21:17 snälla Felicia, gå o lägg dig?

När jag sitter på rummet med dator o Hans gur upp för trappen med Felicia i handen så ska hon nästan alltid ta en sväng in till mig först o säga godnatt.
O Nu orkade inte Hans stå o vänta på henne, o efter 5min när hon märkte att han var borta så blev hon först lite sur, men sen satte hon igång o riva i alla kina kassar o allt som ligger.

Eh, ja, kan ju säga att i min säng nu ligger det plånbok, pennor, en tuggumi-ask, kalender, sladdar, måttband, bh, trosor, en galje, en sax, bikiniöverdel, hud lotoin... Ja hon lixom älskar att hämta saker åt en. O nu har hon hittat mp3laddaren som hon tydligen vet att den ska sitta i datorn ;)

Snälla Felicia.. gå upp till pappa nu o lämna mig ifred? ;)


20:29 medicinmissbrukare?


Ja.. o så har jag kommit hem från läkaren med ännu mer mediciner! ÅH jag orkar inte. Speciellt den här sista som ska ordna att jag får min mens tillbaka. HA, Nej tack igentligen?! Men ja måste väl.. blö

22:28

Haha, såhär ser min arm ut efter en spruta. Undra hur jag skulle se ut om jag blev heroin missbrukare?


21:35 öh?

ÖH.. Sen när blev jag blondin på riktigt? :S

Puss på er iaf!


21:14 Dagens!

Oj vad jag o Maria har sprungigt runt idag! Lr gått... mina fötter gör ont!

Det fanns tydligen väldigt mkt fint på h&m som jag fick med mig hem. HE HE..  Har ni sett H&Ms bikinisar? Typ alla är mina nu haha! Kanske lite väl mkt pengar som gick åt menmen! Nu kommer jag ju bli kanonsnygg på stranden iaf! (om jag sköter mig på gymmet vill säga..)
Med kilo tunga kassar (CG O TOBBES skräddarsydda!) så åkte vi till Taikang Lu för middag. Så sjukt mysiga gränder där.. Tänk er blandning mellan gamla stan/gotland/utomlands! Shoppingen va desto dyrare där, men Maria fick med sig lite smycken hem iaf.
Vi åt middag på en mysig takterass. För mig blidde det pasta med pesto o till efterätt bananasplitt!


08:25 grrrr


ASSÅ ÅÅH!
Jag är så himla trött på att ingenting går som jag vill!! Det är alltid problem med ngt!
Just nu är det min mp3, ska jag om jag LYCKAS, ladda ner mer musik på den? LR ska jag skicka tillbaka den för att den glappar lite.. Men somsagt. Först måste jag ju få in min musik på min jävla helvetes dator! Det gick ju inte att ta hem musik från internet och mitt usb-minne som G så snällt hat hjälpt mig att fylla med 6GB musik vägras läsas av min dator!
Jag blir så tröööööööööööööööööööööött!

o jag lovar, min bikini kommer inte finnas, jag kommer inte hitta ngt fint att köpa idag, kommer säkert tappa min mobil om jag inte ramlar o bryter benen lr ngt liknande.
Ska iaf till skräddaren idag o hämta CG o Tobbes grejer. Men först åka till Maria o förbi H&M, sedan hänger hon med mig till skräddaren o sedan blir det middag ute.

Ja, önska mig lycka till, typ?

20:54 så här delar jag med mig.

Happ, o helt plötsligt så har Felicia bestämt sig för att äta upp alla mina körsbär. Hon sitter o gnyr samtidigt som hon tittar på körsbären o pekar på sin mun.
o man kan ju leka att hon är en hund.... det är både roligt o mysigt.


20:33 vi gillar tv.


Ni sitter jag o Felicia i soffan o kollar på ngt... tv program:S
o Hej, nu har svullo Hedda gjort en riktig comeback! Glömde att jag just ätit världens middag så jag tog fram mina sista chokladkakor, choklad o körsbären. Felicia har hjälpt till att äta på ett litet hörn oxå. men bara litet hörn.

20:22 underbara dag!

ÅÅH, det är sådanna här dagar man behöver för att må bra o klara av livet!

Hade Felicia en stund på morgonen då Hans o Jane var iväg o gjorde lite grejer.
Strax efter lunch gick jag till gymmet. När jag kom hem står Hans o förbereder tzatsikin. Jag tog cykeln till tesco för att köpa glass o jordgubbar, men ångrar mig så det blev bara körsbär.
Leker o slappar, gjorde iordning salladen när morbror satte igång o börja grilla kycklingen.. Asså en sån här middag har jag längtat sååååå efter! Det lixom smakade svensk sommar och lycka!
Grillad kyckling, klyftpotatis, sallad, tzatsiki och till efterätt hemgjord hallon yoghurtglass!


Andre, du får kämpa rejält om du ska slå det här ;)
Dagen har iaf varit helmysig o jag har verkligen kännt sommaren.


10:56

MorrnMorrn!

Ganska mulet här som alltid menmen. Funderar på att gå o köpa glass o jordgubbar ändå.
Har inte packat upp sen Hainan så det ska nog göras idag oxå.

Igår köpte jag ett ritblock.
Sugen på att rita av ngt men vet bara inte vad. Ska se om jag hittar ngt foto på Felicia kanske.. I nian när vi skulle rita av en bild på en flicka så blev faktiskt min bild ruskigt bra! Så om jag anstränger mig lite vet jag att det kan bli bra.

22:57 tjena mittbena!

Är på lite bättre humör:)
Skippade utgången eftersom jag inte alls kände för det. Men har nu lovat Jonathan att följa med nästa utgång, om inte så ska han få bita mig helt gratis. haha ;P (han bits på fyllan, lr ja, han göra väldigt mkt saker på fyllan....o som att alltid ta mina smycken?!)

Att stanna hemma var iaf ngt jag behövde. Så jag tog en sväng till gymmet, o när jag kom hem hade Jane lagat mat o soya juice till mig:) o Sedan hade jag bett Hans om att vi kunde se Midsummer murder tillsammans, men det gick tydligen inte ikväll så blev Kung fu panda som gick på tv. Bara jag som orkade se klart hela filmen, dom fick gå upp när Felicia blev för trött..
Har pratat med viktiga vänner idag oxå, åh vad det behövdes kände jag. Så nu överlever jag absolut.
Tror jag saknar en speciell person bara. lr jag saknar en hel del faktiskt:) Bla min bästa vän!


