jag är ensam hemma, nån som vill komma på filmkväll?

Åh ush.. jag är bara seg och mår illa:(
Jag har inte spytt men det är jobbigt. Jah är inte bakis, jag är int ematförgiftad, jag är inte gravid..? hah fast skulel vara lite kul att få en unge samtidigt med tjejkompisen;) Men nej så blir det inte!
Ikväll blir det att vara hemma med hundarna. mamma o pappa är på 50års fest o Syster o Lorentz är på 20årsfest. o jag har inte lust att gå ut ikväll igen! hallå vart tar pengarna vägen? :P
Nån som vill komma över så är ni jätte välkomna!?
Nu så sitter jag här o planerar lite. Ni som vill med ut o säga hejdå till mig innan Kina boka upp onsdag 5Augusti! troligen blir det då. åker ju på söndagen efter. Jag sitter o kollar efter lite mat jag kan bjuda på:)
Annars idag när jag inte legat i sängen o halv sovit så har vi vart i zooaffären. Troligen så ska vi köpa ny bur till mojje så han ska få en till landet oxå. yes där försvann 300kr, jag mamma o syster ska dela, de va snällt tycker jag iaf eftersom det är min kanin. Lite kul att det bara är mig han itne springer iväg ifrån när jag ska ta upp honom:)

Fick reda på oxå att syster åker till gotland imorgon, mamma och pappa åker till landet imorgon.. så blir helt ensam..:/ nej det betyder itne fest, jag pallar inte!:P men kanske om nån vill göra mig sällskap så är jag väldigt väldigt tillgänglig! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0