mysfaktor.

Idag har jag o Robin varit inne i byn o fixat de sista med våra pappren.. så hoppas på lön snart:)
Åt lunch på ett Cafe där inne oxå innan vi gick vidare till H&M, o sen hem.
Det är så mysigt just nu.. Mattias håller på o tända ljus. Ljus är fan underskattat! det blir så sjult mkt mysigare med levande ljus! Dom tänder ofta ljus här, typ varje kväll? Det är ngt jag ska börja med..
Doftar bullar oxå, kanelbullar. Kristina bakar, både kanlbullar o vaniljbullar. Ni vet sånna med en stor vaniljklick mitt i lixom.
En svag doft av mat, köttfärssås är det oxå. Robin gör långkok. Ska bli himla gott med mat snart, huungrig!

Mjao.

Sitter i vardagsrummet med Kristina och kollar på Norsk BigBrother. Kul, dom härmar den svneska, just nu så ska dom gå upp i vikt. Dom har nytt tema varje dag, igår vare Amrekanskt, idag Norskt..

Lite lätt utråkad ändå. Tänker massa på plugg. Vad ska jag plugga? Socionomprogrammet, Turism, Service % event eller Resekonsult. Hjälp Miiig!?
Igår när vi jobbade så vare Tapas bjudning, o vi fick smaka på deras kända chokladkonfekt. o vi lyckades få receptet! och ett jävligt gott brownie recept oxå. Detta kommer bli min död.....

Help

Va fan ska man göra med alla aggresioner ? ! ? ?

0-0

Gosmorgon!
Hur måsdet? Jag mår faktiskt bra just nu, men va väl inte tipptopp när jag vaknade.. men nu har jag fått i mig lite chips o cola o då blir allt bättre! Älsklingen ligger fortfarane bredvid mig o sover.
går blev jätte mysigt! Även fast jag inte är världens mest fotbolls intresserade tjej så tyckte jag de va jätte kul o kolla på matchen. Lite extra kul när man känner folk som spelar såklart, o att man hejjar på ngt av lagen. Det duggade lite men vi satt precis under tak så de funkade så bra så. 0-0 blev det. Jag tippade 2-1 till Molde, fail. Fast först tänkte jag iof säga 0-0, men det låter ju så tråkigt!
Molde halsdukar, viktigt! ;)
När vi kom hem så la jag o Robin oss i soffan o väntade på mattias medans vi dukade fram me lite chips o sånt gott.
Tog några öl, o sen kom några killa från laget oxå och det blev massa musik och ölspel! Inte så jätte lyckat eftersom vi ska jobba första gången idag!:P Är ju ikväll iof, men ändå...
Det gick inte så bra för mig i de spelet, Fick två kungar tätt inpå varann..(kung betyder svep!) efter det mådde jag inte så bra haha! Klarade inte äns att dricka upp sista gången. DÅ har man ont i magen!
meeen det var kul ändå, men det var ju lite tråkigt att vi skulle jobba idag. Så kunde ju inte köra fullt ut:/ så jag  o Robin drog oss mot sängen strax efter 4 tror jag klockan var.. då satt de andra fortfarande kvar.
Har lite att ta igen till nästa gång iaf^^
Bambus var med o myste.
Mattias och Vegard.

Match ikväll.

Ikväll har Mattias match! Så Kristinas pappa ska hämta mig o Robin runt 6 ikväll, så åker vi dit tillsammans. Ska bli jävligt kul o se faktiskt, senast jag va på en match va  med pappa när jag va , vet inte hur liten:P
Eller nej kanske när jag följde med syster o satt i klacken med hennes kompisar? Vi fick sånna där stora säckar med ballonger:P Eller har jag drömt det??? Hur som helst, det var sjuuukt länge sedan!


Hoppas bara det blir bättre väder.. Nu r det iof sol, annars har det ösregnat hela förmiddagen.
Men men , snart ska vi gå o handla middag iaf...