11:27 5 visste ni?

  1. Kineserna anser att tomat är en frukt.
  2. Långa naglar symboliserar "evigt liv".
  3. På Hainan trodde alla att vi var tyskar.
  4. Man känner sig ofta som en kändis här när alla glor o vill fotas med än.
  5. Kineser går ute med paraply när det är soligt eftersom dom vill vara vita o inte bli solbrända.(Bla på Hainan) Finns såklart undantag.

11:13 i can take a bullet


Har inte lagt upp alla bilder från Hainan, så de kommer komma lite då o då.
Här e jag o min polare Haibao.
Ett sånt här foto är ett måste om man bor här tycker jag ;)

10:39 5 st.

  1. Jag älskar när mitt hår blir solblekt o vill att det ska bli ännu mer. Men jag vill inte färga håret ljusare.
  2. Just nu tror jag att jag har canser. Typ.
  3. Jag känner mig inte alls taggad för utgång ikväll!
  4. Jag är galet sugen på choklad, villvillvill ha nuuuuu!
  5. Nu ser jag mest framimot allt som jag ska göra i sommar.

23:18 återbesök på måndag.

Har varit nere på undervåningen mkt udner kvällen. Vanligt är ju att såfort ja slutar så hamnar jag i min säng vid dator o plugg. Men humöret blir så mkt bättre när man är där nere faktiskt. Har dansat runt o busat med Felicia som faktiskt, jag tycker hon har blivit mycket större sen innan Hainan! både utseende messigt och i sättet.
Jane har gjort soya juice till oss o Morbror gjorde egen yoghurt som han ville att jag skulle smaka. Sen kom vi på en himla massa goda yoghurtglasser som vi ska ordna framöver!

De där med att jag sa att jag inte oroar mig längre, försvann idag. Så går det när man går till en läkare som man inte kan prata med själv. Så nej, det var inte bara en liten urinvägsinfektion. Men ja, hoppas att det inte är ngt farligt bara.
Tror ju inte att det är det men ändå, nu blir man sådär liten igen o vill typ hem till nära o kära. Lr bara ligga i en kärleks famn o bara vara, få en puss på pannan.
haha nejmen slut på deppigheterna nu! Bara att jag inte är redo för att få ngt jävla ärr på magen!

Men neh, som sagt. Får veta mer på måndag o fett onödigt att oroa sig. Läkaren kommer ju ändå få stryk om hon säger ngt icke positivt. lr hur Ted ;)

Imorgon vankas det utgång för födesedagsbarnet Jonathan!


17:11 farbror doktorn.

Sjukt härligt väder vi har här. Luften känns nästan fräsch som i Sverige nu när vi kommit hem till Shnaghai om man jämnför från Hainan, där det var ÄNNU fuktigare i luften.
Ja en härlig sommardag helt enkelt.
Jag o Jane gick upp tidigt idag för att åka till läkaren som var en bit bort. Åkte 07 o kom hem 15, under tiden passade Gurra Felicia.
Jag var inte gravid, har canser, Aids, skadad lever lr liknande.. jag har bara lite urinvägsinfektion tydligen. Det är det dom fick fram nu iaf så jag ska få äta medicin.

Men när dom fick veta att jag inte fått min mens på ett bra tag så blev det jätte oroligt o då va ja tvungen att ta ett till blodprov. Så fick stickas i båda armarna! :( Men somsagt, jag var Icke med barn ;P




17:00 Lite bilder från Hainan.









 


00:09 natti.

Mår så äckligt illa.. Bara tanken på mat får magen att knyta sig. O imorgon blir det ingen frukost heller eftersom undersökningen ska ske på fastande mage. Kulkul. Skönt men jag tror att jag behöver äta..   ÅH MÅR ILLAAA!

Får för fan se till o bli bra snart. För en morbror viskade i mitt öra att jag snart ska få åka iväg o göra ett modelljobb!! ;D Borde kanske hinna me ngra vändor på gymmet innan;P Mer info senare.
Godnatt<3

22:49 Im back in Shanghai.


Nu är jag hemma från Paradiset iaf...
Blev ju inte så underbart som vi hade tänkt direkt. Nanny sjukan grad 2 slog till. (haha)
Natten mellan söndagen o måndag så blev Maria riktigt dålig, o såklart måste de bli samma för mig på morgonen där..
Så 2 hela soldagar av 5 blev det. Måndagen låg vi båda helt däckade på rummet och åt inget alls. Fick i mig några klunkar vatten, då man inte vågade dricka så mkt mer för att man spydde upp allting igen.
Tisdagen kom vi iaf iväg till poolen på eftermiddagen o så åkte vi iväg till en strand längre bort på kvällen bara för att måndagen missade vi våran utflykt (LITE truistig måste man ju vara!) så vi fick se ngt annat än vårt hotell.
O idag hade vi tänkt att gå ner till stranden men ingen av oss hade ork o illamåendet kom o gick hela tiden så det blev hela förmiddagen på rummet innan vi tog taxi vid 14:00 tiden till flygplatsen.

Bilder lägger jag in imorgon ist.. måste göra mig iordning för sängen. Ska upp tidigt imorgon då jag ska på läkarbesök.

Det är SÅ typiskt vår släkt att stå o flina medans han(morbror) skrämmer upp mig hans historier om hur mkt blod jag kommer tappa...... Ska se om jag kan gå hem lr om jag svimmar. Man har ju inte fått i sig så mkt mat heller. Jaja, det här kommer gå bra!



09:59 Sunny Sanya Family INN

Hej allihopa!
Blev en lite tidigareuppdatering an tankt nu ju.. hehe

Jag o Maria har det super har. Aven fast det absolut forsta vi sag nar vi tog ett steg utanfor hotellet kvallen vi kom hit var en stor fet ratta! Bade Maria o jag blev helt stela o kolla pa varandra.. HAHA bra borjan! 9 rattor pa tva timmar! Sa nu, pa kvallarna sa fort ngt prasslar till blir man helt nojig o tror att det ar massa rattor.
Oskan som skulle vart har har vi inte sett till an men lite moln pa himmlen finns det ju. Men det ar iaf 32grader o de racker. Brun har jag blivit redan:D

Nu har vi nyss atit frukost o snart bar det val av till stranden! Eller innan ska det nog bokas nan liten utflykt. OCH jag ar ju lite sugen pa att testa undervatten motorcykel! Later inte det ganska grymt?


