21:29 börjar tröttna!

Min data är återupplivad igen av morbror! Tack, vad skulle jag göra utan männen i huset?^^

Precis pratat med Camilla
och snaaart får jag träffa dom irl! Dom ska ringa om ca 3timmar då dom är på Arlanda så vi ser att allting verkligen funkar.
Igår när vi pratade fick jag en sån himla lyckokick så kände som om jag kunde gå ut o springa ngr kilometer.. men fick nöja mig med en prommis o lite små-shopping.

Har väl inte hänt så himla mkt på de här dagarna... Plugget har gått åt helvete pga att datorn varit cp, filmkväll i onsdags så jag gick ut, redan sjuk i värsta monsun-regnet. Jag skojjar inte, det var som att gå ut i en stor dusch. o på 10minuter så var det som vi skulle kallat i sverige; översvämning! Jag hann inte gå många meter förrens jag var blöt upp till knäna.
Frisk har jag ju inte blivit... Har ju tur om jag får sova om nätterna o inte ligga o hosta sönder halsen. Men pigg är jag iaf, o de e skönt. o tur i oturen att de andra svenskarna som skulle kommit hit inte kom, för då kan CG o Tobbe få ett eget rum.

Sen så vill jag bara att min dator ska veta vad jag tycker om den....:





18:08

Igår så la min styrplatta av helt plötsligt. Fick hjälp av G men nej, så nu använder jag min mus som jag hade med mig (tack pappa!). Men sen så fungerade ändå inte internet på hela kvällen efter det, så kändes lite onödigt.. iaf, förlåt till alla ja snacka me att jag bara försvann;)

Varmt o skönt börjar det bli här... varit 20grader 3 dagar i rad o nu är de 25. Men ska tydligen bli kallare imorgon, men det tänker vi inte på nu! Blev helt svettig när jag, G o F var ute på en liten promenad. Kan ju va oxå för att man är sjuk..

08:54 sjuk med stort S.

Såklart vaknar jag upp sjukare än igår.
Halsen rosslar, är öm o svullen att det gör ont att vrida på huvudet, och det känns som om jag får en hammare i skallen varje gång jag blinkar. Ont i princip hela kroppen tror ja. Asså jag fattar inte!!!!!!!!!!!!?
Sen så vill jag gråta oxå för det känns som om att CG o Tobbe aldrig kommer komma hit!! :'(


Men bara o klä på sig, vi ska till kindergarden snart. Jag tror jag kommer förflytta mig till deras utegård om barnen är inne, kommer inte klara av alla skrikande ungar i ett ekande rum. o inte tala på läraren! Kineser är inte dom som viskar direkt..


16:57 Flisis.

F värkar oxå tycka om Nordman. Vi sitter här med hans skiva på högsta volym (nästan) o hon dansar gärnet medans jag sjunger mitt vackraste! Men annars har hon varit på bus humör och då hon inte jagat mig o nypt mig i fötterna så har jag fått gå o plocka upp massa saker som hon släppar fram. typ hela min garderob ligger i min säng nu. Men Bla påsen i papperskorgen. De va nog själva korgen hon ville ha.

 

 


15:49 Felicia och hennes nappar asså....






12:47 va länge sen ja blev påmind att jag har samma namn som Harry potters uggla.. Men nu vet ja de!

haha, det verkar fungera o smsa nån o klaga över att mitt internet inte fungerar.. så kom det plötsligt tillbaka!:D
Så har hunnit städa o lyssnat några gånger om på Nordmans skiva iaf^^ o lagom trött är jag fortfarande! För mkt festa o för lite sömn, men haha helgen har varit riktigt najs! Ångrar mig grymt mkt bara att jag inte följde med på lördag dag... Dom är mer kända som de swedish crazy guys nu^^ Springer runt o biter kineser i benen, herregud;) (Det finns bilder på Marias blogg.)

Lördags kvällen möttes vi några stycken på Windows där de va gratis öl. Sen åkte ja o Maria till en hemma fest hos en svensk kille Christian där vi mötte Jonathan*2. vidare ut på krogen, sen taxi till en stängdbar som ändå va öppen.. o ja, ja orkar inte berätta allt men det blev "frukost" på donken strax efter 06 typ.
Söndagen spenderades sen hemma hos Jonathan, me Jacob som kom över o kolla film oxå. Maria va lite trött..;) Hemkörning av sushi, o sen bara ligga o halvsova i soffan, framför filmer med kina snacks på bordet. 
Men för övringt så¨är jag jävligt trött på att tappa saker nu. Nu är min halsduk borta oxå:(  man kanske ska börja sätta lappar på allt man äger o har som man tar med sig när man e ute, men namn o nummer?

16:22

Legat i soffan, ätit choklad och kollat på Johan Falk. måste plugga lite och sen borde jag nog ta en powernap om jag ska orka med kvällen? sov ju inte så mkt inatt..
Jonathan, Jacob o Maria skulle till Nine club(?) o förfesta vid 13.00 haha, det är nån fin bar men nej så taggad kände jag mig inte så gör iordning mig för ikväll ist. lr har mest ångest för plugget.

En underbar grej med Shanghai är att folk verkligen är galna här! Det är ngt med staden som man rycks med i, Vad som helst kan hända! Typ vakna upp i en annan stad dagen efter helt själv är inget ovanligt........ HAHAHHA

10:13 igår..

