där och kommer ha fritid oxå.
Så, till alla polers som läser det här så är jag kanske inte hemma hela somamren, men ni får ge mig lite av er tid tkr jag för sen försvinner jag till kina på obestämt tid.
Nu får "lilla söta, blyga"(ibland, ibland inte. men ofta) Hedvig bli stenhård! haha känns som om jag måste få superpowers för att jag ska klara av det här. Nej, Men fan, jag säger JA bara för att det är så typsikt mig att neka ngt bara för att jag inte vet hur det kommer bli... Det är ju faktiskt andra sidan jordklotet, kasnek inte bara att åka hem efter en dag om man inte trivs?
SKA BLI SKIT KUL!! :D Men jag kommer nog få ta lugnande innan jag åker dit.... höhö


lilla kusinen med sin pappa o mormor.

Beibei och Lucky

små saker som gör dagen!

Ni vet, det finns så små saker som kan göra en så himla glad! Som gör att man faktsikt klarar av dagen, eller att man bara kan slappna av för att man käner att nån finns där för en, även fast man itne behöver bikta sig så förstår dom. Att känna sig behövd och omtyckt. Små saker.

Söta sms, konversationer som börjar med hej hjärtat, saker som tyder på att dom faktiskts bryr sig om mig, skrivna lappar, en kram, de 2extra sekunderna i en kram, ett leende, en snabb puss, en speciell blick, beröringen, röstförändringar, stöttande ord.

godmorgon!

Åh, min hals gör ont! Jag visste att det skulle bli såhär. Jätte svullen i halsen o förkyld lagom till dessa dagar. Ikväll åker jag till skolan o sover med alla goa tjejer, sen 06 på måndag går bussen.
Men jag får nog skylla mig själv. I fredags tränade jag stenhårt även fast jag hade ont i halsen, dålig mat, flängde runt hela dagen, var ute o festa hela kvällen o konsumerade några öl för mkt. Sov kanske 3timmar. Samma sak igår, kom inte i säng förrens 03 på kvällen. Och gjorde inte speciellt mkt för att motvärka det här. Och S tyckte det va bastu inne hos oss så hade balkongdörren öppen hela kvällen, = svinkallt!
Såklaart så missar jag röstningen på eurovision, gör alltid det nästan. Kommer inte ihåg hur norska låten var men jag säger väl okej till den då... Vi kollade på alla finalisterna, skittrist enligt S men han gjorde det visst för min skull. hehe(jag tror han gillade det.) Blev massa coola trolleritrix oxå. Även fast jag visste hur han gjorde så gick det verkligen inte att se!:O ..man måste ha "snabba händer", och kolla noga, jag veeet.
Hoppas bara inte det blir värre med förkylningen.. är ju trevligt om man kan prata med folk o inte lägga sig så fort man kommer till husen.
Idag blir det mest att fixa packningen o göra mig  iordning, ska skriva ner en packlista. myspicknicken blev inställd med Emmi igen:( Saaaknar dig ju. Men jag förstår den här gången oxå, du har sjukt mkt, o nu får ju inte jag så stressigt helelr som ja skulle fått annars. Har inte handlat lr gjort nånting, o så ska jag vara i Bro vid 18.00 och möta upp, Kim, Chalotte, Jenny, Martina, Emmax2. ok fler säkert.

Pratade i telefon
med mor igår fresten, och diskuterade Kina. Vi ska börja leta efter en snabbkurs i engelska till sommarn så jag är lite förrberedd iaf. Känns bra att ha lite koll på framtiden..
ALla jag pratat med låter oxå så himla positiva. Alla tycker att jag ska åka, det är ju inte alla som får chansen lixom. ÄR lite rädd för engelskan bara ju, men som Emmi sa, jag är ju stensäker på frasen "do you smoke?" så jag lär klara mig.. HAHA Shit var nära att göra en repris av det i fredags! höll på att skämma ihjäl mig när jag insåg det!! hahaha

