burger time! och sushiresturang

har ni nånstin kört "burger time"? det fanns förut som tvspel. men är vääldigt gammalt.(di ser hur själva tvspelet såg ut)
Vi hittade det på internet, snacka om barndoms minnen. det här spelet älskade vi! mamma o pappa kunde sitta uppe hela nätterna med dom här spelen. sjukt kul var det! ;)
ser väl ine så mkt ut såhär.. men det var absolut den stora favoriten när vi var små.



Annars idag, ikväll så ska jag bjuda min älsklnig på resturang. fast Lorentz o Mickan ska oxå följa med. men jag ska iaf betala för Tobbe:) för att han är så bäst, o så gjorde han mål idag på matchen ;) Sen eftersom det inte blev nån krogen för mig igår så kasnek det blir iaf en lite drink nånstans efter.. så får vi se hur de blir sen, om de blir hem o mysa lr fortsätta med drinkarna;) o eftersom Emmi nyligen hörde av sig o ska in till stan o festa ikväll så hoppas jag på det sistnämnda :P



sko-ångest!

ångest ångest ångeeeeeeeeeet. FET ångest! hur ska jag göra med dom förbaskade skorna? när jag gick förbi sko affären så vare första ja såg dom här, jag stannade till och gick raka vägen fram till dom. Jag blev helt försälskad. och så prova ja dom senare på dagen, men va lite tveksam. dom va ju faktiskt inte riktigt lika snygga på. men köpte dom ändå. 800kr............
Men är dom verkligen värda det? jag är tveksam :/  ÅÅÅÅÅÅÅÅH vad jobbigt sånt här ska vara!


jag äter vad jag vill

vill jag äta en chokladkaka till frukost så gör jag de, vill jag äta gröt lr mackor till frukost så gör jag de. vill jag äta chips till frukost så gör jag de. o det gör jag just nu.  om chipspåsen ligger framför dig öppnad, så måste man ju ta några o smaka, o så kasnke det blir några till (så blir det lätt för mig när det gäller chips iaf)  o strunt samma om jag nyligen gått upp ur sängen? har faktikst vart vaken några timmar.. men seriöst, jag ska faktiskt äta annat oxå, som mackor, alldelles strax.
va lite kul bara, pappa blir alltid så upprörd. "det är sorligt" säger han.. Men jag är en sån person man itne kan säga åt vad jag ska göra. eller såklart kan man de. men jag gör det bara om jag själv vill! annars är det nog omöjligt. nu är jag ju oxå 18år så nu ska jag ju bestämam själv.. men jag har alltid varit så.        vet inte vad jag ville säga med det här igentligen^^.

Men jag får väl äta vad jag vil lbara det inte går överstyr. jag är så trött på folk som komenterar vad jag äter. antingen äter jag för lite, alltså "bantar" jag då, för att jag kanske går ner o köper en sallad ibland och absolut inte vill proppa i mig massa saker om jag inte är hungrig. eller så när ja klagar på att maten är för fet. eller så kommer jag bli jätte tjock, för jag äter så mkt chips och godis, för så kan jag ju itne hålla på! bestäm er, är jag ett anorexia fall lr för tjock? :S
jag fattar ju oxå att chips till frukost inte är det bästa nyttiga? men några chips innan frukosten skadar väl inte? de händer faktiskt inte ofta.. o ja vet de e många som typ mår illa me tanken me chips lr godis till frukost. men inte jaag! haha, oftast;P

o min älskling har fått reda på min stora passion för Lakrits nappar, så han kom hem till mig med det här igår <3


skolfesten.se

känns ju helt sjukt, vi tar studenten! nyss när jag gick upp så låg det en hel hög post under dörren. och ett litet brev bland dom var till mig! och när jag öppnar det så det första man får se är studentmössor! det pirrar till ltie extra i magen nu;P
o fatta hur mkt fester o skoj det kommer bli sen! ;D

en ledig dag

nu sitter jag hemma hos min älskling. ska snart kolal sl för att åka o möta tobbe i kallhäll. så ja får krama o pussal ite på honom innan jag ska till skoga o jobba. börjar 17 - 21. första gången på skoga på kvällen jag jobbar nu. annars så har morgonarna gått bra:)
jag hade massa jag ville skriva om men allt bara försvann^^ jaja, ska börja fixa ihop lite saker nu o kanske ta en macka innan ja åker..

hos tobbe
hos tobbe

kul med webcam

Förutom att jag är grymt trött efter jobb på både skoga (ålderdommshemmet) och på praktiken två dagar i rad så har jag väldigt kul just nu. Tobbe har ju fått en ny data och jag är den lyckliga som får inviga den inbygda webcamen!:D ovh alla dess roliga och konstiga inställningar o saker. tihi.. för han har dragit iväg på gubbbandyn^^







finns många jävligt sjuka o roliga grejer där o leka med.. mihih.  stackarn, ja komemr terrorisera han me bilder ;/

