kryssning, 54an och dagen efter

Igår blev verklgien en heldag. Var rädd att ja skulle missa bussen eftersom min tunnelbana stannade i rådmansgatan för de var stopp i trafiken... men ja klarade de o fick springa genom centralen till bussen. Bussen gick 07:10, båten gick 09:00. Första drinken var 09:15, då började dagen...!
Vi hade jätte mysigt, drack drinkar, handlade i taxfreen, kollade på trollkaren som trollade för barnen, satt på däck och solade.. Båten kom tillbaka 14:00 Både sov på bussen till stan. eller jag sov inte, men vilade..Vi köpte varsin sushi på centralen och åkte sedan hem.
Några vändor på ica blev det oxå innan utgång.
Runt tio hade vi typ druckigt varsin vinflaska (haha?) och åkte mot 54. Innan 12 var den itne speciellt mkt dans, men vi lyssnade på en standup kille som var jätte duktig. så kul hade vi iaf!
Sedan fick vi sällskap av Ellis och ett annat grabbgäng. Stackars ena killen idag säger jag bara... när han ska kolla sitt kontoutag.... han bjöd alla hela tiden! Så det blev väldigt många goda drinkar igår! Ganska många glas vältes och gick sönder oxå, haha. Aja, dans blev det iaf denna kväll o det är jag glad för!
Fattar bara inte hur jag kunde gå hem igentligen... med tanke på hur mkt vi faktiskt fick i oss udner dagen o kvällen, sjukt. var helt klar i huvudet ändå :O men det är bra de iaf!:P  Vi var inte sugna på att åka till tyresö så runt 03 började vi gå mot centralen, vi märkte att det började bli lite brottom så vi var tvugna att ta av klackarna o nästan småspringa lite. Vi gick barfota från medborgarplatsen till centralen, o ja vet itne när ja har känt mig så äcklig!:O vi han med vår buss precis iaf;)




Nu har jag nyligen kommit hem från stan där ja träffat Emmi. Åt på burgerKing, sedan gick vi till kungsan o tog varsin glass och den här gången var det ingen turist som förföljde mig (jenny fattar haha) Gick till slussen och kramades sedan hejdå, nästa gång blir ondsag ja får se den tjejen!<3


Ska alldeles strax packa ner bikini och kläder och åka till Tullinge. Ska bara ladda upp lite bilder på bdb tror jag...
Blir bad i poolen ikväll!:D     puss

middag på balkongen igen, mys

I måndags när Jenny sov över så förutom middag, skitsnack o filmtittande så kom vi på en brilljant ide som vi förverkligade idag.
I eftermiddags var vi inne i stan och bokade biljetter till Silja Line, dagskryssning och sen på kvällen ska vi ut o röja dansgolvet på 54! Det är boogie night där, alltså 70, 80 och 90-tals musik. Hur bra låter inte det!? ;) Den ända vi itne var beredda på var att bussen från stan skulle gå 07:10 imorgon.... haha men så får det bli! Så ikväll blir det att lägga sig tidigt så man pallar att gå upp.
Det blir mitt o Magnus rekord... annars sover man ju till iaf 11:P Men nu ska vi käpma oss upp vid 06!

Nu blir det att fixa lite smågrejer tills imorgon, kameran får man ju inte glöma! Ska mysa lite i soffan nu oxå efter gourmet pastasallad jag lagade. Glad att någon tycker om min mat :)


 Imorgon ska det partas hela jävla dageeeeeeeen!
jag kommer finnas på mobilen ;)

fan

asså, shit...  nu ska jag fan börja lyssna på vad alla andra säger! jag ska sluta att tro så gott om andra.

nostalgitripp till södra ängby

Har nyss kommit hem från några mysiga timmar med Tove.
Tanken först var att vi skulle gå till ängbybadet o sola. Men var var solen idag? ne precis så då tänkte vi ta en prommend istället.. Men vart var de torra vädret? (haha dålig) När jag satt på bussen dit så började det regna.. så vi bestämde oss för att sitta på hennes balkong med filtar, te och lite saft. Mys blev det! Pratade om massor, och det var först när vi kramats hejdå och jag gick på bussen som jag förstogd, att jag kommer inte träffa den tjejen igen på över ett år! wow.. hjärtat slog lite fortare då. Hon ska ju oxå åka som aupair, i ett helt år! så även om jag väljer att stanna i sverige efter nyår så är hon borta..
Under bussresan så fastnade mina ögon på varje flygplan som åkte förbi... det första kunde jag inte släppa med blicken. Såg det lyfta och tänkte att snart sitter jag där.