schlager-nörd

Yes ensam hemma var det ja. Såklart vissa tycker det är jätte trevligt. Fick förslaget av Jesper att vi ska föra här ikväll o sen ska jag joina på studentskiva. haha det är ganksa kul att bli utnytjad för att man är ensam hemma^^ nejmen, tanken har slagit mig oxå, ett antal gånger, väldigt många gånger. Kim hade iden att det skulle bli partyparty här någrakvällar oxå. Man får ju ganska mkt förlag.. Vet inte vad det är med mig, för några år sedan hade jag haft fest varje dag nu när jag vart ensam. Har väl tröttnat på kaoset som är dagen efter kanske?
Men jag får se hur jag gör. Låter väldigt kul iförsej, även fast jag är bakis så är jag fest sugen, men har inte så mkt rena kläder kvar heller. orkar jag börja brottas med klädångesten?

Men det är ju inte kul att sitta hemma ensam. Det är ju melodifestivalen ikväll, och jag har så stor lust att tvinga S att se den med mig! tror aldrig han har gjort det om jag ska vara ärlig. Så ensam blir jag ändå inte. Yes han svarade, blir nog schlager-kväll! Ska nog ta med en Beck film oxå bara för att retas.

<3


Wow, kvällen igår skulle bara bli nån öl. Blev väldigt många mer.. Jag hatar att vara på gränsen till att minnas saker! liteångest.
Men jag hade jätte kul iaf! Var jätte härligt att träffa Linn! Snackade gamla minnen och uch vad jag mådde bra.
HAHA vår hemliga klubb, Creep. shit asså. o landet och alltihop. O ja.... våra drivsamtal med kungsängen folk bla. I love it! haha vi var bäääääst!
Ibörjan av kvällen var hennes pojkvän med, snacka om gulligt par! kunde inte passat bättre tillsammans. ni är fan likadana! haha skit söta iaf! Bara att få krama om dig gumman var värt guld, o bara bli yngre igen! Pratade om annat än bara roliga minnen oxå, o sånt behövdes.
Linn bjöd födelsedagsbarn på shot o försökte skrämma iväg ett troll, lättare sagt än gjort. Sedan kom Ted med bror, vi joinade och vid stägning gick vi till teodoras (?)  O gick när dom stängde. Okej, hörrni, nya favorit shotten efter hallon, Gräddkola! svin god.
Tydligen så var  jag flickvän under kvällen oxå, jag förstår inte riktigt...
På hemvägen blev det donken. uch donken två gånger på samma dag.. + massa alkohol. kaloriiiiiiiier hej! Iaf så som vanligt ska folk komentera hur jag äter. men jag är van somsagt höhö. Vettesjutton vad vi gjorde på vägen hem eller om ngt hände, men var hemma runt 05 iaf. Då blev det att somna till en beckfilm<3
Asså, inge bra när man inte har mkt pengar på sig själv o lånar av folk. eller får kanske man ska säga oxå. Man har ju noll koll på hur mkt man dricker! vet inte hur många shottar det blev, eller hur många öl, eller cider..

Ganska skönt kasnek att Emmi ställde in ikväll, även fast jag aldrig skulle bangat även fast jag mår som jag mår. Hon hade alldeles för mkt att göra, o det förstår jag. Men det är ju melodifestivalen ikväll. kan bli mys, om nån kommer över? Juste, skulle höras med Linn idag:)

Ska försöka berätta om kina o lägga in bilder snart. Men det mesta kommer nog upp på soft-flikka@bilddagboken

bygga muskler, förbränna fett, sen donken.

Nyss kommit hem från gymmet. Gick super!
Hela vägen hem hade jag en nervös flicka i telefonen. Haha ja första "dejter" är aldrig roliga. eller den där träffen efter att dom träffats på krogen o bytt nummer. Den där nervositeten är ju nästan dödande ibland. Pratade ett bra tag tills han skulle komma och möta henne. haha lilla gumman! ;) jag förstår dig precis.
Nu bär det in mot stan igen..underbart väder. umgås,shoppa,äta.    Ikväll blir det Nivå lr ngt liknande.
puss


det måste finnas fler billiga pubar än Nivå!?