Ne nu ska ja g¨o duscha, för har lovat honom att ligga o sova i sängen när han kommer hem^^

stan m syster o lorentz

Efter några timmars velande om ja skulle till solna c eller hänga me till stna me syrran o hennes kille så blev ja övertaland att ja skulle till stan. så vi åkte in gick runt lite i gallerian och tog varsin glass. mumsigt vare. jag var ju bara tvungen o köpa ngt oxå.. så blev en tröja o ett par stövlar;)
fast jag är igentligen lite osäker på om jag ska behålla sakerna.... finns ju alltid "öppet köp" :)






jag är faktsikt riktigt sugen på skolan igen, hur sjukt det än låter. det är väl människorna som aj vil lträffa igen. men det här att ha något att göra! lixom, man har ju alltid någon läxa lr arbete som behöver göras.. DET saknar jag. även fast ja vet att aj kommer skita i det när jag väl är där med den där jättehögen med läxor som borde göras.känner mig grymt uttråkad för tillfället.
men nu sitter jag här o väntar på att pappa ska komma hem igen. han gick nyss ner till centrum för att köpa pizza!





gameboy, ett beroende?


asså shit, killar och gameboy!? eller.. LORENTZ, TOBBE OCH GAMEBOY? varför är dom helt galna i det.. när tobbe har fått tag i mitt gameboy så är han helt inne i spelet och hör inte äns vad jag säger. smart som jag var så tog jag ur batterierna ur gameboyet och blev av med spelandet i några veckor. men nu så har han hittat nya batterier! och ännu mera spel oxå...
O nu så sitter jag med, känns som en liten pojke på julafton, bakom ryggen. Lorentz har nu fått tag i gameboyet med ett nytt spel som tobbe satt i. HAHAHA guuud vad han blev lycklig när han såg det. värsta leendet och han bara sken upp hela han. "ÅH, det här är ju ett annat spel!! har ni kört det här förut, det här är ju skit kul!"
Nu sitter han i min soffa, och kommer med några skratt ibland, lr små komentarer. "haha åh vad gullig", "hedvig, hur gör man med som här lådorna?" "hedvig, har du klarat den här banan?" "haha kolla dom flyger ju!" "NEJ, han dödar mig ju!" "men, vad gör dom nu.." "HA, jag är så gryyym"  och ja, Lorentz är arton med känns just nu som 6år :D
fatta, jag sitter här med en chokladkaka och han har inte äns märkt det? :S DÅ är det illa...

kombinationen lakrits och öl

I lördags var det ju midnattsloppet, jag hade tänkt vara där ett tag innan o pussa tobbe lycka till men sitället så missar jag starten! jävla bussar asså. tog runt en timme att komma till zinkensdam från huvudsta. bara för att dom va tvugna o byta bussar lr va de va:S blev ruskigt sur där iaf. men så jag fick stå o vänta vid målet istället. undertiden hade jag o jennifer köpt varsin öl o lakrits rem. haha lakrits o öl? ;D funkade faktiskt. jennfier var helt till sig där ett tag, att det var så gott.
Jag åkte iaf med min svettiga o mysiga pojkvän hem:P. 45minuter tog det för honom, är itne det bra?? på en mil. plus att han var sjuk. förkyld och hostade. jag tycker du är bääääst! <3


jag gillar min praktik! ;)

yes, idag är det fredag:) fick sluta tidigare på praktiken, hon e bara såå bäst;) en jätte gullig tjej jag jobbar med där, verkligen:) hon fastnar med typ varje kund och står o pratar i en kvart. men iaf så fick jag ju gå tidigare, eftersom det blev lite övertid igår. hahaha älskliing;D . känner att jag är itne lika populär hos min pojkvän längre, pga mina tider på prakitiken :P älskar dig iaf;) förstår att du är lite avundsjuk baby :) tihi
Nu sitter jag o äter en macka. blev väldigt mätt på den där wienerbrödet jag fick där, men måste äta ngt annat innan träningen tycker jag, klockan 18 är det ett pass på friskis o svettis som aj ska gå på. nu jävlar ska ja komma igång! blir ltie mer taggad nu när ja ska börja på skoga oxå. vet itne riktigt varför^^ nu komemr ju vardagen igång igen, det är väl det jag behöver, rutiner lixom, då blri det itne lika jobbigt... men så är det väl bra o va vältränad och så när man jobbar på ålderdomshem, om man ska hjälpa till o lyfta o sånna saker.

