God fortsättning!

ÅH min jul har verkligen varit jätte mysig!
Julaftonen hos Kusinerna var skit mysig. Alla i mammas släkt som är på svensk mark va där. Väldigt god jullunch, sedan kalle anka, efterätt och sedan Julklappsöppning, och sedan ännu lite mer julbord!:) Mätta o glada var vi iaf o kvällen slutade med spel! Hahahah uch va kul det var!

På juldagen gick jag o familjen på bio med min faster med familj. Såg Änglagård 3. Helt okej ändå... för att vara tredje filmen. Vi är ju uppväxta med dom filmerna så det var iaf kul att de.
Sen åkte vi hem till systers lägenhet och åt middag tillsammans, innan jag åkte o mötte Jocke o Emmi för utgång!
Det blev metro och oj vilken lyckad kväll! Träffade en del bekanta ansikten.. bla kusin Elin!

Som sagt... Det var en grym kväll o har varit en grym jul helt enkelt! :D

meducin

Det var ju jätte kul att man blir sjuk innan man äns blivit frisk igen. Men så ere!
Så nu på morgonen har jag tryckt i mig 5 olika mediciner o tabletter .. medicinmissbrukare? ^^ Nejmen känns nästan så.
Snart ska jag ta mig ut på en liten promenad me Alec, o sen gå mot Solna centrum. O fixa de sista för julafton o lite grejer.

Puss.

frågestund!

Nu ska jag snart börja röra mig mot jobbet, efter jag fått i mig lite att äta.. Meen jag hade tänkt att vi kör en liten frågestund medans jag är där? Ni är ju faktiskt en del som följer bloggen så ngt kansek det finns som ni undrar över.
Jobbar fram till ca halv nio så det är bara o köra! ;)

Jag svarar när jag kommer hem!

Puss så länge

 

 

inte okeeeeeeeeeeeeeeej


Det är det här jag menar.. Fy va skönt!

mms_img29682 (MMS)

Det är det här jag menar.. Fy va skönt!


Snälla, kom igen? :)

Hörrni, nu ber jag faktiskt om lite hjälp.
Jag älskar o skriva i bloggen men nu har jag ju så otroligt dålig fantasi! Så skulel bli väldigt glad om ni kunde skriva ngt ni vill läsa om? Är de verkligen så kul att läsa rakt upp o ner vad jag gjort under dagen i typ 10 meningar?
Kom bara me lite små tips o råd vad som är kul o läsa, lr vad ni vill veta.. om mig? åsikter jag har? typ.. ja jag vet inte:)
Blir verkligen glad om ni skriver för jag vet ju att ni är ett antal som ändå läser o klickar er in här. o det kommer ju bli mkt mer uppdateringar kan jag lova er om ni hjälper mig nu! :)

Skriv anonymt om det ska va så jobbigt ;P

Lixom..

Jag kom precis att tänka på.. Julgranen. Det är fucking julafton på fredaag! o shit, jag e ju faktiskt inte klar me julklapparna? :O
Men iaf.. till det jag tänkte på.
Pappa o syster är ute i skogen o hugger julgran idag. o vad ska jag göra? Jobba.
Imorgon kommer dom hem med den o dom ska klä den. o Vad gör jag då? JobbAR! :( UCH för att bli stor!


jobb helg? :/ med utgång-ar? :)

Hej å hå! Nu va ni alla tillbaka igen!;)
Ska faktiskt försöka komma igång o skriva varje dag igen. men de där me Dagarna 1-30 blire nog inte så mkt av. Än iaf, haha

Igår va ja iväg på ett litet julbord med några från ena jobbet.(o precis när jag skulle åka så ringde dom från andra jobbet o sa att en hade blivit sjuk så de undrade om jag ville me på deras julfest. med julbord o show. Såå dålig tajming :/) Men Himla mysigt vare, god mat, kul sällskap och Wii turnering.
Sedan åkte vi åt olika håll, några till julpuben, några hem o jag mot Emmi! Kareooke blev det o sen dans hela natten!
Men började må lite sådär lagom bra sen.. Undra om det är för att jag varit sjuk? Tog två glas vin på julbordet, o sen blev det 2-3 öl o uch vad jag mådde dåligt. Liite mer brukar jag absolut kunna klara av.

