tankar.

Shit, vad jag är ritkigt trött på killar. Omogna killar eller är dom bara sexgalna? Såfort man blir singel så är man ngt jävla sexobjekt eller? Blir bara ledsen, ska man inte kunna ha killpolare utan att dom ska ha ngt av en?.. Kompisar ska inte röra varandra! inte på ngt annat sätt en vänligt. Och att inte kunna umgås om det inte blir som dom vill, tycker det är så patetiskt.
Patetiskt fresten, vet jag en annan sak som är. Vet ni att jag känner mig som en sån där äldre kvinna som blivit ytbytt mot en yngre. Exakt så känner jag faktsikt. hahah, det är inte kul. Förstår inte hur du kunde byta bara sådär, utan att försöka, om dina känslor nu vart som du sagt för mig. Då tkr jag att det är ngt att kämpa för. eller, var. Fast är man nykär så är det väl inte så mkt att göra.
Men jag ska fan ut och leva livet, jag vet vilken ytlig relation det blir om det som kan hända verkligen inträffar, då avstår jag hellre. Tänk, vi tar studenten och jag börjar mitt liv nu, med eller utan dig. Men i sommar ska jag bara leeva. Jag ska ignorera allt som får mig att må dåligt så får man ta tag i det sen.
Det är sjukt hur lättpåverkad jag är. men har redan märkt att jag har förlorat så himla mkt tillit till människor, redan, igen. Så det får bli ngt jag får börja jobba med igen. Jag bli ledsen på mig själv när jag inte äns litar på mina föräldrar när dom berättar underbara saker för mig. Jag tror fortfarande inte på det.


vill bara få ur mig lite saker. Vet inte om de blev så sammanhängande eller förståligt. Take it or leave it.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0