Tyvarr sa far ni vanta med bildregn till jag kommer hem. Men fint ar det har iaf.  Puss sa lange!


13:27 mot Hainan.

Snart kommer min taxi o tar mig mot flygplatsen o Maria. Tar inte med mig datorn så vi hörs om 5dagar;)

Ha de så bra, för det ska jag ha ;D

PUSS


12:50 just nu.

F o jag e i mitt rum. Gosar, lyssnar på musik o hon hjälper mig att packa upp det jag inte behöver ur min väska.. haha


23:37 mitt glas är halvfullt.

Ligger här fräsch o nyduschad, o mår pyton. Nej, inte bara, jag är väldigt glad oxå. Fått en himla massa roliga nyheter idag! Mkt om sverige i sommar speciellt!

En grej jag tycker är lite små kul. Lr igentlgien verkligen inte. Men varför bryr jag mig inte mer än vad jag gör? Hemma så får jag ångest över varje liten sketen sak! bokstavligt talat. Men här.. eh, tappat ipoden, favorithalsduken, plånbok med massa kontanter, bankkort o ID-kort. CG sa när hon var här "Hallå, du har tappat din plånbok! är du inte orolig?"
Jag orkar nog bara inte bry mig... ser det från den ljusa sidan istället. vilken den nu är? Men varför oroa sig över ngt som redan är borta o inte går att göra ngt åt?
Bara att jag måste lägga ner massa onödiga pengar.. men ÄH!

hedda, säger:

för jag har ju inge bankkort heller .. idiot man är
Maria säger:
haha
hedda, säger:
haha så jävla trött på mig själv!

Man måste se det med lite humor.

21:32 ooooooooomg!

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv att jag klarar av det här.(Nästan helt utan problem;P) Jag menar Kina :
- Inga estrella lr OLW chips, Ingen äkta choklad (Herregud, Marabouuuu), inget lakrits, inget plockgodis; döskallar, punchpralliner, vampyrtänder, sura nappar... Ja ni vet allt det där! visst, det finns marabou o köpa på IKEA, men det är ruskigt dyrt! o jag tänker inte äta förrens jag kommer hem till sverige.


men funderar allvarligt på att baka chokladbollar när jag kommer hem från Hainan. JAG.MÅSTE.HA!

21:05 ehh, nu ska jag packa?


Hörrni, Tjejer. Hur gör vi?

Det ska bli skitkul att åka imorgon men det är en sak som alltid är lika jobbigt.. PACKA! (och packa upp)
ÅH, hittills så är det ca 7 par linnen, 4 par klänningar, 6par shorts/kjolar, 2 bikinis. Skor har jag inte bestämt mig än. o vi ska bara vara där i 5dagar.
Men jag tänker såhär. Det finns ju faktiskt massa olika tillfällen som man kan hinna byta om till; Stranden, poolområdet, shopping, promenad, kortspel på ballkongen, turistutflykt, frukost, lunch, middag. Och andra festligheter såklart.
Likabra o packa så man har? Än att man står där borta då, helt ensam (vi säger att maria är i badrummet lr ngt) o övergiven med bara tråkiga gamla kläder o ingenting som passar för just denna kväll då vi ska göra just DET.
Ne, så precis... jag är ändå lite stolt, väskan va mkt större i början!

14:11 Cloudy leopard


Titta vilken sötnos!:D
Sånna ska de tydligen finnas fria på Hainan. Om vädret tillåter oss att ligga på stranden o vara utomhus så hoppas jag att vi får träffa på en, haha;D en snäll sådan såklart;)

13:48 Bra humööör!

Nu är min hembiljett bokad! 8Juli blir det. Alltså.... exakt 7veckor kvar. Så nu vet ni det:)
När jag äntligen blir klar med min Historia så ska jag se till att festa gärnet o uttnyttja sista tiden här till max! Känns lite tråkigt men jag har roliga saker i sverige oxå som väntar.
Sen så ska NINA följa med oxå!!! ÅÅÅÅH jag blev så glad när jag hörde det! Hon åker inte med oss den 8de utan några dagar senare. Men åh va kul det ska bli, även fast jag tror att dom kommer va ganska upptagna me o träffa G's umgänge så ska jag allt ta tag i dom lite :)


19:02 coola gänget lixom ;)

Efter ett tag kom oxå Felicia o gjorde oss sällskap.

Ne, nu ska jag ta ut Lucky på en promenad o sen vet jag inte:P puss sålänge!


18:16 finbesök.

Nämen titta här vem som smugit sig upp till mitt rum;) Veem om inte Lucky.
Igentligen ska inte hundarna vara här, dom får bara vara på nedervåningen.


18:13 semester förberedelser! ;D

Letat fram lite sommarmusik på spotify och gjort en packningslista! Köpte även ett rosa nagelack för ett tag sen för tänkte ju att man skulle vara lite sommarfin. Men nej, det blev mer som wannabe-barbie :S Så blev en aning mörkare men det är ju snyggt det med :D

Har tagit ner resväskan nu iaf snart ska det börja packas lite smått. Ikväll ska ja peela hela kroppen o allt sånt där. vill ju till gymmet lr ut o springa men känner inget sug när jag fortfarande har det där onda i sidan :(

15:37 Här är det hon som bestämmer.

Felicia är ju så himla stolt över att hon kan klättra upp till rutchkanan själv. Jane köpte en rutchkana + gunga i en ställning. + bollhav + två små uppblåsta djur som man kan rida på (en blommig ren och en zebra (som jaag fick välja;D))
Hon älskar det iaf!

Här är en busig Felicia med en ost bit i munnen!

Annars har vi varit på våran dagliga prommenad och legat o solat i den lilla sol som var framme! Det var faktiskt F's ide att vi skulle lägga oss i solstolen, inte min! Hon visade bestämt vart jag skulle lägga mig o så lade hon sig bredvid på min arm. Gosigt vare! :D


15:29 summer

Vi har ju somsagt lite mulet men solen lyser igenom lite då o då. Svettigt med andra ord. Termometern stogd på 30grader sist jag tittade för nån timme sen.

