22:16 blöt hund.

De flesta vet hur blöta hundar luktar. Inte så gott alltid. Men sen jag var 7år (?) Så har vi  haft hund. Och den där blöta hund lukten, när den kommer ifrån mina hundar så luktar den ju lite godare;) haha va störd jag låter! :D
O det brukar ju vara ganska ofta som man får torka en blöt hund. På sommrarna är det varje dag som Alec ska i o bada(inte för att vi torkar honom då, men man får känna blöt-hunds-lukten), sedan regniga/snöiga dagar oxå.. Men idag, vare första gången på väldigt länge jag kände den lukten.

När jag kom hem idag från akupunkturen så möttes jag av en blöt Lucky. Jag vet fotfarande inte varför, men jag antar att han hade duschat? Men annars så när det är badtajm för honom så får han gå til en hundsalong i närheten. Då är han nybada, fönad o genomborstad när han kommer tillbaka. (Dom kommer o lämnar honom.)
Men när jag satte mig ner för att hälsa så kände jag lukten av blöt päls... o Jag såg direkt Alec framför mig!

Senare under dagen när jag satt på golvet så kom han bakifrån o stack fram nosen o gav mig några pussar på kinden.. Jag låtsades faktiskt att det var A<3 (Bara att jag inte kunde slänga mig bakåt o ruska om honom o börja ett pusskrig!)

ÅH vad jag längtar tills jag kommer hem och får mötas av dig i dörren!

Jag lovar att vi ska direkt ut på en långpromenad då, o så tar vi emil med i en vagn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0