Första dagen efter påsk

Kom nyss hem från Dansen, vi körde wienervaltz(öööh stavning?? haha) för första gången! o det gick skit bra tkr jag! ;) haha alla blev en aaaning snurriga o vissa blev tilloch med illamående. Men vi fixade det bra när vi väl fick till det ^^

Har tryckt i mig några mackor o lite rester som låg kvar i påskägget.
Funderar på om jag ska gå på ett spinningpass imorgon? För min jävle benhinner gör ju redan väldigt ont :( Jag klarar ju av det men jag vill ju itne att det blir värre lixom.. Men, det jobbiga är att det bara finns medelpass på spinningen, haha jag kommer dö! För jag har nämligen inga benmuskler.. Dör av bara tanken att sitta o cykla i en timme! Jag har en känsla iaf att jag kommer typ ramla av cykeln efter passet haha! kommer inte kunna gå...
Men jaaaao, vi får se hur jag gör!

Hur ser veckan ut annars då? Jo imrogon är väl planen att träna iaf. Vill ju ha picknick lr ngt liknande men får se vilka som är lediga....:S
Torsdag blir jag Opus-vakt hela dagen o Richard kommer hit:)
Fredagen blire ut o röja heeela dagen, o natten. Får se hur pigg man är på lördagen men ska nog se till o hitta på ngt då oxå. Finns lite olika alternativ iaf:)


Opus

Äntligen ligger lillkillen o sover. Han är svår att få att somna, på riktigt lixom, utan att vakna efter 5min lr bara ligga o halvsova. Men nu så.
Vi har varit inne i Mariefred o ätit glass o handlat. Alec tog en liten simtur o Opus klev i med ena tassen iaf! haha framsteg :)

Fresten.. ja, Opus ska han heta. hoppas jag vänjer mig snart.....

 

o så vill jag bara säga att jag är så jäkla stolt över Alec.<3 Finare o snällare storerbrorsa kan man ju inte få! :)


Alec har blivit storebror!

Nu är Lorentz o Mickan ute på ängen o leker med Alec o Opus.
Det var ju så att vi var o hämtade en liten bebis hund igårkväll!:) Skit go är han.. men liiite för långsam änsålänge?:P men han börjar komma igång lite. O Alec börjar vänja sig lite han med oxå, vilket är jätte skönt. Inge kul o se när han blir så ledsen o avundsjuk, stackarn:/

Pappa har iaf startat grillen nu, o snart blire middag!
Vi har väl inte gjort så mkt idag, mer än varit inne o mariefred o handlat/ätit lunch och tagit en promenad, våran vanliga runda vid vattnet. Alec fick värsta vårruset och man såg hur lycklig han var! Simmade gjorde han tilloch med. Han hoppade i efter en svan.. o sen blev det några fler dopp efter det oxå:)

Ska sno lite bilder som Lorentz tagit igår/idag oxå:) Kika in senare så kanske det kommer mer?


påväg hem från Uppfödaren. Matpaus på MAX.

Trött kille.



träning?

Sitter här o funderar på om jag ska gå på ett danspass lr inte. För jag hade lixom bestämt det, men jag skulle lika gärna kunna lägga mig o sova nu faktiskt, så trött är jag...
Beror nog bla på att jag vaknade 05 av lille Mojje so mkörde sina tuscher i buren.. och att jag faktistk tog en liten mini powerwalk innan frukost.. just för att mjuka upp kroppen lite tänkte jag innan danspasset? haha asså jag går just nu som en tant på 100år!

Visst, igår var jag på ett Medel jumpa pass, och efter typ halva så kände jag hur jag nästan fick kramp i ena benet/vaden.. tog det lite lugnare men körde på rätt bra ändå.. haa haaaaaaaaaaaaaaa kansek itne skulle gjrot det. fy i helvete vad ont jag har idag! Det här är itne äns skön träningsvärk....
Men det sägs ju att när man ahr träningsvärk så ska man träna? så kansek ska gå dit iaf.


Är lite ledsen över att jag börjat känna av benhinnorna bara.. av lixom, nästan ingenting? Så blir att fixa ihop pengar o köpa ett par riktiga springskor om jag vill kunna hålla igång i sommar.



hm..... Nej! nu jävlar, packa väskan o åka iväg!

A Trip to your heart.


aaaasså, jag känner ju att jag behöver köpa mig en kamera, nu! Fan jävla idioter som ska sno saker:/ Men ja.. det blir ju bara massa ego bilder här på bloggen i varje inlägg^^ men vill ju ha lite bilder o det finns ju inge annat då :/ Får väl hoppas att vinna på triss lr ngt sånt....