Titta, granatäppel-trädet har börjat blomma:D



09:39 Jag som trodde jag sov djupt..

Aaaaaaaaaaj, mitt huvud:( Vakna upp med världens huvudvärk! Kan bero på det mulna vädret, eller oxå grannarna som borrar/klipper gräsmattan lr va sjutton dom gör sen typ 07 imorse säkert.... Det är alltid lika mysigt att vakna upp till detta oväsen;)
Sen som typ altlid har jag ont nånstnas när jag vaknar (utöver huvudet), o nu är det mina revben. Känns som om jag fått värdens smäll på högersida. Kan inte äns ta ett djupt andetag lr röra mig normalt.. Börjar jag bli gammal??? :O

Ne, ska ta ngra alvedon, byta om till shorts o så tänkte läsa ngra rader i Historiaboken medans jag väntar på att Felicia ska vakna. Seriöst, hur sjutton kan hon sova i det här oväsendet!?

20:49 pinsamt hedvig!

Jag känner mig verkligen som den mest iq-teknik-befriade människan på denna jord.
Imorse dog min dator helt.
Blev helt svart o gick itne o sätta på. Jag var beredd på att det var slutet..

Men på ngt sätt så har mitt batteri blivit extremt dåligt på extrem kort tid. Så även fast jag har sladden i så laddade den itne och datorn laddade helt enkelt ut. O som vanligt går jag till morbror när det är ngt Gurra inte kan hjälpa mig med ang. datorn.. (o eftersom jag har haft himla mkt problem senast etiden så blri det väldigt ofta)Så var den bara urladdad lixom. Hur pinsamt?^^ HAHA, menmen.


Seeen, vet inte om jag ska bli arg eller glad? Men eftersom jag har stressat ihjäl mig o ångesten har varit ngt enoorm så vill jag ju väldigt gärna bli av med min historia. Även om det går skit lr ej. Men nej, nu har inte läraren tid förrens om två veckor? Sjukt när det står "muntlig exeminationstillfälle" och ett satt datum IDAG.

Okej... jag får ju mer tid,
men jag vill så gärna komma ifrån det o nu när jag åker till Hainan oxå så vill jag bara koppla bort det! o knappast att jag kommer plugga där? men då kommer jag ju glöömma allt? ÅH!

09:27 morrn!

Är helt död typ. Men godmorgon iaf.

16:46 urk..

Har så pissigt tråkiiiigt! OJ titta nu kom solen fram... men vet ändå inte om de är läge att sätta sig ute me historian? Det har lixom små regnat hela dagen, fast det är ju ganska varmt runt 25. Som ni har, GRATTIS SVERIGE;)

 

Ne, nu blir det lite mer Måns Zelmerlöw! En låt. en låt till... o några till!

 


14:42 Dagens



Det var yttligare en nyöppnad affär på gatan idag. Fast dom här tog det lite lugnare. Bara smällare denna gången.. Så man behöver ju iaf inte va rädd o få en raket i huvudet.
Fick inte med mig mkt mer än 2nagelack hem men jag är nöjd ändå. Lite småå jobbigt är det att Johan sooooooooover!:( Trodde mitt spotify skulle hålla i sig lite till men icke, så han måste hjälpa mig.. nu.

Johan, vakna.. vaknaaaaaaa!


14:22 myspys!

Såhär såg mitt rum ut när jag kom hem...
"Jag har hackat lite i väggen i ditt rum" säger morbror.


23:21 ;)

Lagt in liiite musik nu iaf..

Just nu går den här på repeat!

Ozo - Get together.



21:37 duktig partypingla.

Nina o Gurra är inne i stan med folk. Men när det ändå inte blev FF här hemma o ingen BBQ så kör jag en lugn helg. Så jag ska inte ta en sväng in dit..:P Historian är ju snart slut så efter det ska jag börja leva igen!
Men nu funderar jag på en film innan sovdags. Kom på att jag måste till H&M imorgon för att lämna tillbaka klänningen ju.


He He He... alla låtar som jag klickade hem är sparad ei fel format???? Går alltså inte att spela upp! Grrr...

21:03 min kinesiska mamma?

Suttit ute på baksidan och pluggat ett tag nu. De få sidor jag kom igenom gick bra iaf. Så, lite positivitet nu! ...;)
Tog en liten kvällsrunda med Lucky oxå, så skönt ute så ville ut i mörkret o bara gå... Jävla cp humör jag är på men de går upp o ner! just nu är de upp tror jag! haha. vi säger så.


Ätit god sallad till middag. o Jane, det känns som om hon tar lite mamma rollen för mig. o jag älskar det! Det var viktigt att jag fick i mig kött så hon gav mig ngra korvbitar från hennes gryta. Det var inte korvbitarna jag blev glad för utan, det hon gör! Hon är så gullig o man känenr sig verkligen omtyckt.
Jag kommer ihåg förut en kväll när jag skulle in o möta upp lite folk i stan o sen dra vidare på hemma fest. Det var lite småkyligt ute så jag tog tag i jackan när jag var på väg mot dörren.
Jane: "Ta på dig jackan"
Jag: "japp, jag har den här" o visar den för henne.
Jane: "Ta på den nu!" *försöker låta sträng* men skiner upp o ett leende o skratt
Jag: "låtsas" bli lite irriterad som en liten tonåring o skrattar till. "okej! jag tar väl på mig den dåååå!" :P

Senare på den festen blev det samma visa. Jag var absolut tvungen att ha tofflor på fötterna för annars skulle jag frysa! ^^

16:22 i dont wanna stay here any more.

Jag sket i shoppingen. orkade inte gå o så har jag i pincip inga pengar märkte jag. Bajs.
Fick på sig kläder iaf. positivt.

Har fixat med musik till min nya ipod, äntligen!
så nu jävlar ska det köras på gymmet. Det ändå jag har lust med nu. Men jag har typ ont  i hela kroppen så jag ska nog vänta tills imorgon. DÅ! NU blir det promenad ist..

12:53 ett beroende.