Kristinas hemgjorda pizza vi åt för nån dag sedan.

Köttfärs, annanas o majs.


nooo :/


Zumba.

Killarna är heeeelt inne i det nya NHL spelet. Lite kul o se faktiskt.. inte på spelet då men på dom haha.

Igår städade jag o Robin huset. Hittade då en zumba skiva... så där har vi min nya morgon rutin! ;) Körde igår, tog en springtur efter, o körde imorse oxå. Känns så jävla töntigt o stå framför tvn.. så killarna får gå in i sovrummet där dom får sitta o spela tv spel. Men dom lider ju inte direkt....... ^^




nu blire kos!

 

När vi va o handlade till middagen så fick sen här påsen följa med oxå. olika chokladgrejer i... Nu blire mys framför Halv åtta hos mig, sen är det Robinsson!


våga. lev.

Det du kommer ångra, är det du inte gjorde.

Godnatt!

Ligger i sängen nu o ska sova. Robin komemr snart, han sitter där ute o spelar med Mattias.
Har varit i byn idag o fixat med papir (papper) till jobbet, vi börjar på lördag! Köpt skor på H&M har jag gjort oxå.. eftersom jag inte var så smart att jag tog med ett par svarta hit. (Det behövs på jobbet, vi ska vara servitörer, så svarta skor, svarta byxor och vit skorta/blus.)

Annars har vi inte gjort så mkt? Ätit Kristinas hemlagade pizza, mkt gott vare! Ätit upp min choklad har jag oxå gjort.. haha okej nu börjar de bli lite väl ointressant va. Så nu säger vi godnatt!

Godnatt!

det går bara inte.

okej.. såklart så köpte jag lite choklad när vi var o handla oxå.
Men det var lite bara för att, och att de va en choklad som jag verkligen ville smaka. MEN jag ville faktiskt med o vänta o öppna det till fredag. Eller okej, typ ikväll iaf...
Men Robin var envis o ville smaka på den innan vi gick ut.. men anledningen till att jag inte ville det va att då skulle jag äta upp den direkt. Det är ju lättare att ta en bit, lr några bitar choklad ur en öppnad förpackning än en som är oöppnad. Så vi kom överrens om att vi skulle smaka, sen så skulle han gömma den. Men sorry älskling, det går inte att gömma choklad för mig. Hitta det på första försöket ;)


Tjoo!

Jag o Robin har precis varit o köpt lite bröd.

Det är väldigt fräscht här, för det finns nästan bara nybakta bröd, som man själv lägger i en såndär maskin som skivar upp brödet. o så lägger man det i en plastpåse o klippsar ihop det!

 

Nu ska vi ut i regnet! Det har varit mulet från igår o nu regnar det en del, fast nu kom solen fram iaf!

lite härligare, så ska vi ta en tripp in till byn nu o hjälpa Mattias med o lämna in några spel lr va de va...:P Hörs!


Bilder

Grabbarna ligger o nördar vid datorerna, Kristina har gått o lagt sig och Bambus ligger bredvid mig o snarkar.

Snart sängdags för mig oxå iaf! Vi ska faktiskt ner till byn imorgon, hotellet där vi ska jobba o snacka lite.
Men här får ni lite bilder från våran fjälltur.

När man kommit upp till toppen så finns det en bok man kan skriva ens namn i. Såklart vi gjorde!

 

 

Det ser inte så högt uy.. men det tog oss runt 1h 45minuter upp och ner, i ganska bra tempo.

Kristina o jag på toppen.

 

 

 

<3

Det var liiiiite blött!

Geggit blev det.....

 

 

Godnatt.


skönt trött.

Vi har nyss vait ute på Tur! Alltså vandrat uppe på fjället. Jobbigt vill jag lova, men väldigt kul iaf. o BRA träning, man känner av en del i benen nu haha.. min Älskling är rätt så trött nu.. En bildbomb kanske kommer senare.
puss

jooooooooobbigt!

