Party/myskväll?

asså shiit, igår, vilken dag! va på bra humör även fast allting bara tjabblade hela tiden.
Först så åkte vi runt o fjorde holkarna, och eftersom jag skulle åka hem så tog vi dom som va längs bort, alltså som man va tvungen att gå till, typ nå kilometer ibland kasnek? så där blev man en aning trött efter.. men så fick ja två timmar på mig att packa, duscha o fixa mig, o städa undan ltie grejer. o vet ni , MVG på allt ;) hahah

men sedan, så bussen gick från Lindesberg 14.15., jävlar va varmt de va, o sjukt mkt folk.. jag som lixom hade både en stor o tung ryggsäck  och en stor o jävligt tung väska.. men de gick. sedan så skulle jag få vänta en timme i örebro innan mitt tåg skulle gå, sedan när det kom in så säger chaffören "det är ett tåg som brinner, räddningstjänsten är där o släcker just nu. men dom har stängt av strömmen så vi räknar med att åka om tio minuter." Det gick tio minuter.. tio till.. tjugo till.. SEN åkte vi. i fem minuter, så tog det tio minuter till.... men sedan gick det bättre.. fram till bålsta, där det gick i snigelfart till sunbyberg. så ja, biljetten där det stogd 14.15- 17.45 va igentligen 14.15-18.50.  
Snacka om att resan va plågsam. det var svinvarmt på tåget, lite längrebort satt en skrikande ungar, en tjej pratade högt(!) i mobilen, bredvid mig över gången satt två syskon o bråkade.

Och under hela dagen så gick min mobil i ett eftersom vi hade planerat en överraskning till tobias<3. jag o han skulle först äta middag, sedan åka in till stan til lnån krog där massa kompisar skulel vara, så de skulle bli en liten suprise:)  först skulle vi till huset men de va bokat, sedan viper, men dom öppnade först idag, sedan blev de toxic. men NEJ, den va ju oxå bokad! så shit va ja stressade ihjäl mig för att ringa runt till allt folk o bestämma om o leta nya ställen..
Men sedan sköt vi upp det eftersom typ alla ställen var stängda. Så blev myskväll hemma istället, men det var ändå helt ok för mig:)

Men ikvääll!;) då jävlar. Huset eller toxic? troligen Huset blir det, nu blir de ju ingen suprise, men iaf, första gången älskling går ut på krogen hihi:)

men nu ska ja sminka mig , fixa håret, äta osv.  Får se om de blir förkrök på Nivå22 eller om de blir lite hemma me favoriterna:)

TJAO!

Sitta på Djurgården och Dricka Öl

..... deeeeeeet vill jag göra nu:'( Min pojkvän sitter just nu i skuggan nånstans på en gräsmatta på djurgården me en öl i handen. han och hans polare ska snart bege sig till Grönan och kolla nån konsert. och va gör jag!? jag sitter här bort ja, mitt ute i skogen? nja inte riktigt, men nästan. ja ska sitta i en fiske båt hela kvällen? okej det är väl mysigt.. men vafan, välja mellan att sitta bredvid den du älskar på djurgården i det sjukt sköna vädret me kompisar o några öl, eller att sitta o glo på ett flöte? haha jag vet vad jag skulle välja iaf :(

Fresten, rådjurskidet som vi märkte igår, hittades död idag:( hon hade druknat:(

Den här praktiken har varit kul, verkligen! väldigt annorlunda än vad jag väntat mig. men ändå så ska de blir grymt skönt att komma hem imorgon! ja kan knappt vänta tills ja kommer till stationen och tobbe står där o väntar = puuuusskalas! har längtat så himla mkt efter att få vara i hans armar igen.             <3

Dagens.