Vi brukar ju lixom alltid va kvar tills de stänger men så blev det ju inte.. även fast det kansek bara va en halvtimme kvar.^^


O sen som alltid när jag vill hem så åker jag o möter nån konstig typ o så blir man ännu senare hem. Meen, jag kom hem utan o betala iaf............*pik till ngn*


O idag, igentligen vill jag verkligen bara va hemma, ha en myskväll för mig själv. Typ köpa ostbågar, chips, läsk, godis, dip...... mmmmmmmmmm men nej, jag ska jobba kvällspasset på bowlingen. Halv sex till stängning. Lagom taggad men är såklart jätte glad att dom tycker att jag är duktig så att jag får jobba. igentligen skulle jag ju börja först efter nyår typ:)
Men sen så bär det väl troligen av utåt. Therese polare Kajsa fyller år o det ska firas!;) Men så är det ju jobb från halv två på söndag och så.... ja vi får se hur jag känner mig. Helt frisk är man ju fortfarande inte :(:(

GRRR

ÅÅÅHHHH vi har inget vatten! Fan va jobbigt de ska va.. jag som skulle hoppa in i duschen de första ja ville när ja vakna.. men nejnej!
o Baka? mamma o jag skulle baka idag, men frågan är när vattnet kommer tillbaka?

trött shoppingdag.

Herreguud va jag är trött.. Ska jag aldrig bli frisk? Har verkligen noll krafter.
Men tog mig iaf till solna centrum idag, o fick i mig en hamburgare oxå eftersom de kändes som om att ja skulle spy annars. Ja, min kropp är cp. När jag mår såhär så är det oftast bara skräpmat jag får i mig oxå. menmen.. Skulle köpa sista julklappen men hittade bara saker till mig själv, ooops:P Blir o beställa på internet ist.

Nu kom pappa hem med sushi till mig, eftersom han o mamma ska äta sylta... *yaak* o sen blire nog fan tidig sänggång för mig! Somnade på bussen hem från solna till o med................



Najs.

Wow vilken helg.. Det är sånna här helger man behöver. Bara koppla bort aaalt annat o bara ha kul.
Okej så låg jag iprincip i sängen hela lördagen haha men ändå.

I fredags blev det en riktig grabbkväll på 360! Eller ja, Fröjd kom hit o tog några glas rom innan vi åkte till 360 o mötte Ted, Viktor, Jesper, Petter, Robin o Tobias.
Det var black and White tema. Inte riktigt min smak.. den som njöt mest va nog Ted haha. Men vi dansade allihopa ändå o det var riktigt drag!
Jag o Ted lämnade det ganska tidigt ändå, mötte Viktor o vandrade runt ett ganska bra tag.. innan vi hamnade i Viktors bil med en flaska Mintuu haha! Men de va faktiskt himla mysigt, satt o snackade massa skit i timmar.. Tror vi började röra oss hemmåt vid 07. o Vi både hamnade hos Ted då han va tvungen att ge mig hostmedicin^^ (Inne på andra veckan sjukdom o jag låter riktigt hemsk..)
Men ja.. vet itne när vi somnade, men vi låg o sov / snozade fram till 16.00 typ. Sen blev det Lejonkungen, cola o choklad innan jag skulel hemmåt o möta Terese o Tommy eftersom vi skulle laga middag hos mig innan vi skulle iväg o möta massa kollagor för att spela Biljard.
Kan ju säga att det är nog inte så smart att sitta o dricka mintuu kl 07 på morgonen, för faan va jag mådde dåligt! Spydde precis innan vår goda tacomiddag^^ men sen när man fick i sig några öl vid biljarden så mådde man bättre..;)
Men det blev ingen biljard, vi blev för festsugna istället så vi drog till klubb Nu o dansa loss.

vet inte hur länge vi va där men påvägen hem så gick det int riktigt som de va tänkt. Klantigt av mig men fan va jag blev förbannad. För de va nåååååån som inte höll va han lova. Så, fick slänga massa pengar på taxi! 400kr fattigare.

