Jag är en dålig människa.

Jag klarar inte av att göra det jag just nu, mest av allt vill.

hm

Hej Folks.
Varit en seg dag idag.. va sjukt trött på jobbet. Kan ha varit vädret som gjorde det men vi slutade runt 01 o började 10 idag. Hade velat sova nån timme till.....
Blir en tyff helg. Lr ja, som jag precis sa inte så mkt sömn, o jag höll på o få damp på Norrmännens oförmåga att informera oarbeta på att smart sätt. Varför inte underlätta arbetet ist för att försvåra?
Imorgon blire upp tidigt o jobba, sen är det maatch. En match som kan vara avgörande om att Molde tar Guld! Så antagligen blire partyparty efter. o sen jobba kväll dagen efter. o dagen efter det så går planet 09.15 härifrån o landar på arlanda 12.00 !

så kom de dåliga vädret tillbaka..

Ligger i soffan.. Robin o babus ligger kvar o sover i sängen.
Uch, grått väder ute! Det har varit så himla skönt, hela den här veckan har det varit sol o blå himmel, o faktiskt ganska varmt, man kan lungt gå med jackan öppen (vinterjackan^^) Nejmen påvägen till gymmet så hr jag gått i bara tjocktröjja o de gick fint! Men nuuu ere grått o regnigt igen:( UCH säger jag bara! Jag som hade bestämt att gå till jobbet oxå, annars cyklar vi varje dag. Jävligt skönt dom kvällarna man slutar sent. Förra helgen slutade vi 04!
Men imorgon jobbar vi dag, alltså börjar vid 10 så vi harr fått lov att gå vid 12-01 tiden idag. För ikväll kan det nog bli väldigt ent annars.... Det är Bunnpris(en stor matkedja) ägare som ska ha fest för 200pers. Det blir nog lagom kul.....pust.
Robin o Babums på en porgonprommenad för några dagar sedan.

farligt gott!

Jag tycker verkligen jobbet som servitris är skitkul. o allt annat som vi gör. Men det är farligt..
För någon dag sedan, var det Tapas bjudning på jobbet. o i slutet av kvällen så fanns det kvar tre fat med Brownies!
Ni ska bara veta hur mkt mat som slängs där varje dag.. så mkt onödig mat! Så ja... vi offrade oss.Vi tog med brownisarna hem som annars skulle i soptunnan. Det blev en påse på ca 3kg!

Är kaffe bra för förbränningen?

Jag har börjat dricka kaffe nu. Typ. På jobbet blir jag till och med sugen på det. O har tänkt på de på kvällarna ibland men har inte varit tillräckligt sugen så att jag verkligen gjort en kopp. Men snart kanske?
Varit en seg dag på jobbet idag. Var ca 345 gäster, men vi var så många personal så allt blev klart så fort.. o sen så är det inte så mkt o göra, mer än putsa bestick o vika servetter. Var nästan bättre igår, då det var ca 230 gäster på 4 st. o sen försvann dom andra två när allt skulle plockas undan o dukas nytt, så då vare bara jag o robin.. Det tog sin tid! Men när vi var klara så var klockan 17.00 då vi sluta. Tiden gick ju fort när man är igång hela tiden.

tjoo godisgris

Sjuukt jobbigt att gå upp i morse!
Vaknade av alarmet o det första man sedna hör är regnet som smattrar mot rutan.. INTE populärt! o så är det kallt i hela huset oxå...Så nej, det var inte kul nnstnas att gå upp imorse, men väl på jobbet flöt allting på som vanligt. Men är väl lagom taggad att arbeta 8 dagar i sträck nu.. heh.
Även att det på jobbet va mkt att göra (trött) så tog jag en vända till gymmet efter jobbet. Nöjd! o när man komer hem så ser man att dom köpt massa fruukt! Päron o gröna bannaner! (Äter dom ju inte helt gröna, men dom får ju absolut inte vara övermogna) Väldigt glad! Sen blev det currykyckling med pasta till middag. Gott! Sen var jag snäll o skulle gå o hämta Robins snus i vårat rum, som skulle ligga under kudden. Men där låg inget snus, utan en stoor Godispåse med en lapp på; "Till dig mitt hjärta <3 Älskar dig :)" Lycklig!



Vadå braaaa kväll?! :D Nu ska vi krypa ner i sängen o kolla på ett avsnitt av DH innan vi ska sova. Upp tidigt imorgon igen. Puss

fotbollsmatch o fryst kyckling.