Jag som tänkte ett det vore trevligt att bara gå ut en liten stund.. Jag kom hem 05 imorse! Men de vare värt:) Först hem till Jacob för att käka pizza vid 23.00, sen vidare ut, o möta upp en annan svensk kille.
Och idag ska man vara pigg då. Jag mår okej men ikväll ska vi mötas allihopa igen på Windows. Både svenskar o kineser! tror nog jag skippar fejk marknaden idag...?

Haha, igår påväg till nattklubben så var vi 5pers. o onödigt att ta två taxi då lixom? Så vi trängde ihop oss med en lite smått sur taxi chaffuör. Jag satt på Maria som fick ligga lite smidigt bakom Jacob som först satt framåtlutad o försökte gömma sig bakom sätet. Va nog en vacker syn^^


Jag har faktsikt aldrig ljugit för ngt på krogen. Typ "jo men jag har pojkvän" bara för att slippa undan. Men igår orkade jag inte, så då blev det så att jag hade en pojkvän hemma i sverige.
Men oj vad det blidde fel... Ärlighet varar alltid längst, i know:)

20:55 retsticka?

Hon älskar att göra allting som jag inte vill att hon ska göra.
Ser ni hur hon tittar på mig, innan hon långsamt vänder sig om igen o slänger ner bollen i det skitiga vattnet. Sedan går blicken alltid tillbaka till mig för att se hur jag reagerar.

20:14 tillbaka från de döda?

Internet har strejkat för mig i ca 2dygn. Men nuuuu funkar det!

Det är ju fredag kväll och jag är ensam hemma.
Hade tänkt o vara det oxå, typ plugga o vara lite sådär duktig. På gymmet har jag varit. Kom faktiskt precis hem därifrån, har bara slängt i mig en fruktsallad o så såg jag nu ett sms som jag fått för ngra timmar sedan.
Maria undra om jag vill joina på fest. Hallå? Klart jag vill:D har varit så jävla duktig så länge nu o varit hemma varje fredag typ men mitt nya motto är ju faktiskt GET CRAZY ;D o det är ju lite svårt att "getta crazy" när man sitter hemma själv?:P såå nu måste jag hoppa in i duschen.
Liite osäkert är de detta för det har snurrat ihop sig lite i planeringen tydligen. Men får väl göra iordning sig för säkerhetens skull iaf. Annars så väntas det RÖJ imorgon ;)


Hörs!

14:57 mumsigt.

Hon älskar tomater! Men hon är världsbäst på smeta tomatrester över hela huset oxå.


14:48 är det mig lr internet det är fel på?

Jag kämpar, kämpar, kämpar, kämpar o kämpaaaar med att ladda upp en liten fjuttig video. Men det vill verkligen inte!

så jag fattar verkligen int varför jag "ler" på bilden...

22:29 listen to your heart.

Jag har varit dö-trött idag! Internet har iprincip inte fungerat, det har regnat och varit riktigt kallt. Morbror sa att det haglade lite:/ Har ni i sverige skickat kylan hit nu, lr vad är detta!?
Jaja, har avnjutit lite Frank Wagner idag oxå, det satt fint. Har diskuterat helgen en del.. Asså ÅHH varför ska allt komma samtidigt! Asså kolla här, hur skulle ni prioritera detta;
  1. Födelsedagsfirande med ett gäng grymma tjejer + fler antagligen med början på Windows (billig sprit!) och de kan inte bli annat än skitkul!
  2. Födelsedags firande av en svensk kille som jag inte träffat, men med en cool fransman som kan göra "human tap"(?) haha!
  3. Formel1 race. en-gång-i-livet-upplevelse lixom? även fast ja inte är spec motorintresserad.
Båda festerna är på lördagen, men på söndagen ska man vara ute vid formel1 racet vid 07.00!
Livet är allt bra jobbigt ibland assåå!



Fresten så har det konstaterats att de killarna jag träffar är väldigt lika, lr alla som det blir lite seriösare med. Höhö fast inte så konstigt kansek, antagligen är det den typen jag gillar/funkar bäst med^^ smartskalle.
Men nej, det här va nog inge bra, jag kommer ju bli kär igeeen haha!:P but life is love? love is life.

23:07 i feel happy

Fick sånn energi kick lixom så va bara tvungen att dela med mig lite;) Sov sött!

22:55 ett perfekt slut. Nej, det är en perfekt början.

Idag var ju sista gången på akupunkturen. fumnderar faktistk på att gå några gånger till. Massagen känns som om den hjälper för stunden iaf, o kanske en bit frammåt om jag tränar som jag ska? För han sa att mina muskler är väldigt hårda, o de tror jag säkert^^ spänner mig ju hela tiden, Men nu när han mjukar upp dom så lär det väl bli bättre, lr?

Tog lite längre tid än tänk oxå. Jag fick bara massage så jag fick följa med killen till hans rum eftersom hon som gör akupunkturen hade en annan pasient som hon använde rökelser till, o då kan de kännas lite svårt att andas hehe... Men när vi kom till hans rum så satt det en äldr eman där inne med hans fru. o Tydligen ville dom att ha nskulle göra nån "snabb" koll på honom. O detta försökte ju först Läkaren förklara för mig (han kan inte engelska) o sedan oxå gubbens fru som för övrigt var jätte gullig! Hon kunde ju inte heller ett ord engelska, men hon försökte prata med mig en hel del. Hon fick fram till mig som om jag var en liten flicka, o verkligen försökte förklara vad hon menade.

