äntligen

Igår fick jag äntligen mina drinkar.. och några öl på det blev det oxå.
Gårdagen började med lite rea shopping, som itne blv nå shopping på rean. men vi var iaf o kollade:) Sen blev jag nästan bed tvingad ut på power walk.. och när vi kommit in var det direkt in i duschen för att sen skulle vi ta några drinkar på wollmars. okej ställe, verkligen helt oekj priser. bra förar ställe, jobbigt att de va va tunnelbane byten o grejer påväg dit. så inte det närmaste. menmen. Sen så blev det edelweiss,  var ju tvungen o kolal lite vad det var ^^ trevliga o glada gubbar var det iaf där. Ulf från bonde söker fru förr omgången var där, och bjöd oss. haha. kändes lite wierd, inte riktigt mitt ställe:S
Sen så blev det mat på Max, som jag igentligen itne ville ha. men jag åt, både min hamburgare och bytte jag åt mig ltie glass :P Fick sällskap påvägen hem, eftersom mina andra sällskap försvann ganska fort. vilket uppskattades.. MEN, när det börjar snackas SAW filmer påvähen när man går o det är svart ute så så ja... DET var iten så populärt. var nästan säker på att jag itne skulel kunan somna när jag väl va hemma, men det gick ändå¨. efter en liten hundprommis  vid fem. låg i sängen halv sex. så jag är en aning seg idag lixom. + att smart som jag är tar klackar. efter en power walk på en timme efter att jag itne tränat någonting under hela julen o en bit innan, alltså kändes det i benen. o så tog jag klackar när vi skulle ut, som jag itne använder speciellt ofta. så jag känner i benen! :P äh, lite träning skadar inte.... ;)

Jag vill itne ha mer julmat, jag vill itne,  jag vill itne! nu skulle en stor fet pizza sitta bra asså.. elelr ngt mer fräscht o lätt? men något annat än det som finns i kylen just nu. gud snälla?

orkar itne just nu men ska försöka få igång mobilen så ja kan lägga över bilder o så, men nu pallar jag inte tänka. får vänta tills tobbe kommer hit o hjälper mig :) :P

puss

27dec idag, ja

Hej på er!
ja va ju ett tag man skrev nu känns de som, men har faktiskt itne haft tid att sitta vid datorn.

Min julafton var jätte mysig iaf! fick många ina paket. bla; en spa helg med mamma o syster, jätte snyggt sushi sett, en vin flaska, kläder, en bounce föreställning av älskling. och lite annat smått o gott. får inte glöma Lorentz o Mickan present till mig o tobbe. Typ ett kilo godis o massa chips! :D dom tyckte att det var så "vi" haha:P
kusin victor fick en ny mobil så ja blev väldigt sugen på o fixa en ny jag oxå. så jag o syster åkte igår och köpte nya. de blev Sony Eriksson C902 för oss båda. en röd. riktigt snygg om jag får säga de själv ;)

Igår var vi hos vår faster på julmiddag. fast julmat blev de inte. skönt de asså! verkligen itne de ja va sugen på. men fasters man kan verkligen laga mat han! yuummie asså. ett gott tips til lefterätt, snabbt o gott. riktig gammaldags vaniljglass med passionsfrukt över. så jävla gott! och med det desert vinet vi hade till så kunde det inte bli bättre.

Funderar på om jag o syster ska iväg på rean idag. fast kändes som om jag gör mig av med alla pengar nu på en gång.. aja, det är ju faktiskt rea! :) o så kasnek man hittar ngt snyggt till Nyår. Känns bättre nu iaf, när man har fått lite fler ideer o fester som man kan gå till:) så får se vart man hamnar den 31december.

lilljulafton for me

Hej och godmorgon alla glada!
Idag ska jag ut o köpa dom sista julklapparna. som tur är vet jag iaf vad jag ska köpa, lr har en aning om det så gå hopaps jag att det går lite lättare. + så ropade mickan nyss från hallen att jag hade fåt tmassa paket i posten, medans hon hade bara fått en fjuttig räkning. haha:D
De felsta paket var ju eftersända julklappar. men ett av dom var bara till miiiiig! :D de va en kul grej som jag bara va tvungen o köpa:P