Popcorn till frukost! FY dig Lorentz! Jag vet att jag inte alltid är mkt bättre, men ändå haha. Jag ska ju snart iväg o träna, sen blir det fullt upp hela dagen. Flänga runt lite på stan o mysdricka ikväll bla.
Hade värsta pirret i magen igår innan jag skulle somna, så mkt tankar. Låg o vände o vred på mig i säkert en timme innan jag kunde göra John Blund sällskap. Vaknade imorse av sms o det var lika bra det, så man kommer upp i tid. Hoppas solen håller i sig nu o det slutar blåsa.

Fresten, snäälla hjälp mig med förslag på pubbar i stockholm! Alla är så fattiga jämt o jag har börjat tröttna på Nivå. Snälla, nått förslag?

puss

det är det här jag var rädd för

Åh, nu har jag börjat tänka sådär som jag lovat mig själv att inte göra.
Ja, jag har blivit lämnad och sviken mkt , speciell av dom jag verkligen älskat. Lämnad syftar jag mest på att folk har dött, jag har bara morfar kvar av mina föräldrars föräldrar o alla betydde så mkt för mig! Nu är jag rädd att älska. Hur fan kan jag säga så!? Men när jag verkligen anförtrott mig, tillåtit mig älska, blottat mig för en person(det är inte många) jag älskat så har allt gått skit sen ändå.
Planerna i höst, som jag inte berättat om så mkt här än är jag skitsugen på. Och ett stort plus är ju att jag bor med min släkt o bli tajtare med dom och så kommer jag få bra kontakt med min lilla kusin. Men när jag tänkt ett snäpp längre nu.. Ska jag utsätta mig för det, den kärleken? Tänk när nån av dom lämnar mig, sviker mig? Tänk om någon dör? Tänk om lilla kusinen nån dag blir våldtagen, misshandlad, överkörd? Om jag inte har bra kontakt med dom så kommer det inte beröra mig på samma sätt.
Om man inte älskar så blir man inte sårad.

Hur faan kan jag känna såhär!

tankar.

Shit, vad jag är ritkigt trött på killar. Omogna killar eller är dom bara sexgalna? Såfort man blir singel så är man ngt jävla sexobjekt eller? Blir bara ledsen, ska man inte kunna ha killpolare utan att dom ska ha ngt av en?.. Kompisar ska inte röra varandra! inte på ngt annat sätt en vänligt. Och att inte kunna umgås om det inte blir som dom vill, tycker det är så patetiskt.
Patetiskt fresten, vet jag en annan sak som är. Vet ni att jag känner mig som en sån där äldre kvinna som blivit ytbytt mot en yngre. Exakt så känner jag faktsikt. hahah, det är inte kul. Förstår inte hur du kunde byta bara sådär, utan att försöka, om dina känslor nu vart som du sagt för mig. Då tkr jag att det är ngt att kämpa för. eller, var. Fast är man nykär så är det väl inte så mkt att göra.
Men jag ska fan ut och leva livet, jag vet vilken ytlig relation det blir om det som kan hända verkligen inträffar, då avstår jag hellre. Tänk, vi tar studenten och jag börjar mitt liv nu, med eller utan dig. Men i sommar ska jag bara leeva. Jag ska ignorera allt som får mig att må dåligt så får man ta tag i det sen.
Det är sjukt hur lättpåverkad jag är. men har redan märkt att jag har förlorat så himla mkt tillit till människor, redan, igen. Så det får bli ngt jag får börja jobba med igen. Jag bli ledsen på mig själv när jag inte äns litar på mina föräldrar när dom berättar underbara saker för mig. Jag tror fortfarande inte på det.


vill bara få ur mig lite saker. Vet inte om de blev så sammanhängande eller förståligt. Take it or leave it.

