cool kattägare.. de e jag de! ?


Okej, jag har tråkigt. Men jag är väldigt trött oxå så ska börja dra mig mot sängen snart.
Även fast jag inte jobbat så är jag trött. Det gick väldigt bra hos PT:n (haha) idag. Fått ett litet schema typ o gjorde de mesta själv.. men när jag precis satt mig i en maskin där man lyfter upp vikter med armarna så kom han o skratta lite "men ska du ha såååå lite vikter!" o så satte han på en till. Ja, det är väl lite sånt man behöver höra ibland :P

Men just därför e jag väl väldigt  trött nu.. o orkade itne äns sitta barnvakt med Teddie.:(
Men ska upp imorgon o göra viktiga saker iaf. o klockan fem får jag uppleva lite nostalgi,, modeeeelling.. eller inte ritkigt, men nästan^^
Jag ska agera katt ägare (jag är rädd för katter, så får se hur de går) när det ska fotas till en liten broschyr på syrrans jobb.  Ska bli kul iaf! :D

Man blir ju på sånt bra humör när solen sk...

mms_img66604 (MMS)

Man blir ju på sånt bra humör när solen skiner:-) o snart är jag framme i åkeshov då jag ska träna med min pt! ;-) eller aka sjukgymnast.. Det första låter ju lite coolare.


okej, jag är avslöjad!

Gått igenom lite gamla grejer, o hittade en dagbok med lås. Sprang direkt o hämtade saxen eftersom själva boken bara var i gummi/plast typ. (säker dagbok? ;P)
Titta vad jag hittade. :D hahah! Min första riktiga kärlek!

 


true?

hedda, säger:
ne, de där låter bara vidrigt
M  A  R  T  I  N säger:
ja men så är verkligheten
den är rätt vidrig
hedda, säger:
den är ju det

Det är ju ganska kallt i vissa rum här.. S...

mms_img47449 (MMS)

Det är ju ganska kallt i vissa rum här.. Skönt då att man har alec som värmer upp sängen åt en ;-)


Titta vad jag o camilla har fixat! Vi fixa...

mms_img60829 (MMS)

Titta vad jag o camilla har fixat! Vi fixa middagen o killarna hade lunchen. Riktig mysmiddag..


Nu är det julbak och julmusik på ;-) för m...

mms_img20484 (MMS)

Nu är det julbak och julmusik på ;-) för mig, camilla o fredde.. Tobbe ligger deckad i soffan..


Äter chicken nuggets o ris, dricker gott o...

mms_img52989 (MMS)

Äter chicken nuggets o ris, dricker gott o kollar på hancock. Sen blir det hund promenad i snön o lussebullebak :-) hoppas ni har det lika mysigt som oss!:-P


natti!

Nu är det bums i säng!
eller snart iaf... man är ju sådär smart o tvättar håret precis när man ska gå o sova så det ser ut som helvete imorgon.. så måste vänta liite till;)

Kollar iaf på Hellenius 'Hörna o funderar ltie på helgen.
Ska bli himla mys! Jag, Tobbe o Fredde åker till landet imrogon eftermiddag. Alec följer med oxå såklart o sen kommer Elsa och Camilla ut senare på kvällen.. lr typ natt.

Men ja... vi får hoppas vi kommer hem därifrån o inte blir uppkäkade av några vildsvin lr så. Vi får väl hålla tummarna? ;)

På väg hem nu. Ska Bli kul med plugg och a...

mms_img52482 (MMS)

På väg hem nu. Ska Bli kul med plugg och allt sånt som måste göras nu när det inte blev nån bio:-( vissa är lite rädda kanske haha. Blir nästa torsdag istället:-) om inte adam och tommy bangar.?;-)


good night.

Nu tänkte jag lägga mig på golvet framför tvn o köra mina magövningar.. Men det är lika jobbigt varje gång då det inte kommer fram nån hund som ska trycka in nosen i ansiktet på en o attakera än med pussar då dom är så glada att matte äntligen är nere på golvet, "deras nivå" lixom.

Jobb imorgon... inte sååå sugen menmen! Det är ju kul när man väl är där! o så troligen blire bio på kvällen? haha INTE mitt val av film.. Paranormal activity 2. nån som vill agera sovsällskap i några veckor framöver?? ^^
jag är fan seriös... haha!


wake up.

Ja... vad sägs om att börja tänka om igen och ta tag i saker? Mm?



Emmiiiiii va jag vill åka nuu!

 


hej o godmorgon!