De flesta som känner mig vet att jag älskar mikael Persbrandt och att jag är en riktig beck-nörd. (var iaf för ngra år sedan) men jag kan fortfarande mestadells av alla repliker i de 16 första filmerna som ja kunnat utantill ;)

stolt lill-syrra!

min syrra är så jäävla gryym!! Shit, det varl ixom min syrra som var stjärnan, luuungt! alla var ju helt okej, alla var jätte duktiga, men hon hade absolut bäst röst och så tycker jag nog att hon var en av dom som spelade bäst. Tror nog att jag satt och log hela tiden när jag såg henne. Och hennes solo, när hon skulle sjunga stilla natt, den är ju svår att sjunga. jag fick fan tårar i ögonen och gåshud. jag vill bara ställa mig upp o jubla o springa fram o krama om henne. Tänk, det är lixom min syrra!? Och HELT KLART snyggast var hon! jag är en sjukt STOLT LILLESYRRA!
Jag ska lägga in lite bilder sen när jag fått dom från Lorentz, plus några till haha. några som blev till när tobbe snodde kameran o lite spex bilder ifrån källarn ^^

Efteråt musikalen blev de Burger King med familjen o Reiges medan Mickan stannade kvar o drack champange :P
sen åkte Jag o Tobbe åkte en sväng till ica maxi oxå för att köpa lite goddie me Camilla o hennes tobbe, och snabbt gick de vill ja lova. hennes tobbe var chafför..
Nu ligger iaf både Lorentz o Tobbe i min säng o kollar på simpssons på tobbes data. gulligt. får väl se när jag lyckas få kontakt med någon av dom, om de överhuvudtaget kommer gå!?

syrrans musikal på Lava ikväll

Har precis kommit in med Alec, ska nu leta lite kläder och sminka mig så jag blir klar i tid tills vi ska åka in till stan. Lycka till. Det känns väldigt konstigt att åka kommunalt med familjen. tkr mest det ser roligt ut när pappa åker tunnelbana, det känns bara så fel:P han passar itne där lixom..
Vi ska iaf åka till kulturhuset och Lava där vi ska se min syrra som är med i musikalen "vinterland" som ajg nog har skrivit om innan. Hon är ju huvudpersonen och hon sjunger väldigt bra, men hon har aldrig stått på en scen i en sån här situation, aldrig spelat teater mer än i förskolan. så ska bli kul o se henne. Dom ahr ju vart med i tidning o i radio även fast det mer är lite amatör musikal :) det är bara en föreställning. NU kom min älskling o NU måste jag draaaaaaa. puss

tillbaka blickar

Uch vad jag känner att jag bara klagar o klagar här, är det jag ända jag skriver? när jag mår dåligt? men vafan det är kasnek då man behöver skriva oxå.. när alla tankar bara bankar o gnager i skallen på en.
Man säger att man ska vara glad för det man har. det är jag. Men visst får man ändå längta tillbaka o sakna? Jag saknar en jävla massa saker. människor, hur man var, fester, vissa platser o stunder. Nu betyder man tydligen inte alls lika mkt för kompisen som den där nya roliga människan som hon fått bra kontakt med. javet, folk förändras. det måste vara så. men ibland bara avskyr jag det! :(
jag hatar vissa sätt jag har förändrats på. Jag älskar att kunna göra vad jag vill när jag vill. bara jag vågar. o vissa människor vill jag ha där då. men så är det inte alltid längre. eller jag kan, men jag gör det inte. av olika anledningar. o Nu så är man itne alls säker på vissa människor som man litat på. Är det de här man kallar att "växa upp o bli vuxen lr"? Jag är ju bara 18 år! visst, myndig men jag känner mig inte vuxen o tkr inte att jag är det heller!
Jag saknar vissa relationer, kompisar o personer. starka band man hade med andra.
o Säg vad ni vill. fjortis lr vad ni vill. men jag saknar festandet, varje helg lr varannan. då man delade en 70s men en polare och drack upp sin halva på en halvtimme. nej det var inte altlid så illa, man lärde sig. men när man virrade bort sig o klantade sig men det var jävligt kul. man levde livet! fick kasnek oxå ta konsekvenser med det hörde till.

framför eller bakom kameran?