Jag verkligen verkligen vill det här o tycker det ska bli skit kul! men oj va de e jobbigt.. skit pirrig och nervös och allt på samma gång. Det närmar sig.


onödig dag

Okej, jag ska vara ärlig.. jag har inte gjort mkt nytta idag alls. Jag har haft Mojje ute i Selen och vart uppe på vinden och hjälpt mickan men annars knappt ngt alls.. Handlade gjorde jag ju och jag har märkt att min mat noja har börjat komma tillbaka. En variant av ätstörning skulle jag kanske säga.. fast det går ju upp och ner hela tiden som de flesta vet!
Men jag orkar inte bry mig faktiskt! Har blivit på jobbigt humör nu, lite ont i magen av ngt lixom.. hatar sånt här! jaja.. Pappa är och köper sushi. Senare ikväll åker syster iväg till gotland, sen kommer jag bara få se henne i 2-4dagar innan jag byter land, världsdel. Längtar tills ikväll då Magnus kommer hit, jag vill kramas. Jag behöver kramas. och han är bäst på det:)  puss

tjobre

Yees, nu är jag på G igen. Gick upp 9 idag och gick ut på en power walk! Imorgon blire gymmet o sen tisdag powerwalk igen.. sen fortsätter det nog så. Om inte ngn krogen kväll förstör ngt :P Väldigt skönt att vara uppe tidigt nu iaf. Har nyligen tagit en dusch och ätit frukost. Nu väntar jag bara på att mamma ska gå upp så att vi kan åka o handla.
Jag ska inte säga att jag ska städa för då kommer jag inte göra det... haha vi får se hur dagen blir. Ska försöka göra lite nytta iaf!

Hörrni... jag åker till Kina om 2veckor..!
jag saknar emmi:(

mongo på bild

I våran bokhylla i vardagsrummet bredvid mitt rum så har vi massa fotografier, mest på mig o syster. Igår när jag var på väg till mitt rum så stannade jag till o stirrade på ett nytt foto som kommit upp. Jag trodde allvarligt att någon retades med mig. Det var ett foto på mig, och jag ser ut so men zooombie!:O Om jag mins rätt som jag vet att jag gör så är den tagen på donken innan en bio, jag är likblek, har stängd mun och småler, jag är bakis och man ser att jag inte är frisk!
Jag lägger genast ner foto och skriker på mamma om vem som har satt dit fotografiet.. "Det är jag, jag tyckte att det var så fint"
Hörrni, ni som säger att jag alltid blir bra på bild; här är beviset på motsatsen! jag tänker inte äns visa er

Syster höll tydligen med mig, haha.

jag är ensam hemma, nån som vill komma på filmkväll?

Åh ush.. jag är bara seg och mår illa:(
Jag har inte spytt men det är jobbigt. Jah är inte bakis, jag är int ematförgiftad, jag är inte gravid..? hah fast skulel vara lite kul att få en unge samtidigt med tjejkompisen;) Men nej så blir det inte!
Ikväll blir det att vara hemma med hundarna. mamma o pappa är på 50års fest o Syster o Lorentz är på 20årsfest. o jag har inte lust att gå ut ikväll igen! hallå vart tar pengarna vägen? :P
Nån som vill komma över så är ni jätte välkomna!?
Nu så sitter jag här o planerar lite. Ni som vill med ut o säga hejdå till mig innan Kina boka upp onsdag 5Augusti! troligen blir det då. åker ju på söndagen efter. Jag sitter o kollar efter lite mat jag kan bjuda på:)
Annars idag när jag inte legat i sängen o halv sovit så har vi vart i zooaffären. Troligen så ska vi köpa ny bur till mojje så han ska få en till landet oxå. yes där försvann 300kr, jag mamma o syster ska dela, de va snällt tycker jag iaf eftersom det är min kanin. Lite kul att det bara är mig han itne springer iväg ifrån när jag ska ta upp honom:)

Fick reda på oxå att syster åker till gotland imorgon, mamma och pappa åker till landet imorgon.. så blir helt ensam..:/ nej det betyder itne fest, jag pallar inte!:P men kanske om nån vill göra mig sällskap så är jag väldigt väldigt tillgänglig! :)

hejdåkväll för simon.

Sitter vid datorn och försöker vara så tyst som möjligt.. Magnus sover fortfarande men jag orkade inte ligga kvar längre. Vägrar ligga kvar tills tolv igen asså!
Gårkvällen  började på Nivå Med Jenny, Charlotte, Kim, Andreas, Simon och Elin. Sjukt segt enligt mig i början men det kom igång lite:) Sen kom Emma och Sebbe, vi tog några shots o sen skull jag, jenny, emma o sebbe iväg o möta Sebbes polare. Blev en ganska liknande kväll som ondsdagen kan jag säga.. haha. men äh fick träffa lite folk jag inte sätt på ett tag så det var helt okej för mig ändå. Vi orkade inte vänta på en person som va sen så vi skippade viktoria, ända stället vi var säkra på att komma in lixom.. så vi drog till huset, men gick aldrig in utan satte oss på en pizzeria:P
Men är man alla personer i olika stilar, olika åldrar, olika musiksmak och olika kön så kan det vara lite knepigt att komma in på ett o samma ställe. Det ska ja komma ihåg till nästa gång.

Är faktsikt väldigt glad över att det inte blev senare än klockan 3. Mår bra idag och jag orkar verkligen inte mer bakis dagar.. o jag vet att det kommer bli ngra framöver ... Mamma tyckte att jag borde försöka vända tillbaka mitt dygn, tror inte hon gillare?:P

en riktig Jenny-hedda kväll!