Bla försökte hon säga att jag har för lite kläder på mig, jag borde dricka massa varmt vatten och värma min nacke. Detta fick jag översatt av akupunktur tjejen som senare kom in.

Jaja, Felicia har nästan ätit upp all mango jag köpte idag så imorgon hoppas jag att vi alla tre tar en liten tripp till fruktaffären!

Ursäkta dessa fantasilösa inlägg. Men det är verkligen bitar tagna direkt ur vardagen, vissa lite mindre roliga kanske:) men puss på er ändå, nu ska det sovas, imorgon är en nyyyyy dag!

14:10 Just nu.

sovtajm för F, så nu blir det........plugg.


23:40 sånt där onödigt svammel.

Tjollahopp! Varför kunde jag inte hålla fast vid mina tidiga kvällar för. Va skit skönt att somna runt 22! sen vakna av sig själv heelt utvilad ca en timme innan jag igentligen behöver gå upp.

Imorgon tror jag att det är sista akupunkturen, o sedan måste jag skynda och möta Jane o Felicia på kindergarden o ta Felicia för Jane ska vidare in till stan på lunch. Då ska jag nog passa på att köpa med mig lite frukt! lr mkt:) Min nya frukost har ju varit typ fruktsallad med mjölk. Så sjukt jävla gott! Har en stor mango som ligger o väntar på mig i kylen nu... man kan ju knappt vänta;)

 

Haha, jag o Jane va lite stressade idag minuterna innan 21.00 Internet funkade knappt och nio skulle kläderna släppas.. satt  o skrek då vi märkte att internet försvann^^

Hmm, imorgon blir det mer plugg för mig iaf då F sover. Har varit duktig idag, men ska bli duktigare imorgon då allt måste skickas in oxå. Då är 3:dje inlämningen klar och sedan har jag bara en kvar innan slutprovet! YES.


G kollade precis upp biljetterna för Formel1-racet på söndag.. HA HA HA? 1200RMB/biljett. Pyttsan.


20:21 chokladmonster eller inte, varsegoda:)

Ja, choklad beroende eller inte så måste ni testa det här. Jag tyckte det var kul :P o Fuska INTE! läs inte i förväg alltså! Då förstör ni det roliga.


1. Välj en siffra för hur många gånger skulle du vilja ha choklad i veckan.
(välj mer än en gång med mindre än 10)

2. gångra det med 2

3. plus 5

4. gångra det med 50 - jag väntar medans du tar fram en miniräknare ;)

5. Har du redan fyllt år så plusar du på med 1760,
om inte så plusa på med 1759

6. ta siffran du fick minus året du är född (tex 1990)




Du borde nu ha 3 siffror, var av första siffran är det du skrev på 1an.
Det andra två siffrorna är din ålder?

00:09 typ, godnatt då.

Har precis skypat lite med mamma o syster!:) haha det känns i halsen nu kan jag säga.... uuuuch! Nu ska det försökas sova. Är jätte pigg även fast ja ligger o gäspar!

 

Och nu har jag iprincip betämt hemdatum, det ni! Vet att det är många som undrar, folk frågar hela tiden men jag medelar när jag bokat biljetten ist:)

 

Hehe, det är jobbigt när man fäster sig vid folk o saker när man e borta såhär länge. Jag vet att jag vill bo i Sverige med min familj, men nu när jag kollar i min kalender så är det inte så himla många veckor som jag är kvar här, o det känns, redan. Blandade känslor.

 

Men min sommar kommer bli grym, hursom! Men nu ska jag bara njuuuta!(haha, som alla säger åt mig)

Men som mamma sa, det får väl bli lite Kinaresor då o då da;)

Godnatt!


14:57 yeeeeeeeeees!

HAINAN, Bokat och klart! :D

21maj - 26maj!



13:07 idag är vi inte sånna där neggosar! även fast det regnar..

Hahah lite kul tycker jag att det är. Har legat o kollat runt på massa bloggar som vanligt. o säkert 5-6 stycken har skrivit "Ne nu ska jag inte vara sånn" i dagens inlägg. Vet inte, men tyckte det var lite kul.^^

Hm, nu funderar jag på att gå ner o skära upp min mango o äta den med en skål mjölk. Mumsfillebabba!
Sen står igentligen bara en enda sak på schemat. PLUGG! o jag viiiiiiiiiiiill inte. Men nej, nu ska jag inte vara sånn..

12:08 bildregn från igår.

inne där catwalken var.. försök hitta en sittplats på läktaren lixom?

Maria tyckte nog de va lite kul att försöka sätta sig till rätta på golvet^^

 

Nina med, kan man tro iaf...^^

pressen med kameror.

modevisningen bröjar.

.

Genomskinligt.

Genomskinligt.

Vår asballa modeguru som satt tvärsöver golvet :D haha!


08:42 ska köpa 10kilo c-vitamin!