Idag har vart en häärlig dag, och jobbig. det bästa var att vi hittade ett rådjurskid! elelr, inte vi utan en annan som jobbar på grimsö såg det igår kväll och satte sändare på den så vi kunde pejla fram den idag:D så vi gick me hand pejl och hittade den ihop krupen i kanten av en åker. så jävla söt! Jag har lixom hållt i ett rådjurskid!! :D men så vägde vi och så fick den clips i öronen. hoppas vi hittar flera imorgon:)

Sedan så kollade vi ju gryt, och ja han sa att man skulle få gå en bit. men shit va jobbigt det var! haha jag märker att jag inte har tränat på länge :/ gick fan kilometer, upp o ner för kullar o stenrösen, o massa träd o granar... och över en stor mosse. o myrstackar o spendelnät! i skinande solsken^^:P jobbigt blev de... men ja fick en cola och kexchoklad när vi va klara:)
Sedan har vi vart hemma hos Lars, grillat och ätit god efterrätt. Nu är hundarna ute på baksidan, tror ja ska joina  dom i solskenet :)


pusspuss


no more pejl

Idag var sista dagen vi pejlade rådjur. lite skönt är de väl, slipper man skämas när man åker runt i en bil med en stor antänn på taket^^ nejmen så farligt va de inte. har ändå vart ganska nice, åka runt i bilen, stanna lite överallt så hoppar man bak o skriver upp pulsen och vilka positioner. man får ju iaf oftast se massa djur när man är ute i skogen o åker. jag hoppas iaf att vi får syn på några rådjurskid, vi har letat hela dagen eftersom dom ska få ett halsband av oss;) med en sändare. det är ganska coolt tycker jag. kiden lägger  sig ner så still som möjligt så fort dom ser än. så om man ser en get med sin unge så rusar man bara fram, då springer ju mamman iväg men ungen slänger sig ner på marken och ligger blixtstilla.

Så får hoppas att dom visar sig imorgon lr på torsdag, för sen är ju praktiken slut:/
men imorgon ska jag iaf få se vildsvin!:D hoppas jag! eftersom jag har fått ledigt två eftermiddagar så ska ja få jobba kväll oxå. Så imorgon kväll så ska vi spana på vildsvinen som förstör den stora åkern. men innan det så ska vi grilla hemma hos Lars och kolla på "frusna män söker kärlek" haha;) och på dagen så ska vi kolla gryt. inte för att ja tror ja kommer få se några räv-bebisar eftersom dom inte vågar gå ut än:(

Torsdag blir oxå en heldag, kvällen tror ja oxå att vi skulle ut o kolla djur + fiska. då blir det baguette macka till middag vid sjön:) och under dagen så blir det ringmärkning på stararna.



Men snacka om sjukt skönt väder vi haft idag! legat och solat ute på gräsmattan, låg med hörlurarna i öronen.. jag låg ca 5meter från från en häst hage men hade inte sett hästarna på ett tag. men sen så när ja kollade upp så stog alla på rad och tittade på mig, haha såg lite roligt ut:D jag gick fram o pussade på dom o sedan blev två av dom busiga och sprang iväg. då måste ju såklart dom andra hänga på;) så jäävla söta, dom där hästarna sitter verkligen ihop, dom är alltid tillsammans, dom brukar liggar i en ring på morgonen:)
Sedan blev dt lite telefonkontakt med camilla innan jag gick upp o gjorde min hemtenta jag har i försöksdjur etik blabla. :S


CIAO

beach 2008

är jag den ändå som börjar att tänka på "beach 2008" typ två tre veckor innan sommaren? jag har alltid tänkt när jag sett alla dom här träningstippsen inför sommaren på stranden att fan va tidiga dom är, man behöver ju inte börja än, de e ju fortfarande vinter, de va ju nyss jul då det är meningen att man ska kunna få gå upp i vikt efterrsom det är godis o godmat överallt, hela tiden. men sedan några dagar innan avslutningen eller midsommar så FAN, ja skulle börjat att tänka på de här tidigare..
menm ändå, såå typiskt mig sitter ja här ändå med en chipspåse bredvid mig, och åt nyss upp mina sista godisbitar som ja hade på tåget hit. jag som hade tänkt att gå ut o gå idag, lr ta en joggingtur, men nej, blev sitta framför tv o tjocka mig istället. jag som igentligen är så sjukt rädd för att gå upp i vikt.
men jävlar, imorgon asså, då ska jag ut o springa bort den här halva chipspåsen, som snart kommer bli hela:S då ska den bort!

och älskling, när jag kommer hem från grimsö, då får kommer du få dela mig med träningslokalerna.