4 av 5 saker

Berätta fyra sanningar om dig själv:

jag hatar att vara ensam.
nu har jag ännu svårare att lita på människor än förut.
jag uppskattar småsaker väldigt mkt.
får lätt ångest.


Be
rätta 4 saker du gjort idag:

gråtit
gått promenad
fantiserat om framtidsplaner
hämtat Mojje

Berätta 4 saker du har på dej just nu:

halsduk
kofta
byxor
linne

Skriv ner 4 saker du hatar:

falskhet
lögner
ensamhet
insekter

 Skriv ner 4 saker du älskar:

människor med empati
sommaren
choklad
hundarna

jag orkar inte vara arg längre.

Jag hade tänkt skriva lite, men orkar inte de just nu. Tack till Martina för idag<3
är bara så förälskad i den här bilden så var tvungen att dela med mig. Just den här fick mig att bryta ihop för några dagar sen, men skit samma.


Det lilla jag begär är bara att du ska visa att jag finns, om jag ska finnas kvar.

vill bara ha sanningen.

Så sjukt, "kvinnlig intuition" finns verkligen. Bara de jävla lögnerna som gör allt mkt värre i slutändan. Tänk på det nästa gång.
Jag skulle mått bra nu om du bara vart ärlig från början.

Förstår bara inte hur du tänker. Ska du vara tillsammans med henne ett tag o sen byta tilbaka igen om du känner för det?
Det är ju sjukt.  Hoppas du blir lycklig.

Nu är familjen hemma.

Äntligen, har längtat efter att dom skulle komma hem.
Skönt att inte vara ensam längre, för tro mig, det är inte kul när man mår såhär.
Det blev som lilla julafton här hemma, när dom kom hem med saker till mig o skulle visa allt dom köpt. Lorentz var nog mest nöjd med hans te. o Jääävlar vilka snygga skor syrran kom hem med! ögongodis! Ska lägga in bilder senare på grejerna.

Nu längtar jag som bara den till helgen iaf. Emmi kommer hem, (ärligt så har jag faktsikt tårar i ögonen nu när jag tänker på det) Ska bli så himla underbart att träffa henne. Vet inte vad som hänt, vi brukar itne ses så himla ofta men nu känns det som om jag itne klarar mig utan henne! Så paarty gissar jag att det blir. Sen så träffa Linn nånstans där oxå. Ska bli väldigt trevligt det med!
Det är helgen och på torsdag blir det bio. Länge sen jag träffade den människan så får se hur det blir. jag säger nej till skräckis iaf!
Masssa trevligt nu verkar det bli. o försöka ta tag i plugg.... mindre trevligt!

Singel Ladies


studentskiva på ego.

Kvällen igår var trevlig. När vi kom till Ego möttes vi av en väldigt glad Camilla. O träffade många bekanta ansikten så det var kul. Det var många som hade pyamas så ångrade mig lite att jag inte valde det faktiskt.
Fick öl över hela mig av en för full CG, lärde mig ett trick så man kan dricka ölen fortare, mkt tröstande kramar, gråt, pussar, söta kärlekspar, dans, skratt och trevliga samtal. Lite av allting. Vi gick vid stängning, några tog taxin som stogd på gatan, men vi gick vidare, hittade en svart taxi som vi 6st personer tog. Jag o andra tjejen fick sitta i knät på killarna och jag kom knappt ut ur bilen när det var dax, liite trångt var det! men grymt mkt skönare än nattbuss så jag var nöjd. Kom i säng runt 04 iaf, och mår faktsitk bra. var bakis när jag vaknade men nu är det okej! Har legat och solat o busat med emil på balkongen.
Får se vad man gör idag dåå..

"jag kommer ifrån.." ..vilda västern!