Åh igår alltså.. Nej det blev inte,metro, nej det blev inte village, men det blev nivå*2! haha. Metro var stängt och när vi kom till village var det fullt. inte så konstigt kasnek när klockan redan var 01.
Det blev shoottar, 2donken besök, träffade gammla vänner, prommenad genom sthlm i högklackat, allvarligt snack med väktare (det som händer på centralen stannar på centralen HAHA), skitsnack, framtidsplaner och ja... jag älskar det iaf.
Jag o jenny klarar oss alltid! haha hon tog bussen hem halv fyra och jag mötte Magnus o tog bussen 04:05. Alltså en lika sen kväll som vanligt... när fan ska jag få sova ut på vanliga tider!?

På dagen igår så satt jag barnvakt åt en liten kille på 2år. Jätte gullig och gick jätte bra. När föräldrarna kom hem tidigare än tänk så fick jag sitta med i köket en stund och äta jordgubbar och prata (har aldrig träffat dom förut). Killen ville knappt hälsa på sina föräldrar utan ville direkt upp i mitt knä. Han sprang hela tiden till mig när dom ropade på honom. Han kröp tillochmed över matbordet för att få komma till mig! ibland så känner man sig ju omtyckt ;) Sen så börja han störtgråta när jag skulle gå:( Jag känner att kina kansek itne blir såå farligt med tanke på att jag aldrig tagit hand om barn innan.
Dom ville att jag skulel vara barnvakt flera gånger.. så får se.

Ne nu ska jag åka o träääna:S. Sen kasnek leta klänning i stan till fredagens utgång? ;)

puss

ojoj, jag hinner visst inte skriva.. Nu bär det av mot nivå/metro/village? Får se hur natten slutar. puss

blandade känslor


Vette sjutton vad det är med mig men jag är väldigt trött hela tiden... vet inte om det kan bero på att Magnus vägrar låta mig sova på nätterna? haha
Har iaf vart inne i stan o letat efter en klänning idag. Såklart fanns den itne i min storlek... Men jag kom på en sak, att jag skulle ju kunna gå till skräddaren i Kina och be dom sy en åt mig! :D I loooooove it. det är ju sjukt billigt där!
Har kollat igenom massa gamla bilder o videos, HAHAHA.. ska lägga upp några på facebook. vissa av videona vet jag inte om ni fattar igentlien, det är min humor .
Snart blire sushi!

lyssna


äntligen

äntligen kommer mina älsklingar heeeeeeeeeeeeeeem!

dagen efter dagarna..

Lite seg är man ju nu.. men ska snart ut på en promenad så man rör ngt på sig idag. Fyfan vad den mkt skit jag fått i mig den här helgen. Blev pizza idag oxå, och inatt när magnus mötte mig i stan så hade han köpt chickenbits som vi delade på. och så massa alkohol.. Kroppen mår ju sådär:P Känner mig så äcklig när man bara äter skitmat. verkligen bara sån mat.

Igår var kul iaf, blev tredje natten i rad jag la mig runt 05.. Mötte Emma, Sebbe o Martina i Karlberg så åkte vi dit tillsammans.
Temat var "no pants", och annars vare potatiskastning och singstar!
Jag skulle åka hem själv runt 4 men allt gick bra iaf, var lite orolig men det gick, magnus mötte mig ju somsagt.
Idag har vi bara legat i soffan, ätit o kollat film. Nästa utgång räknas att bli om 4dagar

hur man visar ointresse på ett annorlunda sätt?

En kille kommer fram till dig o ditt tjejgäng, han raggar på dig o börjar prata. Du vill att han ska fatta att du inte är intresserad.
Säg att du har flickvän och kyss din tjejkompis!

jenny 19 år på viktoria!

Igår blev verkligen en lyckad kväll!
Även fast fötterna verkte en jävla massa på vägen hem.
Madde, Jenny, Lotta, Rydan, Martina, Nickie o Ellis kom hit o förade. Blev fruksbricka istället för tårta till födelsedagsbarnet. vattenpipa, shott sånger och massa trevligt:)
Vi drog till Viktoria i kungsträdgården, träffade trevligt folk; engelsmän som inte var engelsmän?, drack drinkar, dansade till dålig musik.. och blev bjudna på,,,vatten! haha. det kändes lite som en pik men sen redde vi ut det. Det var inte för att vi var för fulla!
Martina o Ryd drog på hemmafest, vi andra snacka om att dra vidare till en annan krog med några andra men är man student så är man o då har man itne hur mkt pengar som helst... Så det blev donken på vägen hem, och då var jag tvungen att byta till mina ballerina, gå i klackar en hel kväll känns i fötterna!
HAHA Jenny tog över en killes mobil och försökte prata personen på andra sidan luren till rätta. Men den apraka människan verkade itne förstå att han skulle gå till donken, utan stogd på max på andra sidan vägen, så det blev min uppgift att gå o hämta honom. Så jag gick runt och letade efter en Erik jag aldrig träffat förut o inte visste hur han såg ut.. men det gick bra, jag hittade honom!
Martina mötte upp oss sen, o vi bestämde att vi skulle på hemmafest idag med Emma o sebbe.
Var grymt skönt att komma hem, och eftersom min bäddsoffa är hatad av alla så fick jag ligga där, Jenny i sängen o madde o martina i vardagsrummet.