ÄLSKLING- snart ett halvår<3

Jag vill bara säga att jag älskar dig! det gör ont i hela mig när jag gjort dig ledsen lr ngt liknande, jag vet att mitt humör inte alltid är det bästa och att det ofta kan gå ut över dig. men jag försöker verkligen! får så himla dåligt samvete efter, då vill ja ge dig hela världen. jag älskar dig så mkt! o jag vet inte alltid hur jag ska säga förlåt eller visa att ja ångrar mig.
jag vill att du ska må bra, det är allt ja önskar mig, du betyder så jävla mkt för mig! när vi båda är glada är jag som lyckligast, och då jag är med dig!när jag sitter i ditt knä och du håller om mig, när du ler så smälter jag inombords.. när du svarar i telefon "Hej älskling!" kan ja inte få ett större leende.
jag hoppas bara du står ut med mig, o jag saaaaaaaaaknar dig så mkt! även fast jag vaknade bredvid dig imorse.
 
du är världens finaste människa, den snällaste jag vet, du är värd allt på jorden.
jag hade inte kunnat få någon bättre än dig, du har fått mig att må så mkt bättre <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


just nu sitter jag med mobilen i handen o väntar på att du ska ringa:)

"älgjakt" och fiske me korvgrillning

Idag har vart en heelskön dag!Först så åkte vi ut i skogen till skjutbanan. Lars min handledare jagar så han skulle visa mig lite grejer och så skulle jag få prova själv. de va skit kul:D
först så ställde han upp burkar på en stock ca 20 meter ifrån. då skulle ju skjuta med en 22a, det är 4de klassens amunition typ. haha ja fattade inte. men iaf, jag träfade vaarje gång, han blev lite imponerad tror jag ;) först så ramlade dom inte, men när ja gick fram och kollade så hade skotten gott igenom även fast att dom fortfarande stogd upp. sedan fick ja ställa mig lite närmre med en pistol och skjuta, lite mer skakigt var det med de gick:) haha kändes lite coolt;) att skjuta med en sån där man kör "rysk rolett" med :P
Sen fick jag iaf skjuta på älg banan, och jag träffade i mitten varje gång! ;) och då var det typ 80meter?

sedan åkte vi iväg till en sjö och fiskade regnbåge:) jag fick tvåå stycken! okej, ena nappade på hans men jag fick dra in den så igentligen så tycker jag att de va hans men han sa att jag fick upp den ändå;) så jag e nöjd, haha komma hem me två laxar, ngt annat än pappas gamla gäddor!:P sedan började det ös regna och hagla, men de gick att få upp en brasa ändå så vi kunde grilla korv: va  jätte mysigt, sedan när de blev blå himel oxå:)
På vägen hem därifrån kollade vi holkar, i en holk låg det tre döda ungar:( just den holken satt mitt ute på en åker typ o när vi va där ute kom stora mörka moln och det började hagla o ösregna igen, så vi fick springa in i bilen o sitta där o vänta tills de lugnat ner sig lite. Han satte på rix-fm och gav mig en daim, kan inte bli bättre;)


Fresten, om man sitter runt en brasa, han som får röken på sig, han är kåtast!

Ciao

Martin Beck

Älskling har kommit hit och ska nu precis sätta på en beck film, jag ska joina honom snart;)
Hämtade honom idag inne i Lindesberg lite över elva, guuud va skönt det var att se honom! fast vågade inte pussa på honom så mkt som jag ville eftersom lars satt där i bilen.

Så nu ska han vara här hela helgen, mysmys: fast jag är rädd att vi köpte lite för lite godis:( ;( menmen, vi får visa hur duktiga vi äroch klara oss, vi kan ju inte komma in till stan o handla nytt, de e tre mil dit.


även fast han sa att han skulle sätta på en beck film nu så hör jag bara SIMPSSONS! :O suck.
aja, jag får väl sätta på filmen själv då.

puss, tobbe hälsar

Viltvård?..