Men iaf, tog en sväng till Solna c o köpte lite lunch. o nu har jag suttit ute o myst me Mojje på balkongen.
Jenny ringde för att checka vad jag hade på mig för kläder haha! ja jag vet att jag är lite tråkig men jag haatar att frysa! o jag fryser ju iprincip alltid. lr väldigt lätt. okej, satt i bikini o solade imrose, men de va då, o då kan man ju lätt dra på sig en tröja, lr gå in.
Men tror hon blev hyffsat nöjd när jag sa att jag faktiskt hade leggins o ballerina ;)

Sitter ute på balkongen o käkar frukost i ...

mms_img14488 (MMS)

Sitter ute på balkongen o käkar frukost i solen just nu! Så sjukt skönt, lite brun har jag allt blivit..;-) Diskuterar lite sommar planer med mamma oxå. Hörde jag gotland?


Så var det slut på en grym helg.



Har varit o ätit middag hos syster med mamma o pappa. Vi satt ute o grillade! sååå mysigt, fast det hade ju kunnat vara lite varmare.  Satt o snacka med de små grannbarnen oxå. haha så söta killar! 4-5 år var dom nog, älskar dom!:P  längtar tills jag ska jobba på skolan igen!
o till lunchen/brunchen så satt jag, Richard o Ante oxå ute, på en pizzeria.. då vare riktigt skönt iaf!

 

Förövrigt så ... haha fan va jag är trött på folk.

 

Men nu ska jag faktiskt gå o lägga mig. Är ju lite trött, blev itne så himla mkt sömn för mig igentligen. Delade soffan med Richard o Ante.. o låg o oroade mig lite för att sparka Ante i huvudet oxå eftersom han låg vid våra fötter.. hahah, lr speciellt emmi iof, när hon låg där eftersom hon låg närmast mig, den lilla stund hon låg där innan hon flyttade till sängen.

Imorgon ska jag iaf ta en powerwalk, träffa Ted, o sen får vi se. Natti!


this is your time.

Körde totalt slut på kroppen på Zumba passet imorse! Så sjukt skönt o kul! o som alltid tar det dubbelt så lång tid att komma hem.. att det alltid ska vara massa problem på gröna linjen ut mot Hässelby? :S

Väl hemma så satt jag ut på balkongen ett tag med mojje o mamma som planterat lite nytt till krukorna där ute.
Vad har jag gjort annars idag då? Jo, suttit en timme me Ted på vårdcentralen typ^^ efter en sväng i solna c.... Jamen ja, snacka om händelserik dag!

Men så äntligen är högskole anmälan klar iaf! Vet inte alls om jag är nöjd med den.. tröttnade ltie eftersom det kronglade så jävla mkt o alla val jag gjörde försvan både 1 och 2 ggr. Men ja.. vi får väl se vart jag hamnar. Sthlm, Halmstad, Karlstad, Göteborg, Linköping, Uppsala....... ?



this day.

Radion gick igång halv 8. Men snoose knappen trycktes ner ett antal gånger. Fan, jag skulle ju tagit en liten powerwalk innan frukosten.. men nej, klockan är mkt. Håret måste ju tvättas och, - o torkas!
Slänger i mig lite yoghurt o flingor, o en halv banan. Lägger ner boken i en påse o springer till tunnelbanan.. Men ändå så ser jag tåget åka när jag går ner för rulltrappan, FAN!

Går så fort jag o kommer 7minuter för sent. Men han är lika trevlig som alltid.
Sätter mig i soffan framför honom och tjejen som alltid sitter brevid, hon pluggar till psykolog, o är där på praktik typ.
Han undrar om det är ngt speciellt jag vill prata om just idag.. nej, har faktiskt ingenting i huvudet. Problemfri lixom.
Då tar han upp det vi pratade om förra gången.. och jag berättar varför jag reagerade som jag gjorde förra gången, o han tycker det är modigt av mig att berätta.
Det är jobbigt, men så skönt att han tar tag i det! Där känns det bra.. men när jag går därifrån så....kändes det inte lika bra. Jag lixom.. försvinner i mig själv, jag stängs in i en bubbla o är inte riktigt närvarande för jag förstår inte. Typ så?