är taggad för imorgon, utgång!
ciao


jag ser snart vår nya lägenhet..? ;)

ja, för att kunna köpa en lägenhet så måste man ju ha pengar, och för att få pengar så måste man ha ett jobb. OCH JAG HAR ETT JOBB! :D yes, det gick jätte bra på "intervjun" idag. hon hade typ redan bestämt att ja skulle få jobbet. så de va skönt:) gick en liten snabb runda, och det såg bättre ut än va jag väntat mig.

jag har ju itne äns utbildningen som krävs för det här jobbet, o därför ska ja få gå dubbelt (bli upplärd) några dagar/veckor innan jag kan jobba ensam på helger o kvällar:) så komemr bli tufft nu första vekan. jag börjar 12:00 på praktiken  men åker hemifrån 11.00. så då ska jag jobba 07-11 typ några dagar, och sedan 17-21 några dagar, så jag komemr in lite i rutinerna.. så det komerm bli jobb o direkt till praktiken. jag komerm bli helt död. ockej så farligt öär det väl inte^^ men ibörjan  av terminen lixom, då man är van o bara ligga o slappa hela dagen.. nu måste jag verkligen vara vaken o lyssna o få in allting i huvet!
 känns ännu mer taggad nu att flytta hemifrån! för om ajg blir duktig på att lägga undan lite pengar nu så komemr det ju itne bli några problem sen när det närmar sig flytten:) med tobias<33 men det är ju typ ett år dit^^ om det nu blir som man tänkt sig..

Och såklart för att uttnytja glädjen till jobbet så bad jag mamma köpa sushi, så vi kunde fira ;D hihi. så mumsig middag blev det oxå.
Annars så var jag en sväng i solna centrum idag oxå, och jäävlar vad det regnade :O sjukt kul ju, var man en sekund i regnet var man genomblöt! aja, hittade inte så mkt utan en sjal för 30kr. I like it, brun med silver ränder.
Och snart, lr om ett tag antar jag så ska jag se om jennifer vaknat ur sin skönhetssömn och då ska vi ut på en power walk;) med eller utan regn!

puss


I kissed a girl - Katy Perry

grymt bra låt vill jag bara säga!

igentligen så skulel ju jag har börjat på praktiken idag. men eftersom hon skulle vara så upptagen idag, så tyckte hon att hon itne skulle hinna med mig riktigt , så jag skulle komma på tisdagen istället!och så är det gaanska nice tider;) börjar 12.00 varje dag!  jag stortrivs redan! ;D men jag ska försöka se om ja kan börja tidigt någon dag. för dom ringde från skoga idag, och dom ville träffa mig o prata! :D så dee känns skitkul! annars har inte dagen vart så jätte kul. seg, seg och seg. kunde nästan likagärna börjat på praktiken redan idag. :S

Drömde en dröm inatt om en person, som ja saknar så mkt. drömen var i nutid, och det känns som om det aldrig nånsin komemr att bli bra igen, inte på riktigt iaf, äkta lixom. jag har smsat den personen men inte fått ngt svar. i drömmen visade personen mig smset, tröck på radera och vände bort blicken.
igentligen så vill jag inte erkänna att jag saknar henne, men jag blir bara sur på alla andra människor som ska leka så starka ? som om man itne behöver en enda person i hela världen, att man klarar sig själv.klart som fan man ska säga förlåt till ngn elelr säga att man vill ha tillbaka någon som ens vän, om man nu vill det! fan, svälj stoltheten!?  - det säger jag till henne oxå.

världens bästa tobias

jag läser ganska mkt bloggar, lite i perioder oxå men tkr de e väldigt kul oftast:)  Nu va ja inne på blondinbellas blogg, o där hon skrev en lista om hur pojkvänner är.

Varför blir alltid pojkvänner sura av att..?
.. Bli kallade för något gulligt inför sina vänner, Snutte? Bebis? Baby boo boo?
.. Säga "men älskling, jag trodde att alla killar kunde.."
.. Bli tvingade att bära våra väskor (hallå ni är starkare!)
.. Bli förföljda hemma med kramar (låtsas ni bara inte vilja?)
.. Få följa med och fika med våra tjejkompisar
.. När ett ärende tar mer än tio minuter än vad vi tidigare sagt
.. När det ligger sminkrester i handfatet
.. När vi pratar i telefon förlänge oavsett om det är med vår tjejkompis
.. Bli väckta med pussar på morgonen
.. Få gulliga sms av oss när ni är på krogen


Förlåt, men jag känner inte igen många av dom där på min pojkvän! men han kanske är speciellt o världens bästa!
vissa kasnek stämmer men långt ifrån alla!

nr 1: vet itne vad han tycker om det, men jag säger väldigt ofta älskling och har aldrig fått en sur blick tillbaka lr en tillsägelse? tror han blir mer glad. fast säger inte så ofta "baby boo boo"?;/ då kan ja kasnek förstå.
nr3: jag FÅR inte bära mina väskor själv, även fast jag vill!
nr4: jag kramar på honom så fort ja får chansen (o det är ofta)och han har aldrig sagt ngt negativt om det. snarare att han vill ha mer kramar:)
nr8: klart man blir ltie sur kasnek när det bara är vi två o ja sitter i timmar me nån kompis?
nr9: det har han nog inget imot! om jag inte väcker han på riktigt jätte tidigt såklart. enligt mig kan man inte få en bättre morgon!
nr10: han ska alltid ha gulliga sms.

tkr synd om henne om hon har en pojkvän som är så:S  min är iaf helt underbar!