Sovit ganska många timmar faktiskt. Vaknade typ halv tolv o kom hem vid 05. Helk okej ju!?

Den första tanken som kom upp i huvudet närja vakan va iaf choklaaaaaaaaaaad! men jag har ingen hemma ju!
o nu är jag sugen på typ allt möjligt så jag funderar på att gå ner o köpa ngt gott, även fast det tar imot lite då jag o Emmi inom snar framtid ska åka till Thaialnd o va snyggast på beachen! Men det kansek vi kan göra ngt åt , typ iitne idag? ^^ Men så  + att bästa Johan äntligen kommer hit oxå!:) så måset väl köpa ngt gott till honom.. haha;)

Ja vi får se hur de blir. Va en kul kväll ute iaf, träffade gammla Säbyholmare, Anton o Tobias, o deras härliga tjejkompis! Kul vare iaf, men mindre kul o gå hem i klackar i djuuup snö :S


move bitch!

Snaaaart ska vi ut! Kanske möta Emmi o lite folk.. vi får se hur kvällen blir!
Ha en grym fredagskväll!


I'm flyyying

Undra vad min nacka säger om jag kommer iväg på det där träningspasset jag tänkt gå på. Just nu kan jag typ inte lyfta huvudet uppåt, o det går i slowmotion när jag vrider på det... Vad fan är det här!?

Är ju iaf hemma från jobbet idag för jag vet att det inte gör det bättre. Men jag måste träna ju, annars kommer det här aldrig bli bra. o jag tar hellre livet av mig än att leva såhär från 20år. Ok, kanske inte men det är inte kul nånstans:(

bild från Kina när jag hade varit på min massage med sugkoppar.

ååh vad jag skulle behöva de nu, och en rejäl omgång med akupunktur-nålarna imellanåt. AJ men ÅH va skönt!


Nackskada. in my aaass!

ÅH jag är så förbaskat trött på att ha oooont!!!!!!!!!!!!!!!!!
Idag, även fast jag börjar varje arbetsdag med två verktabletter så efter en timme funkade det inte längre. Värken går upp i huvudet o man blir nästan illamående.. Jag känner en domnande verk, nästan sådär som när armen har somnat lr ngt, fast det är mer värkande, i hela höger sidan av övre ryggen. eller under skulderbladet och upp i nacken o huvudet.
Jag blir GALEN!

Det här borde jag fan få pengar för eller ja, det är fan den jävla sjukvården som gett mig det här!


Så ja, idag skulle jag kanske ha tjänat ihop 7-800kr. men istället en fjuttig 100lapp. Fuck!
o inte mkt mer i veckan blir det heller...

förlåt för dålig uppdatering!

Har varit hundvakt, träffat massa vänner, pluggat, jobbat, tränat, o feeestat senaste veckan:)

Underbara Emmi bjöd mig på teatern o middagen i fredags, sen drog vi till Metro. Blev en sen kväll som alltid, o lördagskvällen blev det surstömmingsmiddag hos faster. (fast jag o Lorentz är fortfarande barn, så vi fick lite specialmat då vi inte ville ha surströmming^^) o sen bar det av till landet. SÅ sjukt mysigt nu när det är höst! lite småjobbigt nu att jag typ inte kommer kunna åka till landet utan att tänka på Marcus! haha. man ville ju lixom gå dit o krama honom.^^
men så idag va vi på julmarknaden på Taxinge iaf, myysigt, men dålig har den blivit:/

Har iaf fått i mig en sallad nu o ska väl snart sussa.. Tjaaao.


Come on baby!

Jag är snart reeedo för att åka o möta Emmi!

Middag, teater o utgång! Kan det bli en bättre fredag? :)


Nej men vafan.

Nu ska jag
  • ut med Qarma
  • gå ner o köpa bananer
  • skriva klart min raport och skicka in skiten. Klart eller inte? den ska in ikväll!
  • duscha
  • nytt nagelack på!
  • ansiktsmask
  • visa lite kärlek...

o nej..jag är inte trött... zzz.. o jag saknar ingen... *bullshit*

man måste ju testa ngt nytt!

Jag har börjat få mer o mer dåligt självförtroende om ja ska vara ärlig... eller är det självkänsla? haha jag kan nog inte skillnaden där men jag märker hur mkt hyn faktiskt påverkar än. Jag har faktiskt alltid tyckt det varit snyggt med folk som haft accne, de där ärren efter. Jag har gillat de starkt, och ger bara personen lite mer... hm jag vet inte. men jag tycker det är charmigt.
Men nu när jag själv har det är det inte lika roligt.
o ja, man märker ju hur man blir mer osäker pga just det. Meen, så tänkte jag att ngt måste jag göra, även fast jag inte komit iväg på nån ansiktsbehandling ännu. Tandblekning kan ju vara ngt?! :P ett lyft för utessendet o självförtroendet.