Asså jag undrar vad felet är varför jag blir sjuk hela tiden? Får jag inte i mig alla näringsämnen o skit jag behöver?..
orkar inte! Vaknade av mig själv nu vid åtta. o uch, känns som om jag har en tjock belägning i halsen och när jag hostar så är det en skarpa som inte slipats på 10år som försöker skrapa bort det, men nej det går inte..

Aja, tur var väl att jag vaknade nu eftersom jag inte satte på ngt alarm. Kom precis på att jag ska till akupunkturen. För trött för det men jag måste. Har börjat inse, lr de känns som om det är omöjligt att få bort min nackvärk, o de gör det inte lika roligt att gå dit längre :( Känns så hopplöst.

Men påvägen hem så ska jag fan köpa med mig kilovis med apelsiner hem!! jag ska bli frisk o därmed basta!


Felicia med min vitaminwater som vi fick på modevisningen. Hon älskade den;)

01:13 Fashion show lixoooooooom.

Kvällen har varit jätte trevlig o mysig!
Maria kom hit vid 15.00. Vi sminkade oss o gjorde oss iordning tillsammans, vi skulle ju även bokat en resa men mitt internet är inte alltid att lita på... så det får bli imorgon! Snällaste AI:n kom hit och tog Felicia några timmar så vi kunde åka iväg!


Väl där träffade vi Nina och några andra svenskar. Hade jätte trevligt, o gratis drinkar bjöds det på! Gudooomligt goda;) Haha va väl nästan tur att man inte var där så långt innan så man itne hann med så många glas;)
När de väl släppte in folk till catwalken så blev det fullt direkt! Haha vi fick sitta på golvet längst fram! Nina var inte så glad över det, o inte Maria o jag heller fresten.. Jobbigt med tajta jeans o höga klackar å man ska klämma ihop sig smidigt på golvet o bli liten^^
Mode kläderna var ju inget att hurra för, men det var kul att vara där iaf och se.
Efteråt åkte jag  o Maria hem till mig. Var grymt sugen på att hänga med de andra ut o festa men F väntade ju hemma.. Jag o Maria tog tunnelbanan o köpte med oss middag på vägen.
Så det byttes om till mjukisbyxor, vi åt, kollat på film, o suttit o snackat skit:) Hon åkte nyss hem o ja skulle vilja sova.... Men jag vet inte om jag får? F sover där uppe o tänk om hon vaknar?

12:20 yeees!


Verkligen i sista sekunden!
Nu blir det så iaf att jag ska med på modevisningen! :D Men nu har jag fått ett nytt problem ist. Vad ska man ha på sig?

Jane och Hans har åkt iväg till bröllopet. I Kina är det som en tradition att Brudgummen och hans killpolare ska försöka rövabort/kidnappa bruden. Medans bruden och hennes vänninor är i deras hus och försöker skydda henne, lr alltså försöka göra så de inte kommer in i huset. Haha skulle vara ganska kul o se det irl igentligen? ^^


Nu har jag iaf precis lagt F för att sova. Lite segt gick det men nu äntligen slocknade hon! Så jag har lite tid att kolla igenom min garderob innan Maria kommer.

ingjudan till modevisningen

23:14 imorgon, lördag.

Såhär är det att bo i Shanghai, det finns inget som heter planera. Så imorgon, vad händer då? Vet inte.. finns två alternativ men jag tror det blir det att jag är hemma med F hela dagen o natten. Troligen blir det så.
Hursom så kommer iaf Maria hit några timmar o gör mig sällskap, o så ska vi fixa lite inför framtiden;)
Ledtråd, igår provade jag vilka bikinis som är bäst till dessa kommande dagar. Kommer ihåg hur jag fajtades för den här Billabong-bikinin i Thailand i oktober. Nu förstår jag inte riktigt vad som var så speciellt med den? :S Menmen, den ska packas ner i en väska iaf!;D


13:59 Från igår.

Det är sjukt vad dagarna går fort! Redan fredag:O det är väl bara att tacka o ta emot.
Ikväll blir det inget gym för mig eftersom jag har blivit förkyld. suck.  Fast få väl se hur jag mår lite senare, kanske får värsta krafterna och bara springer dit. Får se.

Här har ni iaf en bild av kvällsmålet igår. Orm. Jag trodde det mer skulle vara som en fläskfille med en ryggrad i. Men så va de inte riktigt. Det var lite mer som en fisk som hans sa. En ryggrad och ben som går ut på båda sidorna, alltså revbenen som det är lite kött runt om.
Smakade inget speciellt tycker jag, kött lixom. o man skulle doppa den i salt/peppar som är i den lilla burken bredvid. Va väl helt okej, inget märkvärdigt.


21:15 är jag en hemsk människa nu??

Asså nu blev jag lite nervös.... haha! Jag är inte den som är speciellt rädd för att testa saker igentligen. eller jo kanske, men jag tycker det är ganska kul. Och jag tycker att om man har bott i Kina så ska man ha ätit en del lite, vad ska vi säga? Väldigt Kinesika saker.