 

Trotts den djävulska träningsvärken som inte blivit mkt bättre idag så har jag faktiskt tränat. Men ja, både jag o Kristina känner oss lite som gamla tanter när vi går ibland^^

Det var Kamp idag, eller som vi svenskar säger, match. Tyvärr blev det 0-0 men jag tror att Mattias o dom kommer vinna hela alltet ändå!

Vegard som oxå spelar i fotbollslaget fick en liten spricka under ögat på matchen, så han sitter här nu med en fryst kyckling mot ansiktet. Dom ska spela Fifa! *OJ?!*

Men jag tror att jag har övertalat Robin att krypa till kojjs istället. Lite kramar o o film i sängen!

 

 

Trött tjej säger gonatt!


Älskling.

Haft en urmysig fredag. Jag o Kristina köpte äntligen gymkort, o guud va skönt det var att träna!
När vi kom hem så höll killarna på o städa. Jag hoppade in i duschen o sedan var det Idol på TV. Robin lagade Tacos (vindruvor på är gott!) som vi åt till, o efter det lagade han ChokladSufflé!
Är sådär skönt trött i kroppen efter gymmet. Vi stogd ändå 30min på rullbandet o sen körde vi lite maskiner..
Tur att sängeen är torr nu....... ^^
Vi hade ett litet vattenkrig igår jag o Robin. Jag hade världens PMS-dag, värre än vanligt. (R ska köpa pms medicin till mig säge han..) Så när vi hade haft vår lilla brottningsmatch, så flyttade han ner på golvet med alla kuddar o täcken. Då tog jag vår vattenflaska som stogd på bordet o hällde över honom. Men snäll (dum?) som jag var så hällde jag inte såå mkt, utan lämnade halva flaskan. Klart att han hoppar på mig o häller ut resten! på MIN plats........
Men hur många skulle sedan se till att göra sängen torr igen innan vi skulle sova när det inte äns var på hans plats, med en hårfön? HAN! :D <3





Nu ska vi strax krypa i säng o se ngt avsnitt av Desperate Houswifes. Godnatt!

Fredagskväll på frenavägen.

 

 

 

 

 

 

 

 



Världens finaste ängel.

 

Idag, för exakt ett år sedan, så åkte vi in till Södra Djursjukhuset med våran Emil för att låta honom somna in.

Världens bästa hund, utan tvekan. Så säger ju alla om sina hundar, men han var ngt extra. Det tror jag nog de flesta kan säga som lärde känna honom. Så smart, så vänlig, så underbar, så fin, så sprallig.... Han var allt man kunde önska. Av alla våra djur, kaniner, marsvin, katter, hamstrar, fåglar så har han inte bitit en enda, utan han har legat bredvid som om han kunnat och pussat på dom. Även när han fick arga katt tassar mot sig ibland, så ville han bara komma nära. Precis som med oss. Även när man inte grät, men var ledsen så kände han det. Han skulle komma nära o pussa en i ansiktet. När man grät så slickade han upp tårarna. o det var varje gång! Såfort han såg att man var ledsen så var han där.

 

Jag tror att vissa hundar är änglar. Han var definitivt en av dom! <3


tröött tjej.

Kom hem för ett tag sen från jobbet. Jag o Robin jobbade olika pass idag, han jobbade dag o jag kväll. Det var väl inte jäätte roligt att gå hem ensam klocka tolv.. men jag klarade mig!;) Vi har ju somsagt en promenad på ca 20-30min att gå.
Hade en väldigt lugn kväll iaf. Det va bara ett bokat bord, men med alla som kom så blev det kanske 15-20pers, o vi va tre servitörer så det va ju ingen stress precis.. Fick göra min första roomservice idag!
Skönt att vara ledig imorgon iaf, o fredag. Vi har precis pratat om att gå på bio nån dag.. lr så ska jag o R ut o ta ngt glas nån kväll:) jag vill se krogarna här!

Lite kul..... Jag var inne på en blogg, en "hälsoblogg", med mkt träning o mat inlägg. När jag bara hunnit se halva bilden i inlägget så trodde jag att det var lingonsylt o rårake typ.. men sen ändrde jag mig o tänkte på lingonsylt o blodpudding o hur gott det  vore! (btw så vare en bild på ngt helt annat)
Medans jag ligger o tänker på hur länge sen de va ja åt de o hur mkt ja saknar blodpudding så kommer jag o tänka på...... pappa. (Såklart! ;D) o jag saknar ju honom minst lika mkt som jag saknar hans favorit mat..^^ (höhö) o sen så saknar jag ju såklart mamma oxå!
Skulle bara säga att det är lite kul hur man kan koppla ihop personer med mat! lr tvärtom... ^^

Godnatt på er!