Möter upp bästa Emmi, tar en promenad med lille adam i vagnen runt  vasaparken. Kul att se hur folk vänder sig om när man går med en barnvagn. Speceillt papporna som sitter o snackar med barnvagnarna bredvid.
Vi går sen o sätter oss på Nannys Freschfood. Hon tar en pasta som ser grymt god ut, o jag tar en varm Wrap.. som ja, det var inte riktigt en wrap när jag fick den. Men god ändå.
Jag ger henne boken som jag pysslat ihop, och jag blir glad att hon skrattar när hon kollar igenom den.
Känner ju att jag är så trött på att bara tänka och vilja skämma bort mina vänner, visa hur mkt dom betyder, att man bara tänker på alla de där sakerna man vill göra för dom. Varför inte göra det då?

Men jag känner mig fortfarande itne där, inte närvarande.

Påväg hem.. ska ta upp nycklarna och låsa upp. Vadå, vilka nycklar!? Ringer mamma som kommer hem ca 30min senare.. jag sitter o väntar i porten, o äter lite på jordgubbarna jag köpte.

Fixar middag. äter framför TVn. ingen rolig person smsar, inte så många som är inne på datorn.. o där förstvann Emmi från msn, gissar att en viss T anlände.. palalr inte bara sitta här? men..... snör på mig springskorna och byter om till mjukiskläder. Sätter mp3lurarna i öronen och börjar gå.. ner mot centrum, ner mot vattnet.
Men fastnar nere vid vattnet, det är så vackert! då fridfullt. Sätter mig på en bänk previs vid strandkanten. Gör lite situps och övningar för armarna. Nånting msåte jag ju göra.. jag gick ju ut för att träna? Men sen sitter jag bara... helt stilla, med musiken i öronen o tittar ut över sjön. Jag ser en mus krypa fram bakom en rot. Den verkar itne se mig. Den är söt, inte så där läskig som stora, vilda, råttor kan vara. Den kommer närmare.. nu är den bara 1 meter ifrån mig. och den fortsätter rakt imot mig, som om den såg mig som en stock den kunde klättra på för att komma upp på bänken o få lite bättre utsikt... Nu är den inte mer än 20cm ifrån mitt ben o känner itne för att bli bättre vän med den så lyfter upp benet lite försiktikt så att den ska se att jag sitter där. Då vänder den direkt. En minut senare kommer den igen. Men jag gör samma sak...
Det sitter en kille på stenbryggan som går ut i vattnet.. Han är mörkhårig. Där vill jag ju igentlgien sitta. ska jag vänta tills han går? efter några ltåar så reser han sig upp o går sakta därifrån o förbi mig. Jag går dit o tar platsen han satt på. Så underbart tänker jag. Nu är jag ännu närmare vattnet, ännu längre ut. nu ser jag inga människor omkring mig.
Men jag satt ist läskigt nära vattnet. Jag är ju rädd för mörkt vatten. Man väntar ju bara på att nån ska komma upp från vattnet o dra ner än.
Ska jag gå? nej.. några låtar till bara... slappna av hedvig. o njut.

Börjar röra mig hemmåt. springer i uppförsbackar o trappor. är helt död. mina lår o rumpa oxå, precis som det ska va. Lägger mig på gräsmattan utanför vår bort. Jag vill inte gå upp till lägenheten o sitta där o uggla framför datorn. Jag vill itne gå upp o kolla till mobilen som jag lämnat. Jag orkar heller inte gå lr springa mer.. Lr ska jag ringa nån som vill gå ner o sätta sig vid vattnet med mig? ne orkar inte va social... jag kan inte det just nu. SÅ jag ligger där. Med musik i öronen och stirrar upp i... rymden? Jag tittar på månen som lyser starkt. tittar man länge så ser det ut som om den kommer närmare.. Undra varför månen ser ut som en gubbe igentligen? Har ni tänkt på att det är många saker som ofta ser ut som ett ansikte. den här kaviarmackan som nån tyckte sig se jesus på? ngt träd som hade ett ansiktsavtryck i stammen.. men ja, tycker man läst om folk som tycker sig se, apeciellt jesus, i olika saker o ting. Människo ansikten alltså. Jag tror nog att det är för att nån vill tala om att dom finns, andarna. Det övernaturliga. Gud? Dom finns med oss hela tiden.. runt om oss. Skulle det kunna vara så?

Varför i hela friden ligger jag här igentligen? på en gräsmatta mellan husen? jo för att det är så jävla underbart. sån frihetskänsla. Men folk msåte ju tro att jag är helt cp? Ja.. antagligen.. lr jag skulle nog kolla en extra gång om jag går förbi nån som bara ligger o kollar upp i himlen, sent på kvällen på en liten gräsplätt här. När det inte äns är speceillt varmt ute, lr äns ljust.
Men igentlgien, skit samma? Det får dom tycka. Om jag skulle bry mig om den oron så skulle jag gå miste om det här. Då skulle jag inte ligga där jag ligger.. o ha den där känslan. Harmoni.