Ni vet, när ni kämpar mot ngt som du svurit i att inte hamna i igen. Du vill inte för din egen skull, och har lovat dina närmaste. Aldrig, aldrig igen! Du har brutit löftena några gånger men nu är det allvar.
Du klarade det, varför ta ett steg tillbaka? Men när de stunderna kommer tillbaka oftare o oftare, att du faktsikt vill uppleva det igen, Du vill göra det där föbjudna, en gång. Även fast det som likt alla gånger, skäms som fan efteråt.
Men just nu bara, du behöver det för att kuna gå vidare från där du står just precis nu. Det lixom verker, du skakar o kan inte tänka på ngt annat än just det. Men du får inte, du har svurit att du ska lämna det bakom dig. Men det kommer ständigt att smyga tätt, tätt efter dig i dina fotspår in i framtiden.
.. Du kommer aldrig bli fri.


Det tar min energi ifrån allt annat. Varför har lördagar blivit min värsta dag??

11:58 the last minute.

Nej, nu skiter jag i det här.
Jag hatar sånna här dagar... jag förstår verkligen inte. vad är det för fel?

Nu ska jag gå o shoppa upp mina sista pengar! Ciao<3

 

 

 

fyverkerier IGEN... lr vad fan det är ?


10:50 va??

Asså, seriöst? vad är detta? Fyverkerier NU??
Det är lördag "morgon" o grannarna börjar skjuta fyvärkerier o smällare. Glad att jag är en sån som oftast vaknar tidigt då. Jag förstår mig inte alltid på kinesernas tänkande.


08:41 godmorgon!

Så himla skönt att vakna av sig själv runt 8tiden.
Ok. Dagens planer? Plugga.

Ska snart gå ner o ta mig lite frukost, sen sätta igång me plugget. Sen lunch. Sen en promis till H&M o bla kolla på de ny bikinisarna;)
Om jag kommer hem med ngt så delar jag med mig av lite bilder senare idag.. Puss så länge!

18:23 just nu.

Felicia sov tydligen inte så bra under natten så hon sov till elva på dagen! Plugg tid för mig, men nu har hon nyligen vaknatfrån sin dagliga nap.
oNuu har jag satt henne bredvid hennes vänner i soffan.

Nu vill hon kolla på tv, Hörs!


23:18 saknar.

o Jenny jag vet att du är i Finland o kanske inte läser. Men han säger fortfarande BEJBI :) inte BEJB som i grisen bejb.

 

För övrigt är jag helt död i kroppen men jätte pigg i huvudet. som vanligt. typ. spontana gymmbesök rockar fett;) De gillas!

Imorgon blir det massören o sen så kanske det blir FF för G o mig i helgen;) + Nina som ska bo här såklart. o då hoppas vi på BRA väder för det vankas BBQ! Håll tummarna!


18:08 varning, här vaktar jag!

På vår dagliga lilla promenad i området så träffade vi på en riiiktigt farlig vakthund! Var lite smått läskigt att gå förbi.. Men nej ser ni hur jävla söt den är!??!
Hälsa ville den inte, den bara stogd där o vrål skällde. Men jag blev kär ändå:)

 


14:29 o igen. plugg godis!

Dagens plugg-godis består aaaaav LAKRITS. wow säger jag bara. Lyx lr vadå?

Blir inte så kul för mig sen på gymmet bara. men de tar vi då.

 

Nu ska jag återvända till Historia boken.


16:19 plugg godis!

Solrosfrön med cream-smak. Yummie!


12:12 på promenad.

Ni vet, hon börjar ju bli stor tjej nu, o då kan man inte sitta som alla andra småbarn i vagnen. Man måste ju visa hur coool man är!


23:00. punkt. . . .

Hört att det har kommit in lite nytt o fint på H&M;) vill ju bara springa dit redan imorgon men de får nog vänta tills i helgen.
Imorgon är planen att pluuugga hela eftermiddagen om dom som Hans säger kommer hem till lunch-tid. Han och Jane ska iväg på hälso chek till sjukhuset igen så det blir en tidig morgon för mig även denna gång. Lr det beror ju på om F sover lr inte.

Sen så har ja tänkt ta en sväng till gymmet oxå
om jag inte är för trött. Tog en vilodag idag, både för nacken, plugget och att, tro det eller ej, för att jag börjar känna av lite haaaaaaaaaaaaaaals-jävla-fucking-ONT! TVÅ HELA DAGAR var jag 100% frisk! eller kände mig 100% frisk iaf. Nu varje morgon snyter jag mig o jag känner lite sveda i halsen vid ansträngning. Vet inte om jag ska skratta lr gråta?
Men sorry, jag vägrar lägga ner gymmet nu. För de första, NÄR ska jag få träna?? o för de andra; Jag ska ju för sjutton ligga på stranden i bikini om ca 1,5 vecka! ;D

Sen så förstår jag inte heller,
jag är helt slut på dagarna men jag kan verkligen inte somna på kvällarna. Det tar timmar för mig o somna oftast. Men som idag, jag sov ca 10 timmar inatt och jag va tröttare än vanligt när jag vaknade. HUR? :S

Ne, jag ger upp att äns försöka förstå min cp till kropp.

uppskattar fortfarande om ni svarar på inlägget nedanför.


ge mig tips!

Jag har ju inte sveriges största blogg direkt men några trogna läsare finns det iaf:)
Dagar som dessa, typ vardagar där jag inte gör mkt mer än att vara hemma med F, plugga o gymma och helger då jag inte vill spendera massa pengar så jag mest är hemma så känns bloggningen ganska seg. Jag vill skriva men jag vet ju itne vad jag ska skriva om!

Jag vill ju ändå uppdatera så mkt som möjligt för er skull så att det ska bli kul o läsa. Snälla, vad tycker ni om att läsa om?
Frågor, listor? bilder, på mig, F, folket jag umgås med, shanghai, området? personliga tankar, om vad isf? saker om Kina? mer om familjen, bara massa skit om vad jag gör på dagarna, fester?... Ja snälla kom med förslag! <3

20:43 Tisdag

Kom nyss in från en kvällspromenad med Lucky. Sitter o kollar Bella&Tyras show. Eller försöker iaf...
Man blir ju lycklig av bara den lilla grej att gå ute nu på kvällen i bara shorts.. sommar<3

Idag var Jane inne i stan och åt Thai-lunch med tjejgänget så jag har varit ensam med F efter att jag kom hem från akupunkturen som jag nu bytt helt till massage tror jag? Men nu har jag riktigt ont igen:(
Iaf så har det väl pluggats lite sen så har jag o F kollat på Pippi Långstrump på rymmen. 2 ggr tillo med! F satt så stilla när filmen var slut så jag satte bara på play igen haha. funkade ett tag iaf.