Ska man skratta lr gråta lixom??

Vackert!

Ligger i soffan o kollar på Mattias match på tv.
Har precis ätit middag oxå, hemgjord hamburgare. Mkt gott!
Molde gjorde precis mål, så nu står det 0-1 till Molde.

Vem har störst öron...... ?


Morrnmorrn.

Godmorgon!
Sitter här o käkar frukost, AIK spelar på tvn. Ska ner till Byn idag, igår var vi bara i deras shoppingcenter.. Men ville bara säga godmorgon iaf!

otur i spel, tur i kärlek?

Ikväll har jag åter igen visat att jag är så jävla grym i spel! *haha*
Nejmen lite kul att jag faktiskt vinner över Robin i allt. Typ allt iaf, allt jag kan komma på?visst älsk? ;)
Haft en jätte mysig kväll. Vi har käkat tacos, åkte till Kristinas kusin o spelade Shanghai (kortspel) o åt lite godis o chips, sen när vi kom hem kollade vi på svenska Idol som vi spelat in o åt lite små pizzor som vi slängt in i ugnen. Mys kväll!
Och åter till det här med spel.... Jag hade tänkt slå världs rekord i att förlora ikväll men ändå så hamnade jag tillsist 10poäng över min älskling! MEN, han åt tyvärr upp beviset på att jag vann över honom, åter igen..............
Godnatt på er!

forts.

Bloggen dampar lite när jag ska lägga in bildder så får visst ta de lite lugnt.
Just nu ligger bröderna Moström i soffan o spelar tvspel o jag sitter brevid o slänger ett öga på tv då o då medans jag trixar med datorn.
Mattias har borta match imorgon så han åker här i från redan om nån timme o kommer hem på söndag. o kristina är i skolan, så det blir jag o Robin idag. Vi ska ta en tripp ner i byn har vi tänkt, så att jag får se lite mer! Igår när vi kom hit, så satte vi oss o tog det lugnt i soffan ett tag, sen tog vi en liten biiil tur så jag fick se lite iaf! Vi åkte ner till stadion och gick lite där o sen en sväng förbi affären, ICA Maxi innan det va dags för middag.
Kristina bakom ratten!
fotbolls stadion.
Chill i soffan.
Älskling o Bambus.
Huset.
Vårat rum.
Bambuseeeeeeeen!

Första dagen i Molde.

Godmorgon på er!
Vi har det jätte bra! Vi landade runt 17 igår. Det var regnigt o mulet o svin kallt. Eller 10 grader, men man är ju van me liite varmare iaf. Men de va sjukt skönt att komma fram. Det är en sån fjällen känsla här! Inte så konsigt kanske när man ser fjäll öveallt haha! Och den fräscha luften, man typ ler så fort man går utanför dörren..
Här kommer bilder från igår. Robin ville ha typ steg för steg bilder under dagen så her we go!
CG och Elsa kom hem till oss o sa hejdå innan vi åkte igår morse.


Framme i Oslo, vänta i 1h 45min på planet till Molde..


..meeen det gick så bra så! Vi käka lite chips..
..drack norsk läsk som smaka skumgodis, och kollade på solsidan.
muuuuuusiiik.
ser ni fjällen? vadå sugen på skidor? :)

Norsk blogg från och med nu!


love.

Leenden. Skratt. Blickar. Klackar. Sommar. Höst. Kyla. Värme. Vänner. Hjärtan. Kärlek. Känsla. Saknad. Glädje. Dans. Alkohol. Ljus. Sms. samtal. Hypnos. Styrka. Polis. kyssar. kramar. flirtar. ögon. läppar. tankar. närhet. död. liv. risker. längtan. lust. passion. uppgivenhet. minnen. farväl. tårar. ilska. tandborstar. snarkningar. vänskap. love.

RSS 2.0