Jag har varit nära att äta kycklingfötter, har faktsikt filmbevis på det! men somsagt, jag sitter mest o håller i den, det går bara inte att stoppa in den i munnen. Det är ju verkligen en kycklingFOT! skitäckligt! så nej, men jag har ätit lite annat som man inte hjärna stoppar i sig. Inälvor tex. o jag svär på att jag inte visste om det innan! men iaf.. man äter ju lite tarmar o annat gott  här oxå.
Men ngt jag har sagt att jag faktiskt vill pröva är orm. Jane tittade konstigt på mig när jag sa det haha. men det vore häftigt tycker jag. Är ju ingen orm och reptil människa så.. ja. Hund eller kanin skulle aldrig komma på frågan!

Men nu, så fick jag nyligen ett sms från Jane: "We take snake for you. haha:)"



...nu blev det jobbigt. Vill jag verkligen? Ska jag gå o lägga mig innan dom kommer hem kanske? hahah:P
Nemen, skönt iaf att inte vara där på resturangen. Ni vet ,att här får man ju välja det djuret man ska äta. Dom har dom levande i burar/säckar/terrarium så får du peka på just den du vill ha. Det vet jag inte om jag hade velat se....

18:11 min lördag kanske visst blir grym!

Nu är jag sådär härligt glad och pirrig i magen (o nej, det beror inte på risig mage). Jag hoppas verkligen det här går som jag vill nu!
Alla är iväg på barnkalas nu men jag e hemma o ska plugga. Duktiga jag. Men nu ska jag ner o laga lite bananpankaka som jag hitta recept på, innan jag fortsätter... :)

09:43 sånt som man stoppar i munnen är min grej.

Just nu är det bara jag o AI:n hemma, o Felicia sover..

Måste bara påpeka. Okej, Jordgubbar och mjölk är grymt, men har ni testat annanas, mango o mjölk? GÖR DET FÖR SJUTTON!

Haha Camiiiiiiiiiiiilla, nu längtar jag äääännu mer. godisgodisgodisgodis.....
Får nog ta ngra extra vändor till gymmet oxå. Fan att jag har börjat bli snorig igen! o halsen är fortfarande svullen:( Men nej, fan det får inte stoppa mig. Får väl ta det lite lugnt med konditionen men styrka kan man väl köra på?
Men en jävlig magknip har jag oxå:(

 

Update; Inte jätte mysigt info men; Hej magsjuka.


22:53

Imorse när jag vaknade så kände jag mig jätte tjock i halsen. O de har inte försvunnit. Har mått lite smått illa oxå plus att det känns som min mage är större än globen. (lätt överdrivet, men väldigt stor iaf) va skönt att Jane bytte dag att åka o handla tills imorgon.
o nu har jag väldigt ont... vet inte om jag är hungrig lr vad det är. Första gången på evigheter som jag inte ville ha frukost. o då är det ngt fel på mig :P
Menmen.. bara o tagga till för imorgon. Upp lite tidigare o ta hand om F hela dagen, Jane ska iväg!


(Felicia, jag blir sur på dig om du smittat mig med nån magsjuke-grej!)
Godnatt

22:16 blöt hund.

De flesta vet hur blöta hundar luktar. Inte så gott alltid. Men sen jag var 7år (?) Så har vi  haft hund. Och den där blöta hund lukten, när den kommer ifrån mina hundar så luktar den ju lite godare;) haha va störd jag låter! :D
O det brukar ju vara ganska ofta som man får torka en blöt hund. På sommrarna är det varje dag som Alec ska i o bada(inte för att vi torkar honom då, men man får känna blöt-hunds-lukten), sedan regniga/snöiga dagar oxå.. Men idag, vare första gången på väldigt länge jag kände den lukten.

När jag kom hem idag från akupunkturen så möttes jag av en blöt Lucky. Jag vet fotfarande inte varför, men jag antar att han hade duschat? Men annars så när det är badtajm för honom så får han gå til en hundsalong i närheten. Då är han nybada, fönad o genomborstad när han kommer tillbaka. (Dom kommer o lämnar honom.)
Men när jag satte mig ner för att hälsa så kände jag lukten av blöt päls... o Jag såg direkt Alec framför mig!

Senare under dagen när jag satt på golvet så kom han bakifrån o stack fram nosen o gav mig några pussar på kinden.. Jag låtsades faktiskt att det var A<3 (Bara att jag inte kunde slänga mig bakåt o ruska om honom o börja ett pusskrig!)

ÅH vad jag längtar tills jag kommer hem och får mötas av dig i dörren!

Jag lovar att vi ska direkt ut på en långpromenad då, o så tar vi emil med i en vagn!


5 stycken

  1. Jag vill färga håret men vågar inte pga jag inte vill förstöra min naturliga färg.
  2. Jag älskar beskrivningen jag fick av Jenny en gång "du är som en flaxig höna", men tror inte många andra ser mig som sån.
  3. Jag har ett stort behov av att känna mig fri.
  4. Jag har extrem beslutsångest, som ofta slutar i att jag skiter i allt för att jag blir så arg på mig själv.
  5. Under tiden jag bott i Kina så har mina drömmar blivit jätte livliga och konstiga, och men mkt starka känslor. Kommer nästan alltid ihåg drömmarna dagen efter oxå

23:33 Sugen?

Kinas hawaii, Fjärillarnas kungarike, Paradiset.



Detta kommer bli gryyyyyymt.

23:11 mysigaste stunden på hela dagen?