En nyvaken gosig dam.


haha, sovdags o klockan är 20:30. duktig tjej!

Sååå trött!
Får nog bli tidig säng gång ikväll.. om jag lyckas ta mig till duschen först.

På vägen hem från gymmet lät det som om dom typ firade att kungen hade gift sig lr ngt. I ena gatuhörnet var det ett stort rök moln, lät som kulsprutor, men det var smällare och raketer som flög överallt. Detta för en nyöppnad lite fruktaffär. suck.

Imorgon bitti så ska jag gå till akupunkturen igen. Jävla nacke asså! Hade tänkt vänta till efter Hainan(SNAAART! :D) men det påverkar träningen väldigt negativt så jag måste gå dit redan imorgon om jag vill fortsätta vara duktig på gymmet.

Alldeles för mkt bilder på mig, I know. men en blogg utan bilder är lite mindre kul tkr jag.
So heeeer we go!

I know your mother loves me!

16:03 felicias nya favvo-plats.

Hon älskar att vara i köket och ta i allt hon inte får. Om det inte är tomma ölburkar, hälla ut hundarnas vattenskål eller äta hundmat så går hon gärna runt och öppnar alla skåpluckor. Det har ju hänt att hon klämt sig så därför har vi satt "lås" på alla luckorna. HA!

 

Men inte denna, för de går inte när det är spisen som står bredvid.


Detta utnyttjas med gläädje!


15:50 lilla duktiga jag

Det är ju faktiskt lite kul när man väl kommer igång med plugget. Lr man känner sig duktig iaf!
Pluggat nästan 3 timmar i sträck nu! Tummen upp för mig.

Fåglarna kvittrar utanför fönstret
o det är ganska varmt. Tror Felicia vaknar snart så kanske ska ta en till promenad då? Sedan blir det uppförsbacke promenad på gymmet.^^

22:02 sunday night

en väldigt svettig timme blev det på rullbandet!
När jag kom till gymmet och skulle byta om så tar jag fram mina skor ur väskan. Genomblöta! Då har vattenflaskan varit halvt öppen(måste ju ta med sig hemifrån eftersom man inte dricker kranvattnet). Så jävla smaaart Hedvig! Aja, får väl ta mina skor jag gick med ute då tänkte ja. Skönt att de inte va tränings-byxorna då iaf eftersom jag hade på mig mina tjockaste mjukisbyxor som jag gärna inte vill träna i.
Men johoo, byxorna är oxå dyngsura. Det gick att vrida vatten ur dom!

Så blidde ett träningspass i ytterskor o tjocka byxor. Aja, ingen tänkte nog på de eftersom vissa av kineserna själva tränar i fin kostym, skjorta, finskor o högklackat!

Det ändå jobbiga me tränigen nu är att min blir så PIGG! jag vill sova nu ju:(

 

o ofta man måste dra bort gardinerna på resturangen så att alla 15pers vid bordet ska kunna se svensken som går förbi utanför fönstret. Ibland känns det ju lite löjligt!


14:39 give me a break.

Jag vet inte om jag är kär, men det finns två människor på denna jord som jag omöjligt kan sluta le när jag ser.  Ni vet, ett sånt där löjligt stort leende? Ok, ni som känner mig vet ju att jag är lite småkär i dom flesta haha, men jag har mina speciella. Dessa två är väldigt speciella. Men den ena är nog lite mer extrem. jag saknar dig!
Snälla, kan du ta en sväng UT ur mitt huvud nu så jag kan få börja plugga igen!? ;)

11:01 Whatcha say - Jason derulo

Sööndag!

Nemen, ska man vara lite sådär duktig o faktiskt plugga?
Hade tänkt att ta en promenad till carrefour och lämna tillbaka en av de klänningarna ja köpte förut. Köpte två av samma i olika storlekar, men vet inte riktigt vilken jag ska ha än.. MEN det regnar, så kansek går dit en annan dag.

Morbror har varit på en undersökning av hjärtat och fick använda en av Kinas ända spec maskiner. dom ser kroppen i 3D typ. Så han var tvungen att injecera nått medel, så nu får han inte äta sin diabetes medicin på 3dagar. Alltså iprincip bara äta sallad.. oså han köpte hem massa sallad o tonfisk, o nu har jag blivit käär! så om en timme är det lunch, o jag ska äta tonfisksallad! HAHA jävligt intressant va. men yes nu vet ni ;)
Lite skönt faktiskt att kunna äta ngt med lite mindre olja som all kinesisk mat innehåller. En fräsch sallad alltså.

09:45 svar från ngra inlägg ner.

oooooooooooooch så står det 1 - 0 till Maria! (Ni andra är så jäävla tråkiga o vågar inte komentera!!)
Det är mitt tak som håller på o faller sönder. Tur att det är hörnet bredvid fönstret o inte över min säng iaf... Men detta är troligen ett resultat av för mkt regn och smart kinesiskt bygge.


22:40 då blir man ensambarn för första gången.

Jag släpade mig praktiskt taget iväg till gymmet. Men ändå så slutade det med 1 timme o 15minuters konditionpass + lite mage o armar. Är man grym lr är man grym?;)
Så får hoppas att det händer lite med kroppen snart då, resultat tack? Vill mkt gärna ha tillbaka min gamla kropp. Men nog pratat om det!

Vill säga grattis igen till syster som har fått en lägenheet!:D Så jävla kul, men inte så kul att komma hem till ett tommare Jungfrudansen:( o att hon flyttar redan 15 juni troligen känns inte så kul heller, lillasyster måste ju vara med o flytta, lr kicka ut storasyster ... Nejmen, får väl skylla mig själv när jag lämnat henne i månader nu, men uch de kommer bli ensamt.
Eller så får ni väl bara acceptera att ni får en inneboende hos er då o då :)

<3


19:27 nån som kan gissa vad detta är?


12:14 då, nu o sen

Jag har mått så himla bra de senaste dagarna. Harmonisk lixom. Och ja, jag har lite ångest för att mitt flyg hem till sverige närmar sig. 2 månader exakt?
Nu när det är sommar här så är allt så härligt.. men så kan de va i svergie oxå, right? Det mest skrämmande är att, jag brukar alltid tänka på hur underbart allt ändå är hemma i solna, men oxå här. Men de senaste dagarna har jag inte kunnat komma på så mkt om jag ska vara ärlig som ger plus för sverige.
Men nu har det kommit tilbaka lite, för det är mulet och tråkigt här^^

o Nej, jag tänker inte sitta här o längta till sverige och männskorna i sverige, för just nu är jag här och jag NJUTER som fan!
Jag lever i nuet.