Vaknade idag när Jenny skulle dra. Jag, Madde o Martina ringde efter hämtpizza och 40minuter senare plingade pizzan på dörren. Vi parkerade oss i soffan, svullade pizza och kollade på en Beckfilm!.... Och snart ska man börja göra sig iordning för fest igen;) TAGGA TILL


Jag fick en mening; Jag har saknat det här.
Gud vad jag blev glad!

lyckopiller

Yes, det fina vädret kom och jag känner mig inte så blek längre.


Jag fick ett sms imorse och jag är så nöjd!
:D haha trodde jag inte!
"Sjukt att man sjunger med i fairytale när den kommer på jobbet haha ditt fel!;)"
skönt att kunna börja morgonen med ett bra humör.

Grattis jenny, 19år idag!

Nej, nu får det dåliga vädret ta o ge sig! Jag vill ha sol, sol sooool. Jag känner mig så himla blek. Sist nån sa att jag var brun var....när jag träffade Johan! okej, var itne så himla länge sedan men jag behöver sol nu! färgen börjar försvinna:(

Jag kom precis hem och har spenderat kvällen men Jennifer, chips&dip, vin och mamma mia!  woooow kan inte bli mkt bättre va;) Vi hyrde faktiskt en annan film oxå men när den va slut sprang vi över till mig o hämtade mamma mia dvd:n.
Träffade Sara i filmbutiken. En vän till släkten som nyss vart i Kina o hälsat på kusinen. Var ju igentligen henne+ en till jag skulle åkt ner med i sommar... Fick reda på vad just dom åt till frukost...Öl och lever(?) HAHA, nej det var nog bara semester fasoner.  Jag ska försöka hålla mig till ngt mer... frukostliknande? Fast det kan ju vara svårt att stå imot? ;P  höhö

brist på annat

För ett år sedan:

Hur gammal var du? - 18
Vilken klass gick du i? – skulle börja sista året på Säby
Vad hade du för hårfärg? – brunt
Hur lång var du? – 165
Var du singel? Nej
Vad brukade du göra på fritiden? umgås med pojkvän, vänner, festa ibland.
Vilka umgicks du med? mest pojkvän, vänner i huvudsta och från klassen
Hur såg du ut? - ganska lik som jag ser ut nu tror jag.
Var allt bättre då? - Ja, lr på ett annat sätt.. jag mådde bättre.
Skulle du vilja gå tillbaka dit? - ibland. men livet måste förändras
Har du förändrats? - Ja lite.. åsikter, tankar , känslor. ser på livet annorlunda? typ.

Nu:


Hur gammal är du? - 19
Vilken klass går du i? none :/ ska väl kasnek börja i en engelska klass i Kina.
Vad har du för hårfärg? –brunt
Hur lång är du? – 165
Är du singel? Ja..
Vad brukar du göra på fritiden? - Umgås med folk o vänner jag tycker om, festa! drömma
Vilka umgås du med? - Magnus, jenka, Cg föremesta. Har kontakt med många men ses inte så himla ofta.
Hur ser du ut? dom flesta vet
Vad är bättre nu än förut? Jag är friare!

Har du..

Kysst någon? - yesbox
Sovit brevid någon av samma kön? - jaoo
Sovit brevid någon av motsatt kön? - jaoo
Slagit ner någon? -  nä men har viljat!
Ljugit för en bra vän? - inte vad ja kan komma ihåg
Svikit någon? - har jag säkert.
Fuskat på prov/läxförhör? - hosthost*
Blivit kallad Bögjävel? - nja, haha
Kallat någon Bögjävel? -  nej
Druckit alkohol? - yesbox

Vem:


Skrev du senast till på msn? – Emmi
Kramade du senast? – Camilla o Emilia
Sov du hos senast? – om inte hemma så Mange
Kan du lita på till 100%? – ingen, ingen kan
Är den finaste personen som finns? – jag har mina favoriter
Vill du vara med just nu? – Mange
Ringde dig senast? - Jenny
Skickade ett sms till dig senast? – Jenny
Skickade du ett sms till senast? - Jenny


Vad:

Drack du senast? - vatten
Köpte du senast? – polly å sprite
Gjorde du igår? – tränade, shoppade, smsade alldeles för mkt
Ska du göra imorgon? – Träffa Magnus:D
Åt du senast? – glass
Är närmast dig som är rosa? - toxic kortet HAHA

Hur många:

Har du kysst i år: går att räkna på två händer
Har du badat i år: 1gång.
Har du gråtit i år: går inte att räkna..
Har du haft sex med iår: hemlis
Har du pratat med idag: 8st

Godmorgon

Idag ska ja träffa Emmi!:D vi har inee hörts av ngt men hoppas hon kommer ihåg det :D Vet inte när jag ska våga ringa, vet ju inte hur länge hon sover.. väntar ett tag iaf. hoppas hon kommer in på msn snart.
För det mesta när vi ses så brukar det ju oftast bli att ta några glas, gå ut o dansa o bara röja gärnet! men nu är ju saker lite annorlunda.. Hon ska ju bli morsa!:D så det blir ngt helt annat idag. o ser väldigt mkt fram imot det:) Tror inte magen är så stor ännu men ska bli kul o se hennes mage om några veckor:D


Uppdate:
Ändring i schemat:)

Dagens göra & dagens stil.