Man måste våga lite för att få känna de där små stunderna, men ack så viktiga o betydelsefulla.

-


hur mkt ska man betala för att bota insektsfobi?

Tog en långpromenad me Jennifer runt sjön ikväll. lr tanken var iaf att vi skulle gå runt den men de blev inte ritkigt så. alla jävla byggarbeten förstör ju!
Meen.. haha jag märker ju att jag går runt som ett nervvrak! Ja, det har att göra med inlägget nedan. Jag vet inte hur många gånger jag skrev, hoppade o fick små ryck under promenaden, av igentlgien inget alls igentligen? Jennifer typ kollade på ngt o jag tog förgivet att jag var nära o gå på en spindel lr vad som helst. o speciellt när de blir mörkt... okej hon utnyttjade det lite kan jag ju säga! men ändå..  jag pallar inte att gå runt på helspänn hela tiden.. hahah shiiiit va jobbigt allt blev!

-

nya brallorna

vååår. lovley

Tog en powerwalk me Alec imorse.
Va så jävla skönt att vara ute 08 på morgonen och inte frysa..
det är bara sådär lite halvkyligt. men man går i mjukisar och en tjocktröjja ändå.. Har märkt bara att allt annat än växterna, änder o svanar också vaknar till liv nu, såklart.. Myrbacken är precis som namnet just nu.
o jag märkte att jag är lika rädd just nu som för 4 år sen. När jag inte äns klarar av att kolla ner på marken om jag vet att det finns massa myror. Magen väder sig lixom ut o in iprincip.
o Gissa vem som hoppa till o nästan sprang upp för trapporna när hon såg att det satt en 2 cm stor spindel i porten. Jo, jag. Men det var en sån viiidrig spindel, med tjocka framben.. lr dom längst fram va lixom väldigt mkt längre än de andra... OKEJ,  nu stoppar vi! Jag håller på o få panik bara jag tänker på det, sitter o gramaserar o får rysningar!


Har inte gjort så himla mkt idag igentlgien... ska snart ut på kvällspromenad iaf.

jag ska så gifta mig med honom!


sovtuta

Antingen så blir man nästintill döv efter en utekväll lr så är ljudet på min data bara väldigt varierande från dag till dag. Sitter med Tommy Körberg ( ;D ) på högsta volym men tycker ändå att jag skulle vilja ha liite högre.. men nej har ju på max. Och ändå så ligger Jenny o sover i soffan o rör inte en min.
Men nu så ska hon upp! För vi ska ta en promenad till solna för att handla lite mat.
Känner för att va lite rolig... hur ska jag väcka henne? Sjunga godmorgon godmorgon.. hämta lite kastruller o spela på? skvätta lite vatten på henne? slänga mig på henne? sjunga opera, låta som en ko.....? HA va rolig jag är! .... verkligen

Men ne.. nu ska hon upp iaf, har fått i mig en pizza så jag behöver komma uuuut. Hon får en chans till, en Låt til lska spelas, sen är det väl ko:n som gäller.
Så ska smsa lille Ted oxå som ligger o är sjuk. Om jag hade haft mina egna pengar så hade jag köpt o kommit förbi med ngt gott. lovar!


Men jaha.. kul, jag har hål i byxorna oxå.

Hörs!


hur i helvette skulle man överleva utan sina vänner?

Känner bara hur lyckligt lottad jag är lixom. Skulle bara säga det ;)
Vaknade upp med en sån där jooobbig huvudvärk. Blev itne så farligt mkt igår ändå även fast det kändes så! Drog från Lobby typ 04:50.. sen satt vi uppe ett tag o gjorde lite mat innan läggdags. Jag stekte ihop lite sallad.. haha! Fan bästa fyllekäket ju?;) Sallad + japansk soja.

Kvällen började med Sushi o lite raw-food hemma hos mig. Massa snacka om sex o killar, mummsade choklad, chips och gott vin.
Hamnade bakom ett gäng utländskt folk som var väldigt glada i hatten, i kön till Lobby. Så det tog ju sin lilla tid men det kändes ändå som om att man var tillbaka i Kina. "Where are you from" är ju den klassiska. En kille hängde på oss in, han kom från England, men studerade i Tyskland vilket va lite synd eftersom vi ska till London i påsk!
Men dansade o hade kul hela natten iaf!   .....o det känns idag.