Men jag är tvungen att lägga in lite bilder ändå.
Jag längtar inte, jag ser fram imot det när jag ser bilderna.


10:29 Passar jag i vågigt?



23:08 would you dare?

Idag blev en tidig dag för mig. Eller igenligen inte. Men mitt ansvar för Felicia började 06:30 då morbror skulle iväg till sjukhuset.

 

Varit själv med henne idag igen för det mesta, tagit en lång promenad och köpt massa frukt så nu står en fruktsallad o väntar på mig igen nere i kylen.

 

När Felicia sov middag så slumrade jag till bredvid, lite mysigt. Men nu är det kanske sova för natten som gäller?

PS. Jag har fått min ipod nummer 2! :D



21:11 värmen tillåter vattenlekar!

Ni får nog ta o vänja er vid denna oregelbundna uppdatering...:( Men nu har jag ju iförsej fått Hans 3G-dosa så nu ska de itne va nå problem. Hoppas vi.. *peppar peppar*

De här dagarna har iaf varit lugna, och med så mkt sommar känsla man kan få! Har varit 20-35 grader, och jag har gått i shorts o linne varje dag. Felicia o jag är mest ute på tomten på dagarna och hon har upptäkt vattenpistolerna som låg i en hink.  Kan säga att det itne bara är hon som tycker dom är rolgia, jag o Lucky älskar dom oxå! Lucky tycker ju det är extremt kul när man sprutar vatten(han är som emil) o jag tycker det är extremt kul att spruta vatten på Felicia!


HAHA, hon är så jävla go! Fick byta kläder på henne 3 ggr, men det vare värt! Sprutade lite vatten i håret på henne o till en början fattade hon itne vart vattnet som droppade ner på hennes näsa kom ifrån. Men det upptäckte hon efter ett tag. Då gick hon fram till mig och luta fram huvudet. Så då sprutade jag lite mer. Då springer hon därifrån och ställer sig o slickar i sig vattnet som rinner ner i ansiktet. Sedan kommer hon fram till mig igen o så blir det samma visa igen. Men ändå så gör hon en min som säger "uch" varje gång men börjar sedan skratta efteråt när hon tittar på mig o vattenpistolen.
Gud vad jag  har skrattat åt henne!

Vet ni, jag har TYRESÖ KÄNSLA!

20:50 o nuuuu har jag lagt beslag på Morbrors 3G-internet!


22:12 tyvärr ser ni inte hur bruuuuun jag igentligen är!

Vad har jag gjort idag? Vad HAR jag GJORT idag?.. Det kan man verkligen fråga sig. Inte mkt mer än att gått till tunnelbanan o mött Jonatan för en promenad o lämnade tillbaka hans väska. Annars har jag bara kastat bort den här dagen.
Men jag förlåter mig själv för det.. Tack Hedvig.
Blev en riktig långpromenad för mig iaf, är så himla skönt ute nu.. Men imorgon ska det regna men temperaturen ska ändå hålla i sig. Värmen är här för att stanna!

Haha juste, kom på nu bara helt plötsligt att jag kanske borde presentera mig som Hedvig istället för Hedda. Eller säga Nana men då ändra mitt namn på Facebook?
Jag presenterar mig nämligen oftast som Hedda och en kille igår skulle söka på mitt namn o lägga till mig på fb. Så synd att jag inte nämnde mitt riktiga namn då? Mig går de ingen nöd på...

11:58 let me love you

Igår drog jag ut o mötte upp Maria, Jonathan o 2 till tjejer på Zapatas. Det är Laides night på måndagar så vi uttnyttjade de gratis diquaries-drinkarna, o sedan gratis vodka o tequila. Jag som hade tänkt att gå ut o dansa, men det blev inte mkt sånt. Ist åkte vi vidare till nya M2 som inte alls var nån höjdare.. Men lite förvånad blev jag när jag trodde att Lady Gaga faktiskt stogd där o sjöng live!




Fick reda på att jag o Jonathan bor väldigt nära varandra oxå.. Skönt, nu behöver man inte åka taxi hem själv om helgerna. Och med honom kan det nog bli jävligt roliga hemfärder! Om han inte skicar iväg mig till fel adress, haha!


uch.. är väldigt trött, plugga lr sova?

18:00 klantarslen?

Jag har varit så himla stolt över att jag iprincip aldrig tappar ngt. Typ ute på krogen lr bara på stan. Mina kompisar hör jag hela tiden att nån tappa sin mobil, lite pengar, busskort, osv.. men inte jag! Jag har koll på mina grejer jag!^^ Tills jag kom hit! haha, nej, jag har tappat mitt busskort hemma i sthlm en gång tror jag? Men iaf... Nu börjar jag snart komma upp i ledningen här bland de som tappar mest saker?

Jacob tappade sin jacka med mobil o plånbok i sin lilla tur i "staden en timme bort från shanghai 07 på morgonen", Jonte tappade väl sin halsduk?.. Jag har tappat min ipod, halsduk och PLÅNBOK. o Jag var inte äns full vid nån av tillfällena. Okej, alla var då vi varit ute o festat men jag var inte spec full.

Plånboken tappade jag första kvällen CG o Tobbe va här. Det var ju lite lagom kul. Märkte det när vi satt i Taxin påväg från en hemmafest o skulle till en club. Tänkte betala taxin, men det blev ju lite jobbigt när jag inte hittade min plånbok.  Ingen av oss hade pengar heller men fick låna en hundring av Jonte som tur va.

Tisdags förmiddagen
spenderades ett bra tag på polisstationen. Hade både kontanter, bank-kort och id-kort i plånboken så de skulle anmälas.
Jag börjar bli rädd för att ha med mig saker ut....


Bild från när vi var på polis stationen o anmälde plånbok på vift. Det tog TIIIID så Camilla tog en tupplur i mitt knä.

10:51 va, shoppaholic, vadå?