Skiva ikväll! o har sprungigt runt här ett bra tag nu. Det ändå som blev någolunda bra nu var cowgirl. Har ju cowboyboots o en rutig skjorta iaf. Några andra exempel var hiphopare, stekare, pyamasklädd. Men hiphoparen var snygg men njaa.. Stekaren och stureplans tjejen hittade jag bara halva outfiten till. O vet inte om jag vill gå i pyamasen om jag ska vara ärlig. Så cowgirl får det bli. Pallar inte leta mer.
Tråkigt att en människa inte hörde av sig, jag trodde mer faktsikt... Men ditt val.
Ted åkte hem från Västerås idag, så han följer med! Jätte skönt att inte behöva gå själv, o så var det ett tag sen man träffade den killen. Trodde vi skulle matcha klädseln, men neeej han bangar, även fast han hade värsta snygga hatten:P Han kör som sig själv = kommer från stureplan, stureplanssnobb. Haha. Ja ska väl fixa till mig lite nu.. Duscha, sminka mig, äta, gå ut med emil.... Sen Nivå!
Ha en trevlig kväll! puss

roliga minnen

Första dagen i skolan idag efter 4veckor.. Var jävligt härligt att träffa alla. Förutom vissa lärare då. Första lektionen avslutades men ett besök för klassen hos rektorn. Börjar tröttna rejält på Säbyholms lärare asså!.. Dom lyssnar itne på än, uppmuntrar aldrig, snarare trycker ner oss elever och försöker verklgien få oss att känna hur dåliga vi är. Alla är inte så! Det finns dom som är helt underbara oxå. men vissa....

När vi satt på lunchen vet jag inte riktigt hur vi kom in på det här.. men när jag var i Kina första året jag gick på säby så bodde jag med Charlotte och Jenny på Hamra. Jag köpte då på flygplatsen i Kina en gullig ask med  chokladnallar som kramades (trodde jag, det såg verkligen ut så på bilden) som var till dom. Asken var söt med rosa och röda hjärta på oxå.. Sen när jag kom hem till mina flickor så såg jag sen vad det var. Nej, det var inga nallar som kramades, det var nallar i olika sex-ställningar! haha. Men ja, kärlek är kärlek:)
Har många minnen i huvudet nu oxå efter att jag o Jenny hade sällskap på pendeln.. Vissa kvällar som jag verkligen iten skulle göra om nu, men det har vart jäävligt roligt o minnesvärt!<3
Läste oxå på Jennifers "anteckningar" på facebook. Om mitt o Jennys lilla vattenkrig. Eller lilla? hela korridoren blev en sjö och våra sängar gick itne att sova i. Vet itne vart jag har bilderna ifrån det men ska lägga in dom nångång:) Den natten sov jag på golvet inne hos Emma o jennifer.

something

Seg, lätt huvudvärk och nyduschad. Får snart besök och ska börja med middagen typ nu. Snabbmakaroner igeeen.....
Mår lite illa oxå, kanske för att jag känner att det här inte är helt okej. Jag vet inte. Får se.

Gårkvällen var helmysig iaf, god middag, chokladpudding, chips och kinapuffar framför filmerna Drömkåken och SOS-sällskapsresan. Riktiga gamla godingar;) Har börjat bli som när jag var mindre igen, bli kär i allt o alla (framför allt kändisar då). Kollade på Robinsson oxå. Är inte Lukas föör bra? snygg, as revlig, chramig.... Och Björn Skifs kommer jag aldrig sluta älska ^^
Drömkåken var önskad eftersom deras grannar faktsikt bor i det huset dom spelade in. man Känner igen sig jätte mkt bara man tänker efter lite. Så det var kul.. somna ltie då och då eftersom filmerna höll på ändå till 02, men var vaken hela tiden då Björn skifs var i rutan.. Sen blev det sängen.