Försov mig, hård träning i Fridhemsplan, sprang på Mickan Steffensen påvägen hem. Stogd ett tag o pratade inann ja va tvungen att gå vidare. Kul att man ser lite Säbyfolk ibland, man blir lite varm i hjärtat;)  Dusch, mat och sedan direkt till stan me flickan för att leta klänning till Fredag. Jag kom inte hem tomhänt:) Försökte lugna ner hennes dejtningsnerver oxå, Lycka till hjärtat. Snart middag.

när hoppet är svårt att se


Hysteriskt gråt
eller ett leende med tryck över hjärtat som gör det svårt att andas.
Vad ska man ta?
Och hur länge ska man behöva orka?
När i helvete ska det sluta!

sex, drugs and dansband!

Mysig kväll. Jag och pappa kom hem till stan strax före 00.00.
Lorentz med familj, hela vår familj och Morfar och Gunilla var och såg på BAO med Tommy Körberg och Helen Sjöholm på Gripsholms slott. Hade med picknick och lite gott att dricka.. Mickan och jag ägde dansgolvet! såklart;D hahaha, flögrunt där bland alla gamlingar. De var faktsitk mer ungdommar än man trodde .  Vi försökte dansa polka, eller schottis? o ja, vi dansade schottis från borlänge (man dansar sin egna) skratta så jag fick magknip!
Mycket nostalgi, and i love it. BAO är sjukt bra och man mår så bra av musiken, Benny Andersson skrivier ju så jävla bra låtar.o jag är ju uppväxt med musiken så inte så konstigt kanske?
Men den här låten är en av dom nya, inte så pjåkig heller. JAG älskar den<3 texten oxå...


mys på landet.

även fast vädret inte är det bästa (inte så mkt sol) så har vi det jätte mysigt här. Mickan är ute o tränar me hundarna på gräsmattan, Lorentz kom just till köket o står o tuggar på ngt stort.. Pappa är o plockar jordgubbar och mamma står i köket o kokar potatisen. Jag har oxå stått i köket ett bra tag idag. Jag gjorde mina o Jennys berömda pajer i muffins formar, vi blir ca 10pers imorgon kväll så vi behöver lite olika plocksaker till picknicken. Har även agerat städerska. Ibland är man tvungen! 
Snart ska vi äta grillade lax o kött.. och sen får vi se. Om det slutar blåsa så mkt på sjön så ska vi troligen ta o paddla lite, så ska Alec få simma bredvid. Snacka om bra träning va. Juste, slapp jogga själv imorse.. När man frågar om nån vill med o man inte får nån respons tillbaka så säg bara "Latmask", då händer det grejer.


Har massa planer till helgen oxå, eller fredagen. tihihih är redan taggad! vilka ska mee?

Man måste vara unik

Jag har sovit nästan 4timmar iaf. Är lite smått bakis och sitter här med min ramlösaflaska bredvid. Tror ni inte att vårat vatten är avstängt!? Blev lite förvånad när det inte kom ngt vatten ur kran när jag skulle hämta en alvedon. Men kom ihåg en lapp som satt i hissen när jag kommit hem igårnatt. Gick ut i trosor och bh i hissen och läste... blöhö det är avstängt till 11 ca. inte så farligt men om en halvtimme ska jag ut på powerwalk. försöker ju tagga till nu med lite fartig musik;)

Får se hur det blir idag.. jag är itne så sugen på att dricka men det var väldigt länge sen jag va på hemmafest. Det ska diskuteras iaf. o som nån sa, jag kan ju se på när syster med pojkvän åker vattenskidor nån annan gång.:P Men jag måste dit senast på söndag iaf. Vissa går på hultsfred och peace and love, jag går på BAO med Björn & Benny, ;D

salsa i hammarby sjöstad.

SHit, vad jag märkte att jag var dans sugen.. haha
HM, jag hade verkligen bara tänkt att ta en eller max tre öl. Men det blev några vin o shot oxå. och sen när vi blev bjudna till några grabbars bord så blev man ju såklart bjuden på mer. Mycket intressant och det visade sig återigen att världen är läskigt liten!!
Vi skulle vidare till en salsa klubb som sen var stängd, o då skulle vi till hammarby sjöstad. men så blev  det inte heller.. Det blev donken. Och jag har ett par yber fula solglasögon runt halsen som jag inte riktigt vet var dom kom ifrån. eller jo! salsa killen som jag dansade med hittade dom, typ...:S eller ngt sånt vare. på väg till centralen från hötorget nånstans där.....
En promenad till donken, massa fylle snack och dåligt humör från vissa så blev det iaf en inbjudan till fest imorgon, får se hur det blir. Jag lyckades tydligen såra en kille oxå, men tyvärr, jag älskar verkligen att dansa och när han sa att ha dansade salsa blev jag skit glad och vi dansade lite på drottningatan! men nej han verkade vilja ngt annat som jag förstogd när vi pratade! ÅÅÅHHHHHHH. men han lovade att vi skulle ta en salsa lektion om vi kom på festen imorgon så¨vi får se. nummer byttes iaf!
Senast jag dansade "salsa" så var det med Idol Alex från Göteborg ;)

power walk är planerad om... 7 timmar. bäst att lägga sig i sängen? men fyfan vad jag är pigg :O


pappa lilla..