Kom ju hem mkt senare än tänkt då oxå så vaknade en timme innan jag skulle vara på jobbet. Va o kasta sig in i duschen, få i sig ngt att äta, snygga till sig o sticka iväg.


nu e jag hemma o gör mig iordning för sängen nu.. ska upp o mathems jobba imorgon!

Jag i min nya jobb-outfit.


Sitter i en bil me ted o viktor, dricker m...

mms_img41094 (MMS)

Sitter i en bil me ted o viktor, dricker mintuu o jag får fotmassage.. Men snart är de teds tur. Hmm.. Undra när man ska hem?


mathem.se

Har haft en bra dag idag ändå.
Jobbade idag o hade faktiskt sett fram imot det! Det är ju skönt att vara hemma.. men när man inte gör ngt så känns det bra att äntligen få komma iväg till jobbet. o tjäna lite pengar dessutom;)
Blev en kort dag vilken kändes skönt eftersom ja fortfarande inte är riktigt frisk.. Men sen åkte ja o mötte Ted, o vi uträttade lite ärenden. Blev middag på Kolgrillen efter det oxå o nu sitter jag här!
Skulle väl träffat Jesper, jag som vaa så sugen på bio men uch va trött jag är känner jag. Ska nog sova tidigt idag ändå tror jag... Men imorgon blir det!

In your face!?

Det är sjukt... eller bara en ren tillfällighet. Som det troligen är. Men jag ser det nog nästan från andra sidan. För det är på ngt sätt för mkt som tyder på det.
Fyfan vad störd du är? Du vill verkligen göra mig så illa som möjligt? Det är ju ganska uppenbart.. faktiskt. Säg inget annat. Jag måste vara ngt slags hatobjekt innerstinne för dig. Du bara tror ngt annat, du tror att du tycker om mig.

Nej, igentligen så blev jag inte ledsen.. bara mer irriterad. Ska jag skratta eller gråta? Du är den mest idiotiska människan jag kännt! Den mest snälla men mest elaka. o det gör det så mkt värre än om du bara varit elak. För jag blir så besviken gång på gång.

Kändes lixom som att de va en "in your face" grej.

Gud va jag behöver det här..

mms_img40087 (MMS)

Gud va jag behöver det här..


Mojjs är nybadad.

Jag har verkligen världens coolaste Kanin, kan aldrig sluta säga det haha..
Gav honom iaf ett bad för ett tag sen. o sjukt duktig var han. SÅklart att han sprattlade etr par gånger så hela jag blev blöt men det hör väl till.. Iaf så tog jag upp honom o la honom på rygg på min arm. så tog jag en tass i tagen o sen magen o rumpan o tvätta under kranen. Han låg där snällt o sa ingenting:)
Sen satte jag mig i köket på golvet med en handduk..Tror ni itne att efter ett tag när han ligger halvt insvepen o jag sitter o ruskar om honom lite lätt på ena bakbenet att han själv börjar torka sig själv oxå? Så han fixade ena frambenet medans jag jobbade me bakbenen o magen;) såg så hiimla gulligt ut!:D
Sen orkade ja inte mer o skulle låta honom gå ner på golvet så han kunde få springa runt lite i köket. Men sitället skulle han sitta i mitt knä o tvätta sig... Tog några minuter innan skuttade iväg sen.


Vi ger det ett försök?