varsågoda


1. Är du i ett förhållande just nu? - ney.
2. Om inte, varför inte? - Det fungerar inte om båda inte försöker.
3. Hur länge har ditt längsta förhållande varat? - 1år, nästan 5månader.
4. Vad heter den du senast var i ett förhållande med? - Tobias.
5. Hatar du ditt ex?
6. Har du velat bli tillsammans med ditt ex igen? - Ja.
7. Har du kvar någonting från ditt ex? - Ja.
8. Vad är du mest för, förhållande eller strul? - Strul.
9. Är du en player? - Nej, det tycker jag inte.
10. Har du någon gång blivit dumpad? - Ja.
11. Har du någon gång blivit sårad? - Ja.
12. Har du någon gång dumpat någon? - Ja.
13. Om alla du varit tillsammans med skulle beskriva dig med ett ord, vilket? - Ingen aning faktiskt.
14. Är du en bra partner? - Kan vara?
15. Är du kär i någon just nu? - Nej.
16. Är någon kär i dig? - Nja, intresse enligt honom.
17. Hur skulle du beskriva den perfekta killen? - Skitsnygg, charmig, ha humor, omtänksam, trevlig.
18. Har du varit kär i flera samtidigt? - Vet inte riktigt om jag kan kalla det kär, men gillat.
19. Har du någon gång varit otrogen? - Nej.
20. När du vill ha någon, hur visar du det? - Försöker väl visa det på ngt sätt.. Visar det personen uppmärksamhet på ett anant sätt än andra.
21. Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? - Alec och Emil.
22. Tror du att du är gift i framtiden? - Kanske.

old feelings.

Min lunch blev en mango, sååå gott! + lite annat smått o gott.
Suttit här o kollat lite i lådor o hittat gamla bilder o olika saker.. kul o kolla på sådant.
Bla min önskelista Jenny skrev åt mig 2007. Vet inte riktigt hur hon tänkte, men det är så hon haha! Hittade ett brev jag fått från Linn när hon satt inne på hemmet. Känns i hjärtat när man läser, kommer ihåg känsla då man läste det första gången o inte fick ha kontakt över telefon.

Liten o tuff har man varit oxå;) jag är ganska cool på bilden tycker jag. Ne nu ska jag börja åka mot kussarna! Hörs!

Puss

raggning av bartenders.

Tidernas segaste utekväll eller vad! Valde att gå hem tidigt, tog en sväng förbi donken. Pommes o dip, även fast jag kände mig tjock som en elefant redan början av kvällen (ätit för mkt chips). Kom hem strax efter 01, men kom inte i säng förens nån timme senare.
Aldrig mer välja K15 framför Toxic. Shit, dom "15,tjejerna o 15killarna" som skulle dit var typ dom ända på hela stället. Fan, kunde ju fått dansa till Lady Gaga hela kvällen på Toxic istället.. menmen, var jävligt seg från början till slut. o inget gjorde det ju roligare. kanske just då vi skulle gå. Då någon gick fram o till baren och beställde en vatten, komenterade att bartendern va skit snygg och fick ett nummer! lättflirtad..?hehe.  men var redan för uttråkad för att ens orka angagera mig.
Tummen ner för kvällen!

Fresten, nån som har nån bra ide vad man kan klä ut sig till när Teamat på studentskivan är "jag kommer ifrån.."?  inget tråkigt som jobb o gym nu! Lite fantasi vill jag ha.

Den här veckan asså..

PUH, har precis ätit middag nu. Trött i heela kroppen! utgång snart då...;) men de går nog.
Jätte mysig sista dag på praktiken. Fick rida lite idag, o jag kanske har en pramtid som dressyr ryttare, vem vet? gjort iordning hönshuset, flyttat fårhagen, myst med kalven Märta. På lunchen var det så vart att vi kunde sitta ute. Blev jävligt varmt efter ett tag när vinden avtog. Fick en liten present av dom! En 4H-tröja.
Känns faktiskt riktigt bra, förutom att jag vart borta lite. Men fick lämna nummer o mejl adress så att dom kan kontakta mig ifall de behöver personal, men just nu var det väldigt fullt.
Juste, samma sak hände som på valborg idag. Jag åkte med Emil till dagis men det var stängt! idag hade jag ju ingen halvdag heller så han skulle ju inte kunnat stanna hemma. Så han fick följa med o alla tyckte han var sååå gullig, tihi. Men det var itne så kul att ha med honom på centralen i rusningstid lixom, o speciellt inte på hemvägen. då jag hade en extra tung påse med mig med arbetskläderna jag haft. Men nu är vi hemma iaf, han ligger deckad på golvet. jag oxå snart.