Det är mörkt utomhus. Belysningen är på mysnivå. Bra musik spelas på låg volym. Går runt med Felicia i famnen, hon suger på sin napp och lutar pannan mot min kind. Vi tittar på varandra i spegeln medans jag långsamt dansar runt med henne. Hans plockar undan middagen från bordet och gör iordning för morgondags nybakade bröd. Jane står i köket och lagar mat till hundarna.. Snart är det läggdags för lilltjejen. Men allt är bara så mysigt och stämningsfullt. Familjekänsla!

20:38 varma och kalla frukter.

F är ju lite risig i magen.. kräkts två gånger i natt och har riktig diarre!
mysigt värre....
Men iaf, när jag stog med henne i köket pekade hon på jordgubbarna som låg där, jag gav henne en, två stycken och hon mumsad ei sig dom. Jag frågade Jane om det fanns mer och det fanns det. Men sen tvekade hon och förklarade att det är bättre att ge henne mango, jordgubbar är inge bra för magen. Jordgubbar är en kall frukt, medans mango är varm.

Enligt kineserna är varmt mycket bättre för magen. (därför de oxå dricker varmt vatten, för då slipper kroppen jobba för att "värma upp det") Så frukter är indelade i kalla och varma frukter, de kalla är inte bra för magen, men de varma är bra och är helt okej att äta om man har lite problem med magen.

Så hon fick ngra bitar mango.. sedan frågade jag om annanas var en varm frukt o det var det;)
Vattenmelon som jag tycker skulle kännas ganska bra är tydligen en kall frukt, och jag har för mig att päron var varm.

Hans skickade ett sms till Jane o sa att han tyckte att vi skulle ge henne lite banan. Men det är en kall frukt.
Så när Hans kom hem o sa det igen så tittade Jane på mig o började skratta... Nej, det blev ingen banan för Felicia idag:P
Men bara för att de är kalla så betyder det inte att dom inte är nyttiga! Men det var speciellt nu för att F var så dålig i magen.


14:01 Kindergarden.

Alla barnen får kex att smaska på.

Felicia på löpbanan;)

Jag o Felicia upp i lektornet.

Felicia och Jane's vänninas dotter utforskar vattenkranarna.

 

Där hade vi lite bilder.. nu blir det plugg för mig!


12:52 Snart mat.

Har varit iväg på Kindergarden idag. Även fast F har varit lite krasslig under natten, kräkts 2ggr närmare bestämt. Men nu är hon piggare!
Vi var ute på gården där det kryllade av ungar och klätter ställningar.   Jag o F klättrade lite o F fick åka rutchkana(?) som hon tyckte var jättekul! Lägger upp bilder senare:)

På hemvägen köpte jag o Jane massa frukt och annat gott, o snart väntar lunchen.. Jane står där nere o fixar o donar.



Buhuuu, min lördag skulle kunna bli GRYM, men jag måste jobba :'(

22:00 jag ska verkligen försöka.

Det var mest en önskan, dröm eller en tanke.. En tanke som både gav mig ont i magen och ett lugnt hjärta. Men att jag kände mig så pass lugn gjorde mig mkt säkrare i mig själv. Även fast allting vändes upp o ner på en sekund i slutet och drog ner mig i mörkret.

Men, jag tror att jag har insett lite att det är bättre och lönar sig mer i längden att vara öppen. Låt människor ta del av vad du känner och hur du upplever saker. *upprepa*
Man behöver ju inte sitta o älta allt med alla, bara berätta hur det är. Sen inget mer med det, byt samtalsämne.
Tror jag precis gjorde det faktiskt. och de känns ok.



-Jag måste bara komma ihåg det här oxå!


19:10 vet ni vad grannarna äter till middag idag......?

ryser......
Glöm att jag kommer ha "gårds-middag" med dom! (om det skulle vart nån dvs)

16:08 Murphys, ohyes.

Idag är det strålande sol och det hjälper mitt humör gå uppåt iaf. Även fast saker jävlas med mig idag oxå. 

Efter akupunkturen idag så känenr jag mig gnaska så öm i nacken. Typ misshandlad. När jag sa att det inte har hjälpt nånting än så tog dom i med hårdhandskarna. Fick nålar i både fötterna och händerna. När hon skulle sätta i nålen i handen så sa hon "This will feel verry hurt", och JAAA. Helvete vad ont det gjorde.
Sen kom killen in som brukar göra massage på mig och han upptäckte nog mitt största fel. lr den muskeln som gör mest ont. Och jag kan ju säga att det nog är lite svullet där nu. Han tröck o masserade skit hårt, använde glasskålarna som sugproppar igen, stack väldigt djupt med nålarna, och masserade ännu mer... Gjorde himla ont men ändå kändes det skönt. Det är ju en helt annan smärta än vad jag brukar ha så det blir avslappnande på ngt sätt...
Han tyckte iaf att jag borde lära mig kinesiska, för han vill ju kunna prata med mig. Just nu är det bara tjejen som kan lite, o hon fungerar som tolk just nu.

Nu iaf, tänkte gå till gymmet för har ju ändå min svenska mobil med musik. Skulle bara sätta på den för den har varit avstängd. Har koden uppskriven oxå så de va inga problem... MEN DET VAR DET VISST! Nej, för den koden fungerade inte! o Gurra sov så hans kan jag inte be om o få låna. Men så kom jag på att Hans har ju en! Men den va urladdad.. men jag väntar så just nu ligger den där nere o laddaaaaaar.