Beställde på beconfident.se

ny jacka, nagel, mobil, abonnemang....?

Vilket väder vi har va!? :D Både mysigt o inte. asså det behöver ju inte slåsa så jävla mkt... ananrs tummen upp tkr jag :)

Idag va jag i solna c efter ett besök hos läkaren för min nagel (fick en akut tid, den ni ;P hahah). Gick iaf in på stadium för jag vill så ha en ritkigt varm jacka som jag letat efter i 10år. O nu har jag en, äntligen!:D Så himla skönt när man känner att man har pengar så man bara kan gå in o köpa en sån jacka utan att ha planerat in det.

Men sen var det att spendera ännu mer pengar. Eller inte just då men aa. Fastnade med en sån där tele2 försäljare..... o vipps så hade jag en ny telefon och nytt abonnemang! HEH?
JÄVLA KLANT ARSEL HEDVIG? Jag skulle säkert tjäna på det om det va så att jag kunde säga upp de andra abonnemanget nu. Men haha det kan jag ju inte.. 1 år kvar på det. o nytt numemr fick jag oxå.. blir så trätt på mig själv!
Menmen, ny mobil behövde jag o den här verkar jävligt bra:)

o nu är jag hemma, pluggar, eller försöker. Ger upp o snart ska jag åka in till stan för att möta Emmi, ta ngra öl o sen så blir jag hundvakt:D lille Qarma ska få följa med mig hem:)

Fresten en liten filmsnutt.. på min älskade emmi om ni inte vet vem hon är. o Jocke.
Mina otrooligt charmiga vänner!


Wuhu

Kom o tänka på nu när jag satt o kolla bilder.. Shanghai o Wuhu. Gud vad jag vill dit o fota igen. och HERREGUD va tjock jag va.. O jag säger att jag inte kan förstå folk som går upp i vikt ibland. eeh, helt plötsligt så en dag kände jag mig som ett hus. Okej, inte riktigt.. men jag komemr faktiskt ihåg att de va en dag som jag bah "shiit", o så vågade jag knappt visa mig i mina linnen o bikini. Vi va i Thaialnd då... Himla farligt att bo på ett 5 stjärnigt hotell o en morbror som betalar allt, och en urgullig Jane som är så mån om att jag alltid ska ha ngt att äta.. Ja godis o snacks alltså. Haha!

Men ja, här har ni iaf Janes bror(fotografen) och tjejen som assisterade, stylade o sminkade mig. Skitgullig!
Men tänk oxå på att hon är en väldigt liten kines, så jag ser ju ännu större ut bredvid henne ^^

o Det här är när vi va påväg ut till ngt känt naturställe o skulle fota med "min man". Vi sitter i en båt, jag i min tjooocka o tunga brudklänning, o det är ca40 grader. eh man va dyngsur ;)

 

o När vi åt lunch efter plåtningen så gick vi till en resturang. Tror ni inte typ alla människorna där ville fotas med mig? hahaaa va så himla kul, men pinsamt:P

Dom tog oxå massa bilder då.. hoppas att Jane kan skicka några till mig snart.


nya videosar

Är äntligen klar med labben.. eller eeeeeeeh kom precis på att det är jag inte alls, men skit samma;)

Pappa håller på o rensa sin dator så han hittade lite gamla videos o sånt.. Några på emil. Man kunde ju itne sluta le med tårarna var nära! Vår lille prins<3 vi saknar dig.

Men iaf, nu när han påminde mig så har jag laddat upp en del videos.
Hät kommer två från i somras, första veckan hemma ifrån Kina på gotland.


Klara, färdiga, gå

Lite stolt är jag ändå, kom runt rundan på 1timme. Kändes inte alls som det när jag  gick, fan va jag va seg^^
Men ja, en rask promenad, god frukost o nu väntar jag på att mamma ska blanda några lösningar till min sista labb. Behöver lite hjälp för att komma igång ;)

Fast nu blev de ju ltie jobbigt.... idol på tv:/

wowie

Trött o uttråkad..
Skulle blivit en helmysig dag men nej, som vaaaaaaaaanligt blir det såhär! Är rejält trött på de nu.
Menmen, va på dans-SM i tiodans då syrran tävla. Hon blev placerad i både Latin och Standarn, duktiga dom!:)
Va sjukt kul o se när deras lärare Yvo o Elisabeth vann SMet oxå. TV va där o filma så de va me på sporten nyss..