Jobb!

såhär ser jag ut på jobbet.

 

Sminkat mig, check!

Klätt på mig, check!

Ätit mig illamående på choklad så att jag klarar kvällen(tiden innan mens vettni...SUCK), check!

 

SÅ, nu kan vi gå till jobbet!  Hörs!


middgstips! (gårdagens middag) fiskgratäng.


Ofärdig.



Färdig för ungnen.



Fäääärdig!

servera med en god sallad.

drömmer drömar om att ni försvinner, en efter en.

Godmorgon!

Ligger i soffan, precis tryckt i mig frukost o lyssnar på Melissa Horn.
HALLÅÅÅÅ, varför har inte nån presenterat mig för henne tidigare!?!?!?

Nostalgi!

Känner ni inte igen!? ;)


Natti.

Jag har precis borstat tänderna o väntar på att få komma in i badrummet igen som Robin okkuperar.
Vi åt middag, sen så spelade vi lite Shanghai, o sen så blev det kära Desperate Housewifes för mig o Robin (vi ska kolla igenom alla säsonger efter som jag inte följt serien förut).

Imorgon blire jobb igen.. o snart börjar det på allvar. Vi jobbar imorgon, onsdag o lördag den här veckan som det ser ut nu.. o typ samma nästa vecka, men seeen så komemr det bli jobb 8 dagar i sträck, o inte många lediga dagar efter det heller....

Här är det jag köpte idag, myskläderna;

Kristina köpte liknande, men i mer beige färg, o motivet på tröjan tror jag var en söt nalle ist.

 

 

Godnatt!


Hey.

 

Det har varit sjuukt mkt tankar hit o dit på sistone. Så där så att man tillslut bara får ont i huvudet av allt, o tårarna som inte slutar rinna.. Men tror jag har ganksa bra koll på saker nu:) Tack till K o M, o mina bästa vänner<3

 

Idag har iaf jag o Kristina varit o shoppat lite! Kristina pluggar ju o är ofta i skolan på dagarna, men när hon kom hem så åkte hon o jag  till köpcentrena o gick i affärer. Jobbigt att gå i inredningsaffärer när man igentligen inte kan köpa så mkt själv, men sjukt kul är det! Kristina köpte en sån där pälsfilt, och inne på Cubus så köpte vi varsina mysbyxor med tillhörande T-shirt. Så nu är vi redo för myyys! haha.

Musiken är på o Mattias o Robin står i köket o lagar fiskgratäng. Till efterrätt blir det chokladfondant o massa grönsaker med dipp!

 

see you later!

 


11:07

Har precis varit ute med Bambus, eftersom jag var den som varkna först i huset.
SUCK, det regnar för typ....10 dagen i rad känns det som? kanske inte så illa men det regnar jävligt ofta nu tkr jag. När jag gick ut me babus så syntes de inte innefrån men när man kom ut så var det bara sånna där tusentals lätta vattendroppar. Nästan som om det snöade. Men nu, en kvart senare så öser det ner..
Funderar på om jag ska väcka Robin, men jag tror att jag är snäll idag För han gick o la sig runt halv 5 imorse!
Jag somnade i soffan när vi kom hem igår, strax efter elva gissar jag att klockan var. Så sov jag i soffan medans Mattias o Robin spelade TV-spel.. o sen bara Robin.. Han väckte mig 04:30 så att vi kunde gå o lägga oss i sängen. Så han har inte sovit så jätte länge ändå ^^

ölbrillor PÅ!

Äntligen hemma efter 9 timmars jobb! Igentligen skulle vi bara jobba måndagen den här veckan, men så ville dom ha in oss för att duka till ett bröllop idag i typ tre-4 timmar. Men dom 3-4 timmarna blev 9 timmar pga sjuk personal. o så ska vi jobba lördag nu oxå, ca 5 timmar, kl 15-20/21 för senare så ska vi ut! Det kommer ett band som ska spela på en av krogarna här så vi ska dit!

Här har ni ett smakprov haha!

En sån där klassisk dålig låt som man bara älskar?

RSS 2.0