18:29 det är fan inte min dag idag!

Nu börjar jag bli på riktigt dåligt humör!
Datan är helt jävla cp. Min ipod är booooooooooooorta. o jag hetsäter och mår illa av mig själv!
Min ipod, den som får mig att må bra när jag mår dåligt. jag behöver dig NU! Hur kan man vara så jävla klantig att man tappar den i taxin? o jag var inte äns FULL! Har letat överallt, sidofacken på väskan, innefacken i väskan, jeans fickorna, tjocktröjan, i sängen, under kuddarna, i soffan, på skrivbordet, under alla kläder, träningsväskan, mjukisbyxorna, i hallen, i skorna, på köksbordet, vardagsrumsborden, jackfickan, halsduken, badrummet, ute på tomten, köket och tillochmed i KYLEN! (Tänkte ooom det hade varit så att jag kanske blev lite full så kunde jag kanske lagt den där när jag tog mig lite nattmat igår när jag kom hem?) Men fan itne ett endaste litet spår av den!!!!!!!!!!!! Jag vill springa iväg till gymmet o få ur mig allt men jag behöver MUSIK till det! jag behöver min musik för att lugna ner mig!
Pricken över i:et just nu är att mitt lepsyl är borta och jag behöver det NUNUNUNU! Här har ni lepsyl-beroende-människa nr1!

Men jag hade den skönate känslan jag känt på länge. Men den varade inte länge. FAN!

asså.. ni vet hur bra musik hjälper? o just nu har jag varken, ipod, youtube eller spotify! Jag kommer dö snart!

14:43 köttbullar, Jesus favorit mat?

Vi firar jul pga Jesus. Vi firar påsk pga Jesus.
Maten på julbordet är väldigt lik maten på påskbordet.
Hmm.. man kan ju undra vad Jesus favvo rätt va?
Köttbullar, prinskorv, rödbetsallad, sill i massa olika varianter, Janssons, ägg.....

Jag var bara tvungen att påpeka det här.

12:02 shopping i xujiahui!

Jag måste bara visa er vad jag köpte igår! Först köpte ja en tröja, han inte prova den för kön till provrummen var får långsam så den kom med hem ändå. sitter väl itne som jag ville menmen, kansek får byta om jag hittar en större storlek. Men kolla! Helt ärligt, vad tycker ni?
Det är inte min stil, men jag tycker chinos är så jävla snyggt så jag kunde inte låta bli. o dom sitter ganska bra väl??

Jag kan ju få sånndär shoppinginpuls att jag köper massa saker som är snygga men ändå inte passar mig alls.
Har jag gjort bort mig eller är dom snygga?
Om ni inte gillar dom, säg det. gillar ni dom, säg det.




09:00 sjögräs med tomatsmak

Nu hände ngt jätte konstigt med min dator.....:S jaja.

Såg Alicie i underlandet igår, ja, den var väl halvbra. Blev bra på slutet men annars vet jag inte? Okej, det var sjukt länge sen jag såg den men jag kände knappt igen nånting. Visst är den inte som den tecknade filmen?
Sen så diggade ja ju glassisarna haha. Nej uch! Dom skavde och åkte ner på nästan hela tiden! 
Till filmen blidde det iaf lite sjögräs snacks iaf, med tomatsmak. medans Maria körde på söta popcorn.
Efter shopping så åkte vi o mötte de andra på Zapatas och hade det mkt trevligt! Blev inget röjande på bardisken men det tar vi nästa gång;)

01:43 Lite duktig var jag iaf. Godnatt på er.

Okej, lite krogen blev det. Tänkte att det händer ju aldrig att man har tråkigt på en ute kväll här, så varför inte?

Men efter två drinkar stannade jag o Maria kvar på Zapatas när de andra drog vidare. Så efter lite skitsnack åkte vi hem mot varsit håll. o Här ligger jag nu... Hörs imorgon ;)


12:26 senaste inköpet.

Häärligt väder är det idag iaf! o när jag kom hem från akupunkturen så stog lunchen på bordet och våra kläder vi beställt hade kommit. Tråkigt nog så var dom liiiite för korta. o ännu tråkigare är att dom kläderna går åt så jäävla fort så det fanns ingen i större storlek. Menmen, jag får ta den som den är. Jävligt tajt och för kort för att vara en klänning med bara ben. Det blev lixom mer som ett träningslinne?

Axelbanden är korsade i ryggen.


07:24 nyttig o mysig helg planeras!

Vilken normal människa går upp 06 en lördag frivilligt? Inte jag, men jag vaknade frivilligt!
Jag som hade satt alarmet på 09 lixom.. jaja..
Idag är det lööööördag! Och min helg ska bli nyttig o mysig. om ingen spontan utgång sker ikväll, men det är inte planerat för jag ska plugga imorgon o inte vara bakis!