Shit, vette fan hur jag ska orka ut o dansa ikväll...hehe det här va inte smart, att börja dricka cider redan nu när man bara är seego. Men jag är helt förälskad i Cactus-lime Xider. Den är så gudomligt god, så kunde inte hålla mig! Hade några kvar i kylen..
Ska snart hoppa in i duschen så kasnek man vaknar lite, i hope. Lr ta en powernap? yes...

sånt man uppskattar.

Har ätit middag nu o sitter o har lite roliga konversationer på msn. Ska nog snart fixa lunch till imorgon oxå, får inte glömma!
Morbror ringde för ett tag sen o ville att jag skulle komma och äta middag hos dom imorgon:) man blir lite glad faktsikt.. även fast jag redan hade den tanken. Fick nyss ett sms av lill-kusinen oxå(förlåt, men yngsta:P) om vad planerna är för mig imorgonkväll, om hon skulle stanna hemma eller planera ngt.  Men ska höras med Kim o se om lördagskvällen, annars blir det myskväll för oss på lördag iaf.<3
För utgången är nu bestämd imorgon. Taggad eller vaaad! vet faktiskt redan vad jag ska ha på mig:P höhö. Fast har ju två alternativ, ett om det blir husets rocktema och ett annat om det blir ngt annat ställe, ngt bättre:P
Vill dricka öl o daaansa hela natten iaf! o sen möta upp de andra kusinerna på vägen hem, för gissar att dom tänker spendera kvällen på samma sätt som jag. nästan iaf:P

puss

Lillkusin & Jag.

sorgligt.


Har nyss haft det ytligaste samtalet någonsin..


jag har djävulen på axeln.

Härligt med torsdag, då slutar praktikanterna tydligen klockan 12. men jag stannade till 14.00 iaf eftersom jag vart borta ngra dagar. Jag vill inte att det ska vara sista dagen imorgon:( alla är så himla gulliga och trevliga och jag trivs som tusan.
Lilla Märta som springer efter en längst staketet när man ska gå hem, envisa Göran, alla galna lamm som hoppar på en, busiga killingar. Kom kaninbebisar i helgen oxå som jag inte sett än. Jätte snälla hästar som jaag faktiskt körde häst o vagn med:)
O personalen är helt jätte härliga. Så mkt folk där oxå eftersom det är fritids oxå. Alltid nån man kan prata med..

Är iaf hemma nu o sitter o mummsar i mig chips och kexchoklad. Ska försöka göra iordning en riktig middag sen. Ända dagarna den här veckan jag har ätit middag nu var igår och i måndags. Ska inte vara sämre idag.

Ibland är det kul att jävlas lite med folk, tror faktiskt att du kan ta det:) har ju fått ta en del från dig oxå.. Och jag håller med dig, Just nu iaf så har jag inte gud vid min sida, utan djävulen. För gud har lämnat mig tror jag.. Så det blir jag o djävulen ett tag nu. så passa er ^^
Men tycker inte ni oxå, att varför, ska man vara vänner o va trevlig o prata med varann om man inte får sex för det? Ne, vet faktiskt inte..  suck

Jag är skiiiit sugen på utgång i helgen! NÅN ? :)


filmkväll.

Myysigt med regn. mörkt o mulen o regnet som slår mot fönstret<3
Ska fixa lite smink o byta om tror jag, mest för att känna mig lite fräschare. Snart kommer Johan förbi o hämtar Tobbes grejer. Sen ska jag köpa chips o dip till filmmyset ikväll då Martin kommer. Vet inte om de blir hyrfilm lr ng jag har hemma.. blir nog hemifrån. Tvn är cp iaf! Hoppas det blir storm ute så blir det extra mys.

tro inte för mkt.