Men nån som är sugen på lite myskväll med mig o Jenny då? :)

ouuuuuuuuuuuuuut

Nuuuuuuuuu kör vi!

Ses i dimman babes


fredag!

Jaa.. det är ju alltid kul med fredag även fast man inte jobbar måndag-fredag! eller ja, ltie kul iaf.. Morfar ringde idag, oj vad länge sen det var jag pratade me honom kände jag då! Men vi snackade på lite.. pratade om jobb o sådär. o jag blir alltid så glad, lr lixom, känslosam när det pratas om min mormor. Han berättade att min ena morbror lasse hade undrat över mormors brudslöja, som hon hade när hon gifta sig. Jag gissar att Nina ska ha den på brölloppet i sommar?


Men iaaaaaaaaaaaf. Jag sitter o väntar på Jenny som snart är här. Sen ska jag hoppa in i duschen,  välja kläder, laga lite mat, ta ett glass vitt och sen bär det av ut!

oh my

Jag behöver massage nu! Känns som om hela min nacke domnar bort, så ont har jag just nu:S eller kansek är fel beskrivet..  de där lät väldigt illa såg jag nu. Men iaf, känns som om jag inte har nå kraft kvar i mina muskler där. MASSAGE tack!

Har tagit en tur på stan idag med Emmi, käkat o fått se hennes nya lya!:)

 


Ti.i.i.isdag

lite lätt huvudvärk men är på väldigt bra humör ändå!

kl 08:00 var jag på råsundaskolan och började min dag. Det var studiedag så inga lektioner, bara fritids! Så jag o Madicken, en annan tjej som jobbar, vi satt med barnen och ritade fram till lunch. o under tiden fick jag väldigt mkt information om ett spel som finns på internet.. Ena killen slutade inte prata om det, o jag bara MÅSTE spela det! Så han skrev en liten lapp till mig som jag la i fickan. (måste komma ihåg att spela det imorgon..påminn mig!)
o han pratade om det hela dagen bara för att se så att jag inte glömt det. Så jag har ju press på mig.. måste kunna utverdera det lixom;)

Sen på eftermiddagen så gick vi till skytteholmsparken ett tag o lekte. o när alla belv trötta o hungriga , även jaag som var med o lekte aktivt så gick vi hemmåt o åt mellis!
Jag o lille W fick ta en extra runda eftersom han var så envis o vägrade lyssna på oss lärare att han inte skulel ta av sig jacka o dylikt i parken. men jo, han skulle.. o såklart så glömde han en tröjja. SÅ det vart en liten extra prommis för oss två.
jaja, saknar de små grabbarna redan! o hopaps att jag går jobba lite mer snart.

Meeen.. ja nu har jag nyligen kommit hem från dansen som gick great!.. men håller på o dör av trötthet så nu är det sängen som gäller. Natti!

man ska inte tro för mkt.

Dagen har ju inte alls blivit som jag velat att den skulle. Vaknade upp på samma dåliga humör som jag somnade med. Lr som jag hade haft underkvällen iaf. Ölen o drinken med ted hjälpte faktiskt.
Menmen, ser fram imot jobb imorgon iaf. Jag behöver muntras upp. Jag behöver dom där små barnen som kommer springandes mot en när man kommer på morgonen, som ska attackera en med kramar och pussar. Det är kärlek det.
Tror nog att ett sånt här jobb skulle vara bättre för mig än psykolog lr ngt sånt.. lr just nu iaf, skulle aldrig klara av ngt som man inte blir glad av.

Idag har jag bara gjort dumma saker så nu funderar jag på att gå o lägga mig så jag vaknar pigg imorgon. Hoppas att det håller i sig till dansen oxå, även fast det inte känns någe kul längre... "menmen".


Fuck.

Saknar det där enkla just nu. Eller ja... att vara där borta. Skita i verkligeheten. Nej, det var en verklighet, men en annan.
Att få kramas med den där lilla tjejen, och vara omtyckt på riktigt. Slippa alla falska spel här hemma med idioter som ljuger en mitt i ansiktet.
Helt ärligt, om det inte hade varit för mina jävla acne problem de senaste månaderna så hade jag inte varit här nu, då hade jag varit utomlands just nu. o sluppit det här.

Sluppit detta, att hela tiden kämpa med att klättra uppåt, och när man ser toppen... falla ner till marken igen.

oopsi

Jag tror jag måste sluta vara trevlig. höhö

RSS 2.0