Snart(10.00) ska jag iväg på akupunkturen eftersom hon på söndag va upptagen. Efter det hoppas jag att jag mår så pass bra i nacken så att jag kan köra hårt på gymmet ett tag. o sen om jag hinner och inte har koncentrations svårigheter så ska jag försöka plugga lite innan jag beger mig in till stan för att möta Maria! Bio står på schemat! o lite shopping kanske kläms in där oxå, troligen ;) En fågel viskade i mitt öra att Zara hade fått in nya kläder..;)

00:13 allt o inget o framtiden.

Jane gjorde middagen idag, en västerländsk god pasta!
Om dom nångång flyttar till Sverige så ska dom inte bara starta en hundkennel med Beibei:sar utan Jane ska oxå öppna en kinesisk resturang!;) Hennes ide och jag ska se till att det blir så;) För ni anar inte hur gott det är med äkta kinesisk husmanskost. Nej, det är inte i närheten av friterade räkor i sötsursås. o nu när mormor inte är hemma så lagar Jane maten och hon kan hon oxå!

Tog en promenad till Tesco o införskaffade mörk choklad! Det är ju ändå fredag? Men det dålig är att jag märkt att jag veerkligen veerkligen börjar gilla mörk choklad. Så nu går det inte så långsamt när jag äter längre, som det gjorde förut. Då kunde jag ha en 100g choklad i över en vecka. Det var ju det som var det bästa! Men nu är det samma visa igen att hela kakan försvinner på några sekunder. SUCK.

 

HAHA, hoppas jag kan ladda upp videos snart! Felicia är så jävla cool när hon dansar!

 

 

Fresten, ska jag jobba som stöd/kontakt-person till människor med psykiskt dåligt mående lr som sjuksköterska?


17:25 svensk modeshow!

Åååh vad kul det ska bli. Maria fick tag på två biljetter till en svensk modeshow som är  här i Shanghai nästa helg!
Det är några okända designers men det ska bli riktigt kul. Ska ta med mig kamerna så ni oxå får se  lite;) haha kanske kan fråga om dom behöver en extra modell till modevisningen? ;)

Var iaf inne o kollade på Sin clubs hemsida.. Fan va snyggt det är där! Ni måste gå in o kolla. www.sinshanghai.com.
Det var där vi va för några veckor sedan när jag, David o Maria hade kul uppe på scenen med stripstången. Jävlar vilken träningsvärk jag hade i armarna dagen efter, o Maria hade blåmärken haha! Antagligen vare pga av belysningen som man inte tänkte på inredningen när vi va där, lr alkoholen kanske oxå spelade roll.. men iaf, på bilderna är det skitfräscht! Klicka er in på Photo.

Dålig bild tagen av mig där.. på lättklädda dansare.


15:10. 5 sanningar

  1. Oftast så kan jag inte andas in luften när ngn tex har rapat (jag själv oxå), måste vifta bort luften med handen, men jag försöker att inte visa det.. vill inte att nån ska ta illa upp :P
  2. Jag skäms för min röst ibland, oftast när jag skrattar.
  3. Jag är väldigt bra på att behålla hemligheter.
  4. Jag har ljugit för min psykolog.
  5. När jag blir äldre så skulle jag vilja ta hand om barn som har det svårrt. Som ett fosterhem.

09:22 ha de bäst så länge!

Nu ska jag iväg till akupunkturen och förbättra mina sugmärken ;)


22:16 känner mig nöjd.

Jag är på himla bra humör idag! Kanske för att jag har fått prata med mamma i en timme? Kanske för att jag faktiskt gick iväg till gymmet? Kanske för att jag ätit en gudomligt god hemgjord hamburgare till middag? vem vet, vem vet.

Kom inte till gymmet förrens vid 20.00. o nu har jag lärt mig att aldrig gå så sent igen. För det kryllar av killar nere vid maskinerna:/ o de gillas inte!
Men Jag o Jane är ju ensamna som sagt, o ville inte bara lämna henne.
När jag kom hem så satt jag mig ner o Felicia kom fram o gav mig två pussar! Sånt får en ju oxå o le lite extra. Men det var nog ett förlåt för att hon bet mig tidigare idag! Va flera timmar sen o jag har fortfarande ett märke på nageln, kommer säkert bli ett blåmärke. Men man får väl skylla sig själv om man sticker in fingret i munnen på henne.. haha (skulle ta ut grejen hon hade stoppat i mun).

Här kommer iaf lite fler mysbilder från idag.

"Neinei" är hennes ord för napp, och hon är galen i dom. Ska helst ha två eller tre samtidigt.


16:57 just nu!


F har precis vaknar o just nu sitter vi i min säng o myser!
Hon säger att hon hälsar till alla!

10:43 barnkläder till mig tack!

Klockan är över tio och jag är om nån dag en klänning rikare.
Dåligt väder är det idag, mulen o regnar till och från.. så jag vet inte vad Jane säger om att gå o handla... Planerna brukar ju kunna ändra gnsnka bra i detta hus^^ För imorse hade hon för mkt jobb så vi kunde inte gå innan kl 10.

Lite tur har jag ju att Jane har ett internet företag där hon säljer barnkläder o tillbehör. För några dagar sedan skulle hon gå o ge bort lite kläder för det går inte så bra med allt. o i den stora högen med kläder såg jag ngt fint... o nu är den min! Tack Jane!

Lite stor är den, menmen, det går nog o fixa på ngt sätt.


RSS 2.0