Jag gillar nog mest att stå framför, oftast iaf! vissa dagar vill man ju verkligen itne fastna på kort, då kan det ju vara roligare o vara fotografen.
Iaf så fick Lorentz i uppdrag av mamma att ta en bild av mig som julklapp till morfar. Han ringde igår kväll vid 8tiden och sa "jag är på g hem till er nu o jag har fått låna en skitbra kamera från jobbet så gör dig iordning nu!" uuch vad jag inte var sugen. bad hairday, mjukiskläder, osminkad, likblek.... menmen det är ju snart julafton så hade ju itne hur mkt tid som helst så fick ju göra mig iordning. och vi fick iaf en hel del bilder, o dom flesta bra:)
blev en jäkla massa foton tilloch med, eftersom allt lorentz gör ska vara så perfekt med ljuset, inget med fula skuggor, fula näsor och linjer. sånt är noga! :P
här kommer nåååågra, både helt hemska och bra fotomessigt (dom två första är iaf hemska, om man kollar på ljus o skuggor!);


neeej förlåt, för mkt bilder! men jag tycker det är så kul haha:P har 100 till men jag ska skona er, den här gången...... fast, det är faktiskt min blogg där jag får nörda mig hur mkt jag viiiill, ni behöver inte kolla om ni inte vill!

jobbigt, skitigt o vara hundägare?

jo, jag ska snart ut me Alec, som elgat o sovit här och just nu ser ut som ett svart får. ullig som ett får, han har affro som ett får. o det fick han efter att jag badat honom, gruundligt! efter vår långpromenad då han va skitig som en gris. så nu är hela hunden ren på djupet! och nu är det  igen, dax för mig och ut o kissa honom. JAG VILL INTE! nu är han ju helt reeen! åh, det fick hålal i sig o 4timmar sen ska han bli lortig igen! det gör verklgien ont i hjärtat.
Igår damsög jag mitt rum, och idag är det nästan värra än igår. lite pga av killen som är här o sätter nya dörrar förstås o då drar ju hundarna runt sågspånet i hela lägenheten, och framförallt till mitt rum! vi har oxå en gran som barrar, och barren ligger i mitt rum nu, ja, och pga av hundarna..och när dom kommer in från promenaderna så badar man dom ju inte varje gång.. så är det nån ide att man damsuger? svar ja, om man gör det varannan dag!

under dom 4 timmarna som jag haft en helt ren hund (:P) så har jag o mamma fixat ltie inför julafton:) jag har fixat julbordet och så har vi diskuterat lite olika grejer.. mat och hur det blir med julklappsöppningen. vi blir ju 18pers så lite koll måste man nog ha.

julbordet

ursäkta,

förlåt, jag vet att det inte äns har vart julafton än men jag längtar redan till sommaren! jag känner mig hemsk ;( o jag vet att jag förstör julstämmningen helt nu. lr vafan, vilken julstämmning? :/
När man ser bilder från sommaren då allt bara var härligt o så jävla bra! min morbror skickade några bilder från 2005 (om jag har rätt?) då jag var med dom o seglade i någon/några veckor. Det kan iten bli mer än bra när man är med dom.

ååååååhhh jag vill bli brun! :D

segling

segling
fan va jag älskar dom här människorna

framtidsutsikter

nu skriver jag ju ändå, ha ha? ;/

jaja, ne ja har tänkt ltie på de här med nyår, lr tänkt mkt.  vad ska man göra!? nån som har nån ide? alla som jag pratat me har ingen aning, hur sjutton ska man kunna fixa ngt då? har nått svagt alternativ, som kasnke inte äns blir av. så nej, blri väl som år 2006. vi bestämmde samma kväll. men kul hade vi allt! ;) men det jag vet i år är att jag vill kyssa Tobbe vid tolvslaget.