5 filmer för 100kr = filmkväll

Vaknade idag kvart i tio av mobil alarmet, åh guud va jag itne var taggad på power walk! menmen, har man lovat så har man, fick ett sms av Jennifer oxå bara för att hon skulle försäkra sig att ja va uppe. men ja, jag får väl skylla mig själv att jag la mig kl 03 igår. även fast jag o tobbe bara va hemma så blev de så sent igår. Vi hade filmkväll! I förrgår så blev det ingen bio me jennifer, men hyrfilm med chips o dip blev det!o när vi va i hyrbutiken så stogd det "5 filmer för 100kr, i en vecka" men de va bara vissa filmer:( så vi skipap den o tog en annan. men när ja berättade o mdet för tobbe så blev det raka vägen till videobutiken!.. så lev det ltie smått o gott till det oxå.  typ chips o dip o choklad;) haha uch uch! fast åt inte så mkt igår, så dippen finsn kvar i kylen.. o guuud va sugen jag är nu. men FAN NEJ; skärp dig nu!  om jag itne tar lite chips o sånt o sätter på en av filmerna, den som tobbe inte vilel se:( för nu ahr han åka iväg för o köpa en laptop.
Men får se..Han ska springa Midnattsloppet ikväll, som ja ska dit o kolla på:) men innan så tänka jag kasnke ta en sväng in till stan, o så ja, kolla på filmen då:P


Aldrg mer sprutor utan bedövning!


FY I HELVETE VAD DET GJORDE ONT! Var på Karolinska idag med mamma för att ja skulle ta mina blodprov, och ja tänkte väl, ja jag hatar sprutor men de e bara o köra, den har ju inte gjort överdrivet ont, de e bara att jag tycker det är så himla äckligt med en nål som sticker in i armen på mig. MEN, jag tänkte ju itne på att dom senaste gångerna har jag ju vart hemma då mamma tagit sprutorna (hon e sjuksköterska) och då har vi fått embla innan, som e bedövning. annars itne en chans att hon skulel få närma sig mig med en spruta i handen! Alltid när vi ska ta sprutor här hemma så blir det ett jävla liv; jag o syrran vägrar, pappa blir sur, nån börjar skrika, kanske nån tår kommer, hundarna blir galna, vi börjar skratta åt varandra.. ja, de blir kaos.
Men nu när man itne är hemma får man ju visa sig lite cool, då kan man ju inte hålla på o rycka bort armen hela tiden.

Men då kasnek man börjar gråta istället... fick fan tårar i ögonen! AAAAJ VAD ONT DET GJORDE! o klart man spänner sig mer då, när hon hålelr på o gräver runt me nålen i armen på en, för det kom itne så mkt blod, så då tröck hon in den längre o höll på o greja. ja försökte slappna av som hon sa, men det kom fan inge blod! efter ett tag sa hon: "nehe, d vill itne komma ngt, då får vi sticka en gång till då.." åh, ja fick nästan panik!:/ så då tog hon i andra armen, med en smalare nål. (o va fan tog hon itne den nålen från början!?) och äntligen ko mdet blod hon ville ha:P så.. ja, nu sitter jag här med plåster på båda armarna, och snart två stora blåmärken. hon påpeka oxå att det troligen komemr bli ett gnaska stort blåmärke, på den armen där hon inte fick nå blod, för hon satt ju o trök på min arm oxå o försökte trycka ut de lr va hon gjorde:S OCH JA JAG KÄNNER DE. vågar ju knappt röra armen, gör ju ont :(


oj, va långt det blev, men jag är upprörd! :O:P hedanefter ska BARA mamma få ta blodprov o sprutor på mig!

från Kreta


Nu ska jag ta o ringa min praktikplats! och ikväll blir det bio me Jennifer? 

puss

Nån som gillar sprutor?

Sitter här o funderar lite.. på allt o inget, men oxå på veckan. o helgen. o framtiden. samt lyssnar på mamma mia skivan.;P så grymt jävla bra!