Okej.. asså nu har ju alla börjat med den här dag 1 - 30. o jag blev sugen direkt.
Men anledningen till att jag itne tog den direkt o började va för att jag itne kunde bestämma mig vilken blogg jag skulle skriva den på... Har en privat oxå nämligen.
Men det roliga med den här bloggen är ju att folk faktiskt läser, även fast ni är ruskigt dåliga på att komentera. Men, jag ser statistiken och jag vet att ni faktiskt klickar er in här.. Det jobbiga är bara att jag inte är säker på vilka ni är, bara en del.. o då är jag rädd att jag inte vet om jag komemr kunna skriva så ärligt o rakt som jag vill. Det är det lilla jobbiga. Men.. vi försöker?


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Lucka nummer sex.

För några dagar sen kom mamma i ntill mig o gav mig denna! En Haribokalender borde alla få ha.. Haha!
o jag som trodde att man i varje lucka skulle få en sån där liten påse med små gummibjörnar/vampyrer/nappar/kolaflaskor osv.. men Se o Häpna vad som låg i lucka 6!
Ett sånt där jätte fult snöre där det står Haribo på o som är meningen att man ska ha runt halsen o hänga nycklarna påååå! ååååhh vad jag är som ett barn på Julafton nuuu! ;D *mmm.......*

Igentligen borde det ju typ varit en kondom.
Om man tänker på viiilken lucka det var. Hahaha nej uch vilken dålig humor :O^^
(o nej, jag skratta faktiskt inte äns själv, fick bara tvångstanke att skriva ner de. Just so you know)

Asså, är det inte alltid såhär att när man...

mms_img75308 (MMS)

Asså, är det inte alltid såhär att när man är sjuk, så kan man ligga hur många timmar i sängen somhelst innan man lyckas somna? Iaf när man känner att man måste sova.. Jag ska ju lixom upp imorgon o vara frisk eftersom ja ska o jobba i sumpan. Ne uch, jag har tråkigt nu.. O så har min kräm börjat irritera som fan igen så nu svider hela mitt ansikte! O så äter mojje hela tiden oxå o de låter mer än man tror faktiskt. O så kan jag inte sluta hosta heller. Atcho!


Poff!!! lr ?

Hörrni.. jag är riktigt uttråkad. Jag vill att ngt ska hända! Lite aaaction i livet tack!?

o less på att ja e sjuk o ligger hemma när Kim o folk är ute o har kul.. eller typ alla är väl ute o har kul? o Dumma han som ska åka till indien.... DUMT! även fast ha nkomemr hem, men de känns som om att han komemr stanna ett bra tag där men ändå^^ Han ska ju lixom vara några hus bort bara. Det känns bra då. Men neeee... Så vart ska jag åka då!?

Emmi, jag är nog gnaska seriös när jag tycker att du jag o adam ska flytta utomlands! Men då måste ju Millan o Andre hänga på oxå iförsej, för jag vet inte om jag kan hjälpa dig som dom gör :P

Men ÅÅHHH kan inget radikalt hända snälla??????????????? eller bara nån som ja inte trodde skulle höra av sig gör det.. lr träffar drömprinsen i donken kön o flyttar ihop efter en vecka, vinner en sista minuter till Mauritsius o får bo på lyxhotell, att en modellargentur hör av sig o vill ha mig... eller, vadsomhelst. Snälla?


Om jag ska vara ärlig så sitter jag o kollar just nu på att "studera utomlands".
New York, Florida, Seattle, London, Barcelona..... Har kollat jätte mkt på Florida nu men har inte kunnat släppa London på fleera dagar. Hmm...?

Ajabaja hedvig.. Men jag är iaf påväg hem ...

mms_img66606 (MMS)

Ajabaja hedvig.. Men jag är iaf påväg hem från mickans jobb. Vi fotade o det va världens goaste katt! Blev ju till och med en del puss bilder:-) och bilder påmig som ägare o mickan som personal.. nu är jag iaf snart i stan, eller om typ 20 minuter. Då ska ja möta johan o sen åker vi hem!


RSS 2.0