Har iaf funderat på nyårslöften. jag brukar itne ge några löften. men jag har vissa saker som jag verkligen vill ändra på och få gjort! och en del saker som varkligen  vill göra.  vissa saker som att jag ska:
  • ta itur med mina "problem", så jag blir en bättre människa.
  • gå en engelska kurs till hösten, så att jag kan åka på en volontär resa nästa sommar.
  • börja träna, minst en gång i veckan! och alltså bli nyttigare, äta bättre.
  • umgås mer med vänner.
<3

jag har trööttnat på att skriva

detta har jag hunnit med 2008, änsålänge

[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit i ett annat land än Sverige
[ ] du har hoppat från 10:an
[x] du har varit ledsen
[x] du har velat dö
[x] du har varit glad
[ ] du har blivit kär
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[ ] du har suttit vid datorn mer än du brukar
[x] du har rappat
[ ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat
[x] du har känt som om någon tagit dig för givet
[/] du har varit i slagsmål
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har bråkat med dina föräldrar
[x] någon har sagt att du är snygg
[x] du har bråkat med nån du tycker om
[ ] du har strulat med en främling
[ ] du har strulat med en av samma kön
[ ] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[ ] du har lekt för mycket med bilddagboken
[x] du har slagit någon
[ ] du har kallat någon hora/slampa.
[x] du har pissat utomhus
[ ] du har däckat
[x] du har kräkts
[ ] du har knarkat
[x] du har druckit alkohol
[x] du har sovit i motsatta könets säng
[ ] du har raggat på främlingar
[ ] du har kysst en främling
[x] du har rökt
[ ] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[ ] du har sovit utomhus
[x] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit/är kär
[x] du har saknat någon
[x] du har duschat med någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[ ] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[ ] du har sett en död människa
[ ] du har varit på sjukhus

segt i uppdateringen

Sitter här, mätt o belåten efter middagen. men grymt sötsugen! längtar efter aladdin asken som låg i tobbes kylskåp (a) sov där igår med alec, o va kvar hela dagen, så d blev en långpromenad med min hyper galna hund.
Tror att han börjat förstå "pang" då han ska spela död, fast han gör det med dramatik(!) han slänger sig åt sidan o tar upp tassarna! haha:P men go är han iaf,  han ligger här bredvid mig nu o....pruttar..... :O
Snart kommer syster hem me Lorentz. Då vi ska klä granen och troligen fixa vårt julbord. ska lägga in en bild på det om d. det är en tradition som farmor har gjort. som vi kusinerna lekte med när vi va små. Ska kansek även fota.. uch vad jag inte orkar att fixa mig, är osminkad och måste byta om. vi ger alltid våra skolfotografier i julklapp till morfar, men ja va itne med i år. och enligt mamma måste jag ju ge ett foto.
Men ananrs är jag snart klar med julklappar iaf! :D elelr, nästan. När jag kom hem så låg ett papper från posten som berättade att mina beställningar från Live It har kommit! hade oxå fått ett julkort från älsklingen Emmi :D tihi tack, o godjul!

härlig Lucia helg!