;) Ihelgen planerar jag o dra till Emmiiii! ;D yes, ja tror de blir så att ja kommer gumman! försöker på tag i Martina o Madde oxå, kanske e kul om man känner ltie fler, för de blir ju ett gäng antar jag som drar ut sen! o ska bli kul o träffa hennes pappa igen, o Gratta han oxå:)

Sen så har jag nu fixat en ny väska, som ja kan ha till skolan, ltie lättare att ha alla böckerna i än den ja har nu:P så nu va de fixat, plus lite böcker o pennor o sånt. Det fixade jag mamam o tobbe igår:) o efter det åkte ja o tobbe in til lstan för att hämta hans tröja till midnatssloppet som ah nsak springa på lördag kväll:) hejar på dig<3

Har ju nu oxå fått tid o sånt till läkaren för min mage,o allt de här me illamåendet. ja ska dit i september men ska ta prover innan. o jag måste troligen ta imrogon:( eftersom man skulel ta nån tre veckor innan man skulle till läkaren, så dom hann kolla på de. så uuuch, blir massa blodprov imrogon, o jag HATAR det! :| fast blodprov e bättre än sprutor tkr jag, då dom lixom, sprutar in ngt:S:P de e så himla äckligt.

jag, emmi & martina

Vill ha mer sånna här kvällar. hahaha :D

säbygirls night!

vaknade nyss o har precis ätit pizza med mamma medans hon babblade på om gotland o visade allt dom hade köpt. ingenting till mig :( ;P

Iaf, igår blev en lyckad kväll! tjejerna kom vid sex sju tiden då vi åt middag, o sedan blev de tjejsnack hela kvällen! Kim föreslog att köra "jag har aldrig" eftersom vi itne har träffats på ett tag nu o måste uppdatera oss om varandra o  om lite pinsamheter;) Jag säger bara att det här e världens härligaste tjejer! som vi pratade om igår, vi ses inte så jätte ofta, inte allihopa iaf förutom i skolan då, men nu tänker vi på fritiden, som tex nu på sommarlovet. men när vi ses har vi alltid roligt, alla är som dom brukar och man vågar berätta saker för varandra. o När jag, emma ryd o Kim stogd i köket kom vi på att vi har bara ett fjuttigt år kvar på säby!:O och sen kommer vi inte ses som vi gör nu, alla kommer få sina egna liv. Även fast jag är överlycklig att jag går ut o slipper plugget och säby så är det ju ändå jobbigt om man tänker såhär..
 FAN, vi ska träffas!

Kvällen blev hel kul iaf, Frida o Emma W åkte hem vid tolv efterso mdom har lång väg hem:( men dom sista tog bussen 03:45, så en helkväll blev det ju kan ma nsäga:) skit kul o träffa alla tillsammans! :D så har jag fått ltie nya blaner inför nästa helg. Paaary med Emmi när hennes far fyller 50år! så på lördag blir det 50års fest för mig o sedan utgång o träffa hennes bartender;) kul skare bli!

Just nu sitter aj o blädrar igenom alla typ 230bilderna som togs igår. Jag lägger upp några här men dom andra komemr upp på bilddagboken lr Facebok. lr både och;)    bilddagboken; soft-flikka


emmi, martina, emma tjejerna på balkongen dans lr ngt liknande?
coola brudar va? flicks rydan, emmi o kim


Snart ska jag, syrran o Lorentz till hundklubben me Alec, och kanske Kita, som vem vet, blir våran 3dje hund? lr iaf en hund vi kommer ta mkt hand om..

så här såg klännigen ut btw    
klänning från Kreta

CIAO

nya studie tillbehör, cam o headset

ja, nu sitter jag här o handduk, kom nyss ut från duschen. ska bara sminka mig o klä på mig så är ja klar! fast tjejerna komemr inte förrens en timme o 20minuter, plus lite til kasnek? eftersom dom ska köpa pizzan:)

Kom nyss på.. att skolan börjar ju om en vecka. fast juste, bra, vi har praktik!. men iaf..  på våra inividuella val så har jag valt biologi, kurs A & B. men dom läsar man via internet. så jag kommer sitta hemma vid datorn och plugga. Men man måste ha headset och webcam för att kunna plugga på det sättet. för man har en "webb-lärare" som man ska kunna prata och diskutera med.. så det är ngt jag måste köpa! hih ltie kul med en ny cam, min har itne funkat på flera år. joppas pappa pröjsar!

här kör vi vett och ettiket!