Jag tyckte CG o Tobbe var väldigt duktiga att inte slösa pengar, i början av veckan iaf, så jag tog tag i det istället. haha! Men det är inte så himla ofta jag är ute så här på marknader o går runt ju, måste passa på! Men dom kom igång sen ganska bra dom med kan jag ju säga;)

Synd så skickade jag hem mina nyinköpta röda spets skor, med platå o typ 12cm klack? (DÄR har ni sexiga skor!) med till Svergie. Börjar ju bli lite orolig för hur fan jag ska få hem allt! men det löser sig nog.. men här har ni lite annat av min shopping denna vecka.



10:09 njut av glädjen

40 grader står det på termometern nu.
Nu är det lediga dagar för de flesta i Shanghai fram till onsdag(?). Alltså är morbror hemma, så jag är ledig men idag ska jag jobba på förmiddagen. Sen får vi se hur dagen ser ut. Kanske dansa lite på Zapatas bardisk i natt kanske?

23:43 nästa gång blir det doktorn!

Inte bra, inte bra... igår kände jag mig helt frisk! första dagen på ngra veckor? men redan idag så har jag fått lite halsont igen. så nu ska det sovas! Folket sitter fortfarande där nere men jag är så trött så jag traskade upp till mitt.

Men iaf, appropå sjukling. som är mitt andra namn så under hela veckan Cg o Tobbe va här så blev jag sämre o sämre. Fick svårt att prata för att halsen var så svullen, hostade värre än vad jag nånsin gjort så jag fick äta kinesisk hostmedicin o natten efter vår första utgång när cg o tobbe kom hit så kunde jag inte sova många minuter eftersom jag inte kunde sluta hosta. Morbror flinade åt mig morgonen efter o undrade om ja va bakis o hade spytt hela natten. Men nej, jag hade legat o vrålhostat!
På onsdagen var min hals så svullen och ond så jag kunde inte äns dricka vatten. o Då är det riktigt illa. Hur ont i halsen jag än har så kan jag alltid äta. Men det gick inte. Fick i mig lite bröd o några pasta bitar till middag. Snacka om att jag kämpade med de! o vrålhungrig var jag.
Men de va ju lite jobbigt att inte kunna prata när man har sina vänner här lixooom:/ Men så igår, dagen efter valborgsfirandet så var det halsonda som bortblåst och jag kände mig helt frisk! skumt:S

Ändå sov vi alla i samma säng hela veckan. Inte för att vi inte hade andra sängar till dom, för dom hade faktiskt ett eget rum. Men det är väldigt mysigt att inte sova själv, sen så kan man ju ligga o snacka hela natten oxå:) Men himla tur för som att dom båda sover som stockar, lite jobbigt vare att ligga o hosta med dom bredvid.



19:00 sunday

uch vad trött jag är! Konstigt. Gick upp typ halv elva.
Åt frukost o tog på mig bikinin o la mig o solade en timme. Tog sedan en promenad, städa rummet, plugga lite.. Sen kom Gurra o Nina hem med Johan o Gustaf. o David kom nyligen. Har suttit ute i trädgården nu  o snart ska vi börja grilla. Najs!

Lite kul..Gustaf som är här, inte kusinen alltså. Han jobbar som personlig assistent och har tagit hand om Gurras lilla syster Fia som är handikappad. Alltså min kusin Fia. Vi kom fram till det o dom har aldrig träffats tidigare. haha sjukt vad världen är liten!

10:21 ett tips!

Vet ni hur man botar fylle hicka?
Man dricker vodka upp och ner!


00:33 årets första riktiga bbq!

Sjukt härligt väder det varit idag! ca 30grader tror jag de var.. och har suttit ute hela kvällen fram tills nu i leggins o klänning. men runt 8-9 åkte en kofta på. Barnen har lekt galet hela dagen, och jag blev lektant som vanligt. blev helt svettig av o springa runt med tre småkillar dragandes i en.
Spec när det handlar om Mika och Mathias. Om jag inte skulle gå o leta efter Mika som gömt sig så skulle jag antingen kasta bollar eller knyta upp hundkopplet som dom band fast varandra med.
Fick tilloch med leka lite i bollhavet som Felicia har fått o var en stor hit bland barnen (eftersom internet har varit cp har jag inte kunnat visa allt som Jane nyligen köpt till Felicia). Så hela kvällen har jag haft pojkarna efter mig.. men annars har det varit chill vid bordet, med öl, vin, god mat och trevliga människor som vanligt!
Nina snodde mina nya solglasögon och näst sista bilden är på när jag blir idragen i bollhavet!

12:59 har ni oxå sommar?

Nina o Gurra kom nyss med en magnum glass till mig. Så nu blir det ut i trädgården i solen o njuta av värmen, efter att ha suttit o tagit igen lite data tid efter denna vecka^^
Maria är påväg hit o nu börjar BBQ:n! :D


puss

10:37 Hej igen!

Ja, CG o Tobbe har ju varit här därför inga inlägg.. men nu har dom åkt för ca 2tiimmar sen:( Har varit en riktigt grym vecka här iaf! Haft fullt upp varje dag!
Redan första dagen tog jag med dom ut på en hel kväll, kom väl hem run 5 tror jag... sedan har det blivit massor av shopping o turistande. Får berätta o visa lite bilder sen av veckan.
Men här har ni lite bilder från igår då det firades Valborg.
Det var ju inte riktigt på svenskt vis såklart. Igentligen skulle vi åkte med en båt. Först ätit buffe ombord och sen åkte vidare ut på floden och kollat på fyverkerier. Men av ngn konstig anlednign så drogs tillståndet in så det blev inte så, men som kompensation så bokade dom en krog i närheten och det var fri bar heeela kvällen! HAHA speciellt Tobbe tog vara på detta och kom med ca 5 absolut vodka flaskor till vårt bord. Han hade tilloch med en med sig hem i fickan. Det blev ju inte för mkt för vissa så vår hemgång blev ganska tidig.
Det som händer i Shanghai, stannar i Shanghai. Typ, hahahha

Innan kvällen så var vi o kolla lite teknikprylar åt Tobbe, var på en marknad o fyndade och hämtade deras kläder hos skräddaren. + att både sydde upp nya grejer som jag ska hämta om nån vecka:P


Nu är Mika o Kari här, o snart kommer väl lite fler folk. kanske ska gå ner o va lite trevlig iaf? ikväll blire BBQ!

RSS 2.0