Jag är 19, fyller 20år i februari. Studenten var tydligen ett undantag men Pappa har inte vant sig med att jag faktiskt är myndig och kan dricka alkohol som vanliga människor, som vanliga vuxna.
När jag sa till honom att jag ska ut och ta en öl men en vän nu ikväll så upprepar han som vanligt "ta en öl?" med konstig röst. Att du aldrig lär dig pappa? :)

Ska sätta oss på Dovas i stan o ta några öl, några shotts, några glas vin...höhö nej ingen aning. Men nån öl eller två lär det bli iaf:) SKÅL!

säg inget du inte menar.


chokladbegär!

Jag vaknade av att choklad leveransen ringde. Det blev för sent igår och camilla slule iväg tidigt idag och tänkte lämna chokladen imorse. Eftersom den typ itne har funnits nånstans så sa vi att den som hittar dom köper till den andre oxå, därför hon köpt dom:)
Regnet öser ner som ni kanske vet, jag gjorde frukost och satte mig ute på balkongen ändå. Så sjukt myigt att sitta där när det regnar, bara man har kläder så man inte fryser.

choklad ingår i kostcirkeln va?

man är inte mer än mänsklig

Du ligger bredvid honom i hans säng. Du har handen på hans bröst och ligger med huvudet på hans arm. Hjärtat bultar hårt, du vet inte om du ska våga berätta det eller inte, det som du aldrig berättat för någon. Du vill, men vet inte om du vågar eller om du borde. Inte äns den människan du trodde var den bästa på jorden, som du trodde att du visste aldrig skulle svika dig och som du alltid skulle lita på har du berättat detta för. Inte din bästa vän och inte heller din familj. Du har inte vågat, du är rädd för vad dom ska tycka om dig. Helt ändra uppfattning och stöta bort dig?
Men hans röst, ögon och dina känslor gör att du vågar. Du chansar. Du är beredd på den där tystnaden, den fördomdfulla tystnaden då han tänker shit vilken störd brud. Men du vill att han ska veta, du vill att han ska veta hur du fungerar och har fungerat som människa. Du öppnar munnen för att säga orden... men det förblir tyst. Du tänker än en gång om du verkligen borde berätta. Stäng bort tankarna och kör nu! Du lyckas trycka bort alla känslor för en sekund och det börjar bildas ord. När du redan är halvägs på det du ska säga så  känner du hur jobbigt det blev och att du ångrar dig för han kommer tycka att du är psykiskt sjuk. va fan skulle jag berätta det här för.. snart kommer han ligga som en stel pinne bredvid mig, helt tyst o imorgon kommer han sluta vara den där snälla, omtänksamma som bryr sig om mig.
Efter du sagt ditt sista ord är du mer än beredd på tystnaden, en sån där jobbig tystnad som aldrig tar slut.
Men istället, det du känner är hans armar runt om dig som trycker dig närmare honom, handen som smeker ditt hår, hans läppar mot din panna och stöttande ord.

Han tycker inte om mig mindre....? Du
inser att det faktiskt finns människor som accepterar andra som dom är.
Jag insåg det.


lokalsinne = 0

Förra helgen när vi skulle till landet, då jag o pappa skulle hämta Mange i södertälje så åkte vi in där som vi aldrig har varit förut. Pappa bad mig hålla kartan och hjälpa till o se vart vi skulle. Jag sa flera gånger att  jag kan inte sånt här, lita inte på mig... Men ändå så verkade han lyssna på allt jag sa, det kändes faktsikt ganska bra att han ändå lyssnade på mig (för han kollade aldrig på kartan) och vi verkade komma rätt väg. Men jag var ju tvungen att fråga.

Jag:
Litar du på mig, på vad jag säger att du ska köra nu?
Pappa: NEJ, jag litar inte på dig... jag kör bara på min känsla

Jag:  nehe tack då.

Inte för att jag klandrar han men det kändes så himla bra när jag trodde att det var jag som visade vägen!
Men jag skulle verkligen inte helelr lita på mig. När jag och en kompis orgienterade i högstadiet nångång så var vi i Hellasgården....och vi kom till Hammarbyhöjden. jag tror att det var jag som höll i kartan mestadels. ooops
Vi fick inte äns komma i mål:(

8juli, lill-lördag

Att vissa inte förstår att ett nej är ett nej.. hur svårt kan det vara?

Iallafall, idag på dagen var jag inne i stan. allt gick inte som jag ville men jag kom iaf hem med två navel smycken.
Efter det kom Johan hit, när han slutade jobbet. Som tur var vädret fint igen efter ösrenet.. Vi gick ner till vattnet, köpte varsin glass och satte oss på bryggan med fötterna i vattnet. Snacka lite om allt möjligt och tittade på när några badade, jag blev ganska sugen faktiskt... får nog bli till helgen då jag ska till landet igen troligen.

