10:37 Hej igen!

Ja, CG o Tobbe har ju varit här därför inga inlägg.. men nu har dom åkt för ca 2tiimmar sen:( Har varit en riktigt grym vecka här iaf! Haft fullt upp varje dag!
Redan första dagen tog jag med dom ut på en hel kväll, kom väl hem run 5 tror jag... sedan har det blivit massor av shopping o turistande. Får berätta o visa lite bilder sen av veckan.
Men här har ni lite bilder från igår då det firades Valborg.
Det var ju inte riktigt på svenskt vis såklart. Igentligen skulle vi åkte med en båt. Först ätit buffe ombord och sen åkte vidare ut på floden och kollat på fyverkerier. Men av ngn konstig anlednign så drogs tillståndet in så det blev inte så, men som kompensation så bokade dom en krog i närheten och det var fri bar heeela kvällen! HAHA speciellt Tobbe tog vara på detta och kom med ca 5 absolut vodka flaskor till vårt bord. Han hade tilloch med en med sig hem i fickan. Det blev ju inte för mkt för vissa så vår hemgång blev ganska tidig.
Det som händer i Shanghai, stannar i Shanghai. Typ, hahahha

Innan kvällen så var vi o kolla lite teknikprylar åt Tobbe, var på en marknad o fyndade och hämtade deras kläder hos skräddaren. + att både sydde upp nya grejer som jag ska hämta om nån vecka:P


Nu är Mika o Kari här, o snart kommer väl lite fler folk. kanske ska gå ner o va lite trevlig iaf? ikväll blire BBQ!

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Nu vet jag att man inte ska flyga när man är full/bakis!! ingen rolig upplvelse ;) Tack som fan för denna vecka nu väntar vi här på dig i Sverige :D



Puss puss

2010-05-02 @ 12:23:14
Postat av: Hedda

Hahah, stackare..;/ får tänka på de nästa gång;)

Tack själva, verkligen! Så himla glad för att ni kom! :D



pussar

2010-05-02 @ 12:41:28
URL: http://heddaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0