- "du kan ju inte vara snyggast om det kommer gäster" . 

haha ibland tycker jag verkligen om min pappa! han kan vara lite gullig ibland faktistk. ja har sprungit runt här hemma o provat mina klännigar som ja köpte på Kreta. den är ett resårband typ längst ner så man kan bestämma hur kort man vill ha den o så är det ett band som går runt halsen, så man ska alltså itne ha Bh:band som syns.. o det har jag jätte problem med! Jag har för små bröst, så dom försvinner känns de som om ja inte har ng bh, elelr så, ja jag gillar bara itne att va utan bh, lr bh:band på bhn:P då sitter bhn inte riktigt som den ska ju.. så jag ska nog ha klänningen imrogn, nu när vi bara e tjejer o hemma hos mig, så får ja se hur de går..om det går bra utan bh:band, för de känns ju som den åker ner då:S
haha vilket problem va ;O:P
sitter o diskuterar lite med Martina just nu;)

Han e ju lite gammaldags. lr bara lite? :S hela han är de. Men när pappa sa den där meningen, då har han itne sett mina tjejer! ;D men lite gulligt sagt vare iaf tkr jag:)


jao, nu har vi suttit o kollat på jönssonligen pappa o jag! IKEA-kuppen, den är så sjukt kul ibland, vissa saker där kan ja ligga o garva åt hur länge som helst.. dörför ser ja den helst själv^^ kan bli lite pinsamt ibland :P och papap hade faktiskt gått ner o handlat läsk, chips och en varsin snickers åt oss, utan en enda suck!:O det är itne ofta det händer, tror aldrig det har hänt! och att han köpte sushi idag som jag ville ha.. ngr hålelr på o hända med honom?^^ o så följer han me ut me hundarna nu sista promenaden för ja vill itne gå själv. fast okej, där blev han ltie småsur, fast han går ju bara jätte kort med emil, ja går längre med alec.
Men han kan va riktigt bra ibland ;)


slampigt lr sexigt?

uch vad det här kommer bli ytligt, men ja kör ändå;P

Kan man vara för utmanande att det inte längre är sexigt? klart.
I onsdags när jag var på toxic, så satt ja vid bordet o snackade med två kilalr när en tjej gick förbi som dom visslade på om ja kommer ihåg rätt. och på ngt sätt kom vi in på den där skalan 1-10. jag sa ju direkt att hon va en 10poängare, trodde jag iaf att dom tyckte. Hon hade på sig en tajt klänning som slutade precis under rumpan, och utan axelband, alltså en sån som bara går över brösten, höga klackar och ngt midjeskärp. men till min förvåning tyckte dom helt annotlunda. visst, jag skojade med dom när jag sa att hon va en 10poängare. men trodde dom skulel ge henne höga poäng ändå, eftersom hon va klädd så vissa säkert inte kunde ta ögonen ifrån henne. men båda höll med om att hon va en 3,4. igentligen en säker 8 men med hennes kläder sjönk hon så långt ner till 3,4. under medel. så tjejer överdriv itne med "sexigheten", det övergår väldigt lätt i slampigt o billigt. och som sen kan bli helt oattraktivt. själv så tycker jag kortkorta klännigar kan vara snyggt o så, bara man har kroppen då. och ajg vet inte om jag hade tänkt som dom gjorde.. och ja, alla killar är ju olika o har olika smak. men vi tror nog väldigt ännorlunda, att kilalr bara vill ha sånt.. men så jag har iaf nog haft väldigt fel angående sånt. om jag inte hade vetat deras åsikt så hade jag nog trott att hon lätt skulle hitta en kille där.
men samtidigt är man ju inte så spännande längre om man redan visat hela paketet innen man ens hunnit pratat.
Om det inte är en skitpackad snubbe som enbart vill ha sex så kanske det går..


ps, bild från kvällen

ja o camilla på toxic

allt o inget

vart tog det där braiga känslorna vägen?
just nu vet jag itne hur ja mår, ångest och börjar få den där känslan som är som; ingenting, du känner ingenting.
just nu har jag bara ngt som värker i magen. och det är inte hunger, för jag får knappt i mig ngt.

Men va fan, inte deppa ihop helt nu va. Jag kommer få sushi middag ikväll, det har jag ju att se fram imot;)

Och så har jag lite saker jag måste planera in.. och dagen så ska jag faktiskt försöka städa, på riktigt! och eftersom tjejerna kommer imorgon och jag har blivit för lat att åka iväg o träna så tänkte jag att jag tar o städar hela lägenheten. för man säger ju att städa oxå e träning? lite iaf..så då sätter man på en skiva så det blir lite roligare, och man mår ju alltid bra efter, när det har blivit så fint.
Fram tills nu har jag ätit en macka, och suttit här och läst massa bloggar. alec ligger här på golvet bredvid o snarkar.

och faan, skolhelvetet börjar ju snart! skönt att vi börjar med praktik iaf, då jag ska vara i Järfälla på en zoobutik.