Ikväll ska jag kanske ut, om jag orkar.  Ta en/några öl med Martin och hans polare. men inget är bestämt. Jag ska iaf möta Camilla efter hon druckigt lite vin hos Pernilla.. Hon har köpt Sommar maraboun till miig! :D så den ser jag framiot att få, nästan så att jag skippar dom där ölen;) haha! men nja vi får se.. är ganska seg.

kääänslan!<3

Åh va mysigt.. det började precis ösregna. men det lär väl sluta snart lagom tills man kryper ner i sängen:(
Fick Lorentz bilder från min student idag. Han tog inget från utspringet men lite från flaket. Det ända hemska är att jag har den jävla luvan på mig! Men det var för att skydda mössan, även fast ja har regnskyddet på så hade ja blivit uppskrämd att skyddet itne var speciellt vattentätt igentligen. och det var sant.. jag kan precis läsa det som folk skrivit i mössan, men det är ganska utsuddat:( så luvan åkte på, iaf dom första minutrarna. Aja, jag får leva med det helt enkelt... jag blir glad så fort jag ser bilderna ändååååå!:D
nån som är sugen på att ta studenten igen med mig, på ngt sätt? :) party sugen nu eller vadå! ;D

hurtig tjej, duktig tjej

Det var ju väldigt begåvat att att ställa pringels burken precis bredvid skrivbordet... ÅH det går ju inte att sluta äta, jag som precis varit och tränat oxå. Men bortsett från chipsen jag äter nu, kexchokladen som ligger i köket och tobaken till vattenpipan som jag köpte idag så känner jag mig så duktig o mkt nyttigare!  o så ska det förbli..
Träningen gick väldigt bra. Även fast jag hade världens bäst ursäkt att inte gå så tog jag mig i kragen och åkte iväg iaf. Jag har så himla ont i min väsntra arm efter den jävla sprutan från igår. Det gör ju itne så ont om man slappnar av men när man använder muskel så känns det mer! o det är ju lixom styrka jag tränar, så bra med en bort domnad arm typ? men det gick bra:)
Jag har gjort ett litet tränings schema nu så det här ska nog gå bra! :) nån som ska me på powerwalk imorgon bitti?

Visst måste det finnas gym i Kina? haha

biljetterna bokade, 9Augusti!

Alec fick följa med till Camilla, så tog en lite längre promenad på hemvägen. o Kände att jag behövde gå bort lite av all marsan sås och rabarber paj jag åt. CG är duktig i köket hon.

Nu har jag o pappa precis bokat biljetterna till Kina. Shit vad det känns konstigt, och läskigt.. men ändå så spännande. Jag åker söndag 9Augusti. Planet lyfter 14:10 på eftermiddagen och jag kommer komma fram i Shanghai ca 07:00 på måndags morgonen. Man fick till och med välja plats på flygplanet så nu kan jag inte skylla på nån annan än mig själv om jag inte trivs på just den platsen, haha:P skönt iaf att man inte hamnar i mitten nånstans. Nu har jag fönster plats på alla fyra planen! Det är två dit och två tillbaka eftersom den mellanlandar i Helsingfors.
HAHA önska mig lycka till asså.. jag, själv, på ett flygplan, på en flygplats...yes, jag är livrädd ;) nej, tror faktsitk att det kommer gå skit bra! Men det börjar kännas lite mer i magen nu.

Imorgon blir det att stanna hemma med Alec och försöka installera mig lite på min nya dator som jag inte kommit så långt med. Då kanske ni får massa onödiga blogg inlägg... höhö, nu ska jag börja krypa ner i sängen. godnatt med er!

snart film hos Camilla.

Efter 2shoppade tröjor och en glass så åkte Magnus till sig och jag till mig. Väl hemma så träffade jag CG o lämnade ett recept som hon skulle hämta ut på apoteket och sedan en promenad med Jennifer. Vi satt nere vid vattnet, gungade och snackade skit. Skyndade mig sedan hem till middagen efter en sväng på ica=chips, haha! Cg o Tobbe kom precis då och uch.... dom var välkomna men ändå inte. Pappa skulle vaccinera dom. Och tror ni inte jag var tvungen då oxå! Fast det gick faktiskt bra efter några försöka att slippa. Camilla nöp o klämde min hand så det bedövade sprutan. Mamma vägrade ge mig bedövning innan! :(
Snart ska jag över till dom istället. Tobbe skulle iväg o mecka lite med bilen innan men sen blir det filmmys!

Lyssna och få in det i skallen människor


du är utmanad!

7 saker du inte visste om mig, eller kanske gör?

  1. jag har klippt av strängen under tungan för att kunna göra en tung piercing. (gick inte så bra)
  2. jag var en riktig bitch när jag var liten, jag skäms!
  3. jag älskar fortfarande att stå framför spegeln och dansa och sjunga.
  4. jag har gått imellan i ett slagsmål och skulle absolut göra det igen om det behövs.
  5. jag vill tatuera in "lita bara på den som talar sanning" lr ngt liknande i kinatecken. blir kanske till jul.
  6. Jag har varit vegeterian.
  7. Jag älskar när folk ler.

Snart Mariefred!