Bara legat i soffan o tänkt på allt och inget.
Jag ser det som lögner, tror jag. det känns så. som Lögner. För du verkligen övertygade mig. Men precis som du sa, jag är ju inte perfekt. o då orkar man inte med. o såklart, varför ska du äns ägna en tanke åt mig då? bra att du mår bra.

Lixom, varför händer det hela tiden? förlorar dom jag kände allt för, som jag gav allt förtroende. Men så försvinner dom. då har man ingenting kvar.
Varför ska jag bara följa allt som alla andra vill? ingen som vill göra ngt för mig om jag  förfan ber om det?
Men jag fortsätter så, ber, ber.. även fast jag vet att det blir ett nej o att jag mår sämre sen.
Du har ändrat mig till ngt jag ville vara, men vill inte längre va. Jag bara förnedrar mig själv nu känns det som.

En helg med kusinerna, inflyttning i "Drömkåken", "Blå bäret" eller "the blue paradise" kanske? dom är underbara dom.


Första dagen träffade jag nästan hela släkten som är kvar i svergie än sålänge. Låånga kramar. Blev pizza till middag i trädgården efter hårt jobb (hårt festande för en del?) o det var bara jävligt mys o vädret var underbart.  Det försöktes komma på ett "namn" till huset oxå, haha. Så man vet vart man bor ..
Nostalgi när vi skulle sova, var som när vi var små, alla måste sova tillsammans!

Vi tjejer tog det lite lugnt andra dagen de stunder då det mest var tunga soffor o hyller som skulle upp på högsta våningen bla.
Blev godis från gårkvällen, lite öl o musik från mobilen på gräsmattan o njöt satan!
Emil var busig hela dagen, Donken lunchen satt fint o ja blev glad av sms från trevligt folk, vissa iaf. Utgången blev inte som tänkt men ska inte klaga, sitta i ett mysigt vardagsrum me tända ljus, chips o dip, Heybaberiba o delar av familjen Alvin mår man ganska bra ändå. Blev rundvandring i huset oxå av massa vänner, en del kända ansikten från bla nyår.

På söndagen efter glass o gott till efterätt åkte jag hem för att sedan ta en promenad i Huddinge. Där bla lösa taxar o moppsar springer omkring :) haha. <3

puss

nuu måste jag sova! skriver imorgon om helgen:) ska upp tidigt...
puss o godnatt.

morrss!

Puh.. Kom hem för en kvart sen o har hunnit vara ute med Emil nu. Blev lite senare än tänkt.
Bakis? Jao. eller känner mig lite vinglig, sprang ju till pendeln oxå, snozade två gånger för mkt. så det blev att spriinga.Men väntar bara på att få den där riktiga baksmällan snart haha. funderar på om jag ska sova lite snart, elelr åka direkt till kusinerna, o så får det väl bli att jag däckar där under eftermiddagen?. Vet inte hur mkt jag sovit inatt? inte mer än en timme iaf...
Blev besviken på att donken inte var öppen när jag var påväg hem, kände att det var precis vad jag hade behövt! finns det nån donken i spånga??

IAF, gårkvällen.. Jag o martina kom dit runt halv tio. Gjorde en liten tävling om Johanna, frågor som man skulel svara på. O vinanren skulle få pris! MARTINA VAANN;) grattis tjejen! fick en låda med chips, en öl och vodka shots(choklad). haha Simon blev lite besviken när han öppnade den att det var godis^^.
Det var 4säbyholmare där förutom födelsedagsbarnet själv, 2deckade, och jag var inte en av dom!
o så typiskt, tyyypiskt mig att jag gör såhära..
Nu blir det att tvätta bort sminket iaf o duusch. o tror nog att jag tar en tupplur hemma först innan det bär av till kusinerna<3
pics från igår:P

födelsedagsbarnet i vit klänning. Tack för att jag fick komma.

RSS 2.0