Men saker jag ska försöka hinna med innan skolan börjar, som fan e en vecka kvar:(
  •  festen
  • biobesök med syster
  • heldag på hunklubben, utan regn tack
  • köpa skoltillbehör, ny väska?
  • skärgården med mamma?



ringde nyss en granne från vårt landställe oxå, som ville tala med pappa. han är känd som läkaren där, så om nån är sjuk lr behöver hjälp är det alltid till han man går. Hon lät väldigt ledsen, med gråten i halsen, men pappa var itne hemma nu så hon skulle ringa igen. är väl någon annan som håller på o dö nu? :/

back to the dark

varför känns det nu som att allt kommer att bli värre från och med idag?
Jag vet hur det funkar, helvete! :'/



mer ute än inne

jaha, den där kvällen då jag skulle ägna mig åt mig själv blev mer en utekväll kan man väl säga.. Camilla ringde vid åtta tiden o frågade om ja skulle med till toxic, club onsdag. så ja hoppade på. men först inte.. så då ringde dom en kvart innan dom skulle gå o övertalade mig, så fatta, JAG, jag sminkade mig, satte upp håret och klädde på mig15minuter! de e jävligt bra för att vara jag!;) även fast de blev väldigt basic alltihop :P
Hon sa oxå att de ska bara bli en chill kväll ute, inte för mkt dricka o så ska vi  hem ganska tidigt. men inte ngt av det stämde^^ vi kom väl hem runt fyra, och så blev de nån öl mer än vad som va tänkt. men jävligt kul kväll! sjukt kul var att se sebbe, på väg till bussen, gå i fejk-klackar, som inte äns va några klackskor utan mina svarta ballerina! och gud vad han tyckte det var jobbigt? hahah.

Så nu sitter ja här, lite smått seg. ska ta en alvedon för mitt bankande huvud och sedan kasnek gå ner till affären o köpa ngt gott!:D och eftersom det regna så blir det troligen ingen hundklubb idag, förlåt alec:(



tjobre

blir lite ensamt

då försvann pojkvännen då, likaså alla mina godisar. han har lämnat fem polly till mig här på skrivbordet:) snällt av han va:)

happ då var det bara jag o pappa kvar hemma då, och hundarna, mamma o syrran har åkt till gotland. o tobbe åker på läger imorgonbitti.och pappa försvinner på antingen fredag kväll eller lördag morgon. jag bad han stanna hemma för ja vill inte vara hemma själv (a) även fast jag har hundarna nu så det är lite saife, men läskigt med sista hundpromenaden o komma hem till en tom lägenhet :P haha jag börjar bli så jävla töntig med såntdär! när ja va liten va ja skittuff, men nu vågar jag inte vara hemma själv på kvällarna när det är mörkt, och bättre blir det ju itne när tobbe ska hålal på o skrämmas:( iaf, så på lördag komemr flickseen! :D:D ja läängtar! men dom här dagarna fram till helgen ska ja bara ägna mig åt mig själv och hundarna. troligen imorn så åker ja till hunklubben me alec över dagen, kommunalt tar ju ltie tid så.. o på fredag blir det nog lite underklädsshopping till mig och sedan om ja kan få mig själv att pallra mig iväg till friskis&svettis. jag vill fan börja träna igen!
Ikväll blir oxå att ägna åt mig sjäälv, hih:P ska ta en dusch,  o fixa mig, måla naglarna o sådant:)

ciaao

baksidan av ngt

alla har ngt som dom inte vill berätta för andra. man vill itne berätta om dom där kvällarna då man grät sig till söms, man vill inte berätta anledningen till att man mådde så dåligt, eller att man mår dåligt. allt är så hemligt, som i en värld som itne finns. vissa saker är bara förbjudna, tabu att prata om.
När saker händer, klart att allt annat liknande som hänt förut kommer tillbaka, om man itne vart jävligt duktig på att förtränga. och förtränga, gör vi det medvetet? när man ser tillbaka och försöker komma ihåg, så fanns det igentligen itne så mkt som va hemskt, man kanske har förstorat upp alltihop. men du kommer ändå ihåg natten då du grät så mkt att du inte fick luft, du visste inte vart du skulle ta vägen, du kanske var nära döden? men du har känslan kvar.. men nånstans vet du säkert vad det handlar om.
och allting sätter sina spår, ärren finns i dig hela livet. du blir begränsad, du kanske inte kan göra vissa saker. Tillit till andra människor har jag väldigt svårt för. när jag anförtrott mig helt till en annan människa så går det åt helvete på ngt sätt. och då vet jag att jag har gjort rätt, och att jag aldrig ska göra om samma misstag. När folk är snälla, är jag ofta säker på att det bara är artighet, för att man gör så. inte för att jag på ngt sätt är omtyckt, lr har dom en baktanke?