jajamen, om gillar att ligga o spy o känna sig helt död så hade jag en underbar helg. nejfy! Jag som hade längtat efter helgen o planerat att jag skulle ut o festa! men på fredag eftermiddag blev jag bara segare o segare, jag o tobbe va på IKEA då oxå o ja åt väl ltie onödigt mkt choklad som jag mådde illa av oxå ^^ men sedan efter middagen så blev jag liggandes i soffan o låg o spydde hela kvällen. va jätte kul o ligga där, när alla sitter runt omkring än. men har man fullt med datorer i ens egna säng så har man iten så mtk val?! :P haha. älskar tobbe ändåååå. ;)
Den natten blev det itne så mkt sömn för mig, låg vaken för att jag mådde så illa o koncentrerade mig på att inte spy fler gånger. För ni vet hur d känns, när man spyr, men man iten har ngt kvar i magen? ÅH de e hemskt!
Lördagen blev bara att ligga i soffan o sova.. blev avundsjuk på alla som skulel ut den kvällen igen, så försökte verkligen piggna till, men nej de gick inte:( o när ens egna sjuklings-mat försvinner! jag bad mamma köpa en nätmelon och mjukpepparkaka till mig, eftersom de va de ända jag kunde tänka mig o äta. men mer än halva pepparkakan försvann av andra sugna människor:P som alltid!
idag mår jag iaf lite bättre! inte alls lika illamående men jävligt snurrig i huvet när jag rör mig bara:P men jag klarar mig, kan ju sitta här ett tag nu iaf, de e framsteg! ska försöka få i mig ngt nu snart.
Men så värst mkt sömn har de inte blivit idag helelr, somnade sent o så vaknar man först halv åtta av ngt, sen somnar jag om några minuter o så börjar telefonen ringa, HALLÅ, 20över åtta en söndags morgon!? det var iaf en kilel som skulel svara på en annons, så nu har vi blivit av med vår tränings grej som står mitt i vardagsrummet.
Fresten, appropå mitt i vardagsrummet, så har vi nu oxå en gigantisk gran som står där! :D känns som om vi bor i skogen för tillfället;) komemr bli trång o mysigt här på julafton, när vi har bamse granen, massa julklappar till alla 18pers som kommer :)

skitdag!?

Första lektionen hade vi djurvårds prov, fast jag valde att kalla det förhör. känns bättre så. gick väl helt okej tror jag. va en grej ja itne svarade på. Om fem minuter har jag samhälls prov som kommer gå åt helvete, kan lite små grejer+ att jag inte orkar tänka förtifället, men me hennes prov så komemr de nog inte gå. + så måste jag stanna kvar när vissa åekr hem för att ha redovisning.. SEN kan ja åka hem. o Stand-up grejen jag o tobbe troligen skulle på idag verkar nu vara inställd lr ngt konstigt. det går iaf inte att boka, o det är ju lixom ikväll!! :O
:( bläääääääää på den här dagen! o jag känner mig som en zombie.


Update.
Jaha, nu har jag slutat och sitter i datasalen med huvudvärk och väntar på bussen som komemr om en timme. asså det suger verkligen o gå på en skolan som totalt saknar komunaltrafik! jag vill hem! jag vill lägga mig i soffan med en chips påse o massa godis! Sjuks skönt nu iaf att skolan är över, imrgon blire film o sen har jag jullov!!!! men idag var en tuff dag;) bara prov o tester på varje lektion. uch o fy!


jaja, jag vet att det snart är jul..

Men jag har köpt ett par nya skor ändå! :D va bara tvungen, har inga vardagsskor förutom reebok dojorna då. så ett par skor o vita benvärmare till skadar inte! va nära att åka in till stan oxå, men nej åkte hem istälelt eftersom ajg har så rysligt mkt att plugga, men va fan pluggar jag itne för då? det är det stora frågan...

Just nu tar jag iaf hand om min sjukling. Tobbe mår inte så bra så, just nu ligger han o sover, men innan så låg vi o små prata o jag fick i honom lite äpple o en alvedon iaf :) hoppas de inte är nå influesa lr ngt:(:( Tänk, inte äns choklad ville han ha! :O

Tänkte ju faktiskt åka o träna idag oxå, men vi kör på en powerwalk istället!

just nu lixom:

Just nu har jag en hund på sängbordet bredvid mig, emil, som försöker komma åt chees ringzen som ligger på skrivbordet, och en hund under mig som ligger o snarkar. Alec som är helt slut efter jour helgen på skolan. Har nyss haft lite fotosessions här, me puss bilder me emil. så Lorentz o syster okuperade min säng. Det är faktiskt så att väldigt ofta när Lorentz är här så komemr han alltid in till mig o gör mig sällskap. det är nog inte för att han vill umgås med mig igentlgien(bara lite) utan för att min säng är så himla skön enligt honom!
EMIL
Ihelgen var jag ju på skolan. helt okej vare. mysigt o ha Alec där, o han tyckte de va väldigt kul oxå:P tog ltie bilder som aj kan lägga in sen.. Har blivit väldigt mkt chips för mig i helgen iaf. yummie haha. va sjukt nära att gå ner o köpa en påse ikväll oxå, men nej där fick ja skärpa mig!
Imorgon har jag kompdag eftersom jag hade jour, altlså är jag ledig och då ska jag på en grej, ett sk samtal, o sen träna om jag har lust:P o faan va jag ska plugga (gud ge mig styrka) för på tisdagen har jag en inlämmning då vi fått den här uppfigten istället för prov så det är ganska mkt. och prov tror jag oxå det är på tisdan. på onsdag har vi samhälls prov, då jag har vart med på EN lektion då vi haft genomgång (pga juoren) så lycka till lixom! och på torsdag blire film hela förmiddagen och sedan projekt.  Freeedag = avsluuutning. YES, jullov! :D

jag vill oxå ha klänningar!

Jag har nyss kollat på när Mickan o Lorentz körde igenom sin show inför hennes personalfest imorgon, då dom två ska dansa. wow säger jag bara! snacka om att dom kommer få applåder o jubel! o hennes nya klänning kommer ju inte göra saken värre. Fast synd att hon itne är uppe i A-klass än o får använda den på tävlingarna.
Först är det rumba, då det är massa vackra rörelser o lyft, sen komemr samban o då blire mer action, va verkligen super häftigt! ;) Känner hur de rycker i hela kroppen på mig, åååhh jag vill oxå dansa!

här är klänningen, fast den är snyggare irl ^^

I showen ska hon ha en likadan glitter grej som hon har på höften, på foten.

Dagen med stort D, verkligen

Idag har jag o Tobbe vart tillsammans i ett år! kan inte fatta det själv, men så är det :D Så ikväll ska vi ha lite mys här hemma:)
En annan grej som hänt är att min morbror ringde nyss från Kina, och jag har fått en liten kusin!! :D en flicka blev det, Felicia ska hon heta:) Så himla glad för hans skull. han är runt 40 och det här är hans första barn, tror faktistk att han kommer bli en riktigt bra pappa. och Jane, hans tjej kommer bli en super morsa :P gulligare tjej får man leta efter asså..

Idag ere torsdag, o imorgon är det fredag, o de betyder att jag ska bo på skolan i helgen för att jobba, djurjour vettni. menmen, det blir ju så kul man gör det till, o mysigt blire bara man är med rätt folk. jag o madde ska bo i brännas lägenhet. har redan planerat lite;) vi ska äta oss tjocka asså! o så ska ja ha med mig min buskille Alec.

snälla snö kom!

Gud, jag ber? om jag ska få någon somhelst julkänsla i år så behöver jag snö, nu!? öppnade precis lucka 3 i chokladkalendern. men ne kändes så fel, funderade några sekunder på om de verklgien va 3december? har julkalendern redan börjat? är det julafton om 21dagar? gar det verkligen vart 1advent redan? ne, de kan iten stämma....
Förra veckan hade jag julkänsla, och de va tackvare snön, det var ju så mysigt! men nu, det är så mkt annat jag har i huvudet o massa andra känslor i kroppen så julkänslan får itne plats, jag orkar inte anstränga mig att tänka på julen, även fast det är en så sjukt mysig känsla. men snälla, om snön kom så skulle det gå automatiskt.

ångest

ångest,ångest,ångest,åångest. ja jag har ångest! jaf vill inte gå upp halv sex imorrn lr när d blir.. för den där jävla djurjouren! :( ska vara ombytt och klar uppe vid lantgården halvv åtta! fatta, tänk när det är bläcksvart och iskallt? min mardröm...

 ne, nu ska ja o tobbe hoppa ner i ett varmt bad o äta pringels. se yaa

RSS 2.0