Vaknade av alla skrik som åskan förde med sig från dagiset utanför. Haha gulligt, ser det framför mig hur ungarna springer runt helt uppspelta o skriker.
Jag älskar sånt här väder, bara inte för många dagar i rad, och idag ska jag åka till landet så jag vet inte riktigt vad jag tycker om det här.. men jsut nu är det mysigt. Satt på balkongen och åt frukost som vanligt. Det var härligt! åskar till ltie då och då, regnet bara vräker ner, men så sitter jag där med mina mackor en meter ifrån under tak och bara njuter. Blir så skön luft oxå, här i mitt rum kan man knappt andas!

Idag åker familjen till landet iaf och jag ska jag följa med. Magnus hänger med oxå.. Vi hade tänkt o bada och åka ut med båten till nån Ö. får se hur vädret blir resten av dagarna då. Bada i regn är ju inte så farligt iförsej;) Bara det inte är för kallt så är jag nöjd.  Hej badkruka!

 Fick ett sms av en Mariefredsbo igår, Sonnie, från Säby. Typ alla har landställe i Mariefred som gick där! aja, Får se om jag får tid att ses, tror jag kommer va ganska upptagen....höhö.   ojoj vad man är populär ;)

middag.


Grillad lax, rostade grönsaker, världens godaste sallad, sås, hemgjort iste . Yummie

Kusin i Järna

Har precis ätit en god frukost efter en konstig nattsömn. Drömde massa drömmar jag verkligen inte ville ha men försöker skaka av mig dom nu. Kanske var värmen, mitt rum är som en bastu! Jag hade typ bytt om i sängen oxå när jag vaknat.. fråga mig inte...haha:S Ibland kan det ju faktsikt vara skönt att sova själv.
Idag ska iaf jag och syster åka och hälsa på våran Kusin som bor i en egen liten stuga i Järna. Hon är väl inte direkt nyinflyttad längre men det blir första gången vi hälsar på. Har bara sett bilder men det ska vara jätte mysigt.
Vi ska äta middag och jag tror vi ska grilla.
Men innan vi ska dit så ska vi en sväng till solna centrum, man måste ju ha med sig någon liten present... och så kan man ju passa på att kika lite i klädaffärer oxå............eller hur? ;)

(bilden från vänster: Kusin, syster och jag)

sex-igt

Är det inte lustigt hur olika vi ser på killar och tjejer? fast så har det ju alltid varit.. men det är ju helt sjukt. Nu tänker jag på sex biten. När en kille knullar runt med massa tjejer så om man inte ser honom som "kung" eller casanova så är han ju iaf bara en player. Oj, han kasnek sårar en massa tjejer men vad gör det?
Tjejer då? När vi knullar runt? eller när vi får njuta men kanske inte med samma partner hela tiden så vad blir smeknamnet då? Hora, slampa..? Ja så sant så. Alla tänker så, Jag själv tänker ju så oxå faktiskt.

Förlåt att jag drar alla killar över en kant men jag ser killar som sexgalningar för det mesta.
Så när en kille visar att ha när normal o sex inte är allt så blir jag oftast ganska chokad.

Tänk er om en kille ni dejtade(och ni har sex), verkligen tyckte om er. Du tvivlar på ngt sätt..
Han vill verkligen visa dig att han vill ha dig, han skiter i allt annat, det amasing sexet är bara ett plus men det är dig som människa han tycker om. Det är dig han vill ha.
Han vill bevisa det; Han tänker inte ha sex med dig på flera veckor och ändå träffa dig så mkt som möjligt. Jag skulle ta det som ett kärleksbevis.
Jag vet att många killar träffar tjejer bara för  sex, DÄR har ni en player, då inte tjejen är medveten om det, eller itne har samma tanke.
Iaf för mig är sex bara sex. Det är skönt. I en kärleks relation är det ju såklart sjukt mkt bättre och då är det kärlek som gör det. Men fan man kan ha sex med princip vem som helst? alla har sex med alla. jag har så många expempel..
Sex, det är så obetydligt men ändå så viktigt. Så mkt känslor men ändå inte.

börjar penga-spenderandet igen

Igår syndade jag. eller? neeeej. Nu har jag ju faktiskt ltie pengar på kortet o om man då ser ngt fint så måste man ju kunna unna sig det. eller hur!
Köpte tre par strupmbyxor och ett par skor! Jag har verkligen hatat alla gladiator skor o liknande, tyckt att dom är så himla fula.. men nej jag har börjat vänta mig o letar själv efter ett par, fast inte så extrema. Och skorna med nitar är ju oxå jävligt snygga tycker jag. Sååå... Jag fyndade! inte syndade! endast 200kr! vet inte varför jag fick dom billigare men glad blev jag.
O jag vill inte ha värsta extrema heller så dom här duger bra åt mig!
Även fast det är 10cm klack så kan jag faktsitk gå i dom. senast jag gick i riktiga klackar var när jag dansade. och då gick det ju gallant, bara att börja gå lite ... eller dansa

Jag blir altlid så sur när jag ser alla snygga skor. Alla ska ju ha sådan jävla klack o jag orkar bara inte gå runt i sådana,, okej 10minuter men inte mer:P Får börja med dom här helt enkelt..

RSS 2.0