men när försvinner smärtan. även om inte alla minnena finns kvar så finns kasnek smärtan där fortfarande.
När mår man som sämst? det finsn en känsla som känns som; ingenting, det är helt tomt inuti. då man känner varken glädje, hat, sorg, livslust, kärlek. ingenitng. du känner ingenting.



det är bara tankar, ville bara skriva

8månader

sitter här o proppar i mig polly, riktigt gott ;) vart sugen på dom i flera dagar nu så va ju tvungen o springa ner till affären.
Men shit va kallt det är ute! hösten har väl itne kommit ännu?:O fast.. ja ska erkänna, att ja längtar faktiskt efter julen nu, lr fick julkänsla när ja satt o såg på tv för nån dag sen, o Jassica andersson sjöng, kändes som nån jul låt o åh va ja började längta:P men skulel ju ändå va skönt med lite värme, just nu, nu är det ändå är sommar!

ja borde städa mitt rum, jag har packat upp min resväska iaf, duktigt tkr jag, men så har ja lite till att städa upp, lite böcker o papper som ligger i soffan o lite överallt som ska bort. säbytjejerna kommer hit på lördag!:D så synd bara att madde ska ha fest då:/ men ja kan ju itne komma eftersom jag är ensam med hundarna:( men det blir iaf Emmi, Martina, Kim, Rydan o Frida som kommer iaf, så blir nog en härlig kväll me mat o dricka:) va för länge sedan tkr jag :/
jobbigt att tobbe ska iväg nu bara:( ensam hemam o ingen pojkvän att ha här :( han ska dra iväg på fysläger. så blir väl hårdträning för hans del;P han åker på torsdag morgon e borta hela helgen:(  älskling<3 annars så hade vi 8månader i måndags! :D kan itne fatta det asså<3 att du varit min i 8 hela månader

älskling o jag på Kreta

kyla, regn, familjen, hundarna, kräftor, födelsedagsfirande

Det var ju lite "kul" att vi åkte till Kreta just den veckan då det var varmt här i svergie. så nu kan man ju inte stila med solbrännan, men ser ganska likadan ut som dom flesta här hemma ändå.. mn brun är jag iaf:)

Veckan har vart heelt underbar. såå mysigt! ska nog redan börja planera nästa resa med älskling tror jag:) och engelskan gick finfint;) helt ok iaf:P dagarna var mest så att på dagen låg vi antingen vid poolen lr på stranden. vid poolen var det skitvarmt eftersom det inte blåste så mkt men stranden var det nästan rödflagg och jätte vågor dom sista dagarna iaf. så va lite skönare där, o kul o hoppa runt i vågorna. och inte ett moln på himlen föruom några få på onsdagen.
Vi gick ut o käka varje kväll och efterdet så blev de shopping:D hihi va va lite rädda att vi skule få övervikt på hemvägen, men vi klarade oss precis. En kväll vare oxå vollyboll match på stranden som vi fastnade lite vid. och så körde vi lit eminigolf, och VEM VANN!? ;) JAAAG

Måndagen åkte vi på en heldags utflykt på en båt, vi åkte till två stränder, ena var den blå lagunen! såå häftigt, jätte fint. men såklart så la min cp-kamera av JUST DÄR! :@ så inga bilder därifrån:( men annars har jag kameran full:) men den blå lagunen beskrevs ungefär som maldiverna och thailand, fast ja vet inte^^ men häftigt vare absolut! ena sidan stranden var det lite grön vatten, andra sidan turkost vatten, och där kunden man gå i ca 10cm djupt vatten i typ 50meter, då det blev djupare så man kunde simma. skitfint! lekte lite wett t-shirt där oxå^^

Nu är jag på landet med familjen, och sååå som jag har längat efter mina hundar! kramar o pussar på dom hela tiden, och på promenaden tidigare idag gjorde vi lite sök övningar o lekar.
Nu har vi precis kollat klart på filmen vi hyrde, eftersom det regnar ute.. vi hyrde en musikalfilm, i love it! det var en med johnny depp, helt ok, men lite väl blodig o överdriven:P
systrarna halldin + musikaler = sant! ;) apropå det så fyllde min syster år i onsdags, och pappa fyller år på måndag. så då slog vi ihop firandet, nu med familjen så vi firade igår kväll. smamma som redan var ute på landet hade ficksat en god kräftmiddag och efter det blev det tårta. pappa fick lite saker från kreta, och mickan oxå, ett stort vacker fat! också fick hon ett biobesök med mig, då vi ska gå på mamma mia!:D o de va ju två födelsedagsbarn nu, då därför två tårtor!:D haha mums!

liten alec o emil


sitter o kollar ut nu på alec som kutar runt på gräsmattan o biter emil i svansen.. men det som skulle få mig o må bäst på jorden, skulle vara om tobias skulle vara här<3

RSS 2.0