Har bestämt mig att inte festa i helgen så de ska ja hålla, så blir hemmakväll. o ligga o va besviken på allt o alla. typ. kul kväll.
Men lite duktig har ja varit, förutom alla kakor på tävlingen som man tröck i sig så va jag o Alec ute o sprang imorse. o imorgon blire powerwalk.


chokolate

Jaha.. nu måste jag hjälpa till med middagen. Varför är det bara jag so mska göra salladen o mde ska bli nån? Nee itne alltid, men oftast.

så.. skulle väl mest typ visa vad jag hade köpt idag... hahahhaah eller ja, om du tycker om vit choklad så helt okej, absolut. men det var ju bara...vit choklad? :/ boring.

 

Lorentz o Mickan komemr hit på middag ikväll oxå, myysigt. Men sen bär det av mot Heron där de blir bio med Terese o några tjejer:) Ha en trevlig kväll! Puss


själv har jag aldrig fattat de roliga med frågesporter?

Min pappa är ju lite gullig.. Han är ju en sån där som älskar att visa sina kunskaper. såklart för familjen men inte minst i media! eller det handlar väl inte om o visa men aa, det är ett intresse? Han har varit med i Jeopardy, och nu vet inte vilken gång i ordningen han är med i radio i frågesporter.

Haha o nu sitter han o spelar upp det från internet, eftersom jag aldrig hört det live förut^^

just denna gång gick de inge bra för han tävlade mot Christer, han som vunnit mot typ alla. Men duktig va han ändå! ;)

 


Sitter på tunnelbanan på g till jobbet. O ...

Sitter på tunnelbanan på g till jobbet. O världens sötaste hund framför mig. Vill bara gå fram o krama om den.. Fan va ja saknar emil nu. Där hade vi verkligen världens finaste hund med världens finaste ögon.<3 jag längtar tills vi ska va barnvakt åt qarma iaf. emmi, du ska inte va så säker på att du får tillbaka henne;) Fresten, rädda mig från dessa fulla killar nån!:p haha det är lagom kul att åka till jobbet när alla fyllon åker hem från krogen... Känns inte okej.


Jaha, då var man här igen då..

dsc00352 (MMS)

Jaha, då var man här igen då..


inte taggad...

Jupp, blev ju klar med nästan allt plugg igår, det jag har kvar nu är två labrationer... så segt!
Men det får jag väl ta tag i idag.
Men måste ju köpa massa saker..... bläh!

Men, nu ska jag snart in till stan o kiropraktorn.. Neeeej vad jag inte vill! är så sjukt osugen på det. Känns ju verkligen som om han bryter nacken av mig:|

Naturkunskapshelvetet.

Veet ni, att i Huvudsta centrum öppnade det igår en sushi resturang. och fram till imorgon så är det halva priset på allt!
Klart jag åt sushi till middag både igår o idag. o imorgon, ofc! ;D Sjukligt gott!
Det var nog middagen som räddade min dag.. ne, jag e fan fortfarande sur. Va nära o slänga mobilen i golvet, datorn ut genom fönstret o glaset i väggen. Men jag var ju inte hemma så vågade inte riktigt.. hihi^^
Nejmen det som hände var att jag, som har så grymt svårt att plugga faktistk pluggade! o tack vare C gissar jag. Det hjälper att inte sitta själv o plugga..
Men iaf, först vare mitt fel, jag hade glömt o sätta i sladden så datorn dog. o allt försvann. ca 4uppgifter. Sen så skrev jag om allt igen.. Jag sparade, vi tog en paus o la oss i soffan, kollade tv o åt lunch. Men sen va det plugg dags igen. OCH........... NEJ INGET VAR SPARAT!!!! Jag va verkligen så nära att få ett riktigt utbrott.

Men ja... nu har jag gjort om allt för TREDJE gången, och sparat det på datorn typ 10ggr.


Menmen, har två uppgifter kvar men det är hemlabratorier så det skjuter jag upp tills imorgon..
Men ändå, hallåå, applåder till mig att jag verkligen skrev om skiten tre hela gånger! (men ja kan ju aldrig sluta tänka på att om det inte hade strulat så mkt, då har jag ju typ varit klar med hela kursen nu hahaa?)


nu blir det soffan och, kansek poppcorn? Tidig sängång. Imnorgon blire plugg, kiropraktor o kanske Thaimat? ;)
puuusss

RSS 2.0