Sitter  uppe nu i stora vardagsrummet i huset där jag ska bo nu i tre veckor,  fast snart är det bara två veckor kvar:)
är väl sådär halv kul igentligen eftersom jag bor helt själv i ett stort hus, så lite småläskigt på kvällarna:/ men jag klarar mig! får ha lite telefonkontakt med vissa personer så går det bra :) och dom som jobbar här är trevliga:) plus att det har varit en annan praktikan den här veckan iaf, Magnus. och igår precis när jag hade satt mig framför tv för att kolla på "du är vad du äter" så komemr några killar o frågar om dom skulle kunna få kolla på hockeyn. ja, vad ska man säga? så dom satt där med sina öl o skrek.

Men jo, praktiken går bra, men det var väl inte direkt vad jag trodde att "viltvård" innebar. jag hade iaf tänkt mig att man var ute o kollade på djuren så att dom mådde bra, spårade, o räkna ungar, och kasnek byggde upp matställen för dom, ja liknande saker. Men NEJ, visst så har vi kollat i fågelholkar och räknat ungar och ägg och pejlat rådjur, men allt det här med döda djur hade jag inte tänkt mig. Igår skulle vi flå två rådjursungar, alltså skära bort skinnet. dom hade hittats i vintras döda. så vi skulle obducera dom typ. ena hade troligen blivit tagen av räven för den hade bitmärken i nacken, och den andra var lite äten på på ena skinkan o under fram benet, men dom tror ändå att den blivit påkörd, eftersom hela ena sidan på djuren var helt fullt av blödningar. när man drar av skinner så ser man vart skadorna är, det är helt blodigt på det stället på kroppen där skadan är.
dom hade hängt upp rådjurskidet i taket så det var lättare så man kunde dra av skinnet, det bara rann blod ner på golvet.. Lars, som är min handledare bara kolla på mig, "du mår inte illa va så du behöver spy?"

Och idag kokade vi rådjurs huvuden för att skallbenen och käkarna skulle till ngt museeum. men så jävla vidrigt!
Man kokar dom för att de ska bli lättare att dra av allt från benen och att allt lossnar bättre, men sen fick vi rengöra dom mer noga.. och tänk stanken! efter ett tag hade man vant sig, men ändå, jag kan inte beskriva det riktigt, men unket och ruttet. jag funderar nästan på om jag ska bli veggie igen och skärpa mig med tillskotten?..


Men annars är allt bra, jag längtar mer än nånsin efter min älskling som kommer IMORGON ! :D och ja, ja kommer nog springa till dig på stationen:) Vi ska hämta honom med pejlings bilen som har en stor anten uppe på taket, sedan blir det lunch hemma hos Lars :P


Vi hyllar er - Hundrafurtiofem

I lördags var vi på 80 års fest hos morfar i en lokal inne i stan. Vi firade morfar och hans tjej tillsammans, och dom  tillsammans blir 145 år:) varsegoda o räkna ut själva.
tråkigt nog höll det inte på lika länge som vi brukade göra, dom stängde ner strax efter tolv, men annars tycker jag att de va en kul kväll. min älskling följde med, TACK <3 första gången han träffa mina morbröder o kusiner.
Vi fick ganska många komplimanger:)

Det ända som förstörde kvällen var.. sorg. Jag klarar inte av att se människor jag tycker om ledsna, jag kan inte se tårarna i deras ögon och dom där ryckningarna i mungipan, utan att inte själv börja gråta. Det gör för ont </3
Och Nej jag tänker inte skaffa körkort, never :/ är iaf inte speciellt sugen på det nu.
Det är för många som dör just nu. :'( För mycket runtomkring som bara förstör! Jag vet så många saker som ligger o gnager inuti mig, många små saker också som kanske inte betyder så mkt för många, men allt gör en liten bit var av det stora som bara värker. som gör att en liten fjutt grej får det att rinna över.



/H

Fejkat ansikte

Jag vet att alla har sina problem och mindre roliga hemligheter. Vissa har det nog helt okej, dom är nöjda, det kan väl beror bla. på hur kräsen man är och vilka man har omkring sig.
Men om man har det en aning jobbigare, måste man vara glad ändå, utåt? Måste man ha en fasad?
 Men om man inte orkar visa den glada sidan utåt hela tiden, är man svag då?

RSS 2.0